Επιστροφή στο Forum : Εδώ Μακεδονία

Η νέα πρόταση Νίμιτς σε Ελλάδα και Σκόπια για το όνομα θα είναι και η τελική 
Της Δωρας Αντωνιου
Το τηλεφώνημα του ειδικού μεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών κ. Μάθιου Νίμιτς, με το οποίο θα τους γνωστοποιηθεί η ημερομηνία της επόμενης συνάντησης, αναμένουν οι διαπραγματευτές Ελλάδας και ΠΓΔΜ για το θέμα της ονομασίας, πρέσβεις Αδαμάντιος Βασιλάκης και Νίκολα Ντιμιτρόφ.
Ο κ. Νίμιτς, καταθέτοντας την πρότασή του την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, είχε προτείνει, εφόσον οι δύο πλευρές είναι έτοιμες, η συνάντηση στη Νέα Υόρκη να γίνει αύριο, 27 Φεβρουαρίου. Μέχρι αργά χθες δεν είχε υπάρξει σχετική ειδοποίηση. Πάντως, διπλωματικές πηγές εκτιμούν, με δεδομένη τη χρονική πίεση, ότι το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί.
Στη Νέα Υόρκη οι διαπραγματευτές των δύο πλευρών θα καταθέσουν τις παρατηρήσεις και προτάσεις των κυβερνήσεών τους πάνω στην πρόταση που έφερε στο τραπέζι ο κ. Νίμιτς. Αναμένεται ότι ο ειδικός μεσολαβητής -αφού ακούσει τις ενστάσεις και τις τοποθετήσεις των διαπραγματευτών- θα διαμορφώσει μια νέα πρόταση, η οποία θα είναι και η οριστική: Θα κληθούν δηλαδή οι δύο πλευρές όχι να τοποθετηθούν επί αυτής, αλλά να αποφασίσουν εάν την αποδέχονται ή την απορρίπτουν. Με αυτό το δεδομένο, η προσεχής συνάντηση των διαπραγματευτών καθίσταται εξαιρετικά σημαντική, καθώς στη διάρκειά της θα κριθούν τα κέρδη και οι απώλειες της κάθε πλευράς, σε σχέση με την αρχική πρόταση. Η προσέγγιση των δύο πλευρών σε σχέση με την πρόταση δείχνει διαμετρικά αντίθετη.
Σε σχέση με τις προτεινόμενες ονομασίες, η Αθήνα αποδέχεται το Δημοκρατία της Ανω Μακεδονίας και ετοιμάζεται να προτείνει το Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας, απορρίπτοντας τις υπόλοιπες προτάσεις ονομασιών του κ. Νίμιτς. Τα Σκόπια, σύμφωνα με πληροφορίες από την προχθεσινή τρίωρη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της γειτονικής χώρας, αποδέχονται το Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Μακεδονίας και το Δημοκρατική ή Λαϊκή Δημοκρατία της Μακεδονίας, απορρίπτοντας όλες τις άλλες προτάσεις. Η Αθήνα θα επιμείνει στη χρήση της συμφωνημένης σύνθετης ονομασίας στα διαβατήρια της ΠΓΔΜ, ενώ τα Σκόπια κρίνουν τη σχετική πρόταση ως μη αποδεκτή. Διάσταση απόψεων καταγράφεται και ως προς την αναφορά της συμφωνημένης ονομασίας στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας. Σημείο έντονης διαπραγμάτευσης θα αποτελέσει και το πεδίο εφαρμογής της σύνθετης ονομασίας, με την ελληνική πλευρά να επιδιώκει υιοθέτησή της για κάθε διεθνή χρήση και τα Σκόπια να επιθυμούν να περιορισθεί η χρήση της όσο το δυνατόν περισσότερο.
Στη σύσκεψη της Κυριακής, στα Σκόπια, συζητήθηκε επί μακρόν και η πρόταση του κ. Νίμιτς καμιά από τις δύο πλευρές να μην έχει αποκλειστικότητα στη χρήση των όρων «Μακεδονία» και «Μακεδονικός».
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Antenna, το 67% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι καμιά σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή, ενώ το 80% συμφωνεί στην άσκηση βέτο, εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία.
Παράλληλα όμως, το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι μια διπλή ονομασία θα μπορούσε να αποτελέσει λύση του προβλήματος, ενώ το 49% συμφωνεί ότι σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό του όρου Μακεδονία θα ήταν η πιο δίκαιη λύση, έναντι 47% που διαφωνεί. Παράλληλα, οι πολίτες αποδοκιμάζουν τους χειρισμούς και της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης: Το 56% αξιολογεί τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα της ονομασίας μάλλον αρνητική. Το 58% χαρακτηρίζει μάλλον αρνητική τη στάση της αντιπολίτευσης.
Οι σκοπιανοι εχουν πληθυσμο οσο ο νομος της καβαλας πχ και παλευουν για να αποκτισουν ενα ονειρο, και εχουμε και τους τσατσους να μας λιβανιζουνε ελεος.
Μου κανει εντυπωση που για αυτο το θεμα καιγονται μονο οι μακεδονες, τα παλικαρια της αθηνας νομιζουν οτι Ελλαδα ειναι μονο η αθηνα και το σπιτι τους το κολωνακι.
Ionio-Zante
03-03-08, 11:15
Μου κανει εντυπωση που για αυτο το θεμα καιγονται μονο οι Mακεδονες, τα παλικαρια της Aθηνας νομιζουν οτι Ελλαδα ειναι μονο η Aθηνα και το σπιτι τους το κολωνακι.

