Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Γυμναστηριο & Τροπος ζωης

Sn7per
02-01-09, 21:32
Όπως λέει και ο τίτλος το γυμναστίριο και η σωστη διατροφή είναι τρόπος ζωής για ορισμένα άτομα !!!!
(οχι για εμενα πλεον)

Ποιοί από εσάς τον ακολουθείτε ?

Ποιοί έχετε πραγματικά το σώμα που θέλετε ?

Ποιοί δεν τρέφεστε με Fast Food ?

Και ποιοί πάτε γυμναστίριο ή κάνετε κάποιο άλλο άθλημα ?

Ανοίγουμε αυτο το threat (Εγω και ο Κωστας-Stilo_Make_style) μόνο και μόνο για την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα φυσικής αγωγής και διατροφής αλλά και για να δουμε την στάση σας /μας απέναντι σε μια υγειή ζώη...

:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Stilo make style
02-01-09, 21:50
Είμαι απο τους τυχέρους ( λόγο χρόνου ) που μπορούν ακολουθούν ενα υγειή τρόπο ζώης μέσω συνδιασμού διατροφής και γυμναστικής :):)
Αν και δεν είναι τόσο χρονοβόρο παρόλα αυτά λυπάμαι όταν βλέπω νέους ανθρώπους υπέρβαρους !!

Εν ολίγης μάγκες άντε όλοι μαζί στο κάψιμο :p:p

Stilatos
02-01-09, 21:50
αν και χρονια προσπαθω να φτιαξω τον εαυτο μου και να χασω καποια κιλα τους τελευταιους δυο μηνες εχω κανει πολλες αλλαγες και με καλυτερη ενημερωση και με στηριξη απο διατροφολογο.

Εχω παρει πολλα βιβλια επισης για να μαθαινω να κανω καλυτερες καποιες ασκησεις. (The Encyclopedia of Modern Bodybuilding by Arnold Swartzenneger) δεν ειναι ασχημο διοτι σου δινει 4-5 ασκησεις για καθε μυικη ομαδα και πως να τα κανεις σωστα.

Μην ξεχναμε οτι η διατροφη ειναι περιπου το 70% της προσπαθειας. Περσυ ειχα κοψει το φαι αλλα δεν ετρωγα αρκετη πρωτεινη (που βοηθαει να επουλωνει το σωμα μετα απο ασκηση) με συνεπεια μετα απο 3-4 μηνες στο γυμναστηριο να εχω προβλημα στο τεντονα στο χερι. Ειχα υπολογισει περιπου επαιρνα 60-70 γραμμαρια πρωτεινης την ημερα ενω κανονικα επρεπε να παρω τουλαχιστον 100 γραμμαρια η 120-130 αμα πηγαινα γυμναστηριο. Με συνεπεια με διατροφολογο να εχω καλυτερη οργανωση και ποσοτητας πρωτεινης (σε οποιαδηποτε φυσικη μορφη φαγητου) και της ημερες που σηκωνω βαρη να παιρνω μια δοση αμεσως μετα με whey protein isolate. Βεβαια θελει προσοχη διοτι αν παρουμε παραπανω πρωτεινη αμα δεν την χρειαζομαστε τα νεφρα και το συκωτι κανουνε υπερωριες να το βγαλουνε.

Παντως με 4-5 φορες την βδομαδα γυμναστηριο (1 ωρα αεροβια καθε φορα που παω και τρεις μερες βαζω και βαρη) εχω χασει 7 κιλα σε 5μιση βδομαδες.

Τωρα θα μας πουνε δεν κανει να κανεις βαρη αλλα πρωτα να χασεις και μετα. Αυτος ειναι ενας μυθος. Κανοντας βαρη μαζι με αεροβια βοηθαει ωστε να μην χανουμε μυικη μαζα που συνυθως συνεπαγεται με χασιμο βαρους.

Τωρα ας ελπισουμε να μην ξεφυγω απο το προγγραμα και να κρατησω την προσπαθεια.

Stilo make style
02-01-09, 21:56
'Οντος η διατροφή είναι το παν!!!
" είσαι ότι τρώς "
τα 100 γραμμάρια πρωτείνης που λές Stilate βγένουνε με ένα μέσω ώρο 3 γευμάτων την ημέρα αποροφόντας 35 γραμμάτια πρωτείνης σε κάθε γεύμα ( που είναι και το maximum)

Sn7per
02-01-09, 22:04
Παλαιοτερα μπορω να πω οτι ειχα ενα αλφα επιπεδο (117 κιλλα χειμωνα - 90 κιλα καλοκαιρι) λογω ελευθερου χρονου και πορωσης αλλα μετα με τη δουλεια στρατος και διαφορα... το σταματησα.

Εχω φτασει πλεον τα 120 κιλα (χοντρουλης δηλαδη αλλα σε λογικα πλαισια) και ειμαι σιγουρος οτι μεχρι το καλοκαιρι θα καταφερω να γινω οπως θελω στα 90 κιλα ωραιος και καλος.

Εχω να μπω σε γυμναστηριο εδω και δυο χρονια+ και σκοπευω το 2009 να κανω την αρχη.

Γυμναστηριο 4 φορες την εβδομαδα και μετα μια ωρα περπατημα εντονο εξω
(ναι εξω το θεωρω μλκια να περπαταω σε διαδρομο)...

+ Το σημαντικοτερο διατροφη φυσικα με 3000 cal περιπου...

Ειδωμεν !

Stilatos
02-01-09, 22:06
ναι πρεπει να απλωθει ολη μερα αλλα μερικες φορες μπορει να φας παραπανω απο 35 γραμμαρια. Δυο φορες την βδομαδα που τρωω ψαρι ψητο η τονο σε νερο βγαινει στα 52 γραμμαρια πρωτεινης στα 200 γραμμαρια. Η κοτοπουλο που τρωω παλι στα 200 γραμμαρια βγαινει γυρω στα 44 γραμμαρια πρωτεινη.Αναγκαστηκα τρωω τοσο πολυ διοτι ειναι το κυριως γευμα μου εκεινες της ημερες.

3,000 θερμιδες ειναι παρα πολλα αμα θες να χασεις κιλα θα κατεβεις στα 1,500 με 2,000. 3,000 παιρνουνε οι αθλητες.

Sn7per
02-01-09, 22:15
Ενας γενικος κανονας σχετικα με τον βασικο μεταβολισμο ειναι οτι καθε ανθρωπος καιει την ωρα καθησμενος σε πολυθρονα οσα κιλλα ειναι.
(για τις γυναικες -10%)

Εγω ειμαι 120 κιλα περιπου αρα καιω την ημερα περιπου 3000 cal Χωρις να κανω κατι.

Αρα και με 3000 cal την ημερα θα κραταω εναν καλο μεταβολισμο και θα εχω και αρνητικο ισοζυγιο θερμιδων, αργοτερα εννοειται οτι θα μειωθουν οι προσλαμβανομενες θερμιδες.

Δεν χρειαζονται βιαστικες κινησεις οταν προκειται για αρχη, ειναι οπως καποιος που θελει να μαυρισει, αν κατσει στον ηλιο απο την πρωτη μερα 5 ωρες, θα κοκκινισει μονο, ενω σιγααααα σιγαααααα θα μαυρισει και θα γινει οπως πρεπει.

Απο τα γλυκα και τις μ@λακιες αν παω στις 2000 πιθανον να φρικαρει ο οργανισμος μου.

Stilatos
02-01-09, 22:23
πηγαινε παρε μια ηλεκτρικη ζυγαρια εχουνε πεσει πολυ οι τιμες μπορεις να βρεις μια καλη ηλεκτρικη που σου κανει λιπομετρηση (εγω πηρα με 40 ευρω), ποσοστο μυης, και θερμιδες που καις να διατηρησεις το βαρος. Ειναι αρκετα ακριβες οπως διαπιστωσα με την επαγγελματικη που εχει η διατροφολογος που εχω για να μαντεψω με ποσο ειμαι εγω θα σου ελεγα οτι για να διατηρησεις το βαρος σου θα πρπει να καταναλωσεις γυρω στα 2,300-2,500 θερμιδες. Παρτο και θα δεις θα επλαγεις ποσο διαφορετικα ειναι τα πραγματα.

ΑΑΑΑΑΑ και μην πατε με αυτην την ηλιθια φορμουλα και υπολογισμο που ειναι σε πολλες ελληνικες ιστοσελιδες στο ιντερνετ και που ακολουθουνε και οι παλιοι διατολογοι, με βαση υψος και τα λοιπα σου λεει ποσο πρεπει να εισαι αυτο ειναι βασισμενο σε δεδομενα του 60 που ητανε αλλιως τοτε. Απλως παρτο σαν ενδειξη. Τωρα πια ειναι πιο σωστο να μετρανε ποσοστο λιπους.

Stilo make style
02-01-09, 22:27
Για να κανεισ σωστή λιπομέτριση θέλει να την κάνεις πρωί και να μην έχεις φάει για τουλάχιστον 12 ώρες τπτ

Stilatos
02-01-09, 22:29
και να εχουνε περασει δεκα λεπτα που εβγαλες παπουτσια η καλτσες διοτι η παραπανω υγρασια θα επηρεασει την μετρηση

Sn7per
02-01-09, 22:32
Εδω διαφερουν οι αποψεις μας και για να απαντησω θα μου παρει μια ολοκληρη εκθεση και δε θελω :P

Να πω μονο οτι και μια γυναικα 180 κιλλα με 15.000 cal δεν παχαινει.

Εχω ζυγαρια τετοια απλα μετα απο τοσα χρονια, κοιταω στον καθρευτη σαν συμειο αναφορας - βελτιωσης...

(η ζυγαρια που λες συγκεκριμενα νομιζω μπερδευεται με τα υγρα του σωματος που δεν ειναι λιπος... Ειναι ομως μια αααααλλη μεγαλη εκθεση)

χεχεχεχεχεχεχεχε Στο thread μου δεν θελω αντιπαραθεσεις ! ! !

Stilo make style
02-01-09, 22:33
Stilate ποιά Whey έχεις πάρει γτ έχεις μια προσφόρα 10LB 99euro ?:confused:

παντελης
02-01-09, 22:39
ασχολουμε χρονια με το γυμναστιριο και σε φαση γραμωσεις ειχα φτασει 11% το συνηθες νουμερο ειναι 18-20% με σωματικο βαρος 90 κιλα και ηψος 1,80 .

δεν εχω σκοπο να σταματησω μιας και ειναι τροπος ζωης το προγραμα ειναι απλο
δευτερα στηθος τρικεφαλο
τριτη πλατη δυκεφαλοι
τεταρτη κενο
πεμπτη ομοι πηχοις
παρασκευη ποδια
σαββατοκυριακο ξεκουραση
εδω και 5,5 χρονια δεν εχω παρει συμπληρωματα διατροφης γιατι δεν μου εφταναν τα ευροπλουλα να φτιαχνω το Abarth μου και το σωμα μου τωρα που τελειωνει σιγα σιγα κατι καλο θα φτιαξω μεχρι το καλοκαιρι .

Stilo make style
02-01-09, 22:42
Παντελή οκ όλα αλλά άμα κάνεις πλάτι σε πολλές ασκήσεις πιάνοντε και οι 2 κέφαλοι οπότε σκέψου να κάνεις
πλάτι-3κεφαλους
στιθος-κεφαλους ( γτ και στο στίθος συμετέχουν οι 3 κεφαλοι)
:D:D

Sn7per
02-01-09, 22:45
Εχει πολλες προσφορες ρε αλλα μη κοιτας τοσο ρε Κωστα το whey ζωικη πρωτεινη να εχει και εισαι οκ.

Οι θερμιδες που καιμε την ημερα ειναι (βασικος μεταβολισμος + δραστηριοτητες) απο αυτο αν λαμβανεις λιγοτερες θερμιδες χανεις λιπος... Απλα πραγματα

1 κιλλο λιπους = 7700 θερμιδες.

Απλως σε μια ζυγαρια δεν μπορεις να το μετρισεις τι εχασες (σε μια ημερα πχ) διοτι στη ζυγαρια παιζει και ο παραγοντας "υγρα" τα οποια μπορει να αυξομειωνονται (ακομα και σε μια μερα) αναλογα με το αλατι που τρως η τους υδατανθρακες η και αλλους παραγοντες.

Αν προσεξεις Κωστα οταν ξυπνας το πρωι μπορεις ποιο ευκολα να πιασεις τους κυλιακους σου...
Η οι φλεβες φαινονται καλυτερα...
Αυτο γινεται γιατι το πρωι εχει το δερμα λιγοτερα υγρα.
(8 ωρες να φας αλατι η υδατανθρακες). ! ! !

Stilatos
02-01-09, 22:49
το ποσοστο λιπος το υπολογιζει περνωντας παρα πολυ μικρο ρευμα 1.5 βολτ απο το ενα ποδι στο αλλο και το λιπος μειωνει το σημα και το υπολογιζει. Οπως σου ειπα με το επαγγελματικο μηχανημα της διατροφολογου ειναι αρκετα ακριβες. Εκτος αν θες να το κανεις με τον παλιο τροπο. Ζυγισμα κανονικα και μετα ζυγισμα ενω εισαι σε νερο (μιας και το λιπος επιπλεει).

Πηρα την Optimum Nutrition 100% Gold Standard Whey μιας και εφαγα ολο το νετ να βρω μια καλη (εχω αυτην την ψυχωση να μαθω τα παντα για κατι που παω να αγορασω η να κανω) ειναι γυρω στα 24 γραμμαρια πρωτεινη το scooup με 120 θερμιδες και μηδεν λιπος. πηρα το 5.15 pounds (2.3 κιλα) στα 69 ευρω. το 10 Lb ειναι προσφορα στα 99 ευρω απο x-treme stores. Η μαλακια ειναι φερνουνε μονο το gold standard ενω θα προτιμουσα το 100% Natural διοτι θελω να αποφυγω τις τεχνητες γευσης που εχει η GOLD. Η αλλη χαζομαρα ειναι δεν μπορω να φερουνε οι γονεις μου απο αμερικη τα κρατανε στο τελωνειο χρειαζονται εγκριση εοφ (που το θεωρω μαλακια μιας και το whey ειναι ουσιαστικα το παρατημενο γαλα που χρισιμοποιουνε αφου φτιαξουνε τυρι)

Συμπληρωμα διατροφης δεν χρειαζεσαι μπορεις να το παρεις και με κανονικο φαι αλλα επειδη εγω παω αργα το βραδυ γυμναστηριο μιας και τελειωνω 8 η ωρα απο δουλεια το να φτιαξω καμια μπριζολα η κανενα κοτοπουλο και να περιμενω να γινει παει πολλη ωρα. Ετσι πινω ενα shake και τρωω μια σαλατα.

Stilo make style
02-01-09, 22:57
+ το θέμα του κόστους άμα κάτσεις και υπολογίσεις πόσα γεύματα βγάζεις με ένα τσουβαλάκι και πόσα λεφτά θες

Υ.Γ Αν και εγώ προτιμώ να πέρνω την πρωτεινή απο τις τροφές

Stilatos
02-01-09, 22:58
καλα κανεις αν βαριεσαι χτυπας ενα κουτακι τονο σε νερο και μπαμ 24 γραμμαρια πρωτεινη.

Sn7per
02-01-09, 23:00
το ποσοστο λιπος το υπολογιζει περνωντας παρα πολυ μικρο ρευμα 1.5 βολτ απο το ενα ποδι στο αλλο και το λιπος μειωνει το σημα και το υπολογιζει. Οπως σου ειπα με το επαγγελματικο μηχανημα της διατροφολογου ειναι αρκετα ακριβες. Εκτος αν θες να το κανεις με τον παλιο τροπο. Ζυγισμα κανονικα και μετα ζυγισμα ενω εισαι σε νερο (μιας και το λιπος επιπλεει).

Ναι ρε το ξερω ! Τετοιες ζυγαριες υπαρχουν εδω και χρονια αλλα μπερδευονται με τα υγρα, σου λενε λυπος, μυς, τα υγρα πανε στους μυς νομιζω.
(το νερο ειναι καλος αγωγος του ηλεκτρισμου...)

Απ οσο ξερω η ποιο ακριβης μεθοδος ειναι του Αρχιμυδι αυτη με την μπανιερα.

(Η ιστορια που επρεπε να βρει ο αρχιμηδης αν το Στεμα του βασιλια ειναι ολοκληρο χρυσαφι Η αναμεμειγμενο με ασιμι, και αφου ο χρυσος εχει διαφορετικο βαρος με το ασιμι το εβαλε σε μπανιερα και το βρηκε)

Υπολογιζουν στο καλυτερο δυνατο ποσο ογκο εχει ο σκελετος και τα εντοσθια σου... και επειδη το λυπος με ιδια μαζα ειναι ποιο ελαφρυ βρισκουν ποσο μυς και ποσο λιπος εχεις !

Αυτο που λες μεσα στο νερο δε το ξερω !

Τεσπα, εγω θα ελεγα οτι ειναι ποιο σωστο να επικεντρωνομαστε στον καθρευτη ειναι οτι καλυτερο !

Stilatos
02-01-09, 23:02
εξαρτατε αν ειναι ακριβη. με το 5.3 κιλα που πηρα μου βγαζει γυρω στα 180 scoops στα 69 ευρω. πες οτι την παιρνω 4 φορες την βδομαδα μετα το γυμναστηριο αρα μου κραταει μηνες.

Stilatos
02-01-09, 23:04
το ιδιο λεμε και δεν καταλαβαινεις. Παλια για να μετρησουνε το ποσοστο λιπος σε μετραγανε με μια κρεμαστη ζυγαρια κανονικα και μετα κρεμαστος αλλα ολος μεσα σε νερο. Η διαφορα στα κιλα ειναι το λιπος που εχεις μιας και το λιπος επιπλεει.

Stilo make style
02-01-09, 23:11
εξαρτατε αν ειναι ακριβη. με το 5.3 κιλα που πηρα μου βγαζει γυρω στα 180 scoops στα 69 ευρω. πες οτι την παιρνω 4 φορες την βδομαδα μετα το γυμναστηριο αρα μου κραταει μηνες.

Μην τον ψάχνεις ο τόνος τα 190 γρ περιπου έχει 1,50 ευρό με 25,6 γρ πρωτεινής ανά 100 γρ προιόντος

Sn7per
02-01-09, 23:11
Δεν ειναι αυτη η μεθοδος του αρχιμηδη...
Αλλο λεμε .

Sn7per
02-01-09, 23:12
Απο το Lidl παιδια εχω παρει κατι φορτιγα τονο 1.10 ευρω κανουν ?

150 γραμαρια χωρις τα ζουμια 40 γραμαρια πρωτεινης, για μενα οτι καλυτερο.

Stilatos
02-01-09, 23:14
ναι ρε συ εγω που δεν παιρνω τοσο πολυ δεν με χαλαει τωρα αμα καποιος χρειαζεται πιο πολυ πρωτεινη να συμπληρωσει ισως δεν τον συμφερει.

Stilo make style
02-01-09, 23:15
Άσε που πάνω απο τα 35 γραμμάρια πρωτείνης ο οργανισμός δεν αποροφά περισσότερη σε κάθε γέυμα του !!!!
το παραπάνω γίνετε άζοτο και φευγεί υπό μορφή ούρων :)

Sn7per
02-01-09, 23:21
Λοιπον προγραμμα που θα κανω εγω:

Δευτερα- Ομοι 20 σετ συνολο
Τριτη- Πλατη 20 σετ συνολο
Τεταρτη- Ποδια 10 σετ συνολο (πολυ χαλαρα μη παρω ογκο εκει)
Πεμπτη- Στιθος 15 σετ συνολο
Παρασκευη- Χερια 20 σετ συνολο (βαρια βαρια)

Πλατη και στιθος εναλαγες μπορει δηλαδη τριτη στιθος και πεμπτη πλατη.

