Επιστροφή στο Forum : Ο Άγγλος ο χουβαρντας...
Παραθέτω την ιστορία μου ώστε να γίνουμε όλοι πιο επιφυλακτικοί στις συναλλαγές μας αλλά και επειδή θέλω να την μοιραστώ με τους φίλους μου...
Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι πουλάω το αυτοκίνητο μου (Bravo T-Jet Sport), είχα σχετική αγγελία.
Είχα βάλει βέβαια και αγγελίες σε διάφορα site (ams, autoelite...).
Έτσι ξεκινάει αυτή η ιστορία.
Ένας Άγγλος με το όνομα Kennth Cole ενδιαφέρεται για το αυτοκίνητο.
Μου στέλνει e-mail και μου ρωτάει για την τιμή.
Στο site εγώ το είχα 18000E αλλά στο e-mail που του απάντησα τον είπα πως θα το αφήσω 17500Ε.
Αμέσως δέχτηκε και μου ζήτησε τα στοιχεία μου για να στείλει επιταγή.
΄
Πράγματι πριν 2 βδομάδεις πήρα μία επιταγή, η οποία εκδόθηκε απο τράπεζα Ιρλανδίας στις 25 Ιουλίου.
Ο φάκελος έλεγε πως στάλθηκε 23 Ιουλίου απο Ισπανία. ???????
Μου έστειλε 19950 λίρες Αγγλίας δηλαδή 25000Ε.
Όταν του είπα γιατί έστειλε παραπάνω χρήματα μου είπε για διάφορα άλλα έξοδα (μεταβίβαση π.χ. η οποία κοστίζει 205Ευρώ).
Ο τύπος δεν έχει δει καν το αυτοκίνητο μέχρι σήμερα....
Πιθανότατα πρόκειται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Δηλαδή θα έρθει και θα μου πεί έχει εδώ γρατζουνιά ή δεν μου αρέσει κάτι ώστε να πάρει τα χρηματα πίσω σε μετρητά.
Μίλησα με δικηγόρο και μου είπαν σε περιπτωση που γίνει αυτό να κρατήσω προκαταβολή γιατι έχασα άλλους ενδιαφερόμενους.
Θα κρατήσω 2000Ε.
Σε 2 βδομάδεις έρχεται Ελλάδα αυτός...
Άρα στην συνάντηση καλό θα ήταν να είμαστε μερικά άτομα, αν μπορείτε βέβαια.
Ο Verone προθυμοποιήθηκε να φέρει και μερικά Hummer απο το στρατό αλλά ελπίζω να μην φτάσουμε εκεί.
Ευχαριστώ Verone εκ των προτέρων...
Επιφυλαξη ?
Στελνει καποιος 25 και επιστρεφεις τα 23...
Μια τετοια ιστορια μακαρι να μου τυχαινε και εμενα δε θα με χαλουσε.
Καθε μηνα κιολας καλυτερα !
Αν χρειαζεστε βοηθεια απο αερος μπορω να φερω και κανα δυο απατσι που εχουμε στην αποθηκη :P
Αν το βλέπεις έτσι καλό φαίνεται...
Μην εξελιχθεί μόνο σε καμιά μαλ@@@...
Λοιπόν μέχρι τώρα έχουμε hummer και τεθωρακισμένα απο Verone...
Απάτσι από Sn7per...
Μας λείπει απο θαλάσσης κάτι παιδιά...
Μολις μιλησα στο τηλεφωνο με τον Μπι λαντη μου λεει εχει ευκαιρους τεσσερις "ορολογιακους" full extra.
Κολυμπι δεν ξερουν παντως sorry.
θα περιμένουμε με πολυ ενδιαφέρον νεώτερα..
Δηλαδη η επιταγη ηταν κανονικη, όχι ακαλυπτη, πλαστή, ή κλεμμένη?? Πολύ περιεργο...
ημερομηνια λυξης της επιταγης?
