PDA

Επιστροφή στο Forum : Μαθήματα Ιστορίας StiloClub....Θυμάστε????........

face
02-04-06, 00:33
8 MAIOY 2005 - Φωτογράφιση Περιοδικού - 42 Μέλη
http://img221.imageshack.us/img221/9118/dsc011374hr.th.jpg (http://img221.imageshack.us/my.php?image=dsc011374hr.jpg)
Πήλιο 1η Πανελλήνια Συγκέντρωση
http://img125.imageshack.us/img125/9275/91693140xr.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=91693140xr.jpg)
http://img207.imageshack.us/img207/1599/stiloclubvolos20288293yk.th.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=stiloclubvolos20288293yk.jpg)
http://img432.imageshack.us/img432/3627/91693119bn.th.jpg (http://img432.imageshack.us/my.php?image=91693119bn.jpg)
Πανφιατική Σαλόνικα
http://img115.imageshack.us/img115/9785/foto28mj.th.jpg (http://img115.imageshack.us/my.php?image=foto28mj.jpg)
http://img115.imageshack.us/img115/3240/hpim03883xg.th.jpg (http://img115.imageshack.us/my.php?image=hpim03883xg.jpg)
Σαλόνικα Φιλανθρωπική ΑΛΜΑΘ
http://img115.imageshack.us/img115/1549/stilowithus18rc.th.jpg (http://img115.imageshack.us/my.php?image=stilowithus18rc.jpg)

τι απέγινε ρε παιδιά....που πήγε εκείνο το κλίμα???

Γιατί χαθήκαμε έτσι..??Παλια μέλη έφυγαν, νέα ήρθαν....Οι φωτογραφίες όμως μένουν...και μαζί με αυτές μένει ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΕΝΘΟΥΘΙΑΣΜΟΣ, εκείνων των ημερών....

τόσο πια οι δουλειές μπήκαν στην μέση???
δεν νομίζω και τότε δουλειές είχαμε...

αν θυμάστε αυτές τις ημέρες, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ΑΡΑΓΕ ΘΥΜΑΣΤΕ?????
.................................................. ........

aman17-2
02-04-06, 10:29
όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές...
για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...
εγώ από το Μάιο παραδίδω την σκυτάλη πλέον οπότε το μόνο που μου μένει είναι ένα τελευταίο meeting Θεσσαλονίκη και ένα σε Έβρο...πάντως τότε που δεν υπολόγιζα βενζίνες και διαδρομή και τέτοια ....ήταν καλά...
δηλαδή την ίδια ημέρα τσουπ Θεσσαλονίκη καφέ - meeting - πάλι πίσω ....
καλά ήταν..
τώρα πια πάει μεγάλωσα .. σοβάρεψα...
:178 :195

MaGeLaNoS
02-04-06, 12:57
Εγω αν και νεοτερος στο club μπορω να σου πω τι φταιει Πετρο με βαση τα οσα εχω ζησει εδω και 1.5 χρονο.Οπως σωστα τονισες και τοτε υπηρχαν δουλειες και δοξα το Θεο μακαρι να εχουμε δουλεια στους δυσκολους καιρους αυτους που βρισκομαστε αλλα δεν ειναι αυτο που παιζει ρολο για την κατασταση αυτη που βλεπεις.Η δουλεια αποτελει μια προσφιλη δικαιολογια απλα.Ολοι ξερουν οτι υπαρχουν μερικα ατομα που κανουν μπαχαλο την σελιδα και το club και πραγματι στο ονομα του "καλου πνευματος" και της "φιλικης παρεας" πολλα μελη εκαναν παραχωρησεις για αρκετο καιρο υπομενοντας απειλες και τραμπουκισμους μονο και μονο γιατι βρισκομαστε εδω επειδη αγαπαμε αυτο το club και τα Stilo.

Βλεποντας την ραθυμια-απαθεια ομως των συντονιστων μετα απο συγκεκριμενα περισταστικα να γινει κατι στο συγκεκριμενο θεμα και να εμμενουν στην αποστασιοποιημενη θεση τους,πολλοι ξενερωσαν και αποτραβηχτηκαν. Αυτο φαινεται πολυ μετα τα τελευταια γεγονοτα εδω και 1 μηνα και κατι,που κανεις δεν πηρε θεση στις διαμαχες που δημιουργηθηκαν.

Οσο υπαρχει απροθυμια να δωθει λυση τοτε ΜΟΝΟ χειροτερα θα γινονται τα πραγματα.

Μερικοι μιλησαν,αλλοι σωπασαν αλλα το μηνυμα περασε..δειτε,αποφασιστε και πραξτε.Τα εχουμε πει και ιδιαιτερως και ξερω οτι η θεση σου αλλα και των αλλων παιδιων ειναι πολυ λεπτη αλλα απειλες δεν προκειται κανεις να δεχτει απο κανεναν,ουτε εκφοβισμους.Δεν ειμαστε παιδια στο δημοτικο να μας κλεβουν το sandwich στο διαλειμμα.Στο χερι σας ειναι να εξυγειανετε την κατασταση που εχει δημιουργηθει.

Η δικαιολογια "κανουμε πλακα" ή "μην ασχολεισαι Νικο" ή "αδικα καταναλωνεις ενεργεια" δεν περνανε πια και μονο αρνητικες μπορουν πλεον να χαρακτηριστουν οι προτροπες αυτες.Εκτος και αν εθελοτυφλουν μερικοι και δεν αντιλαμβανονται την πραγματικη διασταση των γεγονοτων και ολα τα θεωρουν καπως..

Οσο για τα νεοτερα μελη που αναφερει ο Κυριακος ελπιζω πραγματικα να μπορεσουν να "βιωσουν" ενα καλυτερο stiloclub χωρις τα κακα παραδειγματα που ανεφερα γιατι τοτε παλι θα δειτε μελη να εγγραφονται και να εξαφανιζονται.

Κανεις δεν ειναι αφελης πλεον.Ολοι μπορουν να δουν,να κρινουν και να αποφασισουν.Ειναι στο χερι σας να κρατησετε τα νεοτερα μελη κοντα σας και να ξαναδυναμωσει το club.Αν ομως συνεχιστει η ιδια πολιτικη μαλλον προς κατηφορα οδευουμε..

Ευχομαι να ερθουν καλυτερες μερες..αν γινουν σωστες ενεργειες..

Ζητω συγνωμη για το μακροσκελες ποστ αλλα καποια πραγματα επρεπε να ειπωθουν ωστε να ξεκαθαρισει το τοπιο.Ολα αυτα τα λεω χωρις ιχνος ειρωνιας ή κακιας απλα και μονο απο ενδιαφερον.Ξερω αρκετα ατομα απο εδω μεσα που πραγματι ενδιαφερονται για το club και μεσα σε αυτους και ο Πετρος γιαυτο και πιστευω οτι κατι απο ολα αυτα θα εισακουστει..

stilovatis
02-04-06, 18:49
Πολυ σωστα οσα λεει ο φίλος Νικος..Θυμαμαι οταν πρωτομπήκα στο stiloclub ήμουν στην Ιταλία τοτε και είχα τρελαθεί να ερθω στην για να παραστω σε κάποια απο τα meeting μας..Τα ατομα που μου εκαναν εντύπωση τοτε ηταν ο Πετρος με το τουρμπατο τοτε, ο Θοδωρης..ο Magelanos είναι ο πρωτος που μιλησα απο το club.. o john still που παρουσίαζε οτι καινουργιο κυκλοφορολουσε....Οταν πρωτοπηγα το αυτοκινητο για service τη ΣΙΔΗΚΑ στο σαλόν αναμονης καθόταν απέναντι μου ενα τυπακι πολυ τρελαμένο και american college, πιάσαμε την κουβεντα και ηταν ο Παντελής ο Stlatos την ίδια ημερα μου γνωρισε τον τοτε προεδρο και τον Βασιλη απο το Χαιδαρι...τρελάθηκα είδα ενα κλίμα απο τα παιδια λες και γνωριζόμασταν πολύ καιρο...Αυτο ηταν το Stilo club τοτε..και τωρα που ειναι???μήπως εγινε τιποτα και δεν το ξερουμε????
Πριν λιγες μερες ηρθα Αθηνα μόνιμα και ειδα οτι χωρις το Θοδωρη δεν ειναι ευκολο να γινει meeting,,,και ειναι η αληθεια...γμτ...κανονισα εγω μια με το φίλο soul και τι εγινε???5 αμάξια ολα και όλα???Αν το να μην σηκώνουμε τα τηλεφωνα μας ειναι η λύση τοτε ας συνεχίσουμε ετσι.........και κατι αλλο...Το Stiloclub είναι μονο στη Βόρεια Ελλάδα πλεον...

face
02-04-06, 20:47
ακριβώς και εκεί είναι το πρόβλημα...ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

νίκο, αν κάθε φορά που στραβωναμε για κάποιον εξαφανιζόμαστε απο το club θα είχαμε μείνει με 3 μέλη....

