Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : wellcome my friend!!!

nikolas
11-09-07, 15:09
Ενα όνομα που βλέπω στην αρχική σελίδα στους ονλάιν χρήστες με χαροποιεί ιδιαίτερα, παλιότερο ενεργό μέλος. Δεν ξέρω γιατί ξέκοψε από το κλάμπ, δεν μου στέκει σαν δικαιολογία ο γάμος, οι υποχρεώσεις κλπ. Φαντάζομαι βαρέθηκε κάποιους παιδιαρίστικους διαπληκτισμούς μέσα στο κλάμπ, με το δίκιο του. Εγώ στέλνω σε αυτόν τους χαιρετισμούς μου και του εύχομαι ότι καλύτερο....

ammoulianiotis
11-09-07, 18:45
Πιστευω οτι πολλοι απο εμας εχουμε καταλαβει για ποιον λες...

stilo-hraklis
11-09-07, 19:45
εγω δεν καταλαβα!!!!αλλα καλως επεστρεψε

nikolas
11-09-07, 21:24
Σας βοηθάω με το 50-50 και την βοήθεια του κοινού: α) συνονόματος, β) από θεσσαλονίκη. Anyway, απλά όποιοι μπαίνουν στην καρδιά μας δεν βγαίνουν εύκολα....

stilo-hraklis
11-09-07, 21:26
??????????να σε παρω και τηλ να με βοηθησεις καλυτερα¨)

nikolas
11-09-07, 21:31
Ρε μπαγάσα με κοροιδέυεις; για τον Νίκο από Σαλόνικα μιλάμε με το κίτρινο τουρμπάτο. Πάντως αυτό που γράφεις, το στιχάκι από κάτω από τα στοιχεία σου πολύ ωραίο δικό σου είναι; κάτι μου θυμίζει...

Cubano_KG
11-09-07, 21:40
Welcome back Νικο!

paidaros
11-09-07, 22:12
καλως ηρθες πισω νικο και ας μην σε εχω γνωρισει!!!!!

sNk][AnacondA
12-09-07, 01:36
καλως ορισες Νικο πισω στην παρεα μας αν και δεν σε ξερω προσωπικα εχω ακουσει τα καλητερα κ για σενα αλλα και για το πρων κουκλι σου

stilo-hraklis
12-09-07, 01:48
καλα καιω καρβουνο νικολααααααααα (τουρμπατε κιτρινε)πουσε ρε φιλε!!!

νικολα τουρμπατε μπλε!!!ειναι απο ενα κοματι ερασιτεχνικο φιλε..ειναι φοβερο

Stilo_Rodos
12-09-07, 09:16
Καλύτερα να αφήσουμε το παλικάρι! Έχει εξηγήσει τους λόγους που δεν μπορεί να συμμετέχει στο club, και νομίζω πώς πρέπει όλοι εδώ μέσα και ειδικότερα η παλιοί να τους σεβαστούμε.
Νίκο τα έχουμε πει αυτά και από το τηλέφωνο, τι το ψάχνεις? Άστο! καλύτερα είναι….

Nikos
12-09-07, 13:28
Γειά σε όλους, σε αυτούς που ξέρω από παλιά και σε αυτούς που δεν έτυχε να τους γνωρίσω. Θα τα πούμε στις Σέρρες φαντάζομαι. Καλά να περνάτε...

Special χαιρετίσματα σε Κρήτη και Ρόδο... ;)

stilo-hraklis
12-09-07, 14:26
νικολαρα οτι καλυτερο και σε σενα φιλε και στο καμαρι σου

Stilo_Rodos
12-09-07, 15:36
Ανατριχιάζω με ευχαρίστηση όταν βλέπω αυτό το κιτρινάκι να ποστάρει, και όλα τα παλιά μέλη, αλλά στεναχωριέμαι πολύ που διαλύθηκε εκείνη η ωραία παρέα μας! Που είσαι βρε Ναταλία και περιμένει το μπουκάλι;;;;

Stilatos
12-09-07, 16:35
welcome back man

ammoulianiotis
12-09-07, 20:17
Ανατριχιάζω με ευχαρίστηση όταν βλέπω αυτό το κιτρινάκι να ποστάρει, και όλα τα παλιά μέλη, αλλά στεναχωριέμαι πολύ που διαλύθηκε εκείνη η ωραία παρέα μας!
Πολλες φορες οι καινουργιοι που μπαινουν σε μια παρεα δυστηχως αντι να την κανουν καλυτερη και να την μεγαλωσουν στεναχωρουν καποια ατομα και τα "διωχνουν" μακρια...

paidaros
13-09-07, 16:59
Πολλες φορες οι καινουργιοι που μπαινουν σε μια παρεα δυστηχως αντι να την κανουν καλυτερη και να την μεγαλωσουν στεναχωρουν καποια ατομα και τα "διωχνουν" μακρια...

υπαρχει κατι συγκεκριμενο????????