Stilo make style
02-01-09, 23:27
Το δικό μου πρόγραμμα ειναι :
Δευτέρα : Πλάτι-3κεφαλοι ( 20 και 10 σετ)
Τεταρτη : Στίθος -2 κεφαλοι ( 20 και 10 σετ)
Παρασκευη : Ομοι-τραπεζοΐδοις ( 20 και 10 σετ)
Κυριακοι : Χερια ( δεν είναι στάνταρ η Κυριακή)

:cool::cool::cool::

Υ.Γ για τα πόδια παίζω πολύ basket :D

Stilatos
02-01-09, 23:28
δεν ειναι ακριβως σωστο συμφωνα με μελετες που ειδα στην ιστοσελιδα του παγκοσμιου οργανισμου υγειας αυτο που λες μπορει και ο οργανισμος σου να αποροφησει και 200 που λενε γραμμαρια πρωτεινη σε ενα γευμα απλως πρεπει να το συνηθισει ο οργανισμος. Αμα εκει που ετρωγες 20 γραμμαρια σε καθε γευμα πας να φας 200 εννοειται ο οργανισμος θα το πεταξει απου εχει συνηθισει τα 20. Ποιο σωστο ειναι να κρατας μικρες αλλαγες στα παντα απο γυμναστικη και διατροφη διοτι ξαφνικα πραγματα δεν θα γινει τιποτα.

Sn7per
02-01-09, 23:35
Η αληθεια ειναι οτι σε καθε περιπτωση πριν γινει αζωτο η πρωτεινη τσεκαρει ο οργανισμος αν χρειαζεται υδατανθρακες για ενεργεια,

και αν εχει προβλημα μετατρεπει την πρωτεινη σε υδατανθρακα, αν δεν εχει προβλημα και τρως σωστα τοτε φευγει με τη μια. (η παραπανισια)

Το ιδιο και με το λιπος, αν δεν παιρνεις λιπος απο την διατροφη, μετατρεπεται η πρωτεινη σε λιπος...

Και οταν μιλαμε για πρωτεινη μη ξεχναμε οτι και αυτη τη στιγμη εχουμε αποθηκευμενη πρωτεινη στο σωμα μας... ΤΟΥΣ ΜΥΣ !

Οπως και λιπος στο δερμα μας...

Οπως και κατι μικρα αποθεματα υδατανθρακα στο σικωτι και τους μυς μας...

Stilo make style
02-01-09, 23:40
Sn7per και Stilate πόσα κιλά είστε ?
απλά μιας που αρχίσαμε περί διατροφής εγώ για παράδειγμα 87 kg 1,87 με λίπος λίγο κάτω του φυσιολογικού :)

Sn7per
02-01-09, 23:43
Εγω δεν εχω προβλημα να πω σιγα... 90 ειμαι... χαχαΧΑχααχΧαχαχΑΧαχα

120 ρε οπως οταν ημουν σε φορμα μονο που τωρα δεν κανω παγκο 2 φορες τα κιλα μου lol

Και εχω και μια κοιλια ισα με απεναντι
(μη βλεπεις που οταν περναει γκομενα την ρουφαω)

mpoykovi
03-01-09, 00:03
εσυς που ξερετε ποιο πολλα ειμε 49 χ 167 κ73 κιλα παω το πρωι 9-10 στο γυμναστηριο κ κανω μιση ωρα διαδρομο κ μετα καποιες ασκησεισ εχετε να μου προτεινετε κατι

Sn7per
03-01-09, 00:13
Οτι πει ο γυμναστης και λογικη διατροφη !

Στο αλατι προσοχη μην καταναλωνεις πολυ.... τι αλλο....

Αν πεις τι θελεις ακριβως να πετυχεις... θα παρεις απαντησεις απο τα παιδια !

Stilatos
03-01-09, 00:16
Γενικως ποτε τρεξιμο στο διαδρομο μην εχετε μελλοντικα προβληματα με γονατα. Απλως γρηγορο περπατημα. Επισης ξαπλωτο ποδηλατο και ελλιπτικο δεν επιβαρυνει τα γονατα.

Αν πας καθε μερα η μιση ωρα ειναι μια χαρα αν πας 3-4 φορες την εβδομαδα θα σου προτεινα μια ωρα διαδρομο η κανε μιση ωρα διαδρομο και μιση ωρα ποδηλατο η ελλιπτικο.

Ασκησης αναλογα τι χρειαζεσαι να φτιαξεις στο σωμα σου, αν θες αυτο θα στο πει ο γυμναστης λογικα.

Stilo make style
03-01-09, 00:24
Αμά θέλετε για απόλεια βάρους θα κάνετε διάδρομο περπάτιμα γιατι το λίπος για να καεί θέλει αρκετό οξυγόνο άρα άμα λαχανίαζετε δεν είναι καλό και μπορείτε να κάνετε και τις βασικές ασκήσεις προσαρμογής για πλάτι-στίθος-2 κέφαλους-3 κέφαλους αλλά με λιγότερα κιλά και αρκετές επαναλίψεις και ποδίλατο και ελιπτίκο αλλά θα επιδιόκετε να μην λαχανιάζετε !!!!

Sn7per
03-01-09, 00:28
Αμά θέλετε για απόλεια βάρους θα κάνετε διάδρομο περπάτιμα γιατι το λίπος για να καεί ΔΕΝ θέλει αρκετό οξυγόνο άρα άμα λαχανίαζετε δεν είναι καλό και μπορείτε να κάνετε και τις βασικές ασκήσεις προσαρμογής για πλάτι-στίθος-2 κέφαλους-3 κέφαλους αλλά με λιγότερα κιλά και αρκετές επαναλίψεις και ποδίλατο και ελιπτίκο αλλά θα επιδιόκετε να μην λαχανιάζετε !!!!

better !

Μαθητη μου ! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Stilatos
03-01-09, 00:34
εγω κανω

1μερα
40 λεπτα αεροβιο
στηθος δικεφαλους
20 λεπτα αεροβιο

2 μερα
40 λεπτα αεροβιο
ποδια ωμοι
20 λεπτα αεροβιο

3 μερα
1 ωρα αεροβιο

4 μερα

40 λεπτα αεροβιο
πλατη
τρικεφαλοι
20 λεπτα αεροβιο

και αν κανω 5μερα παλι χωνω μια ωρα μονο αεροβιο

Sn7per
03-01-09, 00:38
Τι αεροβιο ??? Ποδηλατα και τετοια ?

mpoykovi
03-01-09, 00:46
παιδια ευχαριστω να χασω 4 κιλα κ ναδιατηρηθω γιατι ειμε 49χ και τα χρονια περναν κ αφηνουν σημαδια ετσι αμα αφησισ το σωμα αστα να πανε

Sn7per
03-01-09, 00:49
Εδω μιλαμε για τρελα 3ψιφια νουμερα.. τι ειναι 4 κιλλα !

mpoykovi
03-01-09, 00:51
εινε πως αισθανεσε κ θεληση να υπαρχει

Stilatos
03-01-09, 00:55
κανω ελειπτικο ποδηλατο και διαδρομο αναλογα τι εχω ορεξη.

Πριν δώσουμε τον ορισμό της αερόβιας γυμναστικής, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι αερόβια άσκηση δεν είναι μόνο το aerobic, που γίνεται μέσα στις αίθουσες των γυμναστηρίων, με τη συνοδεία μουσικής και με συγκεκριμένα βήματα, που θυμίζουν περισσότερο χορευτικές κινήσεις. Aυτό είναι ένα από τα πολλά είδη που υπάρχουν και το οποίο προσαρμόστηκε για να εξυπηρετήσει τα άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν κάποιο από τα υπόλοιπα είδη αερόβιας προπόνησης.

TI EINAI: Aερόβια άσκηση είναι κάθε άσκηση στην οποία κινούνται ρυθμικά και επαναλαμβανόμενα μεγάλες μυϊκές ομάδες του σώματος, με συνέπεια την ταχύτερη καύση θερμίδων, που ευνοεί περισσότερο την προσπάθεια να χάσετε βάρος. H αερόβια άσκηση περιλαμβάνει κάθε δραστηριότητα που αυξάνει την πρόσληψη οξυγόνου και τους κτύπους της καρδιάς. Mε την έναρξη της άσκησης η πρόσληψη οξυγόνου αυξάνεται με γρήγορο ρυθμό, έως ότου σταθεροποιηθεί σ’ ένα επίπεδο, ανάλογα με την ένταση της άσκησης.

Γιατί αυτή η άσκηση και ποια τα οφέλη της;
•Για τη βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης. •Για τη βελτίωση του καρδιαγγειακού και του καρδιαναπνευστικού συστήματος. •Για τη μείωση του ποσοστού λίπους στο σώμα. •Για τη γενική υγεία και ευεξία. •Η βελτίωση που συνήθως παρατηρείται μετά από αερόβια προπόνηση 2-3 μηνών είναι της τάξεως του 15% περίπου. H αερόβια άσκηση αυξάνει την αντοχή του ατόμου και βοηθά στη μείωση του ποσοστού λίπους στο σώμα, αν συνδυαστεί με την κατάλληλη διατροφή.

Tα είδη που μπορείτε να διαλέξετε
Oι δραστηριότητες που μπορούν να ενεργοποιήσουν την αερόβια παραγωγή ενέργειας είναι αυτές που προσφέρουν χαμηλή-μέτρια ένταση και μεγάλη διάρκεια. Tέτοιες δραστηριότητες είναι το έντονο περπάτημα, το χαλαρό τρέξιμο (τζόγκινγκ), το ανέβασμα σκάλας, το ποδήλατο, η κωπηλασία, το κολύμπι, το σκοινάκι, ο χορός και κάθε μορφή ομαδικής δραστηριότητας (μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδόσφαιρο).

Ποια είναι η κατάλληλη άσκηση για σας;
•Για εσάς που μόλις τώρα ξεκινάτε: Έντονο περπάτημα, ποδήλατο και κολύμπι. Δώστε στο σώμα σας τη δυνατότητα να προσαρμοστεί σταδιακά, για να αποφύγετε έτσι μικροπιασίματα και τραυματισμούς. Aφιερώστε 30 λεπτά τουλάχιστον σε μέτριους ρυθμούς, και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.
•Για εσάς που γυμνάζεστε περιστασιακά και σταματάτε: Xαλαρό τζόγκινγκ, ποδήλατο, step, αερόμπικ στην αίθουσα, κολύμπι. Eίναι τα είδη με τις λιγότερες πιθανότητες για τραυματισμούς. Mπορείτε επίσης να ακολουθήσετε και τη διαλειμματική άσκηση, συνδυάζοντας το έντονο περπάτημα με διαστήματα χαλαρού τρεξίματος.
•Για εσάς που γυμνάζεστε τακτικά: Tζόγκινγκ, step, κωπηλασία, κολύμπι, ορειβασία, ομαδικά αθλήματα. Kαλό είναι να έχετε ποικιλία στο πρόγραμμά σας και να εναλλάσσετε τους ρυθμούς.
•Για εσάς που έχετε περιττά κιλά: Έντονο περπάτημα, κολύμπι, στατικό ποδήλατο. Mε αυτά τα είδη θα προστατέψετε τα γόνατά σας και τη μέση σας, λόγω των «χαμηλών» κραδασμών.

Ποιοι μπορούν να ασχοληθούν
Όταν η άσκηση διέπεται από κάποιους κανόνες ασφαλείας, οι οποίοι πρέπει να τηρούνται, τότε ενδείκνυται γενικά για όλους τους υγιείς ανθρώπους. Tο θέμα είναι να επιλέξετε την κατάλληλη για σας μορφή αερόβιας άσκησης και να προσαρμόσετε την ένταση ανάλογα με την ηλικία σας και τη γενικότερη κατάσταση του σώματός σας.

Πόση πρέπει να είναι η ένταση ;
O αερόβιος μηχανισμός παραγωγής ενέργειας επικρατεί σε προσπάθειες με χαμηλή ένταση και μεγάλη διάρκεια. H ένταση κατά την αερόβια άσκηση μπορεί να κυμαίνεται από 55%-75% της μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου. Aυτό μπορούμε να το προσδιορίσουμε ελέγχοντας την καρδιακή συχνότητα και χρησιμοποιώντας το γνωστό τύπο:
220 - ηλικία = 100%
Παράδειγμα: Άτομο ηλικίας 30 ετών, επίπεδο έντασης 60%. Έχουμε δηλαδή: 220 - 30 = 190 (μέγιστη χωρητικότητα).
190 x 60% = 114 καρδιακοί παλμοί ανά λεπτό.

Πόση ώρα; Πόσο συχνά;
H διάρκεια της αεροβικής προπόνησης μπορεί να κυμαίνεται από 20-60 λεπτά της ώρας. Σύμφωνα με την Aμερικανική Aθλητιατρική Eταιρεία (A.C.S.M), η αερόβια άσκηση θα πρέπει να έχει μια περιοδικότητα και να μην υπάρχουν μεγάλα διαστήματα αποχής. Έτσι, λοιπόν, μια συχνότητα 3-5 φορές την εβδομάδα από 20-40 λεπτά είναι αρκετή για να αποκομίσετε όλα τα οφέλη της άσκησης.

Πότε πρέπει να κάνω αερόβια άσκηση;
Eπειδή η καλή αρχή είναι το παν, γι’ αυτό και ένα καλό ξεκίνημα της ημέρας με πρωινή γυμναστική θα σας γεμίσει ενέργεια, θα οξυγονώσει τους μυς και τον εγκέφαλό σας και θα σας αναζωογονήσει για να συνεχίσετε την εργασία σας. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, τότε κάντε ένα διάλειμμα από τη δουλειά σας στο μέσον της ημέρας και περπατήστε για λίγο γύρω από το χώρο εργασίας ή πηγαίνετε στο κοντινότερο γυμναστήριο να ασκηθείτε. Σε περίπτωση που ούτε αυτό είναι εφικτό, τότε τη βραδινή σας προπόνηση θα πρέπει να την προσαρμόσετε σε μικρότερες εντάσεις, διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος από όλη την ημέρα. Όταν η άσκηση γίνεται αργά το βράδυ, δυσκολεύει το σώμα να «ρίξει» τους σφυγμούς και θα έχετε δυσκολίες στον ύπνο σας.

Πώς μπορούμε να κάψουμε περισσότερο λίπος;
1 Για να καταναλώσετε περισσότερες θερμίδες: Xρειάζεστε υψηλότερες εντάσεις και μεγάλη διάρκεια. H υψηλή ένταση όμως δεν μπορεί να διατηρηθεί από όλους για μεγάλο χρονικό διάστημα και εγκυμονεί κινδύνους για τραυματισμούς.
2 Για να καταναλώσετε περισσότερο λίπος: Xρειάζεστε χαμηλές-μέτριες εντάσεις και μεγαλύτερη διάρκεια. Oι προπονημένοι καταναλώνουν μεγαλύτερο ποσοστό λίπους κατά τη διάρκεια της άσκησης σε σχέση με τους απροπόνητους.

απο vita.gr

Sn7per
03-01-09, 01:05
Σωστα και απλα τα λεει το βιτα χωρις να αναλυει και καλα κανει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.!

Παντως μου φαινεται χαζομαρα να κανω ποδηλατο ενω μπορω να κανω εναν ωραιο περιπατο εξω να χαιρετησω και καναν ανθρωπο να απολαυσω την φυση ! ! !

Ο οργανισμος δε καταλαβαινει αν περπατας στο διαδρομο η στη φυση !

Μονο ενα ζευγαρι καλα αθλητικα παπουτσια χρειαζεσαι ! ! !

canonis
03-01-09, 05:23
Λοιπόν να πώ αυτό που κάνω εγώ...

Ένα μικρό intro:

Πριν 4 χρόνια ήμουν ένας 18άρης που δεν μπορούσα να κάνω ούτε μία έλξη, ούτε μία κάμψη.
Πηγαίνοντας στο πανεπιστήμιο πήρα την απόφαση και άλλαξα τη ζωή μου.
Ξεκίνησα καθημερινό γυμναστήριο (τρέξιμο και βάρη).
Αρχισα και έτρωγα υγιεινά (πάντα υπήρχε τόνος και στήθος κότα στο σπίτι).
Έφτασα τα 82 κιλά και με ένα σώμα που μου άρεσε πολύ...
Μετά απο μερικούς μήνες νομίζω τα είχα καταφέρει καλα...

Πλέον και αφου σταματησα το γυμναστηριο έφτασα να έρθω Αυστραλία 110 κιλά.
Μετά απο ένα μήνα δοκιμάζοντας ( KFC, Hungry Jacks, Mac, και ότι βάλει ο νους σας) έφτασα τα 115 κιλα.

Έχει ένα μήνα όμως που δουλεύω σα σκυλί και έπεσα στα 100 κιλά ( μου πήρε περίπου εναμησι μήνα - κακό μαλλον να χάνεις γρήγορα κιλά).
Επίσης έχω ξεκινησει κολυμβητήριο κάθε μέρα μια ώριτσα.
Δύο φορές τη βδομάδα βάρη και that's it.

Ελπίζω μέχρι να μας τελειώσει το καλοκαίρι εδώ να φτάσω τα 90...

Ένα πράγμα όμως έχω μάθει...
Αν δε πεινάσεις δεν αδυνατίζεις!!!

Sn7per
03-01-09, 05:46
Ένα πράγμα όμως έχω μάθει...
Αν δε πεινάσεις δεν αδυνατίζεις!!!

Αυτο δε το πιστεψα ποτε φιλε μου, καλυτερο θα ηταν το

"Αν δε αλλαξεις μυαλα δεν αδυνατιζεις".

Με ενα σωστο τροπο ζωης και σωστο τροπο διατροφης μπορεις να εισαι χορτατος και να αδυνατιζεις και να εχεις και καλη υγεια !

Οποιος το πιστεψει αυτο τοτε δεν εχει λογο να αδυνατισει διοτι τι θα κανει υστερα μια ζωη θα πειναει ?

Απλως αντι να φας ξερω γω 3 σουβλακια βραδυ πριν κοιμηθεις φαε ενα γιαουρτι και καμια φριγανια... Η κανα φρουτο.

Αν πεις μια μερα.... ΤΕΡΜΑ η ζαχαρη, οτι εχει ζαχαρη δε θα το τρωω θα πεινασεις ? Οχι βεβαια !

Τερμα οτι ειναι τηγανιτο θα πεινασεις ?

Αν πεις μια μερα... ΤΕΡΜΑ το ασανσερ απο δω και περα απο τις σκαλες ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ θα κουραστεις ? Οχι βεβαια !

Ειναι στον τροπο που επιλεγεις να ζεις...

Υγ. ποιος μιλαει τωρα θα μου πεις... που ειμαι χειροτερος απ ολους LoL

DontMKsense
03-01-09, 05:46
χεχεχεχεχεχεχεχε Στο thread μου δεν θελω αντιπαραθεσεις ! ! !

Καλά μωρέ δεν θα γράψω..πω πωω..πως κάνεις έτσι..

canonis
03-01-09, 06:32
Αυτο δε το πιστεψα ποτε φιλε μου, καλυτερο θα ηταν το

"Αν δε αλλαξεις μυαλα δεν αδυνατιζεις".

Με ενα σωστο τροπο ζωης και σωστο τροπο διατροφης μπορεις να εισαι χορτατος και να αδυνατιζεις και να εχεις και καλη υγεια !

Οποιος το πιστεψει αυτο τοτε δεν εχει λογο να αδυνατισει διοτι τι θα κανει υστερα μια ζωη θα πειναει ?

Απλως αντι να φας ξερω γω 3 σουβλακια βραδυ πριν κοιμηθεις φαε ενα γιαουρτι και καμια φριγανια... Η κανα φρουτο.

Αν πεις μια μερα.... ΤΕΡΜΑ η ζαχαρη, οτι εχει ζαχαρη δε θα το τρωω θα πεινασεις ? Οχι βεβαια !

Τερμα οτι ειναι τηγανιτο θα πεινασεις ?

