Επιστροφή στο Forum : Πλέον αηδία....
Εθνικό πένθος
«E» Online 08:21
http://media.feed.gr/filesystem/images/20070825/engine/assets_LARGE_t_420_120633_type11205.jpg (javascript:var HANDLER=window.open('showpic.asp?pic=http%3A%2F%2F media%2Efeed%2Egr%2Ffilesystem%2Fimages%2F20070825 %2Flow%2Fassets%5FLARGE%5Ft%5F420%5F120633%2EJPG', 'PictureView','height=265,width=400,status=0,toolb ar=0,menubar=0,location=0,scrollbars=1');)
Σαράντα ένας άνθρωποι νεκροί, καμένα χωριά και απέραντες εκτάσεις δάσους, τεράστια υλική καταστροφή και ένας κρατικός μηχανισμός ανήμπορος και πανικόβλητος, συνθέτουν την εθνική καταστροφή που ζεί απο χθές η χώρα μας.
Εκφράζονται βάσιμοι φόβοι οτι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί καθώς οι έρευνες στα καμένα χωριά είναι σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας 41 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται πύρινα μέτωπα στην Ηλεία και σε άλλα σημεία της Πελοπονήσσου. Στην Ηλεία σπεύδει το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
Εκκενώνονται άλλα τέσσερα χωριά στη Ζαχάρω και δύο στη Μεγαλόπολη.
Σε έκτακτη ενημέρωση νωρίτερα σήμερα το πρωί στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής, ο αρχιπύραρχος Νίκος Διαμαντής ανέφερε πως στη μάχη της πυρόσβεσης έχουν ριχτεί με το πρώτο φως της μέρας,το σύνολο των εναέριων μέσων,που επιχειρούν στη βάση Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου, 19 αεροσκάφη και 18 ελικόπτερα, ενώ σήμερα αναμένονται και δύο ακόμη πυροσβεστικά αεροσκάφη από τη Γαλλία,που ανταποκρίθηκε αμέσως στο χθεσινό κάλεσμα της Ελλάδας προς τις χώρες της ΕΕ για βοήθεια.
Παράλληλα, εξετάζεται η προσφορά τριών ελικοπτέρων από ιδιώτη.
Αυτή τη στιγμή,ο δυνατός αέρας στον Πάρνωνα και στον Ταϋγετο,όπου μαίνεται η πυρκαγιά,καθιστά απαγορευτική τη συνδρομή των αεροσκαφών και οι ρίψεις νερού γίνονται μόνο από ελικόπτερα.
Κι ενώ οι πύρινες γλώσσες κατατρώγουν από προχθές δάση,χωριά και ανθρώπους, σήμερα τη νύχτα εκδηλώθηκαν νέες εστίες σε 19 ακόμη περιοχές της χώρας, σε Στερεά Ελλάδα,Πελοπόννησο, Ήπειρο και Λευκάδα.
"Αναγκαστήκαμε μέσα στη νύχτα να εκκενώσουμε επτά χωριά", τόνισε ο κ. Διαμαντής. Απαντώντας σε ερώτηση περί του συντονισμού στη χθεσινή εκκένωση των χωριών της Πελοποννήσου που επλήγησαν,ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής επεσήμανε: "Από νωρίς χθες το απόγευμα η Πυροσβεστική και η Αστυνομία είχαν ενημερώσει τους κατοίκους των απειλούμενων χωριών να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.
Δυστυχώς, πολλοί δεν το έκαναν. Έτσι, μέσα στη νύχτα είχαμε εκατοντάδες εγκλωβισμούς, στους οποίους επεμβήκαμε, όπου, φυσικά, υπήρχε οδική πρόσβαση".
Στο δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής έχει επιστρατευθεί κλιμάκιο του στρατού αποτελούμενο από 500 άτομα, τα οποία κατανεμήθηκαν στις περιοχές της Πελοποννήσου,όπου μαίνονται οι καταστροφικές πυρκαγιές.
Στο μεταξύ, προσήχθησαν αργά χθες τη νύχτα τρεις ύποπτοι για εμπρησμό στην Ελευσίνα, τη Σαλαμίνα και τα Τρόπαια Αρκαδίας.
Ο πρωθυπουργός σε δήλωσή του, μετά απο σύσκεψη στη Σπάρτη, έκανε λόγο για ''ημέρα πένθους'' και ''εθνική τραγωδία''.
Συγκεκριμένα τόνισε: "Σήμερα είναι ημέρα εθνικού πένθους. Από χθες ζούμε μια εθνική τραγωδία. Θέλω να εκφράσω το βαθύ πόνο μου για τις ζωές που χάθηκαν και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν ανθρώπους τους.
