Επιστροφή στο Forum : Πιστευε και μη ερευνα...
Τις τελευταίες ημέρες μια σειρά επιχειρηματιών και
ιδρυμάτων ανακοινώνει οτι προσφέρει οικονομική βοήθεια
προς ανακούφιση των θυμάτων των καταστροφικών
πυρκαγιών.
Ενδεικτικά να αναφέρω οτι το Ίδρυμα Λάτση (συνολικά)
προσφέρει βοήθεια 60.000.000¤, το Ίδρυμα Ωνάση
5.000.000¤, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι 12.000.000¤, η
τράπεζα Κύπρου 2.500.000¤ και πολλοί άλλοι.
Την ίδια ώρα η Εκκλησία της Ελλάδος, μέσω του
Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, εξήγγειλε οικονομική
βοήθεια (κρατηθείτε) 500.000¤!!!
Να ενημερώσω εδώ για όσους δεν γνωρίζουν οτι η
περιουσία της Εκκλησίας, χωρίς να υπολογιστούν οι
αμύθητοι θησαυροί των 2.500 περίπου μοναστηριών,
εκτιμάται γύρω στα 20.000.000.000¤ . Ναι! Είκοσι
δισεκατομμύρια Ευρώ συν του οτι είναι βασικός μέτοχος
με 30% της μεγαλύτερης τράπεζας της χώρας.Της Εθνικής.
Θα μπορούσα στο σημείο αυτό να εκφραστώ όπως θα άρμοζε
στην περίπτωση αλλά προτιμώ να συγκρατήσω την οργή μου
και να αφήσω τον καθένα σας να κάνει τα σχόλια του.
Μια ερώτηση μόνο θα ήθελα να απευθύνω στους
εκπροσώπους του Θεού στη γη (sic):
Τί θα τα κάνετε ;;;
θα τα παρουν στον ταφο τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και εκεινο που σε εξοργιζει περισσοτερο ειναι οτι η μονη βατοπεδιου που ειναι στο αγιο ορος,διεκδικει και φιλετα οικοπεδα στην θεσσαλονικη
δεν θα ξεχασω τα λογια του δασκαλου μου που ειχα στο δημοτικο,καλη του ωρα,οτι με την περιουσια που εχει η εκκλησια φτανει για να ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!
και μετα λενε γιατι βριζουμαι τους παπαδες!!!!!!!!!!!!!
ammoulianiotis
19-09-07, 18:06
Ενα εχω να πω για αυτο το θεμα.
Οποιος θελει ας παει ενα Σαββατο πρωι πρωι στην Ουρανουπολη (εισοδος του Αγιου Ορους) και ας δει κατι ωραια τζιπακια που τα οδηγουν παπαδες να μεταφερουν κατι κοπελιτσες στα ενδοτερα...
Οσο για το ποσο που προσφερε η εκκλησια τι να πω, ντροπη και μονο ντροπη γιατι εχουν φτασει στο σημειο που εκμεταλλευονται κοσμο που πιστευει...
Οποιος θελει ας παει ενα Σαββατο πρωι πρωι στην Ουρανουπολη (εισοδος του Αγιου Ορους) και ας δει κατι ωραια τζιπακια που τα οδηγουν παπαδες να μεταφερουν κατι κοπελιτσες στα ενδοτερα...
τι κοριτσακια????????????
αφου υποτιθετε οτι απαγορευετε!!!!!!!!!!!!!
neuromancer
20-09-07, 23:15
Νομίζω μετά το κράξιμο που έπεσε για τα (μόνο) 500.000, τσόνταραν κάτι παραπάνω (νομίζω τα διπλασίασαν). Αλλά και πάλι.....
Αυτοι της πηραν ρε γμτ κ δεν μπορει να μου βρει ο Ανακοντα ενα ξανθο?
Νομίζω μετά το κράξιμο που έπεσε για τα (μόνο) 500.000, τσόνταραν κάτι παραπάνω (νομίζω τα διπλασίασαν). Αλλά και πάλι.....
και αν το εκαναν,κατι τρεχει στα γυφτικα!!!!!!!!!
ammoulianiotis
21-09-07, 20:23
τι κοριτσακια????????????
αφου υποτιθετε οτι απαγορευετε!!!!!!!!!!!!!
Απαγορευετε αλλα υπαρχει παντα και η πισω πορτα Γιαννη!
Και να σας πω και το αστειο της ολης υποθεσης, μια μερα (ενα πρωινο για την ακριβεια) στο δρομο για Βασιλικα μας προσπερναει (εμενα και τον πατερα μου) μια κιτρινη Porsche και ποιος νομιζετε οτι καθοταν στη θεση του οδηγου;
Ενας ρασοφορεμενος παπας παρακαλω!
carlos_jackal
21-09-07, 20:36
εγω ρε παιδια θα ελεγα οτι αυτοι οι μαυροφορεμενει και καλα αναμαρτιτοι τυποι ειναι οι μεγαλητεροι αμαρτολοι ολου του κοσμου.εγω θελω ενας να μου πει αν εχει εξομολογιθη ποτε στη ζωη του πριν κοινωνιση η και σε ασχετες φασεις!εγω δεν το εχω κανει ποτε και ουτε προκειτε να το κανω!αν θελω να πω τις αμαρτιες μου το κανω και στο σπιτι μου και αν θελει ΕΚΕΙΝΟΣ ας με συγχωρισει!!!
ammoulianiotis
21-09-07, 20:43
Ενταξει τι να λεμε τωρα...
