Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Να το τσιμπήσω?

mellodos
19-04-06, 02:21
Σκέφτομαι την αγορά ενός μεταχεισμένου stilo dynamic 1.6, μοντέλο 02 , με 47500 χλμ και τιμή 9500.Το αμάξι είναι σε υπεράριστη κατάσταση αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι μια τίμια αγορά συγκρινόμενη με άλλες ευκαιρίες....

Koulou
19-04-06, 02:30
Σκέφτομαι την αγορά ενός μεταχεισμένου stilo dynamic 1.6, μοντέλο 02 , με 47500 χλμ και τιμή 9500.Το αμάξι είναι σε υπεράριστη κατάσταση αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι μια τίμια αγορά συγκρινόμενη με άλλες ευκαιρίες....

Για πες μας και τις άλλες ευκαιρίες που έχεις κατά νου να σου πούμε μια γνώμη... :roll: :wink:

mellodos
19-04-06, 02:55
πχ, το καινουργιο Gr.Punto 1.4 το 8βαλβιδο με τους 80 ίππους μπορω να το παρω 11.000€ αλλα σαν αμαξι δεν με γεμισε σαν το stilo ρε ****το....Επίσης έχω σταμπάρει και ένα focus 1.6 μοντελο 03 με 10500€.Γενικα κασέρι πάνω απο 10000 δύσκολα θα παίξει πάντως.

face
19-04-06, 10:08
εφόσον σε ικανοποιεί πάρτο δίχως κουβέντα....και είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση...

το πουντο είναι κάτι διαφορετικό...αν συμβιβάζεσαι με κάτι το οποίο πραγματικά θα σέρνεται και θα εχει τον μισό εξοπλισμό απο το stilo τότε πάρε το πούντο...

για το focus είναι διαφορετικά τα πράγματα, εφόσον ήδη κυκλοφορεί το νέο μοντέλο και η τιμή του θα πέσει ραγδαία....είναι και ψυχολογικό...

αντε και με το καλο να σε καλωσορίσουμε...:)

stilo-hraklis
19-04-06, 20:51
Aν σε ενδιαφερει και 1,2 σε αριστη κατασταση και πολα eξτρα εδω ειμαι εγω...φιλε....

Soul_Giannis
20-04-06, 01:09
Να το παρεις το Κοριτσι!!Ωχ Συγνωμη!!!Το αμαξι!!!Το Punto δεν ειναι της ιδιας κατηγοριας με το Stilo Και Focus!!!
Και το Stilo Εχει περισσοτερο εξοπλισμο!!!!

ahatzig
20-04-06, 13:43
Παρε το Punto να χεις το κεφαλι σου ισυχο.

mellodos
20-04-06, 16:03
Παρε το Punto να χεις το κεφαλι σου ισυχο.

Έχεις κάποιο ιδιαίτερο λόγο που το προτείνεις αυτό? Δεν είσαι ευχαριστημένος απο το δικό σου?