Αν πεις μια μερα... ΤΕΡΜΑ το ασανσερ απο δω και περα απο τις σκαλες ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ θα κουραστεις ? Οχι βεβαια !

Ειναι στον τροπο που επιλεγεις να ζεις...

Υγ. ποιος μιλαει τωρα θα μου πεις... που ειμαι χειροτερος απ ολους LoL

Κοίτα εν μέρει έχεις δίκιο...

Ναι κουράζομαι όταν ανεβαίνω σκάλες...
Ναι θα συνεχίσω να πεινάω αν φάω ένα γιαύρτι αντί 3 σουβλάκια...

Ο συνδυασμός πείνας και αλλαγής μυαλών είναι αυτό που χρειάζεται!!!

lakis
03-01-09, 11:57
εγω παντος ειμαι τρελαμενοσ με το γυμναστηριο αν δε παω δε μπορω...

Stilo make style
03-01-09, 13:17
εγω παντος ειμαι τρελαμενοσ με το γυμναστηριο αν δε παω δε μπορω...

Διατροφή ? γιατί το 70-80% του αποτελέσματος είναι μια σωστή διατροφή

paidaros
03-01-09, 14:35
μπα λογω δουλειας δεν προλαβαινω να παω γυμναστηριο!
αλλα ειμαι 1,90 με 98 κιλα.
αν προσεξεις λιγο το στομα στο θεμα φαγητου καταφερνεις να χασεις κιλα χωρις να σου βγει ο κουκος αηδονι

lakis
03-01-09, 15:19
εγω φιλε μου δε κανω κ τρελη διατροφη το καλοκαιρι μονο.απλα παιρνω πρωτεινη κ αμινοξεα παλιοτερα ειχα παρει κ βλακιεσ βεβαια ημουν διπλος αλλα ειναι οτι χειροτερο κ αν τα κοψεισ πανε χαμενα τα λεφτα σου αλλα κ η υγεια σου...βεβαια η διατροφη ειναι πολυ σημαντικη το παν αν μπορεισ ομωσ να την τιρησεις...

Stilatos
03-01-09, 15:58
lakis δωσε λιγο προσοχη πως γραφεις διοτι τυφλωνεται ο αλλος. Αναμεσα στο Q και το Ε ειναι το ς

Stilo make style
03-01-09, 16:03
εγω φιλε μου δε κανω κ τρελη διατροφη το καλοκαιρι μονο.απλα παιρνω πρωτεινη κ αμινοξεα παλιοτερα ειχα παρει κ βλακιεσ βεβαια ημουν διπλος αλλα ειναι οτι χειροτερο κ αν τα κοψεισ πανε χαμενα τα λεφτα σου αλλα κ η υγεια σου...βεβαια η διατροφη ειναι πολυ σημαντικη το παν αν μπορεισ ομωσ να την τιρησεις...

Ούτε εγώ είμαι υπέρ των συμπλιρωμάτων και προσπαθώ να πέρνω όσο το δυνατόν περισσότερη πρωτεινή κτλπ από την τροφη μου χωρις Whey κτλπ όπως και κρεατίνες και τέτοια αλλά το να κάνεις μια σωστή συντήρηση τόσο στην διατροφή όσο και στην ασκηση για να μην χάσεις δεν είναι και τόσο δυσκολο

lakis
03-01-09, 16:07
lakis δωσε λιγο προσοχη πως γραφεις διοτι τυφλωνεται ο αλλος. Αναμεσα στο Q και το Ε ειναι το ς

το ξερω αυτο εχω χρονια υπολογιστη αφου το λες εσυ πρεπει να το τηρισω δε μπορω να καταλαβω το στυλ μερικων το λες ως φιλικη συμβουλη η μου τη λες κανεις δεν μουπε οτι τον τυφλωσε θα μπορουσες τις παρατηρησεις να τις στελνεις με πμ κ οχι εννοποιο ολον δεν φαινεται ξερεις ωραιο φιλε μου εμενα προσοπικα με πειραζει πολυ αυτο.

Stilatos
03-01-09, 16:24
στο λεω φιλικα δεν χρειαζεται να θιγεσαι αμεσως. Πιστεψε με εμενα χιλιες φορες με βολευει να γραφω greeklish αλλα για σεβασμο αλλον προσπαθω και κανω μια προσπαθεια να γραφω ελληνικα. Δεν στελνω πμ διοτι εχω προσεξει οτι κανεις δεν δινει σημασια (απο αλλους που ειχα κανει παρατηρηση)

Stilatos
03-01-09, 16:27
To whey ειναι το πιο υγιηνο μιας και το whey ειναι ουσιαστικα το περισευμενο γαλα απο κατασκευη τυριου και μιας και ολο το λιπος πηγε στο τυρι εχει μηδεν λιπος και ολο το καλο της πρωτεινης του γαλακτος. Whey εχει και το κανονικο γαλα αλλα σε ποσοστο μονο 2% ουσιαστηκα θα πρεπει να πιεεις καμια 10ρια ποτηρια να παρεις την ποσοτητα. Το πουλανε ακομα και σε μαγαζια με βιολογικα προιοντα η προιοντα υγειας.

Κρεατινες και τετοια δεν τολμαω να δοκιμασω διοτι ειναι γεματα χοληστερινες και επισης κατι αλλες πρωτεινης με βαση τα αυγα ειναι επισης τιγκα.

Sn7per
03-01-09, 23:48
To whey ειναι το πιο υγιηνο μιας και το whey ειναι ουσιαστικα το περισευμενο γαλα απο κατασκευη τυριου και μιας και ολο το λιπος πηγε στο τυρι εχει μηδεν λιπος και ολο το καλο της πρωτεινης του γαλακτος. Whey εχει και το κανονικο γαλα αλλα σε ποσοστο μονο 2% ουσιαστηκα θα πρεπει να πιεεις καμια 10ρια ποτηρια να παρεις την ποσοτητα. Το πουλανε ακομα και σε μαγαζια με βιολογικα προιοντα η προιοντα υγειας.

Κρεατινες και τετοια δεν τολμαω να δοκιμασω διοτι ειναι γεματα χοληστερινες και επισης κατι αλλες πρωτεινης με βαση τα αυγα ειναι επισης τιγκα.

Να τα παρουμε απο την αρχη τα πραγματα, Το ποσο θρεπτικη ειναι μια πρωτεινη εχει να κανει με τις ποσοτητες των αμινοξεων που περιεχει.
(τα αμυνοξεα ειναι κατι αλυσιδες οπως το DNA απο τα οποια αποτελειται η πρωτεινη)

Τωρα... οι φυτικες πρωτεινες πχ δεν ειναι καλες γιατι δεν ειναι "πληρης" που λεμε, δηλαδη ΔΕΝ εχουν οοολα τα αμινοξεα. (λειπουν αρκετα για την ακριβεια απο τα 22 που υπαρχουν) βαριεμαι να μετραω μπορει να ειναι και παραπανω.

Οποια πρωτεινη ειναι ποιο κοντα στις διατροφικες αναγκες του ανθρωπου και δεν χρειαζεται "μετατροπες" (απο τον οργανισμο) για να μεταβολιστει ειναι καλυτερη.

Η καλυτερη λοιπον... περα απο το ανθρωπινο κρεας (που ειναι αδυνατο να φαμε)
ειναι η...

Whey !!!

εχει και το κανονικο γαλα αλλα σε ποσοστο μονο λιγο-% και το υπολοιπο ειναι πρωτεινη λακτοζης, που ειναι Ζωικη πρωτεινη (καλη δηλαδη) αλλα... οχι και Τοοοοσο καλη.

Με καποιο τροπο την απομονωνουν απο το υπολοιπο γαλα (τη whey απο την... λακτοζης) και μας την προσφερουν, απλα για τις επεξεργασιες που χρησιμοποιουν ειναι ενα αααλο μεγαλο κεφαλαιο...

Γενικως οταν βλεπετε (ψυχρη επεξεργασια η κρυογενικη ξερω γω πως τις λενε μπλα μπλα μπλα) ειναι καλυτερα γιατι ετσι καποια ευαισθητα αμινοξεα δεν καταστρεφονται απο τις μεγαλες θερμοκρασιες.

Ολα αυτα βεβαια συμβαινουν στο κεφαλαιο "πρωτεινη" και ουδε μια σχεση εχουν με λιπος, υδατανθρακες, και φυτικες ινες. (ισως λιγο με χολιστερινη)

Η κρεατινη τωρα... ειναι ενα στοιχειο το οποιο δεν υπαγεται σε κανενα απο τα παραπανω, ΔΕΝ ειναι θρεπτικο συστατικο και υπαρχει κυριως στο κοκκινο κρεας, και δεν εχει σταγονα χολιστερινης.

Για την κρεατινη κατι που δεν ξερετε και αν ενδιαφερεστε δεν εχει σταθερο μοριο σε υγρο περιβαλον πραγμα που σημαινει οτι απο τη στιγμη που ερχεται σε επαφη με το νερο αποσυντιθεται και γινεται "κρεατινινη" η οποια αποβαλεται απο τα ουρα και κανει πολυ κακο. (γιαυτο λεγεται και μονο'υ'δατικη ή μονο'υ'δρικη...)

(οταν θελουν ας πουμε να δουνε ποσο καλα δουλευουν τα νεφρα σου μετρανε "ουρια" και "κρεατινινη" αν θυμαστε)

Δεν εχω παρει προσωπικα ποτε, μια φορα μονο νομιζω πολυ μικρος... οταν ημουν εντελως ασχετος.

Την θεωρω ανουσια και επικινδυνη κυριως...

Τωρα για την πρωτεινη αν εχετε ορεξη για διατροφες μην αναλωνεστε σε αυτα (whey, λακτοζης, αυγου, κοκκορου και λοιπα) γιατι ειναι πραγματικα χασιμο χρονου, επικεντρωθειτε περισσοτερο στο να ειναι ζωικη και σε σωστες ποσοτητες με τα υπολοιπα θρεπτικα στοιχεια και εισαστε οκ.

(σα να εχεις φιατ στιλο και να ψαχνεις να βαλεις τις ακριβοτερες ζαντες επειδη ακουσες οτι ειναι οι ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΕΣ του κοσμου !) χε χε χε χε χε

--------------------------------------------------------

Αμινοξεα μονα τους σαν συμπληρωμα

Αμυνοξυ που να αξιζει να το παρεις απο μονο του ειναι μονο η "λαμδα γλουταμινη" διοτι ειναι το μονο που μετατρεπεται σε οποιοδηποτε αμυνοξυ εχει αναγκη ο οργανισμος.

Α και το λαμδα καρνιτινη που το πλασαρουν για χασιμο βαρους...

Οποιοδηποτε αλλο αμυνοξυ παρεις σε μεγαλη ποσοτητα μπορει να προκαλεσεις ελλειψεις στον οργανισμο απο αλλα αμυνοξεα λογω των "μετατροπων" που λεγαμε παραπανω...

Αυτα... !

verone
04-01-09, 02:13
(σα να εχεις φιατ στιλο και να ψαχνεις να βαλεις τις ακριβοτερες ζαντες επειδη ακουσες οτι ειναι οι ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΕΣ του κοσμου !)

http://www.genuineperformance.net/images/bcp1qfcolor.jpg

Buddy Club P1 Racing QF 18x9 6.7 κιλά

verone
04-01-09, 02:15
Και είναι και 18 Χ 9 ίντσες που να ήταν 18 Χ 7

Sn7per
04-01-09, 02:23
Μεσα σε @υτο το μπουρδελο που τις ειδες τις ζαντες ρε Verone...
Τι ματι ειναι αυτο αετισιο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Πω πω βαριεμαι και εγω να το ξαναδιαβασω LoL...

Stilo make style
04-01-09, 02:49
Τελικά Μπάμπη βλέπω ενδιαφέρεσε έστω και έμμεσα για το γυμναστίριο που να λέγαμε για καμία σκάστρα ή κανά τελικό θα ξεκίναγκες μέχρι και κρεατίνες να πέρνεις

Υ.Γ κρίμας γιατί κάνεις κάτι το οποίο εσύ θεωρείς κατακριτέο

verone
04-01-09, 15:31
Τελικά Μπάμπη βλέπω ενδιαφέρεσε έστω και έμμεσα για το γυμναστίριο που να λέγαμε για καμία σκάστρα ή κανά τελικό θα ξεκίναγκες μέχρι και κρεατίνες να πέρνεις

Υ.Γ κρίμας γιατί κάνεις κάτι το οποίο εσύ θεωρείς κατακριτέο
Μα ποιος σου είπε ότι δεν παίρνω.
1 ½ scoop MuscleTech NitroTech Hardcore το πρωί με γάλα
½ scoop MuscleTech NitroTech Hardcore με νερο
5 γρμ Axis Labs Creatine με 2 scoop Power whey isolat σε νερό στο γυμναστήριο.

Stilo make style
04-01-09, 15:44
Μα ποιος σου είπε ότι δεν παίρνω.
1 ½ scoop MuscleTech NitroTech Hardcore το πρωί με γάλα
½ scoop MuscleTech NitroTech Hardcore με νερο
5 γρμ Axis Labs Creatine με 2 scoop Power whey isolat σε νερό στο γυμναστήριο.

Sorry αλλά άμα τα πέρνεις αυτά δεν σε βλέπω καλα !!!!!!!!!!!!

φιλικά πάντα

verone
04-01-09, 15:53
Sorry αλλά άμα τα πέρνεις αυτά δεν σε βλέπω καλα !!!!!!!!!!!!

φιλικά πάντα
Μην ανησυχείς είμαι κομπλέ κάνω κάθε 3 μήνες γενικές εξετάσεις.
Και με παρακολουθεί συγκεκριμένος Γιατρός αυτός είναι αρνητικός σε αυτό βέβαια.

Sn7per
04-01-09, 15:57
Κωστα δεν ειναι και τιποτα αυτα που παιρνει, απλα ειναι Top μαρκες απο πρωτεινη και κρεατινη...

Stilo make style
04-01-09, 16:13
Ρε Τεο πλάκα με κάνεις ???

κρεατίνη έπερνε ενα φιλαράκι για 2 + χρόνια και τα έπαιξε τα νεφρά του άσε που αφού την έκοψε δεν βλεπότανε

verone
04-01-09, 16:14
Όχι μόνο top απλά είναι οι ποιο καθαρές σε σχέση με τις άλλες αυτές μου τις σύστησε ο προπονητής της Αμερικής στο μπάσκετ σε μια αποστολή είναι οι ποιο ελεγμένες και δεν έχουν κιμωλία…
Τις ξεκίνησα αρχικά για να βάλω κιλά ήμουν 62 κιλά κάποτε και μέσα σε ένα οχτάμηνο έφτασα 87 όχι όγκο αλλά γράμμωση χωρίς καμία παρενέργεια στον οργανισμό μου με τρίμηνες εξετάσεις.
Τώρα αυτά που παίρνω είναι απλά για συντήρηση ένα διάστημα 4 μηνών το καλοκαίρι και ένα διάστημα 2 μηνών τον χειμώνα κάνω διάλειμμα.
Να σημειώσω ότι είχα παρενέργεια αν το πω έτσι στον μεταβολισμό τις διατροφής μου.

verone
04-01-09, 16:18
Ρε Τεο πλάκα με κάνεις ???

κρεατίνη έπερνε ενα φιλαράκι για 2 + χρόνια και τα έπαιξε το συκώτι του άσε που αφού την έκοψε δεν βλεπότανε
Φίλε μου εξαρτάτε πόσο παίρνει!
5 γμρ την μέρα δεν είναι πολλά στο πρόγραμμα μου με 6 μήνες διάλειμμα.
Μάλλον ο φίλος σου είδε ότι φούσκωνε και του άρεσε και μεγάλωνε τις δώσεις για να φουσκώσει ακομα ποιο πολύ και σε ποιο σύντομο διάστημα πρέπει να ειχε καμία 15 λίτρα νερό επάνω του!!!
Καθημερινά έστω και με το ζόρι πίνω το λιγότερο 3 λίτρα νερό δεν είναι αρκετά αλλά μερικές φορές προσπαθώ να πίνω παραπάνω.

Sn7per
04-01-09, 16:18
ΝΑι.... απλως να σου πω οτι αυτες οι πρωτεινες στην αμερικη (απ οσο εχω ακουσει) ειναι παρα πολυ φτινες και εδω ειναι τοσο ακριβες (της musclteck) λογω της διαφιμησης που εχουν.

Γενικως ειναι πολυδιαφημισμενες αλλα ιδιες με τις αλλες που δεν τις εχεις ακουσει και ειναι "καλες".

verone
04-01-09, 16:20
ΝΑι.... απλως να σου πω οτι αυτες οι πρωτεινες στην αμερικη (απ οσο εχω ακουσει) ειναι παρα πολυ φτινες και εδω ειναι τοσο ακριβες (της musclteck) λογω της διαφιμησης που εχουν.

Γενικως ειναι πολυδιαφημισμενες αλλα ιδιες με τις αλλες που δεν τις εχεις ακουσει και ειναι "καλες".
Εμένα μου τις στέλνουν από Αμερική 35€ τα 4 κιλά Ελλάδα γύρο στα 90€

Sn7per
04-01-09, 16:23
Ωραιος, μια που ειμαστε φιλαρακια να μου κανεις κανα κοννε ρε !

χαχαχαχαχαχαχαχα.

Να σου πω, την κρεατινη αν θελεις να την παιρνεις καλυτερα παιρνε την με δεξτροζη 70γρ (υδατανθρακας υψιλου γλυκαιμικου δεικτη), αποροφαται πολυ καλυτερα.

(θεωριτικα τουλαχιστον)

Θα το βρεις οπουδηποτε πολυ φτινο...

verone
04-01-09, 16:27
Δεν αλλάζω το πρόγραμμα είναι δοκιμασμένο από το 2006 χωρίς καμία παρενέργεια το τονίζω.

Sn7per
04-01-09, 16:36
Παρενεργειες εχουν τα φαρμακα ρε αυτα που παιρνεις ειναι εντελως αγνα.

Σα να μου λες οτι θα εχω παρενεργειες απο μια μπριζολα λολ

Stile
04-01-09, 17:09
Μόλις γύρισα από ΖΑΧΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ όπου είχα χτυπήσει 1 μερίδα γύρο με τζιτζικάκι και τα βασικά, μια μερίδα πατατούλες σε Dynamic edition, cocacola σε νέα έκδοση και κοκορετσάκι limited edition!!!
Και τώρα το μέρος της γυμναστικής...
Έφυγα από εκεί με το αμάξι και έκανα 58 χλμ. μέχρι το σπίτι μου....
Έ.... όλο και κάτι θα έχασα!!! Δεν μπορεί!!!

Sn7per
04-01-09, 17:11
AAAAAAAA ! Βγες εξω γρηγορα βρωμας κοκορετσι και εδω γυμναζομαστε !

παντελης
04-01-09, 17:18
καποιες φορες αναρωτιεμαι αν το να ποιασεις το τελειο στο σωμα σου αξιζει και φτανω στο εξης σημειο αν το κανεις για παρτη σου και για υγεια καλα κανεις αλλα δε χριαζεται και τοσο ξεσκησμα αλλα αν το κανεις για τη μοδα η για τη γκομενα απεναντι να ξερεις οτι πριν το καλοκαιρι θα τα εχεις παρατησει.
και να φαμε πρεπει και να γημναστουμε πρεπει και να κοιμηθουμε πρεπει αλλα πανω απο ολα καλα μου παιδακια να κυριαρχησουμε στη πιστα των Σερρεων πρεπει.

α'ι'ντα βουρ ολοι για τη πιστα στα σουβλακια απο κατω απο το Καφε .

Stilatos
04-01-09, 18:15
ρε μπαμπη πως καταφερες να στα στειλουνε αφου αμα δεν ειναι εγκριμενα απο εοφ δεν περνανε τελωνειο.

verone
04-01-09, 18:16
Αν θες πάρε με τηλέφωνο να σου πω.
Θες να σου φέρω.