Εδω εισαι Λαθος... 
Μπορει να μην ειμαι απο την Αθηνα αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει κατοικος αυτης της Χωρας που να εχει την αποκλειστικοτητα ωστε θεωρει το εαυτο του περισσοτερο Ελληνα απο καποιον αλλο.
Οι σκοπιανοι εχουν πληθυσμο οσο ο νομος της καβαλας πχ και παλευουν για να αποκτισουν ενα ονειρο, και εχουμε και τους τσατσους να μας λιβανιζουνε ελεος.

Μου κανει εντυπωση που για αυτο το θεμα καιγονται μονο οι μακεδονες, τα παλικαρια της αθηνας νομιζουν οτι Ελλαδα ειναι μονο η αθηνα και το σπιτι τους το κολωνακι.

Εισαι λάθος αν νομίζεις οτι δεν ενδιαφερεται η υπολοιπη Ελλάδα,μην εισαι απολυτος! Μαζι σου ειμαστε!!!
Αν μπορουσαμε να δοσουμε εμεις (γενικά σαν Ελληνες)την τελικη αποφαση,θα ηταν σίγουρα να απαγορευτει τελειως η λέξη μακεδονία απο την ονομασια των Σκοπίων!

Ξεχνας μου φένεται οτι μια ζωη αλλοι πέρνουν τις αποφασεις για μας!!!

Ειναι λυπηρο,το ξέρω,μα πες μου εσυ πως μπορεις να σωσεις μια κατασταση οταν δεν ειναι στο χέρι σου.φωναζουμε μα ειμαστε λιγοι!!
Να διαδηλωσουμε-να φωνάξουμε-να χτυπηθουμε οσο μπορουμε.Μα οταν η πληοψηφία αδιαφορει και δεν είμαστε ενωμενοι,ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ??

Οταν φαγωνόμαστε μεταξυ μας? Οταν εσυ κατηγορεις την Νοτια ελλαδα οτι αδιαφορει? (γενικα μιλάω) Αντι να φωναξεις ελάτε μαζι μας.Ε? 
Και δεν έναι μονο το Μακεδονικό..
Απο την ανατολή μας χτυπάνε οι τουρκοι.
Απο Βορρά οι σκοπιανοι.
θα αρχισουν και οι αλβανοι.. και χεσε μεσα!! (συγνωμη κι όλας)
ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?? Μια σταλια τοπος και μας τρωνε απο παντου!!
και για ακομα μια φορα θυσιαζεται μια χωρα στον βωμο του συμφέροντος και της προδωσιας!!:( και την πληρωνει ο λαος....

