Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Νεος Κ.Ο.Κ

Ionio-Zante
04-06-07, 16:34
Το Link που υπάρχει παρακάτω, καταλήγει στο πλήρες κείμενο του ΚΟΚ από το Υπουργείο. Αν και είναι ογκωδέστατο (230 σελίδες σε pdf format) νομίζω ότι αξίζει ένα διάβασμα αφού αμφιβάλλω ότι όλοι οι οδηγοί το γνωρίζουμε αλλά το κυριότερο και οι τροχονόμοι. Καλά θα ήταν να το τυπώσετε και να το βάλετε κάπου μέσα στο αυτοκίνητο για ώρες ανάγκης... Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μέσο άμυνας λοιπόν!!!
Καλή ανάγνωση τις ελεύθερες ώρες μας!!

http://www.yme.gov.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf?PHPSESSID=1c93ec5e871b5759877f9a79ee73 6695

Ionio-Zante

paidaros
04-06-07, 16:40
ρε γιωτγο τι θα καναμε χωρις εσενα?????????????
σε ολα εισαι πρωτος που τα ανακαλυπτει!!!!!!!!!!!!
γιωργο γιατι στο microsoft μου τα βγαζει κινεζικα?????????

Ionio-Zante
04-06-07, 16:57
A Simple THX is more than enough :o...

paidaros
04-06-07, 17:01
A Simple THX is more than enough :o...

δηλαδη?????????

stilo-hraklis
05-06-07, 17:27
κ.ο.κ καραμανλη ο κολος μας!!!

ΑΓΓΕΛΟΣ
05-06-07, 21:00
και η τσεπη μας!!!

MaGeLaNoS
05-06-07, 21:19
Καλος ειναι ο νεος COCK..μια χαρα θα περασουμε.Καμια κοντριτσα ποτε θα βαλουμε? :P

petros
05-06-07, 22:12
Καμια κοντριτσα ποτε θα βαλουμε? :P

Αντε ντε.
Να πιω επιτελους κανα fredo.....:D

MaGeLaNoS
05-06-07, 23:47
Αντε ντε.
Να πιω επιτελους κανα fredo.....:D

Σ'εχω βαλει στο προγραμμα για Ιουλιο εσενα.freddo με σαντιγυ θελω..ετσι για να ξερεις τι θα παραγγειλεις οταν ερθω :D:D:D

Πετραν αμα χασω ομως θελω να ριξεις χειροφρενο μπροστα στο αστυνομικο τμημα ετσι?Μετα κερναω οτι θελεις απο την καντινα του κρατητηριου χαχαχα

alitakos
08-06-07, 20:39
Ρε αυτοι οι μπατσοι δε την παλευουν....εγραψαν ενα φιλο μου με το μηχανακι <1200ευρω>:yikes::yikes::yikes:... αν ειναι δυνατον...Το παιδι επιασε δουλεια την αλλη μερα... Κατι μπα...δα μπατσακια ηταν που τωρα βγηκαν απο τη σχολη κ το επαιζαν μαγκες...Μεχρι και στο τμημα που πηγαν τους ειπαν αυτοι ειναι ηλιθιοι που σας εγραψαν τοσα...Τον εγραψαν για: πινακιδα..εξατμιση...κρανος (μπροστα-πισω)...αδεια..ασφαλεια...διπλομα...ΕΛΕΟΣ

tangokass
08-06-07, 20:48
σε λιγο θα μας γραφουνε και γιατι μιλαμε με τον συνοδηγο μας στο αυτοκινητο:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes::yike s::yikes::yikes::yikes:

alitakos
08-06-07, 20:51
Ολο και θα δουμε κανα τετοιο.... Αφου οι ανθρωποι που εβγαλαν τον καινουριο ΚΟΚ ειναι για ψυχιατρο...Δε ξερουν απο που να βγαλουν λεφτα και πηδαν τον κοσμο...

s6_sot
08-06-07, 20:52
Για το μόνο που μπορούσαν να κάνουν τα στραβά μάτια ήταν η εξάτμιση. Για όλα τα άλλα πιστεύω καλά έκαναν και τον έγραψαν...

