PDA

Επιστροφή στο Forum : Αποχαιρετισμος.



Pantjo
08-12-08, 13:29
Καλημερα σας.

Θα ηθελα με αυτο το ποστ να αποχαιρετισω την κοινοτητα του StiloClub εστω και αν δεν ειμαι πλεον ενεργο μελος εδω και 2-3 χρονια.

Οι περισσοτεροι εδω δεν με γνωριζετε αλλα καποιοι απο τους παλιους θα με θυμουνται.
Ημουν στο club απο την εποχη που ακομα δεν υπηρχε και ημουν εκει οταν επεσε η ιδεα απο τον Stilato στο αγγλικο forum να στηθει το ελληνικο club. Εκτοτε και για καποια χρονια μετα, ακολουθησα τον ιστοτοπο αυτο και γνωριστηκα με αρκετα παιδια. Face, TABO, Stilatos, Ιονιο-Zante, Mικές (χα), Μιχαλης απο Χαλκιδα και μερικα ακομη παιδια.
Η πρωτη συναντηση ηταν στο Kitchen Bar στο Καλαμακι που ο Ionio μας ειχε καταπληξει με κατι custom ποτηροθηκες που ειχε φτιαξει.

Τελος παντων, το θεμα ειναι οτι σημερα πουλησα το STILO μου και εγινε και η μεταβιβαση οποτε ειναι το τελος μιας εποχης για εμενα.

Δυστηχως αναγκαστηκα να το πουλησω σε χαμηλη τιμη, οχι για τα δεδομενα της αγορας, αλλα για τα δεδομενα του τι στα αληθεια θα μπορουσε να κοστολογηθει το αμαξι συγκριτικα με κατι μπανιερες που κυκλοφορουν εκει εξω στα ιδια χρηματα, ακομψες και αμφιβολης αισθητικης.

Διενυσα σε 6 χρονια 62825 χιλιομετρα απολαυστικης οδηγησης, (οταν δε με ενοχλουσε το beep-beep-beep - Airbag failure, διαχρονικο κουσουρι).
Διεσχισα ολη την Νοτιο Ευρωπη απο Ισπανια μεχρι Ελλαδα απροβληματιστα. Πηγα πανω κατω την Ελλαδα κανα δυο φορες, παλι απροβληματιστα και κινηθηκα μεσα στην πολη αξιοπρεπως.

Στη παρουσα φαση δεν θα αγορασω ακομα αμαξι. Δεν το χρειαζομαι και αυτο συντελεσε και στην αποφαση μου να το πουλησω αλλωστε.

Σας ευχαριστω για την φιλοξενια σας ολα αυτα τα χρονια.

Γεια χαρα.

face
08-12-08, 13:35
Ρε παντζόφλα τι λες τώρα...??

Άντε για άλλα τώρα...Μη σε χάσουμε από εδώ. Μπορεί τύποις να μην μπορεί να ανήκεις στο club, αλλά μιά ζωή stilo-clubιτης θα είσαι.!!!!

Quiz!
Ποιoς είχε πεί "Τί να μας πεiς και εσύ ρε με τη Pantjo-fla σου"
1. Stilompliax
2. Mehmet-aziz
3. Golfakias

Soul_Giannis
08-12-08, 13:48
Ρε Παντελη το οτι πουλησες το Αμαξι δεν ειναι κριτηριο των μελων αυτου του Club κοψε τωρα τις λαλακιες και πες ποσο πολυ στεναχωρηθηκες που εδωσες το Stilo και οτι δεν μπορεις μακρια του και οτι δινεις τα διπλα για να το παρεις πισω!!
Ειναι αβασταχτες οι στιγμες σου μακρια του και δεν μπορεις να σταθεις στα ποδια σου!Απο το πρωι τα ματια σου ειναι βουρκωμενα σαν της Μαρθας Βουρτση και εχεις φορεσει τα Μαυρα και καθεσαι μπροστα στο Pc βλεποντας φωτογραφιες του μαζι σου!Και απο αυριο θα περνας δειλα δειλα απο το σπιτι αυτου που το πουλησες για να το δεις εαν ειναι καλα!!!
Περα την Πλακα δεν ξερω εαν τα κανεις εσυ αυτα αλλα εγω αυτα θα εκανα!!!
Παντως δεν θα ξεχασω την συναντηση που ειχες σκασει με την σχαρα η οποια ηταν τιγκα φορτωμενη πραγματακια καθως και τις απιστευτες περιγραφες σου στο ταξιδι στην Ευρωπη και το πιο αμαξι ειναι πιο βρωμικο!!!