Φωλα στα καθικια!!
Δεν ειμαστε μια σταλια, στην "γειτονια" μας ειμαστε οι οικονομικοι ηγετες, αυτοι πεινανε, καλα μη τρελαινεστε για μια χουφτα ανθρωπους, η θεσσαλονικη εχει διπλασιο πληθυσμο απο τους σκοπιανους.
http://www.youtube.com/watch?v=y89vfNpxbW0 
Για δείτε κι αυτό...
Πιστεύω πάντως οτι η λέξη Μακεδονία δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να υπάρχει στο όνομα του μπουρδέλου των Σκοπίων. Εκτός κι αν θέλουν να τους κάνουμε νομό σκοπίων...
Ο λογος που εχουμε γλυτωσει τον πολεμο τοσα χρονια με τους γειτονες μας ειναι οτι δεν εχουμε επεκτατικη πολιτικη, με λιγα λογια δεν θελουμε φασαριες κοιταμε τις δουλειες μας.
Κατι τετοιο που λες και εσυ φιλε μου ειχε πει και ο Καρατζαφερης και δεν ειναι καθολου σωστο, γιατι αν εμεις καθομαστε και λεμε οτι αφου ειναι αδυναμοι θα παμε να τους "παρουμε" τοτε τι θα γινει αν και οι τουρκοι σκευτουν το ιδιο ?
Εβλεπα σε μια σελιδα οτι μεχρι και νομισμα με τον λευκο πυργο σκευτονται να βγαλουν.
Αγωνιζονται να κερδισουν ενα κινητρο για να μην διαλυθουν, και εμεις καθομαστε και κανουμε παζαρια...
Ο πρωθυπουργος παντως καταλαβε οτι απο αυτο κρινεται η καριερα του και επιτελους αρχισε και το χειριζεται καπως καλυτερα το θεμα!
Athanasios
03-03-08, 17:42
Ο λογος που εχουμε γλυτωσει τον πολεμο τοσα χρονια με τους γειτονες μας ειναι οτι δεν εχουμε επεκτατικη πολιτικη, με λιγα λογια δεν θελουμε φασαριες κοιταμε τις δουλειες μας.

Κατι τετοιο που λες και εσυ φιλε μου ειχε πει και ο Καρατζαφερης και δεν ειναι καθολου σωστο, γιατι αν εμεις καθομαστε και λεμε οτι αφου ειναι αδυναμοι θα παμε να τους "παρουμε" τοτε τι θα γινει αν και οι τουρκοι σκευτουν το ιδιο ?

Εβλεπα σε μια σελιδα οτι μεχρι και νομισμα με τον λευκο πυργο σκευτονται να βγαλουν.
Αγωνιζονται να κερδισουν ενα κινητρο για να μην διαλυθουν, και εμεις καθομαστε και κανουμε παζαρια...

Ο πρωθυπουργος παντως καταλαβε οτι απο αυτο κρινεται η καριερα του και επιτελους αρχισε και το χειριζεται καπως καλυτερα το θεμα!

Σωστος!!!

