PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

richard
10-12-08, 13:59
Μεσα στη θλιψη του μικρου Αλεξη, η Παναθα και αφιερωσαμε την νικη-προκριση στην μνημη του.
Τριφυλλαρα στους 16 στην μνημη του Αλεξη!!!

Παναθηναικος 10
Ιντερ 8
Βερντερ βρεμης 7
Ανορθωση 6

Και το ταξιδι ξεκιναει.............

cavallino
10-12-08, 14:40
Απορώ πως επιτρέπει να υπάρχουν τέτοια αντεθνικά θέματα στο forum μας :p. Θοδωρή κοιμάσαι ?΄:D

Αν & δεν μπορώ να υποκριθώ ότι χάρηκα, μπράβο σας που τα καταφέρατε αν & πάλι το βασικό συστατικό της ομάδας (τύχη) δούλεψε στο έπακρο.

Είχα μια σοβαρή ελπίδα μήπως έβλεπα & την ομάδα μου στην Ελλάδα, αλλά περάσατε & πρώτοι πανάθεμά σας :rolleyes:.

Stilo_Stelios
10-12-08, 14:45
και στουσ 16 και με πρωτια στον ομιλο ετσ μωρι παναθα αυτα ειναι....

gas
10-12-08, 14:47
και στουσ 16 και με πρωτια στον ομιλο ετσ μωρι παναθα αυτα ειναι....

Ετσι ετσι για να μην μιλανε καποιοι ονοματα δεν λεμε χαχα:D

paidaros
10-12-08, 16:57
πραγματικα συγχαρητηριαστον παναθηναικο που περασε και πρωτος ΚΘΑΡΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑΣ!

richard
10-12-08, 16:59
πραγματικα συγχαρητηριαστον παναθηναικο που περασε και πρωτος ΚΘΑΡΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑΣ!

Oταν κατι επαναλαμβανεται παυει να ειναι συμπτωση...:)

nasos
10-12-08, 17:03

Πες τα χρυσοστομε:)

paidaros
10-12-08, 17:09

αυτο με την τυχη στην ευρωπη την εχει ο παναθηναικος!
δηλαδη κερδισε η βερντερ,περασες πρωτος και εμεινε και εκτος ΟΥΕΦΑ η ανρθωση!
αναυτο δεν ειναι πεφτω απο την ακροπολη και δενπαθαινω τιποτα,τοτε ποιο ειναι?

verone
10-12-08, 17:13
Όποτε αναφέρεστε στο ποδόσφαιρο θα κάνω πάντα την ίδια ερώτηση αν θέλετε αγνοήστε την <<Γιατί ασχολείστε τόσο πολύ με το ποδόσφαιρο;>>

paidaros
10-12-08, 17:17
γιατι ειναι κατι που μας κανει να ξεφευγουμε απο την καθημερινους τρελους ρυθμους της ζωης!
σαν χομπι ας πουμε

stilo7
10-12-08, 17:38
αυτο με την τυχη στην ευρωπη την εχει ο παναθηναικος!
δηλαδη κερδισε η βερντερ,περασες πρωτος και εμεινε και εκτος ΟΥΕΦΑ η ανρθωση!
αναυτο δεν ειναι πεφτω απο την ακροπολη και δενπαθαινω τιποτα,τοτε ποιο ειναι?
Οχι τιποτα αλλο επεσαν απο την Ακροπολη σταθηκαν ορθιοι και βρηκαν και πορτοφολι γεματο...

ngtech
13-12-08, 00:43
Λέει μια αγγλική έρευνα που έγινε τελευταία ότι όσο ποιο πολύ ασχολείται ένας άντρας με τη μπάλα τόσο περισσότερη τεστοστερόνη έχει... ΈΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Stilo make style
13-12-08, 01:25
Λέει μια αγγλική έρευνα που έγινε τελευταία ότι όσο ποιο πολύ ασχολείται ένας άντρας με τη μπάλα τόσο περισσότερη τεστοστερόνη έχει... ΈΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Mίπως η τεστοστερόνη παέι μαζί με την :whatever::whatever: ??
:p:p:p:p:p:p:p:p:p

stilo7
13-12-08, 01:40
Με την μπαλα λεει οχι με τα βουντου που κανετε εσεις σε καθε αγωνα...:p:p:p

REPT1L3
19-12-08, 14:42
http://img291.imageshack.us/img291/1336/31281731rd7.jpg

Σχετικά ευνοϊκή κλήρωση είναι μέσα στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού η πρόκριση αν και φέτος η Βιγιαρεαλ είναι πάρα πολύ καλή... Άντε και στους 8 Τριφυλλάρα...!!!

face
19-12-08, 14:57
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=35758199703

richard
19-12-08, 21:02
Απλα το ταξιδι συνεχιζεται.........
Παο γερα, διπλο ακομα μια φορα!!!

