Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ασφαλιστική κάλυψη: Ό,τι πληρώσεις, παίρνεις...

BravoTwoZero
06-02-07, 09:09
Από το σημερινό Τύπο:
"Ασφαλιστική εταιρεία θα κληθούν να αλλάξουν περίπου 340 χιλιάδες οδηγοί, καθώς ανακαλούνται οι άδειες σύστασης και λειτουργίας των εταιρειών «Εγνατία ΑΑΕ» και «Le Monde AAE» και δεσμεύονται όλα τα στοιχεία του ενεργητικού των παραπάνω εταιρειών με απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης Γιάννη Παπαθανασίου.

Μετά από γνωμοδότηση της Επιτροπής Ιδιωτικής Ασφάλισης που συνεδρίασε σήμερα, ο υφυπουργός υπέγραψε τις Υπουργικές Αποφάσεις με τις οποίες ανακαλούνται οριστικά οι άδειες σύστασης και λειτουργίας των δύο ασφαλιστικών εταιρειών σε όλους τους κλάδους.

Όπως επεσήμανε ο υφυπουργός «εδώ και τρία χρόνια τόσο ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, όσο και εγώ, έχουμε κάνει σαφές ότι όποια ασφαλιστική εταιρεία δεν τηρεί την κείμενη νομοθεσία, εφαρμόζει πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού και δεν αποζημιώνει έγκαιρα τους ασφαλισμένους της, θα τίθεται εκτός ασφαλιστικής αγοράς. Διότι είναι στρατηγική επιλογή η λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς να γίνεται με βάση το τρίπτυχο αξιοπιστία - φερεγγυότητα - γρήγορη αποζημίωση και να διασφαλίζονται με τρόπο απόλυτο τα συμφέροντα των ασφαλισθέντων. Αλλος δρόμος για την εξυγίανση της ασφαλιστικής αγοράς δεν υπάρχει».".

Δεν ξέρω αν κάποια μέλη μας αφορά η παραπάνω είδηση, αλλά η συνεργασία με εταιρείες "χαμηλού κόστους" -ειδικά στον ασφαλιστικό τομέα- έχει αυτές τις συνέπειες και τα παρεπόμενα (πέρα απ' το ό,τι δεν καλύπτουν φιλικό διακανονισμό, αποζημιώσεις κοκ)... Επίσης, οι "κύριοι" αυτοί, εισέπρατταν ασφάλιστρα, μέχρι την τελευταία στιγμή, χωρίς να ενημερώνουν τον κόσμο για το επικείμενο λουκέτο... Αυτό, βεβαίως, δεν αποτελεί άλλοθι για κανένα πελάτη τους γιατί είπαμε: Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις...

richard
06-02-07, 13:13
Φοινικ@ς απο μωρο παιδι...:) :D :)

Costas1.6
06-02-07, 13:58
Εθνικη!!!
Πληρωνεις κατι παραπανω αλλα ξερεις
οτι αν δεν γινει πολεμος δεν κλεινει με καμια πουτ.....!!!

ammoulianiotis
06-02-07, 14:06
Επίσης, οι "κύριοι" αυτοί, εισέπρατταν ασφάλιστρα, μέχρι την τελευταία στιγμή, χωρίς να ενημερώνουν τον κόσμο για το επικείμενο λουκέτο... Αυτό, βεβαίως, δεν αποτελεί άλλοθι για κανένα πελάτη τους γιατί είπαμε: Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις...
Δεν ξερω τι λες εσυ παντως εγω εχω ασφαλισμενο το παπακι μου στην Εγνατια και σου λεω οτι με ενημερωσανε απο τη πρωτη στιγμη (πριν απο το νεο ετος) και με ειπαν οτι μπορει να κλεισει η Εγνατια και να παω απο τα γραφεια τους να μιλησουμε. Πηγα εκει και μου εκαναν νεο συμβολαιο σε αλλη εταιρια μεχρι την ημερομηνια που εληγε η κανονικη μου ασφαλεια χωρις να πληρωσω τιποτα παραπανω. Δεν ξερω αν σε καποιους δεν εγινε το ενημερωτικο τηλεφωνημα παντως σε εμενα εγινε και για να πω την αληθεια με ξαφνιασε. Δεν περιμενα μια εταιρια στα ορια χρεωκοπιας να με ασφαλιζει σε αλλη εταιρια χωρις να μου ζηταει ουτε μισο ευρω παραπανω!
Το αυτοκινητο παντως το εχω ασφαλισμενο στην Interamerican!(το ιδιο και του father) Κολληταρι ο ασφαληστης και δεν εχω κανενα προβλημα!

