Επιστροφή στο Forum : Τραγικό τροχαίο δυστύχημα
με επτά νεκρούς, μεταξύ των οποίων και παιδιά, σημειώθηκε στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου στο 74ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, στα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο πολύνεκρο δυστύχημα επέβαιναν επτά άνθρωποι, που είναι όλοι νεκροί.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες (μεταξύ των οποίων και ένα 17χρονο κορίτσι) που κατευθυνόταν προς Λαμία, ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε στις μεταλλικές διαχωριστικές μπάρες, τινάχτηκε στον αέρα και έπεσε με τον «ουρανό» πάνω σε διερχόμενο ΙΧ, με τέσσερις επιβάτες, που κατευθυνόταν προς Αθήνα.
Και στα δύο αυτοκίνητα οι επιβάτες ήταν οικογένειες. Οι τρεις νεκροί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας και οι υπόλοιποι στο νοσοκομείο Θήβας. Τα στοιχεία των θυμάτων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
Στο σημείο έκλεισαν και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Λαμία, ενώ η κυκλοφορία προς Αθήνα αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 7 το βράδυ.
Στο σημείο μετέβη και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, για το συντονισμό των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ με εντολή του τέθηκαν σε ετοιμότητα οι δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και κινητοποιήθηκε ελικόπτερο για να συνδράμει τις επίγειες δυνάμεις μέχρι την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Στο σημείο μετέβη και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματικών ερευνών για την ταυτοποίηση των νεκρών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά εκφράζονταν φόβοι για οκτώ νεκρούς, καθώς, λόγω της σφοδρής σύγκρουσης και του διαμελισμού των επιβατών των αυτοκινήτων, δεν ήταν δυνατόν να διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός των θυμάτων.
Γιαυτό πιστεύω οτι όταν πιανουν κάποιον να τρέχει με πανω απο 140 στην εθνική θα πρέπει να τον εκτελουν επι τοπου...
Οκ ρε φιλε εσυ θελεις να πεθανεις και δικαιωμα σου, οι αλλοι ομως τι φταινε
Οχι οτι αλλάζει κάτι ως πρός το τραγικό μέρος της είδησης αλλά το συγκεκριμένο τροχαίο έγινε 1 εβδομάδα πρίν.:confused2:
ammoulianiotis
01-10-07, 20:16
Ειχα δει και τα πλανα στη τηλεοραση.
Τραγικο...
Επίσεις καθόμουν και υπολόγιζα ποσα πληρωνει ο λαός την ημέρα στα διώδια, τα εσοδα του κράτους απο εκει ειναι στα 100.000 ευρο Την ημέρα...
Και αυτό για να μήν εχουμε διαχωριστικές μπαρες και εναν δρόμο ισα ισα να γινεται η κυκλοφορία, καλα την εγκλιματική αμέλεια την κανουν τα στρουμφ που πολες φορες σε αυτην την διαδρομη των 500 χιλιομετρων δεν υπάρχουν πουθενά...
Αν ηθελαν θα εκοβαν μερικά κεφαλια και μετα θα σου ελεγα αν οι μαγκες των δρομων θα τολμουσαν να τρεξουν.
Το ξέρω οτι ο νεοελληνας ειναι μ@λ@κ@ς αλλα οταν μπει το αβγο στον κω*ο θα γίνει ανθρωπος θελει δεν θελει
Soul_Giannis
01-10-07, 21:45
Παιδια ειναι κριμα πραγματικα να μην υπολογιζεις κανεναν αλλον στο δρομο αλλα σκεφτητε και τον ευατο μας ποσες φορες το καναμε καταλαθος!
Ειναι τραγικο,πραγματικα κριμα.Μακαρι να γινοταν μαθημα σε ολους και να ειμαστε ολοι πιο προσεχτικοι.
Φίλε μου δεν ειναι λυση να υπολογιζει ο καθενας ποσο μπορει να τρεξει, και τον οδηγο της bmw να ρωτουσες (εκει που βρισκεται και καλα κανει και βρισκεται) θα σου ελεγε οτι εχει ενα τρομερο αμαξι που δεν μπορει να πηγαινει οπως θετει ο νομος, με 90 δηλαδη.
Εμενα παντως δεν θα μου αρεσε να σκοτωθω εγω και η οικογενεια μου γιατι ενας μ@λ@κ@ς εχει ωραιο αμαξι και θελει να πηγαινει γ@μιω*τας...
Λυπαμαι που το λεω ετσι ωμα αλλα κατι τετοιους πρεπει να μεριμνει το κρατος και να τους στελνει στην κρεμαλα, οχι τωρα, ξερεις αφαιρεση διπλωματως και μλκιες.