ThoDoriS
19-12-08, 21:06
Θα παρακαλούσα τους υπεύθυνους να βγάλουν απο τον τίτλο και τη λέξη Ελλάς καθώς επίσης και την λέξη Ευρώπη.

Η εν λαγό ομάδα που αναφέρει το τόπικ σε αυτά τα 2 δεν έχει κάνει τίποτα....

Για την Ευρώπη μπορούν να μιλήσουν ομάδες όπως οι Real, Barca, Milan (και γενικώς οι κάτοχοι τροπαίου άντε και οι φιναλίστ) οι άλλοι κάνουν απλά πορείες...τέτοιες κάνει κ ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΜΕ κτλ...και είναι και πιο επισοδειακές...

Τώρα σχετικά με την Ελλάδα δεν ξέρω τι να πώ.....Για Ελλάδα παρακαλώ να μιλάνε μόνο οι Ολυμπιακοί. Μια φορά στα 15 χρόνια είναι καλό....αλλά όχι αρκετό...

Οπότε το τόπικ πρέπει να γίνει απλά η τελευταία λέξη....εκτός αν δεν σας αρέσει αυτή και θέλετε να το πουμε αλλιώς....πχ Λαγός, Κούνελος κτλ...

paidaros
19-12-08, 21:16
αρκεστητε εσεις στο ΟΥΕΦΑΚΙ και αφηστε τον παναθηναικο,την μοναδικη ομαδα τα τελευταια χρονια που μας εχει κανει υπερηφανους σαν ελληνες στην ευρωπη!
σημερα σταθηκε τυχερος στην κληρωση βλεποντας τα αλλα ζευγαρια!
ΙΝΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ
ΡΕΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΤΣΕΛΣΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

richard
19-12-08, 21:24
[/B]Η εν λαγό ομάδα που αναφέρει το τόπικ σε αυτά τα 2 δεν έχει κάνει τίποτα....

Να ρωτησουμε τους παρακατω...

ΑΓΙΑΞ
ΣΑΛΚΕ
ΑΜΒΟΥΡΓΟ
ΠΟΡΤΟ
ΙΝΤΕΡ
ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΣΕΛΤΙΚ
ΒΕΡΝΤΕΡ

:)

ThoDoriS
19-12-08, 22:16
αρκεστητε εσεις στο ΟΥΕΦΑΚΙ και αφηστε τον παναθηναικο,την μοναδικη ομαδα τα τελευταια χρονια που μας εχει κανει υπερηφανους σαν ελληνες στην ευρωπη!
σημερα σταθηκε τυχερος στην κληρωση βλεποντας τα αλλα ζευγαρια!

Μου αρκεί που γελάω κάθε χρόνο....μια με τον Λαγό και μία με το Πρωτάθλημα που πέρνω κάθε Μάιο....(έχει καταντήσει όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα...έτσι κάθε Μάιο ο Θρύλος θα έχει πρωτάθλημα)

Πάντως καλά που μου είπες αυτο για το περήφανους....Όχι τίποτα ένιωθα ένα φούσκωμα και κατηγορούσα κάτι σουβλάκια που έφαγα ότι έφταιγαν...αλλά τελικά έφταιγε ο Λαγός που ένιωθα αυτό το φούσκωμα...ήτανε απο την περηφάνια...

@richard: Μου λένε ότι λέει σας είπε ο Αστέρας Τρίπολης και ο Εργοτέλης.....

richard
19-12-08, 22:32
Μου αρκεί που γελάω κάθε χρόνο....μια με τον Λαγό και μία με το Πρωτάθλημα που πέρνω κάθε Μάιο....(έχει καταντήσει όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα...έτσι κάθε Μάιο ο Θρύλος θα έχει πρωτάθλημα)

Δεν ειναι τυχαια το σλογκαν που σας εβγαλαν...
ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ
Οταν θα λεμε για ευρωπη θα λετε για την Ελλαδα, μεχρι εκει εισαστε, μετα απο εκει κλεινουν τα συνορα για εσας:p
Αντε ας πουμε Ελλας Γκαγκατσης Ολυμπιλαγος... εεεε σορυ, Ελλας Ολυμπιακος ηθελα να πω... και ας πουμε και Ευρωπη Παναθηναικος.:D:D:D
Δεν βαριεσαι, μας ενωνει το ιδιο παθος αλλα απο διαφορετικη πηγη;)
Πανω απο ολα Ελλας.

petros
20-12-08, 22:49
Αντε ας πουμε Ελλας Γκαγκατσης Ολυμπιλαγος...