MaGeLaNoS
08-06-07, 21:01
...αδεια..ασφαλεια...διπλομα...ΕΛΕΟΣ

E χαλαρωσε ρε φιλε αμα δεν εχει ουτε αδεια,διπλωμα,τοτε ο φιλος σου ειναι μ@λακας οχι ο μπατσος.Φαντασου δηλαδη να μου σκασει στο καπω μου επανω κ να μην εχει ασφαλεια να με πληρωσει...τοτε θα παρακαλουσε να τον ειχε γραψει μπατσος

s6_sot
08-06-07, 21:04
Ακριβώς...

alitakos
09-06-07, 03:15
Ρε φιλε νταξει αλλα δε βγαινουν ετσι 1200ευρω... Πακετας ειναι το παιδι...Αλλα ακομα και οι μπατσοι στο τμημα ελεγαν αυτοι δε παν καλα...Και ειχαν κ ενα υφακι οταν εγραφαν...

alitakos
09-06-07, 03:17
Και αν δεν ηταν ο καινουριος κοκ θα του το επαιρναν μεσα και θα τον εγραφαν για κρανος...αντε κ κανα δικαστηριο που δεν μπορουν να τον κανουν τπτ επειδη ειναι ανηλικος... Αλλα τωρα καπως την ειδαν

ΑΓΓΕΛΟΣ
09-06-07, 10:39
ολα για τα φραγκα!!
ξερετε οτι απο καθε κληση οι σκατοφλωροι δικαιουντε το 15%??
μαθετετο και αυτο!

ThoDoriS
09-06-07, 13:10
Λίγα του πείρανε.....

Χωρίς άδεια, χωρίς δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια??? Δηλαδή ο φίλος σου τι είναι? Μάγκας?

Καλά του κάνανε και για μένα μακάρι να πλήρωνε άλλα τόσα....

Εδώ δεν μιλάμε για το ότι ξέχασε να βάλει ένα κράνος....εδώ μιλάμε ότι απλά ο τύπος είναι εγκληματίας και πολύ περισσότερο οι γονείς του...που τον αφήνουν....

Stilatos
09-06-07, 13:34
Κανονικα δεν πρεπει κανενας μπατσος να κανει τα στραβα ματια σε οποιονδηποτε. Δεν καταλαβα? ολοι ισοι ειμαστε. Χωρις να ακουστω κακος αλλα καλα εκανε στον φιλο σου και καλα εκανε οποιοσδηποτε εφαγε κληση αυτες της μερες με τον νεο κοκ. εγω μαλιστα θα ελεγα οτι θα επρεπε να ειναι αυστηροτερη με της ποινες αμα σε πιασουνε μεθυσμενο. Οπως ειπα στραβα ματια σε κανεναν λιγο απο εδω λιγο απο εκει θα παμε στα χαλια τα προηγουμενα. Μονο ο φοβος μην φαει κληση θα τον αποτρεψει και οχι το ενταξει θα κλαψω στον μπατσο και θα μου γραψει για λιγοτερα. Αν μη τη αλλον ο φιλος σου δεν σεβεται την ζωουλα του? Τα 300 ευρω να παρει ενα σοβαρο κρανος δεν μπορουσε να τα δωσει? τωρα τιμωρια με παραπανω

tangokass
09-06-07, 15:45
εγω παντως εχω να πω οτι ολοι εχουμε βρεθει στην θεση του φιλου μας μοτοσυκλετιστη...και αν οχι ολοι μας τοτε οι περισσοτεροι εχουμε οδηγησει μικροι το καθε παπακι φορτωμενο με καποιο μωρο χωρις κρανος.αδεια,διπλωμα και τα σχετικα......

s6_sot
09-06-07, 16:48
Ναι αλλά παίρναμε το ρίσκο να μας πιάσουν! Συμφωνό απόλυτα με τις κλίσεις που του κόψαν αλλά διαφωνώ με το υφάκι που έχουν μερικοί που το παίζουν εξουσία...

alitakos
09-06-07, 20:17
Ρε σεις ομως με το να τον γραψουν 1200 νομιζουν οτι θα βαλει μυαλο???... Ισα ισα...αν τον εγραφαν ομως καθε μερα 100 και 100 και 100 στο τελος θα βαριοταν.Δηλαδη το θεμα δεν ειναι να σε κανουν να φτασεις σε οικονομικη απογνωση αλλα να καταλαβεις οτι υπαρχει νομος, και δε το καταλαβαινεις με το να σε γραψουν μια φορα στη ζωη σου και να στα χωσουν μαζεμενα....

