Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Fime tzamaki

Sn7per
14-10-06, 06:17
Yeia sas, eimai kainourgio melos sto club sas kai suggekrimena auto einai to prwto mynhma mou.
Prosfata agorasa ena Stilo 1.6 16V kai san trelos phga kai evala fime tzamia sthn prwth skala (apo thn mama eixe hdh vevaia 1 skala opote pige automata Full).
Den to metaniwsa fusika tou paei poly alla...
H erwtish mou enai h e3hs: Kata thn gnwmh sas an stamatane suxna cars gia tetoious logous.
Euxaristw prokatavolika gia thn apantish :cool:

bel
14-10-06, 16:11
Κατά τη γνώμη μου οχι,αν και προσωπικά εχω δει μπλόκο που έγραφαν για φιμε,προβολάκια κτλ.
Τώρα αν πέσεις σε μια τέτοια περίπτωση μπορείς να επικαλεστείς τον παρακάτω νόμο.

Ο ΚΟΚ αναφέρει στο άρθρο 81, παράγραφο 7 ότι ''τα διαφανή μέρη του αυτοκινήτου, επιβάλλεται να είναι κατασκευασμένα κατά τρόπο ώστε να είναι ορατός ο οδηγός και οι επιβαίνοντες''.

Οπως καταλαβαίνεις διαβάζοντας και το παραπάνω,δεν αναφέρει με σαφήνεια πόσο ορατός πρέπει να είναι ο οδηγός οπότε εκεί μπορείς να τους παίξεις ανάλογα.
Πάντως το πρόστιμο είναι στα 33€

Eκεί που μάλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα ίσως,είναι όταν πας να περάσεις κτεο μιας και έχουν αναφερθεί περιπτώσεις όπου τους ανάγκαζαν να βγάλουν τις μεμβράνες για να περάσουν τον έλεγχο.(υπήρχε και κάτι σχετικό εδω μέσα αλλα΄δυστυχώς μια αναζήτηση που έκανα δεν είχε αποτέλεσμα).

Sn7per
14-10-06, 16:30
E giauto filaraki opote vrelw mploko apo mpatsous anavw ta pisw ta fwta, gia na fainomai apo mesa kai ws twra thn exw glutwsei kamia 10ria fores, e3akolou8ei na tremei to filokardi mou omws....
twra an milame gia 35e zhmia den xreiazetai na to skeutomai kan (nomizw oti ta prostima exoun au3i8ei twra teleutaia 3aunika)

Mixalis
14-10-06, 17:21
Εγω εχω τα φιμε επανω (το 2ο σταδιο της MADICO) 3 σχεδον χρονια. Απο τοτε με εχουν σταματησει πολλες φορες, ειτε για απλο ελεγχο, ειτε για αλκοοτεστ, ειτε για υπερβολικη ταχυτητα (??), χωρις να μου πει κανενας κατι για τα τζαμια. Πιστευω πως ειναι τυχερα αυτα. Αν σου τυχει...

Sn7per
14-10-06, 21:05
Ennoeitai oti an kanw 8ria H trexw me 200 den 8a me katsadiasoun gia ta tzamia :PpPpP

MaGeLaNoS
14-10-06, 22:59
Καλησπερα φιλε κ καλως ηρθες.Για Κτεο θα αναγκαστεις να ξηλωσεις σιγουρα τα μπροστινα με ενα κοστος 60ευρω για να τα ξανατοποθετησεις.
Εκτος κ αμα μπορεσεις να βγαλεις μια βεβαιωση απο δερματολογο για "φωτοφοβια" οποτε εισαι καλυμμενος κ δε μπορει να σε πειραξει ουτε το κτεο ουτε η τροχαια.

Sn7per
14-10-06, 23:51
Se euxaristw file poly xrisimh h sumvoulh sou 8a to e3etasw kai 8a sou pw ti egine (O vieu8inths tou Kteo edw einai filos vevaia) alla sto 8ema twn troxaiwn 8a to xreiastw... Thx

Mixalis
15-10-06, 03:02
Ennoeitai oti an kanw 8ria H trexw me 200 den 8a me katsadiasoun gia ta tzamia :PpPpP

Οταν ελεγα για ελεγχους που αφορουσαν αλκοοτεστ ή υπερβολικη ταχυτητα, δεν εννοουσα οτι ημουν κομματια ή πηγαινα με 200 (οχι οτι δεν παω :rolleyes: :rolleyes:), αλλα κυριως τυπικους ελεγχους. Κυριως βραδυα, που τα τζαμια με τα φιμε ειναι κατραμι (ο "φιλος" αναψε μεχρι και φακο για να δει μεσα!!)

face
16-10-06, 10:00
Ποτέ δεν μου έχει τύχει να μου την πούν για τα φιμέ και έχω και 2η σκάλα...