Κατσε να δεις τωρα που εφυγε αυτος τι εχει να παθει ο ολυμπιακος.

face
20-12-08, 23:02
Κατσε να δεις τωρα που εφυγε αυτος τι εχει να παθει ο ολυμπιακος.

Βόλου??Ο Μπέος δήλωσε ότι από τη στεναχώρια του, θα κάνει απεργία πείνας...!!

Τώρα για τον άλλο Ολυμπιακό, θα χαιρετάει τους πάντες!

petros
20-12-08, 23:08
Βόλου??Ο Μπέος δήλωσε ότι από τη στεναχώρια του, θα κάνει απεργία πείνας...!!

Τώρα για τον άλλο Ολυμπιακό, θα χαιρετάει τους πάντες!

Αν δεν βγει ο Μητροπουλος θα τους χαιρεταει σιγουρα αλλα απο την κατω μερια.

Οχι ρε ο καημενος ο Αχιλλεας θα ρεψει.
Αν δεν κανουνε μια ομαδα δεν ξαναπαταω στο γηπεδο.

face
21-12-08, 00:58
Αν δεν βγει ο Μητροπουλος θα τους χαιρεταει σιγουρα αλλα απο την κατω μερια.

Οχι ρε ο καημενος ο Αχιλλεας θα ρεψει.
Αν δεν κανουνε μια ομαδα δεν ξαναπαταω στο γηπεδο.

δε τον βλέπω τον Μητρό να βγαίνει...

Όχι βρε συνονόματε μη ξυγιέσαι έτσι:)...Φέτος στο Βόλο γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά!Δουλειά που ποτέ δεν έχει δει ο Βόλος.

richard
19-02-09, 17:20

Επαναφερω το θεμα γιατι μετα απο τα χθεσινα επρεπε να το επαναφερω... Ενα Ουεφακι ειχαν και παει και αυτο... Που εισαι ρε Τακη???:)
Η μονη στιγμη που καταλαβα οτι παιζει ο Ολυμπιακος στο Καραισκακη ειναι την στιγμη του πεναλτι, θυμισε εποχες παπουτσελη...:yikes:

stilo-hraklis
19-02-09, 19:41
επεισης σημερα βγηκαν τα εισητηρια με τη βιλαρεαλ!!!τα πηρα!!!!!

paidaros
19-02-09, 21:14
τι νομιζαν οτι σφυιζει ο χαραλαμπιδης????

cavallino
19-02-09, 23:44
Επαναφερω το θεμα γιατι μετα απο τα χθεσινα επρεπε να το επαναφερω... Ενα Ουεφακι ειχαν και παει και αυτο... Που εισαι ρε Τακη???:)
Η μονη στιγμη που καταλαβα οτι παιζει ο Ολυμπιακος στο Καραισκακη ειναι την στιγμη του πεναλτι, θυμισε εποχες παπουτσελη...:yikes:

Αυτό που μου αρέσει σε εσάς είναι ότι πάντα βρίσκετε την ευκαιρία να δείξετε πόσο πολύ σας καίει που δεν μπορείτε να κερδίσετε τον Εργοτέλη, τον Ηρακλή & τις λοιπές υπερομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πολύ κρύο ρε παιδάκι μου & φέτος τον χειμώνα, & δεν δείχνει να καλοκαιριάζει

paidaros
19-02-09, 23:59
Αυτό που μου αρέσει σε εσάς είναι ότι πάντα βρίσκετε την ευκαιρία να δείξετε πόσο πολύ σας καίει που δεν μπορείτε να κερδίσετε τον Εργοτέλη, τον Ηρακλή & τις λοιπές υπερομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πολύ κρύο ρε παιδάκι μου & φέτος τον χειμώνα, & δεν δείχνει να καλοκαιριάζει

ρε εχετε γλωσσα και μιλατε!
αν σας παιξουν 50-50 ουτε στη δεκατη θεση δεν θα τερματισετε!

cavallino
20-02-09, 01:05
ρε εχετε γλωσσα και μιλατε!
αν σας παιξουν 50-50 ουτε στη δεκατη θεση δεν θα τερματισετε!