πρωτα θα εξαργυρωσεις την επιταγη και μετα θα δωσεις τα κλειδια!
μηπως μεσα σε αυτα που σε εστειλε ειναι η μεταβιβαση,το φορτωμα σε τρενο ή νταλικα?
και καταρχην μεσω των στοιχειων της επιταγης μπορεις να μαθεις τι δουλεια κανει!
Εγώ θα πρόσεχα πάρα μα πάρα πολύ στη συνάντηση...
Πολύ μα πάρα πολύ περίεργο το σκηνικό και επειδή οι μαλάκες πέθαναν να είσαι πολύ προσεκτικός.
Για να λεει "Μου έστειλε" το παλικαρι μαλλον εχει τα χρηματα στα χερια του
δε αναφέρομαι στο αν θα πάρει τα χρήματα...
από τέτοιες αψυχολόγητες ενέργειες δε ξέρεις τί να περιμένεις.
Η επιταγή δεν γράφει το όνομα του...
Έτσι συνηθίζεται δηλαδή.
Πάντα έχει το όνομα αυτού που θα την εισπράξη.
Άρα δεν μπορώ να μάθω τίποτα για αυτόν, ούτε καν αν μου έχει δώσει το πραγματικό όνομα.
Με τηλεφώνησε εχθές και μου είπε πως θα έρθει σε 2 βδομάδες.
Τον ρώτησα αν θέλει να ακυρώσουμε τις ελληνικές πινακίδες και μου είπε πως θέλει να το κρατήσει έτσι.
Η επιταγή ακόμα δεν έχει εισπραχτεί αλλά πιθανότατα μέσα στη βδομάδα θα έχει καθαρίσει. Υπάρχει μία πιθανότητα να είναι ακάλυπτη αλλα πολύ μικρή.
Σίγουρα θα έχει λεφτά και θα έρθει να τα εισπράξη.
Την κατέθεσα αρχές Αυγούστου και χρειάζεται περίπου 1 μήνα...
Στείλε τους ορολογιακούς και θα έχεις το 50% sn7per.
Αν υπήρχε και κάτι πιο αθόρυβο/διακριτικό θα το εκτιμούσα...
κατω αριστερα πρεπει να γραφει τα στοιχεια του ή να εχει σφραγιδα του!
τι ημερομηνια λυξης εχει?
Όχι φίλε μου...
Δεν γράφει τα στοιχεία του.
ίσως να υπάρχει διαφορά με επιταγές εξωτερικού - εσωτερικού.
Και ημερομηνία λήξης δεν υπάρχει.
Αν δεν κάνω λάθος έχεις διακίωμα να καταθέσης την επιταγή εντός 2 εβδομάδων απο την μέρα που εκδίδεται.
δεν ξερω περισσοτερα
αυτα μπορουν να μας τα πουν οι φιλοι μας οι τραπεζικοι ionio zante και dimhat
Όχι φίλε μου...
Δεν γράφει τα στοιχεία του.
ίσως να υπάρχει διαφορά με επιταγές εξωτερικού - εσωτερικού.
Και ημερομηνία λήξης δεν υπάρχει.
Αν δεν κάνω λάθος έχεις διακίωμα να καταθέσης την επιταγή εντός 2 εβδομάδων απο την μέρα που εκδίδεται.
Οι επιταγες εχουν περιθωριο 6 μηνες για να κατατεθουν απο την ημερομηνια εκδοσης τους.
Υπαρχουν δυο ειδη επιταγων: οι προσωπικεσ και οι τραπεζικεσ.
Αν ειναι προσωπικη θα πρεπει να βλεπεισ πανω στην επιταγη καπου κατω αριστερα το ονομα του και κατω δεξια την υπογραφη του.Αν δεν βλεπεισ το ονομα του σαν εκδοτη της επιταγης παρα μονο ονομα τραπεζας και συνηθως δυο υπογραφες με σφραγιδα του ονομ/νου και συνηθως(οχι παντα) μηχανογραφημενες υπογραφες τοτε μιλαμε για τραπεζικη οποτε 99,9% τα χρηματα ειναι σιγουρα απλα θα περιμενεις να περασουν οι ημερες valeur για να πιστωθουν τα χρηματα στο λογαριασμο σου.
