PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ-help!

mellodos
10-12-06, 18:55
Εδω και 12 μέρες έχω το αμάξι αραγμένο έξω απο το σπίτι και δεν έχει κινηθεί καθόλου λόγω του οτί κινούμε με το βανάκι της δουλειάς.Σήμερα το πρωί το αμάξι βρέθηκε με το παράθυρο του οδηγού τέρμα κάτω και του συνοδηγού ανοικτό μέχρι την μέση ενώ οι πόρτες ήταν κλειδωμένες!!! Μπαίνω μέσα τσεκάρω χιλιομετρητή , ουτε μέτρο παραπάνω απο κει που το άφησα.Μέσα στο πανω ντουλαπάκι ήταν ξεχασμένα 100 ευρώ τα οποία ήταν στην θέση τους.....Το αμάξι ζορίστικε αρκετά για να πάρει μπρός.Ανάβω φώτα όλα οκ , πάω να τα σβήσω και δεν έσβηναν!!!Ξανανεβάζω διακόπτη ξανακλείνω τίποτα!!! Τελικά έσβησαν μόνα τους με 1 λεπτό καθυστέρηση και έπειτα ξεκόλλησαν.
Και ρωτάω: TI ΕΓΙΝΕ την νύχτα? Να μπήκε κλέφτρόνι και να είναι 100 ευρώ στην θέση τους το αποκλείω.Δεν φαίνεται πουθενά σημάδι παραβίασης ούτε μέσα ούτε έξω.Στην τελική γιατί να κλειδώσει τις πόρτες? Μήπως είναι μπαταρία ή εγκέφαλος? Στην γειτονιά έχουμε απίστευτη υγρασία την νύχτα , μήπως βραχυκύκλωσε κάτι? Τον τελευτάιο καιρό μου έβγαζε που και που κάτι κουφά μυνήματα όπως "fuel sensor fault" και "alternative error" , το δεύτερο αμέσως μόλις πάρει μπρος.

Stilatos
11-12-06, 00:00
για την μπαταρια ισως να ειναι στα τελευταια της 12 μερες χωρις να κινειται το αμαξι. οσο για τα παραθυρα μηπως ειχες τα κλειδια σε καμια τσεπη κα κατεβασε τα παραθυρα? Παντως και παλι πηγαινε το να το ελενξουνε σε κανενα εxaminer.

Athanasios
11-12-06, 02:20
Στο αγγλικο forum νομιζω το ειχα διαβασει πρεπει να το ειχανε παθει και καναδυο παιδια εκει ψαξε και εκει λιγο να δεις....Παντως και απο την υγρασια δεν ειναι απιθανο ο πωλητης στον Εσκιαδη μου ειχε πει οτι ειχανε προβλημα με τα punto τα προηγουμενα στην περαια απο την υγρασια τα αυτοκινητα κλειδωναν και ξεκλειδωναν μονα τους μπορει να ειναι κατι παρομοιο.

mellodos
11-12-06, 14:46
Φίλος με alfa 156 έχει το ίδιο πρόβλημα (παράθυρα) με την υγρασία.Μάλλον αυτό γίνεται για αυτοκαθαρισμό σαλονιού.........italia umberalles!!!!

MaGeLaNoS
11-12-06, 14:49
Πραγματι πρεπει να ειναι υγρασια.Σε Leon φιλου που εχει ξεχωριστη μοναδα μεσα στον εγκεφαλο για τα λεγομενα "στοιχεια ανεσης" πχ ραδιο-αιρκοντισιον-πλαφονιερες,επαιρνε συνεχεια υγρασια κ το εβρικσε ξεκλειδωμενο συχνα..

Ionio-Zante
11-12-06, 15:47
εγω παντως θα σε συμβουλευα να καλεσεις καποιον παπα να κανει καποιο ευχελαιο και να πει καμια προσευχη...
τς τς... 666 αντιχρηστος.. δαιμονικα πραγματα αυτα.

jim1984_4
11-12-06, 22:24
το ειχα παθει και εγω αυτο οταν εμεινα απο μπαταρια και το βαλαμε μπροστα με καλωδια. το βαλαμε μπροστα και μετα απο λιγο κατεβηκε μονο του το παραθυρο του συνοδηγου και ενω το αυτοκινητο λειτουργουσε και μετα δεν εκλεινε και γενικα δεν δουλευε τιποτα απο την πλευρα του συνοδηγου(καθρεφτης και κλειδαρια). οταν το πηγα στο συνεργειο μου ειπαν οτι μου αλλαξαν πλακετα μεσα στην εγγυηση.

παντελης
12-12-06, 21:13
σε περιπτωση πτωσης τασης μονο οταν εχεις κλειδωσει με το dead lock ανοιγει παραθυρα και οροφη .γιαυτο μην το αργεις αλλαξε μπαταρια.