Δέκατοι με Galletti, Diogo, Dudu, Leto, Belluschi, λίγο δύσκολο δεν νομίζεις ?

geopangyla
20-02-09, 10:03
Παντως και με τον Πατερα διαιτητη οταν παιζει λαγος - ΟΣΦΠ το αποτελεσμα ειναι παντα γνωστο! Τελειωσανε οι εποχες που παιζαμε τα ΝΤΕΡΜΠΙ! Τωρα ολες οι ελληνικες ομαδες ειναι απλη διαδικασια για την Ολυμπιακαρα!!!

1972stilo
20-02-09, 10:13
Θυμάστε έναν διαιτητή ονόματι Κασναφέρης; Πιστεύετε ότι ήταν το πραγματικό του όνομα; Όχι φίλοι μου. Ήταν μια προτροπή υπόγεια την οποία μόνο ο ανυπέρβλητος Σωκράτης την εννόησε! Κάτι σαν τα ανάποδα μηνύματα στους δίσκους του Πανούση, ένα πράγμα... Και η προτροπή ήταν σαφής: "Cash να φέρεις!" κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε... Ο μέγιστος Σωκράτης έλυσε το γρίφο και τα πάντα όλα στο Θρύλο. Ακόμα και όταν έχασε από Καλαμαριά, πάλι ο CASναφέρης έδωσε το λύση. Τα πάντα όλα λέμε...

richard
20-02-09, 11:48
Δέκατοι με Galletti, Diogo, Dudu, Leto, Belluschi, λίγο δύσκολο δεν νομίζεις ?

Καποιους ξεχασες...Galletti, Diogo, Dudu, Leto, Belluschi,Briako,Kako,Tevekeli,Xaralampidi,Vasara, Polatian....
Tωρα κατι γινεται...:D

richard
20-02-09, 12:39
επεισης σημερα βγηκαν τα εισητηρια με τη βιλαρεαλ!!!τα πηρα!!!!!

Χθες τα πηρα και εγω Ηρακλη απο την ΠΑΕ αλλα οχι για το ΟΑΚΑ...:) 35 Ευρουλακια εκαστος.

cavallino
20-02-09, 14:42
Καποιους ξεχασες...Galletti, Diogo, Dudu, Leto, Belluschi,Briako,Kako,Tevekeli,Xaralampidi,Vasara, Polatian....
Tωρα κατι γινεται...:D

Ε καλά τώρα να μιλάτε & εσείς με 2 σωματεία - δορυφόρους πλέον, τι να λέμε τώρα. Και βέβαια τα σφυριγματάκια σας τα έχετε πάρει & εσείς αλλά δεν φτάνουν για να ...καλύψουν την διαφορά.
Επίσης & ο Ολυμπιακός έχει αρκετά σε βάρος του σφυρίγματα αλλά έχει τέτοια ομάδα που καταφέρνει & δεν του στοιχίζουν αυτά ...
Να θυμίσω μάλιστα & ένα ματς στο Καραϊσκάκη που & γκολ σας κατακύρωσαν στο οποίο είχε προηγουμένως βγει η μπάλα 1 μέτρο, & πέναλντυ πέτσινο σας έδωσαν αλλά δεν καταφέρατε να κερδίσετε, θέλατε & άλλη βοήθεια πιά ?

Το Δούρειο πρωτάθλημα είναι το μοναδικό το οποίο ουσιαστικά κρίθηκε απο σφάλμα διαιτητή με δεδομένο & το χρονικό σημείο που έγινε.

Στο cas δεν ήταν μόνο ο Ολυμπιακός που κατέφυγε, το έχουν επισκεφτεί πλήθος σωματείων για να λύσουν τις διαφορές τους. Και εαν θέλουμε να ισχύουν οι νόμοι δεν έπρεπε καν οι υπόλοιποι να εμπλακούν

Εμείς παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βάζουμε γκολ & να κερδίζουμε. Στην Ευρώπη υπάρχουν σαφώς καλύτερες επιθετικές ομάδες, σαφώς πιο καλά προετοιμασμένες & δεν τα πηγαίνουμε καλά. Και όταν παίξαμε σφικτά (Λεμονής) τα καταφέραμε καλά.
Εσείς από την άλλη πλευρά παίζετε αμυντικά (σε σημείο αντι-ποδοσφαίρου κατά την ταπεινή μου γνώμη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) με αποτέλεσμα να καταφέρνετε να κερδίσετε σαφώς περισσότερους πόντους στην Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα δεν μπορείτε να διασπάσετε κλειστές άμυνες.
Τα υπόλοιπα για μένα έχουν να κάνουν με την παροιμία της αλεπούς & των ...κρεμασταριών
Οπως & να έχει πάντως επειδή δεν έχει νόημα εγώ τουλάχιστον το σταματάω εδώ.

face
20-02-09, 14:54
Της κοντής της π@#%$% οι τρίχες τις φταίνε...!!!