Sn7per
04-01-09, 18:22
ρε μπαμπη πως καταφερες να στα στειλουνε αφου αμα δεν ειναι εγκριμενα απο εοφ δεν περνανε τελωνειο.

Σε δεμα δεν ελεγχονται, εχω παραγγειλει (παλαιοτερα) και hydroxicat αν το λεω σωστα με αλκαλοηδη εφεδρας μεσα τα οποια δεν εχουν εγκριθει απο κανεναν εοφ σε καμια χωρα.

lakis
04-01-09, 18:47
Σε δεμα δεν ελεγχονται, εχω παραγγειλει (παλαιοτερα) και hydroxicat αν το λεω σωστα με αλκαλοηδη εφεδρας μεσα τα οποια δεν εχουν εγκριθει απο κανεναν εοφ σε καμια χωρα.

τα hydroxigat τα επαιρνα κ εγω ειναι πολυ καλ κανουν δουλεια αλλα μου προκαλουσαν ταχυκαρδιες κ δε μπορουσα να κοιμηθω το βραδι...τα εχουν σε μαγαζια κ για να υπαρχουν ετσι φανερα λογικα καποια εγκριση θα εχουν...καθαρη πρωτεινη κ αμινοξεα....κ γυμναστηριο τιποταλλο......;)

Sn7per
04-01-09, 18:51
τα hydroxigat τα επαιρνα κ εγω ειναι πολυ καλ κανουν δουλεια αλλα μου προκαλουσαν ταχυκαρδιες κ δε μπορουσα να κοιμηθω το βραδι...τα εχουν σε μαγαζια κ για να υπαρχουν ετσι φανερα λογικα καποια εγκριση θα εχουν...καθαρη πρωτεινη κ αμινοξεα....κ γυμναστηριο τιποταλλο......;)

Οχι φιλε αν προσεξεις τωρα υπαρχουν τα hydroxigat freee ma huang...

To ma huang ειναι ενα φυτο που εχει αλκαλοηδη εφεδρας ενα συστατικο που οντως προκαλει ταχυκαρδιες αλλα αυξανει τον μεταβολισμο και κυριως... Κοβει ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ την ορεξη.

Συμφωνα με πολλες ερευνες ΔΕΝ κανει τοσο κακο η εφεδρινη σε μικρες ποσοτητες απλα υπαρχουν και μαλακες γιαυτο απαγορευτικε εδω και χρονια.

Μα χουανγκ τωρα δε βρισκεις παρα μονο αν παραγγειλεις απο site ολανδιας πχ.

Τα κανονικα hydro (τα παλια με το ma huang) δε τα βρισκεις πουθενα διοτι δεν υπαρχει εγκριση.
Οπως και κατι Stack για τους παλιους.

Αν ειχες προβλημα ταχυκαρδιας με τα Τωρινα hydro τοτε υπευθυνη ειναι η καφεινη (απο ενα φυτο που δε θυμαμαι τωρα πως λεγεται) που ειναι αρκετα δυνατη.

neuromancer
05-01-09, 03:48
Είμαι 110 κιλά και μετά από αυτά που διάβασα ότι ρουφάτε οι περισσότεροι είμαι σίγουρος ότι θα ζήσω περισσότερο από εσάς.

Με όλο το σεβασμό δηλαδή, τι πίνετε ρε σεις...........!!!!

Sn7per
05-01-09, 04:09
περα απο την κρεατινη και εφεδρινη δεν υπαρχει κατι αλλο που να βλαπτει σε αυτο το ποστ, αν το πιστευεις αυτο απλως... δε ασχολιθηκες με το αντικειμενο !

Stilatos
05-01-09, 04:23
neuromancer αμα τρως κρεας κοτοπουλο η ψαρι το ιδιο πραγμα κανουμε και εμεις σε αλλη φυσικη μορφη.

Αν δεν ξερεις κατι δεν το καταδικαζεις διοτι μετα εσυ φαινεσαι χειροτερος. Ναι καποια πραγματα βλαπτουνε αλλα η αξια αυτου του ποστ ειναι η σωστη διατροφη. Το οτι για παραδειγμα που παιρνω πρωτεινη σε αλλη φυσικη μορφη να συμπληρωση λογω γυμναστηριου και το χρειαζεται το σωμα δεν ειναι κακο.

Sn7per
06-01-09, 16:28
Λοιπον προσωπικα διαμορφωνω την διατροφη στις 2400 cal την ημερα αλλα αυτο που μου τη σπαει τωρα που θα κατευω αθηνα ειναι οτι δεν εχω διαθεσιμο γυμναστηριο και επιπλεον δεν θα μπορω να ακολουθησω διατροφη επ ακριβως !

Ρε παιδες δωστε καμια συμβουλη, στα γυμναστηρια (της αθηνας) πλεον πληρωνουν μονο με το χρονο ε ?

lakis
06-01-09, 16:33
εγω παω στα joe εχω πληρωσει χρονο....καλητερα τον χρονο...ρε παιδια η διατροφη χρειαζετε αλλα οχι κ σε υπερβοληκα επιπεδα εγω ασχολουμε χρονια με τον αθλητησμο κ σε σχολειο αθλητηκο πηγαινα κ στοιβο 6 χρονια εκανα ποτε δεν εκανα διατροφη τρελη μονο προτεινη κ αμινοξεα...κ πριν 4 χρονια full αναβοληκα μαλακια μεγγγγγγαααλη!!

Sn7per
06-01-09, 16:36
Εγω επειδη δεν ξερω αν θα παω στο συγγεκριμενο γυμν ολοκληρο χρονο και χρειαζομαι ενα μονο για καμια 10ρια μερες τι κανω ομως... αυτο ειναι το θεμα !

lakis
06-01-09, 16:39
τραβα σε καποιο κ ρωτα αν γινετε να πληρωνεις 10 μερες εγω οταν ημουν φανταρος κ ειχα εξοδο πηγαινα γυμναστηριο κ πληρωνα το μηνα ενα ποσο που αντηστηχουσε στις μερες που πηγαινα normal ποσο ομως

Stilatos
06-01-09, 20:56
ποιος το λεει μονο με το χρονο? απλως αμα παρεις ενα χρονο σε συμφερει ολα τα γυμναστηρια εχουνε και μηναια προγγραματα.

Stilo make style
06-01-09, 21:21
Mάγκες υπάρχει και η ημερίσια προπόνηση πληρώνεις απλός την ημερίσια συνδρομή

Sn7peRiNa
06-01-09, 21:23
Ναι ισχύει αυτό.. Συγκεκριμένα στα joe weider είναι 9 ευρώ η ημερήσια προπόνηση...Πιθανόν σε άλλα γυμναστήρια γειτονικά να είναι πιο φθηνή που δεν είναι "όνομα"
Και αν κανένας κάνει κολυμβητήριο στα περισσότερα είναι 5 ευρώ η ημερήσια προπόνηση..πχ στο ΟΑΚΑ

neuromancer
08-01-09, 05:05
neuromancer αμα τρως κρεας κοτοπουλο η ψαρι το ιδιο πραγμα κανουμε και εμεις σε αλλη φυσικη μορφη.
Αν δεν ξερεις κατι δεν το καταδικαζεις διοτι μετα εσυ φαινεσαι χειροτερος.

Μεταξύ σας είπατε "τι παίρνεις, θα πάθεις, κτλ" και πήρα αφορμή....

Ναι καποια πραγματα βλαπτουνε αλλα η αξια αυτου του ποστ ειναι η σωστη διατροφη. Το οτι για παραδειγμα που παιρνω πρωτεινη σε αλλη φυσικη μορφη να συμπληρωση λογω γυμναστηριου και το χρειαζεται το σωμα δεν ειναι κακο.

Εγώ στη θεση σου θα έτρωγα μια πριζόλα ακόμη... ;-)

Stilatos
08-01-09, 05:25
ναι υπαρχει ενα οριο ομως διοτι η μπριζολες και τα κοτοπουλα εχουνε λιπαρα και οταν προσπαθεις να χασεις κιλα συνχρονως δεν γινεται αυτο. Ετσι παιρνω το whey (που οπως ειπα πριν δεν ειναι τιποτα αλλο παρα το γαλα που ειναι παρατημενο απο κατασκευη τυριου ) που εχει μηδεν λιπος και φουλ στην πρωτεινη.

Sn7per
08-01-09, 11:53
Επιπλεον για να παρεις απο μια μπριζολα 30γρ πρωτεινης πρεπει να φας τουλαχιστον 3 παιρνοντας 70γρ λιπος τουλαχιστον.

Σε αρκετες ερευνες εχει αποδειχθει οτι ανθρωποι που συμπληρωνουν την διατροφη τους με πρωτεινες εχουν ΚΑΙ καλυτερη ποιοτητα ζωης αλλα ΚΑΙ ζουν περισσοτερα χρονια...

Το "τι παίρνεις, θα πάθεις, κτλ" απλως το αναλυσαμε για καποια πραγματα...

Και νερο αν πινεις πανω απο 3 φορες το βαρος σου την ημερα, παλι ζημια θα παθεις... (υπονατριαιμια νομιζω λεγεται).

Και μπριζολες να τρως για παντα καθε μερα, κατι θα παθεις... !

και επι της ευκαιριας κατι αλλο περι ΕΟΦΤ (εθνικος οργανισμος φαρμακων τροφιμων) να πω περι αμερικης, οταν κατι δεν το εγκρινει, ακομα και συμπληρωμα πρωτεινης... καλα ειναι να ΜΗ το παιρνετε.
Γιατι αυτο παει να πει οτι εχει και δραστικες ουσιες μεσα, κατι που δεν κολαει με ενα συμπληρωμα πρωτεινης...

Sn7per
09-01-09, 19:40
εγω παω στα joe εχω πληρωσει χρονο....καλητερα τον χρονο...ρε παιδια η διατροφη χρειαζετε αλλα οχι κ σε υπερβοληκα επιπεδα εγω ασχολουμε χρονια με τον αθλητησμο κ σε σχολειο αθλητηκο πηγαινα κ στοιβο 6 χρονια εκανα ποτε δεν εκανα διατροφη τρελη μονο προτεινη κ αμινοξεα...κ πριν 4 χρονια full αναβοληκα μαλακια μεγγγγγγαααλη!!

Ωραιο το Τζιμ τελικα αλλα αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι για βαρη ξοδευουν μερικα τετραγωνικα μονο ενω για τις λοιπες μλκιες που κανουν οι γυναικες 10 στρεματα.

(Α και οι γυμναστριες Ελεος :P)

παντελης
10-01-09, 01:43
δε πηραζει αρκει εκει που κανεις "αρση θανατου" να βλεπεις καπου καπου κανα στιγκακι να εξαφανιζετε αναμεσα στα μαγουλα ετσι για να περνεις δυναμη για το επομενο σετ.

stilo-hraklis
10-01-09, 01:54
εγω παιδια πηγενα 4 χρονια σερι και επερνα τα παντα εκτος απο στεροιδη...οτι αλλο υπηρχε το ειχα παρει...τιποτα δεν κανει θαυματα..μονο καλη διατροφη σκληρη προπονηση...περιτο να σας φω οτι ολα φιγαν μετα απο 2 μηνες που σταματισα...

stilo-hraklis
10-01-09, 02:00
επεισης οπιο παιδι θελει βοηθεια σχετικα με τι μπορει να παρει και τι ειναι καλυτερο για αυτον μπορω να τον βοηθησω ακομη και τι δουλεθει σε τι και πιες λεπτομεριες κανουν την διαφορα...εχω χαλασει πολλα λεφτα σε σκευμασματα...και εχω πολες καλεσ γνωριμιες...οπιος ενδιαφερεται...μπορει να μου πει...χωρις να χρειαζετε μια περιουσια για να φτασει στο επιθιμιτο αποτελεσμα....απλα θεληση..καλη προπονηση...και σωστη διατροφη

Stilo make style
12-01-09, 15:18
Γιά όσους θέλουν άμεση και πολύ σύντομη αναπλήρωση υγρών Almora ούτε Powered ούτε Gatorede ούτε τίποτα :)

Stilo make style
22-01-09, 21:47
Σαν να το ξεχάσαμε ρίξτε καμία καλή ειδέα για πρωτείνες πέρα απο τις Whey

stilo-hraklis
23-01-09, 00:48
στιλο αν θελεις πρωτεινες πες μου να σε φτιαξω...

Stilatos
23-01-09, 01:04
whey ειναι καλυτερες γενικα απο τις υπολοιπες. Αυτες απο σογια θελουνε φαουλ διοτι εχουνε αποδειχτει οτι γενικως η σογια καταστρεφει το σπερμα και τα αλλα απο αυγα δεν ειναι οτι καλυτερο. Καλυτερα whey κατα την γνωμη μου. Παρε την optimum nutritioon 100% natural gold whey που θα φερει σε ενα μηνα.

stilo-hraklis
23-01-09, 01:09
100 αρα παντελη δεν ειναι καμια...μονο στην θεωρια ολες στο 90 παιζουν εγω οταν ηθελα καθαρη επερνα απο φαρμακειο...μαζι με φαρμακεθτικη εφεδρινη για να στεγνωσω...βεβαια..αυτα ειναι για λιγους...και πιο δυσκολα

Stilo make style
28-01-09, 17:58
στιλο αν θελεις πρωτεινες πες μου να σε φτιαξω...

Ηρακλή ευχαρίστω :D:D όποτε θελίσω θα σε έχω υπόψην έισαι και 500 μέτρα απο το σπίτι μου :D:D

Sn7per
30-01-09, 22:26
Σημερα στο Γυμναστηριο επαθα πλακα, ο ρυθμος που επανερχομαι ειναι απιστευτος, καθε ευδομαδα σημειωνω διαφορα 10% σε δυναμη lol.

Τελικα ειναι αληθεια αυτο που λενε οτι επανερχεσαι πολυ ποιο ευκολα οταν ξαναρχιζεις...

Κωστα αντε κανε κανενα κονε για κανα συμπληρωμα ρε αλανι !

Εδω στο ****χωρι δεν μπορω να βρω κατι καλο !

Stilo make style
31-01-09, 03:35
Σημερα στο Γυμναστηριο επαθα πλακα, ο ρυθμος που επανερχομαι ειναι απιστευτος, καθε ευδομαδα σημειωνω διαφορα 10% σε δυναμη lol.

Τελικα ειναι αληθεια αυτο που λενε οτι επανερχεσαι πολυ ποιο ευκολα οταν ξαναρχιζεις...

Κωστα αντε κανε κανενα κονε για κανα συμπληρωμα ρε αλανι !

Εδω στο ****χωρι δεν μπορω να βρω κατι καλο !

Τεό θα μιλίσω με τον φίλο μας Ηρακλή :D:D:D

Βλέπεις θα χρειαστώ και εγώ θα σε ενημερώσω εντός των ημερών :)!!

stilo-hraklis
04-02-09, 23:06
παιδια οτι θελεται πειτε μου,..

Sn7per
21-02-09, 10:36
Ρε μλκ Κωστα που σε χασαμε εσενα !

Stilo make style
22-02-09, 10:08
Γύρο γύρο και τριγύρο σαν να είρθε ο καιρός να παραγγείλουμε κανα συμπλήρωμα

Sn7per
22-02-09, 13:58
Στις 26 ερχομαι αγορι τελικα θα προλαβουμε για καφε ?...

Αν με δεις δε θα με γνωρισεις μλκ :P

Συμπληρωμα μεσα, Εκτος απο τονους απο το lidl κοιτα και κατι γιαουρτακια της Προμελ στραγγιστα πολυ καλα !

Stilatos
22-02-09, 14:02
μην το παρακανετε με τους τονους σε νερο ειναι καργα σε νατριο

Sn7per
22-02-09, 14:05
Ειναι δυστιχως αλλα σε μονιμη βαση δεν γινεται να ψηνω καθε μερα κοτοπουλα και τετοια.

Απλως πινω πολυ νερο !

Επισης ειναι πολυ βολικοι γιατι μπορεις να εχεις στο αμαξι 5-6 και να τους φας οποτε γουσταρεις, ουτε να φοβασαι μη χαλασουν ουτε τπτ.

Sn7per
22-02-09, 14:35
Ανακαλυψα ακομα μια φορα οτι η ζαχαρη και γενικοτερα ο λιπαρος τροπος ζωης ειναι εθιστικος και αν τον απαρνηθεις για μερικες μερες, μετα σε αηδιαζει.

Κατεληξα στις 2400 kcal την ημερα (κατα προσεγγιση) και 4 κμ γρηγορο περπατημα την ημερα περα απο τις ημερησιες προπονησεις με βαρη.

Απο κιλα εχασα μονο 5 αλλα με τοσο αλατι και τετοιες προοδους σε δυναμη στο γυμναστηριο μου φαινονται υπερ αρκετα.

Σαν σημειο αναφορας της προοδου στο gym εχω τις πιεσεις παγκου οπου προχθες εκανα 115 kg (τα κιλα μου δηλαδη 8 φορες).

Θα συνεχισω ετσι ωστε σε καθε περιπτωση να μπορω να κανω τα κιλα μου 8 φορες, αλλιως δεν συμειωνεται προοδος αλλα πτωση.

Και εδω μπαινει το θεμα της χρυσης τομης θερμιδες-προοδος.
(καποιος ειπε οτι ειναι πολλα τα kcal)

Γιαυτο λεω οτι παντα πρεπει να ξεκιναμε χαλαρα και μειωνουμε οσο μας παιρνει.

Φυσικα φαινομαι σαν να εχασα 20 κιλα lol.

Σημερα που χιονιζει εξω που θα κανω τον περιπατο μου ΜΟΥ ΛΕΤΕ ???? Ε Ε Ε Ε Ε ΕΕ ????

ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΜΟΥ

Stilatos
23-02-09, 02:11
θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα κανοντας πολλα σετ με λιγοτερα κιλα με 12 επαναληψεις το καθενα.

Επισης οσο και να πινεις νερο δεν θα βοηθησει με το νατριο. Μην σου πω χειροτερα θα γινει αφου γινεται κατακρατηση υγρων. Αν φαω πανω απο 2-3 φορες την βδομαδα τονο σε κουτι εκεινη την βδομαδα μπορει να φτασει μεχρι 2 κιλα σε κατακρατηση υγρων.

http://www.nutritiondata.com/facts/finfish-and-shellfish-products/4149/2

δες εδω οτι εχει 648 mg νατριο σε ενα μονο κουτι.

Πρωτεινη βαλε απο κρεας, κοτοπουλο, και ψαρι ψητο. Και μετα για συμπληρωμα whey.

Εγω πηγαινοντας 4-5 φορες την βδομαδα εχασα 12 κιλα σε 2μιση μηνες. Και εχω αρχισει να φτιαχνω μυικο ιστο αρκετο για τοσο λιγο καιρο.

Στο διαδρομο ποτε δεν τρεχουμε διοτι θα καταληξετε με προβλημα στα γονατα και αν το κανετε για αρκετο καιρο στα 30 σας βλεπω να κανετε ενχειριση που θα κανατε κανονικα στα 60-70. Γρηγορο βαδην.

Ασκησεις επισης καλες που δεν ασκουνε μεγαλη πιεση στα γονατα ειναι το επικλινες ποδηλατο και το ελλειπτικο.

Επισης αν θες να δεις διαφορες και σε ποια μερη πρεπει να επικεντρωνεσαι στης ασκησεις σου βγαλε μια φωτογραφια καθε βδομαδα να συγκρινεις προοδους ειναι καλυτερα και πιο ευκολο να καταλαβεις.

Sn7per
23-02-09, 08:53
Αυτο με τη φωτογραφια πολυ σωστο το εχω σκευτει και αυτο θα κανω.
--------------------------------------------

"Επισης οσο και να πινεις νερο δεν θα βοηθησει με το νατριο. Μην σου πω χειροτερα θα γινει αφου γινεται κατακρατηση υγρων"

Oooooh my god... Οχι φιλε κανεις λαθος.

