Επιστροφή στο Forum : βοήθεια!!
γεια σε ολουσ εχο ενα προβλιμα και θα ειθελα να με βοηθεισετε χορισ να χτιπισω καπου το στιλο μου 2004 και 50.000χιλ.ακουω στο τιμονι οταν το κουναω δεξια αριστερα εν σταση ενατακ/τακ σαν να χτιπαει σιδερο με σιδερο.και κατι αλλο τορα.το πρωι η μηχανη κανει σαν αλισοπριονο μετα στρονει κατι ακουσα για ρουλεμαν ισχυει και αν ναι τι πρεπει να γινει και ποσα ευροπουλακια[αν ξερει καποισ] κατα τα αλλα θυριο το στιλο παιδια ευχαριστο για το χρονο σασ και καλεσ γιορτεσ
'οταν λές αλυσιοπρίονο εννοείς τρέμουλο ή θόρυβο? για ρουλεμάν μόνο υπολόγισε γύρω στο 200αρι.
τζαμπα!ειχεις ακομα την εγγυηση!το πας λες παιδια εχω αυτο και αυτο και στο κανουν!το τιμονι το ειχα και εγω αυτο το προβλημα και το εκαναν μεσα σε 2 ωρες!
τωρα για το αλυσοπριονο δεν ξερω?αλλα ολα αυτα ειναι στην εγγυηση!
εχω ασχιμο θοριβο δεν μπορω να τον εξιγισω.οσο για την εγγυηση την πατισα εχει ληξη
παντοσ ευχαριστο ρε μαγκεσ
φιλτρο αεροσ σιμοτα χειροποιητη εξατμηση
στιλο 1.4αctive 3d Fiat για μια ζωη
εχω ασχιμο θοριβο δεν μπορω να τον εξιγισω.οσο για την εγγυηση την πατισα εχει ληξη
παντοσ ευχαριστο ρε μαγκεσ
Πως εχει ληξει η εγγυηση σου αφου ειναι MY2004?? 5 χρονια εχεις...
φιλτρο αεροσ σιμοτα χειροποιητη εξατμηση
στιλο 1.4αctive 3d Fiat για μια ζωη
αυτα δεν μου λενε τιποτα!
η εξατμηση ειναι φουλ η μονο τελικο?
το αμαξι παει σε αλλα συνεργεια η στην Φιατ?
Φίλε Γιάννη καλωσήρθες. Το "αλυσοπρίονο" που ακούς όταν είναι κρύο το αμάξι οφείλεται στο καταπληκτικό(?????) λαδάκι που βάζει η FIAT στα αυτοκίνητά της. Ειδικά το 1400, που είναι και συμπιεσάτο, χρειάζεται καλό λάδι. Αν επιμένεις σε selenia, δοκίμασε το racing, αλλιώς πάνε σε κάτι άλλο full synthetic πάντα...
φιλε arf δε ειναι απ το λαδι συνθετικο βαζω shell helix plus και δεν παω στι fiat γιατι ειναι ασχετοι.περιση πηγα γι αυτο το προβλημα γιατι ειχα και την εγγυηση και μου αλλαξαν αντλια νερου φυσικα δεν εφταγε η αντλια
μιχαλη κιομως δεν εχω εγγυηση πηρα στα κεντρικα στην αθηνα δεν ξερω και εγω τι γινετε μου ειπαν οτι ειχα 2χρονια δηλαδη απο 1/1/04μεχρι1/1/06
Γιαννη δεν μπορει να εχεις μονο 2 χρονια.
Για ψαξ' το λιγο...
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=57&cat=aftersales
που να το ψαξω ρε φιλαρα οχι τιποτα αλλο ειναι αδικια ρε γαμ......
50.000χιλ. εχω.μηποσ επιδη το πηρα απο χερι ο αλλοσ εκανε κανενα διακανονισμο για να ριξει τη τιμη<το εχω ακουσει και αυτο>
που να το ψαξω ρε φιλαρα οχι τιποτα αλλο ειναι αδικια ρε γαμ......
50.000χιλ. εχω.μηποσ επιδη το πηρα απο χερι ο αλλοσ εκανε κανενα διακανονισμο για να ριξει τη τιμη<το εχω ακουσει και αυτο>
Οταν ρωτησες για εγγυηση, τους εδωσες αρ. πλαισιου? Θα σου προτεινα να πας σε καποιο εξουσιοδ. συνεργειο και να ρωτησεις εκει. Ακομα και να εκανε μ@λακια ο προηγουμενος, δεν μου φαινεται λογικο να χασεις εσυ την εγγυηση σου. Η αδεια σου λεει μοντελο '04. Αρα 2 χρονων αμαξι, αρα 5 χρονια εγγυηση. Αν χρειαστει βαλε και τις φωνες και απειλησε για δικηγορους και ΙΝΚΑ. Καποιοι μονο ετσι καταλαβαινουν. Με το αγριο...