.....έχει να δηλώσει ο λαός της Ελλάδας!

Βρε Richard δε κοιτάτε να φτιάξετε ομάδα που θέλετε και καζούρα λέω εγώ, μπας και προπονηθούμε και εμείς σε αγώνες με καλές ομάδες..!!:Ρ...

richard
20-02-09, 15:51
Χθες τα πηρα και εγω Ηρακλη απο την ΠΑΕ αλλα οχι για το ΟΑΚΑ...:) 35 Ευρουλακια εκαστος.

http://img14.imageshack.us/img14/5049/elmadrigalqy3.jpg[/URL][/IMG]

richard
20-02-09, 16:29
Επίσης & ο Ολυμπιακός έχει αρκετά σε βάρος του σφυρίγματα αλλά έχει τέτοια ομάδα που καταφέρνει & δεν του στοιχίζουν αυτά ....
:D:D:D Ρωτα τον Αρη, τον Θρασυβουλο, την Ξανθη...

Να θυμίσω μάλιστα & ένα ματς στο Καραϊσκάκη που & γκολ σας κατακύρωσαν στο οποίο είχε προηγουμένως βγει η μπάλα 1 μέτρο, & πέναλντυ πέτσινο σας έδωσαν αλλά δεν καταφέρατε να κερδίσετε, θέλατε & άλλη βοήθεια πιά ?
οχι αλλη βοηθεια, ελεος!!!

Το Δούρειο πρωτάθλημα είναι το μοναδικό το οποίο ουσιαστικά κρίθηκε απο σφάλμα διαιτητή με δεδομένο & το χρονικό σημείο που έγινε.
Ναι οντως επρεπε να αποβληθει ο Κυργιακος αλλα...
στο ιδιο ματς η κοκκινη στον καστιγιο για κλαδεμα απο πισω στον μπασινα και η κοκκινη του Γεωργατου εγιναν γαργαρα?

Στο cas δεν ήταν μόνο ο Ολυμπιακός που κατέφυγε, το έχουν επισκεφτεί πλήθος σωματείων για να λύσουν τις διαφορές τους..
Αφου εχετε την υπερομαδα και παιζετε επιθετικα και μπορειτε να κερδισετε ακομα και την διαιτησια δεν μπορουσατε να αντιμετωπισετε καποιον Βαλνερ? Να σου θυμισω δηλωση Σωκρατες'' ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ''... μμμ ναι...

Εμείς παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βάζουμε γκολ & να κερδίζουμε. Στην Ευρώπη υπάρχουν σαφώς καλύτερες επιθετικές ομάδες, σαφώς πιο καλά προετοιμασμένες & δεν τα πηγαίνουμε καλά. .
Δεν τα πηγαινετε καλα γιατι υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση απο την διαιτησια, εξω παιζουν 50-50 αντε 60-40... Οι βουτιες του Diogo δεν πιανουν εξω, οι κοκκινες του Παντου και του Αντζα δεν φοβουνται να βγουν απο το τσεπακι... Ο νομος του Καραισκακη δεν ισχυει με ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ διαιτητες, αν και με το πεναλτυ του Πατσα μου το χαλασαν λιγο...

Εσείς από την άλλη πλευρά παίζετε αμυντικά (σε σημείο αντι-ποδοσφαίρου κατά την ταπεινή μου γνώμη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) με αποτέλεσμα να καταφέρνετε να κερδίσετε σαφώς περισσότερους πόντους στην Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα δεν μπορείτε να διασπάσετε κλειστές άμυνες.
Σε αυτο θα συμφωνησω εν μερη μαζι σου φιλε μου.;)

Οπως και να εχει παντως εμεις οι δυο δεν πρεπει να μιλαμε για διαιτησια αλλα δεν μπορω να ακουω τους φιλους μου γαβρους να μιλανε ακομα για το χερι του Roberto carlos πριν απο 11 χρονια... οταν εδω περα γινονται καθε Σ/Κ εις βαρος ''μικρων'' ομαδων.
Καποτε ηταν ο Βαρδινογιαννης, τωρα ειναι ο Κοκκαλης, αλλα ο κερατας δεν το κανει με τροπο, αυτο ειναι το χειροτερο..;)

richard
20-02-09, 16:33
Της κοντής της π@#%$% οι τρίχες τις φταίνε...!!!