Ξερω οτι ενα τετοιο αμαξι ειναι ποιο ασφαλες σχετικα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να πας με 200 επειδή "ξερεις ποια ειναι τα ορια", γιαυτο και υπαρχει σχετικη νομοθεσια με τα ορια ταχυτητας και θα επρεπε οταν τα ξεπερνας κατα 50% να θεωρεισαι εγκληματιας.
Πως θα γινει αυτο ομως οταν εγω προσωπικα πηγαινω αθηνα καθε ευδομαδα περιπου και εχω να δω αστυνομικό απο τοτε που εβλεπε η γιαγια μου την λαμψη ???
καλησπερα...οι 4 που πηγενανε στην αθηνα με το citroen xantia ηταν απτο χωριο μου...τους ηξερα ολους πολυ καλα..η ειδηση εσκασε σαν βομβα και σε μια κλειστη κοινωνια με 4000 κατοικους καταλαβενετε τι εγινε..πηγενανε σε εναν γαμο στην αθηνα....3 οικογενειες κλεισανε απτους δικου μας...δεν ειναι και λιγο να πηγενεις μια χαρα στον δρομο σου και να σου ερθει ουρανοκατεβατη μια bmw...κριμα....
Γιαυτό πιστεύω οτι όταν πιανουν κάποιον να τρέχει με πανω απο 140 στην εθνική θα πρέπει να τον εκτελουν επι τοπου...
Οκ ρε φιλε εσυ θελεις να πεθανεις και δικαιωμα σου, οι αλλοι ομως τι φταινε
ειναι πραγματικα κριμα να χανονται ζωες στην ασφαλτο!!!!
αλλα εδω θα διαφωνησω μαζι σου γιατι δεν ειναι ετσι οτι εσυ θελεις να πεθανεις!!!!!!!!!!!!!
υπαρχουν αυτοκινητα που τα πουλανε και δεν μπορουν να πανε κατω απο 140χλμ ας πουμε!!!!!
απλα πιστευω ο καθενας θα πρεπει να ξερει ποια ειναι τα ορια του αμαξιου του και πως αντιδραει σε καθε περιπτωση και σε καθε ταχυτητα!!!!!!!!!!!!!!
ο καθενας απο εμας πρεπει να ξερει ποια ειναι τα ορια!!!
πως θα φρεναρει στα 120,στα 140,στα 160,πως πρεπει να παρει την στροφη και πολλα αλλα!!!!!!!!!!!!
απλα υπαρχουν και οδηγοι μεγαλυτερης ηλικιας ή θυληκου γενους που ετσι οπως πανε στον δρομο καμια φορα σε αναγκαζουν να κανεις ισως καποια ακραια κινηση,ειτε λεγετε προσπερασμα,ειτε σανιδωμενο γκαζι και πολλα αλλα!!
stilo-hraklis
02-10-07, 00:45
καλο ειναι να ξερουμε τα ορια μας και τα ορια του αμαξιου και που πρεπει να τρεχουμε....εγω παντως απο τοτε που πηρα το στιλο δεν τρεχω παλια η οταν περνω το gti παω ταπα....δεν ξερω αν ποτε θα το κοψω...αλλα...η ταχυτητα ειναι η ζωη μου...βεβαια ξερω που το παταω και μη,...αλλα με τετοια ζωα που οδηγανε..και με 30 να πας κινδυνευεις
Προσωπικα μετα το συμβαν στα Τεμπη το 2006 με τους 21 νεκρους μαθητες ολα τα υπολοιπα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.Αφου δεν εγινε καμια αλλαγη στους δρομους μετα απο εκεινο ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ γραψτε τους ολους στα @@ σας κ προσεχετε απλα τον κ@λο σας οταν ειστε πανω στις ροδες.
