PDA

Επιστροφή στο Forum : Τι εχετε να πειτε για την εκρηξη βιας ?

Σελίδες : [1] 2

Sn7per
08-12-08, 20:26
Νεκρο ενα παιδι 16 ετων, εξαγριωμενοι ελληνες...

Ποια πιστευετε θα ειναι η καταληξη ?

stilo-3p
08-12-08, 21:45
τα πραγματα ειναι απλα για μενα: ο ανισοροπος που εφαγε τον πιτσιρικα να σαπισει στην φυλακη.
απο την αλλη, να βγει αμεσα νομος, αυριο αν γινετε κιολας, που να λεει οτι οποιος κυκλοφορει με κουκουλα (σαφες δειγμα οτι παει να κανει κατι κακο αλλιως δεν θα κρυβοταν) 1 εβδομαδα αμεσα φυλακη χωρις δικονομικες λεπτομερειες. βαλτους με τους ισοβιτες 1 εβδομαδα παρεουλα με τους ισοβιτες και αμα ξαναβγουν στον δρομο με κουκουλα να κανουν τους νταηδες να με χ...τε!!

Sn7per
08-12-08, 21:53
LoL ρε φιλε 2008 εχουμε και παμε για 2009.

Σιγα μη βγει ναι νομος να μη κυκλοφορουμε μετα τις 9 το βραδυ.

Οι νταηδες ως τωρα ηταν 50 και σημερα εγιναν χιλιαδες, δεν σας λεει κατι αυτο ?

Εξεγερση της γενιας των 700 ευρω μηπως ?

stilo-3p
08-12-08, 22:10
εξεγερση εναντια σε ποιον? στον κυρ μητσο τον περιπτερα? η τον κυρ παντελη τον φουρναρη που πηρε δανειο να κανει ανακαινιση το μαγαζακι του και τωρα θα πληρωνει σαν μαλακας 15 χρονια την βλακεια καποιων ανεγκεφαλων...
ας βγουν στον δρομο να καψουν τα υπουργεια και φευγω κι εγω αυριο πρωι πρωι να παω μαζι τους....

ammoulianiotis
08-12-08, 22:15
Πρωτα απο ολα, οτι και να πουμε σημασια εχει οτι χαθηκε ενα παιδι 16 χρονων που θα μπορουσε να ειναι ο μικρος μας αδερφος, το ξαφερφακι μας...

Απο κει και περα αυτο το τερας που εστρεψε το οπλο εναντια παιδιων πρεπει οχι να σαπισει στη φυλακη αλλα να τον πεταξουν στο πληθος (ναι, ας γινουμε λιγο βαρβαροι και δεν νομιζω να κανει κανενας αλλος το ιδιο λαθος.)

Οσο για τα επεισοδια που γινονται εδω και δυο μερες, ηταν αναμενομενο πιστευω καθως σε καθε πορεια και διαμαρτυρια μπλεκονται μεσα οι γνωστοι αγνωστοι και τα κανουν ολα χαλια.

Αυτη τη στιγμη στο καναλι του ΑΝΤ1 μαλωνουν 2 πολιτικοι και η απαντηση ενος απο τους μπλε προς εναν πρασινο ειναι οτι ο μπατσος προσληφθηκε επι ημερων πασοκ και αρα η νδ δεν φταιει...

Ελα Χριστε και Παναγια μου, τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτο το τοπο!

Προσωπικα θα ηθελα να παρω μερος σε μια τετοια πορεια αλλα δεν το κανω γιατι δεν με εκφραζουν οι καταστροφες που γινονται ταυτοχρονα με τις πορειες.

Τελειωνοντας, θα ηθελα να ευχηθω ο μικρος Αλεξανδρος να ειναι το πρωτο και το τελευταιο θυμα και ο Θεος να δινει κουραγιο στους γονεις του μικρου παιδιου...

Αγνωστε Φιλε Αλεξανδρε, η ζωη ηταν αδικη απεναντι σου, ας ειναι ελαφρυ το χωμα σου θα σε σκεπασει και μακαρι ο αδικος χαμος σου να ειναι η αρχη αλλαγων.

Sn7per
08-12-08, 22:22
Ο κυρ μιτσος ο περιπτερας εχει καταστραφει εδω και πολλα χρονια, οπως εχει πει και καποιος αλλος: Το θεμα δεν ειναι η τζαμαρια του κυρ μητσου...

Ειναι η καταπατηση της αξιοπρεπεια μας, και ειναι κατι που συμβαινει ΧΡΟΝΙΑ.

Βλεπω ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ τον υπουργο μακεδονιας θρακης στο αντ1 να λεει "ο αστυνομικος που σκοτωσε το παλικαρι μπικε επι πασοκ στην αστυνομια, εσεις μας παραδωσατε τετοια αστυνομια"

ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ.

Απορω πως ο Χοντρουλης δεν εμφανιστηκε παλι με μπουφαν "Επικοινωνιακο" να μας καθησυχασει.

Φιλε αν δεν καει η πολη δεν θα καταφερουμε τιποτα απολυτως, οπως και με τις φωτιες τον αυγουστο του 2007, απλως "λυπαμαι, θα αποδωθουν ευθυνες !"

Ειναι ο μονος τροπος συγνωμη, το ποτηρι ξεχειλησε

Sn7per
08-12-08, 22:28
εξεγερση εναντια σε ποιον? στον κυρ μητσο τον περιπτερα? η τον κυρ παντελη τον φουρναρη που πηρε δανειο να κανει ανακαινιση το μαγαζακι του και τωρα θα πληρωνει σαν μαλακας 15 χρονια την βλακεια καποιων ανεγκεφαλων...
ας βγουν στον δρομο να καψουν τα υπουργεια και φευγω κι εγω αυριο πρωι πρωι να παω μαζι τους...

Και ειναι σαν να μου λες τωρα: γιατι κανουν απεργια στη δεη ? τα παγωτα των παγωτατζηδων θα χαλασουν, τι φταινε οι καιμενοι ?

Η γιατι κανουν απεργια οι καθηγιτες ? τα παιδακια τι φταινε ?

Αυτο ειναι φιλε ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, διμιουργεις ΠΡΟΒΛΗΜΑ ωστε να σε παρουν στα σοβαρα.

stilo-3p
08-12-08, 22:30
Ο κυρ μιτσος ο περιπτερας εχει καταστραφει εδω και πολλα χρονια, οπως εχει πει και καποιος αλλος: Το θεμα δεν ειναι η τζαμαρια του κυρ μητσου...

Ειναι η καταπατηση της αξιοπρεπεια μας, και ειναι κατι που συμβαινει ΧΡΟΝΙΑ.

Βλεπω ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ τον υπουργο μακεδονιας θρακης στο αντ1 να λεει "ο αστυνομικος που σκοτωσε το παλικαρι μπικε επι πασοκ στην αστυνομια, εσεις μας παραδωσατε τετοια αστυνομια"

ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ.

Απορω πως ο Χοντρουλης δεν εμφανιστηκε παλι με μπουφαν "Επικοινωνιακο" να μας καθησυχασει.

Φιλε αν δεν καει η πολη δεν θα καταφερουμε τιποτα απολυτως, οπως και με τις φωτιες τον αυγουστο του 2007, απλως "λυπαμαι, θα αποδωθουν ευθυνες !"

Ειναι ο μονος τροπος συγνωμη, το ποτηρι ξεχειλησε

συμφωνω απολυτα μαζι σου σε ολα εκτος απ την φραση ''Φιλε αν δεν καει η πολη δεν θα καταφερουμε τιποτα απολυτως''.
επαναλαμβανω....ας καψουν τα υπουργεια να φυγω κι εγω αυριο για αθηνα να τα καιω μαζι τους...
καταβαθος συμφωνουμε φιλε, απλα να ξερουμε με ποιους πρεπει να τα βαλουμε.
οσο αδικο ηταν που εφαγε εκεινος ο καρναβαλος τον πιτσιρικα, αλλο τοσο αδικο ειναι να καις την περιουσια του αλλου....κι επειδη παρακολουθω τα μηνυματα σου αρκετα και βλεπω οτι αγαπας το αμαξακι σου....για φαντασου να το ευρισκες καρβουνο...κριμα δεν θα ηταν? εγω χρωσταω ακομα 3 χρονια το στιλακι μου....αμα μου το καψουν θα παρω οπλο και οποιον βλεπω με κουκουλα θα τον κανω κοσκινο...και ας την φοραει για τα χιονια...

Sn7per
08-12-08, 22:41
Αν συμβει αυτο σε εμενα, στην προκειμενη θα ειμαι ο παγωτατζης που του χαλασαν τα παγωτα, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να προσεχεις...

Εγω βλεπω ενα νεο πολυτεχνιο, δεν ειναι μονο ο ενας αστυνομικος που σκοτωσε ενα παιδι, βλεπω και αλλα βιντεο αυτην την ωρα με αστυνομικους που κοιτανε τριγυρω αν βλεπει καμερα... και χτυπανε πισωπλατα ενα κοριτσακι.

Δεν δεχομαι αλλα επικοινωνιακα τρικ "η φωνη μου μαζι σας" και μπουφανακι επικοινωνιακο.

Πρεπει να κανω ΚΑΤΙ, να ξυπνησουμε !.

Θελω νεκρο ενα αστυνομικο αλλιως δε θα ηρεμησω.

stilo-3p
08-12-08, 22:57
Αν συμβει αυτο σε εμενα, στην προκειμενη θα ειμαι ο παγωτατζης που του χαλασαν τα παγωτα, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να προσεχεις...

Εγω βλεπω ενα νεο πολυτεχνιο, δεν ειναι μονο ο ενας αστυνομικος που σκοτωσε ενα παιδι, βλεπω και αλλα βιντεο αυτην την ωρα με αστυνομικους που κοιτανε τριγυρω αν βλεπει καμερα... και χτυπανε πισωπλατα ενα κοριτσακι.

Δεν δεχομαι αλλα επικοινωνιακα τρικ "η φωνη μου μαζι σας" και μπουφανακι επικοινωνιακο.

Πρεπει να κανω ΚΑΤΙ, να ξυπνησουμε !.

ααα....οκ. πεστο μου τοση ωρα...γιατι με κρατας σε αγωνεια...
οκ φιλε μου, περαστικα σου. τι να πω, εγω νομιζα οτι εκφραζαμε την αποψη μας για το θεμα. εσυ βγαζεις αποθημενα....αμα αρχισει ο καθενας να βγαζει τα απωθημενα του θα το μαμισουμε το τοπικ...
εχει κατι παιχνιδια στο play station που σκοτωνεις μπατσους παντως...μηπως θαταν καλυτερα να ξεσπασεις εκει γιατι αυτα που λες ειναι το λιγοτερο ανωριμα... το θεμα ειναι να δουμε τι καλο μπορουμε να κανουμε ολοι μαζι γιαυτην την χωρα ετσι που την καταντησαν τα κοπροσκυλα που μας κυβερνανε τοσα χρονια. οχι να βγαλουμε ο ενας το ματι του αλλου, δεν θα βγει ετσι τιποτε, δεν ειμαστε μποτσουανα νομιζω. με την λογικη σου παμε και για εμφυλιο....δεν ειναι λογικα πραγματα αυτα. ηρεμησε λιγο και σκεψου πιο καθαρα.
και για τον θανατο του πιτσιρικα οι πολιτικοι φταινε...και για τις καταστροφες οι πολιτικοι φταινε. βαλτα μαζι τους οχι με τον συνανθρωπο σου, ειναι τουλαχιστον αδικο. επαναλαμβανω, ξανασκεψουτο λιγο και θα δεις οτι εχω δικιο....εστω και λιγο

paidaros
08-12-08, 22:58
καταρχην συλληπτηρια στην οικογενεια του μικρου αλεξανδρου και να ειναι ελαφρυτο χωμα που το σκεπαζει!
ωρα μολις ειδα στις ειδησεις τον διαλογο του καθαρμα-μπατσου που ειπε δεναντεχω αλλο να με βριζουν για αυτο το εκανα!
επισης λεει γιατι δεν καλεσες ασθενοφορο και ειπε να εχασα και εφυγα!ΕΛΕΟΣ!
επισης ο υπουρογς μακεδονιας-θρακης ειπε τι να κανουμε αυτον τον διορισε το ΠΑΣΟΚ!
ειμαι κατα τον καταστροφων-πλατσικο που βρηκαν και κανουν ταυτοχρονα αλλα το θεμα πιστευω ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι εναντια σε αυτους που μας κυβερνανε και στην ακρως δεξιες κινησεις που κανει η αστυνομια με το παραμικρο δακρυγονα-καπνογονα-σφαιρες!
και τελικα τι νομιζετε οτι θα γινει με τον μπατσο αυτο?οτιεγινε και στις αλλες τετοιες καταστασεις!να σας θυμισω
1.το τσιγγανακι στο ζεφυρι νεκρο απο σφαιρα μπατσου!
2.η υποθεση ζαρντινιερας με τον κυπριο φοιτητη που τον σακατεψαν στο ξυλο και ειπαν ΣΚΟΝΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΣΕ!Η ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΝΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ 60 ΕΥΡΩ!!!! ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΑΡΓΙΑ!ΕΛΕΟΣ!
3.Ο νεκρος οδηγου του λεωφορειου του ΟΑΣΘ επειδη ξεχασε το πιστολι και τα κλειδια ο μπατσος!τιεγινε με αυτους!ΤΙΠΟΤΑ!
θελω να κατεβω στις πορειες διαμαρτυριας αλλα μετα απο αυτα που βλεπουμε με τους κουκουλοφορους φοβαμαι να μην βρεθω μπλεγμενος απο το πουθενα!
εδω σημερα αναγκαστικα να κατεβω με το φορτηγο στο κεντρο,και συγκεκριμενα στην αριστοτελους να ξεφορτωσω και μολις αφησα το εμπορευμα πηγαινοντας στο φορτηγο ηεθαν 2 μπατσοι και μου ζητουσαν τα στοιχεια μου,νομιζεις και ημουνα κανενας εγκληματιας ή κανενας κουκουλοφορος που μιλος εβγαλα την κουκουλα!
και το θεμα ειναι,ψευτης να βγω οτι δυσκολα θα σταματησει αυτη η κατασταση,μπορει να παει και μια εβδομαδα νυχτα-μερα και Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ!
μακαρι να μην χυθει αλλο αιμα αλλα δυσκολα θα σταματησει αυτο το θεμα και να δουμε ποιος θα ειναι ο επομενος που θα ζασει το αιμα του?
μπατσος ή διαδηλωτης-κουκουλοφορος?
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΛΗΨΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ,ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΓΚΛΟΠ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ!
ειδατε τοσα χρονια με τη βια χτυπανε με τα γκλοπ σε μια διαδηλωση-διαμαρτυρια οπως και ειδατε στην τηλεοραση με τη μισος χτυπουσαν μια κοπελα που την εριξαν κατω και συνεχιζαν να την ποδοπατανε ενω ητανε στο εδαφος!

Sn7per
08-12-08, 23:10
Τι αποθημενα ρε φιλε πας καλα ?

Οι φιλοι του αστυνομικου θα κανονισουν τι πρεπει να πουνε και με φυλακιση 7-8 χρονια θα ειναι κυριος.

Με καλο δικηγορο θα παρει ενα τσουβαλι ελαφριντικα...

Μην ακουω μαλακιες εδω.

Σε αυτες τις περιπτωσεις ακολουθειται αυτοφορη διαδικασια για απομονονονται οι δραστες ωστε να αποσπαστουν πληροφοριες,

αντι αυτου τους επετρεψαν να το συζητησουν πρωτα και μετα να τους φορεσουν χειροπεδες ηρεμα ηρεμα και να κανουν καταθεση.

Ξερεις εσυ κανενα μπατσο να εχει τιμωριθει ποτε ?

ΝΑΙ εχω αποθημενα γιατι ειμαστε η μονη γενια που θα ζησει χειροτερα απο τους παππουδες της, ΝΑΙ το μονο καλο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τους φερουμε σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

Ο κοσμος πλεον ψηφιζει τον λιγοτερο ΑΝΙΚΑΝΟ και γιαυτο θα πρεπει πεσει αυτο το μπουρδελο.

Υγ. Ναι ακομα θελω ενα νεκρο αστυνομικο.

face
08-12-08, 23:37

Μάλιστα............

Πάρα πολύ ωραία, κατά βάση αυτό είναι όσο φασιστικό όσο ήταν αυτή η πράξη που το έχει προκαλέσει.

ammoulianiotis
08-12-08, 23:50
Λοιπον, ας ηρεμισουμε λιγο και ας μην ζηταμε αλλους νεκρους.
Οπως ειπαμε ολοι πρεπει να σταματησουν οι ενεργειες αυτες και να ηρεμισουν τα πνευματα και απο τους μεν και απο τους δε.

Οτι εγινε, εγινε και το αποτελεσμα μας κανει ρεζιλι σε ολο το κοσμο.
Σωστη δικη δεν προκειται να γινει και με τον ενα η τον αλλο τροπο θα το κουκουλωσουν και ο αστυνομος θα την γλυτωσει...

Και γυριζουμε πισω στο θεμα μας, ο μικρος Αλεξανδρος τι εφταιγε;

Οταν πρεπει να βγαζουν οπλο οι αστυνομικοι γιατι δεν το κανουν; Επρεπε να εχουν απεναντι τους μικρα παιδια για να το βγαλουν και να πυροβολησουν;

Επρεπε να ριξει 2 σφαιρες στον αερα και μια με την κανη προς τα κατω;;;
Δεν του ειχε πει κανεις αυτου του τερατος οτι αν πυροβολησεις προς τα κατω η σφαιρα θα κανει οτι γουσταρει;

Και κανω και μια αλλη ερωτηση...
Πως θα ενιωθε αυτος ο μπατσος αν στη θεση του μικρου Αλεξανδρου, ηταν ενα δικο του παιδι;

παντελης
08-12-08, 23:51
κριμα για το παιδακι που πηγε χαμενο αδικα για τον εγω του ****μπατσου και το σκοτωσε εν ψυχρο και ανανδρα
αυτοι ειναι οι αντρες που οταν βλεπουνε κατι που απλα δε τους ερεσει ειτε το σκοτωνουνε ειτε κοβουνε κληση .
ομως
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΡΤΑΠΕΙ ΣΕ ΤΕΧΑΣ

ξαναδειτε το μπατσο του χωριου που ο καραβλαχος απο το πολυ NOVA το παιζει jack noris και βαλε κρατανε ολοι οι χουντικοι σκατομπατσοι ενα πιστολι και νομιζουνε οτι μπορουνε να γαμη............ου.....νε το κοσμο ολο.

μηπως οι βλαχομπατσοι της αστυνομιας μονο να περνουνε τους παχιους μηστους και να τα ξυνουνε κανονηκα
αν βλεπουνε κανα πιπινι να το σταματανε για ελενχο
αν βλεπουνε κανα ποιο βρηγορο να τον αποκαλουν δολοφονο .και
αν τους αντιμηλησει κανεις μια μπαμ και (ημουνα σε αυτοαμυνα )

αφου ο κοσμος ψοιφησε χουντα με καινουργιο ονομα αυτα επρεπε να τα περιμενει.

Sn7per
08-12-08, 23:52
Θα σου πω τι ειναι φασιστικο, αν σκοτωνα εγω ενα 16χρονο παιδι εν ψυχρω δεν θα προλαβαινα ουτε χειροπεδες να φορεσω.

Ο αστυνομικος αυτος τα μιλησε, τα συμφωνισε, και ιρεμα ιρεμα πηγε να δωσει καταθεση με ολα τα μετρα ασφαλειας...!

Αλλη μεταχειρηση εχει ο μπατσος και αλλη εγω.

Οταν ξερω οτι θα βγει αυτος ο ανθρωπος με 7 χρονια φυλακη το πολυ... τοτε βγαινουν στην φορα τα αγρια ενστικτα μου.

ammoulianiotis
08-12-08, 23:56
Μην το πολιτικοποιουμε το θεμα ρε παιδια...

Το οτι ενας μπατσος εκανε μαλακια δεν εχει να κανει με την κυβερνηση, εχει να κανει με αυτο το κουκουτσι που εχει στο κεφαλι του μεσα.

Το θεμα ειναι απο δω και περα τι;

Ηθελα να ηξερα οταν ειπαν στους γονεις του παιδιου τι εγινε πως αντεδρασαν αυτοι οι ανθρωποι...

Εγω αν ημουν ο πατερας παντως μπορει να επερνα μια καραμπινα και να πηγαινα για τον μπατσο και ας περνουσα μια ζωη στη φυλακη...

Εκεινη την ωρα πιστευω δεν λογαριαζεις τιποτα!

paidaros
08-12-08, 23:58
αφου ο κοσμος ψοιφησε χουντα με καινουργιο ονομα αυτα επρεπε να τα περιμενει.

παντελη να αγιαση το στομα σου!
σοφοκλη η σφαιρα που βρικε τον μικρο αλεξη στω σωμα του ηταν απο πανω προς τα κτω ,σε αντιθεση με αυτο που επικαλειτε ο μπατσος-γουρουνι οτι εριξε προς τα κατω και εξοστρακιστηκε!

Sn7per
09-12-08, 00:04
Οχι κανετε λαθος, επιμενει οτι το εκανε για να προστατεψει την σωματικη ακεραιοτητα του.

(μαλλον ετσι του ειπε ο δηκηγορος και οτι εχει καλυτερες πιθανοτητες ετσι)

ammoulianiotis
09-12-08, 00:05
σοφοκλη η σφαιρα που βρικε τον μικρο αλεξη στω σωμα του ηταν απο πανω προς τα κτω ,σε αντιθεση με αυτο που επικαλειτε ο μπατσος-γουρουνι οτι εριξε προς τα κατω και εξοστρακιστηκε!

