Επιστροφή στο Forum : Αγορα STILO τωρα ή όχι
Γεια σας παιδια!
Μπράβο πάααρα πολύ καλό site!
Εγω είμαι σε δίλημμα...
Είδα σήμερα σε μια έκθεση fiat το stilo 1.4 95hp 3d και είμαι έτοιμος να το πάρω...
Το θέμα είναι μήπως πρέπει να περιμένω για το καινούργιο?? Πότε βγαίνει βρε παιδια??
Εσεις τι λέτε?
Σχόλια για αυτόν τον κινητήρα?? Τον έχει "οδηγήσει" κανείς??
Χάρης
ammoulianiotis
16-03-06, 13:57
Πρωτον, καλως ηρθες στην παρεα μας! Αν θες μπορεις να μας συστηθεις στο σχετικο τοπικ.
Δευτερον πολλα παιδια στην παρεα μας εχουν το 14αρι Stilo και ειναι ευχαριστημενοι! Οσο για το καινουργιο Stilo που λες το εχεις δει; Αν θες τη δικη μου γνωμη παρε αυτο που κυκλοφορει τωρα γιατι αυτο που ερχεται ειναι λιγακι... ασχημο! Ασε που θα ειναι μονο 5θυρο!
το νέο stilo θα παρουσιαστεί στην Γενέυη το 2007...
αν ψάξει λίγο θα βρείς σχετικά topics...
o κινητήρας είναι πάρα πολύ καλός με πολύ καλό ¨κοντό¨ 6αρι κιβώτιο που βοηθάει πολύ στις ρεπριζ..
σε επιδώσεις είναι κοντά με το 1,6 που πλέον δεν κυκλοφορεί...
να πάρεις το dynamic....
αυτα και καλως όρισες..
Ευχαριστώ πολύ παιδια για την ενημέρωση...
Ναι για το dynamic λεω σε γκρι-σαμπανιζε (κάπως έτσι).
Είναι πολύ μουράτο και ομορφο.
Αρχικα πήγα να δω το Gr. Punto, αλλά παιδια μεγάλη πατάτα.
Πολύ πρόχειρο μπροστά στην μηχανή. Ακόμα απορώ τι κάνει μια βίδα που προεξέχει στον αριστερο θόλο. Άσε την πλαστικούρα του θόλου, που είναι προσβάσιμος από την μηχανή. Και από κοντά δεν είναι όπως φαίνεται στην διαφήμιση.. έχει πέσει τρελό photoshop.
εεε και εκεί που λέτε είδα το STILO θηρίο κανονικό να με κοιτάει επιθετικά με αυτή την απίστευτη μούρη και δεν σας κρύβω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.
Με κέρδισε... φαίνεται πολύ ποιοτικό, προσεγμένο... και αγριεμένο. Από επιδόσεις από ότι μου λέτε είναι καλό, οπότε μάλλον θα προχωρήσω.
Εγώ παιδιά στην Αθήνα είμαι, και μου αρέσει πολύ όταν βλέπω προσπάθειες σαν αυτή που έχετε κάνει στο site, για να μοιραστείτε την αγάπη σας για το STILO.
Επιπλέον απόψεις για το STILO 1.4 95hp από μέλη που το έχουν είναι ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτες!
Μηχανικά να φανταστώ ότι είναι αξιόπιστο ε?
Σας ευχαριστώ παιδια και ελπίζω να πάρω και εγώ σύντομα το επίσημο εισητήριο για να μπω στην παρέα σας.
Χάρης
αυτό περι έρωτα με την πρώτη ματιά το πάθαμε όλοι....
και τι καλό είναι ότι συνεχίζει μετα απο 3 χρόνια..ειλικρινα δεν με φαντάζομαι να είχα κάτι άλλο...
όσον αφορά τα μηχανικά είναι ο γνωστός Fire κινητήρας της Fiat, πολύ αξιόπιστος και έχει και 5 χρόνια εγγύηση...
δυναμομετρημένος σε dyno day του Club στα 103 άλογα..
ας δούνε το post και μέλη με τον 1,4 να σου πούνε περισσότερα...
Αρκεί να μη σου πέσει η έκδοση με τους αυτόματους αερόσακους που ανοίγουν με το ξεκλείδωμα... :roll: :P :lol: :lol: :lol:
Καλά τα λέω mangelane;;; :wink:
τι λες τώρα????
πλακα κάνεις??
Για πες mangelane...
Αρκεί να μη σου πέσει η έκδοση με τους αυτόματους αερόσακους που ανοίγουν με το ξεκλείδωμα... :roll: :P :lol: :lol: :lol:
ελα μωρε τι λες τωρα στον ανθρωπο και τον φοβιζεις. Ποσες αλλες περιπτωσεις τετοιες ετυχε?
Εντάξει αυτή θα ήταν special επετειακή έκδοση του stilo. :P
Mια χαρά είναι ο stilaros,95hp,6αρι σασμάν,και γενικά πολύ καλό value for money.
