Επιστροφή στο Forum : Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης από τον Ιαβέρη
Το Stilo Club σεβόμενο τις βασικές αρχές του και θέλοντας να βάλει το δικό του λιθαράκι στον τομέα Σύχρονη και Ασφαλής Οδήγηση, θα διοργανώσει εκπαιδευτικό Σεμινάριο με ομιλητή τον γνωστό σε όλους μας "ΙΑΒΕΡΗ", κατα κόσμο Τάσο Μαρκουίζο, παλιό αγωνιζόμενο στα Ελληνικά και Διεθνή πρωταθλήματα αγώνων Rallye.
H ενημέρωση θα είναι πάνω σε θέματα οδηγικής ασφάλειας και στον τρόπο σκέψης των οδηγών.
Η σκέψη αυτή την στιγμή για την παρουσία των μελών του Stilo Club είναι να είναι Δωρεάν καθώς και όσων επιθυμούν να τους συνοδέψουν..!! Υπάρχει μία σκέψη να δωθεί ένα συμβολικό ποσό - της τάξεως των 5-10€ - ανα μέλος αν αυτό αποφασιστεί ομόφωνα για την ενίσχυση του ταμείου του Club μας...Πείτε και εσείς την άποψή σας..
Ο "ΙΑΒΕΡΗΣ" προσφέρει τις γνώσεις και τον αυθόρμητο λόγο του σε εμάς και όσους επίσης θέλουμε να φέρουμε, για να γίνουμαι καλύτεροι οδηγοί.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί κάποια Παρασκευή απόγευμα..!!Τα Σ/Κ αποκλείονται όπως επίσης και οι καθημερινές διότι υπάρχουν μέλη εκτός Αθηνών που θα ήθελαν να συμετάσχουν..
Πρέπει να μαζέψουμε μεγάλο αριθμό συμετοχών σύμφωνα με τα λεγόμενα του (τουλάχιστον 50)...Λίγες είναι πάντως οι ευκαιρίες να ακούσουμε ένα ζωντανό θρύλο στον τομέα της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα να μιλάει αποκλειστικά σε εμάς, για θέματα που μας αφορούν...
Θα ανοιχτεί άλλο topic me τις συμμετοχές, όταν οριστεί και η ημερομηνία (Αν κάποιος δεν μπορεί κάποια Παρασκευή να το αναφέρει)
Soul_Giannis
23-03-07, 21:19
Νομιζω πως θα ειναι απο τα καλυτερα Event που θα εχει κανει το StiloClub!!!
Ειμαι μεσα για Παρασκευη και ειμαι μεσα για να πληρωσουμε το συμβολικο ποσο που αποφασισουμε για να μπορεσουμε ετσι να φτιαξουμε μια αναμνηστικη πλακετα ωστε να την δωσουμε στον Ιαβερη και να τον ονομασουμε Επιτημο μελος μας!!!
Εαν δεν μαζευτουν τα 50 ατομα να καλεσουμε γνωστους μας που θελουν να παρακολουθησουν το μαθημα αυτο!!!
Γιατι αποκλειονται τα ΣΚ?Ισα ισα που επειδη υπαρχουν κ ατομα εκτος Αθηνας πρεπει να ειναι ΣαβΚο.Δε μπορεις να δουλευεις Παρασκευη πρωι κ μετα να φας την ηττα να κατεβεις Αθηνα..μη λετε χαζα..
Γιατι αποκλειονται τα ΣΚ?Ισα ισα που επειδη υπαρχουν κ ατομα εκτος Αθηνας πρεπει να ειναι ΣαβΚο.Δε μπορεις να δουλευεις Παρασκευη πρωι κ μετα να φας την ηττα να κατεβεις Αθηνα..μη λετε χαζα..
Δεν μπορεί ο Ιαβέρης Νίκο...