Η ελληνική πολιτεία, με όλες τις δυνάμεις της, με όλα της τα μέσα, δίνει τη μάχη για να δοθεί τέλος στη μεγάλη αυτή δοκιμασία που περνά ο Τόπος μας.
Αυτές οι ώρες απαιτούν ευθύνη. Αξιώνουν άμιλλα προσφοράς. Είναι ώρες μάχης.
Για μια ακόμη φορά, θέλω να τονίσω ότι όλοι οι Έλληνες στηρίζουμε, όλοι οι Έλληνες εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που αγωνίζονται για να σταματήσει εδώ ο εφιάλτης. Η αυταπάρνηση, ο μέχρι αυτοθυσίας ηρωισμός τους υπογραμμίζει την ευθύνη όλων μας να συνδράμουμε ουσιαστικά, καθένας από τη θέση του και με τις δυνάμεις του, την προσπάθειά τους.
Δίνουμε μια άνιση μάχη, σε πολλά μέτωπα, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.
Η Πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να επουλωθούν το ταχύτερο οι βαθιές πληγές που αφήνει πίσω της η πύρινη λαίλαπα".
Ο πρωθυπουργός επιστρέφει στην Αθήνα και στις 12 το μεσημέρι συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη για την αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών.
Ο κ. Καραμανλής είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο οποίος, επίσης, μεταβαίνει στις πληγείσες περιοχές.
Ρε παιδιά νοιώθω ότι αν πω άλλη μια κουβέντα για τους ακατανόμαστους που βάζουν τις φωτιές νομίζω ότι θα τους δώσω αξία χώρια ότι θα ξεράσω γιατι αηδιάζω στη σκέψη ότι δεν λογαριάζουν τίποτα...!!!! Το μόνο Συλλυπητήρια σε όλες αυτές τις οικογένειες που χάσανε κάποιο δικό τους ή ακόμα χειρότερα σε ολόκληρες οικογένειες που ξεκληρίστηκαν!!!! Και κάποιοι θα έχουν την απαίτηση να τους ψηφίσουμε!!!!! ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΗΔΙΑ!!!!
Και κάποιοι θα έχουν την απαίτηση να τους ψηφίσουμε!!!!! ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΗΔΙΑ!!!!
Δεν νομιζω οτι η εκαστοτε κυβερνηση εχει να κανει με τους εμπρησμους.Ειναι καθαρα θεμα κερδους στη μεση.Μια μεγαλη ξενοδοχειακη μοναδα βγαζει πολλα λεφτα ανεξαρτητως να ειναι μπλε ή πρασινη η κυβερνηση
neuromancer
26-08-07, 00:13
Τις πήρε ο Κωστάκης τις εκλογές.
edit:
προς αποφυγή παρεξηγήσεως δεν εννοώ τίποτε περισσότερο από αυτό που γράφω.
Δεν νομιζω οτι η εκαστοτε κυβερνηση εχει να κανει με τους εμπρησμους.Ειναι καθαρα θεμα κερδους στη μεση.Μια μεγαλη ξενοδοχειακη μοναδα βγαζει πολλα λεφτα ανεξαρτητως να ειναι μπλε ή πρασινη η κυβερνηση
Καταρχήν θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω σκοπό να πολιτικοποιήσω αυτο το thread γιατί θα είναι τουλάχιστον ασέβεια στα θύματα των πυρκαγιών. Απλά ανέφερα το παραπάνω γιατί κάποιοι θα πατήσουν πάνω σε αυτά τα γεγονότα και θα ζητάνε το μαγικό χαρτάκι (γι'αυτούς).
Τις πήρε ο Κωστάκης τις εκλογές.
edit:
προς αποφυγή παρεξηγήσεως δεν εννοώ τίποτε περισσότερο από αυτό που γράφω.
σημασία έχει ότι τις ΈΧΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ
όποιος κ να βγει .... #$##$^@!$@$%&%^*^
σημασία έχει ότι τις ΈΧΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ
όποιος κ να βγει .... #$##$^@!$@$%&%^*^
+1.Καποτε πρεπει να γινονται εκλογες για το καλο του τοπου κ οχι για την τσεπη του καθε ζωου που καθεται σε μια βουλη..
ολοι οι πολιτικοι τα ιδια σ@@@α ειναι...,μονο την τσεπη τους κοιτανε
sNk][AnacondA
26-08-07, 16:08
opoios kai na vgei ta idia kai xeirotera tha ginoune den vazoune mesa sthn fwtia lew egw na psofisoune oloi tou opws einai?????
