Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Τηλέφωνο επικοινωνίας με FIAT στην Ιταλία

john_fs
13-04-07, 12:36
Με είχαν πάρει χθές απο την FIAT στην Ιταλία να δούν ποσο ευχαριστημένος είμαι απο την εξυπηρέτηση στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία και επ' ευκαιρίας τους ζήτησα και ενα τηλέφωνο για να αναφέρω τα διάφορα προβλήματα που με παιδεύουν σχετικά με το stilo μου και δεν μπορώ να βρώ άκρη με τα συνεργεία!!! Στην διάθεσή σας για όποιον το χρειαστεί (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και ετσι δεν μπορώ να ξέρω την αποτελεσματικότητά του). 0080034280000 Δεν ξέρω αν είναι ευρέως γνωστό, ελπίζω να βοηθήσει πάντως!

Φιλικά

Γιάννης

face
13-04-07, 12:37
Thanx...πολύ χρήσιμο αυτό το τηλέφωνο...!!(κούφια η ώρα :) )

PascM
13-04-07, 12:47
Φτάνει να μπορούμε να συνενοηθούμε στα Αγγλικά γιατί στα Ιταλικά νομίζω οτι πολύ δεν...:)

face
13-04-07, 12:48
Νομίζω ότι βγαίνει Έλληνας...!!

john_fs
13-04-07, 12:54
Η επικοινωνία θα είναι στα ελληνικά απο οτι μου είπαν!

face
13-04-07, 13:00
Αυτό το τηλεφωνο πάντως είναι τρομερά χρήσιμο και πολύ καλή κίνηση απο την Fiat..Δείχνει ότι ενδιαφέρεται για τους πελάτες της...

Παλιά ένα μέλος είχε αποτανθεί εκέι και του έδωσαν λύση σε θέμα εγγύησης αφού οι εδώ αντιπροσωπία έκανε τον Κινέζο...Τελικά τον πήραν τηλέφωνο με κατεβασμένα αυτιά και του είπαν να περάσει να το φτιάξουν εντός εγγύησης χωρίς πολλά δράματα..

Έχω ενδιαφερθεί για 2 συγγενικά πrοσωπα (ένας με ford, και ένας με Peugeot)) να επικοινωνήσω με Αγγλια και Γαλλία αντίστοιχα...Στην 2η περίπτωση και αφού είχα αμέτρητες ώρες με Γαλία το καλύτερο που βρήκα ήταν ένα e-mai, που ποτέ δεν πήρα απάντηση...Με Αγγλία όυτε καν ε-mail...!!!

PascM
13-04-07, 13:00
Άπαιχτα τότε! Για να μην παιδευόμαστε με ορολογίες στα Αγγλικά ή Ιταλικά με λεξικά στα χέρια κλπ κλπ!

ammoulianiotis
13-04-07, 20:23
Η επικοινωνία θα είναι στα ελληνικά απο οτι μου είπαν!
Μπραβο Fiat!

ΑΓΓΕΛΟΣ
14-04-07, 01:10
πια το εκανε αυτο?η fiat?μπραβο εξελιξεις καλα παμε,λιγο αργα αλλα κολιο αργα παρα ποτε

paidaros
14-04-07, 14:33
μηπως ηρθε η ωρα να παρουμε και να κραξουμε ολες τις αντιπρωσοπειες στην ελλαδα που εχουμε παραπονα και να τους γκαζοσουν λιγο μπας και βαλουν μυαλο!!!!!!!!!!!

aman17-2
16-04-07, 23:00
00800 και Ιταλία δεν πάνε μαζί...(εκτός και αν είναι από τα τζάμπα η τα πολύ ακριβά...)
πάντως καλή κίνηση...
εγώ που ενδιαφέρθηκα να μάθω τιμές (στην Ιταλία ) μόνο με e-mail κατάφερα...

john_fs
18-04-07, 09:21
Το τηλέφωνο είναι δωρεάν οπως μου είπαν στην επικοινωνία, οπως επίσης μου είπαν οτι το τηλέφωνο αυτο που μου έδωσαν είναι για επικοινωνία στην ιταλία. Όπως είπα και στο αρχικό μήνυμα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και ετσι δεν μπορώ να ξέρω την αποτελεσματικότητα του. Σε αναμονή της δοκιμής... και θα στείλω εντυπώσεις και αποτελέσματα!!!