και όσο αφορα σε αυτο που λες ότι κανείς δεν πήρε θέση για αυτά που έγιναν, κακώς γιατί πήραμε και ξαναπήραμε θέση...το να πέσουν κάποια ban σε γνωστα μέλη το θεωρω λύση ανάγκης, και όχι απαραίτητα λύση....

η τιμωρία δεν είναι λύση...πρέπει να φτάσει ο κόμπος στο χτένι για να γίνει κάτι τέτοιο (και δεν απέχει και πολύ αυτό)...

η στάση, τουλάχιστον η δικιά μου, είναι μία ύπια αντιμετώπιση των κρίσεων....εν θερμώ δεν παίρνονται σωστές αποφάσεις.....

και εν πάσει περιπτώση το club δεν είμαστε εμεις οι τρείς (αν και εγω mod είμαι και όχι admin)....αλοίμονο αν κάθε φορά που ,κατα την κρίση των μελών, κάποιος admin δεν πράτει σωστα να στραβώνει το κλίμα...

ξέρεις εγώ που το εντοπίζω...

αν σταματούσαμε να λέμε εγω δεν πάω τον ταδε, δεν θα ερθω αν ειναι αυτός, ή αν τα περιμένουμε όλα απο άλλους, όταν όλη η Αθήνα έχει σιωπίσει και πάει καιρός, όταν κάνουμε πανελλαδικές και αποφασίζουμε κάποια πράγματα και στην πορεία τα αλλάζουμε...αν ξεσηκωνόμασταν απο τον καναπέ μας να πάμε σε ένα Meeting, αν ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑΜΕ κάποια εκδήλωση, όλα θα ήταν καλύτερα....

θέλεις να σου κάνω μία λίστα με τα άτομα που ήξερα ως ψυχές του club (εστω και διαδικτιακά) και έχουν χαθεί χωρίς να πούνε το γιατι?

Sound&Stilo
stilo7
back
mike
Nenya
DeepLevel
sporas
john_stil
Athanasios
ahatzig
Ionio-Zante
Panos_IOA
Stilo_Rodos
Katerina
παντελης
georgevas
gfotopou
tzagarakis
Vasilistilo
Bill haidari
panikos

αυτούς να ρωτήσουμε...γιατί τότε ούτε εντάσεις υπήρχαν στο βαθμο το σημερινό ούτε τίποτα...

και απο την αθήνα έχουν μείνει ο soul, ο ηρακλής και ο stilovatis που κινούνται..που είναι τα παιδιά της αθήνας που ήξερα...???...αυτό ήταν...μέχρι εδω δηλ?...παει τελείωσε??...

stilovatis
02-04-06, 21:16
που είναι τα παιδιά της αθήνας που ήξερα...???...αυτό ήταν...μέχρι εδω δηλ?...παει τελείωσε??...

Και βεβαι δεν τελειωσε..τουλαχιστον οχι για εμενα ετοιμάζουμε κατι καλο...μερικοι απο εδω μεσα καταλαβαινουν τι εννοω και θελω στηριξη..θελω να πιστεω οπως ελεγε ο φιλος Θοδωρης..Τα καλυτερα τωρα ερχονται ......τοσοι πολλοι ειμαστε στην Αθηνα και δεν κανουμε τιποτα??Εγω δεν εχω καθολου ελευθερο χρόνο..με ολη τη σημασια της λέξης μα για το club θα τρεξω...και θα δειτε τι εννοω....soul που εισαι????

face
02-04-06, 21:21
που είναι τα παιδιά της αθήνας που ήξερα...???...αυτό ήταν...μέχρι εδω δηλ?...παει τελείωσε??...

Και βεβαι δεν τελειωσε..τουλαχιστον οχι για εμενα ετοιμάζουμε κατι καλο...μερικοι απο εδω μεσα καταλαβαινουν τι εννοω και θελω στηριξη..θελω να πιστεω οπως ελεγε ο φιλος Θοδωρης..Τα καλυτερα τωρα ερχονται ......τοσοι πολλοι ειμαστε στην Αθηνα και δεν κανουμε τιποτα??Εγω δεν εχω καθολου ελευθερο χρόνο..με ολη τη σημασια της λέξης μα για το club θα τρεξω...και θα δειτε τι εννοω....soul που εισαι????

γεια σου ρε stilovati...

για αυτο το κλίμα μιλάω.....!!!

μπορεί να ξαναξεκινήσουμε πάλι...όχι τίποτε άλλο, θα βγει ο Θοδωρής και μετα ποιος ακούσει την γκρίνια του.. 8)

aman17-2
02-04-06, 22:23
Άσχετο αλλά η Κατερίνα δεν μπαίνει γιατί δεν έχει ούτε λεπτό να κάτσει Ιντερνετ και μας το είπε στο τελευταίο
meeting..και ότι θα είναι παρόν αν ξαναγίνει αλλά με το που μπαίνει μετά από καιρό στο φόρουμ
και βλέπει δεκάδες ποστ ίσα ίσα προλαβαίνει να τα διαβάσει..
(κλείνει η παρένθεση)

ammoulianiotis
02-04-06, 23:12
Και εγω ειμαι λιγο καιρο στην παρεα αλλα ειδα οτι οπως ειπε ο Πετρος πολλα μελη που εβλεπα οτι στην αρχη εκαναν ποστ τωρα με το ζορι κανουν ενα! Τωρα δεν μπορω να ξερω πως ειναι τα πραγματα στην Αθηνα παντως και εδω στη Θεσσαλονικη ειχαμε μια μικρη υφεση στις συναντησεις μας πραγμα που ελπιζω να αλλαξει. Οπως εχω μαθει απο τα παιδια που ηταν πριν απο μενα στο Club τα πραγματα ηταν διαφορετικα. Ελπιζω και εγω να αλλαξουν τα πραγματα και να γινουμε παλι ενα Club με πιο πολλα μελη και με διαθεση απο τον καθενα να συμμετεχει στα κοινα!

aman17-2
03-04-06, 00:16
νομίζω ότι το ο χώρος γύρω από το μαγαζί του Σάκη χρειάζεται όργωμα,,,,
(παραπομπή σε όσουν ήταν στο meeting της ΑΛΜΑΘ όταν μπήκαμε μέσα εκεί στο χώρο)

TABO
03-04-06, 10:06
Καταρχάς καλημέρα και καλή εβδομάδα...

Πάμε τώρα για τα υπόλοιπα....

Μου φαίνεται ότι το όλο θέμα το βλέπετε πολύ λάθος και θα εξηγήσω αμέσως το γιατί...

Όπως όλοι - ή τουλάχιστον οι περισότεροι - γνωρίζετε είμαι από την παλαιά φουρνιά (2,5 χρόνια) των μελών αυτού εδώ του site...

Μπήκα τότε, που όπως πολύ σωστά έγραψε ο Πέτρος, υπήρχε μία ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ, ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΛΙΜΑ, ΕΝΑ ΑΛΛΟ STILOCLUB....

Αυτό το κλίμα, αυτή η παρέα, αυτό το StiloClub πλέον δεν υπάρχει για αρκετούς λόγους.

