Επιστροφή στο Forum : Απιστευτα νευρα...
Χτες στη Μεσογειων αφου αφησα τη Μιχαλακοπουλου και μπηκα στην αριστερη ,μπροστα ειχα ενα μηχανακι.Κατω γλιστραγε πολυ και δε θεωρησα σωστο να πιεσω το παπακι να γκαζωσει για να ανοιξει δρομο παρα ειχα αρκεστει στο νορμαλ ανοιγμα του.Δεξια του να σας πω οτι ειχε αλλο αυτοκινητο και επρεπε να το περασει για να κανει δεξια.Πισω ομως ενας ενοχλητικος μαλ@κας με ενα volvo 1.6 εκανε συνιαλα σα τρελαμενος και με το μεσαιο δαχτυλακι εδειχνε επιμονα το παραθυρο του οδηγου...Μεχρι και η κοπελα μου απορησε με τον ηλικιωμενο μαλ@κα.Αφηνει χωρο το παπι περναω μπαινω δεξια με περναει χαλαρα και το κοβει τερμα δεξια για να παει προς Καρεα που θα μπορουσε απο πισω μου.Αλλαξα πορεια και τον ακολουθησα να "δω" τι θελει..Παω διπλα του παταω κορνα..τιποτα.Κατεβαζω παραθυρο εκανε τον αδιαφορο.Τα μουτρα του με ειχαν φτιαξει να του τα χωσω.Αφου εκανε κατι πουστ*ες στο φαναρι με φρενο στο πορτοκαλι για να μεινω πισω και παραλληλισμο με τον μεσαιο για να μην περασω,τα ριχνω απο τερμα δεξια και μπαινω μπροστα του.Τον σταματω κατεβαζω παραθυρο (αφου μπηκα δεξια).Του λεω γιατι εκανε χειρονομια και με κοιτουσε με ενα υφος απιστευτα σπαστικο.Πες μου ρε παπαρα του λεω.Γιατι κουναγες το δαχτυλακι..κατεβα να σε δω εξω απο το αμαξι..βαλτο σε κανα γνωστο σου και τετοια.
Γυριζει με απιστευτα σπαστικο υφος: Εισαι τρελλοοοοοος,και να μου δειχνει με το μεσαιο δαχτυλακι το κεφαλι του.Θες κατι μου λεει;...Θεεεεςςςς,πες μουουουου.
Ξενερωσα και εφυγα.
Κατι λεγαμε για τη οπλοφορια καποτε...
DontMKsense
11-02-06, 02:17
Γυριζει με απιστευτα σπαστικο υφος: Εισαι τρελλοοοοοος,και να μου δειχνει με το μεσαιο δαχτυλακι το κεφαλι του.Θες κατι μου λεει;...Θεεεεςςςς,πες μουουουου.
Ε ρε γλέντιααα........κατέβα με κανα λόστο και δώστου μια μέσα στα μούτρα.Μετά.....όπου πέσει το μάτι σου. :lol:
ammoulianiotis
11-02-06, 22:02
Τα σχολια ειναι περιττα σε κατι τετοια περιστατικα. Μητσο το ηξερα οτι θα απαντουσες με αυτο το τροπο!
ε όχι και στα μούτρα ρε νταβα εσευ αμέσως..
στο λαιμό κάτω απο το αυτι να του έριχνς μια...
Ξενερωσα και εφυγα.
Το πιο εξυπνο πραγμα που εχεις κανει στην ζωη σου ηταν αυτο,γιατι δεν λεει να μπλεξεις καθολου φιλε Τασο,σου τα εχω πει και σε συζητησεις μας.Απο περσι καλοκαιρι ακομα τρεχω με μια μηνυση και ας ειχα και μαρτυρες..Ειναι μεγαλο μπερδεμα!
Δε του αφιερωσες το "Ποσο μαλακας εισαι?" απο Νινο..ταιριαζει γαντι στην περισταση..
Οταν ειμαι με κοπελα δε τσακωνομαι οτι και να γινει εκτος βεβαια απο τα μπινελικια...