paidaros
06-02-07, 22:23
φιλε σοφοκλη και η interamerican κατι ειχα ακουσει οτι ειναι σε καθεστως επιτηρησης!!!!εγω εχω την victoria!!!στοιχιζει κατι παραπανω αλλα σιγουρος ο γερμανος!!!!

BravoTwoZero
06-02-07, 23:23
παντως εγω εχω ασφαλισμενο το παπακι μου στην Εγνατια και σου λεω οτι με ενημερωσανε απο τη πρωτη στιγμη (πριν απο το νεο ετος) και με ειπαν οτι μπορει να κλεισει η Εγνατια και να παω απο τα γραφεια τους να μιλησουμε.

(Ευτυχώς) για το συγκεκριμένο σημείο δεν έχω ιδίαν αντίληψη, αλλά μεταφέρω όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Radio (Θεσ.) και αναγράφηκαν στο σημερινό ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ (σελ. 33).

ammoulianiotis
07-02-07, 10:13
φιλε σοφοκλη και η interamerican κατι ειχα ακουσει οτι ειναι σε καθεστως επιτηρησης!!!!εγω εχω την victoria!!!στοιχιζει κατι παραπανω αλλα σιγουρος ο γερμανος!!!!
Επειδη ο ασφαληστης ειναι παραπανω απο φιλος Γιαννη θα μου το ειχε πει. Ωστοσο η Interamerican στο κλαδο της ειναι μεγαλη εταιρια, δεν θα ειχε ακουστει κατι;

face
07-02-07, 10:22
A ρε Omega-ra...!!!...Θα τις θάψεις όλες...:):)!!..Δεν την ήξερα αλλα είναι η πιό φθηνή..!!!:):)

Cubano_KG
07-02-07, 13:09
..με μια αλλη ματια στα ελληνικα δεδομενα..

Στην Ελλαδα η καλυτερη ασφαλιστικη για τον καθε Ελληνα πολιτη κατοχο αυτοκινητου και οποιουδηποτε αλλου οχηματος ειναι αυτη στην οποια παιζει το καλυτερο κονέ για καλυτερο φιλικο bonus malus, χαμηλοτερα φιλικα ασφαλιστρα, καλυτερη φιλικη εξυπηρετηση, και φιλικη οικιοτητα με τους υπευθυνους λογω του κονέ που ειναι πανω απ'ολα..

..Αρα το θέμα ειναι τι κονέ εχεις..
πρωτα λοιπον ..Οτι κονέ εχεις αυτο πληρώνεις..
και μετα ..Οτι πληρώνεις αναλογα με το κονέ παιρνεις..

richard
07-02-07, 13:23
Σωστος ο κουβανος!!!

ammoulianiotis
07-02-07, 14:49
Στην Ελλαδα η καλυτερη ασφαλιστικη για τον καθε Ελληνα πολιτη κατοχο αυτοκινητου και οποιουδηποτε αλλου οχηματος ειναι αυτη στην οποια παιζει το καλυτερο κονέ για καλυτερο φιλικο bonus malus, χαμηλοτερα φιλικα ασφαλιστρα, καλυτερη φιλικη εξυπηρετηση, και φιλικη οικιοτητα με τους υπευθυνους λογω του κονέ που ειναι πανω απ'ολα..