Φίλε anconda δεν έχει ελληνικά ο Η/Υ σου? :offtopic_gr:
ammoulianiotis
27-08-07, 12:25
Ρε σεις, οτι και να λεμε ειναι λιγο. Αυτοι τη στιγμη ακουω οτι τα επισημα θυματα ειναι 63! Ευτυχως που δεν υπαρχουν αλλοι αγνοουμενοι και μακαρι να μην αυξηθει αυτο το νουμερο!
Απο κει και περα μακαρι να βρεθουν οι εμπριστες!
Δεν ξερω αν το ακουσατε αλλα στη Καβαλα βρηκαν 2 μικρα παιδια 11 (χρονων παρακαλω) να προσπαθουν να βαλλουν φωτια! Για αυτο τωρα τι να πεις;
δυστηχως εχασε η ελλαδα οχι μονο ανθρωπινες ζωες,δαση,σπιτια,καλλιεργειες και αλλα πολλα αλλα και στο μελλον απο πλυμμηρες,τουρισμο,ανοδο θερμοκρασιας και πολλα αλλα!!!
sNk][AnacondA
27-08-07, 16:55
εχει ρε συ απλα λογω βιασινης γραφω ετσι δεν θα ξαναγινει .... ΄)
τα χειροτερα θα ερθουν τον χειμωνα με τις βροχες........θα παρουμε ολοι βαρκες....απλα πρεπει να προετοιμαστει η πολιτεια με αντυπλημιρικα εργα και οχι να κοιτανε πως θα κανουν τον προεκλογικοτους αγωνα
τα χειροτερα θα ερθουν τον χειμωνα με τις βροχες........θα παρουμε ολοι βαρκες....απλα πρεπει να προετοιμαστει η πολιτεια με αντυπλημιρικα εργα και οχι να κοιτανε πως θα κανουν τον προεκλογικοτους αγωνα
Σωστό.....Αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να προλάβουν....(εννοείται πρόχειρα)....
Περιβαλλοντικά είναι μεγάλη η καταστροφή και το κακό είναι ότι είναι ένας φαύλος κύκλος....Όποιος και να βγει πρέπει να ρίξει μεγάλη προσοχή και χρήμα σε αναδασώσεις και άλλα αντιπλημμυρικά έργα...
οι πρωτες βροχες ερχονται σε κανα μηνα...και μετα θα δουμε ολοι το αποτελεσμα
οπως περσυ στην χαλκιδικη που καηκε και μετα απο μια εβδομαδα εβρεψε και πνιγηκανε!!!!
μονο οι βαρκες θα μας σωσουν
sNk][AnacondA
28-08-07, 00:20
παιδια ειπανε οτι βγαλανε προκηρηξη 100000 ευρω για οποιον βρει τους εμπριστες ..
[AnacondA;47708']παιδια ειπανε οτι βγαλανε προκηρηξη 100000 ευρω για οποιον βρει τους εμπριστες ..
Επικήρυξη βρε.:)
Προκήρυξη σίγουρα κάποιοι θα παρακαλάγανε να στείλει η Αλ καιντα,ο ΕΤ ο εξωγήινος και οι λοιπές ''ασύμετρες'' απειλές της χώρας.:rolleyes:
Soul_Giannis
28-08-07, 10:51
Ανταλασετε Fiat Stilo 1.2 με ολα του τα εξτρα για μια βαρκα για τον χειμωνα για να μπορω να πηγαινω απο την πλυμηρισμενη Αθηνα στο πλυμηρισμενο και καμενο πλεον χωριο μου στην Αρκαδια!
ammoulianiotis
28-08-07, 13:32
Γιαννη εχω ενα φουσκωτο, σε κανει;
Soul_Giannis
28-08-07, 13:42
Νομιζω πως ειναι ατι πρεπει!
εχω και κοτερο αν θες γιαννη!!!παμε μια βολτα???
sNk][AnacondA
28-08-07, 23:03
lol ............................ lol ;)
[AnacondA;47746']lol ............................ lol ;)
???????????????????????
neuromancer
29-08-07, 02:28
LOL: Laughing Out Loud (κοινώς, ξεσκί... στα γέλια)
sNk][AnacondA
29-08-07, 05:12
με καληψες ......
http://img295.imageshack.us/img295/7308/banner1od8ps3.jpg
sNk][AnacondA
29-08-07, 17:09
εδω ειναι μια διμοσκοποιση για το κακο που εγινε συμπλιρωστε το ...
http://www.dimoskopisi.gr/main.php
την εκανα και βλεπω ειναι οπω λεει ολως ο κοσμος τα αποτελεσματα!!!!!!