Γιατί έχει δουλειά, γιατί έχει οικογένεια, γιατί τσαντίστηκε, γιατί βαρέθηκε, γιατί στράβωσε, γιατί άλλαξε αμάξι, γιατί ,γιατί, γιατί , θα μπορούσα να γράψω άλλους δέκα λόγους που ο καθένας μας αποτραβήχτηκε από το StiloClub...

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό...

Το θέμα είναι πώς θα δέσουν οι ΠΑΛΑΙΟΙ με τους ΝΕΟΥΣ έτσι ώστε να ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ....

ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΗΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....

Έχω ζήσει περιόδους που η Αθήνα ήταν όλο το Club γιατί η Θεσσαλονίκη δεν μπορούσε (για τους λόγους της) να ανταπεξέλθει 100% στις υποχρεώσεις της (Meetings, Εκδρομές, Παρουσίες), ειδικά μετά την 1η Πανελλήνια Συνάντηση.

Έχω ζήσει περιόδους που η Θεσσαλονίκη ήταν όλο το Club γιατί η Αθήνα δεν μπορούσε (για τους λόγους της) να ανταπεξέλθει 100% στις υποχρεώσεις της (Meetings, Εκδρομές, Παρουσίες), ειδικά μετά την Εκλογή Δ.Σ.

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ..

Όλα είναι θέμα ΑΤΟΜΩΝ και τίποτα άλλο...

Σε αυτή την φάση η Αθήνα έχει πρόβλημα....

Τι θέλετε να κάνουμε τώρα...?????

Να το διαλύσουμε τώρα και να πούμε "Ότι αφού δεν μπαίνουν οι 50 της Αθήνας το διαλύουμε το Stiloclub...????"

ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ....

Τα νέα μέλη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ μαζί με όσα από τα παλαιά έχουν μείνει να φροντίσουν ώστε να συντηρηθεί - αλλά και να αναπτυχθεί - το StiloClub....

Μην κοιτάτε πίσω, μόνο μπροστά και μην ασχολείστε με το ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΑΙΑ αλλά με το ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ....

Τον μπούσουλα τον ΕΧΟΥΜΕ γιατί δεν ασχολούμαστε...?????

Αυτά τα ολίγα από ένα παλιό και μη συμμετέχον πλέον μέλος...

Ξανά καλημέρα σας και καλή εβδομάδα...

ckalfas
03-04-06, 16:29
Κύριε Τάσο συμφωνώ σε όλα, όπως συμφωνώ και με τους υπόλοιπους!
Όπως συνηθίζω να λέω, όλα είναι θέμα καλής διάθεσης (ξέρετε το γνωμικό για το μισογεμάτο & το μισοάδειο ποτήρι)
Καλή διάθεση είναι να βλέπεις τον απέναντί σου με θετική πάντοτε ματιά και όχι καχύποπτα. Ν' ακούσεις τι λέει και να τον κρίνεις καλοπροαίρετα!
Καλή διάθεση είναι να μην κριτικάρεις τα πάντα και τους πάντες, αλλά να λες αναλαμβάνω να τραβήξω κι εγώ όσο μπορώ και να φέρω το Club πιο μπροστά απ' ότι ήταν!
Καλή διάθεση έχετε; Θέλετε 50 άγνωστοι μεταξύ σας να τρέξετε όσο μπορείτε, αυτό που λέγεται StiloClub; Ε, τότε την βρήκατε την λύση!

ckalfas
03-04-06, 16:48
Και κάτι άλλο...
Τουλάχιστον εδώ στην Θεσσαλονίκη το κλίμα θέλω να πιστεύω πως υπάρχει. Είχαμε μία πολύ καλή εκδρομή πριν 2 εβδομάδες με 9 αυτοκίνητα (δλδ 9 μέλη της παρέας με τα έταιρά τους ήμιση).
Στην Πανελλήνια το κλίμα ήταν φανταστικό (κατά την γνώμη μου). Μπορεί να λέγονται κάποιες φορές για τα μέλη τα οποία χάθηκαν στο παρελθόν, αλλά αυτοί ήταν όμως εκεί, τιμώντας το Club.
Απλά, πρέπει να υπάρχει σε όλους η σκέψη: "Θέλουμε να είμαστε μία υπέροχη παρέα, με υπέροχο & φιλικό κλίμα;" Αν ΝΑΙ... συμμετέχουμε μ' αυτά τα "όπλα" και προχωράμε!

Soul_Giannis
03-04-06, 22:03
Πετρο,Τασο,Νικο,Χρηστο με εχετε καλυψει σε ολα!!!Θα κρατησω καποια που ειπατε!!!!
ΑΡΑΓΕ ΘΥΜΑΣΤΕ?????

Κοιτα να δεις Πετρο!!!Αυτοι Θυμουνται αλλα δεν ειναι εδω για να τα δουν!!!!

μήπως εγινε τιποτα και δεν το ξερουμε????

Sound&Stilo
stilo7
back
mike
Nenya
DeepLevel
sporas
john_stil
Athanasios
ahatzig
Ionio-Zante
Panos_IOA
Stilo_Rodos
Katerina
παντελης
georgevas
gfotopou
tzagarakis
Vasilistilo
Bill haidari
panikos

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ..

Μαλλον πρεπει να το ανακαλυψουμε!!!!

αν σταματούσαμε να λέμε εγω δεν πάω τον ταδε, δεν θα ερθω αν ειναι αυτός, ή αν τα περιμένουμε όλα απο άλλους, όταν όλη η Αθήνα έχει σιωπίσει και πάει καιρός, όταν κάνουμε πανελλαδικές και αποφασίζουμε κάποια πράγματα και στην πορεία τα αλλάζουμε...αν ξεσηκωνόμασταν απο τον καναπέ μας να πάμε σε ένα Meeting, αν ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑΜΕ κάποια εκδήλωση, όλα θα ήταν καλύτερα....

θέλεις να σου κάνω μία λίστα με τα άτομα που ήξερα ως ψυχές του club (εστω και διαδικτιακά) και έχουν χαθεί χωρίς να πούνε το γιατι?

Sound&Stilo
stilo7
back
mike
Nenya
DeepLevel
sporas
john_stil
Athanasios
ahatzig
Ionio-Zante
Panos_IOA
Stilo_Rodos
Katerina
παντελης
georgevas
gfotopou
tzagarakis
Vasilistilo
Bill haidari
panikos

Παιδια που ειστε????
Περασα πολυ καλα μαζι σας!!!!

Μην κοιτάτε πίσω, μόνο μπροστά και μην ασχολείστε με το ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΑΙΑ αλλά με το ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ....

Αλλα θα κλεισω με ΑΥΤΟ που λεει ο Θοδωρης!!!!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sound&Stilo
stilo7
back
mike
Nenya
DeepLevel
sporas
john_stil
Athanasios
ahatzig
Ionio-Zante
Panos_IOA
Stilo_Rodos
Katerina
παντελης
georgevas
gfotopou
tzagarakis
Vasilistilo
Bill haidari
panikos

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΠΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΤΕ!!!ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΠΕ ΟΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ahatzig
05-04-06, 09:42
Κατ'αρχη καλημερα!!! (Ωχ οταν λεει καποιος κατ'αρχη μετα αρχιζουν βρισιδια :P)

Και αρχιζω:
Αγαπητα μου παιδια (χεχεχε θυμηθικα πως μιλουσε ο TABO)
νοιωθω την αναγκη να δικαιολογηθω για την απουσια μου τον τελευταιο καιρο μιας και το ονομα μου εμφανιζεται στη λιστα, ετσι πιο κατω παραθετω του λογους που με οθησαν σε αυτη τη αποτροπαια πραξη (πλακα κανω ε?)