Sn7per
08-12-08, 13:57
Κανα χαρτομαντιλο σας βρισκεται ?

Μεινε στο κλαμπ φιλε αν περνας ωραια εδω...

Εξαλου τα μισα απο τα θεματα που συζηταμε δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με το Stilo μας.

Pantjo
08-12-08, 14:02
Εχω ψησει τον καινουργιο αγοραστη να γραφτει στο club.
Mαλιστα για να τον δελεασω του εκανα δωρο και ενα μπλουζακι StiloClub. Χα!
Βεβαια εχω ακομα 2 μπλουζακια + το αντιανεμικο.

Soul_Giannis
08-12-08, 14:06
Αγορι μου εσυ δεν πουλησες απλα ενα αυτοκινητο Full εξοπλισμενο!Τα εδωσες ολα!!!
Πωλειται Fiat Stilo λεπτομερεις στην υπογραφη μου μαζι με το προσωπικο του αλμπουμ φωτογραφιων,3 μπλουζακια XXL 2 γυναικεια Small καθως επισης το ενα σωβρακο StiloClub που το ειχα φτιαξει για δοκιμη μια φορα!!
Ε του πουστη δεν θα το πουλησω με τοσα Εξτρα!!
Παντελη στασου που πας
Παντελη
Στασου μυγδαλα!!!!!

Pantjo
08-12-08, 14:08
Γιαααναμπεεεελ!

Γιααααναμπεεεελλλ!

aman17-2
08-12-08, 15:17
εγώ το έχω πουλήσει εδώ και 2,5 περίπου χρόνια
δεν λέει τπτ αυτό!!!
εδώ είμαστε πια για την παρέα.....

paidaros
08-12-08, 16:03
γιατι να αποχωρισεις?επειδη πουλησες το αμαξι?
βεβαια και αλλοι το πουλησαν και ειναι εδω και καποιοι αλλοι οχι!

Stilatos
08-12-08, 17:16
Pantjo μην ακοοω μαμακιες να μπαινεις και να μεινεις στην παρεα εξαλλου το οτι το πουλησες δεν σημαινει δεν μπορεις να μην εισαι ακομα στην παρεα μας. Αντε εισαι ιδρυτικο μελος και εσυ.

ioannidis
08-12-08, 17:22
Αν και δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις (υποφέρω και υποφέρεις...) κατάλαβες ότι αποχαιρετισμό από εδώ δεν παίρνεις...

Κανόνισε να χαθείς! Μαύρο φίδι που σε έφαγε!

christos
10-12-08, 13:08
Και εγώ κάπως έτσι ένιωσα τον Ιούνιο που το πούλησα. Μπορεί να μην είχα έρθει σε κάποια συνάντηση, αλλά είχα καθημερινή ηλεκτρονική επαφή. Το κλίμα στο site ήταν κορυφαίο.
Άλλες εποχές

Αν θέλεις μας λες πόσο το έδωσες. Εγώ ίδιο μοντέλο χωρίς ηλιοροφή αλλά με ζάντες και ανάρτηση 6300 πριν 6 μήνες. Φαντάζομαι τώρα!!!

verone
10-12-08, 16:39
Μην τα πουλάτε ρε παιδία άστο να σαπίσουν οι λαμαρίνες και όταν πέσει το πάτωμα κάτω τότε πουλήστε το για παλιοσίδερα!
Αμαρτία είναι να τα δίνουμε σε τέτοιες τιμές.