Εγω δεν εχω φιλησει ποτε χερι παπα και δεν το εχω στο προγραμμα για τα υπολοιπα 100 χρονια!
Εγω δεν εχω φιλησει ποτε χερι παπα
Ασε που δεν ξερεις τι επιανε πριν :P
stilo-hraklis
22-09-07, 13:27
KAI AYTA ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΡΑΝΟ!!!
KAI AYTA ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΡΑΝΟ!!!
Μάγος είσαι ρε Ηρακλή; :cool:
Κρατείστε ρε την ψυχούλα σας καθαρή, και αφήστε του "τράγους" για την αναπαραγωγή της "κατσίκας".
ammoulianiotis
24-09-07, 18:05
Πιστευω οτι δεν χρειαζεται να ακουυσεις τα λογια ενος παπα για να πιστεψεις παραπανω. Αν πιστευεις, πιστευεις και το κανεις για σενα!
Αυτός ο Χριστόδουλος ειναι απιστευτος, κρατιέται καλά απο την καρέκλα του και δεν θέλει να παραιτηθει, το απεδειξε αυτο στο ροζ σκάνδαλο με τους π**δες παπαδες. τον εκραζαν ολοι να παραιτηθει αλλα τιποτα...
Μέχρι και την κρίσιμη ωρα για την υγεία του πήρε τηλεφωνο απο το εξωτερικό για να υποστιρίξει τους δεξιους και να πει οτι "Η φωτιά μπικε για να επιρεασει τις εκλογες και να αποσταθεροποιησει την χωρα", εχωντας απλως δει στο bbc τις ειδησεις.
Κατάντια την εκλήσσιας
ammoulianiotis
24-09-07, 18:36
Γιατι δεν λες και το αλλο;
Μολις εγινε γνωστο οτι εχει καρκινο μεχρι και το αεροπλανο που μεταφερει τον πρωθυπουργο του εδωσαν για να παει στο εξωτερικο.
Αν ηταν ενας απλος συνανθρωπος μας στη θεση ξερετε ολοι πολυ καλα που θα τον ειχαν γραψει...
ammoulianiotis
24-09-07, 18:37
Ασε που δεν ξερεις τι επιανε πριν :P
Ελα ρε τωρα, αηδιασα!
Ελα ρε τωρα, αηδιασα!
και εγω!!!!!!!!!!!!
Αυτός ο Χριστόδουλος ειναι απιστευτος, κρατιέται καλά απο την καρέκλα του και δεν θέλει να παραιτηθει, το απεδειξε αυτο στο ροζ σκάνδαλο με τους π**δες παπαδες. τον εκραζαν ολοι να παραιτηθει αλλα τιποτα...
Μέχρι και την κρίσιμη ωρα για την υγεία του πήρε τηλεφωνο απο το εξωτερικό για να υποστιρίξει τους δεξιους και να πει οτι "Η φωτιά μπικε για να επιρεασει τις εκλογες και να αποσταθεροποιησει την χωρα", εχωντας απλως δει στο bbc τις ειδησεις.
Κατάντια την εκλήσσιας
και μην ξεχνατε οτι το 2003 πριν τις εθνικες εκλογες σε πολλες εκκλησιες οι παππαδες κανανε προεκλογικο αγωνα μεσα στις εκκλησιες ,επειδη μπορουσαν να επηρεασουν τους παππουδες και τις γιαγιαδες που λενε οτι λεει ο παππας του χωριου!!!!!!!!!!!!
εδω λογω ταυτοτητων ριξανε την κυβερνηση!!!!!!!!!!!!
η εκκλησια στην ελλαδα ανεβαζει και κατεβαζει κυβερνησεις!!!!!!!!
εδω που μια μονη απο το αγιος ορος εχει παρει ολα τα οικοπεδα φιλετα στις καλυτερες περιοχες της θεσσαλονικης!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=D13Rzq3yjbs
ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ???????????
ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ??????????
sNk][AnacondA
08-10-07, 16:54
Αυτοι της πηραν ρε γμτ κ δεν μπορει να μου βρει ο Ανακοντα ενα ξανθο?
Καλα ρε αχαριστε και η Γιωτα τι ειναι καποτα >??????
[AnacondA;50168']Καλα ρε αχαριστε και η Γιωτα τι ειναι καποτα >??????
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::worship::worship:
[AnacondA;50168']Καλα ρε αχαριστε και η Γιωτα τι ειναι καποτα >??????
χαχαχαχαχαχα
Νικολακη αχαριστε.:)
Δεν σε αρεσει η Γιωτα η καποτα ρε?
χαχαχαχαχαχα
Νικολακη αχαριστε.:)
Δεν σε αρεσει η Γιωτα η καποτα ρε?
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
http://www.youtube.com/watch?v=EnXNR-xSxgg
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θα φρικαρω δειτε τα post απο κατω, χμ παω για υπνο καληνυχτα