καλο ειναι να ξερουμε τα ορια μας και τα ορια του αμαξιου και που πρεπει να τρεχουμε....εγω παντως απο τοτε που πηρα το στιλο δεν τρεχω παλια η οταν περνω το gti παω ταπα....δεν ξερω αν ποτε θα το κοψω...αλλα...η ταχυτητα ειναι η ζωη μου...βεβαια ξερω που το παταω και μη,...αλλα με τετοια ζωα που οδηγανε..και με 30 να πας κινδυνευεις
Δεν θελω να σχολιάσω το "η ταχυτητα ειναι η ζωη μου" γιατι θα μιλήσω ασχημα και δεν θελω να σας δωσω κακη εντύπωση για το ατομο μου (οσο μπορω τουλαχιστον), θελω ομως να δωσω σαν απαντηση ενα ωραιο βιντεακι που βρηκα...! -> http://www.youtube.com/watch?v=_a2H2Q8r_b0&NR=1
Δεν θελω να σχολιάσω το "η ταχυτητα ειναι η ζωη μου"
Μαζί σου φίλε μου
Δεν θελω να σχολιάσω το "η ταχυτητα ειναι η ζωη μου" γιατι θα μιλήσω ασχημα και δεν θελω να σας δωσω κακη εντύπωση για το ατομο μου (οσο μπορω τουλαχιστον), θελω ομως να δωσω σαν απαντηση ενα ωραιο βιντεακι που βρηκα...! -> http://www.youtube.com/watch?v=_a2H2Q8r_b0&NR=1
Πρεπει να σεβαστεις την προσωπικη αποψη του καθενα,το οτι του Ηρακλη του αρεσει η ταχυτητα μπορει εσενα να σου φαινεται λαθος.
Αν δεν φερνει σε κινδυνο αλλους ανθρωπους ειναι σεβαστη η αποψη του,και πιστεψε με,αρεσει σε πολυ κοσμο η ταχυτητα και αυτο θα το δεις αν πας στην πιστα των Σερρων.
Εγω προσωπικα τρεχω μονο στο wrc(playstation....);)
ammoulianiotis
02-10-07, 13:43
Προσωπικα μετα το συμβαν στα Τεμπη το 2006 με τους 21 νεκρους μαθητες ολα τα υπολοιπα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.Αφου δεν εγινε καμια αλλαγη στους δρομους μετα απο εκεινο ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ γραψτε τους ολους στα @@ σας κ προσεχετε απλα τον κ@λο σας οταν ειστε πανω στις ροδες.
Εχεις απολυτο δικιο Νικο...
Ειναι πραγματικα γελοιο ο καθενας να οδηγει και να μην "νιωθει" με αποτελεσμα να χανονται ανθρωποι στην ασφαλτο.Προσωπικα εχω χασει τον κολλητο μου πριν 3 χρονια χωρις εξηγηση καμια απλα τον βρηκαμε,εκανα να συνελθω 1,5 χρονο..οσοι δεν εχουν επιγνωση τι κανουν οταν οδηγουν η απλα πουλανε μαγκια....υπαρχουν πολλα να κανουν απο το να βγαινουν στο δρομο και να παιρνουν στο λαιμο τους ατομα που δεν φταινε.Αυτοι θελουν κρεμασμα..
stilo-hraklis
02-10-07, 14:56
Ειναι πραγματικα γελοιο ο καθενας να οδηγει και να μην "νιωθει" με αποτελεσμα να χανονται ανθρωποι στην ασφαλτο.Προσωπικα εχω χασει τον κολλητο μου πριν 3 χρονια χωρις εξηγηση καμια απλα τον βρηκαμε,εκανα να συνελθω 1,5 χρονο..οσοι δεν εχουν επιγνωση τι κανουν οταν οδηγουν η απλα πουλανε μαγκια....υπαρχουν πολλα να κανουν απο το να βγαινουν στο δρομο και να παιρνουν στο λαιμο τους ατομα που δεν φταινε.Αυτοι θελουν κρεμασμα..
ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ.....Μ,ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΑΠΑ....
KΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ!! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ...
!!!!!ΟΛΟΙ ΠΑΤΕ ΜΕ 30 ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ??
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΙΟΝ...
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ,,,
εχω και εγω ενα βιντεο...που κατα συμπτωση ειμαι και γω....
ειμαι επικυρηγμενος....
http://www.youtube.com/watch?v=udyQ69IxoX8&mode=related&search=
Δεν φταιει παντα η ταχυτητα ρε παιδια,ολοι οι αρμοδιοι λενε παντα την ιδια καραμελλα''ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ''...
Σιγουρα αυτος ειναι συνηθως ο πιο πιθανος παραγοντας ομως μιλαει κανενας για την κατασταση της ασφαλτου?
Για τον κακο φωτισμο?
Για τις αναποδες κλισεις σε στροφες?
Για την μη υπαρξη ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥ διαχωριστικου?
Για την μια λωριδα ανα κατευθυνση σε μεγαλο μερος εθνικων οδων που σε αναγκαζει να πηγαινεις στην Λ.Ε.Α και να πατας ολο το ψωφιο ζωικο βασιλειο?
Οι ιδιοι πηγαινουν με τα ορια που λενε οι δημοσιοι δρομοι?
