Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : http://autocompare.gr

neuromancer
26-09-08, 20:19
Θα ήθελα σχόλια για το ακόλουθο που έκανα/κάνω με ένα φίλο.

http://autocompare.gr

Τα data ίσως έχουν μερικά λαθάκια καθώς είναι αρχών Σεπτεμβρίου και δεν φρεσκαρίστηκαν. To site είναι στο ..γκαράζ ακόμη, οπότε αν δείτε τίποτε τρομακτικό :yikes: ή ενυπωσιαστήκατε και θέλετε να δώσετε συγχαρητήρια :), απλά στείλτε ενα pm ή πείτε το εδώ.

thanks

paidaros
26-09-08, 23:19
σκεφτεσε να γινεις εμπορος φωτη?
πολυ καλη η πρωτη εικονα

neuromancer
27-09-08, 00:17
hand made όλα

έμπορος...! not me! ;-)

Stilo make style
27-09-08, 09:13
Μπράβο φίλε και από μένα πολύ ωραίο δουλεία παρότι στο γκαραζ είναι καλή

neuromancer
27-09-08, 23:12
thanks παίδες!

Mixalis
29-09-08, 21:40
Μπραβο Φωτη. Πολυ καλο. Απλο, γρηγορο και με καθαρες γραμμες.

Θα ειναι μια μορφη database για συγκρισεις, φωτο και πληροφοριες ή θα προχωρησετε και σε πωλησεις?

neuromancer
30-09-08, 17:46
Ε οχι και πωλησεις! ενημερωτικό - προς το παρον να μπορεις να εντοπισεις γρηγορα τι υπαρχει στα ορια που θετεις (τιμής, κτλ). Βεβαια υπαρχει το "βουνο" του data update γιατί ο φίλος πάει φανταρος και οι ημι-αυτοματισμοί που έκανε δε γίνονται εύκολα με το χέρι. Έχει δουλίτσα ακόμη και το καλοκαίρι τέλειωσε....

Να ρωτήσω λίγο πώς σας φάνηκε σε ταχύτητα γιατί εμένα μου φαίνεται ότι περνάει 1-2 δευτερόλεπτα το οριο της υπομονης μου. Φαντάζομαι αν ανέβει λίγο το traffic ίσως είναι πρόβλημα.

Mixalis
01-10-08, 16:51
Ε οχι και πωλησεις! ενημερωτικό - προς το παρον να μπορεις να εντοπισεις γρηγορα τι υπαρχει στα ορια που θετεις (τιμής, κτλ). Βεβαια υπαρχει το "βουνο" του data update γιατί ο φίλος πάει φανταρος και οι ημι-αυτοματισμοί που έκανε δε γίνονται εύκολα με το χέρι. Έχει δουλίτσα ακόμη και το καλοκαίρι τέλειωσε....

Να ρωτήσω λίγο πώς σας φάνηκε σε ταχύτητα γιατί εμένα μου φαίνεται ότι περνάει 1-2 δευτερόλεπτα το οριο της υπομονης μου. Φαντάζομαι αν ανέβει λίγο το traffic ίσως είναι πρόβλημα.

Εγω δεν βλεπω καν 1-2 δευτερολεπτα. Με το που παταω το "ψαξε", εχω αμεσως τι λιστα. Γιαυτο τονισα και το γρηγορο στο προηγουμενο post.

neuromancer
02-10-08, 04:00
ok - thanks

neuromancer
12-05-09, 08:36
Major Update στο site. Μπήκε νέο αίμα στην ομάδα. Αύριο-μεθάριο θα γίνει και νέα ενημέρωση τιμών κτλ (υπάρχουν αποκλίσεις σε μερικά μοντέλα).

http://www.autocompare.gr

Δώστε σχόλια εδώ καθώς το email του site δεν δουλεύει ακόμη.