MaGeLaNoS
10-06-07, 14:25
Δηλαδη το θεμα δεν ειναι να σε κανουν να φτασεις σε οικονομικη απογνωση αλλα να καταλαβεις οτι υπαρχει νομος, και δε το καταλαβαινεις με το να σε γραψουν μια φορα στη ζωη σου και να στα χωσουν μαζεμενα....

Προσεξε γιατι κανεις ενα λαθος.Νομος υπηρχε παντα ασχετως αν ειμαστε ζωα κ δεν τον τηρουσαμε και ειμασταν σαν την Κουαλα Λουμπουρ.Περιθωρια να προσαρμοστουμε μας ειχαν δωθει,απο κει και περα καποτε πρεπει να καταλαβει ο Ελληνας πως ο νομος εκτος του οτι υπαρχει,λειτουργει και μαλιστα με ποινες βαριες.Ανεκαθεν σαν λαος επρεπε καποιος να μας πηδαει για να συμμορφωνομαστε.
Χτες που πηγα Χαλκιδικη σε πληροφορω οτι ΠΟΤΕ στην ζωη μου δεν εχω δει τοσο εναρμοσμενη κινηση κ οσους περνουσα να φορανε ζωνες.

Οσο για τον φιλο σου ειπαμε,καλα του εκαναν και αυτο επειδη αν αυτος δεν καταλαβαινει οτι ειναι απειλη για τους αλλους τοτε δε του φταινει οι απεναντι...χωρις διπλωμα?χωρις αδεια?Κατι μπαρμπαδες στην Κατερινη οδηγανε ετσι με καταρρακτη στο ενα ματι κ ο Θεος βοηθος..

asximos
10-06-07, 22:09
Παντως αυτος δεν ειναι νεος ΚΟΚ ειναι απλα νεος τιμοκαταλογος....

Οσο κ να γραφεις καποιον, οσο βαρυ και να ειναι το προστιμο το θεμα για μενα δεν ειναι να φοβαται καποιος μην τον γραψουν κ να τηρει τον ΚΟΚ,αλλα να παρει την παιδεια απο μικρος οτι ετσι ειναι το σωστο για τη σωματικη του ακεραιοτητα.Ετσι μονο 8α ελαχιστοποιηθουν τα ατυχηματα ή τουλαχιστον τα ατυχηματα με σοβαρες σωματικες βλαβες η θανατο.Σε αυτη την κατευθυνση το κρατος-υπουργειο δεν κανει κατι.....

alitakos
10-06-07, 22:45
Παντως στις ειδησεις ακουσα οτι περισι τετοιο καιρο ειχε 18 θανατους σε μια βδομαδα ενω φετος μονο 1..!!! αρα λειτουργησε...

Ionio-Zante
10-06-07, 23:05
Εγω να πω κατι... καθε μερα και κυριως απογευμα και βραδυ περναν κατω απο το σπιτι μια παρεα παιδια με παπακια.. κυριως διχρονα...
Σας ορκιζομαι οτι ενας γειτονας μια φορα κατεβηκε και παραφυλουσε στον δρομο με ενα στιλιαρι να σπασει καποιο στο ξυλο...
Χωρις κρανος, φωτα, πινακιδες, σιγουρα χωρις διπλωμα γιατι ειναι μικρα αλλα το κυριοτερο χωρις εξατμισεις...
Εμενα να... αν δεν θελουν να βαλουν κρανος... Αλλα τα παιδακια μου τι φταινε να ξυπνανε κατι φορα που περναν τα κoλoπαιδα?
Οχι μονο προστιμο... φυλακη να τα βαλουν.

