Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : KAΛΗ ΑΡΧΗ....

stilo-hraklis
02-01-06, 18:53
Εκανα μια καλη αρχη για το 2006 ενισχυωντας οπως παντα το ταμειο της αστυνομιας αγοραζοντας ενα ΡΟΖ λαχνο τον 83 ευρω.....μηπως ξερει κανεις τα δωρα????η κληρωση ποτε γινεται???

ckalfas
02-01-06, 19:08
Για ποιο λόγο μπήκες στην κλήρωση;

face
02-01-06, 19:09
α πήρα και εγώ ένα λαχείο....

εμένα ήταν πιο φθηνό, 67Ε για "παρανομο παρακάρισμα" λέει....

ξέρει κανείς τι κερδίζω...

είμαι στην ίδια κλήρωση με τον ηρακλή....

ηρακλή άσε κάτω τα δώρα ρε...δικά μου είναι..

aman17-2
02-01-06, 20:48
33 για κινητό
πραγματική αιτία άλλη και πιο βαρβάτη οπότε λέω και πολλά ευχαριστώ...

mpoykovi
02-01-06, 23:38
προσοχη παιδια δεν ειμαστε για τετοιες κληρωσεις δεν περισευουν................

verone
03-01-06, 01:02
33 για κινητό
πραγματική αιτία άλλη και πιο βαρβάτη οπότε λέω και πολλά ευχαριστώ...
Δεν σε χαλασε ψαρι ακομα να σε μαθουν οι μπατσοι αμα εχεις τα κονε και ξερουν τι τυπας εισαι δεν σε γραφουν για το κινητο γιατι ξερουν οτι θα γελας μετα για κανα μηνα με τους βλ...

stilo-hraklis
03-01-06, 14:14
παιδια εμενα καλα με εγραψε ειμουν με το ax και δεν ειχα ασφαλεια δεν φορουσα ζωνη,δεν ειχα το σημα τελων,και πηγαινα κοματια σε λεωφοριοδρομο,,,αχαχαχα και παλι καλα!!!χεχεε

Mad
04-01-06, 14:27
Και λίγα σε βάλανε να πληρώσεις!!!!!!Είχες τίποτα νόμιμο πάνω στ'αμάξι;;;;;;

stavrosm
04-01-06, 20:28
Στη θεση αυτης της διμοσιευσης ζηταω και παλι ΣΥΓΝΩΜΗ

verone
04-01-06, 20:58
xxxxxxxx xxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxxxxx xxxxxxx
Μεγάλο μεγάλο λάθος φίλε μου το όλο θέμα αστυνομία είναι λίγο παρεξηγημένο αλλά τα παιδιά κατά 70% είναι πολύ απσογα είναι η δουλειά τους και πραγματικά μερικοί από αυτούς έχουν συληφθει από τον χάρο με εγγυηση κάποιο από τα μέλη του σώματος τους ως και την ζωή τους τελευταίο παράδειγμα με τον Ρώσο δολοφόνο!
Ξέρεις πόσες γυναίκες έχουν κλάψει την ώρα που κλίνει ο (μπατσος) την πόρτα του σπιτιού του;

Stilatos
04-01-06, 22:16
296 Ευρω πριν κανενα διμηνο :P επιδειξη, χειροφρενιας, παραβιαση stop. Μου εβαλε πραγματα που δεν ειχαν γινει και εγραψε εντελως λαθος τοποθεσια του συμβαντος. ΑΠλως ειδα οτι ο αλλος ητανε μακρια και χωθηκα να μπω σε εναν δρομο. Ασε που μου κολλαγε απο πισω και δεν μου ανοιξε ουτε φαρο, μου ανοιγει τα μεγαλα φωτα να με τυφλωσει και μου πηγαινει προφυλακτηρες για 100 μετρα μεχρι που ανοιξε την σειρηνα αλλα και παλι χωρις φαρο. Πετυχα ενα αστα να πανε μπατσο εμαθα μετα μεσο κοννε οτι τον εχουνε διωξει απο ενα σωρο τμηματα. Αλλα i took care of him που λενε ;)

verone
04-01-06, 22:21
Καλά δεν το πιστεύω θέλω σκαναρισμα το αυτόγραφο εσύ ξεπέρασες και μένα χωρίς καν να προσπαθήσεις!