Πατε στο μεγαλυτερο κομματι της εθνικης Αθηνων-Λαμιας με 90,την ιδια ωρα που στην σκοτωστρα Κορινθου-Πατρων ισχυει το ιδιο οριο,και στην Αττικη οδο ειναι 100 στο μεγαλυτερο μερος της... Οντως... τι Αττικη οδος, τι Κορινθου-Πατρων,το ιδιο ειναι!!!
Μηπως πρεπει να γινει μια ανακαταταξη σε αυτο το θεμα?
Δεν φταιει παντα η ταχυτητα παιδια και το ξερουμε ολοι αυτο.
Ατυχημα μπορεις να προκαλεσεις οταν πας στην μεσαια με 40.
Φταιει και το μυαλο μας το ξερο.
Αυτα...
Την αποψη μου ειπα απλα ηρακλη.Ουτε σε κρεμασα ουτε τπτ..Αν εννοουσα εσενα θα το ειχα κανει με παραθεση.Συγνωμη αν παρεξηγηθηκες.
παιδες πολυ απλα 50% φταιμε εμεις που το παταμε λιγο παραπανω ενω ξερουμε οτι οι δρομοι ειναι χαλια και αλλαο ενα 50% το κρατος που δεν μπορει να φτιαξει δρομους της προκοπης
stilo-hraklis
02-10-07, 17:58
MARIA
δεν παραξηγηθηκα....συνχηστικα..μου την δινει να λενε ολοι μονο η ταχυτητα φταιει...ειναι ολο το πακετο...συνφωνω με stilato&richard
Υ.Γ εγω θα πηγαινω ταπα και αυτο που θα με σταματαει θα ειναι οι μπατσοι για κλησεις....αν δεν ειμουν εγω και verone...οι αστυνομοι θα γινοντουσαν κλεφτες
χαχχα
Υ.Γ εγω θα πηγαινω ταπα και αυτο που θα με σταματαει θα ειναι οι μπατσοι για κλησεις....αν δεν ειμουν εγω και verone...οι αστυνομοι θα γινοντουσαν κλεφτες
χαχχα
Εαν ήσουν 18-20 ετών δεν θα σου έλεγα πολλά γιατί & εγώ υπήρξα & φυσικά έκανα & τα χειρόφρενά μου & τις κωλιές μου (αφού μάλιστα το πρώτο αυτοκίνητο που οδηγούσα ήταν πισωκούνα).
Αλλά ρε ****το σου δεν είσαι παιδάκι.
Και εαν δεν θέλεις να σεβαστείς τον εαυτό σου δεν πειράζει. Αντε στούκαρε κάπου μόνος σου. Ελα όμως που συνήθως παίρνεις & κάποιον άλλον στον λαιμό σου. Και εαν έχει & αυτός τα ίδια μυαλά με σένα πάλι δεν πειράζει. Εαν όμως δεν φταίει σε τίποτα ? Και το χειρότερο είναι να φας κάποιον λάχανο & εσύ να την σκαπουλάρεις. Πως θα ζήσεις με την συνείδησή σου ? Θα είσαι άνετος.
Ζητώ συγνώμη εαν ξεπερνάω τα όρια σε κάποιες εκφράσεις μου, αλλά επειδή είμαι πλέον πατέρας & βλέπω τα πράγματα διαφορετικά.
stilo-hraklis
02-10-07, 19:09
δηλαδη ρε φιλαρακι εσυ γιατι φτιαχνεις το αμαξι σου???απαντησε μου τοχω απορια
Δεν φταιει παντα η ταχυτητα ρε παιδια,ολοι οι αρμοδιοι λενε παντα την ιδια καραμελλα''ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ''...
Σιγουρα αυτος ειναι συνηθως ο πιο πιθανος παραγοντας ομως μιλαει κανενας για την κατασταση της ασφαλτου?
Για τον κακο φωτισμο?
Για την μια λωριδα ανα κατευθυνση σε μεγαλο μερος εθνικων οδων που σε αναγκαζει να πηγαινεις στην Λ.Ε.Α και να πατας ολο το ψωφιο ζωικο βασιλειο?
Πατε στο μεγαλυτερο κομματι της εθνικης Αθηνων-Λαμιας με 90,την ιδια ωρα που στην σκοτωστρα Κορινθου-Πατρων ισχυει το ιδιο οριο,και στην Αττικη οδο ειναι 100 στο μεγαλυτερο μερος της... Οντως... τι Αττικη οδος, τι Κορινθου-Πατρων,το ιδιο ειναι!!!
Αυτα...
