Επιστροφή στο Forum : Ερωτηση για μαλακα αμορτισερ
ammoulianiotis
02-07-07, 21:35
Παιδες θελω μια βοηθεια, θελει ο πατερας μου να αλλαξει αμορτισερ ( Fiat Tipo 1.4) και θελει να βαλει κατι μαλακο καθως ουτε τρεχει ουτε τιποτα και δεν θελει να κοπαναει καθε φορα που πεφτει σε λακουβα.
Τι προτεινετε; Σημειωστε οτι ελατηρια θα εχει μαμα πανω.
bilstein μαυρα αλλα υποψιν οτι καινουργια αμορτισερ θα ειναι λιγο σφιχτα αποτι ειναι τωρα.
εγω θα σου πω τα monroe reflex!!!!τα εχει βαλει και ο πατερας μου που εχει το fiat tempra,που ειναι το ιδιο με το τιpo και ειναι μια χαρα!!!!!!!
τα blistein τα μαυρα τα ειχε πριν και δεν ηταν και τοσο σταθερο στο δρομο!!πλαγιαζε αρκετα!!
Το TIPO φοράει από την μάνα του BOGE τα οποία του ταιριάζουν απόλυτα.
Μπορείς να βρεις σε 2 τύπους. Νορμαλ έκδοση (οπως φοράει το TIPO) και πιο ενισχυμένα (σκληρά).
Από εκεί και πέρα είναι επιλογή σου.
Εγώ είχα φορέσει τα πιο σκληρά και ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ. (Πολύ μεγάλη βελτίωση στο κράτημα χωρίς άλλες αλλαγές σε ελατήρια κλπ)
Θα προτεινα τα reflex. Ειναι οτι καλυτερο για το TIPO. Εχω αυτο το αυτοκινητο σαν δευτερο, και το ξερω λιγο καλυτερα, απο τα παιδια. Σαν δευτερη επιλογη τα Καγιαμπα, αλλα δεν συγκρινονται με τα πρωτα.:mobile::D:D:D
ammoulianiotis
03-07-07, 21:08
Καμια τιμη πανω κατω ρε παιδια;
περιπου στα 200 με 250 ευρω τα monroe reflex περσι σοφοκλη!!
ammoulianiotis
05-07-07, 08:42
Γιαννη τα monroe reflex που λες τα βρηκα 170€ απο τον Κουκα που κανει προσφορα και στο club -30%. Και κατα πασα πιθανοτητα ειναι αυτα που θα βαλει το daddy car!
Γιαννη τα monroe reflex που λες τα βρηκα 170€ απο τον Κουκα που κανει προσφορα και στο club -30%. Και κατα πασα πιθανοτητα ειναι αυτα που θα βαλει το daddy car!
αν βαλεις την εκτωση βγαινει τοσο περιπου!!!
βαλτα αφοβα!!τα εχω και εγω και ο πατερας μου στο fiat tempra!!!