stavrosm
04-01-06, 22:31
Εχεις απολυτο δικιο και ο τροπος που εκανα τη διμοσιευση ειναι εντελως λαθος.Παρασυρθηκα απο ενα συμβαν που μου ετηχε οταν κληθηκα να δικαστω πριν απο ενα χρονο στο πλημελιοδικειο Σουφλιου-Εβρος για υπερβολικη ταχυτητα.Με αποτελεσμα να πληρωσω ενα προστιμο 350 ευρω και υστερα μα μην εχω ουτε χρηματα για να βγαλω εισητηριο με το κτελ φια να κατεβω.Ζηταω ταπεινα συγνωμη απο ολους τους χρηστες του κλαμπ και μη ΕΙΔΙΚΑ τη συγκεκριμενη στιγμη οπου ενω ΕΓΩ εκανα γιορτες καποιοι αλλοι θρηνουσαν για τα πρωσοπα που εχασαν.Οποιος ειναι αστυνομικος ασ μη με παρεξηγησει το μηνυμα που εγραψα καθως οπως ειπα και πιο πριν ειναι εντελως λαθος ειδικα μετα το θλιβερο συμβαν.Ζηταω ΣΥΓΝΩΜΗ απο ολα τα μελη του κλαμπ και μη για τη διμοσιευση και σας ζηταω για οποιον τη διαβασει να μη την παρει σοβαρα καθως η αποψη που εξεφρασα δεν με εκφραζει σαν ατομο και πρωσοπικοτητα.Και παλι ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ

verone
04-01-06, 22:54
Στη θεση αυτης της διμοσιευσης ζηταω και παλι ΣΥΓΝΩΜΗ
Bravo bravo bravo φίλε είσαι άπαιχτος και μένα με έχουν γράψει αρκετές φορές αλλά εν γνώση μου γιατί ξέρω ότι με αυτό το αμάξι που έχω όχι μόνο προκαλώ αλλά είναι σαν να τους λέω ότι σας γράφω στα …
Καλό θα είναι να συνεχίσουν έτσι αλλά μην ξεχνάς ότι μπορεί να πέσεις σε κανένα πιτσιρικά και στο τέλος να πάτε μαζί στα γνωστά στέκια (προσωπική εμπειρία)!

stilo-hraklis
05-01-06, 01:06
εμενα το μεγαλυτερο μου ηταν 500 ευρω τα περσινα χριστουγενα+προσαγωγη στο τμημα..επιδιξη ικανοτιτον παραβαση κανονων,επικινδυνους ελιγμους.αυτοσχεδιους αγωνες,φιμε,ηχορυπανση.και οτι δεν σταματησα σε σημα σημα αστυνομου,+καταδιωξη...καλα δεν τα ειχα παει.νομιζω οτι δεν πρεπει να υπαρχει αλλος!!υπαρχει εδω μεσα?

verone
05-01-06, 01:22
εμενα το μεγαλυτερο μου ηταν 500 ευρω τα περσινα χριστουγενα+προσαγωγη στο τμημα..επιδιξη ικανοτιτον παραβαση κανονων,επικινδυνους ελιγμους.αυτοσχεδιους αγωνες,φιμε,ηχορυπανση.και οτι δεν σταματησα σε σημα σημα αστυνομου,+καταδιωξη...καλα δεν τα ειχα παει.νομιζω οτι δεν πρεπει να υπαρχει αλλος!!υπαρχει εδω μεσα?
:113 :146

stilo-hraklis
05-01-06, 01:27
μπαμπη σε περασα?η εσυ εχεις καλυτερο hi score?4 κλησεις εχω φαει η χαμηλωτερη ειναι 83 ευρω..καλα τα παω