η κυβερνηση ειναι ανικανη!!!!!!!!!!
sNk][AnacondA
29-08-07, 22:53
ε τι θα ελεγε ρε συ?
[AnacondA;47794']ε τι θα ελεγε ρε συ?
τι εννοεις?????
neuromancer
30-08-07, 03:19
Βασικά το ερωτηματολόγιο είναι ΑΘΛΙΟ και μετά την 3η ερώτηση το παράτησα. Αναφέρομαι κυρίως στο είδος των απαντήσεων καθώς δεν είδα όλες τις ερωτήσεις. Ασπρο, Μαύρο και δεν είδα δεν ξέρω. Άσχετοι...
πολυ χαζομαρα αυτο το ερωτηματολογιο......ολες οι κυβερνησεις τα ιδια σ....α ειναι....ολες κοιτανε πως να τα αρπαξουνε...
ammoulianiotis
30-08-07, 23:49
Ενα email που ηρθε απο ενα φιλο και μελος του Club, τον Στεργιο:
Ένα email που πραγματικά αξίζει να διαβαστεί, διότι έχει γραφτεί μέσα από την ψυχή κάποιου....
"Σημειώνεται ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί λόγω της πυρκαγιάς, πλην ενός πυροσβέστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» με αναπνευστικά προβλήματα"
Είναι πολύ παράξενο να διαβάζεις τη ζωή σου μέσα από την αποστειρωμένη λογική της δημοσιογραφίας.
Θα ήθελα να ξεχάσω τα 3-4 πρόβατα που δεν προλάβαμε να βγάλουμε από το μαντρί και τα ακούγαμε να σκούζουν, καθώς μας πλησίαζε η φωτιά, και εκείνο το σκυλάκι που παρέμεινε σιωπηλό και δεμένο μέχρι τη στιγμή που πανικόβλητο κατάλαβε ότι δεν υπάρχει σωτηρία... τα αφεντικά του έλειπαν διακοπές και κανείς δεν μας ειδοποίησε για αυτό...
Θα ήθελα να ξεχάσω τα πουλιά που δεν προλάβανε να φύγουν από τα πεύκα, καθώς γινόντουσαν παρανάλωμα του πυρός και τα είδα στον αέρα να φτερουγίζουν για λίγο και ύστερα να πέφτουν σαν φθινοπωρινά φύλλα...
Θα ήθελα να ξεχάσω τα τρομαγμένα πρόσωπα των συναδέλφων μου, όταν είδαμε τις 50μετρες φλόγες να μας ζώνουν από παντού.
Θα ήθελα να ξεχάσω τις αγωνιώδεις εκκλήσεις των ιδιοκτητών όλων των σπιτιών τριγύρω μας, όταν άρχισαν να γλείφουν τα σπίτια τους οι φλόγες.
Θα ήθελα να ξεχάσω όλους αυτούς που ήρθαν με τζιπάκια κάνοντας χειρόφρενα και πατώντας γκάζι μόνο και μόνο για να απολαύσουν το θέαμα, χωρίς να μας βοηθάνε όταν τα ρουθούνια μας έτρεχαν κατράμι και μασούσαμε στάχτη.
Θα ήθελα να τους ξεχάσω όταν προσπαθούσαμε να φύγουμε κόβοντας μάνικες και δεν μπορούσαμε, επειδή είχαν δημιουργήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο μπροστά μας.
Θα ήθελα επίσης να ξεχάσω όλους αυτούς που έπιναν καφέ και μας ειρωνεύονταν την ώρα που δίναμε και ίσα που κρατούσαμε την ψυχή μας.
Θα ήθελα να ξεχάσω αυτούς που τραβούσαν πανικόβλητοι τις εγκαταστάσεις μας και μας άφηναν εκτεθειμένους στις φλόγες.
Θα ήθελα να ξεχάσω τις πανικόβλητες φωνές συναδέλφων στον ασύρματο, όταν τους κύκλωνε η φωτιά.
Θα ήθελα να ξεχάσω αυτή τη λαίλαπα που δεν υπήρχε τρόπος να φρενάρεις και λαίμαργα κατάπιε τις όμορφες περιοχές, που κάποτε χαρήκαμε ως παιδιά και τα παιδιά μας δεν θα ξέρουν ότι υπήρχαν.
Μα δεν θα ξεχάσω εκείνους τους χειριστές των ελικοπτέρων που τελευταία στιγμή μας δημιούργησαν δίοδο διαφυγής μέσα από τους θεόρατους τοίχους φωτιάς που μας περιτριγύρισαν.
