Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : 'Ελλειψη βενζίνης (σίριαλ σε επανάληψη)!

mitsos
24-09-08, 17:36
Μάγκες, τρέξτε για βενζίνη...

Α ρε Ελλάδα μας κανεις να τρεχουμε σαν καραγκιόζηδες και να περιμένουμε στην ουρα μετα την δουλεια αφου δεν εχουμε τιποτα καλύτερο να κανουμε...

PascM
24-09-08, 19:14
Αναμενόμενο ήταν εφόσον άλλαξε η τιμή του πετρελαίου πως θα δικαιλογήσουμε την επόμενη τρελή αύξηση της βενζίνης!
Πάω για πατίνι....

Stilo make style
24-09-08, 19:31
Εγώ πάω για ποδήλατο και όπου σε πετύχω θα σε περνάω από πάνω:p:p

PascM
24-09-08, 19:37
Καλά φτιάξε εσύ πρώτα το μοτεράκι που το έλιωσες χιχι και μετά βλέπουμε :P

Stilo make style
24-09-08, 19:39
Όλα και όλα τα μέταλλα δεν έλιωσαν ακόμα όταν λιώσουν τα λέμε:p

cavallino
25-09-08, 10:36
Οπως όλα δείχνουν άλλο ένα ευφυές τέχνασμα για να κρατούν την τιμή της βενζίνης πολύ ψηλά & κάποιοι να τα κονομάνε...

Γιατί εαν ήταν να τελειώνουν τα αποθέματα πετρελαίου των εταιριών τόοοοσο γρήγορα τότε ζήτω που καήκαμε.

Εστω & αν ως κλασσικοί Ελληνες φουλάρουμε το ντεπόζιτο μόνο όταν δημιουργείται κρίση (τεχνητή ή μη...).

Sn7per
25-09-08, 15:54
Μηπως εγω ειμαι εκτος τοπου και χρονου ?

Απεργια οι τελωνιακοι δεν κανουν ?

ioannidis
25-09-08, 15:57
Ναι... Και εξ αιτίας αυτών δεν έρχονται βυτία απόξω...

Stilatos
25-09-08, 16:18
αυτες τις μαλακιες δεν μπορω να καταλαβω οι κυβερνητικοι στα τετοια τους εχουνε τροπο να βρουνε βενζινη εμεις ο απλος κοσμακης τι φταιμε? Γενικως δεν μπορω να καταλαβω πως κανουνε τις απεργιες. Εχετε προβλημα ρε παιδια? πατε να κυκλωσετε και να κλεισετε το αντοιστοιχο υπουργειο η υπηρεσια που εχετε προβλημα αντι να ταλαιπωρειτα τον κοσμακη ελεος πια. Να δεις που θα τους παει να σε αυτους ψηλα οταν δεν μπορουνε να πανε η να φυγουνε απο το υπουργειο τους.

Sn7per
25-09-08, 20:43
Ο κοσμακης δεν περιμενε την απεργια του τελωνιακου για να ταλαιπωρηθει.

Καλα κανει οποιος κανει απεργια και πρεπει να εχει την στηριξη και την υπομονη του κοσμου

ioannidis
25-09-08, 20:46
Εγώ που θέλω να κάνω την εκδρομούλα μου και δεν μπορώ, ποιος θα με στηρίξει ρε Θοδωρή;

Sn7per
25-09-08, 20:55
Τι να κανουμε ετσι ειναι οι απεργιες, αυτο το σκοπο εχουν ρε παιδια, να μπλοκαρουν συστημα τι να κανουμε τωρα.

Ο μεσος ανειδικευτος ελληνας που βγαζει 32 ευρω την ημερα (κατωτερος μισθος) ποιος θα τον στηριξει ?

Εγω παντως με τις απεργιες του ΟΤΕ ποτε δεν τσαντιστικα γιατι ξερω οτι ειναι ο μονος τροπος για να ξυπνησουν μερικοι.

