Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ηρακλειο-Θεσσαλονικη

richard
05-05-07, 02:22
Την δευτερα το πρωι απο τις 07:00 ως τις 21:00,θα ειμαι στο Ηρακλειο κρητης και απο τις 22:00 ως τις 17:00 της επομενης μερας(τριτη)θα ειμαι στην αγαπημενη μου θεσσαλονικη.Προτεινω...

1) Αν θελουν κατι τα παιδια απο κρητη-Θεσσαλονικη να τους φερω(Αυτοκολλητα η οτι αλλο χρειαζονται) να μου πουνε να κανω την καλη.
Αν θελει καποιος αυτοκολλητα να μιλησει με τον Γιαννη που ειναι υπευθυνος για αυτα και να συναντηθω μαζι του να μου τα δωσει.

2) Αν εχει παραλαβει ο Αρης τα cc,να παρω αυτα που ειναι για Αθηνα.

3) Αν θελει καποιος απο Ηρακλειο η Θεσσαλονικη να κανονισουμε να βγουμε για καφεδακι(για θεσσαλονικη θα μπορω σιγουρα Δευτερα αργα το βραδυ για ποτακι...)
Αν δεν μπορεσετε δεν πειραζει..καλη καρδια:)

ΥΓ- Αρη(arf) Περιμενω κερασμα...
Paidare χρωσταω κερασμα στην καλαμαρια...
Σοφοκλη φερε και την γυναικα σου,αντε να σας γνωρισω...
Δημητρη(DontΜ) θα χαρω να τα πουμε.
Johngreek,Σε περιμενω.
ΑΓΓΕΛΟΣ,Επισης
sNk][AnacondA,το ιδιο...

και ολα τα φιλαρακια που πιθανον να εχω ξεχασει.:D

richard
05-05-07, 14:48
Ανταποκριση?????

ammoulianiotis
05-05-07, 14:54
Εγω δεν ξερω αν θα μπορεσω γιατι λογω του ταξιδιου στη Γερμανια εχω παρει σβαρνα ολο το σοι (να χαιρετισω και τα σχετικα)

richard
05-05-07, 15:19
Αχ Γερμανια...

Cubano_KG
05-05-07, 16:34
Αν μπορεις να μου φερεις το cc ρε Richard θα σου κανω αγαλμα!

Cubano_KG
05-05-07, 16:39
Το εγραψες σε λαθος μερος βασικα ρε συ Richard...

Επρεπε στο section με τις συναντησεις ξεχωριστα εκει που ειναι για Κρητη και εκει που ειναι για Θεσ/νικη... κανονικα...

Υ.Γ.: Μη κανεις παλι τις ιδιες βολτες που καναμε οταν ειμασταν μαζι πανω με το JTD τοτε...:p:p:p:p:p:p

richard
05-05-07, 17:14
[QUOTE=Cubano_KG;42725]Το εγραψες σε λαθος μερος βασικα ρε συ Richard...

Επρεπε στο section με τις συναντησεις ξεχωριστα εκει που ειναι για Κρητη και εκει που ειναι για Θεσ/νικη... κανονικα...

Υ.Γ.: Μη κανεις παλι τις ιδιες βολτες που καναμε οταν ειμασταν μαζι πανω με το JTD τοτε...QUOTE]

Νομιζα οτι εκει ειναι μονο οι επισημες συναντησεις,δεν μπορει να γραφει ο καθενας οτι θελει,γι,αυτο το εγραψα στα γενικα...:( τεσπα....

Μπα,δεν νομιζω να βρεθω παλι στο ιδιο μερος...:sick:
Στην Αγ.Παντων θα ειμαι,και δεν εχω ιδεα που βρισκεται.:confused:

paidaros
06-05-07, 00:52
η ωρα που θα ερθεις ειναι λιγο δυσκολη απο πλευρας δουλειας δικιας μου!!!!!!!!!!!!!
παντως παρε τηλεφωνο οτι χρειαστεις να σε βοηθησω και αν τυχον μπορεσω να σε δω!!!!!!!!!!!!!

ThoDoriS
06-05-07, 01:14
Richard να πάρεις απο μένα μερικά t-shirt γίνεται και να τα πάς πάνω?

sNk][AnacondA
06-05-07, 07:01
εγω λογικα θα μπορεσω να τα πουμε οταν ερθεις χτυπα τηλ

Cubano_KG
06-05-07, 07:27

Ηρθαν τα t-shirt ακουσα?

Cubano_KG
06-05-07, 07:33
Μπα,δεν νομιζω να βρεθω παλι στο ιδιο μερος...
Στην Αγ.Παντων θα ειμαι,και δεν εχω ιδεα που βρισκεται.

