Επιστροφή στο Forum : ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
www.drive.gr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=49&Itemid=46 -
Διαβάστε στο τελευταιο κομμάτι της σελίδας Ιανουάριος 2008 ...
Fiat 500 abarth + Fiat bravo 3d!!!
Αντε με το καλό...
και λεγαμ ετα stilo 3d θα μεινουν συλλεκτικα,επειδη το bravo θα εβγαινε μονο 5d!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Stilo_Rodos
22-03-07, 00:21
Νίκο ότι και να βγάλουν σαν το stilo αυτοκίνητο δεν ξαναβγαίνει. πάρε παράδειγμα που ακόμα νέα μοντέλα χτίζονται επάνω στις γραμμές του παλιού μας πλέων stilo όπως νέο bravo astra volvo κ.λπ.. απλά εμείς τους δείξαμε τον δρόμο τις επιτυχίας.
Stilo_Rodos
22-03-07, 00:24
Αμ το άλλο? Ένα χρώμα αλλάζεις και είναι σαν να πήρες νέο μοντέλο stilo του 2010. έτσι νιώθω εγώ τώρα και στον δρόμο τέρμα η μύτη πάνω χιχιχι.
Όλη κοιτάζουν.
προσωπικά εμένα μου αρέσει ποιο πολύ αυτό το τετραγώνιζε που έχει το stilo είναι μοναδική γραμμή και στυλ, Και φυσικά αυτά τα φωτίστηκα εμπρός και πίσω που δεν χρειάζεται ούτε φριδακια μπροστά ούτε λέξους πίσω γιατί απλά είναι τέλεια.
Νίκο θυμάσαι που γυρίζαμε από βόλο; τα βέλη από τα Φώτα πίσω τα θυμάσαι; Φοβερή θεά που αν δεν είναι stilo απλά δεν την βλέπεις!
STILO FOR EVER!!!!!!!!!!!ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ(ΜΕΤΑ ΤΟ 2001),ΒΓΗΚΕ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ???????????ΤΟ STILO ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΑΣΤΡΑ,ΤΟ ΑΛΜΕΡΑ,ΤΟ ΚΟΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Ionio-Zante
22-03-07, 02:24
Αληθεια ομως πως εισαστε ολοι τοσο σιγουροι πως το νεο Stilo ( Bravo ) δεν θα χαραξει ξανα νεα σχεδιαστικη πορεια με πολλους αργοτερα μιμιτες οπως εχει ηδη εκανε πριν απο καποια χρονια το ταπεινο μας STILO?
Λεω εγω τωρα:excl: :bye:
εσυ να μη λες γιατι θα μας βαλεις σε εξοδα.
Ότι και να γίνει, το πεντάθυρο πάλι ομορφότερο θα είναι... :p
RainmaN_52
23-03-07, 02:15
Βαλε το πρωτο bravo διπλα απτο stilo σου και θα δεις τι μιμειται πιο και γιατι...δοκιμασε το. Το νεο bravo ειναι καλυτερο απτο stilo μας σε ολους τους τομεις.
Stilo_Rodos
23-03-07, 12:18
Φίλε μου RainmaN_52 αν δεν το ξέρεις. Το stilo είναι ένα νέο καλούπι φτιάχτηκε από την αρχή και δεν έχει καμία σχέση με το bravo tipo. Μπορώ να πω ότι το νεο bravo δανείστηκε από το stilo και to grante punto. Τώρα αν αν είναι καλύτερο αυτό δεν το ξέρουμε γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει τουλάχιστον 1 χρόνο. Εμένα μου μοιάζει για τραβηγμένο grante punto.
Όταν βλέπω την στιλαρα μου λιώνω.
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ FIAT ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.
μαγκες στο bravo ειναι απλα τελειο,μην το πολυψαχνετε...οταν ερθουν και οι t-jet...