Μιας και το εφερε η κουβεντα μια μικρη παρενθεση ποσοι απο εσας εχετε πετυχει αμαξι στο δρομο με σκοπιανες πινακιδες και του κανατε μ@λακι@?
Εγω ειμαι ο ενας.:giveup1::giveup1:
Δεν ειμαστε μια σταλια, στην "γειτονια" μας ειμαστε οι οικονομικοι ηγετες, αυτοι πεινανε, καλα μη τρελαινεστε για μια χουφτα ανθρωπους, η θεσσαλονικη εχει διπλασιο πληθυσμο απο τους σκοπιανους.
και τη σημαινει αυτο να παρουμε ολοι απο μια πετρα και ενα οπλο και να παμε να κανουμε ντου στους διπλα? και γιατι λες οτι αδιαφορουμε? επειδη δεν το συζηταμε ασκοπα εδω μεσα? και εγω απο μακεδονια ειμαι και οσο μιλαμε για λογια του αερα τοτε αντι να μιλας βγες εξω και κανε κατι. 
Εγω τουλαχιστον βοηθουσα τον πατερα μου και ειμασταν στην ahepa η μεγαλυτερη οργανωση ελληνων στο εξωτερικο.
ο πατερας μου μαλιστα στα μεσα του 80 σαν προεδρος του ahepa με 100,000 υπογραφες σταματησε προσωρινα τοτε την αμερικανικη βοηθεια στην τουρκια.
Ε καλα ρε στιλατε δεν το ειπα για σενα μην αρπαζεσαι.
Ασκοπη συζητηση δεν υπαρχει, παντα καποιος που δεν γνωριζει μαθαινει και αυτος που ξερει... μαθαινει περισσοτερα.
δεν αρπαχτικα αλλα το κανεις παραπονο του στυλ ειμαστε αδιαφοροι
Εδω η ταπα του ρεζερβουαρ κουνιεται περιεργα και ανοιγουμε Thread για να το συζητησουμε, για το σκοπιανο που ειναι ενα θεμα που ασχολουνται ολοι και ειναι θεμα της εθνικης μας ταυτοτητας δεν καναμε μια αναφορα.
Οποτε εκανα την αρχη!
Μιας και το εφερε η κουβεντα μια μικρη παρενθεση ποσοι απο εσας εχετε πετυχει αμαξι στο δρομο με σκοπιανες πινακιδες και του κανατε μ@λακι@?
Εγω ειμαι ο ενας.
Πως ειναι οι σκοπιανες πινακιδες ???
εχουν μετα τα δυο πρωτα γραμματα κατι μικρα σε κοκκινο χρωμα!!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ
αλλα να λεμε και το αλλο που παρα πολλοι απο εδω πανω τρεχουν στα σκοπια για σερβις,οδοντιατρους,ψωνια και πολλα αλλα και τους αφηνουν τα λεφτα γιατι ειναι πιο φθηνα!!!!
αλλα και παρα πολυ επιχειρηματιες εχουν ανοιξει επιχιρησεις εκει γιατι ειναι φθηνο το μεροκαματο!
Νομιζω το θεμα εχει δρομολογηθει πλεον σε λιγο καιρο δεν θα ειμαστε Μακεδονες αλλα "Κατω μακεδονες" η "Νοτιομακεδονες".
Πλεον ο σκοπιανος οταν θα τον ρωτανε τι γλωσα μιλαει θα λεει "Μακεδονικα" (οχι Βοριομακεδονικα).
Ειδα στην τηλεοραση τον βουλευτη του λαος που ρωτουσε τον Χατζηνικολαου αν υπαρχει αλλη χωρα στον πλανητη με γεωγραφικη ονομασια και τι απαντησε ο Ανεκδιηγητος δημοσιογραφος "Ε ναι, κορεα, βορια και νοτια κορεα"
ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ.
Μονο που η κορεα εχει κορεατες και στις δυο πλευρες.
Αποφασισαν να πουλησουν το ονομα και με την υπογραφη τους οι πολιτικοι του τοπου μας, και λυπαμαι για αυτο. (και οταν λεμε πολιτικοι εννοουμε και τις κομπανιες που τους ακολουθανε βλεπε Τραγκας, Χατζηνηκολαου, κακαουνακης και πολλοι αλλοι.)
Δημοκρατικη ελευθερωμενη Μακεδονια λεει ΧΑΧΑΧΑΧΑχ δηλαδη εμεις ειμαστε η σκλαβωμενη Μακεδονια, καλα που δεν εχουμε και πετρελαιο να δεχτουμε την απελευθερωση των Αμερικανων...
Ionio-Zante
04-03-08, 21:08
Kαλα που δεν εχουμε και πετρελαιο να δεχτουμε την απελευθερωση των Αμερικανων...

Εχουμε ομως ενα αλλο αγαθο που για ολους τους αλλους εκει γυρω αξιζει οσο και το πετρελαιο... Θαλασσα και λιμανια... Και ενιοτε αυτο το αγαθο μπορει να αποτελεσει Μηλο της Εριδος... 
Οι Σκοπιανοι ή οι Vardaska-νοι (οπως θα πρεπε κανονικα να ονομαζονται) δεν συμμεριστικαν τυχαια την "Flash-ια" που εφαγε καποτε ο Τιτο... Εχουν επεκτατικες βλεψεις. 
Δυο πιστευω ειναι τα θεματα που θα επρεπε να αναρωτηθει κανεις σχετικα με αυτες τις κινησεις.
1)Τον ρολο της Βουλγαριας, Τουρκιας, Αλβανιας
2)Τι συμφεροντα εχουν αυτα τα κρατη απο τα Σκοπια και την Ελλαδα?

Βουλγαρια: 
Ανεκαθεν ειχε βλεψεις στο Αιγαιο... Και παρολο που δηθεν και καλα εχει κομματι απο την παλε ποτε αρχαια Μακεδονια δεν φερει αντιλογο στην ονομασια γιατι την συμφερει η εξελιξη αυτη στις δικες της βλεψεις.