Μα δεν θα ξεχάσω τους συνάδελφους από Αταλάντη που ήρθαν να μας βοηθήσουν σε μια ξένη για αυτούς περιοχή.
Μα δεν θα ξεχάσω όλες τις Κυβερνήσεις έως τώρα που επιτρέπουν σε οικοπεδοφάγους να χτίζουν, που αντιμετωπίζουν με αναλγησία τους εμπρησμούς και κοροϊδεύουν τους Εθελοντές.
Μα δεν θα ξεχάσω το κράτος που ούτε γάντια δεν μας έδωσε, πόσο μάλλον ένα ευχαριστώ, για να μην θίξει την επιτηδευμένη ανικανότητά του μπροστά στα συμφέροντα.
Μα δεν θα ξεχάσω ότι καταφέραμε 4 παιδιά με 1 όχημα να σταματήσουμε ένα μέτωπο 500 μέτρων, να σώσουμε 5 σπίτια και μερικά πρόβατα. Θα βοηθήσει να μπορέσω να κοιμηθώ όταν θα γυρίζουν οι εικόνες φρίκης στο μυαλό μου.
Μα δεν θα ξεχάσω την όμορφη τραυματιοφορέα που μου συμπαραστάθηκε όταν δεν είχα αναπνοή, τους έμπειρους γιατρούς που έπεσαν πάνω μου και μου ξανάδωσαν μέλλον, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό που ξεχείλιζε από ανθρωπιά και καλοσύνη.
Και δεν θα ξεχάσω να λέγομαι ακόμα άνθρωπος και να χρωστάω στη φύση ένα μεγάλο συγγνώμη για όλες τις καταστροφές που της έχει προξενήσει το είδος μου.
Η απορία μου είναι: οι βίλες που θα χτίσετε θα έχουν νόημα, εάν δεν υπάρχει πια πράσινο γύρω σας; Όταν ο αέρας θα μυρίζει στάχτη και θα σου καίει τους πνεύμονες; Πώς διάολο θα αναπνέετε εσείς 'κει πάνω και εμείς εδώ κάτω; Πώς περιμένω από ένα κράτος με στημένες εκλογές και προκάτ κόμματα να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον από τις στάχτες που έχουν γεμίσει τα πνευμόνια μου...
Λίγη στάχτη στα μαλλιά... δολοφόνοι...
* Εθελοντής Δασοπυροσβέστης. Νοσηλεύτηκε στο "Σισμανόγλειο" λόγω αναπνευστικών προβλημάτων κατά την πυρκαγιά που έπληξε την Πεντέλη.
Σημείωση: η επιστολή του κ. Φιλιππόπουλου κυκλοφορεί σε ηλεκτρονικές διευθύνσεις και φόρουμς στο διαδίκτυο.
ποσα τετοια εχω βιωσει το 2000 που συμφωνα με επισημα χειλη τοτε ηταν περισσοτερες και απλα ηταν λιγοτερο καταστροφικες γιατι υπηρχε ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!
ξερεις τι θα πει 3 φορες να κοντευεις να καεις και ειτε λογω τυχης ειτε λογω εμπειριας να γλυτωνεις την ιδια σου την ζωη!!!!!!!!!!!!!
ξερεις τι θα πει να εχεις να κοιμηθεις 7 μερες,να πινεις νερο απο το βυτιο του πυροσβεστικου για να μην αφυδατωθεις,να σωζεις ανθρωπους και σπιτια ειδικα στην σαμο και στα ιωαννινα!!!!!!!!!!!!!!
και πολλα αλλα!!!!!!!!!!!!!
εποχικος αερομεταφερομενος πυροσβεστης 2ης Ε.Μ.Α.Κ
1999-2000
stilo-hraklis
31-08-07, 01:17
αφιερωμενο σε αυτους που μας κυβερνανε...το τραγουδι στον κωστακη μας
http://www.youtube.com/watch?v=5EVVRVzH_ko
για δειτε και αυτα και καμαρωστε!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mopdFpWAtCM&mode=related&search=
Εικόνες φρίκης... :eek: :(
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=756023
αυτα ειναι τα αποτελεσματα του κρατους που μας κυβερναει!!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ!!!!!!!!!!!!
Athanasios
02-09-07, 15:03
αυτα ειναι τα αποτελεσματα του κρατους που μας κυβερναει!!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ!!!!!!!!!!!!
Σαν πυροσβεστης εγω λεω σε αυτες τις εκλογες καλυτερα να μην βγει το ιδιο κομμα γιατι αν βγει το ιδιο κομμα την επομενη φορα οι αλλοι πουστιδες θα μας τα καψουν ολα.