Όσο αφορά τα ΚΤΕΟ...Ιδιωτικά ΚΤΕΟ και δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα...!!

CRIS
16-10-06, 10:36
παιδία ο νόμος λέει ότι πρέπει να φαίνεται το προπορευόμενο αυτοκινητο.για το ποιος είναι μέσα δεν λέει κάτι αν θυμαμαι.εγω προχθές με ένα φίλο στο κτεο περάσαμε κανονικά με 1 στα πλάγια και 0.5 στο μπροστα.και μάλλον αυτό θα κάνω κα εγώ

Sn7per
16-10-06, 11:38
E otan leme fime ennooume ta plagia mono. (sto mprosta an valeis den 8a exei pia gates kai skilia h geitonia sou :P)

Costas1.6
23-10-06, 00:18
Βασικα εξαρτατε και που εχεις βαλει τα φιμε!!!
Γιατι υπαρχουν κανα 2-3 εταιρειες π.χ. Lumar και αλλες
που σου δινουν εγγυηση οτι δεν θα σε γραψουν οι μπατσοι!!!

bel
23-10-06, 00:45
Βασικα εξαρτατε και που εχεις βαλει τα φιμε!!!
Γιατι υπαρχουν κανα 2-3 εταιρειες π.χ. Lumar και αλλες
που σου δινουν εγγυηση οτι δεν θα σε γραψουν οι μπατσοι!!!
Βασικά η εγγύηση και συγκεκριμένα της Llumar είναι για τα φιμέ και τα 6 χρόνια που δίνει.
Απλά στο έντυπο εγγύησης αναφέρει και το σχετικό άρθρο του ΚΟΚ για τα φιμέ.Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν πέσεις και σε κανα περίεργο μπάτσο οτι δεν μπορεί να σε γράψει.

CRIS
23-10-06, 15:00
E otan leme fime ennooume ta plagia mono. (sto mprosta an valeis den 8a exei pia gates kai skilia h geitonia sou :P)

πιστεψε με το 0,5 ειναι απεχτο!
και βλεπεις δηλ δεν σου κωβει φωτα και το πρωι ειναι πιο ξεκουραστο

ammoulianiotis
23-10-06, 22:13
Το βραδυ ομως τι γινεται ρε συ CRIS;

john_stil
23-10-06, 23:39
Λοιπον τα φυμε ειναι ολα τα λεφτα...

Δεν το πιστευα μεχρι που εβαλα...

Μεσαια επιλογη... Titanium απο την Lummar...

Φοβερη εμφανιση... Μαυρο Stilo... με φυμε...

Προστασια απο τον ηλιο σε πλαστικα και δερμα... A/C δουλευει καλυτερα...

Και δεν ειναι και μαυριλα σκετη να τραβας τα ματια απο εδω και απο εκει...

Λεει τρελα...

john_stil
23-10-06, 23:40
Το βραδυ ομως τι γινεται ρε συ CRIS;

Το βραδυ ολα καλα... μονο τις πρωτες βραδιες... σου φαινεται λιγο περιεργο... μετα ολα ειναι και φαινονται φυσιολογικα... οπως και πριν...

Soul_Giannis
24-10-06, 01:30
Γιαννη ετσι ακριβως ειναι!!!Τις πρωτες μερες ειναι περιεργα μετα θα μπαινεις σε αλλα που δεν εχουν και θα αισθανεσαι καπως!!!

Που χαθηκες τοσο καιρο?Ολα καλα?

face
24-10-06, 09:22
Λοιπον τα φυμε ειναι ολα τα λεφτα...

Δεν το πιστευα μεχρι που εβαλα...

Μεσαια επιλογη... Titanium απο την Lummar...

Φοβερη εμφανιση... Μαυρο Stilo... με φυμε...

Προστασια απο τον ηλιο σε πλαστικα και δερμα... A/C δουλευει καλυτερα...

Και δεν ειναι και μαυριλα σκετη να τραβας τα ματια απο εδω και απο εκει...

Λεει τρελα...