MiKe_KaVaLa
25-08-08, 22:24
Αν το βλέπεις έτσι καλό φαίνεται...
Μην εξελιχθεί μόνο σε καμιά μαλ@@@...
Λοιπόν μέχρι τώρα έχουμε hummer και τεθωρακισμένα απο Verone...
Απάτσι από Sn7per...
Μας λείπει απο θαλάσσης κάτι παιδιά...
Εδω αερομεταφερομενη Ταξιαρχια Ν.Σαντας...
Αν χρειαστειτε κατι σφυριξτε μου!
Εδω αερομεταφερομενη Ταξιαρχια Ν.Σαντας...
Αν χρειαστειτε κατι σφυριξτε μου!
ειπα και εγω!!!αργησες!!!:D:D:D
Οι επιταγες εχουν περιθωριο 6 μηνες για να κατατεθουν απο την ημερομηνια εκδοσης τους.
Υπαρχουν δυο ειδη επιταγων: οι προσωπικεσ και οι τραπεζικεσ.
Αν ειναι προσωπικη θα πρεπει να βλεπεισ πανω στην επιταγη καπου κατω αριστερα το ονομα του και κατω δεξια την υπογραφη του.Αν δεν βλεπεισ το ονομα του σαν εκδοτη της επιταγης παρα μονο ονομα τραπεζας και συνηθως δυο υπογραφες με σφραγιδα του ονομ/νου και συνηθως(οχι παντα) μηχανογραφημενες υπογραφες τοτε μιλαμε για τραπεζικη οποτε 99,9% τα χρηματα ειναι σιγουρα απλα θα περιμενεις να περασουν οι ημερες valeur για να πιστωθουν τα χρηματα στο λογαριασμο σου.
Ακριβώς αυτή είναι gas.
Τραπεζική.
Δεν γραφει το όνομα του και είναι μηχανογραφημένη.
Ξέρεις πόσο καιρό κάνει για να καθαρίσει?
Περιμένω από 1 Αυγούστου που την κατέθεσα...
DontMKsense
26-08-08, 02:46
canonis τα είπαμε και στην συνάντηση.Ο τύπος δεν θέλει το αμάξι τα λεφτά θέλει και η επιταγή φυσικά είναι τραπεζική δεν υπάρχει λόγος να στείλει προσωπική και δεν μπορεί να στείλει προσωπική.Σίγουρα ο τύπος θα έχει σκεφτεί οτι θα θέλεις να κρατήσεις κάποια χρήματα σαν αποζημίωση και ισως να σου τα δώσει..όμως είναι τόοοσα πολλά άλλα πράγματα που δεν έχεις σκεφτεί.....
Ακριβώς αυτή είναι gas.
Τραπεζική.
Δεν γραφει το όνομα του και είναι μηχανογραφημένη.
Ξέρεις πόσο καιρό κάνει για να καθαρίσει?
Περιμένω από 1 Αυγούστου που την κατέθεσα...
Eξαρταται απο την τραπεζα που την κατεθεσες γιατι η καθε μια εχει την δικη της πολιτικη σε οτι αφορα valeur. Aπο εμπειρια να υπολογιζεις 20-30 εργασιμες αν και αυτο μπορεις να το μαθεις για σιγουρια απο την τραπεζα που την κατεθεσες.
Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να τον συμφερει τον αγγλο μια τετοια αγορα ?
Εξ αλλου αν θελεις να περασεις φραγκα στην ελλαδα και μαλιστα τοσο μικρο ποσον υπαρχουν χιλιαδες τροποι, και αυτος θα ηταν και ο ποιο επικινδυνος.
