Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Το Site στο burnout

Stile
17-10-08, 17:05
Γεια σας και πάλι...
Είχα μια τηλεφωνική πρόταση από το περιοδικό bernout για να διαφημίσουμε αν συμφωνείτε και εσείς το site και πιο αναλυτικά να γίνουν κάποιες φωτογραφίσεις και να κάνουν μια εκτενέστερη αναφορά για το site και κάποιον συγκεκριμένων αυτοκινήτων που έχουν κάποιοι με body kit ή tourbo σε κάποιες συναντήσεις που θα οργανώσουμε επί κοινού μαζί τους. Αν συμφωνείτε, τότε πείτε μου ποιος θέλει να μιλήσει μαζί με τον δημοσιογράφο που θέλει να καλύψει αυτό το γεγονός και να προχωρήσουμε σε συνάντηση...
Πληροφοριακά έχει ενημερωθεί για την συνάντηση μας στην Αθήνα στης 22/10/08

aman17-2
17-10-08, 23:13
μιλάς προφανώς για προβολή του club (μέλη και αυτοκίνητα) και όχι της σελίδας (www.stiloclub.gr = site)
για αποφυγή παρεξηγήσεων το λέω...

paidaros
18-10-08, 00:11
πιο αναλυτικα τι μπορει να γινει!

Stile
18-10-08, 12:00
Θα κανονίσουμε να βρεθούμε μαζί τους και πιθανών αυτό να γίνει και την Τετάρτη που θα μαζευτούμε καιθα κανονίσουμε μια εκ νέου συνάντηση μαζί τους αυτή την φορά και θα φωτογραφήσουν τα αμάξια μας και θα κάνουν μια αναφορά στο fiat stilo club. Εγώ το βλέπω ώς ευκαιρία για να μας γνωρίσουν και κάποιοι που δεν μας ξέρουν και έχουν στίλο!!! Ας μου στείλει κάποιος το MSN του για να μηλήσουμε παραπάνω για αυτο.. δεν είναι κακό πιστεύω να βγούμε σε ένα περιοδικό!!!

Stile
18-10-08, 12:02
O φίλος ioannidis έχει γράψει κάποια πράγματα για εμάς και μου είπε πως διατήθεται να μας τα δώσει.. Κανονίστε ντεεεεεε