Επιστροφή στο Forum : Συναντησεις Αθηνα
Παιδια οσο αναφορα τις συναντησεις στην Αθηνα ωραια δε θαταν να γινονται ποιο συχνα να τα λεμε ολοι παρεα πρεπει να γινονται ποιο συχνα κ ναναι ενα ατομο που να ειναι υπεφθηνοσ οπωσ ο Μπαμπης στην βορεια Ελλαδα ετσι κ εδω εκτος κ αν υπαρχει...να οριζονται ποιο συχνα συναντησεις...τι λετε...
σωστα τα λεσ φιλε μου Λακη...
Όλο παράπονα μου είστε!
Εγώ θα κατεβώ τέλος του άλλου μήνα θα βάλω μια έκτακτη συνάντηση όποιος θέλει ας έρθει θα είναι για μένα η συνάντηση.
απλα ωραιο θα ηταν να βρισκομασταν ποιο νωρις μπαμπη να σε περιμενουμε οπωσ την προιγουμενη φορα ρε?:D:Dπλακα κανω...για ελα να σε γνωρισουμε να δουμε κ το εργαλειο.
Λογικά μαμά θα είναι γιατί θα κατέβω να το δηλώσω και έτσι θα είμαι και σίγουρα στην συνάντηση.
Α και αν μπορείς θέλω να μου δανείσεις τις ζάντες σου για μια μέρα ίσα ίσα να το πάω γιατί στα χαρτιά το έχω με 17.
εγω μεχρι τις 28 θαμαι πατρα γιατι εχω αδεια αν μπορεσω κατι θα κανουμε να αλλαξουμε τραμπα τις ζαντες να το δηλωσεις κ να τις ξαναπαρω αρκει ναμαι αθηνα