PDA

Επιστροφή στο Forum : φτωχια.....

linkin
09-04-07, 21:22
μαγκες αυτες τις μερες πηγα στην ζακυνθο...τι φτωχια υπαρχει ρε παιδια???αν εξαιρεσεις το οτι γκομενες οδηγουσαν z4,slk ειδα μεσα σε 3 μερες ferrari 360,porsche carrera 4s kai boxster,z4 με το τσουβαλι και κυριως......MERCEDES MAYBACH!!!!!!απιστευτο αμαξι,τερας...εχει δει κανεις?

ammoulianiotis
09-04-07, 21:25
Εχω δει Maybach!!! Σε φωτο ομως...
Μηπως να παμε κατα κει να βρουμε καμια γυναικα;

linkin
09-04-07, 21:33
εγω παντως ειδα πολυ καλα κομματια....

jim1984_4
09-04-07, 22:44
linkin το οτι γκομενες οδηγουν z4 και skl δεν ειναι παραξενο γιατι αν ειχαμε και εμεις τις χαρες τους τετοια θα οδηγουσαμε και τωρα θα ειχαμε το z4 club ή το slk club (δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι αλλα υπαρχουν παρα πολλες που σκεφτονται και ενεργουν ετσι)

ammoulianiotis
09-04-07, 23:09
linkin το οτι γκομενες οδηγουν z4 και skl δεν ειναι παραξενο γιατι αν ειχαμε και εμεις τις χαρες τους τετοια θα οδηγουσαμε και τωρα θα ειχαμε το z4 club ή το slk club (δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι αλλα υπαρχουν παρα πολλες που σκεφτονται και ενεργουν ετσι)
Η καλυτερη επιχειρηση ειναι το "παπι" της γυναικας!
Το εχει, το πουλαει και το ξαναεχει!

Μπορει κανεις να βρει κατι παρομοιο;

ThoDoriS
10-04-07, 00:54
Να αγιάσει το στόμα σου ρε συ Σοφοκλή....να αγιάσει...

Pantelis
10-04-07, 11:17
Για ανηφορήστε κατά Βελιγράδι μεριά να πάμε στα Splav να καταλάβετε ποιες κυκλοφορούν Cayen (συνήθως οι μελαχρινές πουτ---νίτσες), SLK (μικρής ηλικίας, κοινώς τα baby ξεκ--λάκια), A-class έως Ε-class (business woman), Χ-5 (οι σιλικονάτες). Οι τελευταίες έχουν και δρόμο με ακριβά μαγαζιά (bar – caffe κλπ), την επονομαζόμενη «Silicon Valley» κοντά στο κάστρο.

Αχ Σοφοκλή. Σωστός και σοφός!

Όσο για την Maybach. Όταν πιάσουμε απότομα κανά φράγκο και καβαλήσουμε το καλάμι για τα καλά, τότε θέλουμε παλάτι σε ρόδες γιατί η ματαιοδοξία μας δεν χωρά ούτε σε απλή Mercedes.

MaGeLaNoS
10-04-07, 12:51
Για ανηφορήστε κατά Βελιγράδι μεριά να πάμε στα Splav να καταλάβετε ποιες κυκλοφορούν Cayen (συνήθως οι μελαχρινές πουτ---νίτσες), SLK (μικρής ηλικίας, κοινώς τα baby ξεκ--λάκια), A-class έως Ε-class (business woman), Χ-5 (οι σιλικονάτες). Οι τελευταίες έχουν και δρόμο με ακριβά μαγαζιά (bar – caffe κλπ), την επονομαζόμενη «Silicon Valley» κοντά στο κάστρο.

περιμενω πμ με τηλεφωνα απο ξενοδοχεια Παντελη..

Pantelis
10-04-07, 12:55
Κακομαθημένα! Δεν σας κάνουν οι Ελληνίδες;

jim1984_4
10-04-07, 12:59
Παντελη νομιζω πως θα σε επισκεφτω

linkin
10-04-07, 15:47
ερχομαι,μενω σπιτι σου!!!!!ωραια κανονιστηκε!!

paidaros
10-04-07, 16:23
παντελη δεχεσε επισκεψεις?????????????????
σοφοκλη ακομα και ολοκληρος πολεμος εγινε για ενα μ...ι!!!!(πολεμος της τροιας)!!!!!!!!!!!!!!!!

Pantelis
10-04-07, 17:23
Επισκέψεις δέχομαι με ευχαρίστηση. Δημήτρη εσένα (ίσως και τον Γρηγόρη) σας κόβω να μην ξαναγυρνάτε Ελλάδα. Εγγυημένα! (δες τι έπαθα εγώ). Ανέβηκα για δουλεία και έμεινα…

Όσο για τη φιλοξενία: οι καλοί παντού χωράνε. Μικρό προβληματάκι η κοπέλα με την οποία συζώ (Σέρβα γαρ και λιγάκι ζηλιάρα)
Αγάπη μπορείς να λήψεις για μερικές μέρες γιατί περιμένω τους φίλους από το club; (ωχ, θα φάω ξύλο) :whistle:

Πάντως θα κατεβώ αρχές Μαΐου και ίσως αυτήν τη φορά να ανεβάσω και το αυτοκίνητο μαζί μου. Ετοιμαστείτε!!! Αν όχι, τι θα λέγατε για ένα ταξίδι οδικώς το καλοκαίρι; Το κόστος εδώ επάνω δεν είναι ακριβό.

Σοφοκλή SOS. Θέλω να κάνω upload κάποιες φωτό στο pathfinder και μου σπάει τα νεύρα. Έχω περιορισμό στα ΜΒ; Αν κάποιος άλλος θέλει να τις ανεβάσει αντί για εμένα, του τις στέλνω με mail.

Δημήτρη είναι από το νέο Bravo στην έκθεση του Βελιγραδίου…

paidaros
10-04-07, 17:26
ποσους μπορεις να φιλοξενισεις???????????????

ammoulianiotis
10-04-07, 17:32
Σοφοκλή SOS. Θέλω να κάνω upload κάποιες φωτό στο pathfinder και μου σπάει τα νεύρα. Έχω περιορισμό στα ΜΒ; Αν κάποιος άλλος θέλει να τις ανεβάσει αντί για εμένα, του τις στέλνω με mail.
Εχεις οριο τα 12ΜΒ! Εχω το εχω συμπληρωσει και δεν μπορω να ανεβασω αλλες. Πρεπει μαλλον να κανω αλλο account. Αν θες στειλτες σε μενα και τις κανονιζω!

paidaros
10-04-07, 17:35
ποιο ειναι το pathfinder σοφοκλη???????????

ThoDoriS
10-04-07, 17:42
http://www.imageshack.us

Upload them here...

jim1984_4
10-04-07, 18:22
Αντε Παντελη κατεβα να σε δουμε. Αν ερθω θα βρουμε καμια δουλεια εκει πανω??

Pantelis
10-04-07, 18:41
Αντε Παντελη κατεβα να σε δουμε. Αν ερθω θα βρουμε καμια δουλεια εκει πανω??

Είμαι Ελλάδα 28/4 με 6/5. Βάζουμε από τώρα post για καφέ την Τετάρτη 2/5;

Θα κανονίσω για τα επαγγελματικά σας, τα γκομενικά σας δεν θα χρειαστεί. Εδώ ό,τι θες κάνεις...

jim1984_4
10-04-07, 18:44
Μεσα για Τεταρτη εκτος αν ψηνετε κανεις για πρωτομαγια για καμια εκδρομουλα μεχρι την Χαλκιδα