Σαν πυροσβεστης εγω λεω σε αυτες τις εκλογες καλυτερα να μην βγει το ιδιο κομμα γιατι την επομενη φορα οι αλλοι πουστιδες θα μας τα καψουν ολα.
δηλαδη εννοεις οτι με το ΠΑΣΟΚ κυβερνηση θα καουν και τα υπολοιπα,αν καταλαβα καλα????
δηλαδη εννοεις οτι με το ΠΑΣΟΚ κυβερνηση θα καουν και τα υπολοιπα,αν καταλαβα καλα????
Το πασοκ εκαψε την Πεντελη..αφηστε τα υπολοιπα για ΛΑΟΣ και Συριζα μπας κ προλαβουν κ αυτοι λιγο πρασινο
δεν ξέρω ποιος τα έκαψε
αλλά είναι εύκολο μετά από 2 χρόνια να πας να δεις ποιοι χτίσανε σπίτια στα καμμένα
κ αφού τους μαμήσεις γυναίκα/κόρη να τους βάλεις κ μια φωτιά
τουλάχιστον ας κατεδαφίσουν κάτι.....
Soul_Giannis
03-09-07, 00:41
...........
stilo-hraklis
03-09-07, 01:14
οχι ρε μ3%@$^#&$%*$&$% Γ@μ@τ@
ammoulianiotis
03-09-07, 19:09
Ρε γ@μω τη τρελα μου! Γιατι το γυρνατε στη πολιτικη;
Ξεκολατε ρε! Δεν μπορω να πιστεψω οτι για να βγει καποιος πρωθυπουργος θα θυσιαζε ποτε 65 ατομα και το πρασινο μισης χωρας. Και το πασοκ να ηταν κυβερνηση τα ιδια χαλια (για να μην πω τιποτα αλλο) θα ειχαμε.
Οτι εγινε εγινε, τωρα το ποιος φταιει ουτε το ξερουμε ουτε προκειται να το μαθουμε.
Το θεμα ειναι αυτο που ειπε ο Κυριακος, εγω δεν θυμαμαι να εχω δει ποτε να γκρεμιζουν σπιτι, ειτε ειναι το πασοκ κυβερνηση ειτε η νεα δημοκρατια.
Μηπως ηρθε η ωρα να δωσουμε ενα μηνυμα αγανακτησης;
Προσωπικα (δεν με πειραζει που θα το πω), θα παω στο χωριο μου, θα διασκεδασω με την παρεα μου, θα πιω τις τεκιλες μου και δεν θα παω να ριξω τη ριμαδα τη ψηφο μου! Δεν τους κανω το χατιρι!
Και το πασοκ να ηταν κυβερνηση τα ιδια χαλια (για να μην πω τιποτα αλλο) θα ειχαμε.
σε αυτο επιτρεψε μου να εχω αντιρρησεις γιατι το 1999-2000 τα βιωσα απο μεσα!!!!!!!!!!!!!
ammoulianiotis
05-09-07, 16:25
Γιαννη δεν ξερω τι βιωσες και τι οχι αλλα το θεμα ειναι οτι φωτιες ειχαμε, εχουμε και θα εχουμε μεχρι να ξυπνησουν καποιοι και να καταλαβουν οτι δινουμε ενα καρο λεφτα για να παρουμε τανκς και χεστρες για το καινουργιο δημαρχειο που κανει ο Παπαγεωργοπουλος και δεν δινουμε ενα ευρακι παραπανω για να παρουμε αεροπλανα, ελικοπτερα, να κανουμε αντιπυρικες ζωνες και αντιπλημυρικα εργα.
Οταν θα εχουμε χασει ολα μας τα δαση τοτε θα ειναι πολυ αργα πλεον και δεν θα εχει σημασια ποιος ειναι στην εξουσια, θα φταιμε εμεις...
Δείτε τη φωτογραφία στην αρχή του άρθρου του citypressστο link(http://www.cpress.gr/article.php?art=42879).
Δείτε και τη φωτογραφία στο εξώφυλλο του Έθνους. http://img529.imageshack.us/img529/6551/downloaddn9.jpg
Τι παρατηρείτε?
Μα είναι η ίδια φωτογραφία!
Τότε που πήγε η φωτιά στο site του city press;
Μα πολύ απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ, παρά μόνο στη φαντασία των συντακτών της «έγκυρης» αυτής εφημερίδας και στην (πολύ κακή ποιοτικά) δημιουργικότητα του γραφίστα της μέσω του photoshop…
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!
ammoulianiotis
05-09-07, 19:57
Ξεφτιλες...
neuromancer
06-09-07, 03:23
Καλά τώρα, ξέρετε καμιά εφημερίδα που να είναι αντικειμενική? Δουλειά είναι, λεφτά βγάζουν... μας έχουν χεσμέ....