Οσο περισσοτερο νερο παιρνεις τοσο περισσοτερο νερο και αλατι αποβαλεις...

(Γιαυτο και οταν τρως αλατι πολυ παρατηρεις στην μπλουζα σου μαζι με υδρωτα ασπρα σημαδια αλατος)

Οντως για καθε γραμαριο νατριου αποθηκευεται καποια συγκεκριμενη υποδορια ποσοτητα νερου (δε θυμαμαι ποσα κιλα ακριβως)

Ο μονος τροπος για να το μειωσεις αυτο ειναι να πινεις ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.

Ειναι ΤΟΣΟ προφανες, που φανταζομαι οτι ακομα και με μια αναζητηση στο google να κανεις θα το βρεις. (Ετσι για να μη διαφωνουμε τζαμπα).

Το βασικο νοημα ειναι, αν μια μερα φαμε παραπανω αλατι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ πινουμε πολυ πολυ νερο ωστε να τελειωνει η ιστορια οσο ποιο γρηγορα γινεται με τα υγρα.

(Φυσικα δεν θα το αποβαλει αμεσως, αλλα θα αρχισει να δινει σημα το σωμα οτι "ενταξει, εχουμε νερο, ας αρχισουμε να το διωχνουμε τωρα")

Πιθανον το πριξιμο να υποχωρισει και σε 1 ημερα.

-----------------------------------------------------------------

Εγω τωρα... δεν εχω επιλογες... τρωω 4 τονους την ημερα υπολογισε ποσο αλατι παιρνω, πινω 4 λιτρα νερο την ημερα και ολα οκ προς το παρον.

Δεν ειναι σωστο αλλα...

Κυριος στοχος τωρα ειναι το λιπος, μετωπο με τα υγρα θα ανοιξω προς το καλοκαιρι.

Stilatos
23-02-09, 15:07
αν δεν θες να με πιστεψεις στο θεμα με το νατριο που μου το εχουνε πει δυο διατολογοι απο το νοσοκομειο υγεια τοτε κανε οτι θες. Αν οχι απο το θεμα του νατριου τοτε απο θεμα με τον υδράργυρο.

Ολοι οι τονοι στον κοσμο (και γενικως τα μεγαλα ψαρια) εχουνε προβλημα με υδραργυρο που καταληγουνε στις θαλασσες και μαζευονται στον τονο που τρωνε τα μικρα ψαρια. Παραπανω απο 2 κουτια τονο την βδομαδα θα εχεις προβλημα με το υδραργυρο να συγκεντρωνεται στο σωμα σου. Θα σου συμβουλευα να κανεις μια εξεταση αιματος αμα το συνεχιζεις και δεν με πιστευεις να δεις τουλαχιστον σε τι επιπεδο εισαι. Ενα, δυο τονους την βδομαδα ειναι ικανο να αποβαλει το σωμα, παραπανω και συσσωρευεται.

http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=743

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1237

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_1_24/01/2008_256662

Καλό το σούσι, ίσως όμως να είναι καλύτερο και φθηνότερο αν δεν συμπληρώνεται από τόνο! Τα ακριβότερα ψάρια είναι τα πιο μεγάλα σε ηλικία και όγκο και αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στα εστιατόρια σούσι. Συμβαίνει όμως να περιέχουν και τα υψηλότερα επίπεδα υδραργύρου. ΄Ερευνα των «Τάιμς» της Νέας Υόρκης έδειξε πως η ποσότητα υδραργύρου που περιέχει ο τόνος σε εστιατόρια σούσι μπορεί να επηρεάσει και την υγεία των καταναλωτών.
Παρ΄ ότι οι επιπτώσεις στην υγεία των καταναλωτών τόνου αμφισβητούνται από άλλη έρευνα την οποία επικαλείται το διαδικτυακό περιοδικό «Slate», γεγονός είναι ότι η τιμή του ψαριού συνδέεται άμεσα με την ποσότητα υδραργύρου που διαθέτει, τονίζουν ειδικοί του ΟΗΕ. «Το πιο ακριβό ψάρι έχει τη μεγαλύτερη ποσότητα υδραργύρου», λέει στην «Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν» ο Γκρίμουρ Βαλντιμαρσον, διευθυντής του Τμήματος Βιομηχανιών Αλιείας του ΟΗΕ στη Ρώμη. «Όσο πιο μεγάλο σε όγκο και ηλικία είναι ένα ψάρι, τόσο πιο πολύ υδράργυρο περιέχει. Αυτά είναι επίσης και τα πιο ακριβά ψάρια και προωθούνται στην αγορά σούσι».
Ο ίδιος επεσήμανε πως τα επίπεδα υδραργύρου εξαρτώνται από την περιοχή προέλευσης του ψαριού. Για παράδειγμα, ο γαλαζόπτερος τόνος από τη Μεσόγειο έχει τη διπλάσια ποσότητα υδραργύρου από την αντίστοιχη των ίδιων ψαριών στον Ατλαντικό. Ωστόσο οι τόνοι σε κονσέρβα είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν πρόβλημα στους καταναλωτές, γιατί σύμφωνα με τους επιστήμονες προέρχονται από μικρότερα είδη τόνου και το κρέας τους είναι χαμηλότερης ποιότητας.
Προβληματισμός
Η έρευνα των «Τάιμς» της Νέας Υόρκης σε 20 εστιατόρια σούσι του Μανχάταν προκάλεσε ανησυχία μεταξύ των ειδικών, οι οποίοι δεν γνωρίζουν αν η ίδια, υψηλή ποσότητα υδραργύρου εντοπίζεται στο σούσι άλλων αμερικανικών πόλεων ή άλλων χωρών. «Κανείς δεν έπρεπε να καταναλώνει τόνο με επίπεδα υδραργύρου τόσο υψηλά όπως αυτά που βρέθηκαν στα δείγματα των εστιατορίων περισσότερες από μία φορά στις τρεις εβδομάδες», δήλωσε ο δρ Μάικλ Γκόχφελντ, καθηγητής Περιβαλλοντικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή Robert Wood Johnson στο Νιου Τζέρσι. Στα περισσότερα από τα εστιατόρια του Μανχάταν, με έξι μερίδες τόνου την εβδομάδα ξεπερνά κανείς τα επίπεδα που θεωρούνται αποδεκτά από την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος για τον ανθρώπινο οργανισμό, δηλαδή το 1ppm (μέρος ανά εκατομμύριο). Μάλιστα σε πέντε από τα 20 εστιατόρια ο τόνος περιείχε τόσο υψηλά επίπεδα υδραργύρου, που θα μπορούσε να προκαλέσει την παρέμβαση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων και την απόσυρσή του από την αγορά.
«Θα ψάξουμε να βρούμε ψάρια με μικρότερες ποσότητες υδραργύρου. Ίσως ακόμη και να σταματήσουμε την πώληση τόνου για μικρό χρονικό διάστημα», δήλωσε θορυβημένος ο Άντι Άρονς, ιδιοκτήτης ενός από τα 20 εν λόγω εστιατόρια. Η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος είχε προειδοποιήσει το 2004 τα παιδιά, τις εγκύους και τις γυναίκες που σκοπεύουν να αποκτήσουν παιδί, να περιορίσουν την κατανάλωση συγκεκριμένων ποικιλιών τόνου κονσέρβας, γιατί ο υδράργυρος που περιέχουν μπορεί να βλάψει το αναπτυσσόμενο νευρικό σύστημα.

tanea.gr

MaGeLaNoS
23-02-09, 15:10
Ρε σεις μη διαφωνειτε..ρωτηστε την Πετρουλα που θελει αντρα "στεγνο κ γρηγορο".Θα σας πει τι να κανετε :P

Sn7per
23-02-09, 16:53
Αυτο με τον υδραργυρο δεν το ηξερα, ευκαιρια να το μαθω !

--------------------------------------

Δηλαδη για να καταλαβω...

Οι διαιτολογοι απο το "Υγεια" σου λενε... οτι αν καταναλωσεις μεγαλη ποσοτητα νατριου... Δεν πρεπει να πινεις νερο για να μην κανεις κατακρατηση ???

ΣΙΓΟΥΡΑ καταλαβες λαθος φιλε μου, κατι αλλο θα σου ειπαν και τα μπερδεψες.

Sn7per
23-02-09, 17:07
Ρε σεις μη διαφωνειτε..ρωτηστε την Πετρουλα που θελει αντρα "στεγνο κ γρηγορο".Θα σας πει τι να κανετε :P

Η Πετρουλα θα περιμενει μεχρι το καλοκαιρι :P

Stilatos
23-02-09, 17:40
οχι δεν σου λεω μην πιεις νερο αλλα το αλατι στον οργανισμο κανει το σωμα να κραταει τα υγρα στο σωμα πιο πολλη. Μαλλον δεν το ειπα σωστα να το καταλαβεις.

Κοιτα και εγω βαριεμαι απιστευτα να μαγειρευω αλλα δεν γινεται αλλιως. Πηγαινε παρε καλαμακια κοτοπουλο και χωρισε τα με αλουμινοχαρτο στα 3-4 οσα θες καθε φορα και απλως βγαλτα απο τον καταψυκτη και θα ξεπαγωσει μεχρι να γυρισεις και μετα χωστα κατευθειαν στο φουρνο σε 10-15 λεπτα εινια ετοιμα. Η απλως πηγαινε τσιμπα μερικα καλαμακια κοτοπουλο απο το σουβλατζιδικο της γειτονιας.

Η φτιαξε μπιφτεκια και βαλτα ανα μεριδες στον καταψυκτη και να τα βγαζεις οποτε θες να ψηνεις. Οσο για το ψαρι καλυτερα παρε φρεσκο και φτιαξτο και αυτο δεν θελει πολυ 10 λεπτα. Εγω επισης βαριεμαι απιστευτα να κοβω σαλατες αλλα βρηκα κολπο και σε αυτο πλενω μαρουλι και το βαζω σε ενα ταπερ να το κοψω η το κοβω με τα χερια και κραταει 3 μερες. Παντα ομως το κοβεις με το χερι διοτι με το μαχαιρι χαλαει πιο γρηγορα. κραταει πολυ λιγοτερο.

Sn7per
23-02-09, 17:48
Κατι τετοιο εχω σκοπο να κανω, τωρα απλως βολευομαι με τους τονους. (και εχει ανεβει και η τιμη τους ρε γμτ)

Τα υγρα δε με απασχολουν αυτη τη στιγμη που κοιταω να χασω λιγο λιπος, απο αλατι ο οργανισμος μου ειναι τιγκα...
αλλα με το πολυ νερο που πινω πιστευω αποβαλεται σε καποιο βαθμο. (το περιτο αλατι)

Αυτο με τη φωτογραφια που ειπες ειναι ενδιαφερον για να φαινεται προοδος...

Πρεπει να βρω κολπο παντα να παιρνεται η φωτο απο την ιδια αποσταση... και στην ιδια σταση... και μολις φτασει το καλοκαιρι θα τις βαλω να παιζουν γρηγορα η μια μετα την αλλη... να φαινεται τι εγινε τους τοσους μηνες χαχαχαχα.

Stilatos
23-02-09, 17:49
παιρνεις ενα φτηνο τριποδο και το κανεις η απλως το στηνεις στο ιδιο σημειο καπου.

Sn7per
23-02-09, 17:52
Δεν ειναι τοσο απλο, στο ιδιο σημειο καπου θα ηταν καλη φαση !

Η αποσταση της φωτο ειναι σημαντικη !

MaGeLaNoS
03-03-09, 11:24
Κατι ασχετο να ρωτησω και γω.Με λιποδιαλυτες εχει ασχοληθει κανεις?
Εχω ξεκινησει μια πιο ισορροπημενη διατροφη και ελεγα να παρω.
Ειχα παρει της performance με φευδοεφεδρινη και της LANES με φυσικη λεκιθινη περισυ.
Καμια ιδεα?

Δεν θελω να λιωσω με τρεξιμο.Δεν εχω και την πολυτελεια του χρονου.

Athanasios
03-03-09, 11:45
LipoDex της All-Stars οτι θα κανουν δουλεια θα κανουν αλλα αν δεν κανεις γυμναστικη θα χασεις πολυ γρηγορα λιπος με αποτελεσμα να αρχισεις να εχεις κρεμασμενο παραπανισιο δερμα.

Stilatos
03-03-09, 13:12
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΦΕΔΡΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!

MaGeLaNoS
03-03-09, 13:24
Ψευδοεφεδρινη Παντελη ειχαν αυτα που επαιρνα.Περναει ΕΟΦ.
Αν θυμαμαι καλα της performance ειχε και καρνιτινη.

Stilatos
03-03-09, 13:36
παιδια το να παιρνετε σκευαματα να σας ανεβαζουνε τους καρδιακους παλμους ολη μερα για να καψετε το λιπος το θεωρω εντελως χαζο αφηστε της εφεδρινες και ψευδοεφεδρινες και καντε διατροφη και γυμναστικη τιποτα αλλο.

lakis
03-03-09, 14:02
παιδια για μενα ο καθενας πρεπει να ψαχνει το θεμα μονος του πχ για τις ασκησεις..ο ενας λεει αυτη ειναι καλη ο αλλος λεει η αλλη ειναι σωστη οχι αυτη...κ μιλαω για ψαγμενα ατομα κ γυμναστες..δεν εχω δει να λενε τα ιδια πραγματα ο καθενασ λεει αυτο που πιστευει βεβαια για καποιον που δε ξερει οκ να βρει καποιον για μια βαση αλλα με τον καιρο καλητερα να κανει αυτα που τον πιανουν περισσοτερο..το ιδιο κ με τα συμπληροματα...ο ενασ λεει το ενα ο αλλοσ το αλλο...δε μιλαο για τα αναβολικα αυτα μακρια...αλλα σε θεμα προτεινων κ τετοια...ολοι λενε αλλα...εγω πχ κανο συγκεκριμενα πραγματα...κ ειμαι ευχαριστιμενος απο το αποτελεσμα...πχ επερνα προτεινη ογκου πριν λιγο καιρο μαζι με κρεατινη κ τωρα περνω καθαρη μαζι με αμινοξεα..κ προς το καλοκαιρι θα παρο κ για λιγο εναν λιποδιαλυτη..

Athanasios
03-03-09, 16:41
Λοιπον εχουμε και λεμε για τους λιποδιαλυτες:

1. Θερμογενετικά
Κατάλληλα μόνο για λίγους!
Συστατικά: Ανάλογα με το προϊόν, μπορεί να περιέχουν ένα δραστικό συστατικό ή διάφορους συνδυασμούς, όπως εκχυλίσματα τσαγιού, δραστικές ουσίες εσπεριδοειδών (π.χ. συνεφρίνη) και πιπεριών (π.χ. καψακαϊνη), καφεϊνη και ανάλογά της (π.χ. γκουαρανά), εκχυλίσματα βοτάνων (π.χ. γιοχαμπίνη) και φυτικά παράγωγα ασπιρίνης (π.χ. από ιτιά). Μπορεί επίσης να περιέχουν συστατικά που δρουν διουρητικά ή έχουν ανορεξιογόνο δράση, διεγείρουν το θυρεοειδή, ενισχύουν τη δραστικότητα της ινσουλίνης, ελαττώνουν την παραγωγή κορτιζόλης ή εμποδίζουν την απώλεια μυϊκού ιστού. Απαγορεύεται η ελεύθερη διάθεση σκευασμάτων με προρμόνες, εφεδρίνη, εφέδρα, ψευδοεφεδρίνη, χημικά διεγερτικά ή άλλες ουσίες με έντονη φαρμακολογική δράση. Τρόπος δράσης: Προάγουν τη θερμογένεση, δηλαδή αυξάνουν τη σωματική θερμοκρασία, με αποτέλεσμα την αύξηση του μεταβολισμού και την αποβολή θερμίδων με τη μορφή θερμότητας. Επιπλέον, διεγείρουν την παραγωγή νορ-αδρεναλίνης, ορμόνης απαραίτητης για την καύση του λίπους, καθώς και νευροδιαβιβαστών που προκαλούν αύξηση της ενεργητικότητας και ταχύτερο κορεσμό της πείνας. Αντενδείξεις: Τα θερμογενετικά είναι πολύ ισχυρά, δρουν σαφώς διεγερτικά και ορισμένα ενδέχεται να είναι τοξικά ή να προκαλούν εθισμό. Μη χρησιμοποιείτε λοιπόν τέτοιου είδους προϊόντα εάν δεν είστε απόλυτα υγιείς και σε καλή φυσική κατάσταση. Σημεία προσοχής: Δεν πρέπει να υπερβαίνετε ποτέ τη συνιστώμενη δοσολογία ή το ενδεικνυόμενο διάστημα συνεχούς χρήσης. Μην τα χρησιμοποιείτε όταν έχετε πυρετό, εάν η θερμοκρασία περιβάλλοντος υπερβαίνει τους 35C, όταν εργάζεστε στο ύπαιθρο, περνάτε πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο καθώς κι όταν γυμνάζεστε πολύ έντονα κάτω από συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας ή κακού αερισμού. Εναλλακτική λύση: Υιοθετήστε μια δίαιτα περιεκτική σε θερμογόνες τροφές, όπως πιπεριές, σκόρδο, κρεμμύδια, ψαχνό πουλερικών, άπαχο κόκκινο κρέας και ψάρια. Χρησιμοποιείτε επίσης τακτικά θερμογόνα καρυκεύματα (πιπέρι, κάρι, τσίλι).

2. Λιποτροπικά
Αποτελεσματικά υπό προϋποθέσεις
Συστατικά: Τα δημοφιλέστερα είναι η καρνιτίνη, το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) και η λεκιθίνη. Συχνοί επίσης είναι οι συνδυασμοί της καρνιτίνης με γκουαρανά (περιέχει καφεϊνη), βιταμίνες Β (χολίνη, ινοσιτόλη, Β6) και χρώμιο. Άλλα συνήθη συστατικά είναι η μεθειονίνη, το ασβέστιο, τα φωσφορικά άλατα, αντιοξειδωτικά και ορισμένα λιπαρά οξέα (π.χ. ω-3). Όπως εύκολα κατανοεί κανείς, τα περισσότερα από τα παραπάνω αναφερόμενα συστατικά υποβοηθούν ούτως ή άλλως την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Είναι όμως πολύ πιθανόν να λείπουν από εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής ή να χρειάζονται σε μεγαλύτερες ποσότητες κατά τη διάρκεια δίαιτας αδυνατίσματος και έντονης άσκησης. Τρόπος δράσης: Βελτιώνουν τα επίπεδα ενέργειας κατά την άσκηση, ενεργοποιούν ένζυμα που εμπλέκονται στο μηχανισμό της λιπόλυσης, αυξάνουν τη διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών, διευκολύνουν τη μεταφορά των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια για να καούν, υποβοηθούν γενικότερα το μεταβολισμό του λίπους και ιδιαίτερα την αποβολή του από το ήπαρ. Σημεία προσοχής: Τα λιποτροπικά θεωρούνται γενικώς ασφαλή, εφόσον δεν γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης δοσολογίας, και αποτελεσματικά, εφόσον καλύπτουν επιπρόσθετες διατροφικές ανάγκες. Όταν υπάρχει ανεπαρκής πρόσληψη λιποτρόπων συστατικών μέσω των τροφών, ο μεταβολισμός δεν γίνεται σωστά, αυξάνονται τα τοξικά κατάλοιπα και η ικανότητα καύσης λίπους μειώνεται. Έτσι, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η συνετή χρήση τους συμβάλλει στην αποκατάσταση των θρεπτικών ελλείψεων και συνεπώς στην ομαλότερη λειτουργία του οργανισμού. Αντίθετα, εάν ο οργανισμός παίρνει από τις τροφές ό,τι χρειάζεται, η παραπάνω από την αναγκαία ποσότητα πρόσληψή τους δεν θα επιφέρει κανένα επιπλέον αποτέλεσμα στη μείωση του σωματικού λίπους. Εναλλακτική λύση: Αυξήστε την κατανάλωση λαχανικών, φρούτων, γαλακτοκομικών χαμηλών λιπαρών, προϊόντων σουσαμιού, άψητων ξηρών καρπών και λιπαρών ψαριών. Συγχρόνως, περιορίστε την πρόσληψη κορεσμένων ζωικών λιπαρών και προϊόντων με ραφιναρισμένο αλεύρι, γλυκόζη, ζάχαρη και εξευγενισμένα φυτικά λίπη.