Σου ευχομαι τα καλυτερα και... καλη τυχη!!
και αριθμο εδωσα και ολα .μαλλον θα το δοκιμασω και αυτο με τις φωνες.
το ινκα τι ειναι ρε φιλε ευχαριστω παντος και καλες γιορτες
και αριθμο εδωσα και ολα .μαλλον θα το δοκιμασω και αυτο με τις φωνες.
το ινκα τι ειναι ρε φιλε ευχαριστω παντος και καλες γιορτες
ΙΝΚΑ = ινστιτουτο καταναλωτων
τους λες το προβλημα σου το ψαχνουν βλεπουν αν εχεις δικαιο και πανε δικαστικα χωρις χρεωση σε εσενα και Γ Μ ΝΕ (οπου κενο βαλε :Α)τους παντες και τα παντα!
με λιγα λογια ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ
εγινε ρε φιλε και καλη χρονια
μην ειναι κρεμαργιερα αυτο που κανει τακ-τακ απ'το τιμονι???
RainmaN_52
04-01-07, 22:06
γιαννη κανεις τεραστιο λαθος που δε πας σε εξουσιοδοτημενο.γιατι απτη μια δε σε καλυπτουν και απτην αλλη χανεις και την εγγυηση σου επειδη βαζουν αλλοι χερι στο αμαξι σου.προσεχε που πας το αμαξι σου φιλε.
ετσι ειναι γιατι απο την μια πας να γλυτωσεις λεφτα αλλα απο την αλλη χανεις την εγγυηση και δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις το δικιο σου απο την στιγμη που βαζει αλλος χερι πανω εκτος απο την φιατ!!!
δεν εχω εγγυηση ρε παιδια αν και το στιλο ειναι 2004 μοντ.αναρωτιεστε ε... και εγω αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι.s5zax αν ηταν κρεμαργιερα δεν θα εχανε δεξια αριστερα
δεν εχω εγγυηση ρε παιδια αν και το στιλο ειναι 2004 μοντ.αναρωτιεστε ε... και εγω αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι.s5zax αν ηταν κρεμαργιερα δεν θα εχανε δεξια αριστερα
Εγω τωρα αναρωτιεμαι....
1)πηρες το αμαξι μεταχειρισμενο,δεν ζητησες το book service?εστω απο περιεργεια να δεις τι καπνο φουμαρει το αμαξι τοσο καιρο
2)δε σε υποψιαζει το γεγονος οτι δεν καλυπτεται απο εγγυηση 2ετιας αμαξι ολοκαινουριο?Μηπως εκανε τπτ τρελο ο προηγουμενος,εχασε την εγγυηση κ γιαυτο το πουλησε?
Μηπως να το κανεις λιγο φυλλο-φτερο το αμαξι να δεις τι τρεχει γιατι δε μου πολυαρεσει ολη αυτη η φαση?
να σου πω ρε φιλαρακι τι γινετε.το αμαξι το αγορασα απο γνωστο ενος φιλου.ο τυπος εχει συνεργειο αρα εκανε τα service μονος του ara δεν ειχε book service.τι φυλλο κ φτερο να το κανω;τι να τρεχει ρε δικε μου μη με ανχωνεις τορα.α το αμαξι το ειχε παρει απο τεστ ντραιβ λεσ γι αυτο
ο τυπος εχει συνεργειο αρα εκανε τα service μονος του ara δεν ειχε book service.
Τετοιες εξυπναδες θα εκανε κ κοψανε την εγγυηση..τωρα οτι κ να βγαλει το αμαξι απλα θα κανεις μοκο κ θα πληρωνεις φανταζομαι.Δεν παιζουμε με την εγγυηση..
κρεμαργιέρα μου μυρίζει ο θόρυβος από το τιμόνι 100/100. το έκανε και μένα και σε λακούβες περίεργους θορύβους από μπροστά. το πήγα στην φίατ στα χανιά το είδαν τρίτη,την παράγγειλαν αμέσως και πριν το τέλος της εβδομάδας την έβαλαν, καλά φοβεροί τύποι....
εγινε φιλαρα ευχαριστω.ποσα ευρω ξερεις;
Θα σε στεναχωρέσω. Μέσα στην εγγύηση μου την έβαλαν και αν θυμάμαι καλά ήταν και φρεσκοτουρμπισμένο τότε αλλά επειδή ήξεραν πόσο το προσέχω, έκαναν τα στραβά μάτια και την έβαλα τζάμπα.