Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Πώς να ξεφορτωθείτε κάποιον ενοχλητικό

ammoulianiotis
17-04-07, 20:56
Απο την Κυριακη το βραδυ κατα τις 12+ ενα αγνωστο νουμερο με ενοχλει συνεχεια, περνει τηλεφωνο, βαζει τραγουδια, βριζει κτλ. Σημερα το πρωι εκανα ενα τηλεφωνο στη Cosmote (αυτης της εταιριας ειναι το αλλο νουμερο) και τους ειπα το προβλημα μου. Με συνδεσαν με το Νομικο τμημα και εκει ενας ευγενικος τυπος με ειπε να παω στον εισαγγελεα και να στειλει αυτος μια επιστολη στην εταιρια ζητωντας τα στοιχεια του συνδρομητη και επειτα να κινηθουμε νομικα. Ετσι και εγινε. Το αστειο ειναι οτι το πρωι που τον πηρα απο το μαγαζι τον αριθμο αυτο ο τυπος αρχισε να με βριζει και μολις του ειπα οτι εχω αρχισει να ψαχνω τα στοιχεια του το βουλωσε και δεν ξαναμιλησε. Η συνεχεια αναμενεται...

paidaros
17-04-07, 21:03
και να ειναι κανενας νταβατζης σοφοκλη!!!!!!!!!!!!!!
σε βλεπω να χτυπας παγκοσμιο ρεκορ στο 1 χλμ!!!!!!!!!!!!!!
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Pantelis
17-04-07, 21:39
Μην είναι ο σύζυγος καμιάς γκόμενας που είχες :dildo1:... Ο κακόμοιρος, και κερατάς και στη φυλακή :weep:

MaGeLaNoS
17-04-07, 21:42
χαχαχαχαχαχα junior που εβαφες παλι ρε?

ΑΓΓΕΛΟΣ
18-04-07, 00:35
και να ειναι κανενας νταβατζης σοφοκλη!!!!!!!!!!!!!!
σε βλεπω να χτυπας παγκοσμιο ρεκορ στο 1 χλμ!!!!!!!!!!!!!!
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
χα χα χαχαχα

DontMKsense
18-04-07, 08:10
χαχαχαχαχαχα junior που εβαφες παλι ρε?

χαχαχαχαχα έετσι έετσι!!!

ammoulianiotis
18-04-07, 08:40
Πουθενα δεν εβαφα ρε! Ουτε νταβατζης ειναι, ουτε κανενας κερατας! Ενας μ@λ@κ@ς ειναι που μετα απο αυτα που του ειπα χθες χεστηκε στα βρακια του και δεν προκειται να με ξαναενοχλησει!

Pantelis
18-04-07, 11:12
Ρε 'συ. Μήπως είσαι μπλεγμένος πουθενά και μας το κρύβεις; Πολύ "αθώος" μας το παίζεις! :wink: Εμένα κάτι μου βρωμάει. Πες τα όλα τώρα. Ξέρασε τα!!!

ammoulianiotis
18-04-07, 12:41
Ωχ... Με καταλαβατε;;;

MaGeLaNoS
18-04-07, 13:46
Πουθενα δεν εβαφα ρε! Ουτε νταβατζης ειναι, ουτε κανενας κερατας! Ενας μ@λ@κ@ς ειναι που μετα απο αυτα που του ειπα χθες χεστηκε στα βρακια του και δεν προκειται να με ξαναενοχλησει!

Ρε σου εχω πει οχι σε ξενες "πορτες" μπογια..μονο στα οικεια σπιτια :D:D

ΑΓΓΕΛΟΣ
18-04-07, 13:57
:rant2: :rant2: :tomato: :tomato: :clapping: :clapping: :rofl: :rofl: δηλαδη παει ο γαμος?

ammoulianiotis
18-04-07, 14:23
Φαε τη γλωσσα σου ρε Αγγελε!

sNk][AnacondA
18-04-07, 14:32
Σοφοκλη αστα τα πουστικα ......

Εγω ξερω ποιος ειναι κανενας γρηγορος που τον εσκισες με το μοτορι σου και εχει παρει αναποδες.....)

ammoulianiotis
18-04-07, 14:39
Και θα του εδινα το κινητο μου να με περνει τηλ;

sNk][AnacondA
18-04-07, 14:48
Μικρη ειναι η Πολη μας ρε συ και εισαι γνωστο μουτρο .....

Τι νομιζες δεν με ενημερωσανε ?????

ammoulianiotis
18-04-07, 14:58
Εγω γνωστο μουτρο; Χαχαχαχα!

sNk][AnacondA
18-04-07, 15:00
Αστο δεν το σωζεις λεμε........

paidaros
18-04-07, 15:19
σοφοκλη ξερασε τα ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ή ειναι αντρας καμιας γκομενας σου,και μας το παιζεις πιστος
ή ειναι νταβαντζης που πηρες ουκρανες απο εκει και δεν τον εχεις ξεπλυρωσει ακομα!!!!!!!!!!!!!!!
ή εβαψες κανενα σπιτι και σε 1 εβδομαδα εσκασε το χρωμα!!!!
εισαι μεγαλο μουτρο απο οτι φαινετε και μας το παιζεις οσια παρθενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rant2: :rant2: :rant2: :innocent: :innocent: :innocent:

sNk][AnacondA
18-04-07, 17:20
ετσι ετσι πες τα ..... :):):)

Soul_Giannis
19-04-07, 11:52
Τον αφηνεις να μιλαει και να σε βριζει για 30 δευτερα και μετα του λες!
Σε ευχαριστω φιλε που με εβριζες τετοια ωρα!Η συνομιλια καταγραφηκε στην εταιρεια και θα παρω τα στοιχεια σου απο εκει!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!
Φιλακια!!!

sNk][AnacondA
19-04-07, 12:07
λολ........................................

ammoulianiotis
19-04-07, 12:16
Γιαννη και εγω κατι παρομοιο του ειπα, οτι εστειλε ο εισαγγελεας επιστολη στη Cosmote και ζηταει τα στοιχεια του. Απο την ωρα που του το ειπα αυτο δεν με ξαναπηρε... Ετσι απλα...

ΑΓΓΕΛΟΣ
19-04-07, 15:44
Τον αφηνεις να μιλαει και να σε βριζει για 30 δευτερα και μετα του λες!
Σε ευχαριστω φιλε που με εβριζες τετοια ωρα!Η συνομιλια καταγραφηκε στην εταιρεια και θα παρω τα στοιχεια σου απο εκει!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!
Φιλακια!!!
πολυ σωστος αλλα αμα δεν στο κληση κατευθειαν!!!

ammoulianiotis
19-04-07, 21:05
Εγω ημουν και τυχερος γιατι καλουσε με τον αριθμο του και οχι με αποκρυψη!