Ακριβώς το ίδιο έχουμε βάλει....Τα πιο αποδοτικά χρήματα που έχω ρίξει στο stilo...

Που είσαι ρε Γιαννάρα??...Όλα καλά ελπίζω..!!!

john_stil
24-10-06, 22:38
Mια χαρα παιδια... ολα πολυ καλα...

Εργασιακες αλλαγες με εχουν αφομιωσει και ο χρονος μου εχει λιγοστεψει...

Αλλα παντα κοντα στο club ειτε γραφω ειτε οχι...

Συντομα και σε συναντησεις και εκδρομη...

ThoDoriS
24-10-06, 23:15
Mια χαρα παιδια... ολα πολυ καλα...

Εργασιακες αλλαγες με εχουν αφομιωσει και ο χρονος μου εχει λιγοστεψει...

Αλλα παντα κοντα στο club ειτε γραφω ειτε οχι...

Αυτά διαβάζω και ξέρω οτι αυτή η παρέα δεν χάνεται ποτέ...

Cubano_KG
25-10-06, 00:23
...παντα κοντα στο club ειτε γραφω ειτε οχι...

Γεια σου Γιαννη, ελπιζω να τα πουμε με την πρωτη ευκαιρια και απο κοντα!

john_stil
25-10-06, 18:42
Παιδια και η παρεα δεν χανεται...

αλλα και νεα και παλια μελη θελω να συναντησω...

Οι εκδρομες και οι συναντησεις που εχουμε κανει εχουν μενει στην ιστορια...

Τρελο χαβαλε...

turion
31-12-06, 17:44
γαμ@το και γω πρεπει να βαλω επιτελους φιμεεεεεε!!

ammoulianiotis
31-12-06, 22:12
Ακομα δεν εβαλες;;; Βουρ! Γρηγορα για φιμε! :bleh:

giannis
03-01-07, 21:46
και εγω εχω φιμε με σταματισαν 2 φορες για ταχυτητα και δεν μου εκαναν τιποτα μη μασατε.καλη χρονια

ammoulianiotis
04-01-07, 18:25
και εμενα οσες φορες με σταματισαν ή σταματησα μονος μου (το κανω και αυτο μερικες φορες) ποτε δεν με ειπαν τιποτα για τα φιμε!

babalis
06-01-07, 02:24
εμενα πριν τις γιορτες παιδια με εγραψαν με προστημο 33ευρω αλλα που πηραν και τις πινακιδες επειδη ημουν σε χωρο που γινονταν κοντρες,ευτιχως την επομενη μερα τις πηρα λογο γνωστου ο οποιος μου ειπε οτι φακελωνουν το αυτοκινητο και την δευτερη φορα παιρνουν την αδεια για αρκετο καιρο και ουτε κτεο μπορεις να περασεις,τουλαχιστον ιδιωτικο

thanasis134
28-01-07, 22:59
Παιδιά τα φιμέ κάνουν πολυ δουλειά..Δεν έχω βάλει εγω αλλά σε φίλους που μπαίνω το καλοκαίρι με τον ήλιο είναι απόλαυση...
Τωρα,αν σε σταματήσουν μπορούν να σε γράψουν αλλά με λίγη προσοχή και ευγένεια προς τον αστυνομικό γλιτώνεται νομίζω.

Η Madico βάζει και μπροστά ένα μικρό στάδιο που βοηθάει πολύ και ταιριάζει με το υπόλοιπο αυτοκίνητο!

sapsman
30-01-07, 02:07
Ρε παιδιά ποσο σας στοίχισαν τα φιμέ?
Μήπως πρεπει να το συζητήσουμε???

ammoulianiotis
30-01-07, 02:09
Τι να συζητησουμε; Για τις τιμες; Αναλογα σε ποιο μαγαζι θα πας και ποια μαρκα θα επιλεξεις παει και η τιμη. Αυτο ειναι λογικο, οτι δινεις βαζεις!

MaGeLaNoS
30-01-07, 02:18
Ρε παιδιά ποσο σας στοίχισαν τα φιμέ?
Μήπως πρεπει να το συζητήσουμε???

Απο 120-150 για Llumar,3M,Foliatec για 3θυρο και 150-170 για το 5θυρο.

verone
03-02-07, 18:49
Ela more 30e einai to prostimo!

Cubano_KG
03-02-07, 23:57
Ela more 30e einai to prostimo!

Σε θελω power ρε.. δε μασαμε ουτε με 30 ουτε με 50 ουτε με 100 ουτε με απωλεια διπλωματος ουτε με τιποτα ρε τρελε...!!! :jumpy::jumpy::jumpy::jumpy::jumpy::jumpy:

verone
04-02-07, 16:27
Σε θελω power ρε.. δε μασαμε ουτε με 30 ουτε με 50 ουτε με 100 ουτε με απωλεια διπλωματος ουτε με τιποτα ρε τρελε...!!! :jumpy::jumpy::jumpy::jumpy::jumpy::jumpy:

Den pistevo na xexases tin klisi pou eixa parei se sinantisi me to stiloclub stin komotini an deis tin foto pou exw stin ipografi mou vgazw foto ton ..... tin wra pou me grafei 200 euro prostimo 7 pontous sto diploma kai 1 mina xoris diploma i etiologia sinelifthei na odigei pros epidixi kai entiposiasmo kai na telei aftosxedious agones na exei memvrani stous anemothorakes kai na min einai emfanis i pinakida tou!
Poli plaka eixe tote prosta zitas sinoriofilakes piso mpatsiko meta ego mpatsiko kai meta to stiloclub kaname volta mesa stin komotini me sinodia mexri to tmima xaxaxa!!!

giannis
04-02-07, 19:23
160ευρω και 6χρονια εγγυηση αλλα αξιζει τα λεφτα

verone
05-02-07, 16:20
160ευρω και 6χρονια εγγυηση αλλα αξιζει τα λεφτα

LLUMAR afta exw kai gw!
Good!

Mad
06-02-07, 11:27
Ρε συ Verone αγόρι μου γιατί δε σε γράψανε και για τίποτα άλλο τώρα που γυρίζει;;;;;Είναι δυνατόν;;;Ότι έβλεπαν το φόρτωναν πάνω;;;Εμένα μου κόστισαν τα fume 130 ευρώ πριν 2 χρόνια αλλά μου φαίνεται ότι έχουν ανέβει οι τιμές!

ammoulianiotis
06-02-07, 14:09
Εμένα μου κόστισαν τα fume 130 ευρώ πριν 2 χρόνια αλλά μου φαίνεται ότι έχουν ανέβει οι τιμές!
Τα fume;;; Φιμε τα λενε ρεεεεε!!! :bleh: :bleh: :bleh:

verone
06-02-07, 17:17
Ρε συ Verone αγόρι μου γιατί δε σε γράψανε και για τίποτα άλλο τώρα που γυρίζει;;;;;Είναι δυνατόν;;;Ότι έβλεπαν το φόρτωναν πάνω;;;Εμένα μου κόστισαν τα fume 130 ευρώ πριν 2 χρόνια αλλά μου φαίνεται ότι έχουν ανέβει οι τιμές!

Koita ayta ginonte mono stin boria Ellada thess kai athina den exw provlima!

Mixalis
28-02-07, 13:44
33 ευρω ειναι τωρα για τα φιμε.
Εχθες το βραδυ το διαπιστωσα, οταν με εγραψαν και εμενα :( :(

Αμα ψαχνεται ο μπ@τσος τι περιμενεις? Εγω σε ολα καλα, τυπικος... τα φιμε τον πειραξαν και το μεγαλο αυτοκολλητο με το logo του club στο πισω πλαινο τζαμι. Τι να πει κανεις?? Λεφτα ζητανε...

Soul_Giannis
01-03-07, 00:08

Αμα ψαχνεται ο μπ@τσος τι περιμενεις? Εγω σε ολα καλα, τυπικος... τα φιμε τον πειραξαν και το μεγαλο αυτοκολλητο με το logo του club στο πισω πλαινο τζαμι. Τι να πει κανεις?? Λεφτα ζητανε...

Μιχαλη θα μπορεσεις να μου βγαλεις και εμενα 2 Ασημι σε παρακαλω!!!Ετσι για να την σπασω σε μερικους μπατσους!!!

verone
01-03-07, 21:20
Μιχαλη θα μπορεσεις να μου βγαλεις και εμενα 2 Ασημι σε παρακαλω!!!Ετσι για να την σπασω σε μερικους μπατσους!!!

Pes mou diastaseis san ta dikamou einai kala?
http://img74.imageshack.us/img74/354/dsc00938il0bs1.jpg

turion
02-03-07, 15:55

Ρε συ μηπως δεν ηταν fan της Fiat?????αχαχαχαχαχαχααχα!!!:D:D:D:D