1. μπατσος-γουρουνι-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
2. Εδω ρε Γιαννη βαλαν και ιατροδικαστη να πει οτι η σφαιρα εξωστρακιστηκε για να καλυψουν τον δολοφονο.

Δεν προκειται να βρεθει ακρη παιδια!
Κριμα το παλικαρακι...

ammoulianiotis
09-12-08, 00:07
Οχι κανετε λαθος, επιμενει οτι το εκανε για να προστατεψει την σωματικη ακεραιοτητα του.

(μαλλον ετσι του ειπε ο δικηγορος και οτι εχει καλυτερες πιθανοτητες ετσι)

Ναι γιατι οταν ενα 15χρονο σου επιτίθεται δεν μπορεις να αμυνθεις παρα μονο με 45αρι...

Sn7per
09-12-08, 00:10

(μαλλον ετσι του ειπε ο δηκηγορος και οτι εχει καλυτερες πιθανοτητες ετσι)

Φανταζομαι οτι αν πει οτι φοβιθηκε γιατι υπηρχε υποπτη σταση του θυματος, διεκδικδικει μικροτερη ποινη (ποσο μικροτερη πια)

Ενω αν πει οτι εριξε για εκφοβισμο στην ασφαλτο και εγινε ατυχημα (πραγμα που πιστευω οτι εγινε) διεκδικει μεγαλυτερη.

paidaros
09-12-08, 00:12
1. μπατσος-γουρουνι-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
2. Εδω ρε Γιαννη βαλαν και ιατροδικαστη να πει οτι η σφαιρα εξωστρακιστηκε για να καλυψουν τον δολοφονο.

Δεν προκειται να βρεθει ακρη παιδια!
Κριμα το παλικαρακι...

σοφοκλη απο την στιγμη που ο ιατροδικαστης ειπε οτι η σφαιρα στο σωμα του μικρου ηταν απο πανω προς τα κατω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΙΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ!
εδω καποιοι υπουργοι αμεσως υπεβαλαν για λογους αυαισθησιας την παραιτηση τους στον πρωθυπουργο και αυτος δεν τις δεχτηκε!
μετα μου λετε δεν υπαρχουν και πολιτικες ευθηνες?
εδω υα πιο ακραια σεναρια ενε οτι εγινε επιτηδες για να ξεχαστει η υποθεση βατοπεδιου!

Soul_Giannis
09-12-08, 00:13
Ρε παιδια ναι φταιει ο μπατσος αλλα και το παιδι 15 χρονων καλης οικογενειας,απο το Ψυχικο,με τα ιδιοτικα σχολεια τι κανει στα Εξαρχεια σε αυτη την ηλικια?
Τι στο καλο ξερει αυτο το παιδι απο αναρχια,αντιεξουσιαστες και οτι σκατα ειναι ολοι αυτοι δεν ξερω?Τι καναν οι γονεις του?Που το ειχαν παρατησει αυτο το παιδι?Σε ποιους το ειχαν αφησει?Ποιοι ηταν οι φιλοι του που σπασαν ολοι την Αθηνα?Πως ενα παιδι 15 χρονων να εχει 20-30 φιλους στα Εξαρχεια?
Θυμασται τι κανατε 15 χρονων?Που παιζατε εσεις?Πινατε καφε?
Για μενα δεν φταιει μονο ο Μπατσος αλλα και οι ΓΟΝΕΙΣ του!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
Για τα υπολοιπα που συμβαινουν αυτο δεν ειναι για σχολιασμο!

paidaros
09-12-08, 00:14
και απο οτι λενε οι φιλοι του πυ ηταν μαζι του το σαββατο το βραδυ απλως ειξε ενα αδειο μπουκαλι νερο επειδη τους εβριζαν χυδαια οι μπατσοι και καποιοι αλλοι απο διπλανη παρεα εριξαν πετρα στο μπατσικο!

face
09-12-08, 00:15
Ρε σεις τι το πολιτικοποιείτε πάτε καλά?....Αν ο άλλος είναι καράβλαχος του κερατά, γνήσιος απόγονος του νεάντερταλ χωρίς να μεσολαβήσουν τα ενδιάμεσα, τί το πάτε στα κόμματα. Άντε ξεκόλα ρε Γιάννη και εσύ επιτέλους.

Εδώ το παιδί χάθηκε και το γυρίζουμε στα κόμματα. Λίγο σεβασμό στο παιδί και μιά ζωή που χάθηκε.

Τώρα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάθονταν στα αυγά του ήσυχα ήσυχα αλλά αυτό με το πιστόλι απέχουν εκατομμύρια έτη φωτός.

ammoulianiotis
09-12-08, 00:19
Φιλε Soul δεχομαι την αποψη σου αλλα θελω να πω και το αλλο.
Οτι και να κανει ενα παιδι 15 χρονων δεν ειναι λυση να σηκωσεις το οπλο.
Μπορουσαν να πανε και να τα πιασουν, οχι να πυροβολησουν εναντίων τους...
Εδω με το ζορι ριχνουν σφαιρες σε υποθεσεις ναρκωτικων και σχετικα και ριξαν απεναντι σε παιδια;

παντελης
09-12-08, 00:19
να τι εγηνε και οι πολες οι ικασιες ειναι περιτες

και δε το καταλαβα με τα δικα μας τα λεφτα πληρωνωνται και μας μηλανε σαν να ειμαστε σκουπιδια μπαβο στο παιδακι που του εσπασε το τσαμποκα αλλα θανατος στο αρφηδι που τραβηξε πιστολι και σκοτωσε ενψηχρο ο δολοφονος.

http://www.esnips.com/doc/9585e764-31b4-44ec-bc8d-6ce66572efd0/%CE%A4%CE%9F-%CE%92%CE%99%CE%9D%CE%A4%CE%95%CE%9F-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%94%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%9D%CE%99%C E%91%CE%A3

paidaros
09-12-08, 00:20
Ρε παιδια ναι φταιει ο μπατσος αλλα και το παιδι 15 χρονων καλης οικογενειας,απο το Ψυχικο,με τα ιδιοτικα σχολεια τι κανει στα Εξαρχεια σε αυτη την ηλικια?
Τι στο καλο ξερει αυτο το παιδι απο αναρχια,αντιεξουσιαστες και οτι σκατα ειναι ολοι αυτοι δεν ξερω?Τι καναν οι γονεις του?Που το ειχαν παρατησει αυτο το παιδι?Σε ποιους το ειχαν αφησει?Ποιοι ηταν οι φιλοι του που σπασαν ολοι την Αθηνα?Πως ενα παιδι 15 χρονων να εχει 20-30 φιλους στα Εξαρχεια?

συγνωμη ρε γιαννη δηλαδη επειδη ειχε παρεα απο τα εξαρχεια δεν επρεπε να πει?απαγορευετε δηλαδη να εχεις παρεα απο αλλη περιχη επειδη και καλα ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΣΗΣ πρεπει να συναναστρεφεσε και να εχεις παρεα μονο απο πλουσιες οικογενειες?ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟ 2008?
ξεχνατε και εμεις στα 15 μαςκαναμε καταληψεις για μια καλυτερη παιδια και μας αποκαλουσανε ΑΛΗΤΕΣ!
ποιος δεν εχει βρισει μπατσο στο γηπεδο,σε διαμαρτυρια,σε πορεια και αλλου?
δηλαδη επρεπε καθε φορα που το καναμενα μς ριχνουν σφαιερς και να μας σκοτωνουν?
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!
δηλαδη εμεις που βγηκαμε απο φτωχα κακκαλα πρεπει να κανουμε παρεα μονο με φτωχους?

Sn7per
09-12-08, 00:21
Α και μη τρελαινεστε δυο αστυνομικοι ειναι οτι και να πουνε αυτο θα ισχισει στην δικη, γιαυτο τους λενε αστυνομικους...

Γιαυτο λεω οτι ο μονος τροπος ειναι ΒΙΑ, δεν καταλαβαινουν αυτοι ρε απο διαμαρτιριες,

Για την υποθεση Siemens μαθατε τιποτα ?
Για την υποθεση Υποκλοπων μαθατε τιποτα ?
Για την υποθεση Βατοπαιδιου μαθατε τιποτα ?
Για την υποθεση Ομολογων μαθατε τιποτα ?

Οσο αυτο για την χουντα να συμφωνισω οχι γιατι ειμαι αντιδεξιος, αλλα οι φανατικοι νεοδημοκρατες (μεσα και εξω απο τη βουλη) ειναι ανθρωποι που εχουν τον Παπαδοπουλο στο εικονοστασι τους.

(ειναι η αληθεια συγνωμη...)

face
09-12-08, 00:22
Σοφοκλή, το ζώον της υπόθεσης δεν είναι μπάτσος, είναι ειδικός φρουρός. Και μην πεί κανείς το ίδιο είναι. Οι μισοί από δαύτους δεν έχουν βγάλει δημοτικό. Δεν έχει ούτε την εκπαίδευση ούτε την πειθαρχεία των μπάτσων. Αυτοί ούτε γκλομπ δεν σηκώνουν αν δεν το πει ο διμοιρίτης.

Soul_Giannis
09-12-08, 00:23
Φιλε Soul δεχομαι την αποψη σου αλλα θελω να πω και το αλλο.
Οτι και να κανει ενα παιδι 15 χρονων δεν ειναι λυση να σηκωσεις το οπλο.
Μπορουσαν να πανε και να τα πιασουν, οχι να πυροβολησουν εναντίων τους...
Εδω με το ζορι ριχνουν σφαιρες σε υποθεσεις ναρκωτικων και σχετικα και ριξαν απεναντι σε παιδια;

Φιλε Σιγουρα ενα παιδι χαθηκε αλλα να ριξουμε τις ευθηνες σε ολους!
Δεν λεω οτι να το σκοτωσει ειναι λυση!Απαραδεκτο αλλα δεν θα πρεπει να αναρωτηθουμε και αυτα που σου ειπα?

paidaros
09-12-08, 00:23
Ρε σεις τι το πολιτικοποιείτε πάτε καλά?....Αν ο άλλος είναι καράβλαχος του κερατά, γνήσιος απόγονος του νεάντερταλ χωρίς να μεσολαβήσουν τα ενδιάμεσα, τί το πάτε στα κόμματα. Άντε ξεκόλα ρε Γιάννη και εσύ επιτέλους.

Εδώ το παιδί χάθηκε και το γυρίζουμε στα κόμματα. Λίγο σεβασμό στο παιδί και μιά ζωή που χάθηκε.

Τώρα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάθονταν στα αυγά του ήσυχα ήσυχα αλλά αυτό με το πιστόλι απέχουν εκατομμύρια έτη φωτός.

ποιος το γυρναει σε πολιτικο επιπεδο ρε πετρο?
το λενε οι δηλωσεις και τα γεγονοτα!
δηλαδη ηταν δηλωσεις αυτα οτι τον διορισε η αλλη κυβερνηση και δεν φταιμε εμεις?ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?

paidaros
09-12-08, 00:26
Σοφοκλή, το ζώον της υπόθεσης δεν είναι μπάτσος, είναι ειδικός φρουρός. Και μην πεί κανείς το ίδιο είναι. Οι μισοί από δαύτους δεν έχουν βγάλει δημοτικό. Δεν έχει ούτε την εκπαίδευση ούτε την πειθαρχεία των μπάτσων. Αυτοί ούτε γκλομπ δεν σηκώνουν αν δεν το πει ο διμοιρίτης.

πετρο εχουν κανει εκπαιδευση και ολοι,εκτος απο αυτους που ειχαν χοντρο βισμα ειναι αποφοιτη λυκειου τουλαχιστον!
οσο για το γκλοπ και για τα δακργονα επειδη εχω τιχει να φαω και γκλοπ και δακρυγονα πιστεψε με οτι απο το πουθενα ηρθε και ηταν ενα-δυο μονο!
και εκπαιδευση εχουνε απλα δεν ειναι τοσα χρονια οσο των μπατσων!

face
09-12-08, 00:27
ποιος το γυρναει σε πολιτικο επιπεδο ρε πετρο?
το λενε οι δηλωσεις και τα γεγονοτα!
δηλαδη ηταν δηλωσεις αυτα οτι τον διορισε η αλλη κυβερνηση και δεν φταιμε εμεις?ειναι σοβαρα πραγματα αυτα?

και επειδή είπε κάποιος μία μλκιά πρέπει να το συνεχίζουμε στο ίδιο επίπεδο ρε συ Γιάννη?

ammoulianiotis

Χμ... Πετρο δεν ηξερα οτι ειναι ειδικος φρουρος και για να πω την αληθεια δεν γνωριζω τι παιζει με αυτους.

Sn7per
Η δολοφονια δεν ειναι πολιτικο θεμα αλλα η εκριξη βιας σαφως και ειναι, η κολαση στους δρομους δεν γινεται επειδη απλως σκοτωθηκε ενα παλικαρι, αυτο ηταν η σταγονα που ξεχειλησε το ποτιρι.

face
09-12-08, 00:29
πετρο εχουν κανει εκπαιδευση και ολοι,εκτος απο αυτους που ειχαν χοντρο βισμα ειναι αποφοιτη λυκειου τουλαχιστον!
οσο για το γκλοπ και για τα δακργονα επειδη εχω τιχει να φαω και γκλοπ και δακρυγονα πιστεψε με οτι απο το πουθενα ηρθε και ηταν ενα-δυο μονο!
και εκπαιδευση εχουνε απλα δεν ειναι τοσα χρονια οσο των μπατσων!

Δεν είπα ότι δεν έχουν καθόλου εκπαίδευση, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ έχουν την εκπαίδευση και την πειθαρχεία που έχουν οι μπάτσοι.

paidaros
09-12-08, 00:29
και επειδή είπε κάποιος μία μλκιά πρέπει να το συνεχίζουμε στο ίδιο επίπεδο ρε συ Γιάννη?

πετρο εκπροσωπει την κυβερνηση και ειναι υπουργος,και δυστυχως ειναι μακεδονιας-θρακης!
επισης πετρο και αυτοι που λες οτι εχουυ πολη καλη εκπαιδαυση καθε καλοκαιρι που τους βγαζουνε απο την σχολη,για να περνουν αδειες οι παλιοι,εχιε δει τα μουτρα τους και ποσο φλωροι ειναι οι ψαρακες?
ενα φυσημα να τους κανεις και εχουν πεσει κατω!
και ειναι μπατσοι επειδη ειχανε 19-20στο λυκεο και περασαν!

Χμ... Πετρο δεν ηξερα οτι ειναι ειδικος φρουρος και για να πω την αληθεια δεν γνωριζω τι παιζει με αυτους.

ειναι ειδικος φρουρος και επειδη εχω φιλο ειδικο φρουρο,απο τους πρωτος που μπηκαν το 2000 ξερωτι παιζει!

ammoulianiotis
09-12-08, 00:30
δεν θα πρεπει να αναρωτηθουμε και αυτα που σου ειπα?
Εννοειται οτι θα πρεπει να αναρωτηθουμε αλλα εδω μιλαμε για 15 χρονων παιδια και εγω θυμαμαι οταν ημουν 15 (οχι μακρια απο δω, λιγα χρονια πισω) οτι στα 15 νομιζαμε οτι ειμαστε καποιοι και πολλα παιδια που εκανα παρεα τοτε αλλα τους λεγαν οι γονεις τους και αλλα εκαναν. Τωρα το πως βρεθηκε εκει και τι ηθελε δεν το ξερουμε και μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε. Μπορει να ηταν η βλακεια της στιγμης, μπορει να το παρεσυρε η παρεα του... Κανεις δεν ξερει...

Sn7per
09-12-08, 00:31
Αφου μιλαμε για μεγιστη πειθαρχεια σε αυτο το βιντεο τι εντολη πηραν ? :P :P :P :P :P :P :P

http://www.youtube.com/watch?v=CrY3Utx_TgQ&feature=PlayList&p=DBFB54E1DB5B7D7A&index=0

Soul_Giannis
09-12-08, 00:32
Γιαννη δεν λεω να κανει παρεα με καλα παιδια η απο καλη γειτονια!Λεω πως ο γονεις του ηξεραν με ποιους κανει παρεα?
Ολοι βρισαμε ολοι πηγαμε σε πορεια αλλα οταν αρχισαν οι γνωστοι αγνωστοι καναμε την λαλακια και τους αφησαμε να τα σπανε αντι να τους περικυκλωσουμε και να τους σταματησουμε!Σημερα τοσα παιδια πηγανε και διαμαρτυτηθηκαν!Αλλοι διαμαρτυρωντας σωστα και αλλα σπαζοντας αμαξια τι παραδειγμα μου δινουν εμενα που το βλεπω?να πω κοιτα το παλιοπαιδο τι κανει!να τιμορηθει πραγματικα!
Ειμαστε 10.000.000 και κοιταμε 2000-3000 ατομα σε ολοι την Ελλαδα να μας καταστρεφουν ολους μας!

ammoulianiotis
09-12-08, 00:33
αυτο ηταν η σταγονα που ξεχειλησε το ποτιρι.

Και επειδη ξεχυλισε το ποτηρι και βγαινουν ολοι στους δρομους και γινεται χαμος τι πρεπει να γινει για να ηρεμισουμε ρε παιδια; Να παρει ο καθενας απο ενα οπλο και να ριχνει στο ψαχνο;
Ενταξει, ειπαμε να διαμαρτυριθουμε αλλα φτανει πια! Τι φταει η περιουσια του κοσμου;

ammoulianiotis
09-12-08, 00:35
Ειμαστε 10.000.000 και κοιταμε 2000-3000 ατομα σε ολοι την Ελλαδα να μας καταστρεφουν ολους μας!

Αυτο πρεπει να το αναρωτηθουμε ολοι μας! Δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει και γινομαστε θεατες στο ιδιο εργο!

Φτανει πια ρεεεε!

paidaros
Γιαννη δεν λεω να κανει παρεα με καλα παιδια η απο καλη γειτονια!Λεω πως ο γονεις του ηξεραν με ποιους κανει παρεα?
Ολοι βρισαμε ολοι πηγαμε σε πορεια αλλα οταν αρχισαν οι γνωστοι αγνωστοι καναμε την λαλακια και τους αφησαμε να τα σπανε αντι να τους περικυκλωσουμε και να τους σταματησουμε!Σημερα τοσα παιδια πηγανε και διαμαρτυτηθηκαν!Αλλοι διαμαρτυρωντας σωστα και αλλα σπαζοντας αμαξια τι παραδειγμα μου δινουν εμενα που το βλεπω?να πω κοιτα το παλιοπαιδο τι κανει!να τιμορηθει πραγματικα!

δεν διαφωνω οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ!
δεν συμφωνει κανεις μαζι με τους αναρχικους?
αλλα και εδω που ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ?
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ?
ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?

Sn7per
Αν δεν υπηρχαν χαμενοι δεν θα ηταν διαμαρτυρια ποσες φορες θα το πουμε.

Αυτη ειναι η λογικη ΤΗ΅ΔΙΑΜΑΡΤΙΡΙΑ΅ΓΑΜΩΤΟ.

ΚΑΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ

Soul_Giannis
09-12-08, 00:36
Παιδια ποιοι λεμε οτι φταινε τοσα χρονια?Οι πολιτικοι!Ας πανε να τους καθαρισουν μια μερα και τους300 να τελοιωνει η υποθεση!Αφου αυτοι φταινε γιατι βαρατε εμας ρε παιδια!
Ειδατε ποσα μαγαζια απλων ανθρωπων σπανε?ποσα λεφτα θα χαλασει το κρατος για να επανελθουμε στην καθημερινοτητα και ποτε τελος παντων θα σταματησουν?

Sn7per
09-12-08, 00:38
Εισαστε 10.000.000 και σας γ@μανε και κοιμαστε... ειπαν καποιοι να κανουν μια κινηση που φοβαστε να κανετε τοσα χρονια μπας και αλλαξει το μελλον ολων.

Soul_Giannis
09-12-08, 00:39
δεν διαφωνω οτι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ!
δεν συμφωνει κανεις μαζι με τους αναρχικους?
αλλα και εδω που ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ?
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ?
ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?

Γιαννη πρεπει να τους δωσουν το ΟΚ να βαρεσουν στο ψαχνο!Οχι να σκοτωσουν!Αλλα να συληφθουν αυτοι και να καταδικαστουν!

paidaros
09-12-08, 00:39
σε αυτο που λες δεν εχεις και αδικο!
καθε χρονο τα ιδια με τους αγροτες και καθε χρονο τετοιο καιρο που δεν εχουν δουλειες και καθονται στο καφενειο μεχρινα ερθει ο φεβρουαριος που αρχιζουν οι δουλειες τους!
θελεις να κανεις απεργια,καντην οταν εχεις δουλεια και καιγεσε!
οχι οταν καθεσε στο καφενειο επειδη δεν εχεις τι να κανεις λενε δεν παμε να κλεισουμε τα τεμπη!

paidaros
09-12-08, 00:42
Γιαννη πρεπει να τους δωσουν το ΟΚ να βαρεσουν στο ψαχνο!Οχι να σκοτωσουν!Αλλα να συληφθουν αυτοι και να καταδικαστουν!

αυτοι γιαννη δεν ξερουν να βαρεσουν στο ψαχνο,μονο να σκοτωσουν και να σακατεψουν στο ξυλο μεχρι θανατου!
οπως με τον κυπριο φοιτητη της ζαρντινιερας
και ψευτης να βγω φαναστητε τι θα γινει αυριο που ειναι και η κηδεια του μικρου αλεξη!
παντως βλεπω να κραταει καμια βδομαδα αυτη η ιστορια με τα επεισοδια!