Καθε φορα που καποιος γραφει θυμαστε επειδη εγω δεν μπορουσα να ειμαι εκει (και πιστεψτε με προσπαθησα αλλα ολα αναποδιες) το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο νου ειναι:
http://www.fiatforum.com/showthread.php?t=3697
Δεστε τι εγραψε το ατομο (Stilatos) και ποιος ειναι κατω απο το πρωτο ποστ. Ναι ημουν κι εγω εκει στη γεννηση αν και οχι απο κοντα. Τοτε ημουνα IT σε μια εταιρια με απεριοριστο χρονο και προσφερθηκα να βοηθησω (στο design του forum, στο administration, σε οτι μπορουσα). Για καποιους λογους αυτο δεν εγινε (και δεν εχω προβλημα προς Θεου). Δημιουργειται το club και αποφασιζεται μια συνδρομη. Τρεχω να βρω τροπο να στειλω τα χρηματα, γινομαι επισημο μελος (κατι που δεν θα με οφελουσε σε τιποτα προσωπικα εκτος απο το forum). Μετα ακουω υποσχεσεις για μπλουζακια, καπελα, keyrings, αυτοκολλητα αλλα δεν βλεπω τιποτα. Μεχρι και ο κυριος Πετρος απο 'δω μου υποσχεται κατι αυτοκολλητα Abarth (αλλα αν τα ειδατε εσεις τα ειδα κι εγω -- Σε πειραζω ρε Πετρο :P :P :P :P ). Και με αυτο δεν εχω προβλημα. Λεω "μενω εδω κατω δεν γνωρισα κανενα, δεν εχω κανενα οφελως απο καρτες και εκπτωσεις, μην σκας. Τουλαχιστων εχεις τη παρεα". Και την ειχα. Με ποσα παιδια μιλησαμε απο msn, τηλ ή πμ? Τρελαθηκα με το ποσο φιλικα με αντιμετωπιζαν (και με αντιμετωπιζουν ελπιζω :!: :!: ).
Και σας λεω το μονο που εχω (ή ειχα) απ'αυτο το club ηταν η παρεα, το γελιο που ριχναμε αν και δεν ημουν εκει.

Τωρα να ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ **** ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ -- ΜΕ ΣΥΧΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Και για να καταλαβετε τι εννοω, δεστε τα παλια ποστ και τα νεα. Δεν λεω προς Θεου οτι τα νεα παιδια του club δεν ειναι καλα παιδια, απλα λεω οτι απο ενα σημειο και μετα το πραγμα ξεφυγε.

Επαναλαμβανω. Δεν τα λεω ολα αυτα για να θιξω καποιο. Ουτε ξερω τι γινεται εκει πανω με τις ιντρικες του club και να σας πω την αληθεια ουτε μ'ενδιαφερει. Εμενα μ'ενδιαφερει το καλο κλιμα και η παρεα. Αυτα τα λεω για να δικαιολογησω την απουσια μου.

Δεν ξερω αν θα ανανεωσω τη συνδρομη μου ακομη, αλλα εκεινο που ξερω ειναι οτι θα συνεχισω να παρακολουθω το site ελπιζοντας οτι καποια μερα θα ξαναγινει οπως πριν (χεχε το εχασα λιγο στο τελος με το μελο ε?)

Ξυπνειστε ρεεεεεεεεε!!!!

ΥΓ:
Πετρο εκεινα τα αυτοκολλητα που λεγαμε :P:P
Γιωργο (Ionio-Zante)εκεινο το μεταλλικο για το μοχλο που λεγαμε :P:P:P

Karateka
05-04-06, 11:26
Άντε ρε Ανδρέα και μας είχες ανησυχήσει πέρισυ με το ΗΛΙΟΣ. Καλώς ήρθες πάλι πίσω φίλε.

Koulou
05-04-06, 13:32
Αν και νέο μέλος (πιο σωστά περιστασιακό που τείνει πλέον προς τη μονιμοποίηση :roll: ) θα ήθελα να πάρω κι εγώ θέση... :roll: Εγώ από την πλευρά μου εμφανίστηκα ουσιαστικά πρώτη φορά πέρσι τον Ιούνη, στη συνάντηση των north clubs στην Απολώνεια πολιτεία... Για να είμαι ειλικρινής, δε σχημάτισα καλή εικόνα, κάτι που με έκανε να αποστασιοποιηθώ και πάλι... :roll: Στην πορεία ξαναφάνηκα και γνώρισα πλέον κάποια άτομα αξιόλογα, τόσο όσον αφορά το club, αλλά και όσον αφορά και μεμονομένες παρουσίες, κάτι που με έκανε πλέον να τείνω προς τη μονιμοποίηση! :wink: Είδα όμως και κάποιες καταστάσεις που μόνο ως θετικές δε θα μπορούσα να τις χαρακτηρίσω, καταστάσεις στις οποίες αναφέρεται πιο πάνω κι ο ahatzig...

Ποιο είναι τώρα το θέμα; Από τη στιγμή που κάποια μέλη φροντίζουν να κάνουν το club μπάχαλο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τι πρέπει να γίνει; Να μπουν τα μέλη αυτά στη θέση τους ή λόγω των κρουσμάτων αυτών να εξαφανιστούν σιγά σιγά όλα τα υπόλοιπα παλιά - καλά μέλη;;; :roll: Δυστυχώς στην περίπτωσή μας γίνεται το δεύτερο, με αποτέλεσμα το club να νεκρώνεται αργά αλλά σταθερά και να μένει μόνο ο κάθε τραμπούκος - κακομαθημένος - εγωιστής - ανόριμος που τα καταστρέφει όλα με πρόσχημα την αγάπη του για το club! :x

Προτείνω λοιπόν εγώ (δεν ξέρω αν, ως "νέος", έχω το δικαίωμα να κάνω προτάσεις, αλλά δίνω το δικαίωμα στον εαυτό μου :roll: ) να επιστρέψουν όλοι! Κι αφού επιστρέψουν όλοι να συσπειρωθούμε όλοι μαζί και να κάνουμε το stiloclub και πάλι δυνατό και υγειές! Να επικρατεί και πάλι το σωστό και όχι το παράλογο και όποιος δεν προσαρμόζεται στα δεδομένα αυτά, θέλει να κάνει του κεφαλιού του και στην τελική κάνει κακό με την παρουσία του, καλά να είναι, αλλά να μην αποτελεί βάρος για τo stiloclub!

Αυτά τα λίγα από 'μενα! Έτσι τα βλέπω εγώ από την πλευρά μου! Μπορεί να είμαι και λάθος, δεν ξέρω... :roll: Μακάρι πάντως να γίνει το ποιο σωστό! :wink:

neuromancer
05-04-06, 14:27
Επειδή διαβάζω το forum απ'ακρη σ'άκρη τους τελευτάιους μήνες, επιτρέψτε μου να παρατηρήσω το εξής:

Υπήρξε όντως μία ένταση με συγκεκριμένα posts (και πιθανώς και με περισσότερα pm που αγνοούμε οι υπόλοιποι) η οποία "χάλασε" την ατμόσφαιρα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο λόγος που δίνεται (εσείς) αξία στα συγκεκριμένα άτομα που λέτε ότι δημιουργούν το πρόβλημα.

Προσωπικά στα τέτοια μου για την ανωριμότητα μερικών. Αν θέλουν να λένε μ@μ@κίες και εξυπνάδες ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ" ΤΟΥ FORUM (ποιός ήρθε??) τότε τρώνε ένα warning και σε υποτροπή ένα ban και τους κόβεται ο βήχας. Αν κάποιος θέλει να βρίσει αν το κάνει με mp. Αν γουστάρει ο παραλήπτης να διαβάσει το βρισίδι, πρόβλημά του. Αλλιώς τον αγνοεί. Πόσο μ@μ@κας μπορεί να είναι ο άλλος? Κάποια στιγμή θα σταματίσει.

Που θέλω να καταλλήξω. Το club (και το forum ώς κύριο μέσο έκφρασής του) πάσχουν από το κλασικό σύνδρομο που έχουμε εδώ στο ΕλλάDα. Ενώ υποτείθετε υπάρχουν νόμοι και κανομισμοί, ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει. Εαν το club/forum έχει καταστατικό να γίνει ότι προβλέπεται. Αν πάλι δεν έχει τότε κακώς δεν έχει και το όλο πράγμα είναι πρόχειρα στημένο. Ίσως δούλευε με 40 άτομα που είχαν το αρχικό όραμα, αλλά με 400 ατομα (ασχέτως αν δεν μπαίνουν ολοι) δεν περπατάει. Καλή η δημοκρατία αλλά μέχρι εκεί που πάει. Αν τρέχουν όλοι με 300 στο τέλος δεν θα μείνει κανένας.