Κατι τοσο περιεργο με αγνωστο (τον canonis δηλαδη) θα μπορουσε ευκολα να φτασει στις αρχες.
Κατι με τις πινακιδες πρεπει να παιζει, το αμαξι πιθανον να το θελει.
Καλου κακου συναντηση σε δημοσιο μερος απαραιτητα !
Αυτο θα γίνει οπωσδήποτε...
Συνάντηση σε δημόσιο μέρος και επι τόπου τα χαρτιά για την μεταβίβαση του αυτοκινήτου.
Μίλησα με αυτον 2 φορές σήμερα και θέλει να μάθει τι γίνεται με την επιταγή.
Του έδωσα και το νούμερο της τράπεζας για να επικοινωνήσει.
Την επόμενη Παρασκευή μου είπε θα είναι εδώ.
Τώρα ψάχνω να βρω τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να κάνω μεταβίβαση αλλά σε αλλοδαπό.
Μήπως γνωρίζει κανείς?
Επίσης αύριο το πρωϊ θα πάω στην αντιπροσωπεία για την εξόφληση του αυτοκινήτου. Ώστε να μην γράφει στην άδεια παρακρατείται.
Γνωρίζετε πόσο καιρό κάνει η αλλαγή ώστε να γράφει πλήρης κυριότητα?
Αν το κάνω μόνος μου, δηλαδή το πάω στην καταληλη υπηρεσία θα γίνει η αλλαγή γρηγορότερα?
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
Όπως είπα την επόμενη Παρασκευή συνάντηση έκτακτη.
Αν ολα πανε καλα πες του οτι πουλαω και εγω το Stilo (full extra φιμε τζαμια χωρις εξατμιση διακριτικο) 15.000 λιρες αγγλιας (τιμη συζητησιμη και παραπανω αν θελει) και τα εξοδα δικα μου χα χα χα χα χα χα
Χα χα χα χα χα χα χα χα...
Μακάρι να πάνε όλα καλά λοιπόν και να πουλήσουμε και το δικό σου.
Πλέον μιλάμε μόνο για λίρες Αγγλίας...
Πάλι καλά όμως που συζητάς και την τιμή, μην γίνεσαι αδιάλλακτος, άγαρμπος...
Υ.Γ. Για την μεταβίβαση σε άλλοδαπό τελικά χρειάζεται διαβατήριο και ΑΦΜ.
Θα πρεπει να τον πάω και σε εφορία να βγάλει ΑΦΜ δηλαδή.
Ποοοοοοοοοοοοοο
neuromancer
26-08-08, 22:08
Για την κυριότητα να πας σε ένα ΚΕΠ. Στο site των ΚΕΠ λέει τι χαρτιά θες. Βεβαίωση από την εταιρία ότι το αμάξι πληρώθηκε, ταυτότητα, παλιά άδεια κυκλοφορίας. Τα πας στο ΚΕΠ και παίρνεις τη νέα άδεια κυκλοφορίας (χωρίς το παρακρατείται) σε 20 μέρες περίπου.
Τώρα για τον Άγγλο τι να πεις... πρόσεχε. Δε παίρνεις και κανένα δικηγόρο μαζί...
κοιτα μπορει οχι τοσο για την αδεια που το εκανα εγω μου πηρε μονο μια βδομαδα
Παιδια την αδεια την χρειαζομαι για να τελειώνω με αυτή την ιστορία.
Γίνεται να πάω εγώ στην αρμόδια υπηρεσία και να τελειώνω?
Πιθανότατα στη συνάντηση θα υπάρχει δικηγόρος και αστυνόμος...
Το απόγευμα σκέφτηκα κάτι άλλο.
Αυτός κατα 99% θα έρθει και θα μου πει πως δεν θέλει το αυτοκίνητο άρα να του δώσω τα χρήματα πίσω.
Όμως επίσης κατά 99% δεν μου έχει δώσει αληθινό όνομα.