.....έχει να δηλώσει ο λαός της Ελλάδας!

Βρε Richard δε κοιτάτε να φτιάξετε ομάδα που θέλετε και καζούρα λέω εγώ, μπας και προπονηθούμε και εμείς σε αγώνες με καλές ομάδες..!!:Ρ...

Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος... Αυτο ειναι το πρωταθλημα στην Ελλαδιτσα μας.
Μονο που ενας απο τους τυφλους κατι λιγα βλεπει οταν περναει τα συνορα, φταιει ο αερας μηπως?:)

paidaros
21-02-09, 15:07
τα βιντεο λενε την αληθεια!!!

rWZQ5QtA4r4

Fuwav-pbYac

sZ1S8bwtB2w

kNcA9YY9OH0

(http://www.youtube.com/watch?v=kNcA9YY9OH0)

petros
26-03-09, 18:46
Επειδη αυτος που εβαλε τα βιντεακια ητανε ενα πικραμενο χανουμι

Λογικο μου φαινεται αυτο

rqvP7rh6drc

Βγαλανε και τα χανουμια γλωσσα......Ελεος.......

richard
27-03-09, 17:20
Επειδη αυτος που εβαλε τα βιντεακια ητανε ενα πικραμενο χανουμι

Λογικο μου φαινεται αυτο

rqvP7rh6drc

Βγαλανε και τα χανουμια γλωσσα......Ελεος.......

Οχι ρε Πετραν, γρια ειναι... αλλα ειναι απο τις καλες γριες...δεν ειναι ****γρια!!!
Εκτος αν λες για αυτον που το ανεβασε στο Youtube...

petros
29-03-09, 15:10
Οχι ρε Πετραν, γρια ειναι... αλλα ειναι απο τις καλες γριες...δεν ειναι ****γρια!!!
Εκτος αν λες για αυτον που το ανεβασε στο Youtube...

Ναι το ξερω οτι ο Γιαννης ειναι παλιογρια...(καθε χρονια στοχος η σωτηρια:jump1::jump1:)....
Τον αλλον ενοουσα....

paidaros
29-03-09, 18:37
http://i378.photobucket.com/albums/oo229/paidaros/sazkaarenaprague.jpg
πραγα ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
οσο για την σωτηρια πετρακη τι να κανουμε εμεις δεν εχουμε ολον τον προυπολογισμο της ελλαδος συγκεντρομενο!

richard
02-05-09, 03:23
Η ομαδα παει για το πεμπτο αστερι και το κοκκινο παραμμυθι με τους ευρωπαιους διαιτητες ελαβε τελος...
Παντως ηταν ενας φοβερος ημιτελικος, συγχαρητηρια στον ολυμπιακο για την σπουδαια αποδοση.

stilo-hraklis
02-05-09, 13:42
forzaaaaaa paooooooo reeeeeeeeee

richard
04-05-09, 00:59
Ο αρχοντας επεστρεψε στον θρονο του... τα λογια ειναι περιτα πια!

vogias
04-05-09, 03:04
Οπως λεει και ο τιτλος ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!

richard
04-05-09, 13:57
http://img13.imageshack.us/img13/8725/derbyu.th.png (http://img13.imageshack.us/my.php?image=derbyu.png)

Ειμαι ο Ριχαρδος και μολις τελειωσα...:)

paidaros
04-05-09, 15:22
συγχαρητηρια στον βαζελο!

richard
04-05-09, 16:00
Tι ηθελα και εβαλα εξωφυλλο του DERBY...

http://www.cosmo.gr/Media/Hellas/238018.html

Αισθανομαι σαν τον Μητσοτακη!

REPT1L3
04-05-09, 16:50
Δε πειράζει... Σημασία έχει άλλο! Αυτή η ομάδα που δε σταματάει να μας τρελαίνει!!!

ngtech
04-05-09, 18:52
Έτσι ρε τριφυλλάρα!

cavallino
05-05-09, 12:54
Η ομαδα παει για το πεμπτο αστερι και το κοκκινο παραμμυθι με τους ευρωπαιους διαιτητες ελαβε τελος...
Παντως ηταν ενας φοβερος ημιτελικος, συγχαρητηρια στον ολυμπιακο για την σπουδαια αποδοση.