Ο λόγος που στην ελλάδα εχουμε αυξηση στα τροχαία ατυχηματα στην ελλάδα δεν ειναι ο δρόμος φίλε μου, φταιει το φτωχό συστημα τροχαιας που δεν κοβει ****υς και επισης συμφωνω τον Cavallino:
Εαν ήσουν 18-20 ετών δεν θα σου έλεγα πολλά γιατί & εγώ υπήρξα & φυσικά έκανα & τα χειρόφρενά μου & τις κωλιές μου (αφού μάλιστα το πρώτο αυτοκίνητο που οδηγούσα ήταν πισωκούνα).
Αλλά ρε ****το σου δεν είσαι παιδάκι.
Και εαν δεν θέλεις να σεβαστείς τον εαυτό σου δεν πειράζει. Αντε στούκαρε κάπου μόνος σου. Ελα όμως που συνήθως παίρνεις & κάποιον άλλον στον λαιμό σου. Και εαν έχει & αυτός τα ίδια μυαλά με σένα πάλι δεν πειράζει. Εαν όμως δεν φταίει σε τίποτα ? Και το χειρότερο είναι να φας κάποιον λάχανο & εσύ να την σκαπουλάρεις. Πως θα ζήσεις με την συνείδησή σου ? Θα είσαι άνετος.
παιδες πολυ απλα 50% φταιμε εμεις που το παταμε λιγο παραπανω ενω ξερουμε οτι οι δρομοι ειναι χαλια και αλλαο ενα 50% το κρατος που δεν μπορει να φτιαξει δρομους της προκοπης
Εγώ επειδή ο δρομος ειναι χάλια δεν τρέχω, το ιδιο θα μπορουσε να κάνει ο καθενας :)
stilo-hraklis
02-10-07, 19:39
καλα το κοβω γιατι θα αρχησω να $#!%@$%^$@@$@
ολοι δεν τρεχετε μονο εγω ειμαι...
τεσπα...Συνχαρητηρια ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ
Εεεεεπ....επειδή το έχω δει το έργο πολλές φορές....
Δεν πρόκειται να βγει κάτι από την κουβέντα...Ούτε υπάρχει υπαρκτό όριο πόσο μπορεί να τρέξει κανένας ανάλογα με το αυτοκίνητο που έχει η τα χέρια που διαθέτει...
Προσωπική άποψη,θεωρώ τα όρια εξευτελιστικά, ειδικά σε κάτι νέους αυτοκινητόδρομους αλλά αναγκάζομαι να τα τηρήσω για πολλούς και διάφορους λόγους....(στο 90% των περιπτώσεων)
Το θέμα είναι ότι όταν θέλουμε να τρέξουμε ποτέ να μην πηγαίνουμε πάνω από το 60% των δυνατοτήτων μας και του αυτοκινήτου μας....Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
stilo-hraklis
02-10-07, 20:12
Εεεεεπ....επειδή το έχω δει το έργο πολλές φορές....
Δεν πρόκειται να βγει κάτι από την κουβέντα...Ούτε υπάρχει υπαρκτό όριο πόσο μπορεί να τρέξει κανένας ανάλογα με το αυτοκίνητο που έχει η τα χέρια που διαθέτει...
Προσωπική άποψη,θεωρώ τα όρια εξευτελιστικά, ειδικά σε κάτι νέους αυτοκινητόδρομους αλλά αναγκάζομαι να τα τηρήσω για πολλούς και διάφορους λόγους....(στο 90% των περιπτώσεων)
Το θέμα είναι ότι όταν θέλουμε να τρέξουμε ποτέ να μην πηγαίνουμε πάνω από το 60% των δυνατοτήτων μας και του αυτοκινήτου μας....Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
Συμφωνω....
και δεν το συνεχιζω γιατι το βλεπω ring αν συνεχισω
εχω και εγω ενα βιντεο...που κατα συμπτωση ειμαι και γω....
ειμαι επικυρηγμενος....
Τι αμοιβη δινουν?Ειδα ενα κομμενο abarth κ σκεφτομαι να το χτυπησω αμα σε εκδωσω..
Εχεις απολυτο δικιο Νικο...
συμφωνω και εγω!!!!!!!!!!!!
ολοι το παιζουμε κοτες δημοσιακαι μολις πιανουμετο τιμονι,τα ξεχναμε ολα!!!!!!!!!!!!!!
Και απο αυτους που σκοτωθηκαν κανενας δεν πηγαινε πανω απο τις δυνατοτητες του, ολοι στα όρια του αυτοκινητου πηγαιναν.
Οπως και να το κάνουμε πολλοι υπερεκτημάνε τις δυνατότητες τους και πιστεύουν οτι δεν θα συμβει ποτέ το κακό σε αυτους, μεχρι που γινεται.