Σε αυτή την περίπτωση εγώ κανονικά πρέπει να δώσω τα χρήματα στον Cole Kennth. Άρα θέλω να δω το διαβατήριο του.
Τι γίνεται αν δεν είναι αληθινό το όνομα του, δεν μου δείχνει διαβατήριο και θέλει τα χρήματα?
Δεν δίνω τα χρήματα, έτσι δεν ειναι?
Ποοοο όλο και μπερδεύεται...
Κακο μπλεξιμο απο την αρχη.Ο δικηγορος μαλλον θα σου λυσει τις αποριες.Φαγωθηκες ρε συ να το πουλησεις το αμαξακι..
Τα τελευταία νέα είναι ότι ζήτησε να στείλω χρήματα σε μία μεταφορική για να στείλει το αυτοκίνητο Αγγλία.
Μου είπε απο τα παραπάνω χρήματα που έστειλα (7500Ε) θέλω να στείλεις 1270Ε σε μία μεταφορική και καλά για να στείλει το αυτοκίνητο Αγγλία.
Εγώ όμως απάντησα πως δεν πρόκειτα να κάνω καμία κατάθεση και περιμένω ακόμα να καθαρίσει η επιταγή.
Αντε να δούμε που θα πάει αυτό...
ρε παιδια το bravo πρεπει να ειναι πιο φτηνο στην αγγλια αν δεν κανω λαθος γιατι μου βρωμαει η ιστορια?
πάρε εσύ τα λεφτά
στείλε και το αμάξι
και από εδώ πάνε και οι άλλοι
μετά την απομάκρυνση από το ταμείο........
δεν έχετε υπογράψει ούτε προσύμφωνο ούτε συμβόλαιο
ούτε καν το αμάξι δεν είσαι υποχρεωμένος να του δώσεις αν στην επιταγή δεν γράφει καθαρά ότι στα έδωσε γι αυτό το σκοπό
ψάξου λίγο καλύτερα
και κάνε την ιστορία να βγει υπέρ σου
Δεν είναι έτσι ο Άγγλος έχει τα στοιχεία του Κυριάκο!!!
Φυσικα δεν θα του ξοδεψεις χρηματα απο τα "παραπανω που εδωσε" (ταχα) οσο καλο και αν ακουγεται.
Αν παντως ειναι απατεωνας στανταρ θα εχει ενοχλησει και αλλο κοσμο που εχει βαλει αμαξι σε αγγελια για παρομοιο τιμημα, στο ιδιο site που ειδε το δικο σου.
Εγω αυτο θα εκανα πρωτο πρωτο, θα επαιρνα καμια 10ρια 20ρια τηλεφωνα μπας και βρω κατι ετσι εστω...
Καλυτερα να μιλησεις με τον Γιωργο,(ionio zante).
Ξερει περισοτερα πραγματα απο ολους μας.
αρχισε να βρομαει η ιστορια και ποιος ξερει που θα βγαλει!
σιγουρα ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ παρουσια δικηγορου και μεχρι να βρεθητε ας ψαξει να βρει το ποιόν του αγοραστη και τι καπνο φουμαρει!
και στην αγγλια πως θα κυκλοφορησει αμαξι αριστεροτιμονο???
Βρε παιδιά όλη η ιστορία, όπως λέει και ο παίδαρος βρωμάει από την αρχή...
Κομπίνα είναι για να πάρουν το 1270 ευρώ είναι. Η επιταγή δεν πρόκειται να πληρωθεί ποτέ...
Η μεταφορική είναι στο κόλπο (αν υπάρχει...)
ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ!!!!
Σταμάτα να απαντάς στα email του.!!!:yikes:
και μια αναφορά στη αστυνομια/δίωξη ηλετρονικου εγκλήματος με τη κατάσταση...μπορεί να ξέρουν τίποτα ή να θέλουν να μάθουν.
Πήγα στην δίωξη οικονομικού εγκλήματος και ηλεκτρονικού εγκλήματος...