Εννοειται ρε Κωστα! Γιατι δηλαδη να πληρωνεις παραπανω λεφτα ενω μπορεις να κερδισεις καποιο ποσο; Γιατι δηλαδη να μην "φαω" εγω τα 10-20ευρω που θα κερδισω με το κονε μου και να τα "φαει" καποιος αλλος; Εγω με τον φιλο μου εχουμε βρει ενα "παραθυρακι" και εχω ενα μικρο ποσοστο εκπτωσης! Κατι που μπορει να το κανει ο καθενας!

Cubano_KG
07-02-07, 15:03
Εννοειται ρε Κωστα! Γιατι δηλαδη να πληρωνεις παραπανω λεφτα ενω μπορεις να κερδισεις καποιο ποσο; Γιατι δηλαδη να μην "φαω" εγω τα 10-20ευρω που θα κερδισω με το κονε μου και να τα "φαει" καποιος αλλος; Εγω με τον φιλο μου εχουμε βρει ενα "παραθυρακι" και εχω ενα μικρο ποσοστο εκπτωσης! Κατι που μπορει να το κανει ο καθενας!

Γιατι θυχτηκες ρε παλουκαρι το ιδιο πραγμα σου λεω._

ammoulianiotis
07-02-07, 15:06
Δεν με πειραξε, απλα σου λεω οτι απο το να μου τρωνε αλλοι τα λεφτα, εχω το κονε και τα τρωω εγω!

Soul_Giannis
07-02-07, 15:10
Παιδια εγω εχω Αγροτικη!
Μια χαρα!Παντα στην ωρα τους οταν χρειαστηκε να με πληρωσουν!
Εδω μου καλυψαν και τον Schumi πισω!
Παντως ειναι κριμας να μενεις ξαφνικα στον αερα απο ασφαλεια!Και αν εινα να σου δοσουν και λεφτα ακομα χειροτερα!

ammoulianiotis
07-02-07, 15:19
Και λενε μετα (για να σε παρηγορησουν) οτι για 40 μερες εισαι καλυμμενος απο το ταμειο παρακαταθηκων... Βρε ουουουου!

paidaros
08-02-07, 00:13
Επειδη ο ασφαληστης ειναι παραπανω απο φιλος Γιαννη θα μου το ειχε πει. Ωστοσο η Interamerican στο κλαδο της ειναι μεγαλη εταιρια, δεν θα ειχε ακουστει κατι;

αγω αυτο που σου λεω το ξερω εδω και ενα χρονο οπως εδω και ενα χρονο ηξερα οτι κατα 90% η εγνατια θα κλεισει!!!!το ελεγα σε φιλους που ειχαν εγνατια και δεν πιστευαν επειδη ειχαν γνωστο φιλο ασφαλιστη και τους ελεγε οτι ειναι απαλ φιμες!!!εμενα ειναι αδερφος φιλος ο ασφλιστης και οπως λες με εκανε παραθυρο απο το 8 bonus στο 3bonus στην victoria(πρων ολυμπιακη victoria)!!!ελπιζω να μην βγω αληθινως αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν παει καλα!!!!!!!!και αμα θυμασαι πριν καμια 5-6 μηνες ειχε βγαλει προσφορες με πολυ χαμηλα ασφαλιστρα!!!!!και αυτο το εκανε επειδη το ταμειο ειναι αρκετα μειον!!!!τωρα απο εκει και περα αν θες με πιστευεις,αν θες οχι!!!

Cubano_KG
08-02-07, 03:25
Δεν με πειραξε, απλα σου λεω οτι απο το να μου τρωνε αλλοι τα λεφτα, εχω το κονε και τα τρωω εγω!

...χαιρω πολυ βρε Κληκλη το ιδιο πραγμα λεμεεεε.....!

Ρε μπας και εισαι ερωτευμενος καργα???:wub: