Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : New Site -- Προβλήματα - Διαπιστώσεις - Προτάσεις

Σελίδες : [1] 2

ThoDoriS
25-09-06, 00:42
Το Νέο Site για το StiloClub γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα.

Νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ για το τόσο μεγάλο downtime που είχε το site μας αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο για τους παρακάτω απλούς λόγους:

Είμαι στον στρατό και οι ώρες που έχω ελεύθερες είναι λίγες...και δυστυχώς εκείνες τις ελεύθερες ώρες είμαι αρκετά κουρασμένος...
Είμαι με pstn και με το laptop μου εδώ με αποτέλεσμα ότι θέλω να κάνω να μπαίνω με remote σε ένα γρήγορο pc και να το κάνω...
Δυστυχώς το παλιό site λόγω κάποιων psybnc και bots μόνο προβλήματα μου δημιούργησε...Τέλος πάντων αρκετά με τις δικαιολογίες.... Να πώ και λίγα λόγια για το τι έκανα...

Προσωρινά έστησα το site πάνω στο stilo-club.gr εως ότου καθαρίσω την database του stiloclub.gr απο τα bnc's έτσι ώστε να είναι clear. To πιο πρόσφατο καθαρό απο τέτοιες ιστορίες backup που είχα είναι πριν 3.5μήνες, και αυτό γιατί έκανα 2 backup το μήνα αλλά απο τον Ιούνιο που δημιουργήθηκε το πρόβλημα δεν μπόρεσα να το πάρω είδηση λόγω του ότι ήμουν στον στρατό. Θέλω να πιστεύω ότι σε λίγες μέρες θα έχω τελειώσει με το πρόσφατο backup και θα είναι πίσω μόνο 2-3 μέρες. Στο ίδιο διάστημα χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτό θα μεταφερθούμε και στο stiloclub.gr όπως ήμασταν παλιά (μένει μόνο να το ζητήσω απο την εταιρία hosting).

Το νέο forum μας είναι πλέον σε vbulletin και όχι σε PNphpbb2 που ήτανε παλιά, αυτό μας δίνει πολύ περισσότερες δυνατότητες που σιγά σιγά θα τις ανακαλύψετε όλοι....

Όσο αφορά την πρώτη σελίδα του StiloClub είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση.... Εγώ έχω ξεκινήσει ένα project σε joomla αλλά εάν κάποιος έχει να προτίνει κάτι διαφορετικό ας το πεί να το δούμε....

Επίσης ψάχνω κάποιον να ξέρει καλά web graphics για να κάνουμε τίποτα ωραίο στο νέο site...

Προς το παρών δεν έχω κάτι άλλο αλλά είμαι εδώ να συζητήσουμε ότι είναι....

Athanasios
26-09-06, 01:38
Καλο ειναι Teo λιγες μερες να το επεξεργαστουμε.

neuromancer
26-09-06, 02:05
Ομολογώ ότι είμαι λίγο χαμένος καθώς το παλιό forum είχε μπει για τα καλά στο πετσί μου, δεδομένου και του ότι υπήρχε και σε 2-3 άλλα forum που μπαίνω. Δεν θα γκρινιάξω βέβαια καθώς είναι θέμα προσαρμογής και θα πάρει λίγο χρόνο.

Ως προς τη γενική εικόνα το νέο look μου αφήνει ανάμεικτες εντυπώσεις. Αν και η χρωματική παλέτα (αποχρώσεις μπλε) είναι από τις αγαπημένες μου και η γενική διακόσμιση έχει καλά στοιχεία, νομίζω ότι με "χαλάει" λίγο το πολύ σκούρο που επικρατεί. Δεν ξέρω... με παραπέμπει λίγο σε παιχνιδο-site. Επίσης, με οπτική εργονομίας, τα σκούρα γράμματα σε ανοιχτό φόντο θεωρούνται πιο ξεκούραστα.

Μήπως υπάρχουν άλλα skin για το συγκεκριμένο forum? Έτσι για να δούμε καμμιά εναλλακτική...

Επίσης, θα ήθελα περισσότερο "χαρακτήρα" Stilo. To logo στην κορυφή είναι ελάχιστο. ThoDoriS, αν υπάρχει το skin σε αρχείο (PSD ??) θα μπορούσα να κάνω μικροεπεμβάσεις στα σημεία, η να δοκιμάσω εναλλακτικές παλέτες χρωμάτων, κρατώντας όμως τα επιμέρους στοιχεία (ανάγλυφα, κτλ) που νομίζω είναι συμπαθητικά.

Επίσης, χρειαζόμαστε κάτι Stilάτο για την πρώτη σελίδα.

edit: ενδιαφέρουσα παραλλαγή (σε σκούρο φόντο) http://www.extremepixels.com/forum/index.php?styleid=36

verone
26-09-06, 05:55
Λοιπόν στην προηγουμένη σελίδα όταν έμπαινα στο forum είχα μια επιλογή που μου έλεγε τα θέματα που έγιναν μετά από την τελευταία μου σύνδεση αυτό υπάρχει τώρα γιατί δεν μπόρεσα να το βρω.

Δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για τις φωτογραφίες του club.

Γενικά μου άρεσε αρκετά αλλά μήπως πρέπει να μπει καμιά φωτογραφία επάνω και να μην λέει μόνο stiloclub.

Του verone παράδειγμα.http://img158.imageshack.us/img158/3894/veronestilologozk4.jpg

Soul_Giannis
26-09-06, 12:21
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ το χρωμα αλλα τα γραμματα πρεπει να σκουρηνουν λιγακι γιατι κανουν μεγαλη αντιθεση και κουραζει!!!
Ακομα παμε σαν τυφλοποντικες μεσα στο forum αλλα που θα μας παει θα το μαθουμε!!!
Αυτο που ειπε ο Μπαμπης για τα νεα ποστ ειναι πολυ βολικο και το χρησιμοποιουσα παντα!!!
Αν μπορει να ξαναμπει!!!
Επισης αν ειναι εφικτο μεσα στο μπλε του Forum για να σπαει το μπλε να υπαρχει σαν υδατογραφημα το Logo του Club για να μην ξεχνιωμαστε που ειμαστε!!!!
Πολυ ωραιο σε γενικες γραμμες και θελει ακομα πολυ δουλεια!
Δεν εχω τρελες απαιτησεις απο εσενα Θοδωρη και πιστυεω πως δεν εχει και κανενας αλλος!!!Φανταρος εισαι και η κατασταση στην οποια εισαι (PSTN) και τετοια ειναι οι χειροτερες!!!
Εχω υπομονη και ελπιζω στο καλυτερο!!!

neuromancer
26-09-06, 12:56
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ το χρωμα αλλα τα γραμματα πρεπει να σκουρηνουν λιγακι γιατι κανουν μεγαλη αντιθεση και κουραζει!!!

Αν σκουρήνουν και τα γράμματα θα τυφλωθούμε τελείως. Μήπως να ανεβάζαμε λίγο το φόντο να φωτήσει λίγο ο τόπος....

Eκανα reverse engineering το skin του forum σε PSD και θα δοκιμάσω παραλλαγές για πάνω και εντός. Αναμείνατε.....

Πάντως πάνω δεξιά πρακτικά δεν υπάρχει χώρος έτσι όπως είναι στημένη η σελίδα τώρα γιατί είναι το μεταβλητό πλάτος και γεμίζει με φόντο. Η πιο δεξιά εικόνα είναι το πορτοκαλί StiloClub. Δεν έχει χώρο δεξιότερα.

Μπάμπη την έσκισες τη σελιδα με το πατλάκι που έβαλες.

Επίσης, ThoDoriS, θέλουμε τα buttons πάνω στην κορυφή σε Greek?

MaGeLaNoS
26-09-06, 13:12
Καταρχην "με γεια" το νεο site κ ενα ευχαριστω στον Θοδωρη που ασχολειται στον ελαχιστο χρονο που διαθετει.Μου αρεσει το ολο στυλ κ σιγουρα η επιλογη του vbulletin ηταν επιτακτικη οπως βλεπω κ απο αλλα site club αυτοκινητων.

Θοδωρη μονο ενα πραγμα εχω να παρατηρησω.Ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σκουρο..

georgevas
26-09-06, 15:15
Πολύ πιο "σοβαρό" το νέο look! Είναι όντως λίγο κουραστικό το σκούρο και καλό θα ήταν να γίνει κάτι γι'αυτό. Ωραίος ο Θοδωρής, μας έφτιαξε πάλι....

face
26-09-06, 16:38
Δεν μπορούν να λεχθούν αρκετά μπράβο για τον Θοδωρή, που κατάφερε μόνος του να στήσει το νέο site...

Για τα πρόσφατα μηνύματα, υπάρχει σο toolbar , quicklinks και εκεί είναι πρώτο πρώτο..Ακόμα βέβαια δεν δουλεύει, αλλα φαντάζομαι θα το φτιάξει ο θοδωρής...

Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ, αν και ακόμα λείπουν τα bannerakia με stilo....

verone
26-09-06, 17:46
Αν σκουρήνουν και τα γράμματα θα τυφλωθούμε τελείως. Μήπως να ανεβάζαμε λίγο το φόντο να φωτήσει λίγο ο τόπος....

Eκανα reverse engineering το skin του forum σε PSD και θα δοκιμάσω παραλλαγές για πάνω και εντός. Αναμείνατε.....

Πάντως πάνω δεξιά πρακτικά δεν υπάρχει χώρος έτσι όπως είναι στημένη η σελίδα τώρα γιατί είναι το μεταβλητό πλάτος και γεμίζει με φόντο. Η πιο δεξιά εικόνα είναι το πορτοκαλί StiloClub. Δεν έχει χώρο δεξιότερα.

Μπάμπη την έσκισες τη σελιδα με το πατλάκι που έβαλες.

Επίσης, ThoDoriS, θέλουμε τα buttons πάνω στην κορυφή σε Greek?

Φίλε γι'αυτο έχει φροντίσει στις ρυθμίσεις σου το side αν θες απενεργοποιείς το avatar η τις υπογραφές αν έχεις πρόβλημα η χαμηλή σύνδεση!

bel
26-09-06, 17:59
Μεγιές,μεγιές!
Πρέπει να ομολογήσω οτι σε πρώτη φάση εχω χάσει λίγο τη μπάλα με τις αλλάγές,αλλά ολα είναι θέμα συνήθειας.
Τώρα,αυτό με το σκούρο μπλέ φόντο,όντως δείχνει κάπως στο μάτι και θέλει λίγο άνοιγμα.Επίσης ψάχνω τα smileys,που είναι ρε παιδιά;
Κατά τα άλλα ενα μπράβο στον θοδωρή για την προσπάθεια και το χρόνο που διέθεσε και σιγά σιγά με την βοήθεια και τις παρατηρήσεις ολων,θα λυθούν και τα όποια προβληματάκια υπάρχουν αυτή τη στιγμη.

ThoDoriS
26-09-06, 18:07
Να απαντήσω σε μερικά απο όλα που διάβασα και θυμάμαι καθώς μόλις γύρισα απο Α/Α βολή και τα αυτιά μου βουήζουν ακόμα.....(870 σφαίρες έριξα...όλες κουφέτα)

Στο θέμα του template αυτό το χρώμα δεν είναι παρα μόνο η αρχή....απλά για να είμαι εντάξει θα πώ οτι αυτό είναι που μου άρεσε εμένα και γιαυτό το χρησιμοποίησα....ήδη έχω το συγκεκριμένο σε συρικνωμένη έκδοση όπως επίσης και το default του vbulletin που είναι άσπρο και το κλασσικό που θα έχετε δει σε αρκετά forum...Με το καιρό θα προσθέσω περίπου 10 styles και θα έχει ο καθένας την δυνατότητα τις επιλογής....και για να μην λέτε ότι τα λέω και δεν θα τα κάνω κάτω αριστερά σας βάζω απο τώρα το κουμπάκι για να διαλέγετε φόντο....απλά να ξέρετε το plasma-x ειναι το λειτουργικό....στα άλλα δεν έχω περάσει plugins κτλ και ίσως έχετε κάποια προβλήματα ασυμβατότητας....αλλά με τον καιρό θα εξαλιφθούν....
Στο θέμα των τελευταίων μυνημάτων....τα κουμπιά τα έχω βάλει ήδη...το ένα είναι στο Quicklinks και τα άλλα δύο στο Search....όπου θα δίνει τα νέα μηνύματα αλλά και τα μηνύματα της ημέρας....μένει μόνο να κάνω κάτι edits στην db.
Τα κουμπάκια πάνω σύντομα θα γίνουν και ελληνικά.....προέχουν όμως μερικά ποιο λειτουργικά (μεταφορά στο stiloclub.gr και κάποια plugin ακόμα)
Για τα γραφικά και την πρώτη σελίδα θέλω προτάσεις.....πείτε καμιά ιδέα για πρώτη σελίδα και την κάνουμε πράξη....ακόμα δείξτε μου καμία και την κάνω και clopyright....δε κολάμε σε αυτά....
Σε λίγες μέρες πέρνω άδεια....οπότε θα φτιάξω περισσότερα...:)

Ααααα και ψάξτε αρκετά το site....και καθημερινά....έχει επιλογές που δεν είχαμε παλιά και δεν ξέρετε κιόλας αλλά και κάθε μέρα μπαίνει κάτι νέο...

neuromancer
26-09-06, 19:35
Φίλε γι'αυτο έχει φροντίσει στις ρυθμίσεις σου το side αν θες απενεργοποιείς το avatar η τις υπογραφές αν έχεις πρόβλημα η χαμηλή σύνδεση!

Βασικά αναφερόμουν στο banner που έβαλες (πολύ φαρδύ) όχι στην εικόνα της υπογραφής σου (την οποία εξάλλου έχεις πολύ καιρό). Εκεί λοιπον που έβαλες το stilo σου είναι χώρος που υπάρχει ή δεν υπάρχει, ανάλογα με το πόσο μεγάλο παράθυρο έχεις.

Με την ευκαιρία, πρέπει να αλλάξεις υπογραφή/χρωματα γιατί δεν ταιριάζουν με το νέο site ;-)))

neuromancer
26-09-06, 19:43
Στο θέμα του template αυτό το χρώμα δεν είναι παρα μόνο η αρχή....απλά για να είμαι εντάξει θα πώ οτι αυτό είναι που μου άρεσε εμένα και γιαυτό το χρησιμοποίησα....ήδη έχω το συγκεκριμένο σε συρικνωμένη έκδοση όπως επίσης και το default του vbulletin που είναι άσπρο και το κλασσικό που θα έχετε δει σε αρκετά forum...Με το καιρό θα προσθέσω περίπου 10 styles και θα έχει ο καθένας την δυνατότητα τις επιλογής....και για να μην λέτε ότι τα λέω και δεν θα τα κάνω κάτω αριστερά σας βάζω απο τώρα το κουμπάκι για να διαλέγετε φόντο....απλά να ξέρετε το plasma-x ειναι το λειτουργικό....στα άλλα δεν έχω περάσει plugins κτλ και ίσως έχετε κάποια προβλήματα ασυμβατότητας....αλλά με τον καιρό θα εξαλιφθούν....

Πρώτος!!!!! Μπορούμε να το βουλώσουμε ομαδικώς για το ζήτημα αυτό.

Τα κουμπάκια πάνω σύντομα θα γίνουν και ελληνικά.....προέχουν όμως μερικά ποιο λειτουργικά (μεταφορά στο stiloclub.gr και κάποια plugin ακόμα)

Θα στα κάνω εγώ και θα στα στείλω σήμερα βράδυ.

Για τα γραφικά και την πρώτη σελίδα θέλω προτάσεις.....
Θα στείλω top-left artwork για το PlasmaX

ThoDoriS
27-09-06, 00:25
Θα στα κάνω εγώ και θα στα στείλω σήμερα βράδυ.

Θα στείλω top-left artwork για το PlasmaX

Για το πρώτο Φώτη μην μπείς καν στο κόπο....έχω το psd οπότε είναι πανεύκολο....απλά τα κάνω edit.....κάτι για πάνω δεξιά θα προτιμούσα....κάνα artistic logo κτλ... να φεύγαμε λίγο απο το παλιό...

paidaros
27-09-06, 00:44
Τηοdoris Μολλισ Καταφερα Να Μπω Και Εγω.καλο Ειναι Αλλα Πιστευω Θα Μασ Παρει Χρονο Να Το Συνηθησουμε.το Χρωμα Παντωσ Ειναι Αρκετα Κουραστικο.δεν Χρειζεται Να Αγχωνεσε Τοσο Πολυ.απλα Ειχαμε Συνηθησει Το Παλιο Και Τωρα Αυτ Μασ Φαινεται Δυσκολο.οπωσ Ειπε Και Ο Verone Στο Παλιο Site Ειχε Στην Καιντρικη Σελιδατα Τελευταια Θεματα Στο Forum.τωρα Αυτο Υπαρχει Και Αν Ναι Που Ειναι??

sporas
27-09-06, 01:03
Μπράβο! Μπράβο!! Θοδωρή

Καλορίζικό μας... παιδιά.

Αν και λίγο σκοτεινό μού φαίνεται, σιγά - σιγά θα το συνηθίσουμε και πάλι.

Psycho13
27-09-06, 02:49
Θοδωρη πολυ καλη δουλεια!!!Οντως το χρωμα ειναι λιγο κουραστικο οπως και ενα προβλημα που διαπιστωσα τωρα ειναι οτι το site <<ξεχειλωνει>>προς τα δεξια και δεν ξερω τι ακριβως φταιει..Μπορει και οι υπογραφη του verone δεν ξερω...
ΠΡΟΤΑΣΗ:Δεν βαζεις και εναν ελληνικο ορθογραφο??? :) (α!!Λειπουν και τα smilies!!!)

Τηοdoris Μολλισ Καταφερα Να Μπω Και Εγω.καλο Ειναι Αλλα Πιστευω Θα Μασ Παρει Χρονο Να Το Συνηθησουμε.το Χρωμα Παντωσ Ειναι Αρκετα Κουραστικο.δεν Χρειζεται Να Αγχωνεσε Τοσο Πολυ.απλα Ειχαμε Συνηθησει Το Παλιο Και Τωρα Αυτ Μασ Φαινεται Δυσκολο.οπωσ Ειπε Και Ο Verone Στο Παλιο Site Ειχε Στην Καιντρικη Σελιδατα Τελευταια Θεματα Στο Forum.τωρα Αυτο Υπαρχει Και Αν Ναι Που Ειναι??

neuromancer
27-09-06, 03:32
... ενα προβλημα που διαπιστωσα τωρα ειναι οτι το site <<ξεχειλωνει>>προς τα δεξια και δεν ξερω τι ακριβως φταιει..Μπορει και οι υπογραφη του verone δεν ξερω...

Είναι μόνο στην πρώτη σελίδα του παρόντος thread και οφείλεται όπως είπα και σε παραπάνω post στην φαρδιά εικόνα που έβαλε ο Verone. ΟΧΙ στην εικόνα της υπογραφής του. Δεν είναι τίποτε, συνέβαινε περιστασιακά (με φαρδιές εικόνες) και στο παλιό site.

neuromancer
27-09-06, 03:52
Για το πρώτο Φώτη μην μπείς καν στο κόπο....έχω το psd οπότε είναι πανεύκολο....απλά τα κάνω edit.....κάτι για πάνω δεξιά θα προτιμούσα....κάνα artistic logo κτλ... να φεύγαμε λίγο απο το παλιό...

ThoDori,

1. Στείλε μου το PSD (zipped), μπορεί να κάνω κανένα εναλλακτικό skin.

2. Για να γίνει κάτι για πάνω δεξιά πρέπει να επέμβεις στο source της σελίδας. Δεν είναι θέμα αντικατάστασης υπάρχοντος bitmap (όπως είναι αριστερά και στο κέντρο). Δεξιά υπάρχει μόνο ένα slice (το header_plasma_expand.gif) το οποίο είναι σε width=100% και γεμίζει το χώρο δεξιά ασχέτως του πόσο "ανοιγμένο" είναι το παράθυρο του browser. Αν έχεις πρόσβαση στο source μπορούμε να βάλουμε εκεί (είναι το 3ο κελί) μια εικόνα σε δεξιά στοίχιση και να βάλουμε το header_plasma_expand.gif σαν background στο κελί ωστέ να κρατήσουμε και την τωρινή συμπεριφορά.

Δεν ξέρω κατά πόσο έγινα κατανοητός....

Θα ετοιμάσω κάτι μέσα στο ΣΚ. Στείλε μου πάντως το PSD.

edit:
3. Σχετικά με αλλαγή του logo δεν το θεωρώ καλή ιδέα. Το παλιό (αυτό με το περίγραμμα του Stilo3D) νομίζω είναι εμπνευσμένο (ποιος το σκέφτηκε?) και ριζική αλλαγή δεν ενδύκνειται. Ίσως ένα φρεσκάρισμα στα σημεία (π.χ. χρώματα & γραμματοσειρά) για να ταιριάζει με το ...plasma ;-) Βέβαια, με τα πολλαπλά skin που έχει τώρα το site θα χρειαστούν περισσότερες από μία εναλλακτικές.

DontMKsense
27-09-06, 09:49
Μαμάτο είναι!!! και ωραίο χρώμα ;)

CRIS
27-09-06, 10:42
παιδια εμενα μου αρεσε και μπραβο στο θοδορα που αφιεροσε τοσο χρονο για να κανει κατι καινουριο.τωτα για μενα το παλιο site ηταν απο τα πιο απλα forum που ειχα δει.
στο new σιγουρα θα ηθελα να γινει κατι με τα γραματα γιατι μου φενονται λιγο μικρα σε σχεση με το παλιο που ηταν οτι πρεπει για ξεκουραστη αναγνωση.
τωρα Θοδορα περναμε και εμεις την ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΜΑΣ
θα το μαθουμε και μετα ξανα βλεπουμε το τι μπορει να γινει.

Mixalis
27-09-06, 12:25
Μεγιες, μεγιες!!!! Καλοριζικο το νεο site.

Στον Θοδωρη και σε οσους αλλους δουλεψαν και δουλευουν, ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!! Καμια σχεση με το παλιο. Καποια προβληματα θα τα βρουμε με τον καιρο και θα διορθωθουν. Ετσι κι αλλιως και στο παλιο, μετα απο 2 χρονια σχεδον, βλεπαμε "προβληματακια". Οσο δουλευεις κατι, παντα βρισκεις πραγματα που πρεπει να βελτιωθουν.

Ασχετο 1 .... το email του club (user@stiloclub.gr) ισχυει?

Ασχετο 2 .... τα emoticons (gif) ισως θα πρεπει να ξαναφτιαχτουν γιατι στο σκουρο background φαινονται λιγο ασχημα με το λευκο περιγραμμα (δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω...)

Παιδια για οτι βοηθεια θελετε... εδω ειμαι και εγω!!

ThoDoriS
27-09-06, 17:15
To search - new posts θα το φτιάξω μιά απο τις επόμενες μέρες....βρήκα μάλλον τι μαλακία παίζει....να δούμε...

PANSTILO
28-09-06, 21:57
Παιδιά ωραίο το νέο site αν και πιο πολύπλοκο!Το μόνο που λείπει είναι μια καλύτερη αρχική σελίδα και ένας τρόπος να βλέπεις τις νέες συζητήσεις και κάποιες φωτό να το διακοσμούν.
Η μορφή που μου άρεσε πιο πολύ είναι η default.

ΜΠΡΑΒΟ και καλή συνέχεια!!!

ThoDoriS
29-09-06, 01:09
Αφού πήρα άδεια για λίγες μέρες, μόλις καταλάβω τι πάει να πεί να έχεις 2mbit και όχι pstn θα αρχίσω τις αλλαγές....

ThoDoriS
30-09-06, 20:01
Κανένας δεν έχει δεί καμιά πρώτη σελίδα που να του αρέσει?? Καμιά ιδέα??

Έχω σκεφτει να βάλω και vbadvanced που συνεργάζεται άψογα με το vbulletin...

Πείτε προτάσεις παίδες....μην κάνω ότι αρέσει σε μένα και μετά μένω με την απορία άμα σας αρέσει.....γιατί για να γίνει κάτι θέλει κόπο...

MaGeLaNoS
01-10-06, 13:40
Εγω να κανω μια ερωτηση καθως noobaki που ειμαι?Που ειναι τα πληκτρα που ελεγαν quote-url-επιλογες για χρωματαγραμματα κ τα λοιπα?Οταν κανω reply δε τα εχει πουθενα :S

ThoDoriS
02-10-06, 01:46
Νίκο απο το control panel σου πρέπει να επιλέξεις στο Επεξεργασία Επιλογών και εκεί να διαλέξεις στο: Επιλογή τύπου επεξεργαστή κειμένου το τελευταίο που λέει Βελτιωμένη έκδοση - Πλήρης......

ThoDoriS
02-10-06, 14:22
Πλέον και το Search στο forum λειτουργεί.....

Για να δούμε τα νέα μηνύματα που υπάρχουν απο την τελευταία φορά που μπήκαμε αλλά καθώς και τα μηνύματα της ημέρας μπορούμε να τα δούμε με τους εξής τρόπους:

ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ:
Πατάμε πάνω στο Quicklinks και απλά κλίκ στο Σημερινά μηνύματα...
Πατάμε πάνω στο Search και απλά κλίκ σε μιά απο τις δύο επιλογές που μας δίνει....
Πάμε για την αλλαγή της πρώτης σελίδας και του default θέματος πλέον που θέλουν ώρα....

REPT1L3
02-10-06, 15:33
Εγώ το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι για τα παλια posts. Που είναι, θα μπουν αργότερα;

Ευχαριστώ

ThoDoriS
02-10-06, 18:53
Εγώ το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι για τα παλια posts. Που είναι, θα μπουν αργότερα;

Ευχαριστώ

Μόλις μπορέσω θα το κάνω και αυτό (έχω δοκιμάσει κάτι πατέντες αλλά....)

Anyway....στις αλλαγές που θα δείτε είναι και η νέα home page... Κάντε κλικ στο home για να την δείτε... Είναι προσωρινή μέχρι να φτιάξω μια καλή...

Απενεργοποίησα λίγο την δυνατότητα επιλογής φόντου έτσι ώστε να περάσω τα νέα θέματα και να διορθώσω λίγο τα παλιά...

mike
04-10-06, 12:17
Σούπερ το νέο site, το φόντο είναι γαμάτο!!! Μπράβο Θοδωρή και ευχαριστούμε!!!!

ThoDoriS
04-10-06, 14:32
Έβαλα 3 θέματα ακόμα....δεν ξέρω πως σας φαίνονται....θα τα φτιάξω βέβαια και αυτά για να βάλω τα mods/hacks...

MOISIS
04-10-06, 14:40
κατ αρχας να πω ενα μεγαλο μπραβο στον Θοδωρη που αφιλοκερδως εστησε ενα καινουργιο site.κατα δευτερο θα το ηθελα με διαφορετικο χρωμα κατα την γνωμη μου ειναι πολυ κουραστικο για τα ματια. το defauld ειναι πολυ καλυτερο να ερχεται απο την αρχη και οποιος θελει ας το γυρισει οπου του αρεσει με τις επιλογες που ειχε στην αρχη. αν μπορεις να βαλεις να κυλουν τα
10 τελευταια ποστ οπως το προηγουμενο θα ηταν πολυ μεγαλη ευκολια.και παλι μπραβο.

Mad
04-10-06, 17:35
Μόλις μπήκα κι εγώ στο site και εντυποσιάστηκα!Κι εγώ με τη σειρά μου θα πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Θοδωρή που έκατσε και έστισε όλο το site από την αρχή!Μου άρεσε πολύ αλλά θα συμφωνήσω με την άποψη ότι μιάζει πολύ με game site αλλά δε με χαλάει!
Αρκετά χάσιμο στην αρχή αλλά που θα πάει θα το μάθουμε!

+AID+
04-10-06, 18:16
Μράβο βρε Θοδωρή (κ σε όποιον βοήθησε αν βοήθησε :P ). Ωραίο Site αν κ λίγο μπέρδεμα σε σχέση πάντα με το παλιό. Αποψή μου είναι ότι θα προτιμούσα τα παλιά χρώματα σαν backround.
Και πάλι συγχαρητήρια...

neuromancer
06-10-06, 14:04
Έχουμε μια μικροπαραμόρφωση στα buttonια πάνω αλλά don't worry. Βιαζόμασταν να το βγάλουμε στον αέρα. Thodori, check your mail.

aman17-2
06-10-06, 23:32
Εμένα βασικά δεν μου άρεσε καθόλου στην αρχή ..
τώρα που βλέπω τι δυνατότητες δίνει αρχίζω και τος συνηθίζω..
αλλά αν δεν καταφέρω να αφήσω το προφίλ sto default και γυρνάει συνέχεια στο μπλέ θα σπάσω καμιά οθόνη από τα νεύρα...
αα και δεν λειτουργεί η αυτόματη σύνδεση (ίσως ναι φταίει και ο Firefox)
γενικά ξέρω ότι πήρε και θα πάρει πολές ώρες οπότε κουράγιο και συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα δουλειά (γιατί ξέρω ότι έξω από το χορό είναι εύκολο να κρίνεις)
πολύ καλό το κολπάκι στην αποσύνδεση....
αυτά για αρχή...στο μέλλον θα δούμε :)

neuromancer
07-10-06, 18:56
Στο προφίλ του καθενός υπάρχει μια ρύθμιση για να δηλώθεί η Ζώνη Ώρας στην οποία βρίσκεστε (στο +2 δηλαδή ή Athens time). Νομίζω ότι γίνεται ένα μπάχαλο με τη χρονική στοιγμή που γίνονται τα post και πιθανώς να οφείλεται σε αυτό. Π.χ. κάνει ένας ένα post και φαίνεται ότι το έκανε στις 16:00 ενώ ακόμη είναι 14:00. Διαφορετικά, μήπως (ThoDoRis) υπάρχει καμιά ρύθμιση σε επίπεδο forum?

MaGeLaNoS
07-10-06, 19:18
Φωτη εγω το εχω στο GMT+2 και λειτουργει κανονικα.. :S

ThoDoriS
07-10-06, 21:09
Σίγουρα δεν είναι θέμα server/forum.....Για παίξε λίγο με την ώρα σου Φώτη...

neuromancer
08-10-06, 00:59
Άλλαξε η ώρα μήπως και δεν πήρα χαμπάρι...

edit: πάλι τα ίδια! Έκανα post στις 23:59 και βγάζει 00.59.

edit2: και μη χειρότερα. Άλλαξα τα settings θερινής από το profile και στο πρώτο edit έβγαλε: "Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη neuromancer : Σήμερα στις 01:04. "

edit3: Τελικά απενεργοποίησα τη ρύθμιση θερινής ώρας και τώρα είναι ok. Το οποίο σημαίνει ότι τώρα δεν έχουμε θερινή ώρα ενώ έχουμε. Is it me or.....

MaGeLaNoS
08-10-06, 01:21
Λοιπον επαιξα κ εγω με τα GMT κ πραγματι οταν ενεργοποιεις την "θερινη ωρα" τρωει φαπα το συστημα κ βγαζει οτι ωρα ναναι..
Αντιθετως αμα το εχεις off και κανονικα στο GMT+2 οι ωρες ειναι σωστες...αρα κ γω την θερινη ωρα στο off

ThoDoriS
08-10-06, 01:22
Εφόσον δεν σας άρεσε τόσο πολύ το Plasma_x το skin έκατσα και πέρασα στο default skin ότι είχε μέσα και το plasma_x οπότε πλέον θα είμαστε με αυτά τα 2 και όποιος θέλει διαλέγει....αργότερα θα περάσω και τα υπόλοιπα να έχουμε επιλογές....

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και απο εδώ στο Φώτη (neuromancer) για την μεγάλη βοήθεια στο τομέα των graphics του site...αν δεν ήτανε θα πολεμάγαμε με τα δικά μου το ερασιτεχνικά :p

Όποιος δεί κάποια ατέλεια-δυσλειτουργία ας το πεί....

Cubano_KG
08-10-06, 04:49
Καταρχην ενα μπραβο απο μενα Θοδωρη για το νεο site και για το χρονο που διαθεσατε εσυ και οσα παιδια συνεργαστηκαν!

Μια ιδεα να πω..
-Στην σελιδα που εμφανιζεται οταν μπαινουμε στο stiloclub πριν την homepage αντι του 1 stilo δεν θα ηταν πιο ωραιο να βαζαμε μια φωτογραφια απο μια "πανελληνια" συναντηση που να ειμαστε ολοι με τα stilo μαζι παρεα με πανό κ.τ.λ.

REPT1L3
12-10-06, 09:10
Καλημέρα, ρε παιδιά έχω ανεβάσει μία εικόνα στον κατάλογο του Πίνακα Ελέγχου "Επεξεργασία εικόνας προφίλ" αλλά δεν βλέπω να έχει αλλάξει το avatar. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει λίγο για να βάλω avatar επειδή ψιλό μπερδεύτηκα;

Ευχαριστώ.

Mixalis
12-10-06, 12:50
Καλημέρα, ρε παιδιά έχω ανεβάσει μία εικόνα στον κατάλογο του Πίνακα Ελέγχου "Επεξεργασία εικόνας προφίλ" αλλά δεν βλέπω να έχει αλλάξει το avatar. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει λίγο για να βάλω avatar επειδή ψιλό μπερδεύτηκα;

Ευχαριστώ.

Για δοκιμασε πιο κατω στο "Επεξεργασία Avatar"... ;) ;)

ThoDoriS
14-10-06, 14:59
Πλέον το site μας έχει την τελευταία έκδοση του vbulletin (3.6.2) και την τελευταία του vbadvanced (2.2.0). Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και χωρίς την παραμικρή απώλεια...

Εάν παρόλα ταύτα κάποιος παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία ή κάτι το οποίο του φαίνεται λάθος ας κάνει ένα ποστ εδώ....

bel
14-10-06, 16:22
Δυστυχώς απο αρχές Μαίου μέχρι και τελη Σεπτεμβρίου,τα μηνύματά μου έχουν εξαφανιστεί.:confused:

ThoDoriS
14-10-06, 16:53
Δυστυχώς απο αρχές Μαίου μέχρι και τελη Σεπτεμβρίου,τα μηνύματά μου έχουν εξαφανιστεί.:confused:

Ψάχνω να βρώ τρόπο να τα πάρω απο έναν σκληρό δίσκο που μου έχει "χτυπήσει"....μόλις τα καταφέρω θα είναι όλα οκ...

Mixalis
14-10-06, 17:29
Οταν παω να κανω post ενα μηνυμα εμφανιζεται το ακολουθο...

Τα παρακάτω λάθη εμφανίστηκαν όταν καταχωρήθηκε αυτό το μήνυμα.:

1. This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 28 seconds.

Το προβλημα ειναι ειναι το 1ο post που προσπαθησα να κανω μετα το login.

Mixalis
14-10-06, 17:35
Και κατι αλλο...

Οταν κανω refresh στην αρχικη σελιδα του forum (http://www.stilo-club.gr/vb3/index.php), μου εμφανιζει σαν νεα μηνυματα αυτα που εκανα εγω. Ειναι λογικο?

ThoDoriS
14-10-06, 17:53
Δεν εμφανίζει μόνο τα δικά σου, έτσι δεν είναι? Εμφανίζει και τα δικά σου...

Mixalis
15-10-06, 02:51
Δεν εμφανίζει μόνο τα δικά σου, έτσι δεν είναι? Εμφανίζει και τα δικά σου...

Λοιπον να τα παρουμε απο την αρχη. Δεν ξερω αν δουλευετε ολοι ετσι, αλλα εγω ετσι εχω συνηθισει...

1ον__ Login
2ον__ Σημερινα μηνυματα ή ανοιγμα ενα-ενα τα topics με κιτρινο icon (σε new tab)
3ον__ Σημειωση του forum ως διαβασμενο
4ον__ Διαβασμα / απαντηση σε posts
5ον__ Refresh το homepage του forum για νεα posts

Εδω εχω το προβλημα ... αν ειναι προβλημα.

Εμφανιζονται νεα post τα οποια ειναι μονο τα δικα μου, αφου δεν εχουν γινει αλλα ενδιαμεσα

Ετσι θα επρεπε να γινεται? Αφου το τελευταιο post ειναι δικο μου, γιατι αλλαζει χρωμα το icon??
(Μιλαω για το forum_new.gif)

MaGeLaNoS
15-10-06, 10:54
3ον__ Σημειωση του forum ως διαβασμενο

Σε αυτο εχω κ γω προβλημα..

neuromancer
17-10-06, 18:47
Ψάχνω να βρώ τρόπο να τα πάρω απο έναν σκληρό δίσκο που μου έχει "χτυπήσει"....μόλις τα καταφέρω θα είναι όλα οκ...

Για δοκίμασε αυτά.

DiskRecovery4.0.1231.zip - 7ΜΒ (http://www.kype.auth.gr/uploads\Apps\_Toolzzz\Data%20Recovery\DiskRecovery 4.0.1231.zip)

Techmaster.2006-EDUiSO.zip - 177ΜΒ (http://www.kype.auth.gr/uploads\Apps\_Toolzzz\Data%20Recovery\Techmaster.2 006-EDUiSO.zip)

Δεν τα έχω δοκιμάσει βέβαια. Το χειμώνα που χρειάστηκα έσκασα 120Ε σε μια on-line υπηρεσία αλλά έσωσα αρκετά πράγματα.

Mixalis
18-10-06, 02:42
Ρε Τεο η "Υποβολη Νεων" παιζει πουθενα?? Ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα...

ThoDoriS
19-10-06, 00:13
Δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο Μιχάλη γιατί δεν το χρησιμοποιούσε ποτέ κανείς...

Υπάρχει τρόπος να βάλεις νέα βέβαια και πανεύκολα....να το κάνουμε ή πάλι μόνο εγώ θα βάζω?

Mixalis
19-10-06, 04:34
Δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο Μιχάλη γιατί δεν το χρησιμοποιούσε ποτέ κανείς...

Υπάρχει τρόπος να βάλεις νέα βέβαια και πανεύκολα....να το κάνουμε ή πάλι μόνο εγώ θα βάζω?

Δεν νομιζω να ειναι κακο. Εκτος και αν μπορουμε να τα στελνουμε με email πχ στο admin... Οτι θελεις. Εσυ εισαι το αφεντικο :D :D

Ionio-Zante
19-10-06, 13:33
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ως τωρα ακομα.. Να πω την αληθεια δεν εκατσα να διαβασω ολα τα ποστ.
Αλλα διαπιστωσα τα εξης.
1ο.. Δεν μπορω να κανω EDIT.
2o.. Οταν βλεπω πως υπαρχουν νεα μηνυματα τα διαβαζω αλλα μετα εξακολουθει να δειχνει το φαναρακι πως ειναι νεο μηνυμα. Παρολο που κανω συχνα refresh περναει ισως και καμια ωρα μετα μεχρι να Σβησει.
3ο δεν μπορω να βρω πουθενα το κουμπι για εισαγωγη Url φωτογραφιων και ετσι στα νεα μυνηματα τα εισαγω με το Χερι .
4o.. πιο παλια οταν ηθελα να στειλω ενα προσωπικο μηνυμα εκανα κλικ στο ονομα και αποστολη προσωπικου μηνυματος. Τωρα αυτο δεν ισχυει για ολους.
Γιατι?
Αυτα.

MaGeLaNoS
19-10-06, 13:36
Teo δε δουλευει το EDIT στα ποστ που κανω.Μπορεις να το δεις λιγο?

(Ούτε σε εμένα δουλεύει ρε γμτ...Γιατί??..face)

ThoDoriS
20-10-06, 00:16
Δεν νομιζω να ειναι κακο. Εκτος και αν μπορουμε να τα στελνουμε με email πχ στο admin... Οτι θελεις. Εσυ εισαι το αφεντικο :D :D

Πές πως έχει γίνει ήδη...μέσα στο ΣΚ θα κοιτάξω να το φτιάξω....(βασικά να το κάνω link μιας κ ήδη υπάρχει...)

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ως τωρα ακομα.. Να πω την αληθεια δεν εκατσα να διαβασω ολα τα ποστ.
Αλλα διαπιστωσα τα εξης.
1ο.. Δεν μπορω να κανω EDIT.
2o.. Οταν βλεπω πως υπαρχουν νεα μηνυματα τα διαβαζω αλλα μετα εξακολουθει να δειχνει το φαναρακι πως ειναι νεο μηνυμα. Παρολο που κανω συχνα refresh περναει ισως και καμια ωρα μετα μεχρι να Σβησει.
3ο δεν μπορω να βρω πουθενα το κουμπι για εισαγωγη Url φωτογραφιων και ετσι στα νεα μυνηματα τα εισαγω με το Χερι .
4o.. πιο παλια οταν ηθελα να στειλω ενα προσωπικο μηνυμα εκανα κλικ στο ονομα και αποστολη προσωπικου μηνυματος. Τωρα αυτο δεν ισχυει για ολους.
Γιατι?
Αυτα.

Αυτό με το EDIT δεν το έχω δει και δε το ξερα...βλέπεις εγώ μπορώ να κάνω EDIT όλα τα ποστ και που να το πάρω χαμπάρι...
Αν μόλις τα διαβάσεις πατήσεις ότι σημείωσε σαν αναγνωσμένα τελειώνει.
Το θέμα με το λινκ για τις φώτο στο έφτιξα εγώ (απλά διάλεγες στο προφίλ σου αυτό: Προβολή βελτιωμένης βοηθητικής μπάρας επεξεργατή (WYSIWYG))
Όσο για το 4 άμα κάνεις κλικ στο όνομα επάνω σου βγάζει ένα κάρο επιλογές....μια απο αυτές είναι και το πμ....

ThoDoriS
20-10-06, 00:42
Teo δε δουλευει το EDIT στα ποστ που κανω.Μπορεις να το δεις λιγο?

(Ούτε σε εμένα δουλεύει ρε γμτ...Γιατί??..face)

To edit δεν δουλεύει απο όσο είδα σε συγκεκριμένα sections...πχ στο γενικά όλοι μπορείτε να κάνετε edit....έκανα εγώ δοκιμή τώρα με το λογαριασμό του αδελφού μου και είναι οκ....

Cubano_KG
23-10-06, 15:04

Εχουμε κανενα νεο για τα παλια post ολων αυτων που τα εχουν χασει??

ThoDoriS
23-10-06, 15:33
Εχουμε κανενα νεο για τα παλια post ολων αυτων που τα εχουν χασει??

Όχι ακόμα.

bel
24-10-06, 19:26
Δεν μπορώ να βάλω avatar.:confused:Και πιο συγκεκριμένα να ξετσεκάρω την επιλογή όπως φαίνεται και παρακάτω...
Καμιά ιδέα;

ThoDoriS
24-10-06, 19:57
Για προσπάθησε ξανά αν θέλεις τώρα...

Αν δεν γίνει τπτ στείλε μου το avatar σου με ένα email...

bel
24-10-06, 20:03
Για προσπάθησε ξανά αν θέλεις τώρα...

Αν δεν γίνει τπτ στείλε μου το avatar σου με ένα email...
Οκ τώρα δουλεύει.:)
Thanks!;)

REPT1L3
25-10-06, 08:12
Επειδη είχα και εγω το ίδιο πρόβλημα με το Avatar(και το εχω ακομα), πλέον όταν κάνω σύνδεση στην κεντρική σελίδα δεν μου βγάζει δεξια το ψευδόνυμο κτλ. αλλα είναι λες και δεν είμαι συνδεδεμενος. Αλλα αν παω στο forum είμαι κανονικα. Το λεω αυτο γιατι μπορουσα να "δω" το avatar μονο απο την κεντρικη σελιδα και οχι απο τον πινακα ελεγχου.

paidaros
25-10-06, 21:01
και εγω δεν μπορω να βαλω avatar.τι γινεται??

face
26-10-06, 11:48
Παιδιά προσπαθήστε να μειώσετε τις διαστάσεις της εικόνας σε 100χ100 και ξαναδοκιμάστε.

ThoDoriS
29-10-06, 02:57
Ορισμένες φορές κατα τις 2.30 το βράδυ το site φαίνεται να είναι down.... Το Site δεν είναι down απλά εκείνη την ώρα γίνεται backup με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμο τίποτα...

Αυτό απλά για να γνωρίζουν μερικοί οι οποίοι προσπαθούν εκείνες τις ώρες να μπούν.

neuromancer
29-10-06, 03:19
Ορισμένες φορές κατα τις 2.30 το βράδυ το site φαίνεται να είναι down.... Το Site δεν είναι down απλά εκείνη την ώρα γίνεται backup με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμο τίποτα...

Αυτό απλά για να γνωρίζουν μερικοί οι οποίοι προσπαθούν εκείνες τις ώρες να μπούν.

Μήπως να το έβαζες για τις 5 το πρωί? 2:30 είναι σχετικά νωρίς για back-up.

ammoulianiotis
29-10-06, 13:18
Λοιπον, κατι που ειδα μολις τωρα. Στην κεντρικη σελιδα του foroum (http://www.stilo-club.gr/vb3/index.php), κατω εκει που λεει Αγωνες - Street Racing και ρωταει "Αναψε πρασινο;" σε μενα δεν εμφανιζει το "Α" και εμφανιζει ενα τετραγωνο. Μηπως συμβαινει μονο σε μενα αυτο;

ThoDoriS
29-10-06, 13:48
Μήπως να το έβαζες για τις 5 το πρωί? 2:30 είναι σχετικά νωρίς για back-up.

Εκείνη την ώρα έχω το καλύτερο speed γιατί το στέλνω σε ftp στο uni κατευθείαν το backup και εκείνη την ώρα και το pc αλλά και το uni πάνε καλά...θα το βάλω όμως λίγο αργότερα. (5 λεπτά κρατάει η διαδικασία περίπου)

Λοιπον, κατι που ειδα μολις τωρα. Στην κεντρικη σελιδα του foroum (http://www.stilo-club.gr/vb3/index.php) (http://www.stilo-club.gr/vb3/index.php%29), κατω εκει που λεει Αγωνες - Street Racing και ρωταει "Αναψε πρασινο;" σε μενα δεν εμφανιζει το "Α" και εμφανιζει ενα τετραγωνο. Μηπως συμβαινει μονο σε μενα αυτο;

Έχεις δίκιο....διορθώθηκε νομίζω όμως τώρα.

REPT1L3
29-10-06, 14:16
Να κάνω και εγώ κανά δυό "παρατηρήσεις".
1.Στην κεντρική σελίδα όταν βάζω username και password ναι μεν με πετάει στην επόμενη σελίδα "Ευχαριστούμε που συνδεθήκατε.. κτλ." αλλά μετά όταν βγαίνει η κεντρική σελίδα φαίνεται λες και δεν είμαι συνδεδεμένος παρόλα αυτά μόλις μπω στο forum είναι όλα ok!
2.Στο forum τώρα όταν έχω διαβάσει κάποιο post και clickάρω για να γυρίσω στην σελίδα του θέματος, εκεί φαίνεται λες και δεν το έχω διαβάσει. Βέβαια με 1-2 refresh της σελιδάς σβήνει το φαναράκι.
3.Και τέλος το avatar... δεν ξέρω αν είμαι βλαμένος και δεν το έχω βρει ακόμα αλλά, δεν το έχω βρει από που μπαίνει.

Όλα αυτά βέβαι τα αναφέρω μόνο και μόνο μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γιατί εμένα δεν με ενοχλούν καθόλου αφού στην ουσία αυτό που θέλω είναι να παρακολουθώ το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μου forum! :D

neuromancer
30-10-06, 03:17
1.Στην κεντρική σελίδα όταν βάζω username και password ναι μεν με πετάει στην επόμενη σελίδα "Ευχαριστούμε που συνδεθήκατε.. κτλ." αλλά μετά όταν βγαίνει η κεντρική σελίδα φαίνεται λες και δεν είμαι συνδεδεμένος παρόλα αυτά μόλις μπω στο forum είναι όλα ok!
2.Στο forum τώρα όταν έχω διαβάσει κάποιο post και clickάρω για να γυρίσω στην σελίδα του θέματος, εκεί φαίνεται λες και δεν το έχω διαβάσει. Βέβαια με 1-2 refresh της σελιδάς σβήνει το φαναράκι.

Στα back ο browser διαβάζει (συνήθως) την σελίδα από το δίσκο οπότε δεν παίρνει νέα δεδομένα απο το server. Γι'αυτο με refresh (1 αρκεί - Ctrl+F5 σε ΙΕxplorer) διορθώνεται. Αντι για μπρος - πίσω καλύτερα να ανοίγεις θέματα από τα περιεχόμενα με Shift+Click (πάντα μιλάω για IExplorer) σε νέο παράθυρο το οποίο αφού διαβάσεις το κλίνεις.

Βέβαια, πρέπει να γίνεται και ένα μπάχαλο με αυτο το θέμα (ας επιβεβαιώσει ο Thodoris). Εγώ μπαίνω από κεντρική σελίδα απο το link Νέα Μηνύματα, διαβάζω όλα τα νέα μηνύματα, πάω μετά στην κεντρική του φόρουμ και βλέπω τα φανάρια αριστερά να λένε ότι έχω αδιάβαστα μηνύματα. Αν πάω στη home, πάλι στην ταυτότητά μου πάνω αριστερά λέει ότι έχω νεα μηνύματα (όσα refresh και να κάνω). Μόνο όταν μαρκάρω από το μενού τα μηνύματα ως διαβασμένα στρώνει η κατάσταση ή μετά από κάποιο χρόνο (αυτό το δεύτερο ελέγχεται, δεν είμαι σίγουρος). Στο παλιό forum δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα οπότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

REPT1L3
02-11-06, 15:35
:thumbsup: Ευχαριστώ.

MaGeLaNoS
02-11-06, 15:43
Παιδια εγω να ρωτησω κατι αλλο?Copy-Paste δεν μπορουμε να κανουμε για να μεταφερουμε ενα κειμενο απο αλλη σελιδα?

ThoDoriS
02-11-06, 23:37
Παιδια εγω να ρωτησω κατι αλλο?Copy-Paste δεν μπορουμε να κανουμε για να μεταφερουμε ενα κειμενο απο αλλη σελιδα?

Σαφώς και μπορείς Νίκο. Εγώ έχω κλέψει ένα σωρό και έχω φέρει εδώ....

MaGeLaNoS
03-11-06, 01:25
Τεο με το ποντικακι κλικ κ ετσι,δηλαδη την νομιμη διαδικασια δε μου βγαζει επιλογη paste... :S

Mixalis
03-11-06, 14:03
Και γιατι δεν δοκιμαζεις το Ctrl+V αντι για paste??? ;) ;) ;)

Mixalis
05-11-06, 15:12
Τεο!! Μια ερωτηση. Τι εγινε με τα member emails του club?

ThoDoriS
05-11-06, 15:58
Μιχάλη για να μην μπώ στον κόπο να τα ξαναγράφω κοιτάω τι θα κάνω ρε γμτ με τον ****δίσκο μου....σύντομα πάντως θα έχω βρεί άκρη τι θα γίνει...

Για δείτε λίγο εδώ: StiloClub Google Search (http://www.funnylogo.net/engines/Google/Red/StiloClub.aspx)

Mixalis
05-11-06, 17:12
Για δείτε λίγο εδώ: StiloClub Google Search (http://www.funnylogo.net/engines/Google/Red/StiloClub.aspx)

Καλο!!!!!!

ThoDoriS
11-11-06, 23:27
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.3

Αναβαθμιστήκαμε για να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο....

(Στο παλιό site τόσα updates δεν είχα κάνει ούτε σε ένα χρόνο...)

MaGeLaNoS
21-11-06, 13:32
Κ ναι επανηλθα με νεα απορια!Γιατι στο quick reply βγαζει καθε λεξη στο πρωτο της γραμμα κεφαλαιο?Το εχω παρατηρησει κ σε αλλους χρηστες..

Mixalis
21-11-06, 13:36
Κ ναι επανηλθα με νεα απορια!Γιατι στο quick reply βγαζει καθε λεξη στο πρωτο της γραμμα κεφαλαιο?Το εχω παρατηρησει κ σε αλλους χρηστες..

Ελα ρε Νικο... εφε ειναι! Ολοι εμεις εχουμε συνεννοηθει και παταμε - αφηνουμε συνεχεια το shift!! ;) ;)

Πλακα-πλακα και εγω την εχω αυτη την απορια. Και καποιες φορες ειναι και αντιαισθητικο. Ειδικα αν ειναι μεγαλο το post.

bel
21-11-06, 13:42
Εμένα πάλι μου το κάνει μόνο απο το pc της δουλειάς,απο το σπίτι είναι οκ.

MaGeLaNoS
21-11-06, 17:00
Ελα ρε Νικο... εφε ειναι! Ολοι εμεις εχουμε συνεννοηθει και παταμε - αφηνουμε συνεχεια το shift!! ;) ;)

XAXAXA το ηξερα Μιχαλη οτι θα ησουν απο πισω κ κατι θα μαγειρευες!

Mixalis
22-11-06, 14:27
XAXAXA το ηξερα Μιχαλη οτι θα ησουν απο πισω κ κατι θα μαγειρευες!

Ο,τι μπορει ο καθενας μας Νικο!!! :D :D

ThoDoriS
02-12-06, 00:31
Καλό Μήνα Και Καλές Γιορτές Να Χουμε...σιγά Σιγά Θα Στολιστούμε Για Τα Χριστούγεννα Κτλ....να Ναι Καλά Και Ο Φώτης Που Βοηθάει Συνέχεια...αλλιώς Δεν Έβλεπα Να Στολίζουμε Δεντρο :p

Costas1.6
02-12-06, 11:50
Πολυ ωραιο το site με τα στολιδια του!!!
μπραβο στα παιδια που το εκαναν.
Αντε και καλες γιορτες να εχουμε μονο με χαρες
και πολλα πολλα αλογα!!!

ThoDoriS
02-12-06, 23:57
vBulletin Version 3.6.4
Άλλη μια αναβάθμιση για ακόμη περισσότερη ασφάλεια.

Ρίξτε μια ματιά παίδες μήπως ξέχασα κάτι ή δεν δουλεύει κάτι γιατί το έκανα λίγο βιαστικά και ίσως έχω αφήσει κάτι....

paidaros
03-12-06, 16:30
συχγαρητιρια thodori!!!!!!!!!εκανες πολυ καλη δουλεια και ευχομαι σε ολους ολοψυχα καλες γιορτες και πανω απο ολα υγεια,γιατι χωρις υγεια δεν γινεται τιπιτα!!!!!!!!!!!!:xmas-smiley-005: :xmas-smiley-005: :xmas-smiley-005: :xmas-smiley-005:

ammoulianiotis
03-12-06, 19:31
Πολυ ωραιο το Χριστουγεννιατικο Stilo Club site! Ωραια τα στολιδια του!
Καλες γιορτες σε ολους!

neuromancer
03-12-06, 23:27
Thodori, βάλε και το χριστουγεννιάτικο στο default theme να χαιρομαστε κι "εμεις" (με τα 0.7ΜΒ/page που τραβάει το plasmaX δεν αντεξα και γύρισα στο default...)

ThoDoriS
04-12-06, 04:02
To έχω βάλει Φώτη και στα 2....απο την πρώτη στιγμή.

Mixalis
04-12-06, 05:20
http://img206.imageshack.us/img206/1869/teoda5.jpg

Τι εγινε ρε Θοδωρη?? 03:02...

Χτυπας γερμανικο με το laptop?? :xmas-smiley-016: :xmas-smiley-016:

Εμεις μονο ραδιοφωνακι ειχαμε... :xmas-smiley-019:

Mixalis
04-12-06, 05:29
By the way... πολυ ωραιο το Χριστουγεννιατικο "στολισμα"... ΜΠΡΑΒΟ!!

Ασχετο... Τεο please οταν μπορεσεις, κανε κατι με τα EDIT. Τουλαχιστον εγω δεν μπορω να κανω σε κανενα post...

ThoDoriS
04-12-06, 12:31
http://img206.imageshack.us/img206/1869/teoda5.jpg

Τι εγινε ρε Θοδωρη?? 03:02...

Χτυπας γερμανικο με το laptop?? :xmas-smiley-016: :xmas-smiley-016:

Εμεις μονο ραδιοφωνακι ειχαμε... :xmas-smiley-019:

Άμα έχεις άδεια έτσι είναι....την περνάς αέρα...

Ά όσο για τα σκοπέτα για εμένα δεν προβλέπονται απο τον Μάιο και μετά :areindeer:

REPT1L3
21-12-06, 22:50
Μία παρατήρηση. Το πολύ ωραίο Gallery του προηγούμενου site που είχε φωτογραφίες από συναντήσεις κτλ. που είναι; Συγνώμη για το post αλλά έχει κολήσει το μυαλό μου!!! :pc:

ThoDoriS
22-12-06, 19:23
Οι photos είναι στην Αθήνα... εγώ στην Μυτιλήνη....οπότε λίγο δύσκολο γμτ να γίνει δουλειά...αλλά θα γίνει....(ασε που δεν έχω καταλήξει τι gallery να βάλω...)

stilo-3p
22-12-06, 23:15
Παιδια εδω και μερικες μερες κατι γινεται με το forum. Το φαναρι αριστερα εξακολουθει να ειναι πρασινο σε ολα τα θεματα παροτι τα εχω διαβασει ξανα και ξανα καθε μερα. Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος εγω βεβαια.....

ammoulianiotis
31-12-06, 22:08
μηπως θα ηταν ευκολο μαζι με το ημερολογιο για τα γεννεθλια του καθενα να κανουμε και ενα εορτολογιο; δηλαδη να μας εμφανιζει και τον εορταζοντα της ημερας.

REPT1L3
05-01-07, 20:55
Λογικά θα είναι γελοίο.. αλλά για άλλη μια φορά μάσησα!!! Στο garage συμπληρώνεις αυτά που θές κάνεις browse στην φωτογραφία σου και μετά πατάς υποβολή και τελείωσες; Σε έχει βάλει στο garage με τις/την φωτογραφίες/ία που διάλεξες;

Mixalis
06-01-07, 23:20
Με το Garage υπαρχει καποιο προβλημα ή ειναι ετσι απο τη φυση του? :p :p. Κατω δεξια λεει οτι υπαρχει και 2η σελιδα (1 απο 2), αλλα οταν παω εκει ειναι αδεια. Τι γινεται? Παλι δικο μου προβλημα? :icon_frown:

ThoDoriS
07-01-07, 13:54
Με το Garage υπαρχει καποιο προβλημα ή ειναι ετσι απο τη φυση του? :p :p. Κατω δεξια λεει οτι υπαρχει και 2η σελιδα (1 απο 2), αλλα οταν παω εκει ειναι αδεια. Τι γινεται? Παλι δικο μου προβλημα? :icon_frown:

Όντως αυτό είναι bug....θα κοιτάξω να το διορθώσω το συντομότερο δυνατό...

Το σωστό link είναι αυτό:

http://www.stilo-club.gr/vb3/vbgarage.php?page=2&perpage=25

Όσο για τα κεφαλαία που τα κάνει μικρά....ακόμα ψάχνω να δώ το γιατί αλλά άκρη δεν έχω βγάλει...

paidaros
09-01-07, 23:48
εχω προβλημα.απο τις 4/01/2007 ενω μπαινω συνεχεια μου βγαζει τελευταια επισκεψη 4/01/2007 και ενω εχω διαβασει ολα τα μηνυματα και βγαινω,σε 5 λεπτα ή την αλλη μερα μου τα βγαζει αδιαβαστα και σε εντονομπλε χρωμα.τι γινεται??:( :( :( :(

Soul_Giannis
10-01-07, 02:35
θοδωρη το πασχα ειναι νωρις φετος!!!να βγαλουμε τα χριστουγεννιατικα?>\

Mixalis
10-01-07, 18:51
θοδωρη το πασχα ειναι νωρις φετος!!!να βγαλουμε τα χριστουγεννιατικα?>\

Γιατι να τα βγαλουμε?? Σε χαλαει να τρως το αρνι παρεα με τον Αγιο και τα ταρανδακια??? Εμενα μια χαρα μου ακουγεται...

Mixalis
18-01-07, 14:28
Ασχετο αλλα ριχνω τη προταση. Μηπως θα επρεπε να κανουμε κατι με το garage της σελιδας? Που και που ριχνω καμια ματια, αλλα δεν βλεπω αλλαγες. Τι εννοω?

Καποιοι εχουν φωτογραφιες αλλα δεν εχουν κειμενο.
Καποιοι εχουν κειμενο, αλλα δεν εχουν φωτογραφιες.
Καποιοι δεν εχουν ουτε κειμενο, ουτε φωτογραφιες.
Καποιες φωτογραφιες ειναι τεραστιες και καποιες ειναι μικρες.

Γενικα γινεται ενα μπαχαλο.

Αν ανοιξω το garage του ταδε και δω μια αδεια σελιδα... μου κανει κατι. "Τι το εκανες ρε μεγαλε. Για να υπαρχει το nick σου και σ' αυτο το section?" Μπορει να ειναι απλα αμελεια, αλλα.....

Μηπως θα επρεπε να οργανωσουμε λιγο το θεμα? πχ να μην μπορεις να κανεις "Υποβολη" στο post αν δεν εχει και photos ή/και κειμενο.

Αν θελετε μπορω να βοηθησω, να φτιαξω τις φωτογραφιες, πχ καποιο συγκεκριμενο μεγεθος, με το logo του club σε μια γωνια κλπ, κλπ, και να ειδοποιηθουν τα παιδια που εχουν ανοιξει σελιδα στο garage, αλλα δεν εχουν βαλει τιποτα, να το κανουν!! Αν ειναι και κατι αλλο... ειναι υπο συζητηση!!

face
18-01-07, 19:50
χμμμμμμμ....καλος η michel όπως πάντα....

1. δεν ξέρω κατα πόσο μπορούμε να δεσμέυσουμε την υποβολή στο garage αν δεν βαλει φωτο..μπορει καποιος να μην ξερει-εχει

2. Αν μπορούσε κάποιος να έφτιαχνε όλες τις φωτο στο ίδιο μέγεθος και να έβαζε κάπου πάνω στην φώτο το σηματάκι του στιλο κλαμπ θα ήταν ωραίο..!!

Mixalis
19-01-07, 14:15
χμμμμμμμ....καλος η michel όπως πάντα....

Με αυτο τι εννοεις? Ελπιζω να ηταν απλα βιασυνη.
Αλλιως ξημερωματα ερχομαι στο Βολο για να δεις το "η". :boxed: :boxed:

:D :D :D

Ionio-Zante
19-01-07, 20:02
Στο Δικο μου Pc εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα με τα αδιαβαστα μηνυματα...
Παρολο που τα διαβαζω παρολο που τα μαρκαρω ως διαβασμενα οταν κανω Logout Και μετα ξανα Login τα εμφανιζει παλι ως αδιαβαστα.
Το εχω τσεκαρει και αλλο PC και εκει το ιδιο συμβαινει.

ammoulianiotis
19-01-07, 20:41
εχεις δοκιμασει να πατησεις εκει που λεει "σημειωσε ολα τα μηνυματα ως διαβασμενα"; ειναι στο κατω κατω μερος της κεντρικης σελιδας του φορουμ.

ThoDoriS
23-01-07, 01:11
Το πρόβλημα με τα κεφαλαία γράμματα στα post (που γράφαμε με κεφαλαία και έβγαζε μικρά τα πάντα) πρέπει να έχει διορθωθεί...αφου μου έφαγε το απόγευμα...

Έχω αφήσει την φώτο στην πρώτη σελίδα ακόμα γιορτινή....θα την αλλάξω αύριο γιατί δεν είχα εδώ την προηγούμενη σήμερα...sorry για την καθυστέρηση κιόλας...

Στο Δικο μου Pc εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα με τα αδιαβαστα μηνυματα...
Παρολο που τα διαβαζω παρολο που τα μαρκαρω ως διαβασμενα οταν κανω Logout Και μετα ξανα Login τα εμφανιζει παλι ως αδιαβαστα.
Το εχω τσεκαρει και αλλο PC και εκει το ιδιο συμβαινει.

Γιώργο...ξέρω ότι είναι ενοχλητικό...δυστυχώς όμως αυτό το πρόβλημα προσωρινά δεν το βλέπω να διορθώνεται...ο λόγος? Ορίστε:

Note: vBulletin 3.6 requires PHP 4.3.3 or greater and MySQL 4.0.16 or greater!
Please ensure that you are running adequate versions of PHP and MySQL before upgrading to vB 3.6 to avoid potential issues

Εμείς στην έκδοση του PHP 4.3.9 και MySQL Version 4.1.20, διάβασα λοιπόν ότι μέχρι την νέα αναβάθμιση του vbulletin θα παρουσιάζονται τέτοια μικροπροβλήματα...και αυτό γιατί εμείς όταν έβαλα την 3.6.4 έκδοση ο server δεν πληρούσε αυτά που ήθελε η έκδοση...τώρα που τα πληρεί περιμένω την νέα έκδοση...ελπιζω να διορθωθεί...

Μιχάλη δεν έχω προλάβει ακόμα να ασχοληθώ με το garage....ελπίζω μέσα στις επόμενες μέρες να το κάνω...

face
23-01-07, 13:32
Ωχ έχεις δίκιο...Έκανα λάθας το καλός...!!Καλη ήθελα να πώ..!!!:p:p:p:p:p

(ποτε έρχεσαι είπαμε??)

Mixalis
24-01-07, 00:47
Ωχ έχεις δίκιο...Έκανα λάθας το καλός...!!Καλη ήθελα να πώ..!!!:p:p:p:p:p

(ποτε έρχεσαι είπαμε??)

Θα γινει κι αυτο... ;) ;) Ολα στην ωρα τους!!

ThoDoriS
13-03-07, 18:19
Σήμαρα θα βάλώ την 3.6.5 και ένα gallery....(το οποίο και άργησα...)

Ionio-Zante
13-03-07, 18:27
Θοδωρη.. Στο Garage δεν μπορω να δω την 2η σελιδα των μελων και οταν παταω κα δω τις φωτογραφιες καποιων μελων βγαζει μηνυμα Error και κατι ψιλα...

ThoDoriS
13-03-07, 18:31
Θοδωρη.. Στο Garage δεν μπορω να δω την 2η σελιδα των μελων και οταν παταω κα δω τις φωτογραφιες καποιων μελων βγαζει μηνυμα Error και κατι ψιλα...

Θα το φτιάξω και αυτό...ωραίος Γιώργο.

ThoDoriS
14-03-07, 02:35
3.6.5 ok...

Μένει το chat k to Garage...(k to gallery)

bel
15-03-07, 18:55
Τι έγινε ρε παιδιά;Γιατί το site απο προχθές τις περισσότερες ώρες είναι down? :confused:

paidaros
15-03-07, 23:24
ΤΟ SHOYTBOX ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????????/

ThoDoriS
16-03-07, 00:48
ΤΟ SHOYTBOX ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????????/

Είχε πρόβλημα.

ammoulianiotis
22-03-07, 13:28
Εγω γιατι ακομα δεν μπορω να ανεβασω φωτο στο garage;
Εχει κανεις καμια λυση;

bel
24-03-07, 00:58
Τελικά με αυτό το shoutbox τι έγινε,θα ξαναδουλέψει η οχι;

ThoDoriS
24-03-07, 02:27
Τελικά με αυτό το shoutbox τι έγινε,θα ξαναδουλέψει η οχι;

Έχω εγκαταστήσει 2 κ δοκιμάζω...το παλιό δούλευε καλύτερα απο όλα όμως...

ammoulianiotis
24-03-07, 11:44
Δεν μπορουμε να ξαναβαλουμε το παλιο;

paidaros
25-03-07, 16:43
παντως παλι η δυτερη σελιδα του garage δεν δουλευει!!!!!
γιατι??????????

Mixalis
26-03-07, 13:36
Θοδωρη το ρολοι δεν ρυθμιζεται αυτοματα σε θερινη ωρα? Ακομα δειχνει τη χειμερινη.

ThoDoriS
26-03-07, 13:59
Θοδωρη το ρολοι δεν ρυθμιζεται αυτοματα σε θερινη ωρα? Ακομα δειχνει τη χειμερινη.

Εμένα καθώς και του φόρουμ άλλαξε....απλά εσύ πρέπει στο προφίλ σου να βάλεις το αυτόματο στην θερινή/χειμερινή ώρα...

ThoDoriS
26-03-07, 16:20
Λοιπόν έλυσα ένα σημαντικό πρόβλημα που είχα με την database και όλο μου έστελνε email και καλά ότι κάτι είναι λάθος στο site....

Εφταιγε το chat και οκ διορθώθηκε και επίσης μπήκε το shoutbox και στη πρώτη σελίδα...

Έβαλα κάτω και στο φόρουμ να βλέπεται και τα στατιστικά πως πάμε κτλ...

Τώρα πρέπει να ασχοληθώ λίγο με το garage...

Mixalis
27-03-07, 00:52
Εμένα καθώς και του φόρουμ άλλαξε....απλά εσύ πρέπει στο προφίλ σου να βάλεις το αυτόματο στην θερινή/χειμερινή ώρα...

Θοδωρη ειναι στο αυτοματο, αλλα πχ τωρα εγω βλεπω στο κατω μερος της σελιδας 23:51 ενω στον tray 00:52

paidaros
27-03-07, 15:46
εμενα θοδωρη γιατι μου δειχνει 2 ωρες πισω το ρολοι στο site??????????

ThoDoriS
27-03-07, 18:08
Παιδιά πρέπει να το φτιάξετε απο το cpanel σας μόνοι σας....δεν μπορώ εγώ...

ammoulianiotis
27-03-07, 20:22
ΟΧΙ!!!Εγω θελω να ερθεις εσυ να το κανεις!!! :bleh::bleh::bleh::bleh:

paidaros
27-03-07, 20:56
και εγω το ιδιο!!!!!!!!!!!!ετσι τραυματιας!!!!!!!!!!:jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1:

paidaros
27-03-07, 21:26
θοδωρη οταν εχει νεα μηνυματα στο members ειτε 2006 ειτε 2007 δεν αναβει φαναρι για να ξερεις αμα εχει νεα μηνυματα!!!!

ThoDoriS
28-03-07, 15:54
θοδωρη οταν εχει νεα μηνυματα στο members ειτε 2006 ειτε 2007 δεν αναβει φαναρι για να ξερεις αμα εχει νεα μηνυματα!!!!

Επειδή είναι διπλά κλειδωμένο...ψάχνω κάνα τρόπο να το αλλάξω...

Τεσπά έκανα ποστ για να σας πώ ότι το garage είναι οκ...

ThoDoriS
29-03-07, 03:02
Για πολλοστή φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φώτη (neuromancer) για τον χρόνο του και την βοήθειά του στο να μας σχεδιάσει τα Πασχαλιάτικα ρούχα του Site....:thumbsup::clapping::worship:

neuromancer
29-03-07, 05:14
Αν θες Teo σου photoshopάρω και το κόκαλο στην ευθεία (στην ακτινογραφία εννοώ ;-))

ammoulianiotis
29-03-07, 12:07
Το καλο θα ηταν Φωτη να του το βαζαμε πραγματικα στην ευθεια το κοκαλο...

ThoDoriS
29-03-07, 15:30
Το καλο θα ηταν Φωτη να του το βαζαμε πραγματικα στην ευθεια το κοκαλο...

Αύριο πάω στο γιατρο για νεώτερα....μάλλον θα το βάλει αυτός...αν δε το βάλει θα πάω στο Φώτη...

ammoulianiotis
10-04-07, 17:28
Μηπως να βγαλουμε το "Καλο Πασχα";

paidaros
10-04-07, 17:30
μετα την κυρικη του θωμα που τελειωνει εντελως το πασχα!!!!!!!!!!!!

REPT1L3
06-05-07, 11:08
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...
Αφού συνδέεσαι αν αφήσεις αχρησιμοποίητο το site για κάποιο χρονικό διάστημα (δεν έχω δει πόσο, σίγουρα είναι πάνω από 15') αποσυνδέεται... εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό αλλά ότι αν αποσυνδεθεί και μετα ξανασυνδεθείς σου παρουσιάζει όλο το forum λες και είναι διαβασμένο.

Μπορεί να διορθωθεί αυτό μήπως;
Βέβαια με την συγκατάθεση και όλων των άλλων χρηστών του forum

petros
06-05-07, 20:04
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ώρα?
Γιατί σε εμένα δείχνει 3 ώρες μπρόστα.
Χωρίς να έχω πειράξει τις ρυθμίσεις.

REPT1L3
06-05-07, 20:50

Το είδα και εγώ αυτο. Για να σου δείχνει την σωστή στις ρυθμίσεις βάλτο στο GMT (σκέτο όχι +1)

ThoDoriS
08-05-07, 04:53
Σε μερικά ποστ απο κάτω που κάνετε βγάζει:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ThoDoriS

Αυτό το βγάζει διότι συνήθως ο ίδιος χρήστης κάνει 2-3 ποστ στη σειρά με διαφορετικά quotes και το μόνο που κάνω είναι συγχώνευση σε ένα ποστ όλα μαζί γιατι σε μια σελίδα είναι 5 ποστ απο τον ίδιο χρήστη....

Έχω παρατηρήσει ότι περισσότερο το κάνει ο Μπάμπης (Verone) και ο Κώστας (Cubano) και κάνα δύο άλλοι... το αναφέρω γιατί μπορεί να νομίζει και κανείς ότι τους έκανα edit και το μήνυμα...

Όλο αυτό το γλιτώνεται μόνο άμα βάλετε όλα τα quotes σας μαζί.:)

Cubano_KG
08-05-07, 05:20
Σε μερικά ποστ απο κάτω που κάνετε βγάζει:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ThoDoriS

Αυτό το βγάζει διότι συνήθως ο ίδιος χρήστης κάνει 2-3 ποστ στη σειρά με διαφορετικά quotes και το μόνο που κάνω είναι συγχώνευση σε ένα ποστ όλα μαζί γιατι σε μια σελίδα είναι 5 ποστ απο τον ίδιο χρήστη....

Έχω παρατηρήσει ότι περισσότερο το κάνει ο Μπάμπης (Verone) και ο Κώστας (Cubano) και κάνα δύο άλλοι... το αναφέρω γιατί μπορεί να νομίζει και κανείς ότι τους έκανα edit και το μήνυμα...

Εγω γιατι τα βγαζω παραπανω τα ατομα Θοδωρη?????(μαζι με εμενα και εσενα!)
Θα συμφωνησω και σ'αυτο αν δω να το εφαρμοζεις σε ολους αντιστοιχα.. χωρις εξαιρεσεις!

ThoDoriS
08-05-07, 12:57
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...
Αφού συνδέεσαι αν αφήσεις αχρησιμοποίητο το site για κάποιο χρονικό διάστημα (δεν έχω δει πόσο, σίγουρα είναι πάνω από 15') αποσυνδέεται... εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό αλλά ότι αν αποσυνδεθεί και μετα ξανασυνδεθείς σου παρουσιάζει όλο το forum λες και είναι διαβασμένο.

Μπορεί να διορθωθεί αυτό μήπως;
Βέβαια με την συγκατάθεση και όλων των άλλων χρηστών του forum

Αυτό γίνεται στη περίπτωση που δεν είσαι σπίτι σου αλλά σε ένα νετ καφέ πχ. Να το αλλάξω ναι, αλλά μόνο στην ώρα που θέλει να σε κάνει logout δλδ να την αυξήσω...

Πέτρο η ώρα διορθώθηκε και δεν ξέρω γιατί μας δημιούργησε πρόβλημα, πάντως αν κάνεις logout και πας στο φορουμ θα δείς ότι δείχνει κανονικά την ώρα, απο εκεί και πέρα είναι θέμα προφίλ.

ThoDoriS
21-05-07, 01:40
Μπήκε το τελευταίο vbulletin στο site και σιγά σιγά αλλάζονται και οι εκδόσεις των plugins που χρησιμοποιούμε...

Το όριο για τα πμ στα Members_2007 ανέβηκε στα 100.

Mixalis
21-05-07, 01:53
Μπήκε το τελευταίο vbulletin στο site και σιγά σιγά αλλάζονται και οι εκδόσεις των plugins που χρησιμοποιούμε...

Το όριο για τα πμ στα Members_2007 ανέβηκε στα 100.

Μπραβο Τεο!!!! Γιατι τα 50, δεν εφταναν τελικα... :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

Soul_Giannis
21-05-07, 12:00
Μπραβο Τεο!!!! Γιατι τα 50, δεν εφταναν τελικα... :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

Πολυλογα των Pm!!!!

paidaros
21-05-07, 16:36
Πολυλογα των Pm!!!!

συμφωνω!!!!!!!!!!!!!!
θοδωρη γιατι καθε μερα πρεπει να αλλαζουμε την ωρα απο τις ρυθμισεις για να δειχνει την σωστη ωρα?????????

ThoDoriS
22-05-07, 03:06
θοδωρη γιατι καθε μερα πρεπει να αλλαζουμε την ωρα απο τις ρυθμισεις για να δειχνει την σωστη ωρα?????????

Δεν νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα υφίσταται ακόμα....

Δημιουργήθηκε λόγω μιας μικρής αναβάθμισης που έγινε στον server...αλλά πλέον δεν υπάρχει...

Mixalis
22-05-07, 12:18
Και ομως Θοδωρη. Ενω στο προφιλ δινω GMT +2, στην αρχικη σελιδα του forum κατω-κατω, λεει GMT +3 (αρα δειχνει μια ωρα +). Αν στο προφιλ το κανω +1 δουλευει κανονικα. Με το +2 εχει προβλημα.