μαγκες στο bravo ειναι απλα τελειο,μην το πολυψαχνετε...οταν ερθουν και οι t-jet...
Αυτό όλως παραδόξως το λένε και δημοσιογράφοι που μας θάβανε...!!Και εκθιάζουν την συμπεριφορά του, και την εξωτερική του εμφάνιση...!!!
Αν είναι όντως τόσο καλό και το κρατήσουν σε λογικά πλαίσια τιμολόγησης ΜΟΝΟ τοτε θα παει καλα, γιατί μέχρι να ξεκολήσει ο Έλληνας απο τα Toyota και τα Golf, φέξε μου και γλύστρισα
RainmaN_52
23-03-07, 16:12
Γιατι το πρωτο bravo τι σχεση εχει με το tipo? Βαλε ενα 3π bravo διπλα σε ενα 3π stilo και θα σου λυθουν ολες οι αποριες. Μη περιμενεις να ειναι καλυτερο το stilo μας απτο νεο bravo. Απλα ειναι αδυνατο γιατι το αμαξι ειναι καινουργειο τι ψαχνεις?
Κοιτα τεχνολογικά όχι...Αλλα εμφανησιακά τουλάχιστο απο τις Φώτο, προηγείται (κατα πολύ ) το stilo μας....!!Η ομορφιά δεν έχει να κάνει με το χρόνο κατασκευής...!!!:)
Έχει να κάνει όμως πολύ με το υποκειμενικό γούστο του καθενός! Λογικό είναι το αμάξι του καθενός να φαίνεται στα μάτια του το ομορφότερο! Αλλιώς δε νομίζω να το αγόραζε...:whistle:
Εδώ υπάρχουν άνθρωποι (και το ανησυχητικό είναι ότι είναι και πολλοί:tongue2: ) που θεωρούν το 3θυρο stilo ομορφότερο απ' το 5θυρο...:tongue1: :tongue1: :tongue1: :tongue1: :tongue1:
παιδια εγω tipo εχω και δεν εχει καμια σχεση με το bravo..περιμενετε να δουμε το νεο bravo στον δρομο.....
το stilo 3d ειναι μακραααααααααααααααν πιο ωραιο απο το 5d
ναι αλλα αν βάλεις και την παλιά Delta (hf integrale) me thn pio προσφατη,.....??..see what i mean...?:)
φιλε μου η delta ειναι το αγαπημενο μου αυτοκινητο οποτε δεν τιθεται θεμα 'αντικειμενικης' συγκρισης
εγώ το έχω πετύχει από κοντά πολλές φορές.....
δεν μου άρεσε...
ειδικά από εμπρός κ από μέσα.....
τώρα από ποιότητα ίσως να είναι καλύτερο το καλό είναι ότι όσοι το δοκιμάζουν εκθειάζουν το θέμα αξιοπιστίας που τόσο καιρό βασάνιζε την εταιρία....
μην ανχωνεστε οσο δεν υπαρχουνε φωτο
η φαντασια μπορει να οργιαζει και να μην ξεχνατε οτι αν η abarth βαλει το χερακι της τοτε θα μας τρεχουνε τα σαλια στις βιτρηνες της FIAT
και διλωνω επισημα οτι αν υπαρξει BRAVO 3D να το παρακγειλω απο τωρα, με 1,4 T Jet 150 hp με 19αρια BBS CH ,KW αναρτησουλα για καλο ξαπλωμα και ενα καλο 8πιστονο σετακι bermboνια και παντα με τα προσθετα της abarth εμπρος -πισω κ.λ.π.
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ STILO 3D ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ TRACTION ΤΟ ΝΕΟ BRAVO ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΤΗΤΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 5D. MONO KAI MONO ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΤΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΥΗΣΕΙ ΤΟ BRAVO ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 150hp.
φιλε μου μιλαω για την παλια delta,την deltona,την καλη....stilo32 απο που???κι εγω απο πατρα ειμαι...