Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ανταλλακτικά Fiat stilo

glykoylis
07-10-08, 23:33
Λοιπών.. Επειδή κανένα θέμα δεν έχω δει να έχει τέτοιο τίτλο, είπα να δημιουργήσω ένα εγώ με σκοπό την εξυπηρέτηση των μελλών του stilo-club μας. Όλοι θα έχουμε την ανάγκη να μάθουμε που κοντά μας έχει μαγαζί που μπορούμε να πάρουμε κάτι που χρειαζόμαστε (Βελτίωση, ανταλλακτικά, body kit, Ήχος, βουλκανιζατέρ, προγραμματιστές, εσωτερικό, εξωτερικό, μηχανικά, εξτρα κ.α.) και δεν ξέρουμε που βρίσκετε και καταλίγουμε στην fiat και στον κάθε άσχετο. Έτσι απλά θα ξέρουμε που βρίσκετε και τι πουλάει ο κάθε ένας από κάποιους που ξέρουμε προς δικό μας συμφέρων..

Παιδιά προς Θεού δεν κάνω διαφήμιση.. απλά θέλω να ξέρω που να πάω το εργαλείο μου σε περίπτωση που (χτύπα ξύλο και όχι μπιέλα) πάθει κάτι... βαρέθηκα να περνώ ατελείωτες ώρες στο ίντερνετ να βρω που είναι το κάθε πράγμα που ζητάω και πόσα ευρώ κάνειιιιι!!! Αν το βαρεθήκατε και εσείς, ελάτε να βρίσκουμε ότι ζητάμε εδώ κοντά μας...

glykoylis
07-10-08, 23:47
Για να ξεκινήσω εγώ πρώτα μίας και άρχισα το θέμα θα σας πω για ένα μαγαζί που το γνωρίζετε όλοι.. Ονομάζετε varelas και Η διεύθυνση είναι Γρηγ. Λαμπράκη 402 Νίκαια (στο ρεύμα προς Κερατσίνι). Αυτός τοποθετεί συναγερμούς, body kit και γενικά εξωτερικά κυρίως. Μου έβαλε συναγερμό και όλα ήταν καλά μέχρι που το πούλησα . λίγο τσιμπάει στις τιμούλες αλλά κάνει καλή δουλειά..

glykoylis
07-10-08, 23:52
Ανταλλακτικά γνήσια και μαϊμούδες, ξέρω έναν τύπο ο οποίος είναι ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ 71 Ν. ΚΟΣΜΟΣ. Αυτός έχει καλές τιμές και μου έδωσε έναν θερμοστάτη προσφάτως για το fiat punto με 9 ευρώ μαζί με την φλάντζα.

MaGeLaNoS
07-10-08, 23:52
Υπαρχει θεμα εδω http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=1991&highlight=%E9%EC%E9%F4%E1%F3%E9%EF%ED