Δείτε τη φωτογραφία στην αρχή του άρθρου του citypressστο link(http://www.cpress.gr/article.php?art=42879).
Δείτε και τη φωτογραφία στο εξώφυλλο του Έθνους. http://img529.imageshack.us/img529/6551/downloaddn9.jpg
Τι παρατηρείτε?
Μα είναι η ίδια φωτογραφία!
Τότε που πήγε η φωτιά στο site του city press;
Μα πολύ απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ, παρά μόνο στη φαντασία των συντακτών της «έγκυρης» αυτής εφημερίδας και στην (πολύ κακή ποιοτικά) δημιουργικότητα του γραφίστα της μέσω του photoshop…
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Τότε αυτοί με τα λάστιχα τι κάνουν στη στέγη του σπιτιού και στις 2 φωτογραφίες;Ποτίζουν το γκαζόν απο ψηλά;
Θελω να πω οτι με την ίδια λογική κάποιος άλλος μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο εύκολα οτι η φωτογραφία της city press είναι η πειραγμένη.
Και επειδή διαβάζω εφημερίδες σε καθημερινή βάση εδω και πολλά χρόνια,είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω οτι όντως πολλές φορές οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν είναι πειραγμένες,συνήθως για λόγους εύκολου εντυπωσιασμού του αναγνωστικού κοινού.
Το θέμα είναι να είμαστε σε θέση να διακρίνουμε την ''απάτη'' η οποία πολλές φορές δεν κρύβεται μόνο στη φωτογραφία αλλά και στο κείμενο της εκάστοτε εφημερίδας και να αξιολογούμε την είδηση σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια,καμιά φορά και ένστικτα.
Το παραπάνω μου το στείλανε με mail. Δεν έχεις άδικο... στο ερώτημα που έθεσες. Το ζήτημα είναι ότι χρειαζόντουσαν και τη φωτιά καθεαυτού έτσι για να εντυπωσιάσουν...; εκεί συφιλάζομαι εγώ πλεον δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στο πόνο του άλλου.... Τα πάντα πουλιούνται!!!!!!!
neuromancer
07-09-07, 02:30
Νομίζω οι τύποι πάνω στη στέγη δεν ασχολούνται με την υποτειθέμενη φωτιά που υπάρχει και δεν υπάρχει αλλά με κάτι αποκαϊδια από κάτω τους. Η εν λόγο "μαγική" φωτιά είναι πολύ πιο πίσω από το βάθος που βρίσκονται αυτοί.
Και εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι η φώτο από το έθνος είναι μαγειρεμένη...
Είτε έτσι είτε αλλιώς, το πλήγμα είναι μεγάλο για την σοβαρότητα του τύπου...
Αν έφτασαν σε αυτό το ναδίρ, να κατασκευάζουν φωτογραφίες είτε για εντυπωσιασμό, είτε για απόκρυψη, ο νους βάζει διάφορες ιδέες για το τι άλλο έχουν ή είναι έτοιμοι να κατασκευάσουν....
συμφωνω μαζι σου σοφοκλη οτι δεν δινονται λεφτα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειχαν συντονισμο και τα χασανε γιατι η τωρινη κυβερνηση ξυλωσε ολους τους ικανονοτητους αξιοματικους που ειχανε στο συντονιστικο της πυροσβεστικης και εβαλε νεους αξιοματικους που μολις ειχαν βγει απο την σχολη γιατι ητανε δικοι τους!!!!!!!!!
εκει χαθηκε το μεγαλυτερο παιχνιδι με τις φωτιες!!!!!!!!!!1
Παιδια ολοι μας ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο εχουμε εξοργιστει με αυτη την καταστροφικη δοκιμασια που υπεστει η χωρα μας και οι συμπατριωτες μας.
Τι θα λεγατε να συγκεντρωσουμε ως club ενα ποσο συνεισφορας για τους πυροπληκτους?
Αποψη μου ειναι οτι αυτο ειναι το ελαχιστοτερο που μπορουμε να κανουμε ως ευαισθητοποιημενοι πολιτες και ως club...
Κωστας--Cubano_KG
σγιατι η τωρινη κυβερνηση ξυλωσε ολους τους ικανονοτητους αξιοματικους που ειχανε στο συντονιστικο της πυροσβεστικης και εβαλε νεους αξιοματικους που μολις ειχαν βγει απο την σχολη γιατι ητανε δικοι τους!!!!!!!!!