Sn7per
09-12-08, 00:42

Ετσι και βαρεσουν στο ψαχνο εκτος απ το οτι θα ξεσικωθει περισσοτερος κοσμος ο καραμανλης θα χτυπαει ταμειο ανεργιας στον ΟΑΕΔ

(αφου συμπληρωσει τα απαραιτητα ενσιμα βεβαια :P :P :P :P :P :P :P)

Soul_Giannis
09-12-08, 00:44
Εισαστε 10.000.000 και σας γ@μανε και κοιμαστε... ειπαν καποιοι να κανουν μια κινηση που φοβαστε να κανετε τοσα χρονια μπας και αλλαξει το μελλον ολων.
Ευχαριστω πολυ!Να'σαι καλα!!!:P

Sn7per
09-12-08, 00:51
Ε ναι ρε φιλε, εισαι ικανοποιημενος που παιρνεις βασικο μισθο 800 ευρω ?

Εγω οχι !

Οι 10.000.000 εχουν σκυψει απλως το κεφαλι, αν δεν απαιτησεις δεν θα εχεις !

Υπολογισε μονο οτι αν εμπαιναν στην οικονομια μας οσα λευτα εχουν κλεψει κατα καιρους οι πολιτικοι τοτε θα ημασταν Λιχνεσταιν (πως το λενε δεν ξερω).

Υπαρχουν και μερικοι πιτσιρικαδες που ΑΠΑΙΤΟΥΝ, μονο μπραβο μπορουμε να πουμε.

Καταστροφη περιουσιων ? Αυτο ειναι το νοημα της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

(3000 ατομα ? Η "κατεστραμενη γενια" ειναι πολυ περισσοτερα ατομα φιλε μου, και οι αντιδρασεις θα γινουν πολυ χειροτερες στο μελλον)

Soul_Giannis
09-12-08, 01:01
Ε ναι ρε φιλε, εισαι ικανοποιημενος που παιρνεις βασικο μισθο 800 ευρω ?

Εγω οχι !

Οι 10.000.000 εχουν σκυψει απλως το κεφαλι, αν δεν απαιτησεις δεν θα εχεις !

Υπολογισε μονο οτι αν εμπαιναν στην οικονομια μας οσα λευτα εχουν κλεψει κατα καιρους οι πολιτικοι τοτε θα ημασταν Λιχνεσταιν (πως το λενε δεν ξερω).

Υπαρχουν και μερικοι πιτσιρικαδες που ΑΠΑΙΤΟΥΝ, μονο μπραβο μπορουμε να πουμε.

Καταστροφη περιουσιων ? Αυτο ειναι το νοημα της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

(3000 ατομα ? Η "κατεστραμενη γενια" ειναι πολυ περισσοτερα ατομα φιλε μου, και οι αντιδρασεις θα γινουν πολυ χειροτερες στο μελλον)

Καπου το εχουμε και καπου το χανουμε οι 2μας!Μα γιατι να σπασουν!Η αντιδραση ειναι να μου καψουν εμενα το αμαξι?Ας καψουν του Καραμανλη!Εγω τι φταιω?
Αν και εσυ απαιτεις και εχεις ψηλα το κεφαλι τοτε τι καθεσαι και δεν πας να τα σπασεις!Τραβα σπασε το Stilo σου!Αντιδραση ειναι και αυτο!
Μην με παρεξηγησεις!Χαλαρα μιλαμε συζητηση κανουμε!Απο την ιδια μερια ειαμαστε!Πολιτες ειμαστε και οχι πολιτικοι!

παντελης
09-12-08, 01:09
τι λετε μορε ολοι σας ειστε καλα τι μαλλλαακιαες ειναι αυτες
οταν ξερεις οτι στο τραπεζι ειναι ενα ποτυρι με νερο μεχρι πανω εσυ θα δοκιμαζεις τι τυχη σου να δεις αν μπορεις να τραβιξεις το χαλι απο κατο χωρεις να χυθει το νερο?

η κυβερνηση εχει τους δικους τις ανθρωπους για να κανουνε το βρομηκο παιχνηδι.
εβαλε να καψουνε τη Πελοπονησο γιατι ειχε υποσχεθει σε εταιριες χαμηλη τιμη για να επενδησουνε σε τουρισμο .αυτοπτες μαρτηρες ειδαν και προσωπα και αυτοκηνητα γνωστοποιηθηκαν αυτοι που αποιλουνε και ομως δε τους κανουνε τιποτα .παλι οι τρακοσιοι-διακοσοι χουλιγκαν δε σκοτωσαν το παλικαρι κοντα στο γηπεδο το καλοκαιρι δε φορουσανε κουκουλα οι μπατσοι και τον δερνανε το Κυπριο για να μην το δειρουνε οι ενστολοι τι μου λετε εσυ εγω δεν τα καταλαβενω η κυβερνηση για να αποσιοποιησει το βατοπεδιο μιας και δοθηκε η αφορμη με το παιδακι εστειλε τα σκυλια της να κανουνε ζημια μεγαλητερη και να δωσει σε ολους να καταλαβουνε οτι τα διθεν παιδακια δεν ειναι αθωα αλλα μουρουν να καψουνε το κοσμο ολο.

ειναι πολιτικη ολο αυτο και στη πολιτικη το παιχνηδι ανδε κερδιθει καθαρα τοτε φωναζουμε τους χουλιγκανους που οι ανυκανοι μπατσοι δεν μπορουνε να βρουνε και παιζουμε βρομηκα.

Sn7per
09-12-08, 01:11
Αντε παλι, Και αυτοι οι δεητζιδες γιατι να κοψουν σε εμενα το ρευμα, να το κοψουν στον καραμανλη.

Και οι αγροτες γιατι να κλεισουν τον δρομο σε μενα, να τον κλεισουν στον καραμανλη.

Και οι λεωφοριατζηδες γιατι κανουν απεργια αφου ο προθυπουργος δεν παιρνει λεωφοριο

Και οι γιατροι γιατι κανουν απεργια σε μενα και δεν κανουν στους πολιτικους μονο.

Και οι βενζιναδες γιατι κανουν απεργια σε μενα, να κανουν μονο οταν ερχεται ο καραμανλης.

Ειπαμε, ειναι μια προσπαθεια για να μπλοκαρει το συστημα, ειναι η μονη επιλογη ! :)

Η "κατεστραμενη γενια" εχει δικαιωμα να κανει οτι γουσταρει, διοτι καταστραφηκε οπως το αμαξι σου χωρις να φταιει δηλαδη !.

Ελπιζω να σε καλυψα.

Soul_Giannis
09-12-08, 01:15
Αντε παλι, Και αυτοι οι δεητζιδες γιατι να κοψουν σε εμενα το ρευμα, να το κοψουν στον καραμανλη.

Και οι αγροτες γιατι να κλεισουν τον δρομο σε μενα, να τον κλεισουν στον καραμανλη.

Και οι λεωφοριατζηδες γιατι κανουν απεργια αφου ο προθυπουργος δεν παιρνει λεωφοριο

Και οι γιατροι γιατι κανουν απεργια σε μενα και δεν κανουν στους πολιτικους μονο.

Και οι βενζιναδες γιατι κανουν απεργια σε μενα, να κανουν μονο οταν ερχεται ο καραμανλης.

Ειπαμε, ειναι μια προσπαθεια για να μπλοκαρει το συστημα, ειναι η μονη επιλογη ! :)

Η "κατεστραμενη γενια" εχει δικαιωμα να κανει οτι γουσταρει, διοτι καταστραφηκε οπως το αμαξι σου χωρις να φταιει δηλαδη !.

Ελπιζω να σε καλυψα.

Την Επικροτεις η την καταδικαζεις την ενεργεια εαν σου καψουν το αμαξι??

Sn7per
09-12-08, 01:25
Θα στεναχωριθω και θα θυμωσω αλλα ετσι ειναι η ταξη πραγματων τι να κανουμε.

Θα προσπαθησω να το αποφυγω.

Soul_Giannis
09-12-08, 01:30

Για να κανουμε και λιγο χαβαλε να χαλαρωσουμε μηπως τωρα εισαι στην Τσιμισκη και σπας τιποτα και εχεις και το PDA μαζι και ποσταρεις για να εχεις αλωθη?

Stilatos
09-12-08, 01:40
ο SOUL_GIANNIS ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ 1000% ΤΟ ιδιο λεω και εγω. Να πανε να σπασουνε τον Γ.Α.Δ.Α. οχι την περιουσια μου αι σιχτιρ

ioannidis
09-12-08, 09:45
Είπα να περιμένω να μιλήσω μετά την κηδεία του παιδιού. Αλλά μάλλον λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να το κάνω σήμερα το απόγευμα...

Αν είναι να καταλογίσουμε ευθύνες το πράγμα είναι απλό. Πολύ απλό...
Φταίμε εμείς. Απλά και ρητά.

Φταίμε όλοι μαζί και μεμονωμένα.

Στα γρήγορα θα εξηγήσω....
Φταίω γιατί ενώ καθημερινά βλέπω και βιώνω όλο το χάλι και τη ποιότητα των ειδ. φρουρών/μπάτσων/δημ. υπαλλήλων/δικαστικών/δεν-ξέρω-και-γω-ποιος-αλλος, δεν κινητοποιήθηκα με σωστό τρόπο ώστε να ταρακουνήσω καρέκλες και κεφάλια.

Φταίω γιατί καθημερινά βλέπω και βιώνω την ποιότητα μερίδας της νεολαίας που παρεξηγούν ιδανικά και αντιλήψεις, και στο όνομα της αναρχίας και της αλλαγής του κόσμου, παρεκτρέπονται και κάνουν λάθη.

Φταίω γιατί ενώ έχω την μεγαλύτερη εξουσία στα χέρια μου, αυτή της ψήφου, εκλέγω κόμματα και ιδεολογίες που αντί να με υπηρετούν, τους υπηρετώ.

Φταίω γιατί ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς της Δημοκρατίας, η Δικαιοσύνη, έχει πάψει προ πολλού να εφαρμόζεται αμερόληπτα, και δεν έκανα τίποτα.

Φταίω γιατί
Φταίω γιατί
Φταίω γιατί....

Κρίμα. Καλό ταξίδι Αλέξανδρε.

cavallino
09-12-08, 11:02

Καταρχήν συμφωνώ με αυτού του είδους & ύφους τις τοποθετήσεις.

Μένω σε μία περιοχή της Αθήνας η οποία θεωρείται αυτό που λέμε υψηλής κοινωνίας. Τα σχολεία της (τα περισσότερα τουλάχιστον) μοιάζουν με κολέγια από άποψης εγκαταστάσεων. Και όμως κάθε τρεις & λίγο είναι κλειστά λόγω καταλήψεων επειδή κάποια άτομα (& μάλιστα κάποια εξωσχολικά έχουν μπερδέψει την βούρτσα...). Με αυτό το παράδειγμα θέλω να αιτιολογήσω το γιατί είμαι ενάντια σε αυτής της μορφής αντίδραση. Υπάρχουν άτομα τα οποία με το έτσι θέλω να επιβάλλουν την άποψή τους, πράγμα φασιστικότερο των φασιστών που επικαλούνται.

Στο θέμα των μπάτσων χωρίς να είμαι βέβαια ούτε να έχω κάποιον συγγενή, μπορώ να πω το εξής: Βρίσκονται κάθε εβδομάδα (αυτοί που είναι εκτός γραφείων) σε κάποια σύγκρουση. Είναι διαδήλωση, είναι γήπεδα, είναι ομοεθνείς ή αλλοδαποί κλέφτες κλπ.
Κάπου είναι φυσιολογικό να έχουν ξεφύγει καθώς μάλιστα δεν φημίζονται για το υψηλό τους I.Q. Ομως & εσείς εαν είχατε οικογένεια πέρνατε όσα πέρνατε σαν μισθό & είχατε κάθε εβδομάδα απέναντί σας κάποιον να θέλει να σας δει νεκρό, με πρόσωπα καλυμμένα τι θα κάνατε ? Θα μένατε με σταυρωμένα τα χέρια ? Πιστεύω ότι με τόσα που γίνονται, από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει πολύ περισσότερα άτομα.

Και βέβαια μιλάω για τις περισσότερες περιπτώσεις γιατί εδώ μάλλον πρέπει να μιλάμε για φόνο & όχι για αυτοάμυνα. Ως τέτοια πράξη λοιπόν πρέπει να κριθεί ο συγκεκριμένος αστυνομικός εφόσον δεν υπήρχε το στοιχείο της αυτοάμυνας.

Θα με ρωτήσετε, είσαι ικανοποιημένος με την ζωή σου ? Θα σας έλεγα αμέσως ότι είμαι στην ηλικία των 38 & είμαι κάτοχος ενός stilo, παρότι έχω & 2 παιδιά, το οποίο σημαίνει ότι απέχω πολύ από το να θεωρηθώ βολεμένος. Δουλεύω από 10 ώρες & πάνω όπως πολύ από εσάς, για ένα χιλιάρικο. Το μόνο που με σώζει είναι ότι δεν πληρώνω ενοίκιο.

Να βγούμε σε πορείες πρέπει καθώς όλοι πλέον μας έχουν απογοητεύσει. Πολιτικοί, εκκλησία, ηγεσίες είναι δυστυχώς για κρέμασμα αλλά η καταστροφή περιουσιών συνανθρώπων μας ή ακόμα & δημόσιας περιουσίας δεν είναι η λύση.

Και πριν κάνουμε κρίτική των άλλων ας κοιτάξουμε & τους εαυτούς μας & ας κάνουμε αυτοκριτική πρώτα.

Sn7per
09-12-08, 11:42
Για τον μπατσο δεν θα υπαρξει επιεικεια απο τον χοντρουλη οπως λεει, απο το νομο ομως, εκ των πραγματων... ο λογος ενος αστυνομικου εχει περισσοτερο βαρος απο 1 η 2 μαρτυρες

(και ειναι σωστο αυτο ειδαλως δεν θα μπορουσαν ουτε κληση να κοψουν, ουτε να εφαρμοσουν καποια ενεργεια),

οποτε το ενα τσουβαλι ελαφρυντικα να το εχετε στανταρ... Και επιπλεον η λανθασμενη αυτοαμυνα υποσχεται μονοψηφιο αριθμο φυλακης πως να το κανουμε.
(μετα απο χρονια αναβολες κλπ κλπ κλπ).

Μην τον ακουτε τον Χοντρουλη ετσι για να ηρεμησουμε τα λεει ουτε αυτος δε τα πιστευει.
(Ο νομος εχει προβλημα και ειναι ανωτερος απο καθε πολιτικο)

Παει αυτο !

Ρε παιδια παρτε το λιγο αλλιως, κοιταξτε και λιγο διαφορετικα το πραγμα, μη νομιζετε οτι οι κουκουλοφοροι ειναι τιποτα αλητακια ναρκομανεις, υπαρχει ιδεολογια πιστευω σε αυτο που κανουν, και κατα καιρους εχει δειξει η τηλεοραση συνεντευξεις απο τετοια παιδια και ειναι ολα μορφωμενα παιδια γιατρων, δικηγορων κλπ που μιλανε πολυ σοβαρα για καποια πραγματα.

Επιπλεον δεν μπορει οι κουκουλοφοροι απο 100 να εγιναν χιλιαδες σε μια μερα, κατι τους οδηγησε σε αυτο, το ξενα ειδησεογραφικα αναφερουν για εξεγερσεις λογω των διαφορων σκανδαλων...

Υγ. Δινω σημα σε ολους τους κουκουλοφορους να μη πειραξουν το golden hall μεχρι αυριο να προλαβω να παρω κατι παπουτσια που μου γυαλισαν χα χα χα :P

Soul_Giannis
09-12-08, 12:02
Αφου αυτα τα παιδια ειναι καλης παστας απο καλες οικογενειες γιατι δεν πανε να καψουν το μαγαζι,ιατρειο,πολυτελες αυτοκινητο,εξοχικο και οτι αλλο εχουν σαν περιουσια ο μπαμπας και η μαμα τους?

richard
09-12-08, 12:21

Κοπηκε ενα δαχτυλο ενος αστυνομικου, αισθανεσαι καλυτερα?
Δεν πιστευω οτι μιλας σοβαρα οταν λες κατι τετοιο, αν ο πατερας σου ηταν αστυνομικος θα ελεγες το ιδιο?
Αν ο αδερφος σου ηταν αστυνομικος θα ελεγες το ιδιο?
Ελεος ρε παιδια...
Δεν χρειαζεται να λεμε συνεχεια το ποσο αδικο ειναι να χανεται ενας συνανθρωπος μας, ποσο μαλλον ενα μικρο παιδι.
Μεγαλη ευθυνη στους γονεις, καταδικη στους αστυνομικους αλλα καμμια ευθυνη στους καταστηματαρχες και στους μεροκαματιαρηδες που πληρωνουν τα σπασμενα.
Και αν δεν σου αρκουν 800 ευρω να ξερεις οτι 55 ατομα που απολυθηκαν την δευτερα επειδη εμειναν χωρις δουλεια δεν τα εχουν ουτε αυτα....
Φιλικα παντα, στο ιδιο στρατοπεδο ειμαστε.;)

Sn7per
09-12-08, 12:35
Δημοσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι φορολογουνται απευθειας απο το κρατος πριν ακομα παρουν τα φραγκα στα χερια τους,
το παραμικρο "μαγαζακι" κλεβει μεσω φοροδιαφυγης σε καθημερινη βαση απο ολους τους υπολοιπους πολιτες.
(και μιλαμε για το 100% των επιχειρησεων, εχει κανενας αντιρρηση ?)

Εχω φιλους με μαγαζακια και ξερω.

Οποτε... ΟΧΙ δε θα κλαψω ουτε θα λυπηθω για την τζαμαρια τους :)

Γιατι φιλε μαγαζατορα δεν κλεβεις... τον πατερα σου και την μανα σου καλυτερα ?

Γιατι εμεις πληρωνουμε κανονικα εφορια και εσυ δινεις "οτι εχεις ευχαριστηση" ?

οχι οχι οχι δεν θα κυλισει ουτε ενα δακρι απο τα ματια μου... !

face
09-12-08, 12:40
Ρε συ Snyper έλεος.

Έχεις ακούσει τον εαυτό σου να δεις πόσο φασιστικά, ανορθόδοξα και αντιδημοκρατικά είναι αυτά που λες?

Sn7per
09-12-08, 12:46
Καλα νεκρο αστυνομικο δεν θελω, τα υπολιπα ομως τα πιστευω.

Βλεπω τους καιμενους μαγαζατορες να κλαινε και τρελαινομαι.
Εδω ο κοσμος πειναει...

Και απλα πιστευω οτι αυτα τα "εκτροπα" που ειδαμε και θα δουμε δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που γινεται κανονικα και με το νομο πλεον.

Υπερβαλω μερικες φορες το ξερω...

ioannidis
09-12-08, 12:53
Ψυχολογία του όχλου. Σε συνεπήρε και σένα ο αναβρασμός των διαδηλωτών και θέλεις ότι ακριβώς θέλουν και αυτοί.

Δεν είναι ψέμα ότι άνετα θα σταματούσαν αν έστελναν έναν ΜΑΤατζή στον αγύριστο. Έτσι ως αντίποινα.

Αλλά και πάλι είναι δικό μας λάθος που αφήνουμε τέτοιες ιδέες να καλλιεργούνται στα σπίτια μας/δουλειές μας/κοινωνικά μας σύνολα...

Sn7per
09-12-08, 12:59
Το θεμα δεν ειναι ο μικρος... Υπηρχε συσσωρευμενη ενταση απο ολα τα γεγονοτα και γινονται ολα αυτα που βλεπετε.

Ποιες ιδεες δηλαδη ?

Stilatos
09-12-08, 12:59
Sn7per αραξε στο τελος θα μας σπασεις και θα καψεις το site επειδη πρεπει να παμε εναντιον την κυβερνησης.

για να ηρεμησουμε λιγο μιλατε για φασιστες και καταληγετε να ειστε οι ιδιοι ετσι. Να πανε να σπασουνε τον γ.α.δ.α. οχι του μαγαζι του γερακου που ακομα πληρωνει δοσεις ελεος πια.

Και επειδη ενας παπαρας αστυνομικος εκανε μια χοντρη μαλακια δεν σημαινει οι υπολοιποι ειναι ετσι? δηλαδη λεμε τωρα απο τους 10,000 αστυνομικους λεω εγω τωρα ολοι ιδιοι ειναι? ΑΝθρωποι δεν ειναι και αυτοι? "Θελω αστυνομικο νεκρο" ακου εκει ελεος ακου τον εαυτο σου λιγο πως ακουγεσαι.

nasos
09-12-08, 13:01
Δεν ηθελα να πω καμια αποψη δεν ηθελα να εκφερω καμια γνωμη πριν το χωμα σκεπασει ενα παιδακι ενα παιδακι που οπως και ναγινε εφυγε αδικα απο την ζωη χωρις να εχει καταλαβει,ουτε τον λογο που συμβαινουν ολα αυτα τα πραγματα στην χωρα μας(Βατοπαιδεια,Εξαρχεια,Αντιεξουσιαστες,γενια του μπλοκ και των 700 ευρω με πτυχια και διδακτορικα)

Το μονο ομως που εχω να πω σαν ανθρωπος και σαν εκπαιδευτικος με ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα και με ολα αυτα τα κοσμητικα επιθετα που βλεπω να στολιζουν εναν η πολλους ανθρωπους,οπως και επισης το αιμα ενος η πολλων αστυνομικων να ζητειται σαν και εγω δεν ξερω τι,απλα με αηδιαζουν και με θλιβουν,πιστευω καπου πρεπει να υπαρχουν φραγμοι και να εχουμε βαθια χαραγμενο στο μυαλο μας οτι αμα θελουμε να λεγομαστε Δημοκρατια και να εχουμε αυτον τον θεσμο με ολα τα καλα η κακα συνεπακολουθα του πρεπει να περιμενουμε οι θεσμοι να λειτουργησουν και καποια στιγμη να αποδωθει δικαιοσυνη,ας μην γινομαστε εμεις δικαστες.