andreasL
12-05-09, 10:21
συγχαρητήρια! Πολύ καλή δουλειά, αλλά θα μπορούσε ο κέρσορας να είναι ένα φιατ stilo λέω εγώ τώρα!
Πέρα από την πλάκα τώρα είναι πολύ καλή δουλειά και με λίγο φινίρισμα θα είναι πολύ επαγγελματική προσέγγιση!
Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα όποιος και αν είναι ο στόχος!
Δεν το ονομάζεις και autotetarti να την πεις στους ακατανόμαστους που έχουν το stilaki μας για πατίνι μεταχειρισμένο?
:dildo1:

canonis
12-05-09, 10:34
Πολύ ωραίο!!!

Βάλτε όμως το νέο σήμα της Fiat!

neuromancer
12-05-09, 11:37
ναι, fiat και citroen θέλουν νεα σηματακια, πρέπει να μαστιγώσω.... ;-)

andreasL, τι εννοείς "λίγο φινιρισμα" ?

paidaros
12-05-09, 11:59
ειδικα στα punto εχεις τα 1,2 πιο ακριβα απο τα 1,4 και αυτο με τα 130 αλογα πιο ακριβο απο το 120 αλογα!
πως γινετε αυτο?
το 1,2 με τα 75 αλογα εχει καταναλωση 4,7 λ/100????
μηπως κανεις λαθος ρε συ?

neuromancer
12-05-09, 23:11
Αυτό με τα 130 άλογα καταργήθηκε και φεύγει στο επόμενο update (μάλλον αύριο) - είμαι και σε beta, μην ξεχνάς :).

H FIAT.gr στο Punto 1.3 75hp 16V MJT ACTIVE 3π δίνει κατανάλωση 6.2 / 3.5 / 4.5. To ίδιο και στο Dynamic. Πιστεύω έχω πιο σωστά νούμερα. 3.5 ούτε ηλεκτρικό να ήταν.

Οι τιμές είναι λίγο πανικός αυτή την εποχή. Ακόμη και τα εταιρικά site έχουν άλλα αντι άλλων σε τιμές. Αλλά δεν είναι παράλογο ένα φορτωμένο 1.2 να κάνει παραπάνω από ένα 1.4.

MaGeLaNoS
12-05-09, 23:17
Φωτη πολυ σβελτο το site στο φορτωμα.Ωραια δουλεια!
Να ριξω κ την εξης ιδεα.Κατω στα σηματα θα μπορουσες να τα βαλεις να κανουν scroll γιατι καμια φορα δεν μπορεις να πετυχεις αυτο που θελεις.

neuromancer
13-05-09, 01:16
Φωτη πολυ σβελτο το site στο φορτωμα.Ωραια δουλεια!
Να ριξω κ την εξης ιδεα.Κατω στα σηματα θα μπορουσες να τα βαλεις να κανουν scroll γιατι καμια φορα δεν μπορεις να πετυχεις αυτο που θελεις.

Η πρώτη φορά είναι λίγο βαριά (όχι τραγικά) - μετά πάει σβέλτα.

Το κάτω το είχα να σαλεύει (scroll) δεξιά-αριστερά αλλά έτρωγε 20% CPU και το έκανα λίγο πιο τραχύ στην κίνηση.

thanks

PascM
13-05-09, 06:32
Και όμως είναι πολύ καλό παρόλο που τι είναι flash ?

Και είναι Αμερική αν μπορώ να κρίνω από την διαδρομή αν το φέρεις Ευρώπη θα δεις μεγάλη αλλαγή διότι δυστυχώς δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα απόσταση.

neuromancer
13-05-09, 22:23
Μέχρι ΣΚ θα ανέβει διορθωμένη version (υπάρχουν μερικά bugs στην on-line). H νέα έκδοση είναι ακόμη πιό σβέλτη.

Δεν είναι flash, αλλά συνδυασμός JavaScript, Ajax, DOM και HTML. Αυτό που λέμε Web 2.0 - δεν είναι site αλλά "εφαρμογή".