Αν και δεν το εχω πολύ καιρό μέχρι τώρα εχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος.
Και τα καλύτερα πιστεύω πως έρχονται...11000χλμ εχω και σαν να μου φαίνεται οτι τώρα αρχίζει να ανοίγει... :D
Οσο για το νέο stilo,δεν ξέρω αν θα είναι το 2007 αλλά μάλλον θα βγαίνει 5θυρο όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω.
αντέχεις να το βλέπεις να κυκλοφορεί στο δρόμο και να το λιγουρεύεσαι μέχρι να βγει το καινούριο?
εγώ 2 βδομάδες έκανα να το πάρω από την παραγγελία και είχα τρελαθεί....
ammoulianiotis
16-03-06, 22:40
Εντάξει, του MaGeLaNoY ήταν όντως περίπτωση! Χάρη αν θες την γνώμη μου, ξύπνα αύριο το πρωί και στην πρώτη αντιπροσωπεία της FIAT που θα δεις, μπες μέσα και χτύπα το! Όπως έχουν πει όλοι παραπάνω το 14άρι είναι δυνατό και έχει νεύρο και σ'αυτό βοηθάει το κοντό 6άρι σασμάν του. Την έκδοση Dynamic έχω εγώ (αλλά σε 16αρι) και είναι όλα τα λεφτά! Stilo λοιπόν με κλειστά τα μάτια!!!
Soul_Giannis
16-03-06, 23:29
Η καλυτερη εποχη για να αγορασεις Stilo!!!!!!
Αλλα παρε το 1.8!!!
Λοιπον ας πω και γω μια γνωμη για το 14αρι μιας και εχουμε 2 χρονια συμβιωσει μαζι.Ειναι σβελτο αρκετα λογω κιβωτιου σε σχεση με ανταγωνιστικα μικρομεσαια 14αρια.Ειναι αρκετα ευστροφο κατα την γνωμη μου σαν αμαξι και δινει πολλα για την κατηγορια του σε σχεση με την τιμη του.Απο πλευρας τωρα παθητικης ασφαλειας και ποιοτητας κατασκευης μην περιμενεις και πολλα ειδικα αμα ειχες καποια προηγουμενη επαφη με γερμανο-ιαπωνα αλλα σιγουρα κραταει καλυτερα απο μια Corolla και σιγουρα ειναι πιο σβελτο απο Golf-GTC-AStra και ολο το συναπαντημα στην ιδια παντα κατηγορια.Το μοτερ του δεν ειναι καινουριο ειναι απλα το 12αρι με μεγαλυτερη διαδρομη του στροφαλου και πιστονια με επιστρωση νατριου(συμφωνα με πληροφοριες Arf).
Οδηγησε το,συγκρινε το με αλλα και κατεληξε.Για μενα πιστευω οτι ειναι τιμια σαν αγορα..
Αρκεί να μη σου πέσει η έκδοση με τους αυτόματους αερόσακους που ανοίγουν με το ξεκλείδωμα... Καλά τα λέω mangelane;;;
Αυτο στο οποιο αναφεροντε τα παιδια ειναι μια αστοχια υλικου που ειχε το δικο μου 14αρι με τους πυροκροτητες στους αεροσακους με αποτελεσμα να ανοιξουν δυο φορες,την μια με 140 στο κοντερ και την αλλη με το ξεκλειδωμα του συναγερμου μετα την αλλαγη τους στις 3 μερες επανω.Ωστοσο λυθηκε το προβλημα και εκτοτε δεν παρουσιασε κατι το αμαξι..καλα που δεν εχω ηλιοφορη δηλαδη να πεταχτουν τιποτα κρυσταλλα εξω :lol:
καλα που δεν εχω ηλιοφορη δηλαδη να πεταχτουν τιποτα κρυσταλλα εξω :lol:
Moy θυμησες τον Παντελη με το συστημα για να σηκωσει το αυτοκινητο και με το μπαμ εσπασε τις γλαστρες....
Φιλαρακο γεια σου και απο εμενα,θα συμφωνησω με τον MaGeLaNo.Egv eimai κατοχος Bravo αλλα ενα 1.4αρι που ειδα στην αντιπροσωπεια του Κηφισου,το ερωτευτηκα και γω.Ηταν προφανως η καλη εκδοση και με ηλιοροφη οπου ανοιχτη εστω και στην αντιπρ. ηταν ε-ρ-ω-τ-α-ς! :D
Η καλυτερη εποχη για να αγορασεις Stilo!!!!!!
Αλλα παρε το 1.8!!!
αυτο θα ελεγα και εγω!
σκεψου πολυ καλα και αποφασησε οτι θεωρης εσυ σωστο!
αρκει μονο που θα ειναι STILARA!!!!!!!!11
Καταρχήν σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!
Λοιπόν το έκλεισα σήμερα το πρωί (για αυτό άργησα να έρθω και στο γραφείο ) :?
Ανυπομονώ να το παραλάβω!!!!