Αλεξανδρε και απο εδω ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει

ioannidis
09-12-08, 13:02
Ποιες ιδεες δηλαδη ?

Της αντεκδίκησης....

Του παίρνω δείγμα εξουσίας στα χέρια μου και μαμάω τους πάντες,

Του παίρνω ένα καδρόνι στα χέρια μου και κατεβάζω ότι μου καπνίσει για να ακούσουν οι άλλοι κάτι που δεν μπορώ καν να αρθρώσω...

Sn7per
09-12-08, 13:07
Αν εβλεπες τηλεοραση θα εβλεπες οτι σε ΠΟΛΛΑ βιντεο αστυνομικοι βλεπουνε δεξια αριστερα αν υπαρχει καμερα και χτυπανε ατομα που ηδη ειναι σε κατασταση ακινητοποιησης.
ΕΧΘΕΣ ολα αυτα !

Ειναι γενικο κακο οι αστυνομικοι εδω και πολλα πολλα χρονια.
Τους διδασκουν οτι ειναι αφεντες και τραμπουκοι !

Περα απο αυτο, λεω απλως οτι επικροτω την νεα γενια που σπαει (ναιιιι επικροτω) για να ακουστει η φωνη της. Ετσι απλα !

ioannidis
09-12-08, 13:09
Αν εβλεπες τηλεοραση θα εβλεπες οτι σε ΠΟΛΛΑ βιντεο αστυνομικοι βλεπουνε δεξια αριστερα αν υπαρχει καμερα και χτυπανε ατομα που ηδη ειναι σε κατασταση ακινητοποιησης.
ΕΧΘΕΣ ολα αυτα !

Ειναι γενικο κακο οι αστυνομικοι εδω και πολλα πολλα χρονια.
Τους διδασκουν οτι ειναι αφεντες και τραμπουκοι !

Περα απο αυτο, λεω απλως οτι επικροτω την νεα γενια που σπαει (ναιιιι επικροτω) για να ακουστει η φωνη της. Ετσι απλα !

Απαντάς σε μένα με αυτό;

face
09-12-08, 13:09
Βλεπω τους καιμενους μαγαζατορες να κλαινε και τρελαινομαι.
Εδω ο κοσμος πειναει...

Ποιος πεινάει..????Να σου ποιος πραγματικά πεινάει.

και να εξηγηθώ ότι δεν μιλάω κοματικά γιατί το βλέπω να έρχεται.

Ο συνταξιούχος αγρότης που παίρνει 350Ε το μήνα, ο πραγματικός αγρότης και όχι οι βαπτισμένοι που το μόνο που κάνουν είναι να εισπράτουν επιταγές από τον ΕΛΓΑ για να πάρουν αμάξι! Και ποιοί συνταξιούχοι νομίζεις ότι πεινάνε. Ο πεθερός μου δούλευε 35 χρόνια κολούσε τα ένσημα του όμως και τώρα πέρνει 1400Ε σύνταξη. Όσοι διαμαρτύρονται τι νομίζεις. Οταν τα ενσημα τα έκαναν μπουζούκια και διάφορα θυμήθηκαν τώρα να διαμαρτυρηθούν για τις συντάξεις. Θείος μου που πέρνει 650Ε σύνταξη διαμαρτύρεται και αυτός τώρα ότι μετά από 40 χρόνια δουλειάς δεν έχει να φάει. Του απαντάω να διαβάσει την ιστορία με τον μέρμυγκα και τον τζίτζικα.

Σαν έλληνες έχουμε ξεφύγει, έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Έχουμε παρασυρθέι από τα λούσα των αμερικανικών προτύπων, έχουμε γίνει σαν τους Θείους Σαμ, και ότι δούμε μας γιαλίζει και το θέλουμε. Μέσα σε αυτούς βάζω και τον εαυτό μου. Απλά εγώ έχω κάποιο κοντρόλ. Πάμε αγοράζουμε πράγματα άχρηστα, πράγματα πέρα από το χέρι μας, φεσωνόμαστε στις τράπεζες και μετά μας φταίνε οι τράπεζες και τα πανωτόκια, και ο μισθός που παίρνουμε. Ο μισθός με τα δεδομένα είναι εξευτελιστικός, αλλά αν κόβαμε τα λούσα μας έφτανε και μας παραέφτανε.

Όπως είπε και cavallino, 38χρονών, την παλεύει ο άνθρωπος και μένει με το stilo. ΓΙΑΤΙ να πάει να πάρει κάτι αφού τα έχει λογαριάσει και δεν του βγαίνουν. Εγώ δεν ήθελα να πάω να πάρω μία BRERA και οριακά μπορώ να την πάρω, αλλά όχι ρε πούστη μου, δεν θα φεσωθώ για να ένα κωλάμαξο.

Αμ έλα που ο ******ς ο Έλληνας τα κάνει όλα, θέλει να παίρνει 10 χιλιάρικα την μέρα χωρίς να κάνει τίποτα και αν δεν του φτάνουν βγαίνει στο δρόμο και διαμαρτύρεται.

Γιατί ρε να σπάσουν τα μαλακισμένα την περιουσία του κόσμου??Πλάκα μας κάνεις. Αν δώ έναν τέτοιο να μου σπάει το αμάξι τον έχω σπάσει στο ξύλο επι τόπου και να πάω και μέσα. Αντίδραση είναι αυτό?. που περνιούνται και ότι είναι απόγονοι του πολυτεχνείου. Οι πιό πολλοί απο αυτούς είναι κουμουνιστές με βίλες. Πλουσιόπαιδα που βολεμένα στην θαλπορή του σπιτιού, κανουν την επανάστασή τους σπάζοντας ότι βρούν μπροστά τους. Έτσι είναι ρε συ?...Αυτό είναι το σωστο??

Έκανε χθες διαδήλωση το ΚΚΕ και κύλησαν όλα καλά. Ήρθαν τα μαλακισμένα και τα έκανα λαμπόγιαλο. τη φάρμα των Ζώων την έχουν διαβάσει να δούν τι έστί βερίκοκο. Και εσύ λές κουβέντες όπως παραπάνω?. Σταματάω εδώ για να μην πώ τίποτε άλλο!

Sn7per
09-12-08, 13:10
Στον Stilato.

Sn7per
09-12-08, 13:13
Μια στιγμη να το ξαναδιαβασω γιατι νομιζω με γελανε τα ματια μου...

Μια στιγμη, μια στιγμη...

nasos
09-12-08, 13:15

Ο συνταξιούχος αγρότης που παίρνει 350Ε το μήνα, ο πραγματικός αγρότης και όχι οι βαπτισμένοι που το μόνο που κάνουν είναι να εισπράτουν επιταγές από τον ΕΛΓΑ για να πάρουν αμάξι! Και ποιοί συνταξιούχοι νομίζεις ότι πεινάνε. Ο πεθερός μου δούλευε 35 χρόνια κολούσε τα ένσημα του όμως και τώρα πέρνει 1400Ε σύνταξη. Όσοι διαμαρτύρονται τι νομίζεις. Οταν τα ενσημα τα έκαναν μπουζούκια και διάφορα θυμήθηκαν τώρα να διαμαρτυρηθούν για τις συντάξεις. Θείος μου που πέρνει 650Ε σύνταξη διαμαρτύρεται και αυτός τώρα ότι μετά από 40 χρόνια δουλειάς δεν έχει να φάει. Του απαντάω να διαβάσει την ιστορία με τον μέρμυγκα και τον τζίτζικα.

Σαν έλληνες έχουμε ξεφύγει, έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Έχουμε παρασυρθέι από τα λούσα των αμερικανικών προτύπων, έχουμε γίνει σαν τους Θείους Σαμ, και ότι δούμε μας γιαλίζει και το θέλουμε. Μέσα σε αυτούς βάζω και τον εαυτό μου. Απλά εγώ έχω κάποιο κοντρόλ. Πάμε αγοράζουμε πράγματα άχρηστα, πράγματα πέρα από το χέρι μας, φεσωνόμαστε στις τράπεζες και μετά μας φταίνε οι τράπεζες και τα πανωτόκια, και ο μισθός που παίρνουμε. Ο μισθός με τα δεδομένα είναι εξευτελιστικός, αλλά αν κόβαμε τα λούσα μας έφτανε και μας παραέφτανε.

Όπως είπε και cavallino, 38χρονών, την παλεύει ο άνθρωπος και μένει με το stilo. ΓΙΑΤΙ να πάει να πάρει κάτι αφού τα έχει λογαριάσει και δεν του βγαίνουν. Εγώ δεν ήθελα να πάω να πάρω μία BRERA και οριακά μπορώ να την πάρω, αλλά όχι ρε πούστη μου, δεν θα φεσωθώ για να ένα κωλάμαξο.

Αμ έλα που ο ******ς ο Έλληνας τα κάνει όλα, θέλει να παίρνει 10 χιλιάρικα την μέρα χωρίς να κάνει τίποτα και αν δεν του φτάνουν βγαίνει στο δρόμο και διαμαρτύρεται.

Γιατί ρε να σπάσουν τα μαλακισμένα την περιουσία του κόσμου??Πλάκα μας κάνεις. Αν δώ έναν τέτοιο να μου σπάει το αμάξι τον έχω σπάσει στο ξύλο επι τόπου και να πάω και μέσα. Αντίδραση είναι αυτό?. που περνιούνται και ότι είναι απόγονοι του πολυτεχνείου. Οι πιό πολλοί απο αυτούς είναι κουμουνιστές με βίλες. Πλουσιόπαιδα που βολεμένα στην θαλπορή του σπιτιού, κανουν την επανάστασή τους σπάζοντας ότι βρούν μπροστά τους. Έτσι είναι ρε συ?...Αυτό είναι το σωστο??

Έκανε χθες διαδήλωση το ΚΚΕ και κύλησαν όλα καλά. Ήρθαν τα μαλακισμένα και τα έκανα λαμπόγιαλο. τη φάρμα των Ζώων την έχουν διαβάσει να δούν τι έστί βερίκοκο. Και εσύ λές κουβέντες όπως παραπάνω?. Σταματάω εδώ για να μην πώ τίποτε άλλο!

Εγκρινω και επαυξανω

canonis
09-12-08, 13:16
8 Σελίδες τις έχασα ρε...
Ποοοοοοοοοο τι σου κάνουν οι 9 ώρες.

Ρε παιδιά είναι δυνατόν?
Ξυπνάω κάθε μέρα 4 το πρωϊ και βλέπω την Ελλάδα να καίγεται.
Μετα κάθομαι και διαβάζω εδώ και βλέπω πως υπάρχουν και άτομα που το επικροτούν αυτό και αυτό ονομάζεται διαμαρτυρία λένε.

Όλοι εμείς φταίμε οι πολίτες και κανένας άλλος.
Οποιαδήπτε κυβέρνηση να είχαμε αν εμείς δεν αλλάζαμε δε θα άλλαζε ο τόπος.
Πρακτικές του τύπου θα κάψω αυτό το αυτοκίνητο ή θα κάψω αυτό το μαγαζί πηγαίνουν την Ελλάδα πίσω.
Πόσο μυαλό δηλαδή χρειάζεται για να καταλάβεις ότι αυτή τη καταστροφή που θα κάνεις πάλι εσύ θα την πληρώσεις και όλοι μαζί θα τσοντάρουμε?
Όντως παίρνεις 700 και 800 ευρώ αλλά αν νομίζεις ότι έτσι αλλάζεις μία κατάσταση τότε τόσο μυαλό έχεις και καλά να πάθεις.
Όλοι οι άλλοι τι φταίμε όμως?

Κρίμα!!!
Εχουμε κάνει την απεργία, τις διαδηλώσεις και το κλείσιμο των δρόμων χόμπυ μας!
Έτσι για πιο μέλλον συζητάμε?

nasos
09-12-08, 13:17
Μια στιγμη να το ξαναδιαβασω γιατι νομιζω με γελανε τα ματια μου...

Μια στιγμη, μια στιγμη...

Απλα ΕΛΕΟΣ ημαρτον τι αλλο να πω,εχεις ξεφυγει τελειως γινεσαι απλα χειροτερος απο αυτα που κατηγορεις

Soul_Giannis
09-12-08, 13:17
Σωστος ο Πετραν!!!

canonis
09-12-08, 13:21

Άκριβώς ότι ήθελα να πω αλλα λόγω ώρας (έτοιμος για βραδινό ύπνο) δε σκέφτομαι.
Τα λες όλα φίλε...
ΜΠΡΑΒΟ!!!

Sn7per
09-12-08, 13:34

Συμφωνω με τα περισσοτερα που λεει, το εχω παρατηρησει οτι πολλοι ανθρωποι τα θελουν ολα και μετα κλαιγονται για τις δοσεις, και αυτοι ειναι συνηθως της νεολαιας.

Συμφωνω για το αμαξι και οτι ειναι μαλακια να ξοδευεις παραπανω απ οσα βγαζεις.
Και σε αυτο το λαθος πευτουν πολλοι.

Αλλα φιλε μου τι ειναι αυτο: "Ο μισθός με τα δεδομένα είναι εξευτελιστικός, αλλά αν κόβαμε τα λούσα μας έφτανε και μας παραέφτανε."

1ον. Πες το σε ανθρωπο που εχει 2 παιδια και δουλευει για βασικο μισθο (700 ευρω δηλαδη). Χρειαστηκε να φεσωθει αμαξι για να του παρουν το σπιτι ?

2ον. Αν σφιξουμε το ζωναρι λες οτι τα καταφερνουμε και πολυ καλα μαλιστα,
οταν ομως ακους οικονομολογους να λενε οτι ολη η ΚΛΟΠΗ που εχει γινει απο το δημοσιο, αν εμπαινε στα φαλιρισμενα ταμεια θα ειχαμε δυνατοτητες βασικου μισθου επι 2 τι αισθανεσαι ?

3ον. Δεν πιστευω με αυτα να θελεις να δωσεις εντυπωση περαν του δεξιου :P

Υγ. Ο μισθός με τα δεδομένα είναι εξευτελιστικός, αλλά αν κόβαμε τα λούσα μας έφτανε και μας παραέφτανε !!! Μου αρεσει σαν δηλωση !
Θα ηθελα να δω τι θα γινοταν αν εκανε τετοια δηλωση ο Αλογοσκουφης ! χα χα χα

Soul_Giannis
09-12-08, 13:34
Ρε sn7per εισαι πραγματικα απιστευτος!!Τωρα μας λες οτι φταιμε και εμεις που χαλαμε λεφτα αλλα φταινε και αυτοι!!!Αρα ειμαστε αξιοι της μοιρας που ξοδευουμε παραπανω απ΄'οσα εισπρατουμε και αξιοι της μοιρας μας που μας κυβερνανε αυτοι που μας τα εχουν φαει ολα τα λεφτα!

Soul_Giannis
09-12-08, 13:36
Αρα ποιος εχει φαει τα περισσοτερα λεφτα?οι πολιτικοι!Αρα ποιοι εχουν και τους περισευουν?οι πολιτικοι!Αρα γιατι μου σπας εμενα το αμαξι που δεν εχω και δεν σπας του παπαρα του πολιτικου που τα εχει και ειναι και κλεμενα!!!

Sn7per
09-12-08, 13:38
Δεν ειπα οτι σου σπαω το αμαξι, ειπα οτι επικροτω την νεα (κατεστραμενη) γενια που ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ...

Soul_Giannis
09-12-08, 13:41
Δεν ειπα οτι σου σπαω το αμαξι, ειπα οτι επικροτω την νεα (κατεστραμενη) γενια που ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ...

Οπα το βρηκαμε!!
Επικροτεις την Αντιδραση(διαμαρτυρια,συλλαλητηρια αλλα οχι την Πραξη(σπασιμο αυτοκινητων,περιουσιων κτλ)!
Εαν ειναι ετσι οκ!Καταλαβαινωμαστε!

face
09-12-08, 13:42
Συμφωνω με τα περισσοτερα που λεει, το εχω παρατηρησει οτι πολλοι ανθρωποι τα θελουν ολα και μετα κλαιγονται για τις δοσεις, και αυτοι ειναι συνηθως της νεολαιας.

Συμφωνω για το αμαξι και οτι ειναι μαλακια να ξοδευεις παραπανω απ οσα βγαζεις.
Και σε αυτο το λαθος πευτουν πολλοι.

Αλλα φιλε μου τι ειναι αυτο: "Ο μισθός με τα δεδομένα είναι εξευτελιστικός, αλλά αν κόβαμε τα λούσα μας έφτανε και μας παραέφτανε."

1ον. Πες το σε ανθρωπο που εχει 2 παιδια και δουλευει για βασικο μισθο (700 ευρω δηλαδη). Χρειαστηκε να φεσωθει αμαξι για να του παρουν το σπιτι ?

Σωστός, εκεί υπάρχει το πρόβλημα. Και αυτή είναι η κατηγορία των φτωχών σήμερα, όπως γίνονται πάντα και παντού. Εκεί φταίει το κράτος και η υποτιθέμενη πρόνοια που πρέπει να υπάρχει και δεν υπάρχει. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δουλεύει και η γυναίκα και ο άντρας από δυο δουλειές για να ανταπεξέρθουν. Και αυτοί ΔΕΝ πάνε να σπάσουν γιατί είτε θα προσπαθήσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους είτε θα δουλεύουν.

2ον. Αν σφιξουμε το ζωναρι λες οτι τα καταφερνουμε και πολυ καλα μαλιστα,
οταν ομως ακους οικονομολογους να λενε οτι ολη η ΚΛΟΠΗ που εχει γινει απο το δημοσιο, αν εμπαινε στα φαλιρισμενα ταμεια θα ειχαμε δυνατοτητες βασικου μισθου επι 2 τι αισθανεσαι ?

Χάλια για το κράτος που ζούμε

3ον. Δεν πιστευω με αυτα να θελεις να δωσεις εντυπωση περαν του δεξιου :P

χουντικός από ένωση κέντρου, ολίγον λεβεντικός με επιρροές Οικολόγων

Υγ. Ο μισθός με τα δεδομένα είναι εξευτελιστικός, αλλά αν κόβαμε τα λούσα μας έφτανε και μας παραέφτανε !!! Μου αρεσει σαν δηλωση !
Θα ηθελα να δω τι θα γινοταν αν εκανε τετοια δηλωση ο Αλογοσκουφης ! χα χα χα

.................

canonis
09-12-08, 13:42
Αρα ποιος εχει φαει τα περισσοτερα λεφτα?οι πολιτικοι!Αρα ποιοι εχουν και τους περισευουν?οι πολιτικοι!Αρα γιατι μου σπας εμενα το αμαξι που δεν εχω και δεν σπας του παπαρα του πολιτικου που τα εχει και ειναι και κλεμενα!!!

"""""Γιατί ΑΝΤΙΔΡΑΣ στο κατεστημένο"""""
"""""Γιατί δημιουργώντας πρόβλημα σε τρίτους πάμε μπροστά"""""
"""""Γιατί έτσι μου έδειξαν απο παλιά ότι κάνουν, μου φάνηκε εύκολο, το δοκίμασα είχε και πλάκα και συνεχίζω την παράδοση... μη με πουν και χέστη""""

Sn7per
09-12-08, 13:45
Γιατι εχει αθηναικες πινακιδες !

Soul_Giannis
09-12-08, 13:46
Το λεει ο Νικος ο Μπαλτας
ο Μπαμπης ο Σουγιας
Ο Αντωνης ο Πεταλουδας!!!

canonis
09-12-08, 13:47

Επιτέλους και κάτι σωστό...

Έτσι ναι... ΣΠΑΣΤΟ!!!

ioannidis

Το λεει ο Νικος ο Μπαλτας
ο Μπαμπης ο Σουγιας
Ο Αντωνης ο Πεταλουδας!!!

Αρχίζουμε και καταλήγουμε κάπου επιτέλους....

Soul_Giannis
http://www.youtube.com/watch?v=MBTjrlyFRTE

cavallino
Οπα το βρηκαμε!!
Επικροτεις την Αντιδραση(διαμαρτυρια,συλλαλητηρια αλλα οχι την Πραξη(σπασιμο αυτοκινητων,περιουσιων κτλ)!
Εαν ειναι ετσι οκ!Καταλαβαινωμαστε!

Σύμφωνα με τα προηγούμενα γραφόμενα, δεν είναι έτσι...

Τεσπα προσωπικά θα ευχόμουν να υπήρχε ΕΝΑΣ σε αυτούς τους 300 που έχουμε & να τα έλεγε όπως ο face.
Προσωπικά σε στηρίζω εαν κατέβεις σε εκλογές :D. Εχει περάσει καιρός να μπορέσει να με εμπνεύσει κάποιος για κάτι σωστό.

Soul_Giannis
09-12-08, 13:49
Βλεπεις Ο Τσιπρας που εμενα μου ειναι συμπαθης και ειναι νεος ανθρωπος και γουσταρει να κανει αλλαγες εαν βγει στην κυβερνηση ειναι ζητημα χρονου να τον παρασυρουν και αυτον τα ευκολα λεφτα και οι κλεψιες του κρατους!!!

Sn7per
09-12-08, 13:54
Α Δηλαδη φτωχος για να θεωριθω πρεπει να εχω 2 παιδια και να παιρνω 700 ευρω, οποτε κανενα προβλημα, δουλευει και η γυναικα και ολα ειναι οκ.

Face το εχεις καταλαβει οι περισσοτεροι νεοι σημερα ακομα και με μεταπτυχιακα δεν μπορουν να βαλουν κεραμιδι πανω απο το κεφαλι τους, και κοιμουνται ακομα αγκαλια με τους γονεις τους ? (και ηλικιες 30 ετων... ναι ναι)

Δεν υπαρχει προβλημα δηλαδη, απλως αγορασαν παππουτσια prada και ρολοι rolex και τωρα κλαιγονται.