πετρο εχει δικιο ο νικος!!!!!!!!!!!δεν μπορει παρασκευη να δουλειυεις μεχρι τις 5 και μετα να ξεκινησεις για αθηνα!!!!!!!!!οποτε καλες 9 με 9.30!!!!!!!!!!!!!!οποτε σιγουρα δενν προλαβαινεις!!!!!!!ενω σαββατοκυριακο ειναι καλυτερα και μπορει απο μελη και μονο του stilo club να μαζευτουν τουλαχιστον 30 μελη και να σκασουμε μυτη ολα τα stilo απο ολη την ελλαδα!!!!!!!!!!!!γιατι αν γινει παρασκευη,θα ειναι μονο τα μελη απο αθηνα και το πολυ πολυ εσυ που σχολας στις 3 και ο παντελης!!!!!!!!!
εχω αδικο????????????/
πετρο εχει δικιο ο νικος!!!!!!!!!!!δεν μπορει παρασκευη να δουλειυεις μεχρι τις 5 και μετα να ξεκινησεις για αθηνα!!!!!!!!!οποτε καλες 9 με 9.30!!!!!!!!!!!!!!οποτε σιγουρα δενν προλαβαινεις!!!!!!!ενω σαββατοκυριακο ειναι καλυτερα και μπορει απο μελη και μονο του stilo club να μαζευτουν τουλαχιστον 30 μελη και να σκασουμε μυτη ολα τα stilo απο ολη την ελλαδα!!!!!!!!!!!!γιατι αν γινει παρασκευη,θα ειναι μονο τα μελη απο αθηνα και το πολυ πολυ εσυ που σχολας στις 3 και ο παντελης!!!!!!!!!
εχω αδικο????????????/
Δυστυχώς αυτές τις προϋποθέσεις τις βάζει ο Ιαβέρης, και δεν μπορούμε να πιέσουμε. Τζάμπα το κάνει ο άνθρωπος. Για να παρευρεθούμε μάλλον θα πρέπει να πάρουμε ρεπό από τη δουλειά του ο καθένας. Πιστεύω πάντως ότι αξίζει 100%.
Stilo_Rodos
24-03-07, 00:57
Πείτε ημερομηνία να ανέβω και εγώ από την ρόδο. Ευκαιρία να γνωρίσω τον Ιαβέρη και τα υπόλοιπα μέλη που δεν πρόλαβα πριν 2 χρόνια, παλιά και νεότερα.
ammoulianiotis
24-03-07, 12:22
Ωραια κινηση αυτη! Και απο την πλευρα του Ιαβερη και απο τη δικια μας!
Μακαρι να βολεψει οσο το δυνατον περισσοτερους!
Μεσα για το Σεμιναριο, αναλογα με το ποτε θα πεσει, ποια Παρασκευη?
Δυσκολο ομως να ερθουν τα μελη, απ'ολη την Ελλαδα, γιαυτο ειναι και δυσκολο να μαζευτουμε 50 χωρις τη συμμετοχη ολων. Anyway για να δουμε..
Δεν γινεται να του ζητησουμε του Ιαβερη αν μπορει κι αυτος βεβαια για Σαββατο μεσημερι π.χ.?
Δυσατυχώς Παιδιά επέμενα πολύ αλλα δεν μπορεί....Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια αλλα δεν το βλέπω...!!
Μεσααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
Stilo_Rodos
27-03-07, 19:47
Πέτρο τι δεν μπορεί ο Ιαβέρη να έρθει σ/κ η γενικά;
DontMKsense
27-03-07, 23:13
Δεν μπορεί Σ/Κ....!!!
Δλδ τι θές να πείς Πέτρο..??
παιδια επειδη ετυχε και ειδα ενα σεμηναριο του ιαβερη περσυ μην περιμενετε να δειτε πως να κανετε αναποδα και τετοια. Αλλα πιστεψτε με θα μεινετε με το στομα ανοιχτο στο τελος και αυτα που δειχνει και λεει θα επρεπε να τα λενε σε καθε εξεταση οδηγησης.
Θα γινει τελικα καποια Παρασκευη? ή δε θα γινει καθολου?