Μη νομιζετε οτι οι πολιτικοι στα @ρχιδια τους γιατι καθε ημερα που περναει ετσι, τοσο ποιο πολυ μπαινει το αγγουρι στον ποπο τους !

Sn7per
25-09-08, 21:01
Κατι καθικια βενζιναδες μονο μου την σπανε που οταν ανεβαινει η βενζινη την ανεβαζουν αμεσως οταν ομως πεφτει δεν την κατευαζουν ποτε.

Τσουτσεκια και κλεφτες φιλε μου.

Βενζιναδες ταξιτζηδες και παπαδες, οι μεγαλυτερες λερες !

Stilo make style
25-09-08, 21:38
Πρόσθεσε ακόμα στην λίστα σου φίλε Sn7per πολιτικοί και δικηγόροι

giorgos
25-09-08, 22:26
[QUOTE=cavallino;65016]Οπως όλα δείχνουν άλλο ένα ευφυές τέχνασμα για να κρατούν την τιμή της βενζίνης πολύ ψηλά & κάποιοι να τα κονομάνε

Kαθως επισης ενα εξυπνοτατο κολπο για να ξεχαστη λιγο το σκανδαλο του Βατοπαιδιου

Stilatos
25-09-08, 22:36
δεν υποστιριζω κανενα που κανει απεργια απο την στιγμη που ταλαιπωρει εμενα. Οπως ειπα και πριν εχεις καποιο προβλημα? πηγαινε και κυκλωσε το υπουργειο η την υπηρεσια, οχι να προκαλεις το προβλημα στους αλλους, να πας στην πηγη του κακου.

Sn7per
26-09-08, 00:12
Οι τελωνιακοι ειναι μια αλλη υποθεση, ειναι οι ποιο καλοπληρωμενοι, εχουν επιδοματα υπερογκα περαν του τεραστιου μισθου και περα απο αυτο θελουν να διατηρησουν αυτα που οι υπολιποι δημοσιοι υπαλληλοι δεν εχουν. (ειδηκος λογαριασμος)
Αυτο για μενα ειναι κατακριτεο

Οσο για τις απεργιες γενικως...

Stilatos εδω και πολλααααα χρονια αν δεν γινονταν απεργιες θα ειχαμε φτασει σε συμειο εξαθλιωσης (ναι ναι υπαρχει και χειροτερη).

Απεργια ειναι η αναληψη δρασης με οποιοδηποτε κοστος.
Φυσικα οι ταλαιπωρια σου ειναι η δυναμη τους.

Κατι κοπελες (συχνα και αποφυτες ΤΕΙ) που δουλευουν στα vilage υμιαπασχοληση (κοντα 5 ωρες τις κρατανε) για 400 ευρω το μηνα τι θα κανουν ?
Καταλυψη στο υπουργειο εργασιας ?
Στα επιπεδα ανεργιας αυτες θεωρουνται εργαζομενες, δεν ειναι στο 15% η 20 % τις ανεργιας.

Αυτο ειναι ενα απλο παραδειγμα...

Εγω ειμαι οκ, απο εκει και περα δεν με νοιααζει τιποτα ? Ε ΟΧΙ
Δεν σκευτομαι μονο τον **** μου.

ΠΡΕΠΕΙ τα καθικια να καταλαβουν οτι ηρθαν δυσκολες εποχες, και οτι θα πρεπει λιγο να δουλεψουν.

Εσυ δεν θα παθεις τιποτα αν δεν εχεις μετρο η αν φας μια μερα κρυο φαγητο ετσι δεν ειναι ?

Υπαρχουν και χειροτερα.

(απο τους 300 καθι - κιδες που εχουμε στην βουλη πρεπει να μπει το αγγουρι βαθια μπας και γινουμε... κρατος !)

υ.γ.