Δειτε και το άλλο. Προέκυψε θέμα με τη συνδρομή. 20 ή 40? Γιατί? Αν καθορίστηκε με απόφαση μέσω διαδικασιών ένα ποσό ας τηρηθεί. Αν αφέθηκε στο φλου τότε οι παρεξηγήσεις είναι αναμενόμενες.

Προσωπικά θεωρώ το club και το forum πολύτιμα. Ακόμη κι αν πρόκειται μόνο για το forum και μερικές συναντήσεις. Όσο για κάτι ανώριμα (και ασύντακτα) posts μόνο γέλοιο μου προκαλούν για αυτόν που τα κάνει.

Bottom Line (το ρεζουμέ δηλαδή): Το club πάσχει από οργάνωση. Δεν φταίνε κάποια συγκεκριμένα άτομα γι αυτό. Απλά είναι κάτι που πρέπει να δούμε πιό σοβαρά και να το τηρήσουμε.

Όταν κάποιος ξεκινάει κάτι τελείως αυτόβουλα επειδή πιθανώς δεν προβλέπεται διαδικασία για αυτό, δεν φταίει αυτός. Φταίει το club που δεν έχει "καθορισμένες" διαδικασίες. Μπορεί να ακούγεται γραφειοκρατικό αλλά όταν γινόμαστε πολλοί μόνο έτσι περπατάει.

Arf
05-04-06, 14:57
Επειδή διαβάζω το forum απ'ακρη σ'άκρη τους τελευτάιους μήνες, επιτρέψτε μου να παρατηρήσω το εξής:

Υπήρξε όντως μία ένταση με συγκεκριμένα posts (και πιθανώς και με περισσότερα pm που αγνοούμε οι υπόλοιποι) η οποία "χάλασε" την ατμόσφαιρα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο λόγος που δίνεται (εσείς) αξία στα συγκεκριμένα άτομα που λέτε ότι δημιουργούν το πρόβλημα.

Προσωπικά στα τέτοια μου για την ανωριμότητα μερικών. Αν θέλουν να λένε μ@μ@κίες και εξυπνάδες ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ" ΤΟΥ FORUM (ποιός ήρθε??) τότε τρώνε ένα warning και σε υποτροπή ένα ban και τους κόβεται ο βήχας. Αν κάποιος θέλει να βρίσει αν το κάνει με mp. Αν γουστάρει ο παραλήπτης να διαβάσει το βρισίδι, πρόβλημά του. Αλλιώς τον αγνοεί. Πόσο μ@μ@κας μπορεί να είναι ο άλλος? Κάποια στιγμή θα σταματίσει.

Που θέλω να καταλλήξω. Το club (και το forum ώς κύριο μέσο έκφρασής του) πάσχουν από το κλασικό σύνδρομο που έχουμε εδώ στο ΕλλάDα. Ενώ υποτείθετε υπάρχουν νόμοι και κανομισμοί, ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει. Εαν το club/forum έχει καταστατικό να γίνει ότι προβλέπεται. Αν πάλι δεν έχει τότε κακώς δεν έχει και το όλο πράγμα είναι πρόχειρα στημένο. Ίσως δούλευε με 40 άτομα που είχαν το αρχικό όραμα, αλλά με 400 ατομα (ασχέτως αν δεν μπαίνουν ολοι) δεν περπατάει. Καλή η δημοκρατία αλλά μέχρι εκεί που πάει. Αν τρέχουν όλοι με 300 στο τέλος δεν θα μείνει κανένας.

Δειτε και το άλλο. Προέκυψε θέμα με τη συνδρομή. 20 ή 40? Γιατί? Αν καθορίστηκε με απόφαση μέσω διαδικασιών ένα ποσό ας τηρηθεί. Αν αφέθηκε στο φλου τότε οι παρεξηγήσεις είναι αναμενόμενες.

Προσωπικά θεωρώ το club και το forum πολύτιμα. Ακόμη κι αν πρόκειται μόνο για το forum και μερικές συναντήσεις. Όσο για κάτι ανώριμα (και ασύντακτα) posts μόνο γέλοιο μου προκαλούν για αυτόν που τα κάνει.

Bottom Line (το ρεζουμέ δηλαδή): Το club πάσχει από οργάνωση. Δεν φταίνε κάποια συγκεκριμένα άτομα γι αυτό. Απλά είναι κάτι που πρέπει να δούμε πιό σοβαρά και να το τηρήσουμε.

Όταν κάποιος ξεκινάει κάτι τελείως αυτόβουλα επειδή πιθανώς δεν προβλέπεται διαδικασία για αυτό, δεν φταίει αυτός. Φταίει το club που δεν έχει "καθορισμένες" διαδικασίες. Μπορεί να ακούγεται γραφειοκρατικό αλλά όταν γινόμαστε πολλοί μόνο έτσι περπατάει.

:116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116 :116

face
05-04-06, 17:11
Φώτη το θέμα οργάνωσης δοκιμάστηκε ακριβώς ένα χρόνο πρίν με ιδιαίτερα καλα αποτελέσμα (peak του club) αλλα μετα απο λίγο έκατσε παλι γιατι πολλά μέλη παρεξήξήθηκαν επειδή νόμισαν ότι χαλάει το "παρειστικο" κλίμα...και εγκαταλήφθηκε......ας μην αναφερθω περαιτερω πάνω σε αυτό...ειναι πικρή ιστορία..

αυτές τις κουβέντες τις έχουμε κάνει....ένας ήταν ο λόγος για τον οποίο έγινε αυτο το post...

να δούμε επιτέλους σε ποιούς μπορούμε να βασιζόμαστε απο τους λεγόμενους "παλιούς".....

τα αποτελέσματα τα είδατε...

οπότε ξεκινάμε σχεδόν απο την αρχή με νέες βάσεις...

Soul_Giannis
05-04-06, 18:36

Απολυτα σωστο!
Σιγα μην κατδω και υπολιγιζω ρε παιδια για το τι βλακειες λεει ο καθε ενας!!!
Χαλαρα ρε!!!!

Soul_Giannis
05-04-06, 18:41

Κοιτα να δεις εδω τι γινεται
Εγω,η Ανθη,ο Θοδωρης,ο Πετρος και καποια αλλα καλα παιδια που ειπαμε να ασχοληθουμε με αυτο καποια στιγμη ειδαμε πως εξαφανιστηκε πολυ κοσμος και λεμε μηπως φταιμε εμεις γι'αυτο το αφησαμε!Τελικα ηταν λαθος μας!

ammoulianiotis
05-04-06, 21:21
Φωτη νομιζω απο με το ποστ σου καλυψες το 80% (και βαλε) των αποψεων μας!

neuromancer
05-04-06, 22:41
Φωτη νομιζω απο με το ποστ σου καλυψες το 80% (και βαλε) των αποψεων μας!

Κοιτάξτε, το post από μόνο του δεν λύνει το πρόβλημα. Χρειάζεται μεράκι και προσωπικό τρέξιμο. Αν με ρωτήσεις "εσύ τι είσαι διατεθιμένος να κάνεις" δυστυχώς θα σου πω ότι δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Όχι γιατί δεν θέλω, αλλά γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορώ. Π.χ. δεν μπορώ να κανονίσω για DynoDay (για να αναφερθώ σε πρόσφατη "εκδήλωση") γιατί ούτε ξέρω κανέναν ούτε με τρελένει για να πιεστώ να βρώ χρόνο να τρέξω για τους υπόλοιπους. Αντίθετα, όταν τέθηκε ένα θέμα σε τομέα που έχω άποψη και κυρίως "γουστάρω" αφιέρωσα 2-3 4ωρα και έκανα κάτι. Γιατί το έκανα; Γιατί νομίζω ότι έχω πάρει από το club και βγαίνω αρνητικός στο ισοζύγιο.