ΔΕΝ θελω να κινδυνευω ουτε εγω ουτε η οικογένεια μου γιατι μερικοι νομίζουν οτι "ζωγραφιζουν στο τιμονι".
Αν καποιος ξέρει τα όρια του τοτε ας πάει στα λιμανάκια η σε όποιο μερος μαζευονται ολοι οι κ@υλιαρ*δες, που ξέρουν τους κυνδυνους αλλα το ρισκάρουν.
http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=view&id=2067&Itemid=2
"Σε σειρά των τηλεοπτικών διαφημίσεων στην Αυστραλία, εμφανίζονται γυναίκες να κουνούν το μικρό δάκτυλο του χεριού τους, χειρονομία η οποία συμβολίζει το μικρό πέος, καθώς οι άνδρες οδηγοί περνούν από μπροστά τους με υπερβολική ταχύτητα. " -> http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2039766057
Παντως επιστημονικά απο ψυχολογικής αποψης αυτο ειναι σωστο, κάποιος που προσπαθεί να εντυπωσιάσει με την οδηγηση, τοτε μάλλον σε κάποιο αλλο τομέα δεν τα πάει καλα, και το νιώθει :P
Και απο αυτους που σκοτωθηκαν κανενας δεν πηγαινε πανω απο τις δυνατοτητες του, ολοι στα όρια του αυτοκινητου πηγαιναν.
Οπως και να το κάνουμε πολλοι υπερεκτημάνε τις δυνατότητες τους και πιστεύουν οτι δεν θα συμβει ποτέ το κακό σε αυτους, μεχρι που γινεται.
ΔΕΝ θελω να κινδυνευω ουτε εγω ουτε η οικογένεια μου γιατι μερικοι νομίζουν οτι "ζωγραφιζουν στο τιμονι".
Αν καποιος ξέρει τα όρια του τοτε ας πάει στα λιμανάκια η σε όποιο μερος μαζευονται ολοι οι κ@υλιαρ*δες, που ξέρουν τους κυνδυνους αλλα το ρισκάρουν.
Εκ των πραγμάτων αν φύγεις από τον δρόμο έχεις περάσει κατά πολύυυυυυ τις δυνατότητες σου...end of story...
Λάθος, ούτε εκεί...η πίστα είναι το καλύτερο περιβάλλον να φτάσεις στο 90% των ορίων σου ή ακόμα και να τα ξεπεράσεις αν δεν σου καίγεται καρφί για το αν θα φέρεις τούμπες...(πράγμα πολύ εύκολο ακόμα και σε πίστα)...
Θα μου πείτε αν γίνουν πίστες δεν θα τρέχουνε/με στους δρόμους...?
Η απάντηση είναι όχι...αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις πού είναι τα όρια σου, θα καταλάβεις ότι στον δρόμο μπορείς να πας μόνο σβέλτα και όχι με την ταυτότητα δαγκωμένη. Επίσης θα αρχίσεις να κατανοείς την συμπεριφορά του αυτοκινήτου σου στο όριο που μπορεί να βοηθήσει σε μία ενδεχόμενη άσχημη στιγμή....
Και αν κάποιος πηγαίνει σβέλτα αρκετά εντός των ορίων του, δεν πειράζει κανέναν εφόσον μένει στα διακριτά όρια της δική του λωρίδας......;)
Για τον κακο φωτισμο?
Αυτα...
μην πας μακρια!!!!!!!!!!!!!!!
εθνικη οδο θεσ/νικης-αθηνων με ευθειες περιπου πανω κατω 100 με 120 χιλιομετρων σε εχει οριο τα 120χλμ!!!!!
τι λετε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στον μαλιακο που το λενε φονικο πεταλο,οσες φορες εχω περασει με πανω απο το οριο παω μια χαρα χωρις να προκαλω ή ενοχλω κανενας γιατι αν ξερετε τα ορια ταχυτητας ειναι με νομο του 1950!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχει μια ευθεια μετρημενη περιπου 10 χιλιομετρα που σε εχει οριο τα 50!!!!!χιλιομετρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παμε καλα???????????
ολοκληρη εγνατια οδο με ατελειωτες ευθειες και σε εχει οριο 130 που μπορουσε καλιστα να ειναι παραπανω!!!!!!!!!!!!!!
και μην ξεχνατε κατι που ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!1
ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ!!!!!!!!!!!!!!1
τωρα γιατι ειναι δεν ξερω,ισως οτι οι ρυθμοι εκει κατω ειναι υπερβολικα γρηγοροι,ισως το αγχος δεν ξερω!!!!!!!!!!!!!!