MaGeLaNoS
22-05-07, 14:10
Και ομως Θοδωρη. Ενω στο προφιλ δινω GMT +2, στην αρχικη σελιδα του forum κατω-κατω, λεει GMT +3 (αρα δειχνει μια ωρα +). Αν στο προφιλ το κανω +1 δουλευει κανονικα. Με το +2 εχει προβλημα.

Ετσι το εκανα κ γω Μιχαλη GMT+1 και με την θερινη ζωνη μου το μετατρεπει αυτοματα σε GMT+2 και βλεπω κανονικα την ωρα..

REPT1L3
22-05-07, 20:22

Το έχω δει αυτό και το έχω κάνει και εγώ, πως γίνονται τα πολλαπλά quote; Επειδή δεν ξέρω να το κάνω...

paidaros
14-06-07, 23:19
θοδωρη τι γινετε σχετικα με την ωρα του site?????
καθε μερα πρεπει να την πηγαινουμε μεσα απο τις ρυθμισεις ειτε μια ωρα μπροστα ειτε μια ωρα πισω για να ειναι η σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!

stilo-hraklis
12-07-07, 17:48
ρε παιδια γιατι τωρα τελευταια για να ποσταρω πρεπει να βαλω 60 φορες user kai pasword??μαυρη μαυγια μου κανατε??θελετε να μου κοψετε την λαλια??κουφαλες !!!! ¨)

Stilatos
12-07-07, 19:43
δοκιμασες πρωτα να κανεις delete to cache και cookies?

stilo-hraklis
13-07-07, 18:16
cache cookies???δεν εχω ιδεα παντελαρα

ngtech
18-07-07, 20:00
Μπορώ να μάθω γιατί αντί να αυξάνονται τα ποστ μου...γίνονται όλο και Λ Ι Γ Ο Τ Ε Ρ Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α !!! Εκτός αυτού δεν έχω και πρόσβαση στο member section...???

stilo-hraklis
19-07-07, 00:18
ΜΠΟΥΧχΧΧΑΧΑ εχεις - 159 ποστς!!!χεχε εμενα θα μου πει κανεις πως θα σβησω τα κοοκιες κανεις σταx p?

Mixalis
22-07-07, 06:59
ΜΠΟΥΧχΧΧΑΧΑ εχεις - 159 ποστς!!!χεχε εμενα θα μου πει κανεις πως θα σβησω τα κοοκιες κανεις σταx p?

Ηρακλη τελικα τι εγινε? Τα καταφερες? Αν οχι... ακου!

Καταρχης ποιον browser εχεις?

Αν εχεις ΙΕ, πηγαινε στο Εργαλεια -> Επιλογες Internet.
Αν εχεις Firefox, Εργαλεια -> Επιλογες -> Απορρητο.

Εκει θα βρεις το κουμπι για να καθαρισεις τα cookies.

stilo-hraklis
27-08-07, 23:58
mixali eyxaristw to ekana alla pali tipota mia sindete kai den grafei mia grafei..sorry gia ta greeklish ala den postarei panta

Stilatos
10-09-07, 14:04
Επειδη ηθελα πολυ καιρο να το κανω αυτο και επειδη προσεξα πολλα μελοι ειχανε προβλημα η δεν μπορουσανε να βρουνε ποστ. Αλλαξα μερικους παραμετρους σε μερικες ενοτητες ωστε να φαινονται ολα τα θεματα και οχι της ημερας η του τελευταιου μηνα. Πολλα μελοι δεν προσεχανε αυτην την επιλογη κατω κατω να δουνε ολα τα ποστ με συνεπεια να φαινεται το φορουμ αδειο σε μερικες ενοτητες. Θοδωρη ολο ξεχναγα να στο πω εδω και πολυ καιρο η δεν σε πετυχαινα τελικα βρηκα πως να το κανω στο ασχετο που ηθελα να κοιταξω κατι πραγματα στο φορουμ. Πιστευω η αλλαγη ειναι προς το καλυτερο.

ThoDoriS
10-09-07, 22:46
Αυτό το update να δώ πότε θα κάνω εγώ....

MaGeLaNoS
13-09-07, 19:33
Αυτο το ρολοι να δω ποτε θα δειξει κατι σωστο..

neuromancer
13-09-07, 22:34

LOL:happy2:

Mixalis
13-09-07, 23:08

:D :D :D

Εμενα ΑΚΟΜΑ μια χαρα δειχνει. Απλα ειναι ρυθμισμενο στο GMT +3

MaGeLaNoS
13-09-07, 23:28
Εχει γελιο παντως το βαζω Gmt+3 και μετα απο κανα δυο ωρες μου βγαζει 1 ωρα μπροστα,το βαζω στο GMT+2 δουλευει για λιγο κ μετα με βγαζει μια ωρα πισω..
Προγνωστικο να εδινα θα πηγαινα συνεχεια "κουβα",εχει δικη του νοημοσυνη πιστευω..

ThoDoriS
14-09-07, 00:54
Εμένα ρε παιδιά πάει μια χαρά και δεν έχω πειράξει τπτ στην ώρα...τι να πώ τώρα....ξέρω γω θα το ξαναδώ αύριο....

MaGeLaNoS
14-09-07, 01:25
Μηπως παιζει κατι με τις αυτοματες ενημερωσεις για θερινη/χειμερινη ωρα?Το εχω στο off αυτο..

Mixalis
14-09-07, 01:28
Μηπως παιζει κατι με τις αυτοματες ενημερωσεις για θερινη/χειμερινη ωρα?Το εχω στο off αυτο..

Εγω το εχω, "παντα ενεργη"

paidaros
14-09-07, 16:04
Εγω το εχω, "παντα ενεργη"

και εγω που το εχω παντα ενεργω με κανει τα ιδια με τον νικο

ThoDoriS
19-09-07, 18:46
Το ένα θέμα με την ανανέωση του vbulletin το θεωρούμε λήξαν. Το τακτοποίησα μαζί με τον Γιάννη.

Σε λίγες μέρες θα τακτοποιήσουμε και τις υπόλοιπες εκκρεμότητες.

Hello,

Thank you for placing an order with Jelsoft Enterprises Ltd! This email contains everything you need to know to use your new products and services.

The vBulletin members' area is located at:
http://members.vbulletin.com/
Here you may download products, enter information for any services you purchased such as installations, receive technical support, and purchase additional licenses and services.

** If you have purchased the installation or upgrade service, you must click the "edit worksheet" button in the members' area to begin the process! **

Your login details for the vBulletin members' area are as follows:

Customer Number: **********
Customer Password: *******

Here are the licenses we have on file for you:

VBF******* -- vBulletin (Owned License); expires: Sep 19th '08

If you have any questions, you may create a ticket via the members'
area or contact us at contact@vbulletin.com

ammoulianiotis
19-09-07, 20:03
Ναι αλλα ειχαμε πει ρε συ οτι και εμεις θελαμε να βοηθησουμε!

paidaros
20-09-07, 22:43
Ναι αλλα ειχαμε πει ρε συ οτι και εμεις θελαμε να βοηθησουμε!

αυτο ειναι αληθεια αλλα δεν πηραμε καμια απαντηση!!!!
και ουτε στο membres2006 που εκανα μια ερωτηση θοδωρη δεν απαντησες!!!

ThoDoriS
22-09-07, 20:01
Αν χρειαστεί η οποιαδήποτε βοήθεια θα σας ενημερώσω....

Γιάννη μπαίνω σπάνια στο Site και απαντάω ακόμη πιο σπάνια πλέον αν εχεις παρατηρησει λόγω κάποιων υποχρεώσεων μου.

paidaros
24-09-07, 22:18
Γιάννη μπαίνω σπάνια στο Site και απαντάω ακόμη πιο σπάνια πλέον αν εχεις παρατηρησει λόγω κάποιων υποχρεώσεων μου.

θοδωρη ουτε σε κατηγορισα ουτε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!1
απλα ειδα οτι οταν εκανα το Post εσυμπηκες την πομενη μερα και δεν απαντησες!!!!!!!!!!!!!!!
για αυτο το ειπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και παλι ομως τιποτα και κανενας δεν σου ειπε γιατι μπαινεις σπανια και γιατι!!!!!!!!!!!!!!!1

φιλικα γιαννης!

Mixalis
25-09-07, 18:30
Ειναι τωρα 2-3 μερες που ενω κανω συνδεση κανονικα στο forum και βγαζει οτι υπαρχουν νεα μηνυματα (αναμενο φαναρι), οταν παταω το "Νεα Μηνυματα" βγαζει:

Συγνώμη,δεν υπάρχουν νέα θέματα για να δείτε!

Μπορείτε να βρείτε όλα τα θέματα που ανανεώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες , εδώ.

Αν ξανακανω refresh στο forum (http://www.stilo-club.gr/vb3/index.php), χωρις "Βοηθηματα -> Σημειωσε σαν διαβασμενα", βγαζει παλι τα φαναρια αναμενα, αλλα ξανα τα ιδια.

Γιατι???

ΑΓΓΕΛΟΣ
25-09-07, 19:55
ΚΙ εγω το ιδιο εχω παθει μου αναβει συνεχεια οτι εχω νεα μυνηματα ασε που δεν μπορω να το σβησω και το μυνημα που εχω δεν γραφει κατι αλλα τα στοιχεια του μαγκελανου

paidaros
15-10-07, 22:40
τι στο διαολο γινετε με την ωρα στο site???????????
καθε τοσο μια ωρα μπροστα,μια ωρα πισω!!!!!!!!!!!!!!!!
συνεχεια θελει διορθωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!
μεχρι που σημερα δεν φτιαχνετε και ή θα ειναι μια ωρα πισω ή μια ωρα μπροστα!!!!!!!!!!!
εχουν σπασει τα νευρα μου!!!!!!!!!!!

ThoDoriS
16-10-07, 01:44
Εγώ πάλι ποτέ δεν είχα πρόβλημα....τι να πώ...αμα δεν έχω δεν μπορώ να το καταλάβω και να το αλλάξω...

ammoulianiotis
16-10-07, 12:48
Ενταξει ρε Γιαννη και τι εγινε που η ωρα ειναι μια πισω μια μπρος;
Το pc σου δεν εχει ωρα;

ΑΓΓΕΛΟΣ
16-10-07, 13:54
ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΛΥΣΗ!!
Οταν μπαινω στην σελιδα μας και απανταω στις απαντησεις δεν μου δειχνει πλεον πιες διαβασα και οταν παω να αλλαξω θεμε πχ απο το garage στο forum η καπου αλλου με πεταει εξω και θελει ξανα κωδικο κτλ!!!
τι να κανω πριν τον σπασω???

paidaros
18-10-07, 23:06
ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΛΥΣΗ!!
Οταν μπαινω στην σελιδα μας και απανταω στις απαντησεις δεν μου δειχνει πλεον πιες διαβασα και οταν παω να αλλαξω θεμε πχ απο το garage στο forum η καπου αλλου με πεταει εξω και θελει ξανα κωδικο κτλ!!!
τι να κανω πριν τον σπασω???

μαλλον εχεις γινει ανεπιθυμητος!!!!!!!!!!:D:D:D:D

ThoDoriS
21-10-07, 17:15
Βρήκα επιτέλους το χρόνο που χρειαζότανε και είμαστε έτοιμοι και απο την νέα αναβάθμιση....

vBulletin 3.6.8 Patch Level 1

Mixalis
23-10-07, 00:15
Βρήκα επιτέλους το χρόνο που χρειαζότανε και είμαστε έτοιμοι και απο την νέα αναβάθμιση....

vBulletin 3.6.8 Patch Level 1

Μπραβο ρε Θοδωρη. Για να δουμε τωρα...

ThoDoriS
16-01-08, 00:12
Ξέρω τα χριστουγεννιάτικα δεν έχουν φύγει....μόλις σενιάρω το άλλο μου το pc γιατί έχω εκεί τα fonts...

Όσο αφορά τα άλλα θέματα ήμασταν down 2 μέρες γιατί λόγω φόρτου άργησα να πληρώσω το hosting...

Έχει πληρωθεί το ποσό που ήτανε 140€ για ένα χρόνο απο εμένα.

Για τα 2-3 άτομα που είπανε να δώσουνε και αυτοί, θα τα βρούμε στην εκδρομή...