Ε ναι, την ταλαιπωρια μου θα την βαλω σε δευτερη μοιρα.

canonis
26-09-08, 05:21
δεν υποστιριζω κανενα που κανει απεργια απο την στιγμη που ταλαιπωρει εμενα. Οπως ειπα και πριν εχεις καποιο προβλημα? πηγαινε και κυκλωσε το υπουργειο η την υπηρεσια, οχι να προκαλεις το προβλημα στους αλλους, να πας στην πηγη του κακου.

+1
Το ίδιο ψηφίζω και εγώ.
Οι Έλληνες τι έχουν μάθει πάρα πολύ καλά να κάνουν? Απεργία...
Έ όχι ρε φίλε. Καθε φορά που κάποιος ξυπνά στραβά να κλείνει τσιμισκή και εγνατία.
Δεν είναι κατάσταση αυτή.

Δεν είναι περίεργο που σε ανεπτυγμένες χώρες δεν συμβαίνει τίποτα?
Το μόνο που προκαλείς είναι την αγανάκτηση μου και το θυμό μου.

Έτσι θα πάει η Ελλάδα μπροστά?
Αν δεν κάτσεις να δουλέψεις φίλε μου δεν πρόκειται να γίνει τίποτα...
Παρεπιπτόντως και εγώ για ένα χρόνο δούλευα στα Village και ναι έπαιρνα 400 Ευρώ.
Φοιτητής ήμουν και με βόλεψε. Δεν περίμενα πάντως πηγαίνοντας εκεί να πάρω και τα τρελά λεφτά.
Αν θέλεις όμως να βρείς δουλειά μπορείς να το κάνεις και αυτό.
Όποιος θέλει να βρεί, βρίσκει.
Παραδείγματα υπάρχουν...

Κρίμα πάντως όλα αυτά για την Ελλαδίτσα!
Απλά γίνονται χειρότερα τα πράγματα..

MaGeLaNoS
26-09-08, 07:04
Παραδείγματα υπάρχουν...

Συμφωνω σε αυτο απολυτα.Απλα στην Ελλαδα ολοι θελουν να γινουν βεζυρηδες και παντου βλεπουν ανεργια..
Ευτυχως κριθηκε παρανομη κ ληγει το θεμα με τους τελωνειακους.

ioannidis
26-09-08, 08:08
Apergiare finitare fullare benzinare. Erxomare Athinare! Oleeeee!

Γιούπι!!!!!

cavallino
26-09-08, 09:09
Μηπως εγω ειμαι εκτος τοπου και χρονου ?

Απεργια οι τελωνιακοι δεν κανουν ?

Απεργία κάνουν οι τελωνιακοί (έκαναν), τα βυτία δεν μπαίνουν στην χώρα, αλλά εαν θέλετε να πιστέψω ότι οι εταιρίες δεν έχουν αποθέματα για να καλύψουν έστω & μια πολύ αυξημένη ζήτηση μιας ημέρας,& να στερεύει η χώρα από πετρέλαιο, συγνώμη αλλά δεν τσιμπάω...

Προφανώς είναι ευκαιρία να πανηγυρίζουν οι βενζινάδες εξαντλώντας & τις ακριβές & τις φθηνές βενζίνες πουλώντας τες σε όποια τιμή θέλουν.

Εαν, παρ'ελπίδα μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο (δηλ. να ξεμένουμε από πετρέλαιο μέσα σε μία ημέρα), τότε συγνώμη αλλά θα πρέπει να ανησυχούμε...