CRIS
20-04-06, 16:30
αν ειναι για punto περιμενε!θα βγει και 1600

mellodos
02-05-06, 23:05
Πλέον μπορείται να με καλωσορίσεται!! :) Το παρέλαβα σήμερα το απόγευμα δίνοντας ταυτόχρονα τον αειθαλή σύντροφο μου για 4 χρόνια.. (swift 94' 1000cc) :cry: Οι εντυπώσεις φυσικά μόνο άριστες θα μπορούσαν να είναι ύστερα απο 4 χρόνια συμβίωσης με ένα 1000ράκι :lol: Πραγματικά όμως το αυτοκίνητο είναι ότι ακριβώς ζητούσα , ένα βαρύ , στιβαρό και άρτια δεμένο σασί.Απο επιδόσεις ή κρατήματα μια χαρά μου φάνηκε (τυπικό 1600άρι) αλλά ψιλοπήγαινα κότα οπότε δεν εκφέρω ακόμα άποψη...(πάντως η 2η σπάει πολύ καλά και μαζέύει κόσμο) :twisted: Είναι και μουράτο!! Γενικά έιμαι ενθουσιασμένος , το μόνο που δεν παλεύεται είναι ο απίστευτα σκληρός συμπλέκτης , τον οποίο κιόλας πρέπει να πατήσεις τέρμα για να κουμπώσει η ταχύτητα, μετατρέποντας παράλληλα την οδήγηση σε γυμναστική του αριστερού ποδιού :216 αλλά και στερόντας αρκετή απόλαυση απο αυτήν.Παιδιά έχω οδηγήσει στην εταιρεία πολλά αυτοκίνητα και φορτηγά και τόσο δύσκολο συμπλέκτη πρώτη φορά πετυχαίνω, στις ανηφόρες ιδρώνεις για να μην φύγεις πίσω.Αύριο πάω καρφωτός για ρύθμιση.
Αυτά λοιπόν , άντε και καλές μας βόλτες!!

MaGeLaNoS
03-05-06, 01:48
Μελωδε καλοριζικο και καλως ηρθες και επισημα πλεον στο club. :D
Κατι παιζει με τον συμπλεκτη σου.Πρωτη φορα ακουω παραπονα για συμπλεκτη σε Stilo.Ισα ισα που οδηγωντας αλλα αυτοκινητα μου φαινεται απιστευτα μαλακος κατα την αποψη μου και δεν χρειαζεται να τον "βυθισω" για να κουμπωσει η ταχυτητα..δες το παντως σιγουρα.

03-05-06, 01:54
Συμφωνώ με τον Magelano!!!!Και ο δικός μου είναι απίστευτα μαλακός.Τέσπα καλοτάξιδο και καλώς σε βρίκαμε!!! :116

CRIS
03-05-06, 09:08
μετα το σασμαν οταν πηγα να παρω το αμαξι για να φυγω νομιζα οτι μου κοπικε ο συμπλεκτης!
τωρα με σχεση το swift μπορεις να πεις οτι ανεβηκες σε αμαξι!
τι χρωμα το πηρες?
το μονο που μπορω να πω ειναι
ΚΑΛΕΣ ΤΣΑΡΚΕΣ mellodos
και προσοχη στους δρομους!!!!!!!!!!1

face
03-05-06, 09:20
καλοτάξιδο να είναι......

ο συμπλεκτης πρεπει να είναι τελειωμένος ή κάτι άλλο δεν παέι καλα....κανονικα του 1,6 είναι πούπουλο...

mellodos
03-05-06, 20:13
Ευχαριστώ παιδιά.Σημερά που πήρα το αμάξι , ω του θαύματος ο συμπλέκτης ήταν φυσιολογικός!!! :shock: Σίγουρα όχι πούπουλο αλλά πλέον δεν τον "σκέφτεσαι" όταν οδηγείς.Το πέρασα πάντως μια βόλτα απο έναν φίλο μου μηχανικό σε ένα συνεργείο της alfa και το κοίταξε.Μου είπε πως ο δίσκος βρίσκεται στα μισά και έχει καμια 30000 χλμ ακόμα ,και ότι επειδή ο συμπλέκτης είναι αυτόματος μπορεί να μπλόκαρε λόγω πολύκαιρης ακινησίας χτές.Το πήρε κιόλας μια βόλτα και του άρεσε το αμάξι.Πάντως όλα καλά τώρα!!

τωρα με σχεση το swift μπορεις να πεις οτι ανεβηκες σε αμαξι!
τι χρωμα το πηρες?