ειχα περπατησει την εθνικη κορινθου-πατρων και τρομαξα να κρατησω το αμαξι στον δρομο!!!!!!!!!!!!!!!
και ολοι πηγαινανε νομιζεις και ηταν πιστα φορμουλας 1!!!!!
για χαλαρωστε λιγο εκει κατω με την οδηγηση και αν δεν πιστευει καποιος τον προκαλω να ερθει προς τα βορεια και να το διαπιστωσει μονος του!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!1
ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ!!!!!!!!!!!!!!
Ειναι οντως λιγο επικίνδυνοι αλλα κυριως εκνευριστικοι, οταν αναψει το πρασινο και εισαι μπροστα απο κάποιον θα σε κορναρει πριν το δεις, πω τσαντιζομαι απίστευτα οταν γινεται αυτο μονο στην αθηνα μου συμβαινει. (αν εχω εναν μονο πισω σταματαω καμια 10 δευτερολεπτα και τον ρωταω τι τρεχει ετσι για σπασιμο :P :P :P :P)
Θα μου πείτε αν γίνουν πίστες δεν θα τρέχουνε/με στους δρόμους...?
Πιστευω οτι αν γινουν πιστες τοτε σιγουρα θα μπορει καποιος με μικρο κοστος να κανει το "κεφι" του χωρις να θετει σε κινδυνο τους αλλους αλλα και παλι δεν ειναι απολυτο αυτο..:cool:
Πιστευω οτι αν γινουν πιστες τοτε σιγουρα θα μπορει καποιος με μικρο κοστος να κανει το "κεφι" του χωρις να θετει σε κινδυνο τους αλλους αλλα και παλι δεν ειναι απολυτο αυτο..:cool:
Θα συμφωνησω μαζι σου αλλα πολυ φοβαμαι οτι φευγοντας απο την πιστα απο κεκτημενη ταχυτητα θα αργησεις πολυ να επανελθεις στα σωστα ορια...:D:D:D
Θα συμφωνησω μαζι σου αλλα πολυ φοβαμαι οτι φευγοντας απο την πιστα απο κεκτημενη ταχυτητα θα αργησεις πολυ να επανελθεις στα σωστα ορια...:D:D:D
χμμ σχετικο κ αυτο αν αναλογιστεις οτι το αμαξι θα μπορουσαμε να το παρομοιασουμε με μια ωραια γκομενα φαντασου ας πουμε μια μερα αγριο sex για αρκετες ωρες..θα εχεις δυναμη μετα να κανεις κιαλλο?ετσι καπως κ η πιστα,πας ξεδινεις κ εισαι coool μετα..
Αποψεις ειναι αυτα..
Οπως κ να εχει παντως πιστευω οτι γενικα η πιστα βοηθαει οπως ειπε κ ο Μουτρος(face) να μαθεις πολλα περισσοτερα για σενα κ το αμαξι σου οποτε κ παλι σβελτα να πηγαινεις στο δημοσιο δρομο σιγουρα εχεις μια Α πειρα πως θα συμπεριφερθει το αμαξι σε μια "ατυχη" στιγμη.
Οταν όλοι πηγαίνουν σαν ανθρωποι δεν υπαρχει ο παραγοντας τυχη μεσα παιδια, η μονη ατυχια που μπορει να συμβει ειναι να πεσεις πανω σε ενα γιδι που τρεχει σαν χαζος
και μην ξεχνατε κατι που ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ!!!!!!!!!!!!!
Κατι κουλο τρεχει μαλλον...γιατι το ιδιο λενε και για τους θεσσαλονικεις...οτι ειναι οι πιο απροσεχτοι οδηγοι...
Και κατι τελευταιο...πως γινεται ολοι να ξερουμε να οδηγαμε,να ειμαστε οι super οδηγοι δεν το καταλαβαινω...Το οτι πιασαμε στα χερια μας ενα τιμονι δεν σημαινει οτι αυτοματαως μαθαμε να οδηγαμε...ποσο μαλλον εδω στην ελλαδα!
Κατι κουλο τρεχει μαλλον...γιατι το ιδιο λενε και για τους θεσσαλονικεις...οτι ειναι οι πιο απροσεχτοι οδηγοι...
Και κατι τελευταιο...πως γινεται ολοι να ξερουμε να οδηγαμε,να ειμαστε οι super οδηγοι δεν το καταλαβαινω...Το οτι πιασαμε στα χερια μας ενα τιμονι δεν σημαινει οτι αυτοματαως μαθαμε να οδηγαμε...ποσο μαλλον εδω στην ελλαδα!