Θα σας ενημερώσω μόλις έρθει στα χέρια μου!
ΕΕΕΕΕεεεεεεεετσσσσσσσσσσιιιιιιιιιιι
ΕΕΕΕΕεεεεεεεετσσσσσσσσσσιιιιιιιιιιι
Μπράβο Χάρη!!!
Συγχαρητήρια, καλορίζικο!!!
Νομίζω ότι μαζί με το C4 με τα 90 άλογα είναι οι 2 πιο τίμιες επιλογές, απλά το Stilo είναι πολύ όμορφο και έχει ένα πολύ δυνατό club.
ammoulianiotis
17-03-06, 21:40
Άντε καλορίζικο και καλοτάξιδοοοοοοο!!!
Με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου και καλά χιλιόμετρα!
Τελικα ειναι θεμα καψουρας η ΣΤΙΛΑΡΑ.Καλοριζικο,καλοταξιδο και σιγα σιγα......
Κατι ξερω και γω ...30 μετρα μπαριερες εριξα με 150 χλμ.
Συγχαρητήρια και από εμένα Χάρη. Σου εύχομαι(και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνεις) να απολαύσεις καθέ μικρή ή μεγάλη βόλτα με το καινούριο σου Stilo.
Και πάλι συγχαρητήρια...
Καλησπέρα παιδια!
Δεν σας ξέχασα!! Πριν απο μερικές ώρες πήρα το STILO! Καλα εεεε... ενθουσιασμένος (αρκεί να μην αρχίσει τα περιέργα και ανοίγουν οι αερόσακοι μόνοι τους... :lol: ).
Φυσικα αύριο έχει εκδρομη και θα σας πω αναλυτικα εντυπώσεις!
Χάρης
neuromancer
25-03-06, 00:34
Καλησπέρα παιδια!
Δεν σας ξέχασα!! Πριν απο μερικές ώρες πήρα το STILO! Καλα εεεε... ενθουσιασμένος (αρκεί να μην αρχίσει τα περιέργα και ανοίγουν οι αερόσακοι μόνοι τους... :lol: ).
Φυσικα αύριο έχει εκδρομη και θα σας πω αναλυτικα εντυπώσεις!
Χάρης
Άντε και καλοτάξιδο. Αστο λίγο απλυτο - τα ματιάζουν τα Stilo :lol:
Soul_Giannis
25-03-06, 02:28
Μεγειαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
δυναμομετρημένος σε dyno day του Club στα 103 άλογα..
Πετρο ενταξει μην ντρεπεσαι πες για το δικο μου στα 107ps και του Σταματη 108ps..ελα πες και δε θα σε κοροιδευω :lol: :lol:
Δεν σας ξέχασα!! Πριν απο μερικές ώρες πήρα το STILO!
Καλοριζικο φιλε και περιμενουμε νεα και εντυπωσεις απο το πρωτο ταξιδακι σου! :wink:
Καλοταξιδο??Καλοριζικο και να το προσεχεις...Αυτο παντως θα σε προσεχει στα σιγουρα!!!!
Ευχαριστώ παιδια.... Οι πρώτες εντυπώσεις είναι παρα πολύ καλές!!!
Η "ιταλίδα" μου είναι φοβερή!!
Απλά είμαι λίγο μπερδεμένος με τον συναγερμό... Μου έχουν βάλει της μαμάς fiat/meta systems και κλειδώνει από το τηλεχειρ./κλειδί. Αν όταν τον οπλίσω το πατήσω δύο φορές.. όντως κλειδώνει ως dead lock που λέει το βιβλίο ή είναι κάτι άλλο?
Και καλά άμα χάσεις το κλειδί αυτό πώς το παίρνεις το αυτοκίνητο με το δεύτερο που δεν έχει τηλεχ.? Ξέρετε αν μπορώ να πάρω από κάπου αυτόνομο τηλεχ. για τον συναγερμό?
Για τα πολλαπλ./μπουζί να ανησυχώ και στο δικό μου μοντέλο??
neuromancer
26-03-06, 06:03
Αν θυμάμαι καλά έχει ένα τρόπο να "πληκτρολογήσεις" τον κωδικό με το τιμόνι για να σταματήσει ο συναγερμός.
Για τα μπουζί, άλλαξε τα με NGK ιριδίου κατά το Nοέμβριο που θα αρχίσουν τα κρύα.
Για το 1.4 δεν αναφέρθηκαν προβλήματα με τους πολλαπλασιαστές, μόνο στα 1.6. Όσον αφορά τα μπουζί κανένα πρόβλημα! Απλά, αυτό που σου πρότεινε ο Γιάννης, είναι για καλύτερη απόκριση στο γκάζι στην δική σου περίπτωση, αλλά και για προστασία των πολλαπλασιαστών στην περίπτωση των 1.6
Φίλε και εγώ έχω το 14άρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν μου εχει παρουσιασει καποιο σοβαρο προβλημα ειναι πολυ καλη επιλογη πιστεψε με