Τουρκια: 
Αυτη και εχει βλεψεις... Ξεκιναω με το λεγομενο Μουσουλμανικο τοξο... Τουρκια - Κομματια επαρχιων Ελληνικα,Βουλγαρικα - Αλβανια.
Και ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι το καλυτερο οχημα Αλυτρωτισμου ειναι το θρησκευτικο.
Επισης τους εξυπηρετει και με το Κυπριακο
Θα μου πεις μα και αυτοι εχουν τους Κουρδους με το ιδιο Ζητημα. 
Ναι αλλα το Κουρδικο αυτοι το ελυσαν με καλυτερο τροπο απο το δικο μας και δεν κουνιετε κανενας.

Αλβανια.
Οι Αλβανοι θελουν την Μεγαλη Αλβανια. Το Κοσυφοπεδιο, κομματια απο τα σκοπια και κοματια απο την Ελλαδα.
Οποτε ασε τους Σκοπιανους να σφαζονται για το ονομα με Ελλαδα γιατι ερχετε και η σειρα τους για το Σκοπιανο "Τετοβο" και για τις Ελληνικες Περιοχες.. Με την Ελλαδα δυσκολα θα τα βαλουν γιατι εδω δεν εχουν Αμιγως Αλβανικο σε στυλ Κοσυφοπεδιου και Τετοβου...

Προσωπικες Γνωμες ειναι αυτες ...
και αφου θελουν γεωγραφικο προορισμο ας τους πουν 
κατω σερβια!!!
ολα ειναι σχεδια των αμερικανων που αναγκασαν και το κοσοβο να χωριστει στα 2!!!
παιδια πιστευω θα γινει χαμος με τις βλεψεις που εχουν οι αλβανοι και οι σκοπιανοι!!!
Το καλυτερο για εμας θα ηταν να το παιξουμε δυσκολοι και να μην ασχολιθουμε ιδιαιτερα με το θεμα, ας ονομαζουν τον εαυτο τους οπως θελουν, δεν καταλαβα την αμερικη τι την κοφτει.
Τρεχουμε και δεν φτανουμε για να λυσουμε το θεμα γιατι μας πιεζουν οι αμερικανοι λεει, ε οχι, θα επρεπε να γινει οπως και με την κυπρο.
Καναν δημοψιφησμα και δεν εγινε αυτο που θελουν τα τσατσονια
Εχουμε ομως ενα αλλο αγαθο που για ολους τους αλλους εκει γυρω αξιζει οσο και το πετρελαιο... Θαλασσα και λιμανια... Και ενιοτε αυτο το αγαθο μπορει να αποτελεσει Μηλο της Εριδος... 
Οι Σκοπιανοι ή οι Vardaska-νοι (οπως θα πρεπε κανονικα να ονομαζονται) δεν συμμεριστικαν τυχαια την "Flash-ια" που εφαγε καποτε ο Τιτο... Εχουν επεκτατικες βλεψεις. 
Δυο πιστευω ειναι τα θεματα που θα επρεπε να αναρωτηθει κανεις σχετικα με αυτες τις κινησεις.
1)Τον ρολο της Βουλγαριας, Τουρκιας, Αλβανιας
2)Τι συμφεροντα εχουν αυτα τα κρατη απο τα Σκοπια και την Ελλαδα?

Βουλγαρια: 
Ανεκαθεν ειχε βλεψεις στο Αιγαιο... Και παρολο που δηθεν και καλα εχει κομματι απο την παλε ποτε αρχαια Μακεδονια δεν φερει αντιλογο στην ονομασια γιατι την συμφερει η εξελιξη αυτη στις δικες της βλεψεις.

Τουρκια: 
Αυτη και εχει βλεψεις... Ξεκιναω με το λεγομενο Μουσουλμανικο τοξο... Τουρκια - Κομματια επαρχιων Ελληνικα,Βουλγαρικα - Αλβανια.
Και ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι το καλυτερο οχημα Αλυτρωτισμου ειναι το θρησκευτικο.
Επισης τους εξυπηρετει και με το Κυπριακο
Θα μου πεις μα και αυτοι εχουν τους Κουρδους με το ιδιο Ζητημα. 
Ναι αλλα το Κουρδικο αυτοι το ελυσαν με καλυτερο τροπο απο το δικο μας και δεν κουνιετε κανενας.