αμα γυρνουσα απο κανα σκοπευτηριο ομως θα του κατεβαζα κανα τζαμακι συνοδηγου με το κλειστρο και θα εκανε 0-100 με τα ποδια αναβαση Καρεα..
Βεβαια μου εχει τυχει ο αλλος να βριζει οικογενειακα δεδομενα και τον εκλεισα εξω απο τη διασταυρωση για ανω Τρικαλα,πατησε λιγο χωματακι και ηρθε στα ισα του.
Ειδικα μετα το σπασιμο του χεριου προσπαθω να ειμαι ηρεμος γιατι ποτε μα ποτε ο αλλος δεν ξερεις τι ειναι..(δε λεω ποιος γιατι μερικοι περνουν αξια...)
Λοστος ε;.....μπουλονοκλειδο κανει;δικαιολογειται και η παρουσια του.
DontMKsense μαζι επρεπε να ειμασταν...χεχε! :twisted: :twisted:
DontMKsense
12-02-06, 05:04
Βρε τι κάτω απο το αυτί ρε Λουλού εσύ μια μεσα στα μουτρα να τον φύγουν όλα,δόντια,μύξες...Ο Νίκος (Magelanos) έχει δίκιο μπορεί να σου κάνει μήνυση αλλα αν μπορείς να αποδείξης οτι σε προκάλεσε δεν τρέχει τπτ.(τπτ=κανα 2 μπάτσες)Σε περίπτωση όμως που ξεχαστείς και χάσεις το μέτρημα...S_Bravo και ρόπαλο να έχεις δε στο παίρνουν εμένα σε έλεγχο που μου κάναν δεν μου πήραν το ροπαλο ΑΛΛΑ ΤΟ GPS!!!!!!
Next time S_Bravo call me 090-ta-kanw-ola-pout@n@ :wink:
stilo-hraklis
12-02-06, 06:59
εγω επεζα καθε μερα μπουνιες οσπου σε μια φαση τσακωνωμεμε με εναν και ηταν ασφαλητης με σημαδευε με το 45αρι και τα σκατα μου ακομα δεν εχουν φυγει απο την καλτσα...βεβαια ακομα τσακονομαι,...αλλα ποτε δεν ξερεις τι τρελα σερνει ο καθενας παιδια.
S_Bravo και ρόπαλο να έχεις δε στο παίρνουν εμένα σε έλεγχο που μου κάναν δεν μου πήραν το ροπαλο ΑΛΛΑ ΤΟ GPS!!!!!!
Next time S_Bravo call me 090-ta-kanw-ola-pout@n@ :wink:
Ε,οχι....οχαχαχαχαχαχαχαχα ααχαχαχαχα
επεσα κατω......
εγω επεζα καθε μερα μπουνιες οσπου σε μια φαση τσακωνωμεμε με εναν και ηταν ασφαλητης με σημαδευε με το 45αρι και τα σκατα μου ακομα δεν εχουν φυγει απο την καλτσα...βεβαια ακομα τσακονομαι,...αλλα ποτε δεν ξερεις τι τρελα σερνει ο καθενας παιδια.
Ετσι μου εκανε και μενα ενας μια φορα στο σκοπευτηριο,ειχε πορωθει με την πρακτικη και ηταν τοσο μαλ@κας που επεζε για την πλακα στο τελος και μου το γυριζε πανω μου στα 40εκατοστα.Θες να σου δειξω πως του το γυρισα μεσα στο χερι του και το laser εδειχνε τη μαπα του;.Και μου φωναζε προσεχε προσεχε σαν αδερφουλα..ειχε ξεχασει και ο ιδιος οτι ηταν αδειο...Οι αγραφοι νομοι στα π@παρια του.
Αυτα φοβαμαι...τα ****πιστολα.Ποτε δε ξερεις τι εχει ο αλλος μεσα στο καρο.