Προβλημα υπαρχει σε ολους τους τομεις, απο την φοροδιαφυγη, την μεγαααλη ΚΛΟΠΗ, Συστημα υγειας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ εδω και πολλα χρονια, καταργηση της αξιοκρατιας σε προσληψεις και και και και και...
Αν αρχισω να γραφω δεν θα τελειωσω ουτε αυριο.

Και εσυ μου λες για την τζαμαρια ?

Στα ******@ μου η καθε τζαμαρια, η τζαμαρια της αξιοπρεπειας μας εχει σπασει... (οπως εχει πει καποιος).

Και ερχεσαι απο πανω και μου λες... Ναι ειναι μικρος ο μισθος... αλλα αν κανουμε οικονομια... ενταξει μωρε, θα ζησουμε.

ioannidis
09-12-08, 13:58
Διάβασες κάτι άλλο από αυτό που έγραψε ο face????

Έγραψε:
Σωστός, εκεί υπάρχει το πρόβλημα. Και αυτή είναι η κατηγορία των φτωχών σήμερα, όπως γίνονται πάντα και παντού. Εκεί φταίει το κράτος και η υποτιθέμενη πρόνοια που πρέπει να υπάρχει και δεν υπάρχει. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δουλεύει και η γυναίκα και ο άντρας από δυο δουλειές για να ανταπεξέρθουν. Και αυτοί ΔΕΝ πάνε να σπάσουν γιατί είτε θα προσπαθήσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους είτε θα δουλεύουν.

Που το είδες εσύ;;;

Soul_Giannis
09-12-08, 13:59
Ρε ξερετε παντως τι εχει πλακα!Που ολοι οι Ελληνες γυριζουν και λενε στο πρωτο προβλημα που θα σκασει!
-Ειδες η Κυβερνηση?Εσυ φταις Μητσο που τους ψηφισες!
Και απαντα ο Αλλος!
-Εγω δεν τους ψηφισα!Εσυ τους ψηφισες!
Και η Καταληξη!
-Αφου δεν τους ψηφισα ουτε εγω ουτε εσυ πως στο δυαλο μας κυβερνανε?
-Τι να σου πω δεν ξερω!Γαμησε τους μωρε!Ετσι οπως τα κανανε ας τα γευτουνε.Παντως ο Παναθηναϊκος σημερα θα γαμησει!!

Sn7per
09-12-08, 13:59
Διαβασα και συμφωνισα οτι σε μερικες περιπτωσεις συμβαινει και αυτο.

Αλλα συμφωνα με αυτα που λεει δεν υπαρχει γενια των 700 ευρω, υπαρχει η κακομαθημενη γενια που θελει πολυτελειες.

Ενταξει, ειπαμε...

Stilatos
09-12-08, 14:01
Sn7per δωσε διευθυνση θα παω κατω αθηνα να μαζεψω μερικα παιδια και ερχομαστε στην κατοικια σου να στο καψουνε και το αμαξι επισης και τσιμουδια εεεεεεεεεεεεεεεεεε καπου πρεπει να ξεσπασουνε τα παιδια ειναι δικαιολογημενα πραγματα προτεινω την περιουσια σου αφου συμφωνεις και εσυ οτι καλα κανουνε τα παιδια. ΓΙα να σε δω μετα αν εισαι στα @ρχιδια σου που πιστευεις τετοιο πραγμα, που δεν θα εχεις τιποτα και θα κλαις σαν παιδακι.

face
09-12-08, 14:03
Α Δηλαδη φτωχος για να θεωριθω πρεπει να εχω 2 παιδια και να παιρνω 700 ευρω, οποτε κανενα προβλημα, δουλευει και η γυναικα και ολα ειναι οκ.

Face το εχεις καταλαβει οι περισσοτεροι νεοι σημερα ακομα και με μεταπτυχιακα δεν μπορουν να βαλουν κεραμιδι πανω απο το κεφαλι τους, και κοιμουνται ακομα αγκαλια με τους γονεις τους ? (και ηλικιες 30 ετων... ναι ναι)

Να πας να πείς σε αυτούς τους νέους με τα μεταπτυχιακά να κόψουν τους καφέδες, τις βραδινές σουλάτσες και να πάνε να κάνουν χαμαλίκι σε δουλειά στο αντικείμενο τους (γιατί υπάρχουν τέτοιες) και να μη περιμένουν να τους πάρουν κάπου με μισθό πάνω από 1400€ και προισταμένους. Σου μιλάει ένας νέος 30 ετών με μεταπτυχιακό που έχει περάσει από τα 23 του από 4 εταιρίες κάνπντας χαμαλίκι 6:30 μέχρι το απόγευμα και τελικά άνοιξε δικό του γραφείο, και ευτυχώς δεν κλαίει για τη τσαμαρία που κάποιοι θα του έσπαζαν επειδή τσαντίζονται που κάποιοι πεινάνε!

Δεν υπαρχει προβλημα δηλαδη, απλως αγορασαν παππουτσια prada και ρολοι rolex και τωρα κλαιγονται.

Προβλημα υπαρχει σε ολους τους τομεις, απο την φοροδιαφυγη, την μεγαααλη ΚΛΟΠΗ, Συστημα υγειας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ εδω και πολλα χρονια, καταργηση της αξιοκρατιας σε προσληψεις και και και και και...
Αν αρχισω να γραφω δεν θα τελειωσω ουτε αυριο.

Και εσυ μου λες για την τζαμαρια ?

Στα ******@ μου η καθε τζαμαρια, η τζαμαρια της αξιοπρεπειας μας εχει σπασει... (οπως εχει πει καποιος).

Και ερχεσαι απο πανω και μου λες... Ναι ειναι μικρος ο μισθος... αλλα αν κανουμε οικονομια... ενταξει μωρε, θα ζησουμε.

Όλοι εμείς ΕΠΡΕΠΕ να έχουμε ζήσει στα χρόνια των πατεράδων μας. Να κάνουμε μπάνιο στην αυλη καταχείμωνο με νερό από τη κατσαρόλα, να μετράμε τα δίφραγκα για να πάμε cinema για να μπορεσουμε να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε σήμερα.

Εσύ ατίθασο νιάτο το έχεις το αμαξάκι σου, το λαπιτοπ σου, την κινητάρα σου να μιλάς ενώ περπατάς. Κάτι σα τη κατσαρόλα με το ζεστό νερό στην αυλή δηλαδή;)
...............

Sn7per
09-12-08, 14:04
πφφφφ. Λαικισμος !

Stilatos
09-12-08, 14:04
ΑΑΑΑΑ τωρα δεν μιλας εεεεε?

Soul_Giannis
09-12-08, 14:05

το απαντησε χθες σε εμενα Παντελη οταν τον ρωτησα πως θα ενοιωθε εαν συνεβαινε σε αυτον.

Stilatos
09-12-08, 14:06
ναι να δω να το αποφευγει οπως το αποφευγει ο γερακος οταν του κανουνε ντου 30 ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ.

Sn7per
09-12-08, 14:07
Stilatos περιμενε και θα μιλησω.

ioannidis
09-12-08, 14:08
Τραγούδι: Θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω....

Άντζελα!

Soul_Giannis
09-12-08, 14:09
Πετρο τα παιδια γιατι νομιζεις οτι τα σπανε βραδυ και απογευμα και συνηθως το ΣΚ ολη μερα!Γιατι το πρωι δουλευουν!!!!

ioannidis
09-12-08, 14:09
Και μάλιστα στις 20:00 που αρχίζουν και όλα τα δελτία ειδήσεων...

Soul_Giannis
09-12-08, 14:12
Και μάλιστα στις 20:00 που αρχίζουν και όλα τα δελτία ειδήσεων...

Αν δεν εχουν κοντινα και live εικονες δεν γινεται!!!
Παντως ποτε δεν καταλαβα μεσα σε εναν τετοιο χαμο πως ξεχωριζουν τους δημοσιογραφους αυτοι και δεν τους πειραζουνε!Περα απο τον καμεραμαν που εχει κατι και κραταει!Λιγες φορες εχουν πειραξει δημοσιογραφους και που και που καινε και κανενα αμαξι απο καναλι για να εχουνε να λενε οι δημοσιογραφοι!!!

Stilatos
09-12-08, 14:12
Μετα τις διαφιμησεις επαναερχομαστε :rolleyes:

ioannidis
09-12-08, 14:13
Αν δεν εχουν κοντινα και live εικονες δεν γινεται!!!
Παντως ποτε δεν καταλαβα μεσα σε εναν τετοιο χαμο πως ξεχωριζουν τους δημοσιογραφους αυτοι και δεν τους πειραζουνε!Περα απο τον καμεραμαν που εχει κατι και κραταει!Λιγες φορες εχουν πειραξει δημοσιογραφους και που και που καινε και κανενα αμαξι απο καναλι για να εχουνε να λενε οι δημοσιογραφοι!!!

Γιάννη μου... πολλά είναι αυτά που δεν τα καταλαβαίνουμε...
Αμα ξεκινήσουμε, κλάφτα. 120 σελίδες σε 24 ώρες χαλλλαρά....

Edit: Άν το "μου" σε πείραξε, το σβήνω.

Soul_Giannis
09-12-08, 14:14
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εβλεπε χθες την Τατιανα Στεφανιδου το μεσημερι που την ωρα που μιλαγε ενας καθηγητης πανεπιστημιου και αρχισε να λεει οτι και το παιδι δεν ηταν δυνατον να κυκλοφορει στα Εξαρχεια μονο του σε ηλικια 15 χρονων και πηγαινε να πει τα πραγματα οπως εχουν κατεμε τον εκοψαν χωρις προειδοποιηση!Την ωρα που μιλουσε εβαλαν διαφημησεις και μετα συνεχιστηκε η κουβεντα με αλλους καλεσμενους σαν να μην συμβαινει τιποτα!

Δημοκρατια!!

Τι να με πειραξε φιλε μου!
Εσυ απλως δεν επηρεαζεις!Απλα λες!!!!

canonis
09-12-08, 14:14
Και ακόμα και να μη βρείς δουλειά σε αυτό που σπούδασες μόλις αποφοίτησες τι να κάνουμε ρε παιδιά?

Θα δουλέψεις και θα το βουλώσεις...
Εγω Finance σπούδασα, μεταπτυχιακό κάνω και δουλεύω σε εργοστάσιο απο τις 5 το πρωϊ μέχρι τις 4 το μεσημέρι...
Θα ήθελα να μου παρέχει το κράτος και άλλα ή τουλάχιστον κάτι που να μαρέσει αλλά όπως βλέπω δεν είναι έτσι...

Φυσικά πολλοί είναι σαν και μένα και δε κάθονται να κατηγορούν τους πάντες και να διαμαρτύρονται για όλα!!!

face
09-12-08, 14:15
Πετρο τα παιδια γιατι νομιζεις οτι τα σπανε βραδυ και απογευμα και συνηθως το ΣΚ ολη μερα!Γιατι το πρωι δουλευουν!!!!

Γιαυτό :p και γιατί ο κόσμος είναι σπίτι του και το καημένο το κανάλι δεν θα χάσει την τελεθέασή του. Αφού σπάνε που σπάνε, τσάμπα να το κάνουν, να μην δώσουν δουλειά στα καημένα τα κανάλια, να μην τρομοκρατηθεί λίγο παραπάνω ο κόσμος, από τον φόβο με το κιλό που μας πασάρουν και αυτοί? Δε βλέπεις, στις 17 ΝΟΕ τους το χάλασαν, από το πρωί έλεγαν για επεισόδια επεισόδια επεισόδια στο πολυτεχνείο, είχαν στήσει και τις κάμερες απέναντι και τους το χάλασαν τα κωλόπαιδα. Αφού τους λυπήθηκα και είπα να πάω εγώ να πετάξω ένα βοτσαλάκι που είχε μαζέψει η Μαρία το καλοκαίρι. Άντε τα έχω πάρει σήμερα.

Snyper, πες τους φίλους σου τους μηχανόβιους να πάνε να σπάσουν κανα ιδιωτικό κανάλι και κανά ραδιόφωνο. Γιατί εν τέλει ΑΥΤΑ είναι είναι ο καρκίνος της Ελλάδας!

Sn7per
09-12-08, 14:16
Η αληθεια ειναι οτι εχω τρελαθει με αυτα τα επιχειρηματα !
Να το πιασουμε λιγο απαλα το θεμα.

Θελεις να πεις οτι ολα ειναι τελεια σχετικα με τους φοιτητες και τις ευκαιριες εργασιας γενικως ?

Πρεπει να γυρισω στην παλια εποχη να κανω μπανιο με κατσαρολα για ζησω σαν ανθρωπος ???

Να εκτιμησω τι ?

Ρε μπας και κανω λαθος και ζουμε στο τελειο κρατος και πρεπει να πουμε και ευχαριστω που μας δινει και κατι ?

face
09-12-08, 14:17
Ρε σεις γιατί δεν περιμένατε να κάνω εγώ πρώτος το Post. Τώρα φαίνεται ότι αντιγράφω!

ioannidis
09-12-08, 14:17
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εβλεπε χθες την Τατιανα Στεφανιδου το μεσημερι που την ωρα που μιλαγε ενας καθηγητης πανεπιστημιου και αρχισε να λεει οτι και το παιδι δεν ηταν δυνατον να κυκλοφορει στα Εξαρχεια μονο του σε ηλικια 15 χρονων και πηγαινε να πει τα πραγματα οπως εχουν κατεμε τον εκοψαν χωρις προειδοποιηση!Την ωρα που μιλουσς εβαλαν διαφημησεις και μετα συνεχιστηκε η κουβεντα με αλλους καλεσμενους σαν να μην συμβαινει τιποτα!

Μπάααα.
Αν και δεν συμερίζομαι την άποψη "τι γυρέυει τέτοια ώρα ο ψαράς μέσα στην χώρα;" που πήγε να εκφράσει ο Δρ., θεωρώ ότι για ακόμα μια φορά τα ΜΜΕ έδειξαν την δύναμή τους. Έτσι με αυτό το απλό "κοψιματάκι"...

Και χαράς την δημοσιογράφο... τέλος πάντων. Θού Κύριε...!!!

ioannidis
09-12-08, 14:20
Η αληθεια ειναι οτι εχω τρελαθει με αυτα τα επιχειρηματα !
Να το πιασουμε λιγο απαλα το θεμα.

Θελεις να πεις οτι ολα ειναι τελεια σχετικα με τους φοιτητες και τις ευκαιριες εργασιας γενικως ?

Πρεπει να γυρισω στην παλια εποχη να κανω μπανιο με κατσαρολα για ζησω σαν ανθρωπος ???

Να εκτιμησω τι ?

Ρε μπας και κανω λαθος και ζουμε στο τελειο κρατος και πρεπει να πουμε και ευχαριστω που μας δινει και κατι ?

Ξαναρωτάω.... Γιατί καταλαβαίνεις λάθος πράγματα; Μήπως εγώ δεν καταλαβαίνω;

Sn7per
09-12-08, 14:20
FACE αν σε ρωτησω κατι εδω δημοσια θα απαντησεις ειλικρινα χωρις φοβο και παθος ? :P

Ναι (πρόσεξε τι θα πεις)

ioannidis
09-12-08, 14:22
Ώχ... κάτι με σεξουαλικές προτιμήσεις θα πει...

Sn7per
09-12-08, 14:22
Ξαναρωτάω.... Γιατί καταλαβαίνεις λάθος πράγματα; Μήπως εγώ δεν καταλαβαίνω;

Εν ολιγης λεει οτι ολα πανε καλα αρκει να εχεις ορεξη για δουλεια και εχει ο θεος... Υποτιθεται ομως οτι ζουμε σε αλλη εποχη.

Ναι ξερω τι εννοει και κατα 20% συμφωνω πλεον.

Stilatos
09-12-08, 14:23
sn7per δεν απαντησες σε εμενα πριν. Να μαζεψω μερικους αναρχικους να παμε στην κατοικια σου αφου δεν εχεις προβλημα? η στην επιχειρηση σου?

face
09-12-08, 14:24
Εν ολιγης λεει οτι ολα πανε καλα αρκει να εχεις ορεξη για δουλεια και εχει ο θεος... Υποτιθεται ομως οτι ζουμε σε αλλη εποχη.

Τόση ώρα δηλαδή εγώ λέω ότι όλα πάνε καλά. Τα καντήλια δηλαδή που έχω ρίξει στον ****** τον νεο-Έλληνα αυτό λένε. Ο κάθε λαός έχει το κράτος που το αξίζει, τις αξίες που του αξίζει (η που του τις μεταγγίζει), τους αρχηγούς που του αξίζει. Ο ******ς ο νεο-Έλληνας αποτελεί την βάση για όλα τα άσχημα.! Νέα ράτσα ενδόδημη, εμφανίστηκε μετά την είσοδο στην ΕΟΚ, όπου είδε χρήμα και χέστηκε πάνω του και ώς άλλος ρωμαίος βαδίζει στην αυτοκαταστροφή! Ο ******ς ο Έλληνας που ρυπαίνει, που πετάει το τασάκι έξω από το παράθυρο, που βάζει μέσο για να διορίσει το γιό του, που προστατεύει το παιδί του όταν σπάει, βρίζει, από καθηγητές μέχρι τους ίδιους τους γονείς, που δεν ανοίγει τα μάτια του να ακούσει μία άποψη με επιχειρήματα, που αφήνει τα ΜΜΕ να τον αποβλακώνουν, που η πηγή ειδήσεων του είναι τα Δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών καναλιών, που ο εγωισμός του είναι πάνω απο του Προέδρου της Δημοκρατίας, που δεν έχει σεβασμό στους μεγαλυτέρους που που που.........

Αυτός είναι βάση και αν δεν αλλάξει αυτός όσα και να σπάσετε δεν αλλάζει τίποτα!

Soul_Giannis
09-12-08, 14:24
Μπάααα.
Αν και δεν συμερίζομαι την άποψη "τι γυρέυει τέτοια ώρα ο ψαράς μέσα στην χώρα;" που πήγε να εκφράσει ο Δρ., θεωρώ ότι για ακόμα μια φορά τα ΜΜΕ έδειξαν την δύναμή τους. Έτσι με αυτό το απλό "κοψιματάκι"...

Και χαράς την δημοσιογράφο... τέλος πάντων. Θού Κύριε...!!!

Πως λεγοταν ο Καθηγητης?

ioannidis
09-12-08, 14:26

Όλα πάνε καλά; Μπά... Λάθος κατάλαβες μάλλον... Δεν νομίζω ότι αυτό εννοούν τα παιδιά...

Sn7per
09-12-08, 14:26
Θελω να μου γραψεις ενα κειμενακι αν θελεις για το τι εντυπωση εχεις για τον "Γεωργιο Παπαδοπουλο".

Εκεινη την εποχη !

Δεν το λεω υποτιμητικα ουτε για να σε προσβαλω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ioannidis
09-12-08, 14:27
Πως λεγοταν ο Καθηγητης?

Αφού ξεκινάω με Μπάααααα....
Παέι να πει ότι δεν είδα την εκπομπή...:D

ioannidis
09-12-08, 14:28
Θελω να μου γραψεις ενα κειμενακι αν θελεις για το τι εντυπωση εχεις για τον "Γεωργιο Παπαδοπουλο".

Εκεινη την εποχη !

Ποιον ρωτάς;

Sn7per
09-12-08, 14:29
Θελω να απαντησει αυτο που πιστευει χωρις φοβο και παθος, Επαναλαμβανω, δεν το λεω για να προσβαλω καποιον.

Τον face φυσικα !

Soul_Giannis
09-12-08, 14:29
Νομιζα πως την ειδες!
Sorry !

richard
09-12-08, 14:30
Φιλε sn7per αν θες μην το συνεχιζεις γιατι θα εκτεθεις με αυτα που λες, δεν ειναι σοβαρη συζητηση αυτη που γινεται.

ioannidis
09-12-08, 14:31
Νομιζα πως την ειδες!
Sorry !
Θα το σκεφτώ... :D

Φιλε sn7per αν θες μην το συνεχιζεις γιατι θα εκτεθεις με αυτα που λες, δεν ειναι σοβαρη συζητηση αυτη που γινεται.

Ελευθερία λόγου αδέλφια... Ελευθερία λόγου...

richard
09-12-08, 14:34
Ελευθερία λόγου αδέλφια... Ελευθερία λόγου...

Αν ηταν λογος θα γινοταν μια σοβαρη συζητηση...

Sn7per
09-12-08, 14:34
Στα περισσοτερα που ειπε συμφωνω και καποια σχολια που εκανα ηταν ατοπα.

Αφου πηρα το ελευθερο ομως να κανω την ερωτηση θα ηθελα μια απαντηση !

richard
09-12-08, 14:36
Παντως ο Παναθηναϊκος σημερα θα γαμησει!!

Τωρα μαλιστα!Πεστα ρε Γιαννη!!!!

face
09-12-08, 14:36

Εκεινη την εποχη !

τρελό αγόρι, trendy και emo μαζί ειδικά εκείνος ο καράφλας ήταν είδωλο..!!

-----------------------------------------------
δε πιστεύω να θέλεις σοβαρή απάντηση σε τόσο μαλακισμένο ερώτημα!

ioannidis
09-12-08, 14:37
Αν ηταν λογος θα γινοταν μια σοβαρη συζητηση...

Επειδή δεν συμφωνείς με τα λεγόμενά του θεωρείς ότι δεν είναι σοβαρή συζήτηση;

τρελό αγόρι, trendy και emo μαζί ειδικά εκείνος ο καράφλας ήταν είδωλο..!!

-----------------------------------------------
δε πιστεύω να θέλεις σοβαρή απάντηση σε τόσο μαλακισμένο ερώτημα!