ΑΓΓΕΛΟΣ
16-01-08, 16:23
μαλλον εχεις γινει ανεπιθυμητος!!!!!!!!!!:D:D:D:D
ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ!!οκ ο υπολογιστης μου!!ολα οπως ηταν και παλια

Ionio-Zante
30-01-08, 15:42
Επανερχομαι στο Θεμα των RSS Feed. (Really Simple Syndication).
Καθως οι Χρηστες των Vista αυξανονται και Πλαϊνη εργαλειοθηκη αποδυκνειεται ενα πολυ χρησιμο εργαλειο πιστευω οτι ειναι καιρος να φτιαξουμε ενα Feeder για το forum που θα δειχνει τα Καινουργια Post και Topics.
Μπορω να φτιαξω με JavaScript αν θελετε και ειδικο SideBar Gadget για το StiloClub ωστε να το βαλουμε για κατεβασμα και να το χρησιμοποιουν οσοι θελουν ( Εναλακτικα μπορει να χρησιμοποιηθει και ο RSS Viewer του SideBar).
Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να φτιαχτει το αντιστοιχο Fedder στο Forum ωστε να τραβαω τα αρχεια.

neuromancer
31-01-08, 13:30
Αν υπάρχει σελίδα στο forum η οποία περιέχει το περιεχομενο που θέλουμε να γίνει RSS feed, μπορώ να το κάνω ως service που θα τρέχει σε δικό μου PC και θα δίνει το RSS του site. Οπότε:

1. Μου λέτε ποια είναι η σελιδα με τα latest news/posts
2. Φτιάχνω με το tool μου τον wrapper και τον βάζω σε δικό μου PC όπου θα εκτελείται αυτόματα και περιοδικά και θα παράγει ενα RSS.
3. Αυτό το RSS το ενσωματώνετε στο stiloclub

Εμένα θα μου πάρει μόνο μερικά λεπτά να το κάνω (βασικά θα βάλω το βοηθό μου να το κάνει - αλλά τόσο θα του πάρει, ίσως και λιγότερο).

Σταυρος Πετ
07-04-08, 23:42
Προσπαθω απο την επιλογη "συνημενα αρχεια" να ανεβασω φωτογραφιες απο τον υπολογιστη μου στο site αλλα δεν ανεβαινουν. Μου βγαζει λαθος. Οι φωτογραφιες ειναι JPEG και 18,0 KB η καθε μια. Μπορει καποιος να με βοηθηση μηπως εγω κανω καποιο λαθος;

paidaros
08-04-08, 00:26
πληκτρολογεις www.imageshack.gr
ανεβαζεις τις φωτογραφιες που θελεις
πατας αποθηκευση κα στις βγαζει με διαφορα λινκς
μετα εδω πατας εισαγωγη εικονας και σου βγαζει ενα παραθυρακι να βαλει μια διευθηνση
πας παλι στο www.imageshack.gr και κανεις αντιγραφη με δεξι κλικ εκει που λεει ΠΛΗΡΩΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ FORUM
μετα κανει κανεις παλι δεξι κλικ και κανεις επικολληση στο παραθυρο που σου εχει βγαλει απο εδω στο σιτε και μετα ΟΚ
και εισαι ενταξει

Ionio-Zante
08-04-08, 00:29
Προσπαθω απο την επιλογη "συνημενα αρχεια" να ανεβασω φωτογραφιες απο τον υπολογιστη μου στο site αλλα δεν ανεβαινουν. Μου βγαζει λαθος. Οι φωτογραφιες ειναι JPEG και 18,0 KB η καθε μια. Μπορει καποιος να με βοηθηση μηπως εγω κανω καποιο λαθος;

Φωτογραφιες δεν μπορεις να ανεβασεις στο Site... Μπορεις να τις ανεβασεις καπου αλλου ΠΧ: imageshack και να παρεις το λινκ και να το τοποθετησεις στο κουμπακι που λεει "εισαγετε εικονα".

Σταυρος Πετ
08-04-08, 00:30
Ευχαριστω "paidaros" θα το προσπαθησω.:)

ioannidis
22-05-08, 22:06
Αγαπητοί μας Admins

Φρέσκο προβληματάκι.
Στο garage section επειδή ξεπεράστηκαν οι 100 χρήστες, μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε την 2η σελίδα.

Δεν δουλεύει.
Κάπου έχετε βάλει στο link της εκάστωτε σελίδας, την μεταβλητή:
do=$_REQUEST[do] για να την στείλετε με $_GET.

Αν το ξηλώσετε αυτό, τότε θα δείτε την 2η και όσες χρειαστούν σελίδες.

ThoDoriS
23-05-08, 13:30
Έχω να μπώ στο garage απο τότε που έφτιαξα το αμάξι μου....

Γενικώς θα το κοιτάξω όλο το site γιατί έχουν βγεί και κάτι updates και πρέπει να γίνουν....

paidaros
25-06-08, 00:10
θοδωρη τελικα η δευτερη σελιδα του garage δεν δουλευει.
τι προβλημα εχουμε?

ioannidis
25-06-08, 17:06
Για να την δείτε κάντε κλίκ εδώ:

http://www.stilo-club.gr/vb3/vbgarage.php?do=list&perpage=100&page=2
Προσωρινά τουλάχιστον μέχρι να την φτιάξουν...

ThoDoriS
14-10-08, 21:56
Μετά απο πολύ καιρό έκανα όλα τα updates, έφτιαξα μερικά απο τα πράγματα που θυμόμουν και πρόσθεσα και μερικά Mods ακόμα....

paidaros
14-10-08, 22:08
δηλαδη τι ακριβως θοδωρη?
επειδη ειμαι και λιγο ερασιτεχνης σχετικα με το ιντερνετ

s6_sot
14-10-08, 22:22
Δεν εμφανίζονται τα προφιλ...

paidaros
14-10-08, 22:37
θα συμφωνησω και εγω!

ioannidis
14-10-08, 22:40
Δεν εμφανίζονται τα προφιλ...

+1 :mad::mad::mad::mad:

ThoDoriS
14-10-08, 23:11
Για ρίχτε ρε παιδιά κανα βλέφαρο να δείτε μπας και είναι και τίποτα άλλο... είναι ένα σωρό αυτά που άλλαξα και ίσως έχει μείνει και κάτι ακόμα...

ioannidis
14-10-08, 23:52
Στα προφιλ, δεν φαίνονται τα email των άμεσων μηνυμάτων.

ThoDoriS
14-10-08, 23:56
Το προφίλ έχει πρόβλημα....ψάχνω να δώ όμως γιατί...

Κάποιο Mod εχει πρόβλημα....

ioannidis
14-10-08, 23:57
Το προφίλ έχει πρόβλημα....ψάχνω να δώ όμως γιατί...

Να γυρίσω από την άλλη;

ioannidis
15-10-08, 00:30
Υποθέτω ότι και στο profile υπάγεται και το buddy list που είναι κενό.

ioannidis
15-10-08, 10:31
Άλλαξε και η σειρά του μενού (Home - Πίνακας ελέγχου - Νεα μηνύματα κλπ) και μας έκανες άνω κάτω!

Θα κάνω group για την επιστροφή του παλιού Club στο Facebook! :D:D:D:D

ThoDoriS
15-10-08, 12:52
Θυμάται κανείς πως ήτανε η σειρά στο μενού πάνω? Να βάλω πάλι τα ίδια...

paidaros
15-10-08, 12:56
ρε παιδια αυτο το multi-quοte που βγαζει στου καθενος το μηνυμα κατω δεξια τι ειναι?

ioannidis
15-10-08, 12:59
Τα νέα μηνύματα ήταν στην θέση της λίστας μελών...
Ο πίνακας ελέγχου δεξιά προτελευτάιος...

paidaros
15-10-08, 12:59
και γιατι μου βγαζει την υπογραφη ετσι και την εικονα τερμα δεξια?

ioannidis
15-10-08, 13:02
Θοδωρή δοκίμασε:

Home - faq - members - νεα μηνύματα - αναζήτηση - Βοηθήματα - Ημερολογιο - Πινακας - αποσύνδεση

ioannidis
15-10-08, 13:02
Γιάννη πάντα έτσι στην έβγαζε...

paidaros
15-10-08, 13:08
οχι δεν την εβγαζε ετσι.το αλλο τι ειναι αναμεσα στο quote και την γρηγορη απαντηση κατω δεξια?

paidaros
15-10-08, 13:12
ρε παιδια το φορουμ που ειναι?δεν το βγαζει πανω στην σειρα!

ioannidis
15-10-08, 13:15
Πατάς το κουμπάκι σε όσων παιδιών τις αποστολές θές να σχολιάσεις. Γίνονται κόκκινα τα κουμπάκια αυτά. Στο τελευταίο σχόλιο πατάς κανονικά quote. Θα δείς μέσα στο κείμενό σου τις αποστολές των μελών που εσύ θες να σχολιάσεις...

Παίξε λίγο μαζί του και θα καταλάβεις...

ioannidis
15-10-08, 13:16
ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ FORUM!

paidaros
15-10-08, 13:17
Παίξε λίγο μαζί του και θα καταλάβεις...

πονηρουλη ακου εκει παιξε λιγο μαζι του!:D:D:D

PascM
15-10-08, 20:47
Κάτι πρέπει να παίζει με τα cookies πάντος!
Αν μείνεις ώρα στην σελίδα χωρίς ανανέωση (λόγο δουλειάς το παθαίνω)
μετά σου χάνει τα αδιάβαστα μηνύματα :(

ioannidis
15-10-08, 20:52
Αυτό το είχε και πρίν. Νομίζω...

paidaros
15-10-08, 20:53
πραγματι το ειχε και πριν!

paidaros
15-10-08, 20:54
με το forum τελικα τι γινετε?

ThoDoriS
15-10-08, 21:06
Τα έβαλα τα 2 link.

ioannidis
15-10-08, 21:09
Δεν διορθώνεις και την σειρά;;;;

paidaros
15-10-08, 21:16
μιχαλη ειδες πως ειναι τωρα η υπογραφη μου!
καμια σχεση απο το μεσημερι που σε ελεγα!

ioannidis
15-10-08, 21:18
Ναι όντως.

Θοδωρή: Τα στατιστικά του forum είναι διαφορετικά....

ThoDoriS
15-10-08, 21:22
Ναι όντως.

Θοδωρή: Τα στατιστικά του forum είναι διαφορετικά....

Τα παλιά που είχαμε ήτανε Mod πάνω στο vbulletin αλλά δεν συμβαδίζανε με την τελευταία έκδοση...οπότε μέχρι να βγάλουν νέα έκδοση για το mod θα περιμένουμε.

ioannidis
15-10-08, 21:25
Την σειρά του μενού;

paidaros
15-10-08, 21:31
γιατι ενω εχω λιστα φιλων μου βγαζει στο προφιλ μου οτι ειναι αδεια η λιστα?

ioannidis
15-10-08, 21:34
Του τό πα και αυτό... Περίμενε... Θα το μαγειρέψει!

paidaros
15-10-08, 21:34
τι θα μαγειρεψει και πως?
θα ειναι νοστιμο?

paidaros
15-10-08, 21:38
καθαριστηκε η λιστα των μελων?
γιατι ενω ητανε περιπου 1,100 μελη τωρα βλεπω 977!
αν ναι μηπως πρεπει να καθαρισει και αλλο η λιστα των μελων?

ThoDoriS
16-10-08, 00:33
Φύγανε όσα ήτανε fake accounts, στην ουσία ποτε δεν ήτανε μέλη γιατί πολύ απλά δεν είχανε κάνει εδώ και 4 μήνες τουλάχιστον validate το account τους μέσω του email επιβεβαίωσης.

paidaros
16-10-08, 14:48
μηπως πρεπει να γινει και αλλη εκαθαριση?

ioannidis
16-10-08, 23:48
Μιας και το Site μας κάνει στροφή στην ποιότητα και πάμε να γίνουμε Facebook, υπάρχει τρόπος, τα album των μελών να εμφανίζονται όλα μαζί; Στυλ Garage αν με κατάλαβες....

Πολύ ωραίες οι ανανεώσεις πάντως...

ThoDoriS
17-10-08, 10:22
Η επιθυμία σας έγινε δεκτή κ.Ιωαννίδη...

Έβαλα και τις φώτο κάτω κάτω στην πρώτη σελίδα για να φαίνονται να σχολιάζουμε και τίποτα, έβαλα και ξεχωριστή σελίδα με όλες τις φώτο μαζί...

ioannidis
17-10-08, 10:41
Ωραίος. Τώρα θέλω ένα τσουβάλι με λεφτά...

ThoDoriS
17-10-08, 10:57
μηπως πρεπει να γινει και αλλη εκαθαριση?

Όχι ακόμα δεν είναι έτσι μπαμ...όποιος δεν μπαίνει πέρνει πόδι αλλά μετά απο 6μηνο...μην ξεχνάς ότι κάποιοι είναι μέλη χρόνια και έχουν 4-5 πόστς...και όμως διαβάζουν...

Μιας και το Site μας κάνει στροφή στην ποιότητα και πάμε να γίνουμε Facebook, υπάρχει τρόπος, τα album των μελών να εμφανίζονται όλα μαζί; Στυλ Garage αν με κατάλαβες....

Πολύ ωραίες οι ανανεώσεις πάντως...

Μιας και γίναμε και facebook όπως είπες έβαλα και Status κάτω απο το όνομα (παίζει με greeklish μόνο όμως αλλά θα τη βρούμε την άκρη..)

Ωραίος. Τώρα θέλω ένα τσουβάλι με λεφτά...

Μόνο σακούλα...

ioannidis
17-10-08, 17:13
Τμήμα Garage, νούμερα 23 και 106...
Τι πάθανε;

ioannidis
17-10-08, 17:16
id's 271 και 1079 αντίστοιχα...