Επιστροφή στο Forum : Από την εκδρομή.... στο Astra...
vangelis-1.6
30-11-05, 10:23
Γιατί? Η παρέα είναι αυτή που μένει και όχι μόνο το αυτοκίνητο
k μόνο που θα με ενας με αλλο αυτοκίνητο εμενα δεν θα μου κάθεται καλά. εκτος κ αν ενοικιάσω ενα stilo για ενα Σαββατοκύριακο που θα ναι η εκδρομή.. :127
Γιατί ρε Βαγγέλη; Σκοπεύεις να το πουλήσεις σύντομα;
vangelis-1.6
30-11-05, 20:41
ε μεχρι την Ανοιξη το πολύ θα το χω δώσει, γι αυτό λέω δεν θα προλάβω την επόμενη εκδρομή. εκτος κ αν γίνει καμία πιο σύντομα.
ε μεχρι την Ανοιξη το πολύ θα το χω δώσει, γι αυτό λέω δεν θα προλάβω την επόμενη εκδρομή. εκτος κ αν γίνει καμία πιο σύντομα.
Και ο λογος φιλε Βαγγελη??? Προβλημα - Βαρεθηκες- ή κατι αλλο???
Αν θες λες...
vangelis-1.6
30-11-05, 21:48
1)Πρώτα απ ολα με την FIAT που τα χω πάρει λόγο εγγύηση που νόμιζα οτι είχα 5 χρόνια κ μετά απο 2 χρόνια έμαθα οτι είχε τελείωσε λογο μιας απατεωνίας που μου έπαιξε αυτός που μου το πούλησε. κ είδη με την εγγύηση αυτων των 2 χρόνων ειχα γλυτώσει αρκετα λεφτά απο προβλήματα κ ας ηταν καινούργιο, φαντάσου οσο περνάει ο καιρός λογικό ειναι να ζητά κ περισσότερα που χωρις την εγγύηση θα βγαίνουν απ την τσέπη. 2) ειναι η καλήτερη περίοδος να το πουλήσω για να πιάσει κάτι παραπάνω ωσ 3 χρονών αυτοκίνητο. 3)για αλλαγή 4) πάω σε κάτι καλήτερο, με πολύ πλουσιότερο εξοπλησμό, έτοιμο αυτοκίνητο κ πάνω απ ολα πολύ δυνατο αυτοκίνητο (κ στο σουλούπι δεν διαφέρει κ πολυ απ το stilo)
κάτι μοy βρωμάει πρός astra opc
vangelis-1.6
01-12-05, 11:04
Πέτρο εισαι γάτα........
:):)
astra, στιλο : κοινό πάτωμα, εξου και οι σχεδιαστικές ομοιότητες...
το λεει και στη διαφημηση ( αγορι μου σημερα σου κανω το καλητερο δωρο ενα οπελ αστρα αλλα μεχρι να βγαλεις διπλωμα θα το οδηγω εγω - και ο πιτσιρικος δεν μπορει να σηκωθει απο τον καναπε ακομη.) και ερωτω κυριοι εδω η ΟΠΕΛ δεν μπορει να μαζεψει τα λαδια και τα εμβολα απο τα μανησια μοτερια της ειναι δινατον να αντεξει το τουρμπακι της.ειναι απλα πολυ απλα η φαση που βλεπεις στο καταλογο (γρεμ αλλα σουπ με καρπους του αγρου ) και σου λεει ο γκαρσονας (μορτη δεν εχεις φαει φασολαδα ποτες .). διλαδι δε πανε να το διαφημησουνε οπως θελουν ο κοσμος εχει φαει φασολια με το κουταλι.
Γιατί ρε Παντελή, τι έχει? Ένας γνωστός έχει το Astra Coupe το 2λιτρο και πάει σφαίρα και με κανένα πρόβλημα (3 χρόνια τώρα)...
tzagarakis
02-12-05, 12:08
Τρεις φιλοι μου εχουν ASTRA,το προηγουμενο,ο ενας το 'δωσε γιατι τον ειχε κουρασει απο ζημιες,οι αλλοι δυο ετοιμαζονται.Αυτος που το εδωσε πηρε Japan,οι αλλοι δυο εκει θα καταληξουν.
Κανεις τους δε θελει να ακουσει λεξη για ευρωπα΄ι΄κο
???? Σαν τι πάθανε? Ποιό Astra είχανε? (κυβικά κλπ)... Τελικά σε όλα είναι να μην σου λάχει...
:112 :112 :112 :112 :112 :112 :112 :112 :112 :112 :112 :112 :112 :112 :112 :112 :112
ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΕ!!! ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ!!! :D:D:D:D:D
tzagarakis
02-12-05, 19:58
Ολα ειναι 1400 και του 2000.Ολα εχουν ζητησει φλατζα ,κρεμαργιερα,τρoμπα νερου και αυτο που πηρε ποδι και A/C.