Stilatos
26-09-08, 11:03
Sn7per για φαντασου να κλεινανε την εθνικη τα ατομα απο το village ομως? θα επρεπε να κανουνε καταληψη το village και καλα κανουνε ειπαμε αν εχεις προβλημα πας στην πηγη. Το να μου κλεινουνε τον δρομο ο αγροτης στην εθνικη ενω εγω εχω τοσα προβληματα το θεωρω μεγαλη ΜΑ@(#&#&. Να πανε ολοι τους κατω στο υπουργειο αγροτων η ξερω εγω ποιο ειναι να το αποκλεισουνε. εχουνε προβλημα οι μπατσοι ? να πανε να αποκλεισουνε το Γ.Α.Δ.Α. Εχουνε προβλημα οι τελωνειακοι ας πανε στο ανοιστοιχο υπουργειο να το περικυκλωσουνε να διαταραξουνε τις εργασιες εκει αν θελουνε να ακουστουνε οχι να σταματανε να τροφοδοτουνε με βενζινη να μην μπορω να παω στην δουλιτσα μου να βγαλω το μεροκαματο μου να ζησω. Η για φαντασου να εμενα απο βενζινη πηγαινοντας στην δουλεια μου και να μου τυχει κατι το παιδι μου και να μην εχω μεσον να το παω στο νοσοκομειο? Εκει τι λες? ναι παιδακι μου δεν μπορω να σε παω στο νοσοκομειο διοτι κατι καθικια τελωνειακοι με το δικιο τους δεν μας αφηνουνε να εχουμε βενζινη? ΟΧΙ φιλε μου Δεν συμφωνω καθολου. ΑΥτες οι πρεπει να το υποστουμε ολοι ειναι ομιλιες παπαρηγας.

paidaros
26-09-08, 14:45
μαλλον καποιοι ειναι βολεμενοι με πολυ καλους μισθους εδω!

canonis
26-09-08, 14:55
μαλλον καποιοι ειναι βολεμενοι με πολυ καλους μισθους εδω!

Ή απλά έχουν πάψει να παραπονιούνται και να διαμαρτύρονται ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!!!!!!!!

paidaros
26-09-08, 15:05
Οπως το βλεπει ο καθενας μας!
αλλα και εμας μας πιανει αμεσως υστερια νομιζεις και οι βενζινη που εχουμε δεν θα μας βγαλει και τρεχουμε σαν τρελοι!
δεν μιλαω για αδεια ρεζερβουαρ αλλα για σχεδον γεματα!

Sn7per
26-09-08, 16:32
να μου τυχει κατι το παιδι μου και να μην εχω μεσον να το παω στο νοσοκομειο? Εκει τι λες?

Πω πω τι κανει μια απεργια ρε φιλε, μου θυμηζεις τα δελτια που αναφεραν οτι εγιναν πυρκαγιες λογω των διακοπων ρευματως, η οτι πεθαναν ανθρωποι στο νοσοκομειο για τον ιδιο λογο.
(οφειλε η πολιτεια να εχει γενιτριες για τον λογο αυτο πχ)

Στο θεμα μας τωρα.

Αν τυχει κατι στο παιδι σου και δεν ερχεται ασθενοφορο παρολο που υπαρχουν 5 στο νοσοκομειο και ενας μονο οδηγος, και αυτος απασχολημενος σε αλλο περιστατικο ?
(Κατι που εχει γινει πολλακις βεβαιως βεβαιως)
Τι θα του πεις ?

Αν τυχει κατι στο παιδι σου και δεν εφημερευει παιδιατρος η χειρουργος η αλεργιολογος επειδη λοιπουν ολοι διακοπες τι θα του πεις ?

Αν τυχει κατι στο παιδι σου και δεν υπαρχει αστυνομικος να ερθει να το σωσει μιας και οι μισοι θα ειναι σε διακοπες και οι αλλοι μισοι θα παραφυλανε την Madona τι θα του πεις ?

Η απεργια σας μαρανε μου φαινεται σε αυτο το ****κρατος.
Ωραιοι εισαστε οτι σας αρεσει παρατηρητε...

Ζουμε σε ενα ηδη επικινδυνο κρατος, μια απεργια μονο ασφαλεστερο το κανει φιλε μου.

Sn7per
26-09-08, 16:44
+1
Το ίδιο ψηφίζω και εγώ.
Οι Έλληνες τι έχουν μάθει πάρα πολύ καλά να κάνουν? Απεργία...
Έ όχι ρε φίλε. Καθε φορά που κάποιος ξυπνά στραβά να κλείνει τσιμισκή και εγνατία.
Δεν είναι κατάσταση αυτή.