Που θέλω να καταλήξω: ότι ακόμη κι αν οριστούν άτομα για διάφορα θέματα/θέσεις προσωπικά δεν θα έχω την απαίτηση να "κρεμαστούν" αν δεν το κατάφεραν. Θα ήθελα/περίμενα όμως να βγουν στο forum και να πουν "παιδιά εγώ δεν μπορώ στην παρούσα φάση, ή χρειάζομαι βοήθεια σε αυτό γιατί έτσι κι έτσι. Τώρα αν δεν βρεθεί κάποιος να βοηθήσει (κατανοητό κι αυτό) μάλλον δεν μας πέρνει να κάνουμε κάποια πράγματα, οπότε ας περιοριστούμε στα πιο εύκολα(?) (forum, εκδρομές, κτλ).

π.χ. έγιναν κινήσεις (πολύ ωραία) για αιμοδοσία. Δώσαμε καμμιά σταγόνα?

neuromancer
05-04-06, 23:01
Φώτη το θέμα οργάνωσης δοκιμάστηκε ακριβώς ένα χρόνο πρίν με ιδιαίτερα καλα αποτελέσμα (peak του club) αλλα μετα απο λίγο έκατσε παλι γιατι πολλά μέλη παρεξήξήθηκαν επειδή νόμισαν ότι χαλάει το "παρειστικο" κλίμα...και εγκαταλήφθηκε......ας μην αναφερθω περαιτερω πάνω σε αυτό...ειναι πικρή ιστορία..

αυτές τις κουβέντες τις έχουμε κάνει....ένας ήταν ο λόγος για τον οποίο έγινε αυτο το post...

να δούμε επιτέλους σε ποιούς μπορούμε να βασιζόμαστε απο τους λεγόμενους "παλιούς".....

τα αποτελέσματα τα είδατε...

Κοίτα, ώς νέο μέλος δεν θέλω να πουλήσω μούρη και πιθανώς σε κάποια ζητήματα να αδικώ άλλους γιατί δεν ξέρω όλα τα "επεισόδια" (οπότε και ζητώ ταπεινά συγνώμη). Όμως φάνηκε να γίνεται σκηνικό "κυρία ο Γιωργάκης μου πήρε τα γαριδάκια" και επειδή από τα άλλα threads φαίνεται ότι υπάρχει επίπεδο στο club είπα να γράψω δυο γραμμές.

..οπότε ξεκινάμε σχεδόν απο την αρχή με νέες βάσεις...

Για μένα αυτό είναι φυσιολογικό. Τα παλιά μέλη σίγουρα και δικαιολογημένα θα είναι πιο "βαριά" από τα νέα. Εξάλλου, αλλιώς έβλεπες και το Stilo όταν ήταν καινούργιο, αλλιώς μετά από 3-4 χρόνια, τελείως διαφορετικά σε 5-7 χρόνια (αν το έχεις ακόμη). Κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα. Δεν είπαμε να δώσουμε όρκους αιώνιας πίστης :lol:. Σε μερικά χρόνια το πιθανότερο είναι τo club να υπάρχει μόνο στα αρχεία της ιστορίας, του Ιντερνετ και στο μυαλό όσων συμμετείχαν. Μετά άλλος θα μπει σε άλλο club και άλλος θα κάτσει σπίτι του.

Το ζήτημα είναι αν στην παρούσα φάση έχουμε την κατάλληλη χημεία και την όρεξη να γίνουμε λίγο περισσότερο "κοινωνικοί" με αφορμή το Stilaro.

EDIT: όσο για το <<"παρεϊστικο" κλίμα>> εκ των πραγμάτων παρέα με τόσο άτομα δεν γίνεται. Αν όντως είμαστε 10-15 τότε ναι, είμαστε παρέα. Αν όμως είμαστε 50-100 τότε είμαστε club και τα clubs έχουν κανόνες και γραμμές και πρέπει να έχουν γιατί αλλιώς δεν περπατάνε.

stilo-hraklis
05-04-06, 23:18
παιδια ειμαστε λιγο out of order.εχουμε χαθει εγω εκανα συνεργασια με τον δημητρη απο το club και πηραμε μια δουλεια..(μια εκθεση και δουλευαμε παταγοδος...τωρα ειμαι back επεισης να ευχαριστησω τον γιαννη για το ενδιαφερον και που μου τηλεφωνησε..

Panos_IOA
06-04-06, 13:07
Μαγκες, δεν χαθηκα, μην βαρατε!! :D
Απλα, οπως ειπε και ο ΤΑΒΟ, εχω μπλεξει. Χτιζω σπιτι και ειναι και μεγαλο και εχω ξεπλατιστει στη δουλεια. Μιλαμε για πολυ πηλοφορι, πολυ φτυαρι, οχι αλλο καρβουνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!! :D

Εχω γινει και ρομπα με την συνδρομη, 3 φορες πηγα και γινοταν της πουτ@ν@ς και εφυγα... Δεν εχω χρονο καθολου!! :cry:

Θα επανακάμψω ομως, το υπόσχομαι!! :D

Karateka
06-04-06, 13:13
Αν όλοι καταλάβουμε ότι αυτό το club έχει να κάνει με το μεράκι του καθενός για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, τότε όλα θα γίνουν όπως παλιά.

Δυστυχώς αυτό που εισπράτω είναι ότι έχουν δημιουργηθεί "κλίκες" μέσα στο club που μόνο καλό δεν κάνουν.

Pantjo
06-04-06, 18:11
Καλησπερα. Να σας πω γιατι χαθηκα εγω? Οποιον ενδιαφερει. Βαρεθηκα τα τοπικς που ειχαν μορφη διαλογου στο messenger. -Τι κανεις? -Καλα - που εισαι? - ΠΑρε τηλεφωνο - κλπ κλπ.
Βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια. Δυστηχως δεν ειχα την ευκολια να παρεβρισκομαι στα meetings παρα μονο σε ελαχιστα. Οποτε το forum το ζω διαδυκτικα. Και η γευση που μου ειχε αφησει ηταν αυτη. Μη αρχισω παλι να αναφερομαι σε προεδρία και συλλογους και καταστατικα. Αυτα ειναι που χαλασανε το forum. Αν δεν απατωμαι ειχε κλεγει καποιος προεδρος ο οποιος ουτε που ξαναφανηκε!
Το Λακωνιζειν εστι Φιλοσοφειν. Ειπα πολλα παραπανω.
Παντελης.

neuromancer
06-04-06, 18:31
Βαρεθηκα τα τοπικς που ειχαν μορφη διαλογου στο messenger. -Τι κανεις? -Καλα - που εισαι? - ΠΑρε τηλεφωνο - κλπ κλπ.
Βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια.

Νομίζω υπάρχουν διάφορες κατηγορίες topic οπότε αν σε απασχολεί μόνο π.χ. ο κινητήρας διαβαζεις αυτά. Δεν μας υποχρεωνει κανείς να διαβάζουμε όλα τα post. Τώρα αν σε π.χ τεχνικό topic έχει posts σαν αυτά που λες, τοτε είναι θεμα moderator που τα επέτρεψε οπότε πάμε πάλι στα καταστατικά, τι προβλέπεται και τι γίνεται.

Δυστυχώς δεν γίνεται και "παρεϊστικο" στυλ και οργανωμένα πράγματα.
(τουλάχιστο εγώ έτσι νομίζω)

Pantjo
06-04-06, 18:54
OΚ. Δεν γινεται λοιπον παρεϊστικο και οργανωση. Κραταω αυτο. Ερωτηση τωρα. Και ενημερωσε με γιατι εχω χασει πολλα επεισοδια. Τι εχει επιφερει η τοση οργανωση αν οχι το ποστ πανω στο οποιο μιλαμε!
Ειναι καλυτερη η παρεα! Τρωγαμε και κανα παϊδάκι! Μιαμ!

neuromancer
06-04-06, 21:48
OΚ. Δεν γινεται λοιπον παρεϊστικο και οργανωση. Κραταω αυτο. Ερωτηση τωρα. Και ενημερωσε με γιατι εχω χασει πολλα επεισοδια. Τι εχει επιφερει η τοση οργανωση αν οχι το ποστ πανω στο οποιο μιλαμε!
Ειναι καλυτερη η παρεα! Τρωγαμε και κανα παϊδάκι! Μιαμ!

Επειδή έχω εμπλακεί στη συζήτηση, θα συνεχίσω (αν και ως μη παλιό μέλος αγνοώ κάποια πράγματα).