3. Αναστολείς απορρόφησης
Βοήθημα για τους πολλούς
Διακρίνονται σε αναστολείς απορρόφησης διατροφικού λίπους (Fat blockers) και αναστολείς απορρόφησης υδατανθράκων (Carb blockers), ενώ υπάρχουν ορισμένα προϊόντα που παρουσιάζουν και τις δύο δράσεις. Αναστολείς απορρόφησης λίπους: Οι άπεπτες ίνες όπως το γλυκομάναν και η χιτίνη (chitosan), ένας πολυσακχαρίτης που βρίσκεται στο κέλυφος των οστρακοειδών, δεσμεύουν τα λίπη των τροφών σε ποσότητα μέχρι και πέντε φορές μεγαλύτερη από το βάρος τους και αποβάλλονται μαζί με αυτό από τον εντερικό σωλήνα χωρίς να μπουν στην κυκλοφορία του αίματος. Αναστολείς απορρόφησης υδατανθράκων: Ορισμένοι τύποι φυτικών ινών, το υδροξυκιτρικό οξύ (HCA) και η φασολαμίνη (phase-2), που προέρχεται από ένα συγκεκριμένο είδος φασολιών, καθυστερούν την απορρόφηση των αμυλούχων υδατανθράκων και μειώνουν τη μετατροπή τους σε λίπος. Επίσης, έχουν ήπια ανορεξιογόνο και υπακτική δράση, ενώ συμβάλλουν στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου του αίματος. Τρόπος δράσης: Η δράση των περισσότερων αναστολέων είναι τοπική πάνω στο γαστρεντερικό σύστημα. Όταν δηλαδή λαμβάνονται λίγο πριν ή μαζί με τροφές που περιέχουν λίπη ή αμυλούχους υδατάνθρακες, δεσμεύουν εκλεκτικά μέρος των διατροφικών αυτών συστατικών, εμποδίζουν επιλεκτικά την απορρόφησή τους, δεν πέπτονται και αποβάλλονται μαζί τους. Έτσι, μειώνεται η συνολική θερμιδική πρόσληψη, δημιουργείται έλλειμμα θερμίδων και ο οργανισμός κινητοποιεί περισσότερα σωματικά λίπη για να παραγάγει ενέργεια. Αντενδείξεις: Η χιτίνη και το HCA δεν πρέπει να λαμβάνονται από άτομα με αλλεργία στα θαλασσινά, ενώ οι αναστολείς απορρόφησης υδατανθράκων από άτομα με εντερικά προβλήματα. Σημεία προσοχής: Σε περίπτωση υπερβολικής δόσης μπορεί να εκδηλωθούν κοιλιακές κράμπες, τυμπανισμός, αέρια ή διάρροιες και επίσης να μειωθεί η απορρόφηση βιταμινών και μετάλλων. Μακροχρόνια, τα πλούσια σε λίπος κόπρανα μπορεί να αποτελέσουν αίτιο ανάπτυξης ασθενειών του εντέρου. Εναλλακτική λύση: Η κατανάλωση προ των γευμάτων τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες (ινώδη λαχανικά, πίτουρο βρώμης, μήλα με τη φλούδα, λιναρόσπορος) ή μισής φέτας πιτυρούχου ψωμιού με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.

Απλές συμβουλές για ασφαλέστερες επιλογές
1) Τόπος αγοράς: Προμηθευτείτε το προϊόν που θέλετε από φαρμακείο ή εξειδικευμένο κατάστημα. Αποφύγετε παραγγελίες μέσω Ίντερνετ.
2) Έλεγχος νόμιμης κυκλοφορίας: Βεβαιωθείτε ότι κυκλοφορεί νομίμως στην ελληνική αγορά (πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός πρωτοκόλλου γνωστοποίησης στον ΕΟΦ) και ότι περιέχει τις απαραίτητες πληροφορίες στην ελληνική γλώσσα.
3) Μελέτη ετικέτας: Ελέγξτε τις οδηγίες χρήσης, τις συστάσεις του κατασκευαστή, τις τυχόν αντενδείξεις και οπωσδήποτε το εάν περιέχει διεγερτικές ουσίες ή συστατικά στα οποία είστε ενδεχομένως αλλεργικοί.
4) Τρόπος χρήσης: Ξεκινήστε με τη μικρότερη δυνατή δόση και αυξήστε σταδιακά, σε διάστημα αρκετών ημερών, το πολύ μέχρι τη συνιστώμενη από τον κατασκευαστή δόση. Η υπέρβαση της συνιστώμενης δοσολογίας δεν θα σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας.
5) Προσοχή στα διεγερτικά: Εάν το σκεύασμα περιέχει καφεϊνη, γκουαρανά ή άλλες διεγερτικές ουσίες, περιορίστε δραστικά τη λήψη άλλων πηγών καφεϊνης (π.χ. καφέ, αναψυκτικά, κ.ά.). Πίνετε τουλάχιστον 3 λίτρα νερό ημερησίως και μην το χρησιμοποιείτε τις βραδινές ώρες δεν θα μπορέσετε να κοιμηθείτε!
6) Για καλό και για κακό: Διακόψτε άμεσα τη λήψη εάν παρατηρήσετε αυξημένη νευρικότητα, τρέμουλο, ταχυπαλμίες, υψηλό πυρετό, υπερβολική εφίδρωση, κοκκινίλες στο δέρμα, έντονο κνησμό ή ασυνήθιστα συμπτώματα. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε ξανά!

Με απλα λογια προτιματε τον ΕΟΦ αν και μερικοι πιστευουν οτι για να περναει απο τον ΕΟΦ δυσκολα να κανει δουλεια.

Sn7per
05-03-09, 15:53
Κατι ασχετο να ρωτησω και γω.Με λιποδιαλυτες εχει ασχοληθει κανεις?
Εχω ξεκινησει μια πιο ισορροπημενη διατροφη και ελεγα να παρω.
Ειχα παρει της performance με φευδοεφεδρινη και της LANES με φυσικη λεκιθινη περισυ.
Καμια ιδεα?

Δεν θελω να λιωσω με τρεξιμο.Δεν εχω και την πολυτελεια του χρονου.

Ψευδοεφεδρινη αν υπαρχει σε σκευασμα πιθανοτατα ΔΕΝ εχει σφραγιδα ΕΟΦΤ.

Πιθανοτατα εννοει την ουσια απο το ma huang και εχει το ιδιο αποτελεσμα με την κανονικη εφεδρινη...

Το ιδιο μοριο ειναι με την εφεδρινη την κανονικη νομιζω.

Η σωστη ονομασια ειναι ας πουμε... "φυσικη εφεδρινη".

Σε αυτο το θεμα τωρα... Το κυριοτερο πραγμα που κανει αυτη η ουσια ειναι να κοβει την ορεξη μεσω του κεντρικου νευρικου συστηματος, μετα ανεβαζει την θερμοκρασια σου, τους παλμους και τα λοιπα.

Λενε οτι σε 3 δοσεις αν την παιρνεις απο 20mg την ημερα δεν υπαρχει περιπτωση να παθεις κατι... απλως αν δεν εχεις μαθει σε κατι τετοιο, μπορει να σου αποβει ασχημη εμπειρια. (ταχυκαρδιες, εφυδρωση και αλλα)

Αν μιλαμε φυσικα για Εφεδρινη ή Ψευδοεφεδρινη.

Αν παρεις θα σου προτεινα τον συνδιασμο ΕΚΑ που λεμε.

20mg ψευδοεφεδρινης - 200mg καφεινης - και... λιγο ασπιρινη (δε θυμαμαι mg αν σε ενδιαφερει θα το βρω.)

Αυτο κανει τα αποτελεσματα πολυ καλυτερα.

Κατα την γνωμη μου μη παρεις στην αρχη...
Παρα μονο αν πετυχεις κατι και θελεις το κατι παραπανω.

MaGeLaNoS
05-03-09, 16:12
Αν μπορεις βρες λιγο το σχημα αυτο το τελευταιο που ειπες.
Της performance που ειχα παρει περισυ ειχε αποτελεσματα ορατα ειδικα μετα απο 2 εβδομαδες "καψιματος" απλα ο ιδρωτας ηταν αλλη κατασταση τρελη.

Sn7per
05-03-09, 16:37
Αν λες εμενα και εννοεις το σχημα ΕΚΑ.

20-25mg εφεδρινη - η ψευδοεφεδρινη (αλκαλοηδη και λοιπα)
200mg καφεινη (οσο ενας δυνατος φραπες) και
400mg ασπιρινη. (ακετυλοσαλικιλικο οξυ, οχι depon panadol και τα λοιπα.)

-Πιθανον το συμπληρωμα να εχει ηδη τα προαναφερθεντα... δε κοστιζουν.-

3 φορες την ημερα, αν παρατηρισεις αυπνιες απλως μη παιρνεις αργα το βραδυ.

Κυριως για την ορεξη την παιρνουμε εμεις, τωρα για "καψιμο" θα προτιμουσα αυξηση δραστηριοτητας.

Δωσε και ενα url με το συμπληρωμα αυτο αν ειναι να το σκεφτω να το παρω και εγω αργοτερα.

Ειναι υπερβολικο παντως αν δεν ασχολεισαι...

Sn7per
05-03-09, 17:00
Λοιπον εχουμε και λεμε για τους λιποδιαλυτες:

1. Θερμογενετικά
Κατάλληλα μόνο για λίγους!
Συστατικά: Ανάλογα με το προϊόν, μπορεί να περιέχουν ένα δραστικό συστατικό ή διάφορους συνδυασμούς, όπως εκχυλίσματα τσαγιού, δραστικές ουσίες εσπεριδοειδών (π.χ. συνεφρίνη) και πιπεριών (π.χ. καψακαϊνη), καφεϊνη και ανάλογά της (π.χ. γκουαρανά), εκχυλίσματα βοτάνων (π.χ. γιοχαμπίνη) και φυτικά παράγωγα ασπιρίνης (π.χ. από ιτιά). Μπορεί επίσης να περιέχουν συστατικά που δρουν διουρητικά ή έχουν ανορεξιογόνο δράση, διεγείρουν το θυρεοειδή, ενισχύουν τη δραστικότητα της ινσουλίνης, ελαττώνουν την παραγωγή κορτιζόλης ή εμποδίζουν την απώλεια μυϊκού ιστού. Απαγορεύεται η ελεύθερη διάθεση σκευασμάτων με προρμόνες, εφεδρίνη, εφέδρα, ψευδοεφεδρίνη, χημικά διεγερτικά ή άλλες ουσίες με έντονη φαρμακολογική δράση. Τρόπος δράσης: Προάγουν τη θερμογένεση, δηλαδή αυξάνουν τη σωματική θερμοκρασία, με αποτέλεσμα την αύξηση του μεταβολισμού και την αποβολή θερμίδων με τη μορφή θερμότητας. Επιπλέον, διεγείρουν την παραγωγή νορ-αδρεναλίνης, ορμόνης απαραίτητης για την καύση του λίπους, καθώς και νευροδιαβιβαστών που προκαλούν αύξηση της ενεργητικότητας και ταχύτερο κορεσμό της πείνας. Αντενδείξεις: Τα θερμογενετικά είναι πολύ ισχυρά, δρουν σαφώς διεγερτικά και ορισμένα ενδέχεται να είναι τοξικά ή να προκαλούν εθισμό. Μη χρησιμοποιείτε λοιπόν τέτοιου είδους προϊόντα εάν δεν είστε απόλυτα υγιείς και σε καλή φυσική κατάσταση. Σημεία προσοχής: Δεν πρέπει να υπερβαίνετε ποτέ τη συνιστώμενη δοσολογία ή το ενδεικνυόμενο διάστημα συνεχούς χρήσης. Μην τα χρησιμοποιείτε όταν έχετε πυρετό, εάν η θερμοκρασία περιβάλλοντος υπερβαίνει τους 35C, όταν εργάζεστε στο ύπαιθρο, περνάτε πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο καθώς κι όταν γυμνάζεστε πολύ έντονα κάτω από συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας ή κακού αερισμού. Εναλλακτική λύση: Υιοθετήστε μια δίαιτα περιεκτική σε θερμογόνες τροφές, όπως πιπεριές, σκόρδο, κρεμμύδια, ψαχνό πουλερικών, άπαχο κόκκινο κρέας και ψάρια. Χρησιμοποιείτε επίσης τακτικά θερμογόνα καρυκεύματα (πιπέρι, κάρι, τσίλι).

2. Λιποτροπικά
Αποτελεσματικά υπό προϋποθέσεις
Συστατικά: Τα δημοφιλέστερα είναι η καρνιτίνη, το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) και η λεκιθίνη. Συχνοί επίσης είναι οι συνδυασμοί της καρνιτίνης με γκουαρανά (περιέχει καφεϊνη), βιταμίνες Β (χολίνη, ινοσιτόλη, Β6) και χρώμιο. Άλλα συνήθη συστατικά είναι η μεθειονίνη, το ασβέστιο, τα φωσφορικά άλατα, αντιοξειδωτικά και ορισμένα λιπαρά οξέα (π.χ. ω-3). Όπως εύκολα κατανοεί κανείς, τα περισσότερα από τα παραπάνω αναφερόμενα συστατικά υποβοηθούν ούτως ή άλλως την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Είναι όμως πολύ πιθανόν να λείπουν από εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής ή να χρειάζονται σε μεγαλύτερες ποσότητες κατά τη διάρκεια δίαιτας αδυνατίσματος και έντονης άσκησης. Τρόπος δράσης: Βελτιώνουν τα επίπεδα ενέργειας κατά την άσκηση, ενεργοποιούν ένζυμα που εμπλέκονται στο μηχανισμό της λιπόλυσης, αυξάνουν τη διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών, διευκολύνουν τη μεταφορά των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια για να καούν, υποβοηθούν γενικότερα το μεταβολισμό του λίπους και ιδιαίτερα την αποβολή του από το ήπαρ. Σημεία προσοχής: Τα λιποτροπικά θεωρούνται γενικώς ασφαλή, εφόσον δεν γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης δοσολογίας, και αποτελεσματικά, εφόσον καλύπτουν επιπρόσθετες διατροφικές ανάγκες. Όταν υπάρχει ανεπαρκής πρόσληψη λιποτρόπων συστατικών μέσω των τροφών, ο μεταβολισμός δεν γίνεται σωστά, αυξάνονται τα τοξικά κατάλοιπα και η ικανότητα καύσης λίπους μειώνεται. Έτσι, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η συνετή χρήση τους συμβάλλει στην αποκατάσταση των θρεπτικών ελλείψεων και συνεπώς στην ομαλότερη λειτουργία του οργανισμού. Αντίθετα, εάν ο οργανισμός παίρνει από τις τροφές ό,τι χρειάζεται, η παραπάνω από την αναγκαία ποσότητα πρόσληψή τους δεν θα επιφέρει κανένα επιπλέον αποτέλεσμα στη μείωση του σωματικού λίπους. Εναλλακτική λύση: Αυξήστε την κατανάλωση λαχανικών, φρούτων, γαλακτοκομικών χαμηλών λιπαρών, προϊόντων σουσαμιού, άψητων ξηρών καρπών και λιπαρών ψαριών. Συγχρόνως, περιορίστε την πρόσληψη κορεσμένων ζωικών λιπαρών και προϊόντων με ραφιναρισμένο αλεύρι, γλυκόζη, ζάχαρη και εξευγενισμένα φυτικά λίπη.

3. Αναστολείς απορρόφησης
Βοήθημα για τους πολλούς
Διακρίνονται σε αναστολείς απορρόφησης διατροφικού λίπους (Fat blockers) και αναστολείς απορρόφησης υδατανθράκων (Carb blockers), ενώ υπάρχουν ορισμένα προϊόντα που παρουσιάζουν και τις δύο δράσεις. Αναστολείς απορρόφησης λίπους: Οι άπεπτες ίνες όπως το γλυκομάναν και η χιτίνη (chitosan), ένας πολυσακχαρίτης που βρίσκεται στο κέλυφος των οστρακοειδών, δεσμεύουν τα λίπη των τροφών σε ποσότητα μέχρι και πέντε φορές μεγαλύτερη από το βάρος τους και αποβάλλονται μαζί με αυτό από τον εντερικό σωλήνα χωρίς να μπουν στην κυκλοφορία του αίματος. Αναστολείς απορρόφησης υδατανθράκων: Ορισμένοι τύποι φυτικών ινών, το υδροξυκιτρικό οξύ (HCA) και η φασολαμίνη (phase-2), που προέρχεται από ένα συγκεκριμένο είδος φασολιών, καθυστερούν την απορρόφηση των αμυλούχων υδατανθράκων και μειώνουν τη μετατροπή τους σε λίπος. Επίσης, έχουν ήπια ανορεξιογόνο και υπακτική δράση, ενώ συμβάλλουν στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου του αίματος. Τρόπος δράσης: Η δράση των περισσότερων αναστολέων είναι τοπική πάνω στο γαστρεντερικό σύστημα. Όταν δηλαδή λαμβάνονται λίγο πριν ή μαζί με τροφές που περιέχουν λίπη ή αμυλούχους υδατάνθρακες, δεσμεύουν εκλεκτικά μέρος των διατροφικών αυτών συστατικών, εμποδίζουν επιλεκτικά την απορρόφησή τους, δεν πέπτονται και αποβάλλονται μαζί τους. Έτσι, μειώνεται η συνολική θερμιδική πρόσληψη, δημιουργείται έλλειμμα θερμίδων και ο οργανισμός κινητοποιεί περισσότερα σωματικά λίπη για να παραγάγει ενέργεια. Αντενδείξεις: Η χιτίνη και το HCA δεν πρέπει να λαμβάνονται από άτομα με αλλεργία στα θαλασσινά, ενώ οι αναστολείς απορρόφησης υδατανθράκων από άτομα με εντερικά προβλήματα. Σημεία προσοχής: Σε περίπτωση υπερβολικής δόσης μπορεί να εκδηλωθούν κοιλιακές κράμπες, τυμπανισμός, αέρια ή διάρροιες και επίσης να μειωθεί η απορρόφηση βιταμινών και μετάλλων. Μακροχρόνια, τα πλούσια σε λίπος κόπρανα μπορεί να αποτελέσουν αίτιο ανάπτυξης ασθενειών του εντέρου. Εναλλακτική λύση: Η κατανάλωση προ των γευμάτων τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες (ινώδη λαχανικά, πίτουρο βρώμης, μήλα με τη φλούδα, λιναρόσπορος) ή μισής φέτας πιτυρούχου ψωμιού με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.

Απλές συμβουλές για ασφαλέστερες επιλογές
1) Τόπος αγοράς: Προμηθευτείτε το προϊόν που θέλετε από φαρμακείο ή εξειδικευμένο κατάστημα. Αποφύγετε παραγγελίες μέσω Ίντερνετ.
2) Έλεγχος νόμιμης κυκλοφορίας: Βεβαιωθείτε ότι κυκλοφορεί νομίμως στην ελληνική αγορά (πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός πρωτοκόλλου γνωστοποίησης στον ΕΟΦ) και ότι περιέχει τις απαραίτητες πληροφορίες στην ελληνική γλώσσα.
3) Μελέτη ετικέτας: Ελέγξτε τις οδηγίες χρήσης, τις συστάσεις του κατασκευαστή, τις τυχόν αντενδείξεις και οπωσδήποτε το εάν περιέχει διεγερτικές ουσίες ή συστατικά στα οποία είστε ενδεχομένως αλλεργικοί.
4) Τρόπος χρήσης: Ξεκινήστε με τη μικρότερη δυνατή δόση και αυξήστε σταδιακά, σε διάστημα αρκετών ημερών, το πολύ μέχρι τη συνιστώμενη από τον κατασκευαστή δόση. Η υπέρβαση της συνιστώμενης δοσολογίας δεν θα σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας.
5) Προσοχή στα διεγερτικά: Εάν το σκεύασμα περιέχει καφεϊνη, γκουαρανά ή άλλες διεγερτικές ουσίες, περιορίστε δραστικά τη λήψη άλλων πηγών καφεϊνης (π.χ. καφέ, αναψυκτικά, κ.ά.). Πίνετε τουλάχιστον 3 λίτρα νερό ημερησίως και μην το χρησιμοποιείτε τις βραδινές ώρες δεν θα μπορέσετε να κοιμηθείτε!
6) Για καλό και για κακό: Διακόψτε άμεσα τη λήψη εάν παρατηρήσετε αυξημένη νευρικότητα, τρέμουλο, ταχυπαλμίες, υψηλό πυρετό, υπερβολική εφίδρωση, κοκκινίλες στο δέρμα, έντονο κνησμό ή ασυνήθιστα συμπτώματα. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε ξανά!

Με απλα λογια προτιματε τον ΕΟΦ αν και μερικοι πιστευουν οτι για να περναει απο τον ΕΟΦ δυσκολα να κανει δουλεια.

Ωραια τα λεει το ΑΡΜΟΝΙΑ αλλα για λιποτροπικα-Θερμογενετικα δεν διαφωτιζει καθολου.

Συγκεκριμενα παραπληροφορει γιατι εχει αποδειχτει οτι απο βιταμινες για να εχεις οποιαδηποτε διαφορα πρεπει να υπαρχει ελειψη απο πριν.

Δευτερον η καφεινη προκαλει καυση λιπους μονο αν δεν πινεις καφε ποτε, και οταν την συνηθισεις (4 μερες το πολυ) παθαινεις "ανοσια"... δηλαδη καμια απολυτως διαφορα ειτε σε αποβολη υγρων ειτε σε θερμογενεση.

Βαριεμαι να το διαβασω προσεκτικα φανταζομαι θα εχει και αλλες ανακριβειες που συνανταω κατα καιρους σε γυναικεια περιοδικα :P

Sn7per
05-03-09, 17:09
παιδια για μενα ο καθενας πρεπει να ψαχνει το θεμα μονος του πχ για τις ασκησεις..ο ενας λεει αυτη ειναι καλη ο αλλος λεει η αλλη ειναι σωστη οχι αυτη...κ μιλαω για ψαγμενα ατομα κ γυμναστες..δεν εχω δει να λενε τα ιδια πραγματα ο καθενασ λεει αυτο που πιστευει βεβαια για καποιον που δε ξερει οκ να βρει καποιον για μια βαση αλλα με τον καιρο καλητερα να κανει αυτα που τον πιανουν περισσοτερο..το ιδιο κ με τα συμπληροματα...ο ενασ λεει το ενα ο αλλοσ το αλλο...δε μιλαο για τα αναβολικα αυτα μακρια...αλλα σε θεμα προτεινων κ τετοια...ολοι λενε αλλα...εγω πχ κανο συγκεκριμενα πραγματα...κ ειμαι ευχαριστιμενος απο το αποτελεσμα...πχ επερνα προτεινη ογκου πριν λιγο καιρο μαζι με κρεατινη κ τωρα περνω καθαρη μαζι με αμινοξεα..κ προς το καλοκαιρι θα παρο κ για λιγο εναν λιποδιαλυτη..

Ακριβως... Σωστοι τροποι υπαρχουν απειροι...

Υπαρχουν ομως και αντικειμενικα ΚΑΚΟΙ τροποι...

Και αυτους πρεπει να επισημαινουμε.

Athanasios
05-03-09, 20:29
Πιο πολυ ηθελα να δωσω εμφαση στο πως δρα το καθε ενα.Υπαρχουν και λιποδιαλυτες χωρις καφεινη αλλα σε περιπτωση που εχουν σχεδον σε ολα τα λιποδιαλυτικα προιοντα επισημαινει απο πισω να μην μπερδευτουν ποτε με καφε.Με πιο απλα λογια πριν παρεις οτιδηποτε απο αυτα κοψε οτι παιρνεις η οτι πινεις μια εβδομαδα πριν και μετα παρε.

20-25mg εφεδρινη - η ψευδοεφεδρινη (αλκαλοηδη και λοιπα) ----Αυτο ειναι για τα "νερα"
200mg καφεινη (οσο ενας δυνατος φραπες) και ----- Αυτο ειναι για το λιπος
400mg ασπιρινη. (ακετυλοσαλικιλικο οξυ, οχι depon panadol και τα λοιπα.) ------ και αυτο ειναι για να αραιωσει το αιμα σου

Ωραια τα λενε οι ειδικοι του Pathfinder οπως επισης επισημαινουν αν εχεις καποιο προβλημα με την καρδια σου θα φας πακετο και λιγο δυσκολο να βρεις εφεδρινη.

Sn7per
05-03-09, 20:54
20-25mg εφεδρινη - η ψευδοεφεδρινη (αλκαλοηδη και λοιπα) ----Αυτο ειναι για τα "νερα"
200mg καφεινη (οσο ενας δυνατος φραπες) και ----- Αυτο ειναι για το λιπος
400mg ασπιρινη. (ακετυλοσαλικιλικο οξυ, οχι depon panadol και τα λοιπα.) ------ και αυτο ειναι για να αραιωσει το αιμα σου

Δεν ξερω τι λενε οι τυποι που λες, αλλα αυτα δεν κολανε μεταξυ τους για τους λογους που αναφερεις...

Κανουν αντιδραση μεταξυ τους, οταν θα εχω υπομονη θα κατσω να γραψω γιατι ειναι μπολικα...

MaGeLaNoS
06-03-09, 16:36
Λοιπον αυτο ηταν ο λιποδιαλυτης αλλα με το λογοτυπο της Performance Nutrition

http://www.buy-ephedra.info/maxadrine.html
http://www.vitasprings.com/madadrine-energy-diet-pill.html

Sn7per
06-03-09, 16:52
Το πρωτο τωρα δεν γινεται να το βρεις γιατι εχει εφεδρα η παραγωγα της.
Αν το βρεις PM να μου πεις και που να μη παραγγελνω απο χωρες μακρινες !

Το δευτερο ειναι απλως η ιδια ονομασια με καποια δηθεν "λιποτροπικα" συστατικα,

free ephedra..(αφου απαγορευτικε δεν μπορουσαν να βαλουν, ολες οι εταιριες αυτο κανανε), Κιτρο, βιταμινη B, πρασινο τσαι καρνιτινη και λοιπα τα οποια εχει αποδειχτει κατα καιρους οτι αυξανουν το μεταβολισμο.

Ας πουμε οτι πηραν καποια συστατικα που κανουν "ταχα" λιποδυαλιση τα καναν σαλατα και σου τα πλασαρουν σαν το απολυτο συμπληρωμα.

Ειναι κοροιδια αλλα αν χρειαζεσαι ενα ψυχολογικο συμαχο σε αυτο που κανεις...

Ειναι απολυτα φυσικα συστατικα ουτε ταχυκαρδιες ουτε τιποτα (παρα μονο απο την καφεινη του τσαγιου).

Stilatos
06-03-09, 17:36
και η μαριχουανα φυσικο συστατικο ειναι οπως και η μορφινη και αλλα πολλα. η εφεδρα συνηθως φτιαχνεται απο αυτο το mou xang ξερω εγω πως λεγεται που ειναι και αυτο φυσικο αλλα δεν σημαινει οτι ειναι καλο.

Sn7per
06-03-09, 17:55
Οχι η εφεδρα η φαρμακευτικη φτιαχνεται οπως η βιταμινη C.
Δε στιβουν 100 πορτοκαλια :P
Κατασκευαζουν κανονικα το μοριο μεσα σε εργαστηρια στην αρχη... και μετα μαζικα.

Το μα χουανκ ειναι φυτο που περιεχει αλκαλοηδη εφεδρας που ειναι το ιδιο ακριβως μοριο με την εφεδρινη.

Απλως για λογους μαρκετιγκ το ονομαζουν φυσικη εφεδρινη μονο και μονο για να μη φοβαται ο κοσμος.

Ναι ολα σχεδον τα ναρκωτικα απο φυτα φτιαχνονται.

face
12-03-09, 13:19
Για αυτό τι λέτε..?
http://www.fatabsorb.com/ingredients.html

έχει chitosan που από ότι είδα εντάσσεται στα ήπια συστατικά..

Sn7per
12-03-09, 13:24
Αν δε κανω λαθος το Chitosan η οπως το λενε δεν εντασεται στις ουσιες επειδη δεν μπαινει καν στο αιμα σου, δεσμευει και καλα το διατροφικο λιπος στο στομαχι-εντερα.

Νομιζω βγαινει απο κατι οστρακα η κατι τετοιο.

Αν ειναι να παρεις κατι τετοιο καλυτερα παρε ορλιστατη (Xenical) που ειναι το ιδιο.

Δεν εχουν παρενεργειες τιποτα απο τα δυο.

(λιγο η ορλιστατη εχει σε επιπεδο εντερου, δηλαδη αν παρεις και φας 100γρ λιπος το 30% θα φυγει στην τουαλετα και αυτο δεν ειναι τοσο ευχαριστο αισθημα.... !)

Stilatos
12-03-09, 13:37
παντως αποτι εψαξα δεν υπαρχουνε επιστημονικα τεκμηριωμενα στοιχεια οτι χανεις κιλα η τι παρενεργειες η μακροχρονες επιδρασεις εχει αυτο. Καλυτερα να πας σε μια ισσοροποημενη διατροφη.

Το chitosan ειναι ουσιαστικα το κελυφος απο καβουρια και οστρακα που τα κανουνε σε σκονη και απλως ρουφαει λιπος και τοξινες οπως ενα σφουγγαρι αλλα κατα ποσο θες οστρακο στον οργανισμο σου ειναι στην δικια σου κριση.

Sn7per
12-03-09, 13:39
Ναι δεν υπαρχουν, αυτο θα ελεγα τωρα, οτι ειναι μια απατη οπως τοσες που υπαρχουν...

Καλυτερα να τρως οπως πρεπει και αυτα τα προσθετα αστα... Ειναι για τις χοντρες κυριες.

Sn7per
01-04-09, 10:15
Επισης οσο και να πινεις νερο δεν θα βοηθησει με το νατριο. Μην σου πω χειροτερα θα γινει αφου γινεται κατακρατηση υγρων.

http://i25.photobucket.com/albums/c70/Sn7per/DSC00028.jpg

Stilatos
01-04-09, 12:37
Παντως για ενημερωση για την δικια μου πορεια εχω χασει 16 κιλα και συνεχιζω την προσπαθεια αυτος ο μηνας ητανε λιγο περιεργος μια που ειμουνα αρρωστος και δεν πηγαινα γυμναστηριο και λιγο που κουραστικα την διατροφη και χαλαρωσα λιγο αλλα συνεχισα να χανω σε πιο χαλαρους ρυθμους.

Παντως μετα απο 4 μηνες καλα παμε. Ενα παραδειγμα επισης στα βαρη ειναι στο chest press σηκωνω 30 κιλα περισσοτερα με σχεση με πως αρχισα.

Sn7per
01-04-09, 12:40
Εγω απο τοτε που ξεκινησα (γιατι σε καποια φαση χαλαρωσα και εγω) εχω χασει 8 κιλα αλλα εχθες εφαγα εξω και υστερα μολις πηγα σπιτι λεω

-δε γαμιεται, απο αυριο αυστιρα, και μετα το γμισα κιαλο- χαχαχαχαχα

Stilatos
01-04-09, 13:13
ενταξει βρε σιγα εδω πλακωσα ολοκληρη pizza την προηγουμενη βδομαδα οταν ειμουνα αρρωστος μια φορα δεν θα σου κανει κακο. Χειροτερα ειναι να γινεσαι γκολ στο ποτο διοτι για καμια βδομαδα σου γαμαει τον μεταβολισμο.

Sn7per
01-04-09, 13:18
Με μια pizza παντως δε χορταινω...

Η φαση ειναι οτι οταν κανεις διαιτα και φας μια φορα (και ποσοτητα) ολο το βραδυ υδρωνεις...

Το αλκοολ εχει 7 θερμιδες το γραμμαριο... Σα λιπος περιπου δηλαδη μονο που δε προσφερει κατι...

Stilatos
01-04-09, 14:19
προσφερει προσφερει οταν θες να ριξεις μια γκομενα η να σε κανει μαγκα χορευταρα εκει μονο ΗΑΗΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗ

Stilatos
28-04-09, 01:51
Βρηκα ενα πολυ καλο βιβλιο για κοιταξτε το λιγο.

http://i235.photobucket.com/albums/ee91/apothikh/Covers/StrenghtTrainingAnatomy3.png

http://i235.photobucket.com/albums/ee91/apothikh/Covers/StrenghtTrainingAnatomy2.png

http://rapidshare.com/files/85911930/Frederic.Delavier.Strength.Training.Anatomy.2nd.Ed ition.zip

Stilatos
28-04-09, 01:59
παντως συνεχιζουμε την προσπαθεια 18 κιλα μειον και δυναμωνουμε παραδειγμα chest press σηκωνω στα 45-47 κιλα τωρα.

Sn7per
28-04-09, 02:50
Ωχ καλα που εγραψες εδω να θυμηθω να παω γυμναστηριο LoL.

Τωρα τελευταια με τα ταξιδια εχω να πατησω μια εβδομαδα, τελικα δε γινεται ετσι...

Σα χαρακτηρας ποτε δε μπορουσα να ασχοληθω "λιγο"... Η τερμα η καθολου ρε ****το...

Sn7per
28-04-09, 03:03
Εδω ειμαι εγω πριν απο... 5 χρονια ???

Στα ιδια κιλα με τωρα (120 περιπου) αλλα χωρις λιπαρα χαχ.

Απο την αλλη εβδομαδα που θα ειμαι ελευθερος λεω να ξεκινησω παλι και ο θεος βοηθος...

http://i25.photobucket.com/albums/c70/Sn7per/picture000111.jpg

face
28-04-09, 08:11
2ος Παντελής...τι έγινε ρε παιδιά...ρε συ Τεο...το σορτσάκι δεν είναι λίγο gay...?:):)

s6_sot
28-04-09, 08:26
Gay ξε-gay Πέτρο από εδώ και πέρα θα συμφωνούμε όλοι με τον Snyper! :P

face
28-04-09, 08:29
Gay ξε-gay Πέτρο από εδώ και πέρα θα συμφωνούμε όλοι με τον Snyper! :P

και σου έλεγα εγώ, ότι με το σφάλμα που έχουν οι αλγοριθμικές διαφορικές εξισώσεις :eek: και ανανέωση κάθε 1243msec δεν υπάρχει περίπτωση να βγάζει σωστές επιδόσεις..:)

s6_sot
28-04-09, 08:43
2ος Παντελής...τι έγινε ρε παιδιά...ρε συ Τεο...το σορτσάκι δεν είναι λίγο gay...?:):)

Τελικά ο Παντελής από γυμναστήριο φούσκωσε? Γιατί νόμιζα έφταιγαν οι αλλαγές ζαντολάστιχων στις Σέρρες! :p

Sn7per
28-04-09, 08:43
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Δημοκρατια εχουμε.
Ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του, αρκει να μην ερχεται σε αντιθεση με τη δικια μου.

face
28-04-09, 10:00
Τελικά ο Παντελής από γυμναστήριο φούσκωσε? Γιατί νόμιζα έφταιγαν οι αλλαγές ζαντολάστιχων στις Σέρρες! :p

Ο Παντελής φούσκωσε από τη κάψα του να σκίσει ένα οπ εσύ μια βραδιά...σε άλλους ασπρίζουν οι τρίχες ο Παντελής φούσκωσε...:p

paidaros
28-04-09, 22:50
πω πω θοδωρη πρεπει να σε φοβομαστε!
για αυτο εισαι πνευμα αντιλογιας!
οποιος τολμησει ας κουνηθει!

MaGeLaNoS
16-05-09, 13:00
Καμια καλη ασκηση για να πιανει πλαι στο στηθος?προσπαθω με επικληνη παγκο αλλα σταματησε να με πιανει και απο την αλλη δε μπορω να ξεπερασω το βαρος που εχω στην μπαρα.
Αν συνεχισω ετσι θα τους καψω.Για πειτε καμια ιδεα.

Sn7peRiNa
16-05-09, 13:41
Αν σταματησε να σε πιανει τοτε η την κανεις λαθος η δεν βαζεις πολλα κιλα !

Βασικη ασκηση δε μπορεις να την αφησεις απ εξω...

(Sn7per)

MaGeLaNoS
16-05-09, 14:29
Ξερεις τι γινεται για να την κανω λαθος λιγο χλωμο γιατι η μπαρα εχει οδηγους δεν ειναι ελευθερη.
Αλλα απο την αλλη μολις ανεβασω 1 5κιλο κολλαω στις 3 επαναληψεις..δηλαδη ουτε σετ δε βγαζω.

Sn7peRiNa
16-05-09, 19:52
Κανεις διαιτα ε.

Βασικα μηχανημα ειναι ? Η κινηση ειναι ευθεια η ημικυκλιο ?

Παντα μπορει να την κανεις λαθος.

Τι εννοεις δε σε πιανει ?

Το φυσιολογικο παντως ειναι να ξεκιναει ο πονος ενα 24ωρο μετα, και σε ποιο extreme κατατασεις και δυο και τρεις μερες μετα.

Αυτο ειναι το "πιασιμο" που ξερω εγω.

Stilatos
16-05-09, 23:56
οταν λες στο πλαι του στηθος εννοεις τα πλαινα pectorals η τα serratus anterior? επικλινες εξασκει μονο τα πανω και μεσα μεροι του στηθους. ΑΜα θες τα πιο εξω τοτε θα κανεις απλη οριζοντια μπαρακια που κανει μεση και εξωτερικη μερια στηθους στα αγγλικα το ξερω σαν dumbbell flat bench presses.

Sn7per
17-05-09, 02:46
επικληνης ισιος κατακληνης εχει να κανει με το υψος κυριως, το μεσα εξω εχει να κανει με την πιεση στο ανωτερο σημειο.

Με βαρη ας πουμε γυμναζεται το εξω μερος περισσοτερο γιατι οσο τεντωνεις τα χερια τοσο μειωνεται η πιεση.

Μαγγελανο αν θελεις δοκιμασε σε βαρη ελευθερα, αν και η ιδεα της μη ελευθερης μπαρας μου αρεσει.

Κατι αλλο απο εδω δυσκολα.

MaGeLaNoS
17-05-09, 20:40
Κανεις διαιτα ε.

Nαι κ μαλλον εκει ειναι το θεμα αποτι μου ειπε κ ο γυμναστης.

Βασικα μηχανημα ειναι ? Η κινηση ειναι ευθεια η ημικυκλιο ?

Σε ευθεια ειναι κινηση.

Τι εννοεις δε σε πιανει ?

Δεν με πιανει με την εννοια οτι πρεπει να ξεφυγω απο τα 3 10αρια για να αρχισω να νιωθω καψιμο κ την επομενη μερα να ειμαι πιασμενος.

Anyway θα δοκιμασω κ αυριο παλι κ βλεπουμε.

Sn7peRiNa
18-05-09, 02:52
Nαι κ μαλλον εκει ειναι το θεμα αποτι μου ειπε κ ο γυμναστης.

Φυσικα και ειναι αυτο αφου δεν εχει γλυκογονο ο μυς πεφτει η δυναμη κατακορυφα στη μεση του σετ.

Κατ αρχην φτιαξε καλυτερα τη διατροφη σου και κατεβασε κιλα στην ασκηση και μετα βλεπεις...