Δεν είναι περίεργο που σε ανεπτυγμένες χώρες δεν συμβαίνει τίποτα?
Το μόνο που προκαλείς είναι την αγανάκτηση μου και το θυμό μου.

Έτσι θα πάει η Ελλάδα μπροστά?
Αν δεν κάτσεις να δουλέψεις φίλε μου δεν πρόκειται να γίνει τίποτα...
Παρεπιπτόντως και εγώ για ένα χρόνο δούλευα στα Village και ναι έπαιρνα 400 Ευρώ.
Φοιτητής ήμουν και με βόλεψε. Δεν περίμενα πάντως πηγαίνοντας εκεί να πάρω και τα τρελά λεφτά.
Παραδείγματα υπάρχουν...

Κρίμα πάντως όλα αυτά για την Ελλαδίτσα!
Απλά γίνονται χειρότερα τα πράγματα..

Σημερα μιλουσα με μια συναδερφο και μου ελεγε οτι η κορη της παιρνει 450 ευρω σε δουλεια γραφειου 8ωρο 20 ημερες την ευδομαδα, πτυχειο ΙΕΚ.

Βρικε δουλεια οκ, ζησε με 450 ευρω και τα λεμε. Εγω παιρνω γυρω στα 1100 - 1200 και καθε τελος του μηνα μετραω τα φραγκοδιφραγκα.

Και επισης ξερω και ατομα που παιρνουν 800 με οικογενεια και 3 παιδια. (μεσο επιπεδο μορφωσης)

Ζησε εσυ με τοσα και μετα ελα να πεις οτι οποιος θελει βρισκει δουλεια...

Sn7per
26-09-08, 16:52
Αυτο ειναι το κακο με εμας εχουμε μαθει να ειμαστε παθητικοι, οτι μας σερβιρουν αυτο θα φαμε, ας ειναι και σκ@τα.

Καλα το παλικαρι απο την γλυφαδα η το κολωνακι η της εκαλης το καταλαβαινω γιατι πολυ απλα αυτο που δικαιουται το εχει.

Οι υπολιποι μαλακες της υποθεσης (εμεις δηλαδη) πρεπει να ξυπνησουμε λιγακι και να δειξουμε οτι δεν ειμαστε και τοσο μ@λακες....

Αυτα !

Stilatos
26-09-08, 16:57
Δηλαδη αμα εχεις ενα σπιτι στην γλυφαδα η στο κολωνακι που ειναι στην οικογενεια απο γενεες και γενεες σε κανει αυτοματα πλουσιο?

η αμα εχεις αγορασει οικοπεδο το 84 τοτε που η γλυφαδα δεν ητανε γνωστη με 3,000,000 δραχμες?

Sn7per
26-09-08, 17:06
Σε κανει αυτοματα ανθρωπο που δεν θα μετραει τις πενταροδεκαρες στο τελος του μηνα. (προφανως δεν ειναι ολα στην ζωη ασπρο και μαυρο.)

Οποτε και στις απεργιες δεν θα σε απασχολει ο λογος που γινονται, αλλα οτι δεν μπορεις να κανεις ανετα την βολτιτσα σου στο Γκιουζέλεεεεεεε (το ειπα και με προφορα :P)

Anyway δεν αναφερθηκα προσωπικα σε εσενα φιλε Stilatos

Το τι αποψη εχει ο καθενας για τις απεργιες εχει να κανει με το τι τραβαει στην ζωη του, αυτο μου φτανει για να καταλαβω τι εστι το καθε ατομο εδω, δεν χρειαζομαι τοπο κατοικιας

ioannidis
26-09-08, 17:08
Συγνώμη για να καταλάβω... ξέρεις τι φρούτο είμαι επειδή έγραψα εδω; Στο συγκεκριμένο τόπικ;

Stilo make style
26-09-08, 17:10
Εδώ το ίδιο το δημόσιο έχει προσλάβει άτομα στα λεγόμενα stages όπου για όποιον δεν ξέρει ο μισθός είναι στα 500 euro ημιαπασχόλιση και υπογράφουν συμβάσεις χωρίς ένσημα ( και οι οποίες συμβάσεις δεν του έχουν ανανεωθεί ακόμα) .