Ευχαριστώ παιδί μου....

Soul_Giannis
09-12-08, 14:39
τρελό αγόρι,

Το ξερα!!Το ξερα!!!Εισαι Gay!!!
Γουσταρεις τους Αντρες με Εξουσια και αυτους που κανουν τα παντα να γινουν το ειδωλο και το αφεντικο σε ολα!!
Υποτακτικε τυπε!!!

Πλακα κανω!!!

Face ωραια απαντηση φιλε!!!Ειναι γελοιο ερωτημα!Αρα γελοια Απαντηση!!!

Sn7per
09-12-08, 14:43
Καθολου μαλακισμενο ερωτημα, ενα ποσοστο 50% τουλαχιστον των νεοδημοκρατων τον εχουν φωτογραφια στο οικονοστασι τους.

(Ουτε με νοιαζει αυτο)

Συμφωνω σε καποια απο αυτα που ειπες.

Εξακολουθω να επικροτω την νεα γενια που αντιδραει.

Καλη σας μερα φευγω για αθηνα. φιλακια.

ioannidis
09-12-08, 14:44
Άλλο το αντιδράει, άλλο το ρημάζει.

Καλό ταξίδι.

Soul_Giannis
09-12-08, 14:45
Πας να σπασεις?
Η εισαι Θεσσαλονικη και κατεβαινεις Αθηνα?
Καλο Ταξιδι!!!

Stilo make style
09-12-08, 14:49
Κοιτάξτε επειδή βρέθικα στην χθεσινή πορεία που έγινε μαζί με ολά της τα επεισόδια, που δεν ήταν και λίγα , και επείδη ώς φοιτητής συνηθίζω να κατεβένω στις περισσότερες πορείες
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ότι οι αναρχικοί και οι κουκουλοφόροι μένουν πάντα ανέπαφοι κανένας δεν τους πιάνει και μάλιστα συγκεκριμένα χθές όταν ανοίξανε το οπλοπολείο στο κέντρο της Αθήνας τα ΜΑΤ τα οποία βρίσκονταν πάνω στην πλατεία Ομονίας τους κοιτάζανε χωρίς να επέμβουν και το ποιό σημαντίκο ήταν ότι αυτοι είχαν ξεκοπεί από την υπόλοιπη πορεία αφου ο κύριος κορμός της είχε στρίψει στην Φιλελλήνων !!!!
Γιάτι δεν επενέβησαν τα ΜΑΤ εκείνη την χρονική στιγμή που ήταν πλήρως ξεκομένει παρά μόνο πετάγανε δακρυγώνα στην πορεία ??

Η δική μου απάντηση είναι ότι και οι λεγόμενοι " αναρχικοί " είναι ταξικοί ένα γραναζι του συστήματος ένας τρόπος εκφοβισμού τών απλών πολιτών ετσί ώστε να μην συμμετέχουν στις πορείες

Όσο για τον θάνατο του 15 χρόνου :bye::bye: ο δολοφόνος του ( και όχι αστυνομίκος για έμενα) θα ξεχαστεί ,γιατί το έχουμε και αυτό σαν Έλληνες ξεχνάμε γρήγορα, το θέμα είναι να μην ξανά συμβεί παρόμοιο περιστατικό και
να πάψουν οι πορείς να είναι πεδία μάχης αλλά πεδία διαμαρτυρίας !!!]
:rip::rip:

Υ.Γ για να μην παρεξηγηθώ δεν ανήκω σε καμία ταξική παράταξη

richard
09-12-08, 14:51
Επειδή δεν συμφωνείς με τα λεγόμενά του θεωρείς ότι δεν είναι σοβαρή συζήτηση;

Εγω θελω να τον προστατεψω φιλε μου απο κατι τετοια...

Καθολου μαλακισμενο ερωτημα, ενα ποσοστο 50% τουλαχιστον των νεοδημοκρατων τον εχουν φωτογραφια στο οικονοστασι τους.

(Ουτε με νοιαζει αυτο)

Συμφωνω σε καποια απο αυτα που ειπες.

Εξακολουθω να επικροτω την νεα γενια που αντιδραει.

Καλη σας μερα φευγω για αθηνα. φιλακια.

Ελπιζω να με καταλαβαινεις...

Stilatos
09-12-08, 14:51
Εξακολουθω να επικροτω την νεα γενια που αντιδραει. Αστο μην κατεβαινεις αθηνα στους φερνω εγω

face
09-12-08, 14:53
(

ωραίο αυτό δε ήξερα ότι το 50% ενός μεγάλου ποσοστού των Ελλήνων είναι φασίστες!

Γειά σου ρε Snyper που μας ανοίγεις τα μάτια!

Stilo make style
09-12-08, 14:58
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ( πολύ μπορεί να το έχετε ακούσει )
http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence

Soul_Giannis
09-12-08, 15:01
ωραίο αυτό δε ήξερα ότι το 50% ενός μεγάλου ποσοστού των Ελλήνων είναι φασίστες!

Εγω ειμαι το 50% της Ελλαδας δεν ειμαι φασιστας και δεν εχω τον Παπαδοπουλο στο εικονοστασι!Πετρο εσυ που εισαι το αλλο 50% της Ελλαδας μηπως εχεις?

ioannidis
09-12-08, 15:03
http://timesdesfinas.files.wordpress.com/2008/04/papadopoulos300.jpg

Stilo make style
09-12-08, 15:07
Φίλε Γιάννη φασίστας δεν είναι αυτός που έχει μόνο τον Παπαδόπυλο ή τον Πατάκο στο εικονοστάσι του αλλά φασίστας είναι αυτός ο που όταν έχει την δύναμη να επιβάλει την γνώμη του στον άλλον το κάνει φασίστας είναι αυτός που όταν μπόρεί να σε κάνει να σε εξαφανίσει το κάνει εν ολίγης φασίστας είναι αυτός ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ

Stilatos
09-12-08, 15:08
παιδες μου εχει σηκωθει η τριχα ας σταματησουμε κατα την γνωμη μου διοτι δεν υπαρχει νοημα

ioannidis
09-12-08, 15:13
παιδες μου εχει σηκωθει η τριχα ας σταματησουμε κατα την γνωμη μου διοτι δεν υπαρχει νοημα

Ξενέρωμααααααα.....

Παιδάκια... μην κάνετε έτσι. Απόψεις είναι αυτές...
Ο κάθε ένας έχει την δικιά του. Μπορεί να μην συμφωνούμε με αυτόν που την εκφράζει, αλλά δεν παύει να έχει το δικαίωμα να την εκφράζει.

richard
09-12-08, 15:16
http://timesdesfinas.files.wordpress.com/2008/04/papadopoulos300.jpg

:D:D:D χαχαχα εγραψε!!!

Stilatos
09-12-08, 15:18
ειδα την φωτο και αμεσως μου ηρθε στο μυαλο αυτην την σιχαμερη φωνη που εχει οταν μιλαγε. Οπως σου σηκωνεται η τριχα στην φωνη οταν ακουμε τον χιτλερ ενα πραμα.

ioannidis
09-12-08, 15:20
http://www.youtube.com/watch?v=fWuzaapQB4s

Σου σηκώνεται;;;;

Σημείωση: Οποιαδήποτε οπτικοακουστικό υλικό με σαφής αναφορές στην Χούντα που αποστέλω είναι καθαρά για ΧΛΕΥΑΣΜΟ. Αυτή είναι η δική μου προσωπική άποψη.

1972stilo
09-12-08, 15:21
Λοιπόν εν Χριστώ Ααδελφοί, έχω να σας παραθέσω μόνο γεγονότα και όχι προσωπικές απόψεις:
1. Ένας ******ς, δολοφόνος, ψυχασθενής ή όπως αλλιώς ο καθένας θέλει να τον πω, αστυνομικός (το μπάτσος δε μου πολυαρέσει γιατί παραξηγιέται ο φίλος μου ο Σωτήρης που έκανε τη μαλακία και έγινε αστυνομικός), σκότωσε έναν 15χρονο στα Εξαρχεια, από το Π. Ψυχικό, με μπαμπά Διαυθυντή Τραπέζης και μαμά ιδιοκτήτρια γνωστού κοσμηματοπωλείου του Κολωνακίου, χωρίς σοβαρή αιτία.
2. Την επόμενη μέρα σύσσωμη η σχολική κοινότητα, ο πολιτικός κόσμος, τα ΜΜΕ, σύλλογοι και οργανώσεις, δικαίως, διαδηλώνουν την οργή τους για τον άδικο χαμό του νεαρού Αλέξη. Μαζί με αυτούς, πολλοί νεαροί του λεγόμενου αλλά ποτέ ελεγχόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, σπάνε και καίνε το κέντρο της Αθήνας, χωρίς καμία ενόχληση από τις αστυνομικές δυνάμεις, σε εκδίκηση για το θάνατο το μικρού Αλέξη...
3. Πιθανότατα, έχει καταστραφεί και συληθεί το κοσμηματοπωλείο της μαμάς του μικρού Αλέξη (είναι στη Βουκουρεστίου) από τους νεαρούς που τα καίνε στη μνήμη του...
4. Πιθανότατα έχει καταστραφεί η πρόσοψη και το ATM της τράπεζας στην οποία είναι διευθυντής ο μπαμπάς του μικρού Αλέξη...
5. Έχουν καταστραφεί ολοσχερώς το κατάστημα και τα γραφεία της τράπεζας που εργάζομαι...Δεν τρέχει τίποτα, είναι ασφαλισμένα...
6. Έχει καταστραφεί ολοσχερώς το περίπτερο του Γιώργου στην είσοδο της τράπεζας που εργάζομαι...Δυστυχώς δεν υπήρχε ασφαλιστική να τον ακαλύψει γιατί εκεί λέει γίνονται συχνά επισόδεια...
7. Δεν

Stilo make style
09-12-08, 15:22
Ιοαννίδη γτ δεν βάζεις και καμία δικία σου αφού και εσύ συμμετίχες ενεργά στην " Επανάσταση" :p:p:p

Y.Γ ακού εκεί επανάσταση :yikes:

richard
09-12-08, 15:25
Γραφτηκαν ποσα μηνυματα μεσα σε λιγες ωρες, ειδικα το τελευταιο τριωρο.... σαν το κεντρικο chat κατεβαιναν τα μηνυματα.

Soul_Giannis
09-12-08, 15:26
http://www.youtube.com/watch?v=fWuzaapQB4s

Σου σηκώνεται;;;;

Εχω Ακουσει για Σαδομαζοχιστες,εχω ακουσει κοπρολαγνους,Ποδολαγνους αλλα για παπαδοπουλολαγνους δεν εχω ακουσει!!
Πως σας σηκωνεται με τετοια!!!

ioannidis
09-12-08, 15:27
Γραφτηκαν ποσα μηνυματα μεσα σε λιγες ωρες, ειδικα το τελευταιο τριωρο.... σαν το κεντρικο chat κατεβαιναν τα μηνυματα.
Κακό είναι αυτό;

Stilo make style
09-12-08, 15:28
Εχω Ακουσει για Σαδομαζοχιστες,εχω ακουσει κοπρολαγνους,Ποδολαγνους αλλα για παπαδοπουλολαγνους δεν εχω ακουσει!!
Πως σας σηκωνεται με τετοια!!!

ενα εχώ να πω IΩANNIΔΗΣ

Ioannidis: Μου πόνεσε το μάτι ρε!

face
09-12-08, 15:41
Ρε εδώ είχαμε τον Πατακό στο Club ρε σεις με μαύρο 18αρι (you know who):p, ο ioannidis σας πείραξε που έβαλε τον "εκσυγχρονιστή με την επανάσταση"...??:hehe::hehe:

υγ.Γιάννη, δεν ξέρω για το εικονοστάσι να δω όμως στο στο ντουλαπάκι πάνω από το μπιντέ?:D

Soul_Giannis
09-12-08, 15:43
Για τον Tabo μιλας πουλακι μου!!!Για κοιτα να δεις στο μπιντε και οταν παω σπιτι να δω στην αποθηκη μηπως ειχε αφησει ο προηγουμενος νοικαρης!

richard
09-12-08, 15:44
Κακό είναι αυτό;

Ειπε κανενας κατι τετοιο?????????????
Απλα αξιζει να σημειωθει, δεν γινεται καθε μερα αυτο.

Soul_Giannis
09-12-08, 15:46
Ολα πανε κατω!Ολα τα νουμερα πανε χαλια!
Ας κανουμε κατι να ανεβασουμε τα νουμερα εδω που ειναι και τσαμπα!!!

ioannidis
09-12-08, 15:48
Ειπε κανενας κατι τετοιο?????????????
Απλα αξιζει να σημειωθει, δεν γινεται καθε μερα αυτο.

Αυτά τα ξεσπάσματα είναι που περιμένουμε όλοι μας να ξεσκονίσουμε πληκτρολόγια... :D:D

face
09-12-08, 15:48
Για τον Tabo μιλας πουλακι μου!!!Για κοιτα να δεις στο μπιντε και οταν παω σπιτι να δω στην αποθηκη μηπως ειχε αφησει ο προηγουμενος νοικαρης!

NTOKOYMENTO
http://img507.imageshack.us/img507/3800/dsc01695mj3.jpg

ioannidis
09-12-08, 15:51
Το παληκάρι σαν τα κρύα τα νερά με τα χέρια ανοιχτά.... τίνος είναι;;;;

Soul_Giannis
09-12-08, 18:07
Καλα δεν ξερεις?
Ειναι ο Gay φιλος μας που του σηκωνεται με τον Παπαδοπουλο και στο εικονοστασι του τον εχει τον Παπαδοπουλο και τον Πατακοtabo!!!

ioannidis
09-12-08, 18:22
Στοίχημα - Ελληνική Αστυνομία

http://www.youtube.com/watch?v=TxmL54ghiPs

stilo-3p
09-12-08, 20:10
Δημοσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι φορολογουνται απευθειας απο το κρατος πριν ακομα παρουν τα φραγκα στα χερια τους,
το παραμικρο "μαγαζακι" κλεβει μεσω φοροδιαφυγης σε καθημερινη βαση απο ολους τους υπολοιπους πολιτες.
(και μιλαμε για το 100% των επιχειρησεων, εχει κανενας αντιρρηση ?)

Εχω φιλους με μαγαζακια και ξερω.

Οποτε... ΟΧΙ δε θα κλαψω ουτε θα λυπηθω για την τζαμαρια τους :)

Γιατι φιλε μαγαζατορα δεν κλεβεις... τον πατερα σου και την μανα σου καλυτερα ?

Γιατι εμεις πληρωνουμε κανονικα εφορια και εσυ δινεις "οτι εχεις ευχαριστηση" ?

οχι οχι οχι δεν θα κυλισει ουτε ενα δακρι απο τα ματια μου... !

κανε ενα νεο τοπικ να το συζητισουμε αυτο αν θες, για να μην βγουμε εκτος θεματος... προσπαθω εδω και ποση ωρα να κρατησω την ψυχραιμια μου και σκεφτομε πως να εκφρασω ευγενικα οσα αισθανομαι με αυτα που γραφεις αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο. εχω την αισθηση οτι εχεις χασει την μπαλα τελιως και δεν ξερεις τι λες...
μηπως εισαι ο μπαμπης ο σουγιας τελικα? (αστιευομε ετσι...)

paidaros
09-12-08, 21:04
http://www.youtube.com/watch?v=MBTjrlyFRTE

24 ωρες και 10 σελιδες γραφημαν!μπραβο μας!
γιαννη αυτο εχει πολλα χρονια που εχει γινει αλλα μην ξεχνας εχω τυχει να κατεβω στον πειραια και επειδη ειχα πινακιδες θεσσαλονικης με πηραν στο κυνηγι ευτυχως χωρις να παθω ζημιες!

Κοιτάξτε επειδή βρέθικα στην χθεσινή πορεία που έγινε μαζί με ολά της τα επεισόδια, που δεν ήταν και λίγα , και επείδη ώς φοιτητής συνηθίζω να κατεβένω στις περισσότερες πορείες
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ότι οι αναρχικοί και οι κουκουλοφόροι μένουν πάντα ανέπαφοι κανένας δεν τους πιάνει και μάλιστα συγκεκριμένα χθές όταν ανοίξανε το οπλοπολείο στο κέντρο της Αθήνας τα ΜΑΤ τα οποία βρίσκονταν πάνω στην πλατεία Ομονίας τους κοιτάζανε χωρίς να επέμβουν και το ποιό σημαντίκο ήταν ότι αυτοι είχαν ξεκοπεί από την υπόλοιπη πορεία αφου ο κύριος κορμός της είχε στρίψει στην Φιλελλήνων !!!!
Γιάτι δεν επενέβησαν τα ΜΑΤ εκείνη την χρονική στιγμή που ήταν πλήρως ξεκομένει παρά μόνο πετάγανε δακρυγώνα στην πορεία ??

Η δική μου απάντηση είναι ότι και οι λεγόμενοι " αναρχικοί " είναι ταξικοί ένα γραναζι του συστήματος ένας τρόπος εκφοβισμού τών απλών πολιτών ετσί ώστε να μην συμμετέχουν στις πορείες

Όσο για τον θάνατο του 15 χρόνου :bye::bye: ο δολοφόνος του ( και όχι αστυνομίκος για έμενα) θα ξεχαστεί ,γιατί το έχουμε και αυτό σαν Έλληνες ξεχνάμε γρήγορα, το θέμα είναι να μην ξανά συμβεί παρόμοιο περιστατικό και
να πάψουν οι πορείς να είναι πεδία μάχης αλλά πεδία διαμαρτυρίας !!!]
:rip::rip:

Υ.Γ για να μην παρεξηγηθώ δεν ανήκω σε καμία ταξική παράταξη

αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι θελουν να υπαρχουν αυτοι οι κουκουλοφοροι για να μην αντιδραει ο κοσμος!θυμαστε οτι ειχανε πιασει τον γιο πολιτικου αρχηγου στους κουκουλοφορους και επειδη ηταν γιος του τον αφησαν ελευθερο και αμεσως το σκεπασαν!
σημερα ακουσα απο ραδιωφονο της θεσσαλονικης ακροατη να λεει οτι εχει συγγενη στα ΜΑΤ στην αθηνα και εχουν εντολη να μην κανουν τιποτα για να τα σπασουν ολα και να γυρισει ο κοσμος εναντιον των κουκουλοφορων και να ξεχαστει πιο ειναι το θεμα με τον μπατσο-δολοφονο!

Φίλε Γιάννη φασίστας δεν είναι αυτός που έχει μόνο τον Παπαδόπυλο ή τον Πατάκο στο εικονοστάσι του αλλά φασίστας είναι αυτός ο που όταν έχει την δύναμη να επιβάλει την γνώμη του στον άλλον το κάνει φασίστας είναι αυτός που όταν μπόρεί να σε κάνει να σε εξαφανίσει το κάνει εν ολίγης φασίστας είναι αυτός ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ

συμφωνω μαζι σου και δεν ειναι λιγοι αυτοι που αναπολουν τον παπαδοπουλο!
ολοι η δεξια-νεα δημοκοκρατια που ειναι απογονοι της χουντας και της δεξιας!

και κατι αλλο ειδατε σημερα την φωτογραφια του ελευθερου τυπου με τον μπατσο των ΜΑΤ να κραταει το οπλο του και να συμμαδευει διαδηλωτες?
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ!

ammoulianiotis
09-12-08, 21:07
Και σημερα τα ιδια χαλια ρε παιδια σε ολη την Ελλαδα...

Τι θα γινει με το χαλι μας τελικα;

paidaros
09-12-08, 21:12
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
http://i378.photobucket.com/albums/oo229/paidaros/091208_Page_08.jpg

Athanasios
09-12-08, 22:25
«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι
κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας,
διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,
την παρανομία ως ελευθερία,
την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και
την αναρχία ως ευδαιμονία.»

Ισοκράτης (436 π.χ. - 338 π.χ.)

paidaros
09-12-08, 22:37
απο την μια πλευρα μπορει να ειναι ετσι σακη αλλα απο την αλλη ειναι και η σταση και η δολοφονια της αστυνομιας που προκαλεσε ολο αυτο το πραγμα!
ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι!

Stilo make style
09-12-08, 22:47
Και κάτι ακόμα που ξέχασα να πώ για τα χθεσίνα γεγονότα ότι
ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ !!!!!!!!!!!

paidaros
09-12-08, 23:21
και συλληψεις που εγιναν και οι προσαγωγες το 80% ηταν αλλοδαποι!

Stilo make style
09-12-08, 23:35
συμφωνω μαζι σου και δεν ειναι λιγοι αυτοι που αναπολουν τον παπαδοπουλο!
ολοι η δεξια-νεα δημοκοκρατια που ειναι απογονοι της χουντας και της δεξιας!

Εδώ πάνε να βγάλουν το Παπαδόπουλο " Άγιο άνθρωπο" πάνε να παραποιήσουν την νεότερη ιστορία μας και όλα αυτά γιατί και εμείς δεν την διαφύλασουμε

Πόσοι γονείς πηγαίνουν τα παιδία τους στο Πολυτεχνίο που λειτουργεί ώς μουσείο απο τις 15-17 Νοέμβρι και είναι γεμάτο φωτογραφείες και ντοκουμέντα?

ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ

paidaros
09-12-08, 23:42
και ειδικα με λυπη το γεγονος οτι ανθρωπο στην ηλικα των 50 και πανω γυρνανε και λενε οτι οτι μια χουντα μας χριεαζετε και θα σου πω αν υπηρχαν ολα αυτα!
τελικα σημερα συνεχιστηκανε τα επεισοδια με αμειωτη ενταση απλα σημερα ειχαμε και επεισοδια με μεθηες,οχι κουκουλοφορους,που πηγανε σην κηδεια του μικρου αλεξη και τα βαλενε με την αστυνομια και Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ!
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ!