Αλβανια.
Οι Αλβανοι θελουν την Μεγαλη Αλβανια. Το Κοσυφοπεδιο, κομματια απο τα σκοπια και κοματια απο την Ελλαδα.
Οποτε ασε τους Σκοπιανους να σφαζονται για το ονομα με Ελλαδα γιατι ερχετε και η σειρα τους για το Σκοπιανο "Τετοβο" και για τις Ελληνικες Περιοχες.. Με την Ελλαδα δυσκολα θα τα βαλουν γιατι εδω δεν εχουν Αμιγως Αλβανικο σε στυλ Κοσυφοπεδιου και Τετοβου...

Προσωπικες Γνωμες ειναι αυτες ...

Θα συμφωνήσω με τις απόψεις σου Γιώργο.
Το θέμα με εμάς είναι ότι ξυπνάμε μόνο την τελευταία στιγμή (ίσως & πιο αργά...).
Κατά τα άλλα είμαστε μόνο για καφετέριες & τραπέζια 

Δυστυχώς είμαστε μια κοινωνία που έχουμε ρίξει την σημασία στα καταναλωτικά αγαθά, στις μίζες & στην προσπάθεια να μπούμε στο δημόσιο. 
Τι στόχους έχουμε ως έθνος. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που τους νοιάζει κάτι πέρα από την καλοπέρασή του. Δεν είμασταν έτσι... 

Και όσο εμείς κοιμόμαστε σε μια γενιά θα είμαστε 5 εκατομμύρια, περίπου τόσοι θα είναι & οι Αλβανοί στην Ελλάδα. Και περίπου 100 εκ. θα είναι οι Τούρκοι.

Με ελάχιστη υπομονή θα πάρουν ό,τι θέλουν χωρίς αντίδρασή μας.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ!
http://img526.imageshack.us/img526/9946/skopiaui9.th.png (http://img526.imageshack.us/my.php?image=skopiaui9.png)
http://www.youtube.com/watch?v=jiDj43HPk1s&feature=related LoL
xaxaxaxa πολυ γουσταρω που χτυπιουντε..αντε κ ενα βετο στα μουτρα και αντε bye
Το βετο ειναι το τελευταιο χαρτι μας δυστιχως και οι τσατσοι θα κανουν προταση αρσης καποια στιγμη, και αφου καμια αλλη χωρα δεν ειναι μαζι μας...
http://www.youtube.com/watch?v=rbPNt4KfEUg
http://www.youtube.com/watch?v=JHxeiNxZ3vQ&feature=related
αυτη ειναι η αληθεια!
Τελικα ασκηθηκε βετο σε πρωτη φαση ο Μπουστης δεν εκανε αυτο που ηθελε.

Μπορουμε να ειμαστε χαρουμενοι, θα συνεχισουμε να τους λεμε Furom εμεις και ο υπολοιπος κοσμος Makedonia !
Ο Χαρδαβελας προχθες αποφασισε να ασχολιθει με τα εγκοσμια και βρηκε λεει μια φυλη στα βαθη της αφρικης (μουλουχαι λεγεται... Κιμπουμπου... Μπαμπαε θα σε γελασω, παντως θυμηζει κλαμπακι ΛΟΛ) που κρατουσε ενα ελληνικο κατοσταρικο και λενε οτι ειναι απογονοι του μεγαλου αλεξανδρου.
Ο μεγας αλεξανδρος ηταν μαυρος!
Οτι να ναι με μαλλια!
Τα Σκόπια είχαν όνομα πριν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ήταν VARDARSKA όπως φαίνεται στον χάρτη του 1940. Το όνομα Μακεδονία το προπαγάνδισε ο δικτάτορας Τίτο.
http://rapidshare.com/files/104495739/vardarska.jpg.html
Γιατί εμείς δεν προτείνουμε να πάρουν πίσω το όνομά τους ?
Έτσι κι αλλιώς δικό τους είναι, δεν θα τους το πάρει κανείς άλλος (τόσο ωραίο όνομα !!!!)
Εγω λεω να τους παρουμε και εμεις το Vardarska, η κατω vardarska :P