Υ.Γ Και να σας κάνω μια ερώτηση λίγο άκυρη αλλά μιας που πιάσαμε τα περί ποριών και απεργιών πόσοι από εσάς κατεβείκατε στις πορείες που γίνανε για την ακρίβεια που μας βασανίζει κάθε μέρα γιατί εγώ πήγα ( στο Σύνταγμα) και είμασταν δεν είμασταν 10.000 άτομα ή μόνο εμάς αγγίζει η ακρίβεια ?

Και όπως και προ είπε ο Sn7per είμαστε αρκετά παθητικοί σαν λαός αυτό το ‘ Δεν βαριέσαι τώρα ρε αδελφέ ‘ θα μας φάει…..

Sn7per
26-09-08, 17:31
Εσυ ioannidis εισαι ενα ροδακινο !

canonis
26-09-08, 18:02
Πω πω τι κανει μια απεργια ρε φιλε, μου θυμηζεις τα δελτια που αναφεραν οτι εγιναν πυρκαγιες λογω των διακοπων ρευματως, η οτι πεθαναν ανθρωποι στο νοσοκομειο για τον ιδιο λογο.
(οφειλε η πολιτεια να εχει γενιτριες για τον λογο αυτο πχ)

Στο θεμα μας τωρα.

Αν τυχει κατι στο παιδι σου και δεν ερχεται ασθενοφορο παρολο που υπαρχουν 5 στο νοσοκομειο και ενας μονο οδηγος, και αυτος απασχολημενος σε αλλο περιστατικο ?
(Κατι που εχει γινει πολλακις βεβαιως βεβαιως)
Τι θα του πεις ?

Αν τυχει κατι στο παιδι σου και δεν εφημερευει παιδιατρος η χειρουργος η αλεργιολογος επειδη λοιπουν ολοι διακοπες τι θα του πεις ?

Αν τυχει κατι στο παιδι σου και δεν υπαρχει αστυνομικος να ερθει να το σωσει μιας και οι μισοι θα ειναι σε διακοπες και οι αλλοι μισοι θα παραφυλανε την Madona τι θα του πεις ?

Η απεργια σας μαρανε μου φαινεται σε αυτο το ****κρατος.
Ωραιοι εισαστε οτι σας αρεσει παρατηρητε...

Ζουμε σε ενα ηδη επικινδυνο κρατος, μια απεργια μονο ασφαλεστερο το κανει φιλε μου.

Άρα κάνοντας απεργία οι τραυματιοφορείς και κλείνοντας ένα δρόμο, θα λυθεί το πρόβλημα.
Άρα κάνοντας απεργία οι γιατροί θα λυθεί το πρόβλημα.
Άρα κάνοντας απεργία οι αστυνομικοί και κλείνοντας κεντρικό δρόμο πάλι καλά είμαστε.

Θα ήθελα να δω αν έκλειναν τον δρόμο απεργοί και σε άφηναν στο αυτοκίνητο 1-2 ώρες κολλημένο την έκφραση σου.
Να είχες δουλειά και να μην μπορούσες να πας γιατι αποφάσισαν 50 άτομα να κάνουν απεργία...
Αν αυτό δεν σε νευρίαζε οκ τότε.
Δεν έχω να πω τίποτα...

Η απεργία φίλε μου όχι μόνο ασφαλέστερο δεν το κάνει το κράτος αλλα όντας ένα κράτος η Ελλάδα αργοκίνητο και ταλαιπωρημενο το μόνο που κάνει είναι να το κωλυσιεργει παραπάνω και να προσθέτει στους συμπολίτες σου επιπλέον θυμό, οργή και αγανάκτησή.