Aντε κουφαλα... ολο ταξιδακια μου εισαι και βολτες σε νεες περιοχες...!!!!!:p:p

Αν μπορεις να μου φερεις το cc ρε Richard θα σου κανω αγαλμα!
Θα την κανεις την καλη ρε?

Arf
06-05-07, 12:00
RichaRD, ναι, τα t-shirt φέρε, κι εγώ θα σου δώσω τα cc(5 έχω αυτή τη στιγμή)...

Χτύπα ένα τηλέφωνο όταν θα έχεις ελεύθερο χρόνο, για να βρεθούμε όλοι για καφεδάκι...

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙΣ!!!!! :) :)

richard
06-05-07, 20:01

Φυσικα και γινεται,θα παω στην συναντηση το βραδακι,αν ειναι παρε με τηλ γιατι δεν εχω το δικο σου.6944545059 ειναι το δικο μου.

richard
06-05-07, 20:03
RichaRD, ναι, τα t-shirt φέρε, κι εγώ θα σου δώσω τα cc(5 έχω αυτή τη στιγμή)...

Χτύπα ένα τηλέφωνο όταν θα έχεις ελεύθερο χρόνο, για να βρεθούμε όλοι για καφεδάκι...

θα σε παρω κατα τις 19:00 να μιλησουμε.

verone
06-05-07, 20:22
Νομιζα οτι εκει ειναι μονο οι επισημες συναντησεις,δεν μπορει να γραφει ο καθενας οτι θελει,γι,αυτο το εγραψα στα γενικα...:( τεσπα....

Epitelous ena sosto melos stin megali kinotita tou stiloclub isos kai o monadikos!

ThoDoriS
06-05-07, 23:52

Άρη πήρε ο richard όλα τα μπλουζάκια που είναι για πάνω σύν κάποια ακόμα για να τα έχεις διαθέσιμα άμεσα....

Δώστου τα cc μιας και είναι κρίμα να πληρώνουμε μεταφορικά αφού μας έκατσε έτσι....

sNk][AnacondA
07-05-07, 02:27
αντε περιμενουμε τα μπλουζακια και τα αυτοκολλητα Αρη

Ο σαυρας σου ειναι καλα στο νεο του σπιτι?

Arf
07-05-07, 05:01
[AnacondA;42831']αντε περιμενουμε τα μπλουζακια και τα αυτοκολλητα Αρη

Ο σαυρας σου ειναι καλα στο νεο του σπιτι?

Το καθάρισα, το έπλυνα και τώρα στεγνώνει. Αύριο το πρωί θα αρχίσω τη "συνθεση"!!!!

Από τα cc θα δώσω τα 4 από τα 5(του Γιάννη θα το κρατήσω, για να κάνουμε και το D.I.Y). Έτσι κι αλλιώς όλα για κάτω είναι...

paidaros
07-05-07, 16:19
Το καθάρισα, το έπλυνα και τώρα στεγνώνει. Αύριο το πρωί θα αρχίσω τη "συνθεση"!!!!

Από τα cc θα δώσω τα 4 από τα 5(του Γιάννη θα το κρατήσω, για να κάνουμε και το D.I.Y). Έτσι κι αλλιώς όλα για κάτω είναι...

το ενα που ειναι για μας και ειμαι ο μοναδικος,κρατα το για να με βοηθησεις να το περασουμε μαζι,αφου εσυ ξερεις!!!!
το μηνυμα μου στο κινητο σου το πηρες???????????
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Koulou
07-05-07, 16:52
το μηνυμα μου στο κινητο σου το πηρες???????????
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Επ, τι έχουμε εδώ...;:hmmm::whistle::bleh:

paidaros
07-05-07, 16:56
Επ, τι έχουμε εδώ...;:hmmm::whistle::bleh::whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: το μυαλο σου στο πονηρο εσενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koulou
07-05-07, 17:17
:whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: το μυαλο σου στο πονηρο εσενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ φταίω μ'αυτά που διαβάζω...;:whatever::bleh::bleh:

richard
07-05-07, 19:41
Μαγκες,εφτασα Ηρακλειο,στις 23:00 θα ειμαι Θεσσαλονικη,οποιος δεν αντεχει και θελει τα μπλουζακια του ΤΩΡΑ(23:00) να κανει υπομονη μεχρι να τα δωσω στον Αrf....:D :D :D

Aρη θα σε παρω:mobile: οταν φτασω Θεσσαλονικη,θα σου πω σε ποιο ξενοδοχειο θα μεινω αν ειναι να περασεις απο εκει να παμε για κανα καφε,πες και στα παιδια αν μπορουν.:p