Επιστροφή στο Forum : Χρόνια Πολλά Βαλεντίνοι(ες)!
Λοιπόν κυρίες και κύριοι χρόνια μας πολλά.... 8)
να χαίρεστε όσους αγαπάτε και να σας χαίρονται..
και δεν μπορεί να μην αγαπάτε κανέναν...
όλο με κάτι θα είστε ερωτευμένοι..
πχ με την stilara.. :)
αντε και του χρόνου.. :wink:
Εγώ είδα την Brera χθες και μπήκα μέσα...ήδη είμαι στη λίστα αναμονής για Test Drive...έρωτας κύριοι...
stilo-hraklis
14-02-06, 18:30
εμενα η brera δεν με εντυπωσιασε καρατεκα gt και ξερω ψωμι,, I love Gt!!!
Kαμία σχέση Ηρακλή. Εξωτερικά το αμάξι είναι απίστευτο και έχει καταπληκτική θέση οδήγησης, με το εξάρι κιβώτιο να είναι εκπληκτικά κοντό σε διαδρομές. Θα ήθελα να έχει διαφορετικό τιμόνι και όργανα όμως γιατι δεν είναι τόσο sport.
neuromancer
14-02-06, 18:58
asxeto:
http://pvx.free.fr/images/coupetuning/prestige%20&%20prototype-150%20photos.htm
Να χαίρεστε τα μωρά σας...
ammoulianiotis
14-02-06, 21:48
Να χαίρεστε τα μωρά σας...
Εμας ομως τους ελευθερους δεν μας εκανες κανενα κονε! Τοσο καιρο στο ελεγα! (Ξερεις σε τι αναφερομαι! Θα το λεω συνεχεια αυτο!!!)
Μέρα που είναι, θα ήθελα να αφιερώσω στον εαυτό μου 2 τραγούδια, το "Είμαι ερωτευμένος με τα μάτια μου" και το "Μ' αγαπώ γιατί είμαι ωραίος".
Χρόνια πολλά σε όλους!
DontMKsense
15-02-06, 12:19
Χρόνια πολλάααα να χαιρόμαστε το ζαχαροπλαστείο ο Ζάϊδος, το καζαν ντιπί του Χατζή, τα προφιτερόλ της Αφροδίτης, τα καταστήματα Ρεζέρβα,τα σαδομάζο stores και το μηχάνημα στην αριστοτέλους με τις μαστίχες που μου έφαγε 6€ να βγάλω ένα δαχτυλίδι(Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει αγγελία στο fleamarket www.fleamarkett.gr/tsifouuutiiissss/)
Σαν την ΤΙΜ..μπορω να περασω Γραμμικες Αλγεβρες χωρις να ερωτευτω την 60χρονη καθηγητρια μου που ολο μας αποκαλει "πασα μου","πουλακια μου" και κατι αλλα τετοια ανατριχιαστικα???ΟΧΙ..
Σαν την ΤΙΜ..μπορω να περασω Γραμμικες Αλγεβρες χωρις να ερωτευτω την 60χρονη καθηγητρια μου που ολο μας αποκαλει "πασα μου","πουλακια μου" και κατι αλλα τετοια ανατριχιαστικα???ΟΧΙ..
Εγώ μήπως μπορώ να αλλάξω την καρτέλα μου στη γραμματεία χωρίς να συνουσιαστώ με τις και τους γραμματείς, γιατί αλλιώς δεν παίζει να πάρω πτυχίο;;; :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Όχι;;; :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Εσυ ετοιμασου για Παρασκευη Αποστολε..θα πιουμε καμια 20αρια καφεδες να χαλαρωσουμε ετσι?
Περιμενω ενα φορτιο απο καφε τουρκιας..
Valentines? BLIAXXXX
εγω πηγα για κυνηγι ιδου το αποτελεσμα
http://users.otenet.gr/~petroup/deadcupid.jpg
μην το πιάσεις με γυμνα χερια μόνο παντελή.....:)
ammoulianiotis
16-02-06, 00:19
Παντελη δικιο εχει ο face! Μακρια απο πτηνα!
αφηστε τα πουλια και παιστε τα πουλια σας γιατι αν παθουν τιποτα (καμια γρυπη)θα τα βρητε στην αγγλια για εξατασης στον ιο Β5Ν1 και αντε να βρειτε λεφτα να πατε να τα επισκευτητε!