ποιος το λεει?????????
για κανε ενα γκαλοπ πανελληνιως για το τι λενε για τους αθηναιους και μετα πες μου
Υ.Γ δεν τα γραφω για να ανοιξει κοντρα!!!!!!!!!!!
απλα ειναι μια ωμη αληθεια!!!!!!!!!!!
βρε συ Γιάννη καλό είναι να μην ισοπεδώνουμε πράγματα όταν δεν μιλάμε με στοιχεία και έρευνες να βάζουμε και ένα "νομίζω" ή "προσωπική μου άποψη".Ωμή αλήθεια και να μην πω...Μιά χαρά οδηγοί είναι..Αυτό είναι στον άνθρωπο. Και εγώ όσες φορές έχω ανέβει Θεσσαλονίκη δεν ανάβουν φλας....Τι πάει να πει αυτό..Τι ωμή αλήθεια και χαζά...
έχω φίλους Αθηναίους που στη Αθήνα κάνουν ότι τους περάσει από το μυαλό αλλά όταν περνάνε τον Αγ. Στέφανο σαν να μεταμορφώνονται....Είναι αυτή η πόλη....
Ε καλα το φλας το αναβεις οταν υπαρχει λογος, αλλιως εισαι σαν να πηρες το διπλωμα προχθες :P
Εγω νομίζω οτι βιάζονται πολυ οι αθηναιοι ολοι τρεχουν να προλάβουν, ισως να ειναι λογικό κατα μεσο όρο περνανε περισσοτερες ωρες στο τιμόνι
ολα για το χρημα γινονται οσο πιο γρηγορα τοσα πιο πολλα φραγκα κερδιζουν αυτοι που τρεχουν
οσο για την αθηνα ας ειχαμε και εμεις τετοιους δρομους γιαννη και θα σου ελεγα εγω αμα ειμασταν καλητεροι η χειροτεροι!!!!!
Δεν ξέρω εαν οι Αθηναίοι είμαστε χειρότεροι από τους Θεσσαλονικείς, αυτό που ξέρω είναι ότι εδώ & μισό χρόνο βλαστημάω την ώρα & την στιγμή που απέκτησα το Stilo !!
Οχι γιατί μου βγάζει προβλήματα, όχι. Απλά είναι πάρα πολλές οι φορές που θα ήθελα να είχα ένα ...σαράβαλο. Να το παίζω συγκρουόμενα !!
Ρε παιδιά έχουμε ξεφύγει
Το κόκκινο φανάρι δεν είναι για εμάς, είναι για τους επόμενους ...Και επειδή το σκέφτονται πολλοί αυτό βλέπεις να περνούν με κόκκινο πάνω από 3-4 σειρές αυτοκινήτων.
Το πράσινο φανάρι πριν ανάψει ο από πίσω έχει κορνάρει.
Για το STOP τι να πω. Οταν φαίνεται (από τα αυτοκόλλητα των συνδέσμων ομάδων) μάλλον το αντιμετωπίζουμε σαν διακοσμητικό σήμα (καλά εδώ υπερβάλλω λιγάκι !!)
Το parking είναι το απόλυτο πρόβλημα. Ο λόγος για τον οποίο οι μισοί αγοράζουν jeep-οειδή είναι για να μπορούν να καβαλούν το πεζοδρόμιο.
Το διπλοπαρκάρισμα έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας & δειλά-δειλα κάνει την εμφάνισή του το φαινόμενο του αποκλεισμού του δρόμου !!
Το τελευταίο Σάββατο είχα κατέβει σε γνωστή αλυσίδα καφέ της πλατείας της περιοχής μου & ακούω μια κοπέλα να λέει σε ένα φίλο της: "Μην κάτσουμε εδώ Γιάννη. Καλύτερα εδώ να βλέπω & το αμάξι γιατί έχω διπλοπαρκάρει". :yikes:
Σε φούρνο της περιοχής αφήνουν δεξιά - αριστερά τα αυτοκίνητα για να ψωνίσουν & άλλοι επειδή βαριούνται να περπατήσουν 1 τετράγωνο, το αφήνουν με alarm & ...άσε τον άλλο να περιμένει μέχρι να τελειώσω τα ψώνια (εδώ δεν υπερβάλλω !!)
...και τόσα άλλα που ομορφαίνουν την ζωή μας !!
Από την μία λέω να κάνουμε παιδιά για να μην χαθούμε από τον χάρτη, από την άλλη λέω ας μας φάνε οι Τούρκοι & οι Αλβανοί τόσο σκατάδες που είμαστε ή μάλλον που γίναμε