Ποια αργάνωση? Υπάρχουν (υπήρχαν??) 4-5 άτομα που έτρεχαν (επειδή γούσταραν πιστέυω) και διάφορα post που έλεγαν το μακρύ και το κοντό. Και γιατί 5 πίτες την πρωτοχρονιά, και γιατί το κανόνησες και δεν μας ενημέρωσες, και όχι πάτε να κάνετε club μέσα στο club, και όχι δεν πάμε να κάνουμε club μέσα στο club, και πού'ναι οι Αθηναίοι, και πού'ναι οι Θεσσαλονικείς, κτλ. κτλ. (οπως βλέπεις αναφέρω παραδείγματα από όλες τις πλευρές γιατί δεν φταίει κάποιος συγκεκριμένος - μετά από κάποιο σημείο έγινε μπάχαλο).

Η θέσπιση κάποιων κανόνων λειτουργείας/συμπεριφοράς είναι απαραίτητη. όχι μόνο εδώ αλλά ως γνωστό σε όλους τους τομείς που αλληλεπιδρούν άτομα. Εδώ μαλώνουν αδέρφια, τα μέλη ενός club δεν θα φαγωθούν!!

Τα παϊδάκια πρέπει να είναι από τις βασικές δραστηριότητες του club γιατί συνοδεύονται από κρασί το οποίο ως γνωστό λύνει τη γλώσσα και μας φέρνει πιό κοντά. :lol:

Όσο για το "παρεϊστικο" εγώ δεν το απέριψα ως ύφος στις σχέσεις των μελών άλλα ως συμπεριφορά στο forum. Όταν είσαι παρέα λες και καμιά μ@λ@κία παραπάνω επειδή τον βλέπεις τον άλλον και σε βλέπει και καταλαβαίνει το πώς το λες. Όταν γράφεις τη μ@λ@κία στο forum, όσα π@π@ρ@κια ( :lol: 8) :roll: :? ) και να βάλεις δίπλα μένει γραμμένο και μπορεί να παρεξηγηθεί εύκολα. Άλλα ακόμη και στο forum υπάρχει thread που είναι για πιο χαλαρή συζήτηση και εκεί θεωρητικά μπορείς να πεις και καμμιά μ@λ@κία (με πιθανότητα πάντα να παρεξηγηθείς).

Τώρα αν δεν μπαινουν πολλοί στο forum άλλά επιθυμούν να έχουν λόγο, πρέπει κάπως να μπορούν να πουν την άποψή τους. ΕΔΩ πάσχουμε πιστεύω. Γίνεται ένα poll, ψηφίζουν 15, βγαίνει απόφαση και οι άλλοι λένε δεν μας ρωτήσατε εμάς.

Karateka
07-04-06, 07:59
Δυστυχώς δεν γίνεται και "παρεϊστικο" στυλ και οργανωμένα πράγματα.
(τουλάχιστο εγώ έτσι νομίζω)

Έτσι ακριβώς είναι.

Pantjo
07-04-06, 11:03
Δεν λεω κατι διαφορετικο κατα βαση. Με αλλα λογια, η πολλη αναλυση φερνει την παραλυση. Παντα ηταν 4-5 ατομα που τρεχαν και οχι παραπανω και αλλοι 15 που διεκδηκουσαν μερος της πιτας λες και θα παιρναν παρασημο.
Επισης με εκνευρισε ο υπερβαλοντας ζηλος καποιον μελων που συμπεριφεροντουσαν λες και το club ειναι Ο.Υ.Κ.
Τα νευρα μου ειχαν βερινιάσει! (βιρίνα ή βερίνα = στρίψιμο, μπέρδεμα των σκοινιών.)

MaGeLaNoS
07-04-06, 13:32
Επισης με εκνευρισε ο υπερβαλοντας ζηλος καποιον μελων που συμπεριφεροντουσαν λες και το club ειναι Ο.Υ.Κ.
Τα νευρα μου ειχαν βερινιάσει! (βιρίνα ή βερίνα = στρίψιμο, μπέρδεμα των σκοινιών.)

Συγνωμη αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που τα νευρα σου τεντωθηκαν τοσο πολυ.Επειδη δηλαδη μερικοι δεν ανεχομαστε να μας αναστατωνουν ειτε στο site ειτε και εξω απο αυτο καποια παιδακια και αντιδρουμε σε αυτο,ειναι κακο?
Αν σου αρεσει να γινεται μπαχαλο το site τοτε ενταξει παω πασο.Δηλαδη μελη της Θεσσαλονικης που ειχαν φρικαρει απο ενα συγκεκριμενο ατομο και την ολη του συμπεριφορα τι επρεπε να κανουν?Να μην αντιδρασουν?Δηλαδη τα δικα τους νευρα δεν βερινιαζουν οπως γραφεις φιλε Pantjo? :roll:

Ολα αυτα δε τα γραφω με επιθετικο ή εριστικο τονο..απλα εκφραζω μια απορια μου.Αν εγω ειμαι λαθος που αντιδρω με αυτο τον τροπο τοτε ενταξει..

Pantjo
07-04-06, 14:39
Ο επιθετικος τονος οταν αυτος τιθεται, ειναι εμφανης. Μην χαλιεσαι.
Δεν ξερω σε τι αναφερεσαι οσον αφορα τα παιδια απο Θεσσαλονικη. Εχω να μπω αρκετο καιρο. Αλλα γιατι να κατσω να χαλιεμαι και να χανω τον χρονο μου με ανοησιες και αερολογιες? Δεν με υποχρεωνει κανεις να ασχολουμαι. Οποτε διαλεξα σιγα σιγα να μην συνεχισω την ενασχοληση μου με τα δρωμενα του forum. Δεν ειχε νοημα. Εχασα το ενδιαφερον μου.
Και βεβαια μην φανταστεις οτι ειχαν πεταχτει τα ματια μου εξω και βαραγα το keyboard οταν λεω οτι με ειχαν πιασει τα νευρα μου. Ολα στο μεγεθος που τους αναλογει. :174

Sound&Stilo
07-04-06, 16:18
Τζα!! Εδώ είμαστε κι εμείς. Λοιπόν καταρχήν ξέρετε πως ο Ανδρέας δε μπαίνει στο site oπότε εγώ τι να πω ?να γράψω ανέκδοτα ? να ρωτήσω τι κάνετε ? Επίσης η απουσία μας στα τελευταία meeting έχει να κάνει με το ότι φτιάχνουμε το σπίτι μας και δυστηχώς μας έχουν κάτσει πολλές αναποδιές γύρω από αυτό και είμαστε λίγο στο τρέξιμο. Τέλος το τουτού μας το πουλάμε όπως ξέρουν ήδη οι περισσότεροι, αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με τους φίλους που έχουμε αποκομήσει από αυτή τη παρέα ούτε ότι θα απέχουμε από τα διάφορα events. Αυτά πάνω κάτω λοιπόν ... μη πυροβολείτε..!!!! :oops: :roll: :wink:

Soul_Giannis
07-04-06, 23:17
:186 :186 :186 :186 :186 :186 :186 :186 :186 :186 :186 :186 :186 :186 :186 :186 :186 :186 :186

Psycho13
08-04-06, 16:26
Χαλαρωσε τα γκαζια σου...

mike
09-04-06, 11:13
Σκέφτομαι να γράψω ένα πόστ, και ελπίζω να μήν αρχίσει το κράξιμο...

Όπως είπαν και μερικά παιδιά απο τα "παλιά" μέλη, το club έχει χάσει πιά το παρείστικο, χαβαλεδιάρικο στύλ του. Το είχα πεί και παλαιότερα και πάλι προκάλεσα χείμμαρο διαψευσεων... Αυτός ο χαβαλές είναι που μου λείπει, που θέλω να κάνω ένα διάλλειμα απο την εργασία μου να πώ δύο μαλακίες, να πειράξω τον Τάσο, να με πειράξει κι αυτός και να διασκεδάσω λίγο...