Stilo_Rodos
29-03-07, 23:02
Παίδες να το ξέρω λίγες μέρες πριν το πότε θα γίνει η συνάντηση. Υπάρχει και μια απόσταση για μένα εκτός αυτού πρέπει να κλείσω ξενοδοχείο.
Παίδες να το ξέρω λίγες μέρες πριν το πότε θα γίνει η συνάντηση. Υπάρχει και μια απόσταση για μένα εκτός αυτού πρέπει να κλείσω ξενοδοχείο.
Σωστος ο Σπυρος.
Πετρο κανε μια ενημερωση & μια εβδομαδα νωριτερα οταν κλεισει η ακριβης ημ/νια για το event κυριως για τα μελη που ειναι μακρια..
Πετρο κανε μια ενημερωση & μια εβδομαδα νωριτερα οταν κλεισει η ακριβης ημ/νια για το event κυριως για τα μελη που ειναι μακρια..
Μ' αυτο συμφωνω και εγω για να ξερω τι να κανω με τις βαρδιες μου στη δουλεια.
Παιδιά τί ώρα θα μας Βόλευε...??...
Ας πουνε πρωτα οι μακρινοι τι ωρα πιστευουν οτι θα φτασουν Αθηνα, γιατι εχουν πρωτεραιοτητα λογο ταξιδιου, και εφοσον ειναι Παρασκευη το event θα ειναι λιγο πίζουλα τα πραγματα...
Πέτρο και σε όλους εσάς που τρέχετε για την διοργάνωση αυτή, ΜΠΡΑΒΟ!!!
παιδια επειδη ετυχε και ειδα ενα σεμηναριο του ιαβερη περσυ μην περιμενετε να δειτε πως να κανετε αναποδα και τετοια. Αλλα πιστεψτε με θα μεινετε με το στομα ανοιχτο στο τελος και αυτα που δειχνει και λεει θα επρεπε να τα λενε σε καθε εξεταση οδηγησης.
Σε αυτό που λες έχεις δίκιο. Αλήθεια που οργανώνει τώρα τα σεμινάρια του; Το πρώτο σεμινάριο που είχα κάνει μαζί του ήταν στο παρκινγκ του Ολυμπιακού σταδίου (καλοκαίρι 97).
Για δείτε και αυτό. http://www.guidasicura.it/
συγκεκριμένα στο http://www.guidasicura.it/gs/index.php?option=com_content&task=view&id=49&Itemid=70&lang=en
Μην γκρινιάξετε που δεν έχει Αγγλικά. Ιταλοί είναι. Πάντως από τις εικόνες μπορείτε να καταλάβετε πολλά.
Αν ποτε φιλοτιμηθώ να κάνω την ...μενη VHS κασέτα DVD θα βγάλω τα video από τα μαθήματα.
ξέρεις κανείς αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για οδήγηση μοτοσυκλέτας??? :)
όσο για το quidasicura όχι κ 1550 ευρώ...έλεος....
http://www.guidasicura.it/gs/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=73
Θα γινει τελικα αυτο ποτε?
Τον είχα πάρει τηλέφωνο αλλα δεν είχε το καρνε μαζι...Θα τον ξαναπάρω Αύριο, οπότε αναμείνατε..!!
Παιδιά, μια ενημέρωση. Το θέμα δεν έχει αφεθεί ούτε ξεχαστεί, απλά μετατέθηκε από Σεπτέμβριο για ευνόητους λόγους...
ενταξει φιλε μου πετρο!!!περιμενουμε με αγωνια!!
Παιδιά, μια ενημέρωση. Το θέμα δεν έχει αφεθεί ούτε ξεχαστεί, απλά μετατέθηκε από Σεπτέμβριο για ευνόητους λόγους...
Καλως, ειναι ενδιαφερον αυτο οποτε αναμενουμε με μεγαλη ανυπομονησια.
Παντα ειναι καλο να παρακολουθεις τετοια σεμιναρια. Μπραβο