Δεν ανέβηκα , εκτινάχθηκα!! :P
Μπλέ electric.

mellodos
05-05-06, 00:40
Παιδιά το Stilo τώρα μου παρουσιάζει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα.....Εξαφανίζεται!!! Ο πατέρας μου (κάτοχος ενός lanos) το τσιμπάει και το βολτάρει ανελέητα εδώ και 2 μέρες και μου πασάρει το δικό του για να κίνουμε!!!Πλήρωσα stilo και οδηγώ lanos!Θα πέσει κράξιμο... :102

CRIS
05-05-06, 09:53
αυτο οντως ειναι απατη!
πλακα πλακα για πες εντιπωσεις απο το lanos!
ουτε εχω μπει μεσα ουτε το εχω κανει κανενα test drive!

Koulou
05-05-06, 10:59
Παιδιά το Stilo τώρα μου παρουσιάζει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα.....Εξαφανίζεται!!! Ο πατέρας μου (κάτοχος ενός lanos) το τσιμπάει και το βολτάρει ανελέητα εδώ και 2 μέρες και μου πασάρει το δικό του για να κίνουμε!!!Πλήρωσα stilo και οδηγώ lanos!Θα πέσει κράξιμο... :102

Tουλάχιστον οδηγάει ήρεμα ο μπαμπάς;;; :roll: Όχι τίποτε άλλο, απλά σ' αυτό το forum υπάρχει και μέλος που κρύβει καλά τα κλειδιά του αυτοκινήτου του μην τυχόν και τα βρει η μαμά - Giles Villeneuve... :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Karateka
05-05-06, 15:01
αυτο οντως ειναι απατη!
πλακα πλακα για πες εντιπωσεις απο το lanos!
ουτε εχω μπει μεσα ουτε το εχω κανει κανενα test drive!

Άσε ένας φίλος είχε πάρει το 3d το extreme και έτρεχε, μία για εγκέφαλο, μία για αντλία βενζίνης.

Άσε που η ορατότητα πίσω είναι ανύπαρκτη.

Όσο για τα 90 άλογα, ακόμα τα ψάχνει και αυτός.

Mad
05-05-06, 19:16
Κάτι μου λέει ότι το επόμενο καινούργιο μέλος θα είναι ο μπαμπάς κι εσένα σε βλέπω μεταγραφή στο lanos club!!!!!

Soul_Giannis
05-05-06, 20:01
Ρε ειδα ενα Stilo στα Λιμανακια να χωνεται και ηταν ενας συμπαθητικος κυριος και μου λεει <<Μεγαλε μην μασας!Του Γιου μου ειναι!!!!!!!

mellodos
05-05-06, 21:56
Ρε ειδα ενα Stilo στα Λιμανακια να χωνεται και ηταν ενας συμπαθητικος κυριος και μου λεει <<Μεγαλε μην μασας!Του Γιου μου ειναι!!!!!!!

:shock: Λές? :P Μπα , ο πατερας μου μεχρι το 99 οδηγουσε μια mercedes του 73(με τα όρθια φώτα) δεν τα κάνει αυτά.Όσο για το lanaki, είναι το 3d extreme και αυτο που το διαφοροποιεί απο την κανονική έκδοση είναι ένα χταπόδι και ένα τελικό τα οποία πριν 2 χρόνια αντικαταστάθηκαν με aftermarket(το χταπόδι μπούκωσε και το τελικό έσπασε).Το αμάξι μπορεί να μην έχει πολύ δύναμη(1300cc) αλλά έιναι γκαζάτο και σε προκαλεί να το πατήσεις το άτιμο, αλλά μέχρι τα 140.Απο κει και πέρα όντως ψάχνεις τα άλογα.Προσπαθεί επίσης να σου δώσει την ψευδαίσθηση οτί στρίβει αλλά σε προδίδει εύκολα και επικίνδυνα.Γενικά έιναι "αμαξάκι" όχι για πολλά.

ΥΓ:βγαίνοντας για βολτούλα το απόγευμα έψαχνα πάλι το stilo στην γειτονιά.Το είχαν πάρει οι γονείς μου στο supermarket!!To δεύτερο κλειδί έρχεται με συνοπτικές διαδικασίες στην κατοχή μου και το θέμα λήγει εδώ. :evil: