Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ερχονται Χριστουγεννα...

ammoulianiotis
03-12-06, 19:58
Ερχονται Χριστουγεννα και σκεφτηκα (αφου ειδα το post του DMK) οτι μπορουμε να κανουμε κατι να μαζεψουμε κανενα ευρακι και να παρουμε κανενα δωρακι και να το δωσουμε στα παιδακια καποιου ιδρυματος. Τι λετε; Μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο; ΑΝ θυμαμαι καλα ειχε γινει κατι παρομοιο στον Λαγκαδα... Πιστευω οτι ολοι μας θα θελουμε να συμβαλουμε...

DontMKsense
04-12-06, 08:49
ναι ρε ωραία ιδέα!!!να κανονίσουμε κανένα "καφέ" να το συζητήσουμε???

paidaros
04-12-06, 21:39
γιατι οχι!!!!να κανονισουμε μια συναντηση να το συζητησουμε:icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:

Soul_Giannis
05-12-06, 00:44
παιδια και εγω μεσα!!!!αν μπορεσω να εξοικονομησω κανενα δωρακι για να κανουμε οπως τοτε!!!

MaGeLaNoS
05-12-06, 00:50
Αποσο γνωριζω κ με τα αλλα κλαμπ υπαρχει κατι στα σκαρια αλλα ακομα θελει πολυ οργανωση.Θελετε να κανουμε καποια επαφη με το Παπαφειο Ορφανοτροφειο Θεσ/κη ας πουμε ανεξαρτητα σαν StiloClub?

Αποσο γνωριζω αντι για δωρο σε τετοιες περιπτωσεις θα ηταν καλυτερα να δωθει ενα χρηματικο ποσο πχ για ενδυση.Ειναι πιο αναγκαια τα ρουχα αποτι ειχα μιλησει παλιοτερα με εναν υπευθυνο στο Παπαφειο.

Stilatos
08-12-06, 14:49
παιδια δεν θελω να ακουστω σαν τον κακο αλλα δεν θα μου αρεσε να δωσω χρηματικο ποσον κατευθειαν θα προτιμουσα να μαζεψουμε λεφτα και να παρουμε ρουχα διαφορα μεγεθων και να τα δωσουμε. ξερετε πως ειναι εδω στην ελλαδα μολις βλεπουνε λεφτα τσουπ πανε αλλου και οχι για τον σκοπο που προοριζεται

MaGeLaNoS
08-12-06, 16:58
Παντελη για το Παπαφειο ξερω οτι συνεργαζεται με μερικα καταστηματα.Οποτε οτι χρηματα μαζευτουν μπορουμε να παμε να τα κανουμε ρουχα για τα παιδια.Εννοειται οτι δεν θα δωθει χρηματικο ποσο.

Σε πρηγουμενη εκδηλωση ειχαν μαζευτει καποια ποσα κ μας εκαναν προσφορα καποια καταστηματα υπολογιστων κ αγορασαμε pc.Ποτε χρηματα στο χερι.

ammoulianiotis
08-12-06, 22:22
ωραια, το θεμα ειναι τι μπορουμε να κανουμε για να μαζεψουμε ενα ικανο ποσο να αγορασουμε ρουχα. πιστευω παντως οτι αν κανουμε κατι θα ηταν καλο να το "διαφημισουμε" μεσω ραδιοφωνου (μπορω να μιλησω με τον υπευθυνο του ραδιο θεσσαλονικη). μηπως να ριξουμε καμια ιδεα για το τι θα κανουμε;

stamatisgalis
10-12-06, 14:20
ναι συμφωνω και εγω με ολα αυτα.ποτε που και πια μερα να συναντιθουμε να μιλησουμε.