Ο STILOBLIAX ήμουν εγώ, ο ΜΕΧΜΕΤ ήταν ο Τάσος, κάναμε πλάκα, ψαρώσε πολύς κόσμος, έβριζε, ξύπναγε και στο επόμενο μύτινγ όλοι γελάγαμε... τώρα πιά κράζει ο ένας τον άλλον... Αυτή η σοβαρότητα είναι που με απώθησε, με έκανε να χάσω το ενδιαφέρον μου... Μπήκα προχτές και διάβασα το τόπικ Στιλοκακόμοιροι και λέω Τάσος σπίκινγκ.... Το διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον, και γέλασα με την ψυχή μου... Αυτό μου λείπει και όχι η ευρυθμη και σοβαρή και "σωστή" λειτουργία...

Μια παρέα είμασταν, γελάγαμε, περνάγαμε καλά.... Ελπίζω να ξαναγυρίσει, γιατί ξενέρωσα....

......

Soul_Giannis
09-04-06, 13:36
Ρε Μιχαλη στο χερι μας ειναι γιατι απ'οτι φαινεται κανουμε μια προσπαθεια να γινουμε παλι μια παρειτσα!Γουσταρετε?

ThoDoriS
23-04-06, 18:32
Απο τα πόστ που με στεναχώρησαν.....

Θέλω να πιστεύω ότι απο τις 24/6 και μετά που θα μπορώ να είμαι κοντά στο club πολύ πιο συχνά ότι τα πάντα θα έχουν αλλάξει....

Το αφήνω πάνω σας....;)

Soul_Giannis
23-04-06, 20:55
Αυτο Θοδωρη ειναι το μονο σιγουρο!!!Να ξερεις πως θα κανουμε το καλυτερο δυνατο για να το πετυχουμε αυτο!!!!

georgevas
26-04-06, 22:34
Όσο κι αν λέει ο φίλος μου ο Τάσος (Tabo) ότι οι υποχρεώσεις και η δουλειά δεν είναι δικαιολογία, είναι ένας σοβαρός λόγος για να χαθείς από μια παρέα και ένα club που γουστάρεις πολύ να συμμετέχεις. Κάποια στιγμή όμως με γάμους,σπίτια,παιδιά - σκυλιά - γατιά και ατελείωτες ώρες δουλειάς, μπαίνεις στο forum και βλέπεις ότι έχεις χάσει λίγο τη μπάλα. Νέα μέλη (πάντα καλοδεχούμενα), αμέτρητα posts που πρέπει να διαβάσεις για να ξέρεις τι παίζει, ίντριγκες και κόντρες που έχεις χάσει και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις για να μην εκθέσεις και εκτεθείς. Έτσι σιγά σιγά χάθηκα κι εγώ. Προσπαθώ να συμμετέχω τουλάχιστον σε καμμιά συνάντηση και καμμιά εκδρομή και να κρατάω επαφή με τα παιδιά που γνωρίζω καλύτερα (λόγω παλαιότητας και καλής φιλίας που έχουμε,ανεξάρτητα από το club πλέον). Δυστυχώς για μένα δεν προβλέπεται μεγαλύτερη συμμετοχή. Λυπάμαι που το λέω αλλά το προτιμώ απ'το να κάνω δηλώσεις και να μην τις τηρώ. Θα παρακολουθώ όσο μπορώ και θα φροντίζω να μαθαίνω τα νέα του club.
Και μια πρόταση για τη βελτίωση των πραγμάτων σαν παλιό μέλος που είμαι κι εγώ (παλιότερος κι απ'τον γερο-Tabo :135 !!). Όταν λέγαμε για το club μας (σας) καμαρώναμε ότι είμαστε το μόνο club χωρίς κόντρες και διαφωνίες. Γελάγαμε με τους άλλους που τσακωνόντουσαν και παρεξηγιόντουσαν για ψύλλου πήδημα. Γι'αυτό είχαμε και το παρεϊστικο κλίμα. Χαλαρώστε λοιπόν, απομονώστε τους "πονηρούληδες" και θα δείτε ότι θα την κάνουν μόνοι τους με ελαφρά πηδηματάκια. Δεν χρειάζονται ιδιαίτεροι κανονισμοί, νόμοι και διατάξεις. Ηρεμία και χιούμορ χρειάζεται.Εδώ άλλωστε δεν τα λέμε για να αποδείξουμε κάτι.Απλά αγαπάμε όλοι το ίδιο αυτοκίνητο....

Ionio-Zante
27-04-06, 10:59
Καλημερα και απο μενα...
Η συζητηση αυτη εχει ξαναγινει...
Και ξαναγινει
Και Ξανα-μανα.
Αλλα απο Μπλα Μπλα αλλο τιποτα.
Τι φταιει, Ποιος φταει, γιατι και πως.
Μα κανενας Και τιποτα ή Ολοι απο λιγο?
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι ετσι πια η νοοτροπια του συλλογου αυτου.
Οταν φτανει στο Ζενιθ του φτανει με προυποθεσεις να να ξανακατεβει.
Ολοι προσπαθουμε, προσπαθησαμε, στηριξαμε και θα στηριζουμε με οποιον τροπο μπορουμε αυτο το Club.
Αλλωστε δεν φανταζομαι πως θα υπαρχει ενα ατομο που και κοντρες και ιντριγκες να εχει θα θελησει το κακο...Ολοι τα ιδια θελουμε απλα τα θελουμε με διαφορετικο τροπο.
Ολοι εχουμε κανει λαθη, Μεγαλα ή μικρα. Και πρωτος εγω.
Ισως να επιλεγησαν και λαθος ατομα, ισως παλι μερικοι να υπερεκτιμησαν τις δυνατοτητες τους για να προσφερουν επηρεασμενοι παντα απο τον ενθουσιασμο τους ωσπου μετα καταλαβαν πως δεν μπορουν να ανταπεξελθουν στις υποχρεωσεις χωρις να μπορουν να το πουν.
Μαζι με καποιους αλλους ειμαι απο τα πλεον παλαια στελεχη αλλα τωρα δεν ειμαι οπως ημουν παλια.(Βλεπε οικογενεια)
Εκανα αρκετα πραγματα για το Club αλλα και πολυ λιγα ξεροντας παντα τις δυνατοτητες μου.Και δεν ειμαι ο μονος.
Ακομα και εμεις οι "παλιοι" σχεδον εχουμε χαθει.
Εδω ερχονται μελη (φιλοι) στην Αθηνα και δεν περνουν ενα τηλ.
Ναι φιλε Παντελη(Pantjo)παλια τρωγαμε και κανενα Παϊδακι Off-Club αλλα στις 10 προσκλησεις ζητημα να σε βλεπαμε την Μια( Παντα καλοπροαιρετα ξεροντας τον τροπο δουλειας σου).
Οσο για σενα φιλε Ανδρεα(Ahatzig). Ισως ημουν και ο μονος που προσπαθουσα να σε κανω νιωσεις τοσο κοντα στο Club παρολο που εισαι μακρυα. Περιμενα να σε δω και απο κοντα με ενα δωρο που ειχα ( εχω ακομη) αλλα και παλι αυτο δεν εκατσε.( Καλοπροαιρετα)
Γιαννη (Soul) να εισαι σιγουρος πως ολοι τα θυμουνται και ολοι τα βλεπουν με τον ενα η τον αλλο τροπο και ακομα και αν δεν συμμετεχουν ενεργα οπως παλια σιγουρα θα ειναι οταν οι καταστασεις το απαιτησουν.Τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω.
Τελος να πω οτι μη προσπαθουμε να φτιαξουμε το ξανα το παρειστικο κλιμα του Club αν πρωτα δεν βελτιωσουμε τις προσωπικες μας σχεσεις.
Οχι πως τις εχουμε καταστρεψει αλλα αν δεν ξαναρθουμε λιγο πιο κοντα μερικοι σε προσωπικο επιπεδο τοτε μη ζηταμε και παρεα.
Αυτα ειχα να πω και να τονισω οτι δεν διαφωνω με κανενα "Προλαλησαντα" ισα ισα.
Και παραμιλησα πολυ σα γρια γυναικα ( Μα τον τον τρισπαππο μου τον Μαγο ... Ουνγκ)
Φιλικα ΙΟΝΙΟ-ΖΑΝΤΕ.