PDA

Επιστροφή στο Forum : ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ

ΖΩΓΡΑΦΙΑ
22-09-06, 18:46
ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ
ΕΙΝΑΙ 3 ΦΙΛΟΙ ΕΝΑΣ ΜΟΥΓΚΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ.
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ?
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΣΟΥΜΕ (ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ)

Soul_Giannis
26-09-06, 12:25
ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ
ΕΙΝΑΙ 3 ΦΙΛΟΙ ΕΝΑΣ ΜΟΥΓΚΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ.
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ?
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΣΟΥΜΕ (ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ)

Πες μου πως αυτο ειναι αστειο και δεν το εχουν θεσει σαν ερωτημα σε σχολειο!!!!
Ειναι δυνατον να λενε τετοια στα μαθηματα?
Τοτε να λενε και το
Ηταν ενας σε μια γωνια και περιμενε 1 ωρα μετα 2 ωρες μετα 3 ωρες μετα 4 ωρες και στο τελος βαρεθηκε η γωνια και εφυγε!!!!

Παντως αυτο το προβλημα το εχω ξανακουσει και μου εχουν πει την απαντηση αλλα δεν την θυμαμαι!!!

Ionio-Zante
27-09-06, 15:36
Τι λέτε ρε σεις..... ο άνθρωπος μουγκός είναι όχι ρουφιάνος.

DontMKsense
28-09-06, 22:27
XAXAxaXAXAxaXAXAxaXAXaxAXAXaXAXAXaxaxAXAXaxaXAXAxa xaXAXAxa

EXARSIS
28-09-06, 23:42
Γεια σας παιδιά, μπαίνω στο site μετά από 6 μήνες για πολλούς και διαφόρους λόγους. Για να πω την αλήθεια ποτέ δεν συμμετείχα φανατικά αλλά όποτε μπορώ παρακολουθώ τα πολλά και ενδιαφέροντα που λέτε. Καλούτσικο το καινούργιο σχέδιο. Λίγο κουραστικό το φόντο. Λοιπόν διάβασα χθες σε περιοδικό αυτοκινήτου ότι το καινουργιο stilo θα το πουν πάλι bravo. Θα μας τρελάνουν οι Ιταλοί, όλο λαλακίες κάνουν όπως και όταν κατήργησαν το 1,6 και το θαψαν το αμάξι. Τι να πω κρίμα και πάλι κρίμα. Να στε καλά και keep walking με την καλή δουλειά.

Koulou
02-10-06, 00:21
Γεια σας παιδιά, μπαίνω στο site μετά από 6 μήνες για πολλούς και διαφόρους λόγους. Για να πω την αλήθεια ποτέ δεν συμμετείχα φανατικά αλλά όποτε μπορώ παρακολουθώ τα πολλά και ενδιαφέροντα που λέτε. Καλούτσικο το καινούργιο σχέδιο. Λίγο κουραστικό το φόντο. Λοιπόν διάβασα χθες σε περιοδικό αυτοκινήτου ότι το καινουργιο stilo θα το πουν πάλι bravo. Θα μας τρελάνουν οι Ιταλοί, όλο λαλακίες κάνουν όπως και όταν κατήργησαν το 1,6 και το θαψαν το αμάξι. Τι να πω κρίμα και πάλι κρίμα. Να στε καλά και keep walking με την καλή δουλειά.

Τι ακριβώς θα κάνει δηλαδή ο μουγκός;;;