Μακάρι να έβλεπα πως κάνοντας απεργία τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο.
Αν γινόταν αυτό θα κατέβαινα και εγώ.
Αλλά αφου μας γράφουν στα παπ@@@ τους είτε έτσι είτε αλλιώς τουλάχιστον σεβάσου τους αλλούς.

Η απεργία είναι ασέβεια....

Η γνώμη μου είναι πως αν οι Έλληνες γινόμασταν όλοι πιο ΚΑΛΟΙ σαν άνθρωποι και σεβόμασταν τους συμπολίτες μας, μιλούσαν ευγενικά οι υπάλληλοι στις υπηρεσίες, να έδειχναν πρόθυμοι να βοηθήσουν, να δείχναμε και εμείς κατανόηση σε προβλήματα.... να να να...
Να βοηθούσαμε το κράτος να γίνει ΚΑΛΥΤΕΡΟ τότε όλα θα παίρναν το σωστό δρόμο και σιγά σιγά θα έβλεπες βελτίωση και στη ζωή σου.

Απο εσένα ξεκινάν όλα και σε εσένα καταλήγουν!!!

Sn7per
26-09-08, 18:24
Οτι να ναι... γιατι οι αστυνομικοι και οι υπολιποι να κανουν απεργια ???
Μπερδευτικα...

Tο θεμα μας δεν ειναι η ευγενια των υπαλληλων, χεστικα αν γυρνωντας απο αθηνα στα τελευταια διοδια βλεπω μια ξινησμενη μουρη ξαυνικα και τρομαζω, η αν η νοσοκομα που μου παιρνει αιμα μασουλαει δυνατα τσιχλα.

(εγινε και αυτο και μαλιστα ημουν σε ασχημη μερα και την απειλησα οτι θα της δωσω σφαλιαρα και τραβιχτικε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εχω μαθει σε ιδιωτικες κλινικες οπου εκει μεχρι και πιπα θα σου παρουν)

Διαβασα το μηνυμα σου 3 φορες και μου ηρθε στο μυαλο ενα πιτσιρικι γαλλος, που εδινε συνεντευξη στην Γαλλια για την απεργια. (που καναν εκει)

"καθε ημερα που απεργουμε χανει το κρατος απο τον προυπολογισμο του το 0,001... καποια στιγμη θα υποχωρισουν και ας μη τους αρεσει"

Εκει κολαει λοιπον το: "Απο εσένα ξεκινάν όλα και σε εσένα καταλήγουν!!!"

canonis
26-09-08, 18:47
Tο θεμα μας δεν ειναι η ευγενια των υπαλληλων, χεστικα αν γυρνωντας απο αθηνα στα τελευταια διοδια βλεπω μια ξινησμενη μουρη ξαυνικα και τρομαζω, η αν η νοσοκομα που μου παιρνει αιμα μασουλαει δυνατα τσιχλα.

(εγινε και αυτο και μαλιστα ημουν σε ασχημη μερα και την απειλησα οτι θα της δωσω σφαλιαρα και τραβιχτικε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εχω μαθει σε ιδιωτικες κλινικες οπου εκει μεχρι και πιπα θα σου παρουν)

Έχεις δίκιο τελικά...
Όντως διαβάζοντας, καταλαβαίνεις τι φρούτο είναι ο καθένας...

Sn7per
26-09-08, 20:49
Χαχαχαχα ας τα φιλε... ου μπλεξεις.

DontMKsense
26-09-08, 21:20
Άντε να τα πουλήσουμε όλα και λιμάνια και ολυμπιακή και ΔΕΗ και τα πάντα για να ξεβολευτούν πολλοί.Να δω τότε ποιός θα έχει τα @@ να κάνει απεργία ή να πεί σε συνάδερφό του να του χτυπήσει το πρωί την κάρτα γιατί δεν θα πάει στην δουλειά.