εκει χαθηκε το μεγαλυτερο παιχνιδι με τις φωτιες!!!!!!!!!!1
Χεσε μας ρε παιδαρε που για ολα φταιει η ΝΔ..τα ιδια σκατα ειναι ολοι τους.Να μην τα κανανε μπουρδελο να μην καιγοταν το κρατος.Οποτε γινεται μαλακια σε αυτο τον τοπο κανενας δε κοιταει τα χαλια του παρα μονο να την πει για την εκαστοτε κυβερνηση.
ΟΥΣΤ σε ολους τους ειδικους!
Χεσε μας ρε παιδαρε που για ολα φταιει η ΝΔ..τα ιδια σκατα ειναι ολοι τους.Να μην τα κανανε μπουρδελο να μην καιγοταν το κρατος.Οποτε γινεται μαλακια σε αυτο τον τοπο κανενας δε κοιταει τα χαλια του παρα μονο να την πει για την εκαστοτε κυβερνηση.
ΟΥΣΤ σε ολους τους ειδικους!
απο ρξω τον χορο ολοι μπορουμε να πουμε το οτιδηποτε!!
ας ηουνα πυροσβεστης το 2000 ειδικα που καηκε το 1/3 της χωρας να δεις συντονισμο και οργανωση με αξιοματικους με 30 χρονια εμπειρια και φετος με εμπειρια 0 ετων!!
αν θες ψαξτο ποσες φωτιες ειχε το 2000 και ποσες φετος και θα δεις οτι το 2000 ηταν περισσοτερες,αλλα σε τελικη τι καηκε τοτε και τι φετος!!!!!!!!!!!!!1
να σου θυμισω,ΙΩΝΝΙΝΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΑΡΚΑΔΙΑ,ΣΑΜΟΣ,ΚΟΡΙΝΘΟΣ,ΘΑΣΟΣ,ΡΟΔΟΣ,ΚΕΡΚΥΡΑ ,ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ,ΠΙΝΔΟΣ,ΕΥΒΟΙΑ και πολλες αλλες!!!!!!!!!!
αυτες ηταν οι μεγαλυτερες!!!!!!!!!!!!
αν θες ψαξτο απο αρχεια του 2000 και μετα ελα να μου πεις!!!!
Μαλλον δεν ενδιαφερεται κανενας για συνεισφορα... Ευαισθησια να χαρω!!!!
Athanasios
10-09-07, 20:12
απο ρξω τον χορο ολοι μπορουμε να πουμε το οτιδηποτε!!
ας ηουνα πυροσβεστης το 2000 ειδικα που καηκε το 1/3 της χωρας να δεις συντονισμο και οργανωση με αξιοματικους με 30 χρονια εμπειρια και φετος με εμπειρια 0 ετων!!
αν θες ψαξτο ποσες φωτιες ειχε το 2000 και ποσες φετος και θα δεις οτι το 2000 ηταν περισσοτερες,αλλα σε τελικη τι καηκε τοτε και τι φετος!!!!!!!!!!!!!1
να σου θυμισω,ΙΩΝΝΙΝΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΑΡΚΑΔΙΑ,ΣΑΜΟΣ,ΚΟΡΙΝΘΟΣ,ΘΑΣΟΣ,ΡΟΔΟΣ,ΚΕΡΚΥΡΑ ,ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ,ΠΙΝΔΟΣ,ΕΥΒΟΙΑ και πολλες αλλες!!!!!!!!!!
αυτες ηταν οι μεγαλυτερες!!!!!!!!!!!!
αν θες ψαξτο απο αρχεια του 2000 και μετα ελα να μου πεις!!!!
Γκουχ γκουχ!!!!Ο Νικος εχει πολυ δικιο.Γιαννη τελικα δεν μας ειπες που μενεις χθες.Να ερθουμε να σε παρουμε κανενα "τυχαιο" βραδυ να παμε για κανενα ποτο.
ammoulianiotis
10-09-07, 21:15
Γκουχ γκουχ!!!!Ο Νικος εχει πολυ δικιο.Γιαννη τελικα δεν μας ειπες που μενεις χθες.Να ερθουμε να σε παρουμε κανενα "τυχαιο" βραδυ να παμε για κανενα ποτο.
Κυριακη βραδυ καλα ειναι;
Κυριακη βραδυ καλα ειναι;
δεν με βολευει!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Γιαννη τελικα δεν μας ειπες που μενεις χθες.Να ερθουμε να σε παρουμε κανενα "τυχαιο" βραδυ να παμε για κανενα ποτο.
Ε τι βραδυ ηταν εκεινο..ειχα αφησει ρε οργια το σπιτι ανοιχτο..