Επιστροφή στο Forum : Αντοχη Σχαρων οροφης!
Μια και μπηκα, να σας αναφερω πως οι σχαρες οροφης (οι οποιες μου αρεσουν πολυ αισθητικα , λεμε) εχουν κανει τρελλη αποσβεση. Παραθετω φωτο την οποια το αμαξι ειναι φορτωμενο με 4 φυλλα MDF τα οποια εκαστο ζυγιζει....45 κιλα!!!!
Για να ειμαι ειλικρινης, δεν το ηξερα οτι ζυγιζαν τοσο πολυ. Υπολογιζα 20 κιλα εκαστο. Εργοστασιακα οι μπαρες δινουν οριο 50 κιλα!!!
Και ομως!!!
Ιδου η αποδειξις!
http://img90.imageshack.us/img90/9563/0044ys.th.jpg (http://img90.imageshack.us/my.php?image=0044ys.jpg)
Α, ναι. Και τα τασια τα εχω βγαλει. Μου φυγαν 2 στο δρομο ( σε αλλη φαση) και προκειμενου να φαινεται μισο-χαλια, διαλεξα να το κανω αποψη!
neuromancer
06-04-06, 18:24
Α, ναι. Και τα τασια τα εχω βγαλει. Μου φυγαν 2 στο δρομο ( σε αλλη φαση) και προκειμενου να φαινεται μισο-χαλια, διαλεξα να το κανω αποψη!
Πρέπει να εχουν γύρω στ 25 Ε το ένα
Soul_Giannis
07-04-06, 00:38
Παντελη βγαινει και σε 4Χ4 το Stilo?:):)
Τελικά, Παντελή το δικό σου Stilo έχει κάνει τα πάντα!
Παντελη βγαινει και σε 4Χ4 το Stilo?:):)
Σου το ορκιζομαι πως αν εκανε κινηση η FIAT και το εβγαζε 4χ4 και λιγο πιο ψηλο δεν θα ειχα κανενα μα κανενα ενδοιασμο να το επαιρνα ασχετα με το κοστος του!
Παντελή, προσεχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οταν φορτωνεις το αυτοκινητο με τοσο βαρος στην σχαρα.
Προσεχε το ακολουθο σεναριο.
Σου πεταγεται πεζος και πρεπει να κοκαλωσεις τα φρενα. Εισαι σιγουρος οτι η σχαρα θα αντεξει και δεν θα σπασει λογω αδρανειας; Γιατι μπορει να γλιτωσει ο πεζος απο το αυτοκινητο, αλλα οχι απο το εκτοξευόμενο βαρος! Και θα βρεις πολυ μεγαλο μπελα....
Το ιδιο, αλλα σε χειροτερη μορφη θα συμβει αν τρακαρεις αλλο αυτοκινητο απο πισω..
Τωρα θα μου πεις, ρε Πανο το παρατραβας, τι πιθανοτητες εχει να συμβει; Σωστο, αλλα τα χειροτερα πρεπει να υπολογιζουμε για να ειμαστε καλυμμενοι.
Απλα εχε τα υπ' όψιν σου για να μην βρεις κανα μεγαλο μπελα....
Καλα, αυτο εξυπακουεται! ΤΑ ειχα δεσει σαν κοκορετσι και μπρος και πισω και επισης πηγαινα με τα alarm και την ακρη. Και οταν τραβαω σκαφος ετσι παω. Δεν θελει πολυ! Ενα γερο φρεναρισμα θελει και ο μπροστινος σου θα μαζευει τη μυτη του απο το παρμπριζ!