Άκου τώρα...
Μου λένε πρέπει να υπάρχει βασικό έγκλημα για να μπούμε στη μέση.
Δηλαδή πρώτα να με σκοτώσουν και μετά να ασχοληθούν.
Επίσης φεύγαν διακοπές σε 2 μέρες και ποιος κάθεται και σχολείται τώρα?
Δευτέρα έκλεισα ραντεβού με δικηγόρο για να μην πάω σε καμία συναλλαγή εγώ. Δεν θα εμφανιστώ πουθενά και αναλαμβάνει ο δικηγόρος την όλη διαδικασία.
Πάντως μέχρι σήμερα χρήματα δεν μπήκαν.
Σε περίπτωση που είναι ακάλυπτη με βολεύει αφάνταστα.
Όπως είπε ο DimHat ίσως πήγε να φάει 1270ευρώ με την δήθεν μεταφορική.
Keep fingers crossed...
το πιο πιθανό αυτό είναι πάντως.
εγω επιμενω πως θα το κυκλοφορηση στην αγγλια αριστεροτιμονο αμαξι?ποτε ειναι κανονικα να ερθει?
απο περιεργια ποσα σε ζητησε ο δικηγορος?
κανά 600αρι με τις κρατήσεις να υποθέσω...Τόσο πάει η παράσταση..
μονο τοσο ή θα ζηταει χωρια απο την αμοιβη και ποσοστο απο την πωληση οπως κανουν πολλοι!
Έχω Δευτέρα ραντεβού άρα τότε θα σας πω για το πόσο θα στοιχίσει...
Δεν με ενδιαφέρει βέβαια και πολύ, μου αρκεί να τελειώσει αυτή η ιστορία.
Paidaros όντως είναι περίεργο πως θα το κυκλοφορήσει στην Αγγλία αλλά δεν είναι αυτό το πιο ύποπτο.
Εξάλλου υπάρχουν και στην Ελλάδα δεξιοτίμονα αυτοκίνητα.
Λίγα αλλα υπάρχουν...
Όλα τα άλλα είναι πολύ πιο ύποπτα (και τα έχουμε αναφέρει)...
μονο τοσο ή θα ζηταει χωρια απο την αμοιβη και ποσοστο απο την πωληση οπως κανουν πολλοι!
Γιάννη αν το κάνει κάποιος δικηγόρος αυτό, να τον καταγγείλεις στο δικηγορικό σύλλογο. Παροχή υπηρεσιών πουλάνε όχι εμπόριο.
DontMKsense
30-08-08, 01:29
Έλα ρε παιδιά τωρα σιγά να μην καταθέση την αμοιβη στο σύλλογο..μαύρα θα τα πάρει.Εντάξει πολύ αξία τους έχετε δώσει τους δικηγόρους..canonis δώστου 100 ευρώ και θα σου κάνει τεμενάδες. Άντε δεν μπορω να ακούω αλλο χαζομάρες για τραπεζικές επιταγές ακάλυπτες και 600€ για παράσταση δικηγόρου ποιός είναι ο Ben Matlock?.
Πω πω ρε σεις τί πράγματα έχουν γίνει το διάστημα που έλειπα??? Δεν έχω ιδέα από τέτοιου είδους συναλλαγές, αλλά φίλε canonis κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να είσαι καλυμένος από την πλευρά σου...
Γιάννη αν το κάνει κάποιος δικηγόρος αυτό, να τον καταγγείλεις στο δικηγορικό σύλλογο. Παροχή υπηρεσιών πουλάνε όχι εμπόριο.
πετρο μαυρα τα περνουν και καλα γιατι καταφεραν πολυ καλυτερη δουλεια προς οφελος του πελατη τους!