Πράγματι φοβερός ημιτελικός & κέρδισε ο ...λίγο καλύτερος, παραδέχομαι.
Αν σε όλα αυτά υπολογίσεις & τις απουσίες μας, ε κοντά είμαστε πλέον & μάλλον από του χρόνου αλλάζουν τα πράγματα :).
Πάντως το γεγονός ότι κερδίσατε (άλλωστε 2 πόντοι ήταν αυτοί) δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε δικαίωμα να αισθανόμαστε αδικημένοι ως γαύροι για τα ελληνικά σφυρίγματα κατα καιρούς.
Και για να μην πέφτω σε επίπεδο που δεν μου αρέσει, προσωπικά πιστεύω ότι μιλάμε για 1 πρωταθλημα το οποίο θα μπορούσε να αμφισβητηθεί, καθώς στο μπάσκετ η διαφορά που έχετε είναι μεγάλη από τις υπόλοιπες ομάδες.

Εγώ πάντως χόρτασα από τα 6 (μόνο :p) που έριξε η αγαπημένη μου ομάδα στην μισητή Ρ.Μαδρίτης.

richard
25-06-09, 00:10
Επιτελους μια σπουδαια μεταγραφη ευρωπαικου επιπεδου...
Αυριο ολοι οι Παναθηναικοι αεροδρομιο στις 18.00 να το βουλιαξουμε!!!

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/242998.html

ThoDoriS
25-06-09, 00:57
Καλά όταν βουλιάζετε όλοι μαζί του χρόνου....θσ τα πούμε....

Ρε 10 τέτοιους να φέρεται ένα Κόκκαλη δεν κάνετε....δεν το καταλαβαίνετε??

TRIBAL7
25-06-09, 02:42
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!
Ετσι σας αγαπάει ο Ολυμπιακος!!!!!!
Παιχταρας παντος O Sisse!

richard
25-06-09, 10:24
Καλά όταν βουλιάζετε όλοι μαζί του χρόνου....θσ τα πούμε....

Ρε 10 τέτοιους να φέρεται ένα Κόκκαλη δεν κάνετε....δεν το καταλαβαίνετε??

Αν αναλαβει ο Παυλος να εισαι σιγουρος οτι η επομενη μεταγραφη θα ειναι ο ιδιος ο Κοκκαλης...:dildo1::dildo1::dildo1::D

ThoDoriS
29-07-09, 00:03
Σήμερα ο Παναθηναικός έχασε με 3-1 στην Πράγα.

Soul_Giannis
29-07-09, 00:15
Τι λες τωρα?Σοβαρα?Και βγηκανε οι κοτες να το φωναξουν?Αντε ρε Παιδαρε απο εδω χαμο!!!
χαχαχαχα

ThoDoriS
29-07-09, 00:25
Ναι φίλε αστα να πάνε....σαν δεν ντρέπονται λίγο...να χάνει μια ομάδα και αυτοί να χαίρονται...και τι ομάδα...

stilo-hraklis
29-07-09, 15:04
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΕΛΕΤΕ...

ThoDoriS
29-07-09, 15:51
Ναι ρε και εγώ πάω στοίχημα ότι θα περάσει...τώρα το που δεν ξέρω...στο CL ή στο Europa League....
Απο την Ευρώπη δεν θα χαθεί μην ανυσηχείς...έχει άλλη μια ευκαιρία...

stilo-hraklis
29-07-09, 20:13
φιλε εγω ειμαι αντικειμενικος...αλλα χτες επρεπε να βαλει γκολ.αλλα ο παο απο αμυνα ειναι τριπιος...ηθελα να ηξερα τι βρηκαν σε αυτον τον καντε...!!!

face
26-08-09, 08:42
Προτείνω φανταστικέ admin την αλλαγή σε ΕΛΛΑΣ "EUROPA" ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

ThoDoriS
26-08-09, 13:14
Το Ελλάς πρέπει να βγεί γιατί πολύ απλά δεν ισχύει....στην Ελλάδα είναι για να τους κερδίζουμε μόνο...

richard
26-08-09, 13:49
Ο Ολυμπιλαγος και το Αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι ...
Λογια Βικτωρα Μητροπουλου, οποτε ισχυει και το Ελλας εκτος αν μιλαμε στα χαρτια και οχι στα γηπεδα κυριε Βαλνερ!
Περα απο ολα αυτα η ομαδα δεν ειναι ετοιμη για Ευρωπη, ουτε για ευρωπα και πρασινα αλογα, με την προσθηκη ενος δυνατου αμυντικου και τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα για το Ελληνικο πρωταθλημα, μεχρι εκει.
Καλη επιτυχια σημερα με την σεριφ τσεριφ πως διαολο την λενε.

face
26-08-09, 13:59
Ο Ολυμπιλαγος και το Αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι ...
Λογια Βικτωρα Μητροπουλου, οποτε ισχυει και το Ελλας εκτος αν μιλαμε στα χαρτια και οχι στα γηπεδα κυριε Βαλνερ!
Περα απο ολα αυτα η ομαδα δεν ειναι ετοιμη για Ευρωπη, ουτε για ευρωπα και πρασινα αλογα, με την προσθηκη ενος δυνατου αμυντικου και τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα για το Ελληνικο πρωταθλημα, μεχρι εκει.
Καλη επιτυχια σημερα με την σεριφ τσεριφ πως διαολο την λενε.