cavallino
11-06-07, 00:57
Γενικά δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω όσον αφορά την πειθαρχία και τον πολιτισμό. Αυτό το βλέπουμε κάθε μέρα στους δρόμους από το πόσοι περνούν με κόκκινο κάθε φορά, λέγοντας "άσε δεν πειράζει, θα σταματήσει ο επόμενος", από τα σημεία που παρκάρουμε, αδιαφορώντας εαν μπορεί να περάσει είτε πεζός όταν παρκάρουμε σε πεζοδρόμια, είτε κλείνοντας τις διόδους για τα άτομα με ειδικές ανάγκες,καροτσάκια για μωρά και τόσα άλλα.
Δυστυχώς έχει αποδειχθεί ότι ο Ελληνας συνετίζεται μόνο εαν βρεθεί σε "πολιτισμένο" περιβάλλον (όπου μάλιστα γίνεται πολύ σωστός) ή εαν φοβηθεί για κάποιο πρόστιμο, οπότε επικροτώ τον Κ.Ο.Κ.
Το κακό είναι ότι αυτό θα κρατήσει για κανα μήνα και μετά θα ατονίσει είτε λόγω διακοπών είτε λόγω εκλογών !
Από την άλλη πλευρά αυτό το "υφάκι" το έχω αντιμετωπίσει και εγώ στο παρελθόν και όντως είναι πολύ εκνευριστικό ένα παιδάκι του τίποτα, επειδή του έδωσαν εξουσία να νομίζει ότι είναι κάποιος

paidaros
11-06-07, 01:01
Γενικά δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω όσον αφορά την πειθαρχία και τον πολιτισμό. Αυτό το βλέπουμε κάθε μέρα στους δρόμους από το πόσοι περνούν με κόκκινο κάθε φορά, λέγοντας "άσε δεν πειράζει, θα σταματήσει ο επόμενος", από τα σημεία που παρκάρουμε, αδιαφορώντας εαν μπορεί να περάσει είτε πεζός όταν παρκάρουμε σε πεζοδρόμια, είτε κλείνοντας τις διόδους για τα άτομα με ειδικές ανάγκες,καροτσάκια για μωρά και τόσα άλλα.
Δυστυχώς έχει αποδειχθεί ότι ο Ελληνας συνετίζεται μόνο εαν βρεθεί σε "πολιτισμένο" περιβάλλον (όπου μάλιστα γίνεται πολύ σωστός) ή εαν φοβηθεί για κάποιο πρόστιμο, οπότε επικροτώ τον Κ.Ο.Κ.
Το κακό είναι ότι αυτό θα κρατήσει για κανα μήνα και μετά θα ατονίσει είτε λόγω διακοπών είτε λόγω εκλογών !
Από την άλλη πλευρά αυτό το "υφάκι" το έχω αντιμετωπίσει και εγώ στο παρελθόν και όντως είναι πολύ εκνευριστικό ένα παιδάκι του τίποτα, επειδή του έδωσαν εξουσία να νομίζει ότι είναι κάποιος

ισα ισα τωρα που ειναι καλοκαιρι θα τρεχουνε και δεν θα φτανουνε οι μπατσοι να κοβουνε κλησεις γιατι΄
1.θελουνε λεφτα λογω καλοκαιριου για να παρουν αδειες και επιδοματα,καθως τους πιεζει το υπουργειο να γραψουνε κοσμο,οπως κανουν καθε χριστουγεννα και πασχα.και
2.πλησιασουν εκλογες και τα ταμεια του κρατους ειναι αδεια,οποτε πως θα κανουν εκλογες με ταμεια αδεια??????
αυτο αποκλειετε οποτε εντολη γραψτε κοσμο,να μαζεψουμε λεφτα για να μπορεσουνε να κανουν εκλογες και να φανε οσα μπορουν περισσοτερα!!!!!!!!!!!!!!

MaGeLaNoS
11-06-07, 01:01
Το κακό είναι ότι αυτό θα κρατήσει για κανα μήνα και μετά θα ατονίσει είτε λόγω διακοπών είτε λόγω εκλογών

+1 απο μενα..