Έλα ρε παιδιά τωρα σιγά να μην καταθέση την αμοιβη στο σύλλογο..μαύρα θα τα πάρει.Εντάξει πολύ αξία τους έχετε δώσει τους δικηγόρους..canonis δώστου 100 ευρώ και θα σου κάνει τεμενάδες. Άντε δεν μπορω να ακούω αλλο χαζομάρες για τραπεζικές επιταγές ακάλυπτες και 600€ για παράσταση δικηγόρου ποιός είναι ο Ben Matlock?.
ρε λαμόγιο κατασκευαστή...:)
Άσε πρώτα φίλε μου να δεις αν πάρεις φράγκο από την επιταγή και μετά τσέπωσε τα δικά σου και στείλε το αμάξι όπου θέλει ο Άγγλος ασθενής.
Eίναι λίγο μουφα αυτές οι ιστορίες. Έτσι είχα μπλέξει και εγώ με έναν από Αφρική που έκανε μια παραγγελία στην εταιρία μου με σκοπό να μας φάει 45000€. Είχε στείλει επιταγή, που αφού την ψάξαμε...ηταν πλαστή. Πρόσεχε φίλε. λίγο δύσκολο να είναι τόσο "καλό παιδί".
ειναι νεο nigerian scum το συγκεκριμενο..σε ενα αλλο φορουμ για ενα πλειστεισον ενας πληρωσε 3 φορες παραπανω απο την αξια του και καλα να του το στειλει στην νιγερια και μετα του ειπε ο νιγηριανος να δωσει 1500 ευρω σε μια μεταφορικη στην νιγηρια να παρουν το πλειστεισον και κατι τετοια τρελα.και σε εκεινον και σε σενα εστειλαν μεσω ταχυδρομιου μηχανογραφημενη επιταγη στο ονομα του κλπ..
επομενως μην ασχολεισαι φιλε..ουτε λεφτα εχει η επιταγη ουτε τιποτα..να σου φαει το 1200αρι θελει..
πριν καιρο εβγαιναν στο mobile.de & autoscaut φοβερα αμαξια σε τρομερες τιμες..και παλι αγγλος που ηθελε να δωσεις μια προκαταβολη σε μια δικια του μεταφορικη να σου φερει το αμαξι και αν δεν σου αρεσει σε μια βδομαδα το γυρνας πισω και καλα σου γυρναει τα λεφτα...αυτη ειναι ιδια απατη μονο που γινετε αντιστροφα..
εν κατακλειδι εχασες τον καιρο σου με το συγκεκριμενο βλακα..αγγλια τα μπραβο και σαν μεταχειρισμενα ειναι φτηνο0τερα απο ελλαδα
Eίναι λίγο μουφα αυτές οι ιστορίες. Έτσι είχα μπλέξει και εγώ με έναν από Αφρική που έκανε μια παραγγελία στην εταιρία μου με σκοπό να μας φάει 45000€. Είχε στείλει επιταγή, που αφού την ψάξαμε...ηταν πλαστή. Πρόσεχε φίλε. λίγο δύσκολο να είναι τόσο "καλό παιδί".
ειναι νεο nigerian scum το συγκεκριμενο..σε ενα αλλο φορουμ για ενα πλειστεισον ενας πληρωσε 3 φορες παραπανω απο την αξια του και καλα να του το στειλει στην νιγερια και μετα του ειπε ο νιγηριανος να δωσει 1500 ευρω σε μια μεταφορικη στην νιγηρια να παρουν το πλειστεισον και κατι τετοια τρελα.και σε εκεινον και σε σενα εστειλαν μεσω ταχυδρομιου μηχανογραφημενη επιταγη στο ονομα του κλπ..
επομενως μην ασχολεισαι φιλε..ουτε λεφτα εχει η επιταγη ουτε τιποτα..να σου φαει το 1200αρι θελει..