και ο Καντέ τί είναι.....?

(αααααχαχαχαχα)

Είναι και το μεγαθήριο Λουκάς που κάνει και για επίθεση

(αααααχαχαχαχα)

richard
26-08-09, 14:49
Eιχε πει ο Παιτέρης οτι ο Καντε θα ειναι καλυτερος απο τον Μελμπεργκ...
(χαχαχαχα)

Ο Λουκας για οσους ειδαν μετα την μπαλα την εκπομπη, θα ειδαν οτι εγινε ενα γκαλοπ και βγηκε κορυφαιος παικτης του ΑΓΩΝΑ!!!
Τον ξεφτυλισαν τον φουκαρα.........................

stilo7
21-03-10, 22:30
Με τις υγειες σας....:bananarock2:

lakis
22-03-10, 01:42
ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!! ΚΑΛΑ ΠΑΙΞΑΤΕ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΑΛΛΑΑΑΑΑ ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕΕΕΕΕ :)

karpoutzidis
22-03-10, 15:16
χαχαχαχαχα!μονο εμεις παιξαμε εσεισ απλοσ κοιτουσατε ρειιιιιιιιιιι!!!! και ετσι ειναι αν δεν βαλεις τρως!!!το 3-0 εγινε 0-1!!τι να πεις!τωρα μας την λενε οποδοι που η ομαδα τους ειναι 3της διαλογης!!!:P

Ionio-Zante
22-03-10, 17:45
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_5335.html

Ε, όχι και τέτοιο ρεζιλίκι για ΠΑΟ, δεν αντέχεται

http://3.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/S6ZvVWtBsQI/AAAAAAACNH0/d_sfzeDiKw8/s320/%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%C F%8C%CF%82+-%CF%80%CE%B1%CE%BF.jpg (http://3.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/S6ZvVWtBsQI/AAAAAAACNH0/d_sfzeDiKw8/s1600-h/%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%C F%8C%CF%82+-%CF%80%CE%B1%CE%BF.jpg)
Τέτοιο ρεζιλίκι για τον ΠΑΟ δεν γίνεται ρε παιδιά. Να έρχεται ο Ολυμπιακός με μισή ομάδα και μισούς προπονητές και να παίρνει το παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ. Όλα ήταν υπέρ του Παναθηναικού στο ΟΑΚΑ. Τον τίτλο τον έχουν εξασφαλίσει, η ψυχολογία είναι υπέρ τους και ο Ολυμπιακός μπήκε σε εχθρικό κλίμα και με... παίχτες που ήταν στην εξέδρα να έχουν μεγαλύτερη αξία απ' όσους έπαιζαν! Δηλαδή εδώ μιλάμε για κανονικό φαρμάκωμα. Εντάξει στο τέλος μένει ο τίτλος αλλά είναι τεράστια ήττα για τον Νιόπλια και τον ΠΑΟ να χάνει από αυτό τον Ολυμπιακό.
Αν δεν είχε τις ισοπαλίες στο γήπεδο του με κάτι ομάδες που ήταν πιο πίσω βαθμολογικά θα είχε πάρει και τον τίτλο. Με ομάδα που θυμίζει περισσότερο καφενείο παρά ποδόσφαιρο.

Ναι μεν ο ΠΑΟ είχε 3 δοκάρια και ο Ολυμπιακός είχε ένα και ένα γκολ! Όμως ο πρωταθλητής ήταν ο αμυνόμενος με 60.000 κόσμου να είναι φωτιά και λαύρα.

Stilatos
22-03-10, 19:00
παιδες νταξει γαματος ο αγωνας αλλα το κριμα ειναι στην γυναικα που ακρωτηριαστηκε στα δαχτυλα απο αυτα που της πεταξαν ακουσα οτι αλλα 45 ατομα τραυματιστηκαν απο φωτοβολιδες και βεγγαλικα

karpoutzidis
22-03-10, 19:47
αυτα ειναι τα ασχημα της ελληνικης νοωτροπιας!!!