Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Stilo 1:43

john_stil
14-11-05, 19:21
Επειδη ειμαι συλλεκτης μεταλλικων αυτοκινητων ειδικα κλιμακας περισσοτερο 1:43... γνωριζει μηπως καποιος πως μπορουμε να βρουμε το Stilo μας σε αυτη την κλιμακα...

http://www.minidome.nl/graphics/italie%201-43/norev%20fiat%20stilo.jpg

Vasilistilo
14-11-05, 21:10
Υπαρχει στο JYMBO το Stilo σε αυτοκινητακια τετοιας κλιμακας και σε 5θυρο

neuromancer
14-11-05, 21:20
Υπαρχει στο JYMBO το Stilo σε αυτοκινητακια τετοιας κλιμακας και σε 5θυρο

Τι είναι το JYMBO?? Σε ποιά πόλη/περιοχή??

john_stil
14-11-05, 21:23
Αυτο που λες Βασιλη το ξερω... ειναι παιχνιδι και οχι μινιατουρα για συλλογη!!!

face
14-11-05, 21:25
Jumbo βρε.....παιχνίδια..

neuromancer
14-11-05, 21:29

καλά!!!! Δείτε κι εδώ:

http://www.norev.com/norev_v2/index-en.php?P=catalogue_marques-en&numa=77

verone
14-11-05, 21:55

καλά!!!! Δείτε κι εδώ:

http://www.norev.com/norev_v2/index-en.php?P=catalogue_marques-en&numa=77
Καλα επαθα πλακα!

Nikos
15-11-05, 07:58
Σωστός ο Αλέξανδρος! Καλά θα ήταν να το βρίσκαμε σε πλαστικό σε κλίμακα 1:24. Θα το πλάκωνα και στους στόκους και θα το έκανα τούμπανο (αχ.... παλιές καλές μέρες του μοντελισμού!)... Ρε Αλέξανδρε, μήπως πήρε το μάτι σου τίποτα τέτοιο? Καμιά Tamiya, τίποτα σε Italeri...

neuromancer
15-11-05, 11:00
Σωστός ο Αλέξανδρος! Καλά θα ήταν να το βρίσκαμε σε πλαστικό σε κλίμακα 1:24. Θα το πλάκωνα και στους στόκους και θα το έκανα τούμπανο (αχ.... παλιές καλές μέρες του μοντελισμού!)... Ρε Αλέξανδρε, μήπως πήρε το μάτι σου τίποτα τέτοιο? Καμιά Tamiya, τίποτα σε Italeri...

Φαίνεται υπάρχουν αρκετοί (πρώην?) μοντελιστές στο club. Πάει καιρός που ...κρέμασα τα πινέλα μένοντας με τον καημό ότι δεν έφτιαξα το F15 σε 1/32 (!).

gefer
15-11-05, 12:26
και εγώ παρόμοια τρέλα είχα παιδιά με το στατικό μοντελισμό... δούλευα ελικοφόρα του 2ου παγκοσμίου... τελευταία πριν τα παρατησω έκανα και φθορές... άααχ τι μου θυμήσατεεεεεεεε :)

Karateka
15-11-05, 12:41
Hasagawa ολέ...

Nikos
15-11-05, 15:49
Φαίνεται υπάρχουν αρκετοί (πρώην?) μοντελιστές στο club.

Μετά από 48 ΙΧ, 7 αγωνιστικά, 2 τζιπ και μία νταλίκα + πλατφόρμα σε 1:24, τα παράτησα για τις σπουδές στην Αγγλία (εν τω μεταξύ στην Αγγλία βρίσκεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ)... Το δωμάτιό μου μύριζε σαν φανοποιείο. Για μένα από τα πιο εντυπωσιακά ήταν η νταλίκα (αμερικάνικου τύπου) κι ένα RX7 μοντέλο '87 το οποίο του είχα αλλάξει τα φώτα με custom μοντίφες με πολυεστερικό στόκο. Το αμάξι μετά από 3 μήνες ήταν ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!... Το πιο τρελό που έχω κάνει? Αγόρασα Volvo 850 BTCC μόνο και μόνο για να βάλω τα ζαντολάστιχα στο RX7!!!!

Όλο λέω να ξαναρχίσω, αλλά δεν υπάρχει χρόνος προς το παρόν... :( Σκέφτομαι να ξεκινήσω με κανένα θερμικό, μπας και σταματήσω να φτιάχνω το Stilo.... :?

john_stil
15-11-05, 23:02

Δυστυχως Νικο... δεν υπαρχει Stilo σε καμια κλιμακα και σε καμια εταιρια που να ειναι πλαστικο μοντελακι ή μεταλλικο σε μεγαλυτερη διασταση απο 1:43...

Εχω ψαξει αρκετα σε πολλα καταστηματα μοντελισμου στο κεντρο της Αθηνας και απο οτι μου ειπαν δεν εχει βγει κατι που να εχει σχεση με το Stilo μας...

stilo-hraklis
16-11-05, 00:16
στα jumbo το εχω παρει και εγω!!!και σε κιτρινο!!

Nikos
16-11-05, 08:12
Εχω ψαξει αρκετα σε πολλα καταστηματα μοντελισμου στο κεντρο της Αθηνας και απο οτι μου ειπαν δεν εχει βγει κατι που να εχει σχεση με το Stilo μας...

Είχα ψάξει κι εγώ παλαιότερα, αλλά τζίφος... :(

στα jumbo το εχω παρει και εγω!!!και σε κιτρινο!!

Είπαμε, ένα είναι το χρώμα!!! :216 :216