πριν καιρο εβγαιναν στο mobile.de & autoscaut φοβερα αμαξια σε τρομερες τιμες..και παλι αγγλος που ηθελε να δωσεις μια προκαταβολη σε μια δικια του μεταφορικη να σου φερει το αμαξι και αν δεν σου αρεσει σε μια βδομαδα το γυρνας πισω και καλα σου γυρναει τα λεφτα...αυτη ειναι ιδια απατη μονο που γινετε αντιστροφα..
εν κατακλειδι εχασες τον καιρο σου με το συγκεκριμενο βλακα..αγγλια τα μπραβο και σαν μεταχειρισμενα ειναι φτηνο0τερα απο ελλαδα
Κάτι τέτοιο παίζει...
Έτσι μου φαίνεται...
Η καλύτερη περίπτωση για μένα τώρα είναι να μην έχει χρήματα η επιταγή και θα τελειώσει εδώ η ιστορία.
neuromancer
31-08-08, 00:46
Θα μπορούσε να έιναι και χειρότερα... π.χ. να πιαστεί το Bravo σε κανένα τελωνείο φορτωμένο ...σκόνες π.χ.
Έτσι μου φαίνεται...
Η καλύτερη περίπτωση για μένα τώρα είναι να μην έχει χρήματα η επιταγή και θα τελειώσει εδώ η ιστορία.
σε βλεπω να συνεχιζεις να εχεις φρουδες ελπιδες οτι μπορει και να εχει λεφτα η επιταγη οριστε τι βρηκα για σενα εδω
advance fee fraud apo wikipedia
και εδω ενας ακομα παραλιγο παθων
στο adsl gr θα βρεις στο υποφορουμ εκτος θεματος ενα νημα για απατες απο νιγηρια
μετα απο αυτο δεν νομιζω να υπαρχει αλλος δρομος εκτος απο το να ξαναδωσεις το αμαξι σε αγγελια γιατι εχασες τον καιρο σου τζαμπα και βερεσε
υγ. τι βλακεια αυτη να μην μπορεις να βαλεις λινκ??:mad:
σε βλεπω να συνεχιζεις να εχεις φρουδες ελπιδες οτι μπορει και να εχει λεφτα η επιταγη οριστε τι βρηκα για σενα εδω
advance fee fraud apo wikipedia
και εδω ενας ακομα παραλιγο παθων
στο adsl gr θα βρεις στο υποφορουμ εκτος θεματος ενα νημα για απατες απο νιγηρια
μετα απο αυτο δεν νομιζω να υπαρχει αλλος δρομος εκτος απο το να ξαναδωσεις το αμαξι σε αγγελια γιατι εχασες τον καιρο σου τζαμπα και βερεσε
υγ. τι βλακεια αυτη να μην μπορεις να βαλεις λινκ??:mad:
It has been suggested that in some cases the cheque IS genuine - however the fraudster has a friend (or bribes an official) at the paying bank to CLAIM it is a fake weeks or even months later when the physical cheque arrives back at the paying bank.
Αυτό δεν μου άρεσε και πολύ...
Ώραίο πάντως το link σου... Γράφει ακριβώς ότι συμβαίνει με την υπόθεση μου μέχρι στιγμής.
Wikipedia rules!!!
Ευχαριστώ φίλε...
Θα μπορούσε να έιναι και χειρότερα... π.χ. να πιαστεί το Bravo σε κανένα τελωνείο φορτωμένο ...σκόνες π.χ.
το γελας???καθολου απιθανο!
Τελικά πήρα απάντηση και απο την Τράπεζα...
Η επιταγή ήταν πλαστή και τελείωσε όλη η ιστορία εδω.
Όπως είπε και ο GRNKA είναι το λεγόμενο nigerian scum.
Πολύ σωστός...
Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω να μην συμβεί σε κανέναν.
Μιας που έχασα ένα μήνα ολόκληρο τώρα πρέπει να πουλήσω το αυτοκίνητο λίγο γρήγορα.
Στις 22 φεύγω και έτσι μου μένουν 14 ημέρες.
Θα δείτε σχετική αγγελία στα ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Ευχαριστώ και πάλι!