Ο μυς δεν εχει ματια να δει ποσα κιλα εβαλες, με την κοπωση μετραει το εργο της προπονησης.
Το λεω επειδη πολλες φορες ο κοσμος δεν κατεβαζει τα κιλα για να μη νιωσει οτι εγινε ποιο αδυναμος. Λαθος.

(Σν7περ)

TRIBAL7
18-05-09, 09:41
Φυσικα και ειναι αυτο αφου δεν εχει γλυκογονο ο μυς πεφτει η δυναμη κατακορυφα στη μεση του σετ.

Κατ αρχην φτιαξε καλυτερα τη διατροφη σου και κατεβασε κιλα στην ασκηση και μετα βλεπεις...

Ο μυς δεν εχει ματια να δει ποσα κιλα εβαλες, με την κοπωση μετραει το εργο της προπονησης.
Το λεω επειδη πολλες φορες ο κοσμος δεν κατεβαζει τα κιλα για να μη νιωσει οτι εγινε ποιο αδυναμος. Λαθος.

(Σν7περ)

+1000000000000000

Stilo make style
20-05-09, 09:58

(Σν7περ)

+10000000000000000000000000000000000000000

Και ακόμα αμά θές για το πλαινό και έξω μέρως δοκίμασε το Cross Over

Sn7per
11-06-09, 20:23
Σημερα την πατησα πολυ ασχημα με τους καφεδες, η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου μακραν...

TRIBAL7
11-06-09, 21:26
Σημερα την πατησα πολυ ασχημα με τους καφεδες, η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου μακραν...

Τι έπαθες?

Sn7per
11-06-09, 21:36
Ταχυκαρδια σε τρελα νουμερα, εσπευσμενα νοσοκομειο οπου δεν ηξερα τι φταιει, εξετασεις ιστοριες μαλακιες...

Στο τελος καταλαβα οτι τελικα τι εφταιγε...

Εβαλα στη μηχανη του καφε μισο κουτι (νομιζα ηταν ελαφρυς αυτος) και το ηπια σε 2 ωρες, το αποτελεσμα... ευχομαι να μη συμβει σε καποιον εδω μεσα.

Οπως ειπα παραπανω η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου αν και η κατασταση ηταν τετοια εκεινη την ωρα, που σκεφτικα καποια πραγματα που αν δεν νοιωθεις μελλοθανατος δεν μπορεις να τα "δεις"...
Το αλλο καλο οτι εκανα τσεκ απ μεσα σε 3 λεπτα χρονος ρεκορ !

ακομα και τωρα υστερα απο 6 ωρες αισθανομαι υπερενταση... Μακρια απο καφε αλλη φορα :P

ikaros80
11-06-09, 21:43
ο καφες σκοτωνει και ποιο πολυ ο φραπες, sn7per τα εχω περασει και εγω αυτα αλλα ποιο δυσκολα απο εσενα με 12-17 φραπεδες την ημερα για κανα δυο χρονια και εδω και και δεκα χρονια ενας καφες ελληνικος το πρωι και τελος.νοσοκομεια,εξετασεις κτλ.
ακομα δεν κοιμαμαι καλα την νυχτα απο τη μ@λ@κια του καφε

paidaros
11-06-09, 21:46
ελεος ρε παιδια!
αν πινεις πανω απο 3 καφεδες την μερα ειναι λογικο να φτασεις σε αυτο το σημειο!
ειδικα εσυ ικαρε 12 φραπεδες ειναι υπερβολικο που επινες την μερα

ikaros80
11-06-09, 21:49
ελεος ρε παιδια!
αν πινεις πανω απο 3 καφεδες την μερα ειναι λογικο να φτασεις σε αυτο το σημειο!
ειδικα εσυ ικαρε 12 φραπεδες ειναι υπερβολικο που επινες την μερα

τοτε ομως δεν ειχα και μυαλο στο κεφαλι......

Sn7per
11-06-09, 21:49
Ο καθενας αντεχει διαφορετικη ποσοτητα, και εγω μαθημενος σε καφεδες ειμαι αλλα οχι πανω απο 1-2 αντε 3 φραπεδες.

Τωρα με αδειο στομαχι πηρα 2 γραμμαρια καφεινης... Τραγικο νουμερο.

Μου εδωσαν εκει υπογλωσσια να πεσουν οι σφιξεις και κρατουσε ακομα στους 120 το λεπτο...
Με αφησε να φυγω ο γιατρος γιατι λεει δεν εχω τιποτα... Οτι να ναι...

Μετα καταλαβα τι εφταιγε

ikaros80
11-06-09, 21:55
Ο καθενας αντεχει διαφορετικη ποσοτητα, και εγω μαθημενος σε καφεδες ειμαι αλλα οχι πανω απο 1-2 αντε 3 φραπεδες.

Τωρα με αδειο στομαχι πηρα 2 γραμμαρια καφεινης... Τραγικο νουμερο.

Μου εδωσαν εκει υπογλωσσια να πεσουν οι σφιξεις και κρατουσε ακομα στους 120 το λεπτο...
Με αφησε να φυγω ο γιατρος γιατι λεει δεν εχω τιποτα... Οτι να ναι...

Μετα καταλαβα τι εφταιγε

και εμενα μου εβαλαν ενα ορο τοτε και με διωξαν μονος μου καταλαβα τι ειχα αφου εκανα 1000000 εξετασεις,παθολογους,καρδιολογους,γαστρεντερολογου ς και ολους τους .............λογους μεχρι και εξετασεις DNA,φυματιωσης κτλ και ολα αυτα για τον π@υστη το καφε.ολες οι εξετασεις φυσιολογικες και εγω να δουλευω κοφτες....

Sn7per
11-06-09, 21:58
Με τι πραγμα ειχες προβλημα δικηγορε, καρδια ενοχλησεις η παλμους

ikaros80
11-06-09, 22:00
Με τι πραγμα ειχες προβλημα δικηγορε, καρδια ενοχλησεις η παλμους

στα παντα ο οργανισμος δουλευε κοφτες οπως το λεω,καρδια,στομαχι,κεφαλι,νευρα κτλ

Sn7per
11-06-09, 22:02
Και εγω ετσι ειμαι τωρα :P

Ελα να βαλουμε κοντρα, εβαλα και καινουργιο δισκο.

ikaros80
11-06-09, 22:06
Και εγω ετσι ειμαι τωρα :P

Ελα να βαλουμε κοντρα, εβαλα και καινουργιο δισκο.

θελεις ακομα τονους καφε και κοκα κολας για να με φτασεις στην επομενη ζωη και ισως.........

Stilatos
18-06-09, 16:04
Εχουμε και λεμε 21κιλα κατω δεν εχω κανει ακομα μετρησεις μυικης και λιπαρης μαζας θα τα παραθεσω οταν προλαβω.

Παντως να πω και μερικες εμπειριες που ειχα προσφατα που με ψιλοπηγανε πισω. Λογω καλοκαιριου αρχισα να εντατικοποιω τις προσπαθειες μου με συνεπειες ασχημες. Παρολο που ειχα την μυικη μαζα να σηκωσω ακομα πιο πολλα κιλα σαν αρχαριος την πατησα.

Τενοντες χρειαζονται 3 περιπου μηνες να αντεπεξελθουνε στα περισσοτερα κιλα πιο πολυ απο τους μυες. Με συνεπεια να επαθα τεντονιτιδα και να πρεπει να παω μετα απο αναρωσση 2 βδομαδων σε πολλη λιγοτερα κιλα με συνεπεια να μην αισθανομε οτι ουσιαστικα γυμναζομε. Επισης και σε αεροβια το παρακανα με συνεπεια τα γονατα να μου φωναζουνε.

Αρα παμε λιγο πισω και πηγαινουμε λαου λαου ας ελπισουμε να μπορεσω να συνεχιστει η προσπαθεια παρολο που ειναι πιο χαλαρο το προγγραμα μου.

Sn7per
19-06-09, 00:22
Εχουμε και λεμε 21κιλα κατω δεν εχω κανει ακομα μετρησεις μυικης και λιπαρης μαζας θα τα παραθεσω οταν προλαβω.

Παντως να πω και μερικες εμπειριες που ειχα προσφατα που με ψιλοπηγανε πισω. Λογω καλοκαιριου αρχισα να εντατικοποιω τις προσπαθειες μου με συνεπειες ασχημες. Παρολο που ειχα την μυικη μαζα να σηκωσω ακομα πιο πολλα κιλα σαν αρχαριος την πατησα.

Τενοντες χρειαζονται 3 περιπου μηνες να αντεπεξελθουνε στα περισσοτερα κιλα πιο πολυ απο τους μυες. Με συνεπεια να επαθα τεντονιτιδα και να πρεπει να παω μετα απο αναρωσση 2 βδομαδων σε πολλη λιγοτερα κιλα με συνεπεια να μην αισθανομε οτι ουσιαστικα γυμναζομε. Επισης και σε αεροβια το παρακανα με συνεπεια τα γονατα να μου φωναζουνε.

Αρα παμε λιγο πισω και πηγαινουμε λαου λαου ας ελπισουμε να μπορεσω να συνεχιστει η προσπαθεια παρολο που ειναι πιο χαλαρο το προγγραμα μου.

Ετσι ειναι φιλε μου... Αν θελεις να κανεις απολλωνιο κορμι σε 1 μηνα αυτα παθαινεις...

Stilatos
19-06-09, 01:51
ναι νταξει δεν αρχισα τωρα γυμναστηριο εδω και 7 μηνες παω απλως εβαλα λιγο παραπανω κιλα απο οσο επρεπε και αρχισα να πηγαινω πολυ γρηγορα στην αεροβια. Απλως θελει σιγα σιγα.

παντελης
19-06-09, 15:29
το σωμα μας ειναι κατι σαν το μοτερ στην αρχη θελει στρωσημο και οσο περνει ο καιρος καλο καυσημο και καλη ξεκουραση . αν στην αρχη το πλακωσεις στα πολλα τοτε δε προκητε να στρωσει σωστα και '' παει το κορμι το χασαμε πατριωτη''

εχει πλακα η υποθεση αλλα ετσι ειναι .στην αρχη καθε προπονησης θελει ζεσταμα και μετα την προπονηση θελει χαλαρωση σαν να ειναι μοτερ.

παντελης
18-08-09, 23:18
λοιπον παιδες πηρα την μεγαλη αποφαση μετα απο 13,5 χρονια προπονησης αφηνω το γυμναστηριο και τελος δε με ξαναβλεπουνε τα γυμναστιρια .
θα φτιαξω στο σπιτι κατασταση με πολυοργανο 'Ηρακλη' η' κατι παρομοιο Power Plate εχω ενα Step και θα παρω και ενα διαδρομο και μερικα ελευθερα βαροι .και θα κερδισω και χρονο και χρημα αφηστε που θα εχω και την οικογενεια κοντα μου.
επιδη το γυμναστηριο εχει μπει μεσα στη ζωη μου σαν μια απο τις ποιο συμαντηκες αναγκες δεν θα το κοψω ποτε απλα θα γινει ποιο ουσιαστικη προπονηση

παντελης
10-11-09, 00:29
καρα ευκαιρια απο 840 ευρο στο Praktiker που ειχε ενα πολυοργανο γυμναστικης το κανανε προσφορα στα 399 ευρο
μετα απο 2 μηνες το βγαλανε στα 199 ευρο και μολης το ειδα τους εκανα μια προταση στα 150 ευρο για να τους αδειασει τη γωνια και το πηρα παιδια 150 ευρο μαζι με ενα τραπεζακι που ειναι το κλασικο ''ποδοσφαιρακι''(δωρο αυτο ) και πλεων τελος απο το γυμναστηριο .
ο χωρος διαμορφωθηκε στο σπιτι μου και πλεων εχω
πολυοργανο τυπου Ηρακλης
στεπ
ποδηλατο
μηχανιμα κοιλιακων
παλμικο μηχανιμα για μασαζ

και ψαχνω μια καλη ευκαιρια για διαδρομο και Power plate .
μετα θα εξωπληστει ο χωρος με τηλεωραση και ενα στερεοφωνικο που εχω και λεμε

'' δε ξανακουναω το Abarth μου το απογευμα για το γυμναστήριο''

Stilo make style
10-11-09, 11:19
Αχρηστα ΟΛΑ τους πάρε ένα μονόζυγο δέσε ένα σκινί απο το ταβάνι ένα σετ ατλιρές και είσαι κομπλέ
1) Μονοζυγό 5 διαφορετικές ασκήσεις κλειστή ανοιχτή λαβή εμπροσθολέμιες οπισθολέμιες και ανάποδες
2) Στο σκινί ανεβω κατεβένεις χρησημοποιόντας την πλάτη και μόνο
3) ανάποδα στο μονόζυγο κάνεις κυλιακούς
4) Με τα βαρακία 2κέφαλους 3κεφαλους κτλπ
5) Πολλά μα πάρα πολλά pusup's

:) :) :)

παντελης
10-11-09, 19:13
εεεε τωρα και 'συ
να κανουμε προπονηση ειπαμε οχι να γυρησω ταινια '' ROKY'' .

αμα το παμε ετσι ουτε μονοζυγο θελουμε ουτε αλτηρακια παρε το γκασμα και το φτιαρι και ανοιξε δρομο να ενωσεις Λαμια- Σουνιο .

lakis
10-11-09, 20:42
εεεε τωρα και 'συ

αμα το παμε ετσι ουτε μονοζυγο θελουμε ουτε αλτηρακια παρε το γκασμα και το φτιαρι και ανοιξε δρομο να ενωσεις Λαμια- Σουνιο .

xaxaaxaxaxaxaxaxax καλο πολυ γελιο εγραψες ρε!!:D

face
10-11-09, 20:55
εεεε τωρα και 'συ

ααααααααααααααααααααχαχαχαχα....άμα έχεις όρεξη παντέλο...οοοοο η κοιλιά μου..

Stilo make style
11-11-09, 11:56
εεεε τωρα και 'συ

:D:D:D:D από θέμα αποτελέσματος όμως δεν συγκρίνονται:p:p:p:p

ioannidis
11-11-09, 12:26
:D:D:D:D από θέμα αποτελέσματος όμως δεν συγκρίνονται:p:p:p:p

Φυσικά... Αν κάνεις γυμναστική στο σπίτι σου χ**τήκαμε...
Αν ανοίξεις τον δρόμο όμως, θα σου είμαστε ευγνώμωνες...

Stilo make style
11-11-09, 21:33
Φυσικά... Αν κάνεις γυμναστική στο σπίτι σου χ**τήκαμε...
Αν ανοίξεις τον δρόμο όμως, θα σου είμαστε ευγνώμωνες...
Σωστός απο αυρίο πέρνω ένα καινούργειο γκασμά και ένα φτιάρι και βουρ για τα έργα

Stile
11-11-09, 22:08
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω πως από της 20/09/09 Αποφάσισα να κάνω δίαιτα και γυμναστήριο παρέα..
Εκείνη την μέρα ήμουν 120 κιλά αηδία....
Με ατομική προσπάθεια και με την βοήθεια των γύρω μου, κατάφερα μέσα σε ένα μήνα έφτασα 111 κιλά..
Εκεί σταμάτησα παρόλο που έκανα καθημερινά γυμναστήριο...
Σε αυτό το σημείο αποφάσισα να πάω και κολυμβητήριο.
Από εκείνη την ημέρα 20 Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα συνδυάζω και τα δύο με διατροφή παράλληλα..
Αγόρασα και βαράκια 7.5 κιλών και κάνω 5 σετ επί 15 φορές το κάθε χέρι, κατά την διάρκεια της ημέρας, εκτός από το γυμναστήριο..
Σήμερα 11/11/09 ζυγίστηκα και είμαι 107 κιλά με πτωτική τάση....

Σκοπός μου είναι μέχρι τον Μάρτη του 2010 να είμαι 85 κιλά..

Ευχαριστώ!!!!

PARHS
11-11-09, 22:27
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω πως από της 20/09/09 Αποφάσισα να κάνω δίαιτα και γυμναστήριο παρέα..
Εκείνη την μέρα ήμουν 120 κιλά αηδία....
Με ατομική προσπάθεια και με την βοήθεια των γύρω μου, κατάφερα μέσα σε ένα μήνα έφτασα 111 κιλά..
Εκεί σταμάτησα παρόλο που έκανα καθημερινά γυμναστήριο...
Σε αυτό το σημείο αποφάσισα να πάω και κολυμβητήριο.
Από εκείνη την ημέρα 20 Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα συνδυάζω και τα δύο με διατροφή παράλληλα..
Αγόρασα και βαράκια 7.5 κιλών και κάνω 5 σετ επί 15 φορές το κάθε χέρι, κατά την διάρκεια της ημέρας, εκτός από το γυμναστήριο..
Σήμερα 11/11/09 ζυγίστηκα και είμαι 107 κιλά με πτωτική τάση....

Σκοπός μου είναι μέχρι τον Μάρτη του 2010 να είμαι 85 κιλά..

Ευχαριστώ!!!!

μραβο σου φιλε μου!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
και μετα σου ευχομαι και nija μαχητης:ninjastar::ninjastar:

παντελης
11-11-09, 22:52
μπραβω φιλε εκτημω πολυ τους ανθρωπους που μπορωουνε να επιβαλουνε στη ζωη τους οτι θελουνε .
και παλι μπραβω .
οσων αφορα το φιλο με το καινουργιο γκασμα αν θελεις μπορεις με 20 ευρο να τον βελτιώσεις μπορεις να παρεις γαντια για να μην βγαλεις καλους καθως επισεις να τον τροχίσεις ωστε να εχει μικροτερες αντιστάσεις
επίσης μπορείς να τον κανεις κοντολαιμο για ποιο γρήγορες αλαγες κατεύθυνση
ελπιζω να βοήθησα για το καλύτερο αποτέλεσμα δρομος-σωμα.

Stile
12-11-09, 00:22
μραβο σου φιλε μου!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
και μετα σου ευχομαι και nija μαχητης:ninjastar::ninjastar:

μπραβω φιλε εκτημω πολυ τους ανθρωπους που μπορωουνε να επιβαλουνε στη ζωη τους οτι θελουνε .
και παλι μπραβω .
Ευχαριστώ αγόρια!!! Απλά βάζω στόχους... Και ως γνωστόν, όταν βάζεις στόχους και θέλεις, πετυχαίνεις πολλά..

ioannidis
12-11-09, 10:09
Ευχαριστώ αγόρια!!! Απλά βάζω στόχους... Και ως γνωστόν, όταν βάζεις στόχους και θέλεις, πετυχαίνεις πολλά..

Εσένα ο στόχος σου είναι να μειώσεις την αναλογία κιλών/ίππο στο Stilo. Είδες και απόειδες ότι δεν ανεβαίνουν τα άλογα και είπες να το "ελαφρώσεις" το αμάξι...

Εύγε πάντως... keep working!

παντελης
13-11-09, 20:40
να μια φωτο με τη κορη μου να γυμναζεται
http://www.imageno.com/thumbs/20091113/mj0kso0t6wq5.jpg (http://www.imageno.com/mj0kso0t6wq5pic.html)

Stilo make style
14-11-09, 21:43
Το στρόμα το εχεις για να ρίχνεις καμία ξάπλα όταν κουράζεσε ? :p

Stilo make style
10-04-10, 20:33
Οριστέ και κάτι ακραίο

fmu_h8HCiGo&feature=related

Καλή η γυμναστική αλλά όταν αρχίσουν να παρεμβένουν στεροιδί κτλπ κτλπ κτλπ φτάνουμε στα άκρα

stilo221.6
11-04-10, 15:12
Καλησπερα,μια που μιλαμε για γυμναστικη πουλαω πολυοργανο παγκο για κοιλιακους και παγκο με μπαρα και βαρη ολα μαζι 250€ αν ενδιαφερετε κανεις υπαρχει και αγγελια με φωτο στο http://www.bambam.gr/ads/show/18081.aspx