Stilo make style
09-12-08, 23:50
Πήγε ο πατέρας μου και σύμφωνα με τα λεγόμενα του οι δολοφόνοι ( αστυνομικοί ) αρχίσανε να πετάνε δακρυγώνα χωρίς καμία σαφη πρόκληση

Όσο για τους 50αριδες φίλε Γιάννη πίστεψε με ότι είναι αυτοί που είχαν διοριστοί επί χούντας σε κάποια δημόσια θεση γιατί αμα ρωτήσεις τον δικό μου 50αρί πατέρα έχει άλλη άποψη ,ήταν στο πολυτεχνίο και μάλιστα 1 ετής επί χούντας, ένας λόγο που τον παραδέχομε είναι για το ότι ΔΕΝ κάθετε σε ενα καναπέ και λέει το γνωστό " Δεν βαριέσε ρε αδελφέ εγώ θα βγάλω το φίδι απο την τρύπα" αλλά όποτε γίνετε πορεία είναι στο κέντρο

DimHat
10-12-08, 00:19
«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι
κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας,
διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,
την παρανομία ως ελευθερία,
την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και
την αναρχία ως ευδαιμονία.»

Ισοκράτης (436 π.χ. - 338 π.χ.)

Μπράβο, Αθανάσιε.
Διάβασα 19 σελίδες μηνύματα και μόνο το δικό σου με κάλυψε πλήρως.

ammoulianiotis
10-12-08, 00:45
DimHat, προσεξε οτι αυτο το εγραψε ενας ανθρωπος που εζησε 2.500 χρονια περιπου πριν απο εμας...

1972stilo
10-12-08, 01:01
Λοιπόν εν Χριστώ Αδελφοί, έχω να σας παραθέσω μόνο γεγονότα και όχι προσωπικές απόψεις:

1. Ένας ******ς, δολοφόνος, ψυχασθενής ή όπως αλλιώς ο καθένας θέλει να τον πω, αστυνομικός (το μπάτσος δε μου πολυαρέσει γιατί παραξηγιέται ο φίλος μου ο Σωτήρης που έκανε τη μαλακία και έγινε αστυνομικός), σκότωσε έναν 15χρονο στα Εξάρχεια, από το Π. Ψυχικό, με μπαμπά Διευθυντή Τραπέζης και μαμά ιδιοκτήτρια γνωστού κοσμηματοπωλείου του Κολωνακίου, χωρίς σοβαρή αιτία.
2. Την επόμενη μέρα σύσσωμη η σχολική κοινότητα, ο πολιτικός κόσμος, τα ΜΜΕ, σύλλογοι και οργανώσεις, δικαίως, διαδηλώνουν την οργή τους για τον άδικο χαμό του νεαρού Αλέξη. Μαζί με αυτούς, πολλοί νεαροί του λεγόμενου αλλά ποτέ ελεγχόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, σπάνε και καίνε το κέντρο της Αθήνας, χωρίς καμία ενόχληση από τις αστυνομικές δυνάμεις, σε εκδίκηση για το θάνατο το μικρού Αλέξη...
3. Πιθανότατα, έχει καταστραφεί και συληθεί το κοσμηματοπωλείο της μαμάς του μικρού Αλέξη (είναι στη Βουκουρεστίου) από τους νεαρούς που τα καίνε στη μνήμη του...
4. Πιθανότατα έχει καταστραφεί η πρόσοψη και το ATM της τράπεζας στην οποία είναι διευθυντής ο μπαμπάς του μικρού Αλέξη...
5. Έχουν καταστραφεί ολοσχερώς το κατάστημα και τα γραφεία της τράπεζας που εργάζομαι...Δεν τρέχει τίποτα, είναι ασφαλισμένα...
6. Έχει καταστραφεί ολοσχερώς το περίπτερο του Γιώργου στην είσοδο της τράπεζας που εργάζομαι...Δυστυχώς δεν υπήρχε ασφαλιστική να τον καλύψει γιατί εκεί λέει γίνονται συχνά επεισόδια...
7. Κάθε ΣΚ χάνονται καμιά 30αριά άτομα σε τροχαία, πολλές φορές επειδή οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία διαδήλωση, δεν έχει καεί ούτε ένας κάδος, κανένας Ευαγγελάτος δεν έχει βγάλει έκτακτο δελτίο.
8. Όταν δολοφονήθηκαν στα Ζωνιανά δύο αστυνομικοί έφταιγαν γιατί ήταν ανεκπαίδευτοι. Εννοείται ότι δεν έγιναν διαδηλώσεις, ούτε κάηκαν μαγαζιά στη μνήμη τους...
9. Αν παρκάρεις μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων (έστω και με αλάρμ αναμμένα), θα σου πάρουν το αμάξι (και σένα σηκωτό). Αν φορέσεις κουκούλα και με τους φίλους σου βάλεις φωτιά στους τσολιάδες (είναι υποχρεωμένοι να είναι εκεί, δεν είναι μισθωτοί), πετάξεις μολότοφ, πέτρες και τουμπάρεις αυτοκίνητα, δεν τρέχει κάστανο…

Όλα αυτά εμένα μου φαίνονται παράλογα. Κατά τη γνώμη μου υπάρχει σοβαρό θέμα συνοχής της κοινωνίας και έχει να κάνει με όλη αυτή την μάταιη καθημερινότητα. Όλοι τρέχουμε να προλάβουμε, να πάμε στο γραφείο, στη δουλειά, να βγάλουμε περισσότερα, να αγοράσουμε περισσότερα και τα λεφτά ποτέ δεν είναι αρκετά…Έτσι δουλεύουμε και το απόγευμα, το βράδυ, εις βάρος του χρόνου που κανονικά θα έπρεπε να αφιερώσουμε στους εαυτούς μας, τους φίλους μας ,την οικογένειά μας. Πλέον δεν υπάρχουν σχέσεις, φιλίες, παρέες. Είμαστε αυτό που λένε ΄καταναλωτές΄, αλλά δεν είμαστε φίλοι, γονείς, γείτονες. Κι αυτό κάποια στιγμή γίνεται οργή, πολλές φορές χωρίς να ξέρεις το γιατί. Όσο λοιπόν είμαστε απλώς καταναλωτές και όχι άνθρωποι, θα πηγαίνουμε πιο βαθειά στο αδιέξοδο μέχρι να φρακάρουμε εντελώς.

Σίγουρα πάντως, η λύση δεν είναι να σπας το μαγαζί του ταλαίπωρου. Ίσα ίσα, δίνεις άλλοθι να κατηγορηθείς κιόλας. Αυτά από μένα και εύχομαι να μην έχουμε χειρότερα…

paidaros
10-12-08, 01:26
γιαννη αυτο νομιζω οτι το ξαναποσταρες

Soul_Giannis
10-12-08, 01:46
Παιδια 1000 Μπραβο στους Πατρινους που πηραν την κατασταση στα χερια τους!!!Οπως Επισης 1000 Μπραβο στους συμπολιτες μας που εκει που οι αλλοι εκλεβαν αυτοι μαζεψαν αυτα που τους επεφταν και τα ξαναερειχναν μεσα στο καταστημα ωστε να περιορισουν τις ζημιες!!!

Stilatos
10-12-08, 02:01
εγω αν ειχα μαγαζι στο κεντρο θα κοιμομουνα εκει ολες της μερες με δικαννο να τους περιμενω και ενα βημα να κανουνε μεσα στο μαγαζι τους ριχνω δικαιολογημενα. Καταπατηση χωρου, προθεση κλοπης και φθορας, προθεση δολοφονιας. Εβλεπα αποψε τα βιντεο και ενιωθα τρελλη οργη. Καλα κανουνε οι πατρινοι.

PascM
10-12-08, 03:01
Το Βατοπ(έ)δι το ξεχάσαμε γρήγορα....

MaGeLaNoS
10-12-08, 12:19
Το Βατοπ(έ)δι το ξεχάσαμε γρήγορα....

Επιτελους καποιος το εγραψε.
Ουτε κοινωνικη επανασταση ειναι.
Ουτε οργη για το μικρο πλουσιο καλοπαιδο που το διαβασανε χτες ειναι
Ουτε οργη για την κριση ειναι.Μια ζωη κοιμομαστε.
Ουτε οργη για το κρατος ειναι.
Ουτε ξυπνησε η αγωνιστικοτητα των ελληνων.
Ουτε η γενια των 700ευρω ειναι.

Ψαξτε λιγο το εξης και θα καταλαβετε.
Ο συγκεκριμενος αστυνομικος που βρισκεται στο τμημα των Εξαρχειων εχει 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ για βιαιοπραγια στο παρελθον.
Οταν στην 1η κατηγορια ο κανονικος αστυνομικος διωχνεται απο το σωμα και ο συγκεκριμενος εχει κατηγορηθει 3 φορες ανοιγωντας κεφαλια κ στο τελος αφαιρωντας μια ζωη δε σας φαινεται καπως.Δεν σας παραξενευει οτι ακριβως την στιγμη που γινονται οι εργασιες για την ανακριτικη επιτροπη του Βατοπεδιου που ολοι εχουν βγαλει μιζα ο εν λογω κυριος δολοφονει ενα παιδι οπως φαινεται κ στο βιντεο εν ψυχρω?
Δεν σας παραξενευει οτι ακομα κ οι συναδελφοι του τον αποκαλουν "Ραμπο" των εξαρχειων κ μιλανε για ατομο με επιθετικοτητα?
Μηπως ειναι "δαχτυλος" καποιου μονο κ μονο για να δημιουργηθει θεμα?
Μηπως βολευει καποιον να υπαρχει ο αστυνομικος αυτος μεσα στο σωμα με 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ για βιαιοπραγια κ να μην εχει ξηλωθει ακομα?
Μηπως απλα τον προστατευει καποιος για να μπορουν να δημιουργουντε κρισεις οποτε βολευει κ τα προβατα να κοιτανε αλλου εκτος απο τα προβληματα?

Κ το κερασακι στην τουρτα.Οταν ζητηθηκε απο τον διοικητη των Εξαρχειων να μετατεθει σε αλλο σωμα ο ειδικος φρουρος γιατι παρουσιαζε προβληματα συμπεριφορας εγινε απορριψη του αιτηματος 3 φορες.ΚΑΠΟΙΟΙ τον ηθελαν εκει.

Αυτα ειναι καποια θεματα που καλως η κακως τα γνωριζω κ λογω συγγενειας με καποιους ανθρωπους μεσα απο τα σωματα ασφαλειας.
Ψαχτειτε λιγακι κ μην ψαχνετε για κοινωνικες επαναστασεις απο το πουθενα.

Τα πραγματα ειναι πιο απλα.Δημιουργω μια κριση για να ξεχαστει κατι αλλο.
Κ μην βλεπετε τηλεοραση...προκαλει θανατο στη σκεψη.

Καλημερα.

ΥΓ.Στο βιντεο με την δολοφονια του παιδιου πισω απο το περιπολικο βρισκεται στο στενο η κλουβα με τα ΜΑΤ...αν ειχε τοσο προβλημα με απειλη της ζωης του γιατι δεν προτιμησε να κατευθυνθει προς τα ΜΑΤ που ηταν 30 ατομα παρα βγηκε μπροστα κ πυροβολησε εν ψυχρω....

Ερωτηματα..

richard
10-12-08, 12:40
Παιδια 1000 Μπραβο στους Πατρινους που πηραν την κατασταση στα χερια τους!!!Οπως Επισης 1000 Μπραβο στους συμπολιτες μας που εκει που οι αλλοι εκλεβαν αυτοι μαζεψαν αυτα που τους επεφταν και τα ξαναερειχναν μεσα στο καταστημα ωστε να περιορισουν τις ζημιες!!!

Μαζι σου Γιαννη, αυτο ξαναπεστο.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση που δεν ειναι δυνατον να υπαρχει φυλαξη σε καθε καταστημα ετσι πρεπει να κανουμε.
Ακουσα χθες οτι το 80% των κλεφτων ηταν αλλοδαποι, οι αναρχικοι τα σπαγανε και μετα ακολουθουσαν οι αλβανοι-πακιστανοι-κουρδοι-γεωργιανοι-αιγυπτιοι-πολωνοι-ρουμανοι-βουλγαροι-τουρκοι-αφρικανοι κλπ κλπ........
Μονο γερμανοι δεν πηγαν....:D
(Ισως επειδη ηταν καταστημα Γερμανος το συγκεκριμενο που εδειξαν, σιγα μην εκλεβαν τον συμπατριωτη τους!:D:D:D)

Sn7per
10-12-08, 15:40
Θα απαντησω ετεροχρονισμενα (διοτι προηγηθηκε και ενα ταξιδακι που εκανα) και χωρις πολλες "κοματικες περιστροφες" το υποσχομαι.

Την ερωτηση (με τον παπαδοπουλο) την εκανα κυριως, διοτι μια φορα μιλουσα με καποιον φιλο και μου ελεγε ακριβως τα ιδια πραγματα και τις ιδιες αποψεις με εσενα...

Τα ΜΜΕ καρκινος του κρατους κλπ.

Και οποτε ειπα να ρωτησω μηπως συμφωνειτε και σε αυτην την κατευθυνση (παπαδοπουλε σε φαγαν και ετσι)

(απλη περιεργεια, οχι για να προσβαλω καποιον πραγματικα, υπαρχουν ανθρωποι με τετοιες ιδεες που τους αγαπαω πραγματικα, ο καθενας εχει την γνωμη του !)

Εδω εβγαλες πολυ βιαστικο συμπερασμα, δεν ειπα το 50% απο αυτους που ψηφισαν τη νεα δημοκρατια.

Ειπα το 50% των "σταθερων νεοδημοκρατων" που ειναι πολυ λιγοι, πραγματικα στο λεω, και αυτο θα το δεις στο μελλον.

(εγω δεν τους λεω φασιστες, τους λεω χουντικους και καλα κανουνε, στη δημοκρατια και οι λιγοι μπορουν να εχουν την γνωμη τους.)

--------------------------------------------------------------------------------------

Ετσι το βλεπω εγω, υπαρχουν λιγοι "σταθεροι" απο εδω, λιγοι "σταθεροι" απο εκει, και οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ που ειναι αναποφασιστοι καθοριζουν το αποτελεσμα !

Ναι οι μισοι νεοδημοκρατες αναπολουν τον Παπαδοπουλο ολα αυτα τα χρονια,
(αν δε πιστευεις ρωτα τον καρατζαφερη, που σε μια μερα εκανε κομμα και μαλιστα με @@) και δικαιωμα τους, εμεις πρεπει κυριως να το ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.
---------------------------------------------------------

Πριν απο καποιο καιρο καποιος "διοικητης" ειχε δωσει εντολη να πανε να κανουνε αγημα εξω απο το σπιτι του παπαδοπουλου.
Περιτο να πω τι εγινε οταν το πηραν χαμπαρι τα καναλια.

(καποιος ειπε οτι ειναι ο "καρκινος του κρατους")

Στην Αυλωνα εχουν κρατησει το Τανκς που μπηκε στο πολυτεχνειο και εμας σαν στρατιωτες μας το ειπανε στην αναφορα, μας διαβεβαιωσαν οτι ΕΤΥΧΕ να ειναι εκει,
αλλα οταν ηρθαν τα καναλια να ρωτησουν τους ειπε ο ταξιαρχος (κατα τα αλλα φιλος μου και πολυ καλος ανθρωπος) "Οχι παιδια, απλα ειναι το ιδιο μοντελο τανκς".

Γιατι να πουνε ψεμματα αν δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα ?

Αλλος ανθρωπος μεγαλης δημοτικοτητας που εχει παπαδοπουλο στο εικονοστασι ?
Ψωμιαδης ! (χα σας την εσκασα δεν ειπα Καρατζαφερης).

Και να γινω και λιγο γραφικος στο τελος: Τον "ενδοξο" εκεινο καιρο τα ΜΜΕ (ραδιο) ηταν ο καρκινος του ενδοξου επαναστατη παπαδοπουλου !

Υγ. Ναι υπαρχει σε πολλα οικονοστασια... και γιαυτο νιωθω ακομα ντροπη για το παρακρατος αυτο.

paidaros
10-12-08, 16:54
εγω αν ειχα μαγαζι στο κεντρο θα κοιμομουνα εκει ολες της μερες με δικαννο να τους περιμενω και ενα βημα να κανουνε μεσα στο μαγαζι τους ριχνω δικαιολογημενα. Καταπατηση χωρου, προθεση κλοπης και φθορας, προθεση δολοφονιας. Εβλεπα αποψε τα βιντεο και ενιωθα τρελλη οργη. Καλα κανουνε οι πατρινοι.

λιγο αμερικανικη και αγγλικη λογικη μου θυμιζει!
νικο δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες αλλα επειδη ξερω τα συγγενικα σου προσωπα θυμασαι και αλλα που λεγαμε!

Sn7per
10-12-08, 17:28
- Αμετανόητος ο ειδικός φρουρός που τραυμάτισε θανάσιμα τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Για έφηβο με αποκλίνουσα συμπεριφορά, έκανε λόγο στο υπόμνημα του

ioannidis
10-12-08, 17:30
Τάδε έφη: Αλ. Κούγιας (φτού κακά)

Athanasios
10-12-08, 17:31
Τελικα μονο εγω νιωθω οτι η χωρα μας υποβιβαστηκε μετα απο αυτα τα επεισοδια?Στην κηδεια εκεινη η μανα ουτε το παιδι της δεν μπορεσε να θαψει με την ησυχια της.Προχθες κανανε συγκεντρωση εδω στην πλατεια παιδακια δημοτικου και γυμνασιου και πετουσανε πετρες και ντοματες στην αστυνομια δηλαδη σε ανθρωπους που τους βλεπεις καθε μερα και χωρις την στολη και μπορει να ειναι και γειτονες σου λογω κλειστης κοινωνιας.Δεν λεω τον πουστη που σκοτωσε το παιδι να τον κρεμασουν υπαρχουν χιλιαδες τροποι να αμυνθεις αλλα απο την αλλη δεν ξερουμε και τη κατασταση επικρατησε και εγινε οτι εγινε και αυτος εχει γυναικα και δυο παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να τα ρισκαρε να μπει φυλακη ουτε ειναι κατι το οποιο θα εχει να περηφανευετε "Κοιτα σκοτωσα ενα 15χρονο ειμαι και ο πρωτος μαγκας".
Παλια λεγαμε θα καλεσω την αστυνομια και του αλλουνου το βρακι γινοταν 7 κιλα τωρα το λες αυτο και σου λενε "καλεσε τους θα μου κλασουν τα αρχι@δι@"
Αν ετσι νιωθετε τραβατε καταστρεψτε τα αστυνομικα τμηματα πεταξτε μολοτοφ και γκαζακια και οτι σκατα θελετε αν ειναι να την πληρωσουν ολοι για εναν.Θα ηταν το ιδιο ομως αποδεκτο αν καθε φορα που σκοτωναν εναν αστυνομικο να εβγαιναν ολοι με τα γκλομπ και να σε σαπιζαν στο ξυλο και να σου βριζανε την μανα και τον πατερα και το σπιτι?
Τι φταιει το ανθρωπακι που εχει παρει 3 δανεια,εχει καταχρεωθει σε ολες τις τραπεζες και θα δουλευει μια ζωη για να φτιαξει ενα μαγαζι και λιγες μερες πριν τα χριστουγεννα που ολοι εχουν παρει τα επιδοματα και τα δωρα θα βγουν για ψωνια και εκει που αυτος θα εβγαζε ενα μεροκαματο θα καθετε να ξαναφτιαχνει απο την αρχη.Σπασανε οτι σπασανε το βαλανε φωτια πηγαιναν οι δικοι μας να τα σβησουν και τους πετουσαν πετρες για να φυγουν μεχρι και ενα πυροσβεστικο καψανε αυτο ειναι κακια και μαλακια δεν ειναι ουτε πενθος ουτε αντιεξουσιαστικο.Μπορει να ηταν αλλοδαποι?Μπορει και να ηταν αλλα αμα δεν το ξεκινουσαμε εμεις που ειχαν τα ******α αυτοι να κανουν κατι τετοιο θα τους τρωγαν ζωντανους.

paidaros
10-12-08, 17:35
Τάδε έφη: Αλ. Κούγιας (φτού κακά)

και ποιος αλλος θα αναλαμβανε?μονο ο κουγιας!
και απο οτι διαβαζα σε αλλο site δηλσε οτι ειναι εξοστρακισμος και θα το αποδειξει!
για να δουμε θα το κουκουλοσουν και αυτο οπως με την ζαρντινιερα?

nasos
10-12-08, 17:39
και ποιος αλλος θα αναλαμβανε?μονο ο κουγιας!
και απο οτι διαβαζα σε αλλο site δηλσε οτι ειναι εξοστρακισμος και θα το αποδειξει!
για να δουμε θα το κουκουλοσουν και αυτο οπως με την ζαρντινιερα?

Το πασιφανες και της αποδειξεις της λες κουκουλωμα?

Οπως ας πουμε αν βγει μια βαλιστικη ερευνα που θα λεει οτι ηταν βολη κατοπιν εξοστρακισμου

paidaros
10-12-08, 17:44
Το πασιφανες και της αποδειξεις της λες κουκουλωμα?

Οπως ας πουμε αν βγει μια βαλιστικη ερευνα που θα λεει οτι ηταν βολη κατοπιν εξοστρακισμου

νομιζεις οτι δεν θα κανουν το παν να βγαλουν οτι ηταν εξοστρακισμος?

ioannidis
10-12-08, 17:46
Και άντε και ήταν εξοστρακισμός....
Από φόνο με πρόθεση θα πάει φόνο εξαμελείας...