Ο αλλος εξω απο την κοζανη γιατρος και τον σταματησανε αλβανοι για ληστεια και ετσι οπως κρατουσαν τις επαναληπτικες τραβαει απο το καθισμα το κτηνος που η κανη του ηταν σαν group-n εξατμιση και τραβαει μια στα ποδια στον ενα και την εκαναν λαγοι στα βουνα....
Παντως να ξερετε οτι τα ροπαλα του baseball επειδη ειναι ξυλινα-και μονο για τα ξυλινα μιλαω-μπορειτε να τα "χρησιμοποιησετε" αφοβα γιατι λογω της υπεροχης ελληνικης νομοθεσιας εφοσον δεν ειναι μεταλλικο αντικειμενο δεν εμπιπτει στην κατηγορια οπλων ή αντικειμενων που μπορουν να προκαλεσουν σωματικες βλαβες..ασχετως αμα εσυ μπορεις να του ανοιξεις ανετα το κεφαλι..
Κοστος 75ευρω για το 50αρι σε διαμετρο
και 50 ευρω για το 45αρι..
Παντως να ξερετε οτι τα ροπαλα του baseball επειδη ειναι ξυλινα-και μονο για τα ξυλινα μιλαω-μπορειτε να τα "χρησιμοποιησετε" αφοβα γιατι λογω της υπεροχης ελληνικης νομοθεσιας εφοσον δεν ειναι μεταλλικο αντικειμενο δεν εμπιπτει στην κατηγορια οπλων ή αντικειμενων που μπορουν να προκαλεσουν σωματικες βλαβες..ασχετως αμα εσυ μπορεις να του ανοιξεις ανετα το κεφαλι..
Κοστος 75ευρω για το 50αρι σε διαμετρο
και 50 ευρω για το 45αρι..
Αν ειναι....
Ρε ειστε ολοι ψαγμενοι..δε το πιστευω.Καλυτερη τιμη για το Club εχει;
χαχαχαχα :D :D :D
Γουσταρω παντως να σπασω κανα μπαμπριζ....
Εγω δεν εχω βρισει οικογενεια ΠΟΤΕ στη ζωη μου,εσυ πως ρε μουν0π@ν@ βριζεις την οικογενεια μου γιατι δε σου ανοιξα δρομο,σε εθνικο δικτυο χωρις μπαριερα,να περασεις απο τα δεξια ενω βλεπεις οτι ταξιδευεω στα δεξια κολημενος και με καλη ταχυτητα...επειδη εσυ κυνηγιεσαι με το μαλακα και μου παιζεις συνιαλα να μπω αριστερα για να περασεις εσυ με το χρεπι σου απο τα δεξια...παραλογια!
Το θεμα ειναι Τασο αμα παρεις το ροπαλο να εισαι συγκρατημενος γιατι μπορεις να κανεις ΠΟΛΛΑ φιλε..το παρμπριζ ειναι το ελαχιστο.Και αντε παλι καλα αυτος σε εβρισε(ασχημα),φαντασου να σε εκλεβε κιολας οπως την ειχα παθει εγω καλοκαιρι του 2001 επειδη δεν ειχα τιποτα να τους σταματησω..
Θα σου φερω καταλογο να διαλεξεις μολις ανεβεις Βολο..θα δεις και το δικο μου που εχω στο Punto
Οσο για την παραλογια συμφωνω απολυτα αλλα να ξερεις οτι εχεις παντα και την επιλογη του αποτομου φρεναρισματος σε αυτον που εχει κολλησει απο πισω σου.Ετσι αλλαξα τον πισω προφυλακτηρα στο punto και το εκανα διμπουρο..τζαμπα φυσικα..
Βαζε μου ιδεες...εσυ τα καταφερνεις...
Την πρωτη τα καταφερες,(εχω €100 στην ακρη), για τη δευτερη θα τα πουμε Βολο... :132 :132 :132 :132
Μετα θα παρουμε το αλαθητο:158 :158 :158
βαρατε βιολιτζιδες :171 :171
και μεταααα ΧΑΧΑΧΑΧΑ :twisted: :twisted: :162 :162 :163 :163 :201 :201 :201