Ποιο νομίζεται ότι θα είναι το αποτέλεσμα; Ο πιτσιρικάς δεν θα γίνει ποτέ 17.

Όσο για την/τις """"""""ποινές""""""" τα λόγια είναι περιττά...

paidaros
10-12-08, 17:47
και θα την γλυτωσει πολυ φθηνα αμα παει εξ αμελειας!

Sn7per
10-12-08, 17:48
Μ αρεσει που βγαλαν και του ζηταδες να κανουν κατι, χεσμενοι στο βρακι τους ο αλλος εβγαλε πιστολι και εριχνε.

ioannidis
10-12-08, 17:49
Μ αρεσει που βγαλαν και του ζηταδες να κανουν κατι, χεσμενοι στο βρακι τους ο αλλος εβγαλε πιστολι και εριχνε.

Οι άλλοι θες να πεις...

nasos
10-12-08, 17:50
Και άντε και ήταν εξοστρακισμός....
Από φόνο με πρόθεση θα πάει φόνο εξαμελείας...

Ποιο νομίζεται ότι θα είναι το αποτέλεσμα; Ο πιτσιρικάς δεν θα γίνει ποτέ 17.

Όσο για την/τις """"""""ποινές""""""" τα λόγια είναι περιττά...

Σε αυτο συμφωνο απολυτα αλλα πολλα παιδακια δεν φτανουν τα 17 και απο προσωπικη αποψεως σαν πατερας δεν θα αφηνα το παιδι μου να γυρναη 15 χρονων στα Εξαρχεια

ioannidis
10-12-08, 17:53
Σε αυτο συμφωνο απολυτα αλλα πολλα παιδακια δεν φτανουν τα 17 και απο προσωπικη αποψεως σαν πατερας δεν θα αφηνα το παιδι μου να γυρναη 15 χρονων στα Εξαρχεια

Σεβαστή η άποψή σου...
Και να σου πώ και κάτι; Μπορεί και εγώ και όλοι όσοι είναι έξω από τον χορό (δεν έχουν παιδιά δλδ) να λένε το αντίθετο, αλλά όταν μπουν/με στον χορό, να έχουν/με την ίδια απαίτηση από το παιδί τους/μας...

MaGeLaNoS
10-12-08, 17:57
νικο δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες αλλα επειδη ξερω τα συγγενικα σου προσωπα θυμασαι και αλλα που λεγαμε!

Πολλα λεγονται Γιαννη αλλα εδω τωρα η κατασταση ετσι ειναι.Αρκει να στροφαρει ο καθενας λιγο κ να δει τι παιζει.

paidaros
10-12-08, 18:00
εγω εμαθα και το αλλο οτι επιτηδες τους αφηναν να σπανε,και λογω ανικανοτητας,για να στραφει ο κοσμος εναντιον τους!
θα σπασουνε,θα σπασουνε καποτε θα ησυχασουνε!
αυτη ειναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΗΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

nasos
10-12-08, 18:02
εγω εμαθα και το αλλο οτι επιτηδες τους αφηναν να σπανε,και λογω ανικανοτητας,για να στραφει ο κοσμος εναντιον τους!
θα σπασουνε,θα σπασουνε καποτε θα ησυχασουνε!
αυτη ειναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΗΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

Ο Καραμανλης τους εφτιαξε????????????????????????????????

ioannidis
10-12-08, 18:02
Ναι, το βρήκαμε τώρα... Τον Καραμανλή περίμενε για να γίνει έτσι η Αστυνομία...
Μην το πάτε πολιτικά παιδιά....

Όλοι στην Βουλή, το ίδιο χρώμα έχουν... σκατουλί!
Ξεκολάτε!

Sn7per
10-12-08, 18:03
Αν η αστυνομια επεμβει λεμε "ΑΜΑΝ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ"
Αν η αστυνομια παραμεινει απαθης λεμε "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ?"

Καλα θα κανουν να αμυνονται τα ρεμαλια και απλως να προστατευουν χωρις νευρα, αν εχουν νευρα να παραιτηθουν απο αστυνομικοι και να ανοιξουν μαναβικο.

Δεν μπορω να τους βλεπω να χτυπανε ακινητοποιημενους πολιτες.

paidaros
10-12-08, 18:06
Ναι, το βρήκαμε τώρα... Τον Καραμανλή περίμενε για να γίνει έτσι η Αστυνομία...
Μην το πάτε πολιτικά παιδιά....

Όλοι στην Βουλή, το ίδιο χρώμα έχουν... σκατουλί!
Ξεκολάτε!

δεν το παμε πολτικα μιχαλη αλλα ολα τα χοντρα σκατα γινονται τα τελευται χρονια επι του ιδιου κομματος!

MaGeLaNoS
10-12-08, 18:08
Αν ετσι νιωθετε τραβατε καταστρεψτε τα αστυνομικα τμηματα πεταξτε μολοτοφ και γκαζακια και οτι σκατα θελετε αν ειναι να την πληρωσουν ολοι για εναν.Θα ηταν το ιδιο ομως αποδεκτο αν καθε φορα που σκοτωναν εναν αστυνομικο να εβγαιναν ολοι με τα γκλομπ και να σε σαπιζαν στο ξυλο και να σου βριζανε την μανα και τον πατερα και το σπιτι?

Εχει πανω απο 10 ατομα αστυνομικους τραυματισμενους στο 424.Κ μαλιστα ο ενας απο αυτους φρουρος στο τμημα Συκεων που πυρποληθηκε αν θυμαμαι καλα κ του ακρωτηριασαν το χερι..αλλα σορρυ ξεχασα..αυτοι ειναι γουρουνια κ δολοφονοι..

andreasL
10-12-08, 18:09
Θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε Νάσο (γονιός είμαι και εγώ) για 2 λόγους:
1) Είναι δύσκολο να ξέρεις ανα πάσα στιγμή που είναι το παιδί σου και
2) Και βασικότερο, τα εξάρχεια δεν είναι λαιμητόμος για όποιον πατάει το πόδι του εκεί. Δεν είναι δημοκρατία η απαγόρευση και στο κάτω κάτω ούτε πεδίο βολής των αστυνομικών είναι η συγκεκριμένη περιοχή! Να σου θυμίσω ότι αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί σε διάφορες περιοχές , σε διάφορες πόλεις! Αν κάτι θα πρέπει να αλάξει σίγουρα δεν θα ήθελα να είναι τα όρια μιας (επιτρεπόμενης περιοχής) για το παιδί μου, αλλά ο σεβασμός της πολιτείας για όλους και ειδικότερα για τα παιδιά. θεωρώ ότι αν δεν σέβονται και δεν αφουγκράζονται τα παιδιά γυρνάνε την πλάτη στο μέλλον. Γιαυτό και εγώ πιστεύω ότι αν κάτι λείπει από τις στγκεντρώσεις των παιδιών...αυτοί είναι οι ίδιοι οι γονείς!

nasos
10-12-08, 18:11
Θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε Νάσο (γονιός είμαι και εγώ) για 2 λόγους:
1) Είναι δύσκολο να ξέρεις ανα πάσα στιγμή που είναι το παιδί σου και
2) Και βασικότερο, τα εξάρχεια δεν είναι λαιμητόμος για όποιον πατάει το πόδι του εκεί. Δεν είναι δημοκρατία η απαγόρευση και στο κάτω κάτω ούτε πεδίο βολής των αστυνομικών είναι η συγκεκριμένη περιοχή! Να σου θυμίσω ότι αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί σε διάφορες περιοχές , σε διάφορες πόλεις! Αν κάτι θα πρέπει να αλάξει σίγουρα δεν θα ήθελα να είναι τα όρια μιας (επιτρεπόμενης περιοχής) για το παιδί μου, αλλά ο σεβασμός της πολιτείας για όλους και ειδικότερα για τα παιδιά. θεωρώ ότι αν δεν σέβονται και δεν αφουγκράζονται τα παιδιά γυρνάνε την πλάτη στο μέλλον. Γιαυτό και εγώ πιστεύω ότι αν κάτι λείπει από τις στγκεντρώσεις των παιδιών...αυτοί είναι οι ίδιοι οι γονείς!

ΣΩΣΤΟΣ εν μερη ομως τα δικα μου παιδια μεγαλωσανε Γερμανια μηπως θελετε να συζητησουμε τι σημαινει αστυνομικος εκει?και αν εκει γινοντουσαν αυτα τα χαλια

paidaros
10-12-08, 18:12
Εχει πανω απο 10 ατομα αστυνομικους τραυματισμενους στο 424.Κ μαλιστα ο ενας απο αυτους φρουρος στο τμημα Συκεων που πυρποληθηκε αν θυμαμαι καλα κ του ακρωτηριασαν το χερι..αλλα σορρυ ξεχασα..αυτοι ειναι γουρουνια κ δολοφονοι..

ναι αλλα αυτο δεν το εκαναν κουκουλοφοροι!
ηταν ανθρωποι που εκαναν επιθεση με τα μουτρα τους ακαλυπτα!
μιχαλη πιστιψε με δεν ισχυει κατι τετοιο

andreasL
10-12-08, 18:13
Τυχαίνει να έχω γεννηθεί στην Γερμανία αλλά και να έχω ζήσει 10 χρόνια στα εξάρχεια (είχα την δουλειά μου εκεί).
Ελπίζω να σε κάλυψα
:)

Sn7per
10-12-08, 18:15
Ε και εγω απο γερμανια ηρθα ! Και ?

ioannidis
10-12-08, 18:17
Εγώ από Ταγαράδες. Γεννημένος Θεσσαλονίκη

andreasL
10-12-08, 18:17
Ε και εγω απο γερμανια ηρθα ! Και ?

εσένα σου λείπουν 10 χρόνια στα εξάρχεια!

paidaros
10-12-08, 18:18
Εγώ από Ταγαράδες. Γεννημένος Θεσσαλονίκη

:D:D:D:D:D απλα εγω απο αριδαια!

nasos
10-12-08, 18:19
Λυπαμε αλλα δεν με καλυψες

Θα γινοντουσαν αυτα στην Γερμανια?
Οσο για τα παιδια εγω πιστευω χωρις να εφαρμοζεις χουντικες μεθοδους αν και εφοσων θελεις να ασχολθεις καταενα μεγαλο ποσοστο θα ξερεις που ειναι

DontMKsense
10-12-08, 18:19
δεν το παμε πολτικα μιχαλη αλλα ολα τα χοντρα σκατα γινονται τα τελευται χρονια επι του ιδιου κομματος!

Άσε ρε παίδαρε το ΠΑΣΟΚ είναι καλύτερο ε?Δεν φυτρώσαμε ρε φίλε είμαστε πολλά χρόνια πάνω σε αυτόν το πλανήτη.Δεν είναι να αρχίζουμε τέτοιες κουβέντες εδώ μέσα.

andreasL
10-12-08, 18:21
Λοιπόν για να το ξεκαθαρίζουμε το ζήτημα... Η Γερμανία δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για μένα προσωπικά τουλάχιστον καθώς δεν ξεπλένεται ποτέ από την μνήμη των ανθρώπων το ναζιστικό κίνημα, απλά έχει αυτό που λέμε εννομη τάξη σε πιο ψαρωτική μορφή αλλά με αρκετό σεβασμό σε μερικά δικαιώματα θα έλεγα!

Sn7per
10-12-08, 18:24
Παιδια απ οτι εχω ακουσει απο τον πατερα μου περι γερμανιας (απο εκει ηρθα και εγω) οι γερμανοι νοιωθουν πλεον την ντροπη απο εκεινη την εποχη, δεν εχουν παραδοσιακα τραγουδια και εθημα μονο και μονο επειδη στιγματιστηκαν τοτε απο τον χιτλερ.

Εχουν το κεφαλι σκυμενο με λιγα λογια σαν ανθρωποι και αυτο τους αξιζει.

Αφηστε την γερμανια στην ησυχια της δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας εδω.

nasos
10-12-08, 18:27
Λοιπόν για να το ξεκαθαρίζουμε το ζήτημα... Η Γερμανία δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για μένα προσωπικά τουλάχιστον καθώς δεν ξεπλένεται ποτέ από την μνήμη των ανθρώπων το ναζιστικό κίνημα, απλά έχει αυτό που λέμε εννομη τάξη σε πιο ψαρωτική μορφή αλλά με αρκετό σεβασμό σε μερικά δικαιώματα θα έλεγα!

Σωστοτατος και μπορω να σου πω και πολλα αλλα μετα απο 40 χρονια που ημουνα εκει

paidaros
10-12-08, 18:29
Σωστοτατος και μπορω να σου πω και πολλα αλλα μετα απο 40 χρονια που ημουνα εκει

δηλαδη ποσο χρονων εισαι τωρα?:D:D:D:D:D

nasos
10-12-08, 18:30
Παιδια απ οτι εχω ακουσει απο τον πατερα μου περι γερμανιας (απο εκει ηρθα και εγω) οι γερμανοι νοιωθουν πλεον την ντροπη απο εκεινη την εποχη, δεν εχουν παραδοσιακα τραγουδια και εθημα μονο και μονο επειδη στιγματιστηκαν τοτε απο τον χιτλερ.

Εχουν το κεφαλι σκυμενο με λιγα λογια σαν ανθρωποι και αυτο τους αξιζει.

Αφηστε την γερμανια στην ησυχια της δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας εδω.

Μην τρελαθουμε που τα ακουσες αυτα σκυμενο κεφαλι παραδοσιακα τραγουδια δεν εχουν?μηπως 40 χρονια ημουνα αλλου?

Και μην μπερδευουμε τους αρωστους υπανθρωπους ναζι με τη σημερινη Γερμανια μαλον να την εχουμε καπου σαν παραδειγμα προοδου

ioannidis
10-12-08, 18:32

121....
:D

nasos
10-12-08, 18:32
να πουμε βαλε +9:)

ioannidis
10-12-08, 18:33
να πουμε βαλε +9:)

130?????
Και δεν σε φαίνετε....

paidaros
10-12-08, 18:34
130?????
Και δεν σε φαίνετε....

πω πω ενας ασπρος παππους σαν τον αγιο βασιλη!:D:D:D

richard
10-12-08, 18:43
Ειμαστε αρκετοι γερμανοι τελικα εδω μεσα...
Απορω γιατι ολοι πηραμε ιταλικο αυτοκινητο???:D
Εκτος απο τον Φιλο naso που εχει βαλει την πινελια του.;)

richard
10-12-08, 18:47
Μιας που λεμε για Γερμανους....
αυριο παω Γερμανια και θα ερθω την Δευτερα, αν θελει κανεις κατι απο Μοναχο να μου δωσει παραγγελια...ΑΜΕΣΑ!

MaGeLaNoS
10-12-08, 18:52
Μιας που λεμε για Γερμανους....
αυριο παω Γερμανια και θα ερθω την Δευτερα, αν θελει κανεις κατι απο Μοναχο να μου δωσει παραγγελια...ΑΜΕΣΑ!

Καμια Mercedes Brabus CL αν ειναι ευκολο!Ευχαριστω για το δωρο Richard :D

Stilatos
10-12-08, 21:25
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Stilatos Εμφάνιση μηνυμάτων

οχι ρε παιδαρε να κατσω με σταυρωμενα χερια με τους κουκουλοφορους να καταστρεφουνε τους κοπους μιας ζωης μου η να περιμενω την ημερα που δουλευω να φαω μια μολοτοφ στο προσωπο και να με σκοτωσουνε.

paidaros
10-12-08, 21:26
οχι ρε παιδαρε να κατσω με σταυρωμενα χερια με τους κουκουλοφορους να καταστρεφουνε τους κοπους μιας ζωης μου η να περιμενω την ημερα που δουλευω να φαω μια μολοτοφ στο προσωπο και να με σκοτωσουνε.

παντελη μολοτοφ για να φας και να σε καψουνε ζωντανο δενυπαρχει περιπτωση!το αποδειξαν κιολας

nasos
10-12-08, 22:29
παντελη μολοτοφ για να φας και να σε καψουνε ζωντανο δενυπαρχει περιπτωση!το αποδειξαν κιολας

Eπαιξε ρολο και η τυχη εβαλε και ο θεος το χερακι του και δεν ειχαμε τιποτα καμενους ζωντανους και ασε της αποδειξης για τον εισαγκελατο

paidaros
10-12-08, 22:33
εγω ακουσα παντως απο καταστηματαρχες και περιπτεραδες οτι τους οτι τους λεγανε βγειτε εξω γιατι θα το καψουνε

MaGeLaNoS
11-12-08, 01:17
εγω ακουσα παντως απο καταστηματαρχες και περιπτεραδες οτι τους οτι τους λεγανε βγειτε εξω γιατι θα το καψουνε

Ευγενικοτατοι παντως..
-Ναι γειας σας
-Γειας σας πως μπορω να σας εξυπηρετησω?
-Σας παρακαλω βγειτε εξω να το καψω γιατι ετσι κα@λωσα.
-Ναι βεβαιως κυριε οτι θελετε.

Ρε παιδαρε μα τον Θεο ειλικρινα..Ειπαν στους καταστηματαρχες να βγουνε για να καψουν τα μαγαζια?Αφου απο το Σαββατο βραδυ που αρχισαν τα επεισοδια τα παντα εκλεισαν κ ολοι ηταν σπιτια τους.Δεν τολμουσαν να κατεβουν στο κεντρο.ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?
Σιγα μην ειχαν τα μαγαζια κ συνεχομενο εορταστικο ωραριο...

Soul_Giannis
11-12-08, 02:13
Ναι Γιαννη ακριβως αυτο που λες εγινε!!!
Ρε θα τρελαθουμε τελοιως?Θα σου ελεγαν συγνωμη μαστωρα κατεβα απο την Νταλικα η Stilo Να στο καψω ενα λεπτο και μετα φευγεις?
Η μηπως τους ελεγαν μεγαλε εμεις μονο καιμε!Μετα θα ερθει το συνεργειο καθαρισμου να μαζεψει τα σκουπιδια(κινητα,φωτογραφικες κλπ)!
Αυτη την στιγμη Γιαννη εχω 6 φιλους που ειχαν Καταστηματα Γερμανος στην Αθηνα και απλα δεν τους αφησαν ουτε χαρτια υγειας!!!

paidaros
11-12-08, 09:36
αυτο το ακουσα απο περιπτεραδες στην τηελοραση που τους λεγανε βγειτε εξω γιατι θα το καψουμε!
γιαννη για το πλιατσικο και τους βανδαλισμουςΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ!

Stilo make style
11-12-08, 10:16
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Paidaros είναι για παράδειγμα ( για όσους ξέρουν απο κέντρο) το λουκουματζίδικο Αιγαίον πήγαν να του σπάσουν την τζαμαρία αλλά ήταν μέσα ο καταστηματάρχης και χωρίς κάν να σηκωθεί απο την θέση του ή να τους πεί κάτι το αφύσανε σχεδόν ανέπαφο

andreasL
11-12-08, 10:45
Aυτά τα παιδιά δεν τρώνε καθόλου τους λουκουμάδες...μάλλον!

Sn7per
11-12-08, 11:04
Στην πατρα οπως παραδεχθηκαν και οι ιδιοι οι πατρινοι,
αυτοι που ηταν μπροστα και αντισταθηκαν στους αντιεξουσιαστες ηταν μια αλλη "παρεα" λεγομενη Χρυση αυγη...

"Ναι ξερουμε οτι μπροστα μπροστα ηταν καμια 50ρια ανθρωποι της χρυσης αυγης... Απλα... εχουμε να πουμε... οτι εμεις δεν ανικουμε εκει"

(Το ειδατε στην τηλεοραση)

Χειροκροτηστε τους !

Υγ. Τι μαλακια και αυτη με το "πολιτικα" αφου το ζητημα ειναι καθαρα πολιτικο, σα να τρως φασολαδα, χωρις φασολια.

Stilo make style
11-12-08, 11:10
αυτοι που ηταν μπροστα και αντισταθηκαν στους αντιεξουσιαστες ηταν μια αλλη "παρεα" λεγομενη Χρυση αυγη...

"Ναι ξερουμε οτι μπροστα μπροστα ηταν καμια 50ρια ανθρωποι της χρυσης αυγης... Απλα... εχουμε να πουμε... οτι εμεις δεν ανικουμε εκει"

Welcome to Greece πέρσι στις πορείες των φοιτητών ποίοι βγένανε πίσω απο τους Δολοφόνους ?
Για θυμηθείτε εκείνο το Video που μπροστά είναι Αναρχικοί και πίσω απο τα ΜΑΤ βγέναν οι Χρυσαυγίτες με τα μαχαίρια

andreasL
11-12-08, 13:55
...όπως φαίνεται, οι μπάτσοι πληρώνονται, οι χρυσαυγίτες κάνουν την <δουλεια> και ο δίκαια διαμαρτυρόμενος...τρώει το ξύλο!
Μαμώ την ...μπανανία μας μαμώ!

canonis
11-12-08, 15:50
Ναι Γιαννη ακριβως αυτο που λες εγινε!!!
Ρε θα τρελαθουμε τελοιως?Θα σου ελεγαν συγνωμη μαστωρα κατεβα απο την Νταλικα η Stilo Να στο καψω ενα λεπτο και μετα φευγεις?
Η μηπως τους ελεγαν μεγαλε εμεις μονο καιμε!Μετα θα ερθει το συνεργειο καθαρισμου να μαζεψει τα σκουπιδια(κινητα,φωτογραφικες κλπ)!

Χαχαχαχαχαχαχα
:D:D:D:D:D:D:D

Τα παιδιά είναι γαλαζοαίματα...
Ότι και να πούμε έχουνε τρόπους...

paidaros
12-12-08, 01:31
http://www.youtube.com/watch?v=yriZDqVnEAU&feature=related

θαυμαστε την αστυνομια!

http://www.youtube.com/watch?v=aUt1RfxQZCg&feature=related