Επιστροφή στο Forum : Πόσοι είμαστε με Stilo 1.2?
Έκανα μια έρευνα στο site και διέκρινα πως δεν υπήρχε τέτοια ενότητα...
Ας δούμε λοιπόν πόσα (μικρά) είμαστε γιατί ένας με 1.6 μου είπε ότι δεν μετράμε εμείς!!!! (Με την καλή ένοια πάντα εεε???)
Για να δούμε...
Stile... 1.2 3d skywindow 2003 ----------------------> 1.2 rules!!!!!!!!!
Ο επόμενος παρακαλώ.....
verone 1.2 3d 2003 (ABARTH 2.4 2008)
Soul_Giannis
10-01-09, 00:11
Soul_Giannis
Έκανα μια έρευνα στο site και διέκρινα πως δεν υπήρχε τέτοια ενότητα...
Ας δούμε λοιπόν πόσα (μικρά) είμαστε γιατί ένας 1.6 μου είπε ότι δεν μετράμε εμείς!!!! (Με την καλή ένοια πάντα εεε???)
Για να δούμε...
Stile... 1.2 3d skywindow 2003
Ο επόμενος παρακαλώ.....
Sorry που πετάγωμαι ωσάν την σύστα... αλλά μια χαρά μετράτε... με 5-7 lt/100km.... μια χαρά μετράτε!
Να γράψω και εγώ για το ένα από τα 2 Stilo που έχω!
1,2 5D Active 26-12-2002
verone 1.2 3d 2003 (ABARTH 2.4 2008)
Άρα έχεις 2... :D
τι έγινε ρε παιδιά???
Ακόμα δεν πρόλαβα να το ποστάρω και απαντήσατε κιόλας???
Χαίρομαι που ο Συνονόματος ο Soul έχει 1.2 Γιατί αυτό θα πει πως δεν υπάρχουν διακρίσεις ανάμεσα στους "Μεγάλους" και τα "μικρά"!!!
Άντε πάμε να τους φάμε γερά!!!
Sorry που πετάγωμαι ωσάν την σύστα... αλλά μια χαρά μετράτε... με 5-7 lt/100km.... μια χαρά μετράτε!
Πάρε 1.2 να σωθείς!!!
Πάρε 1.2 να σωθείς!!!
Θα σου απαντήσω με το κατ' εξοχήν αδιαμφισβήτητο επιχείρημα...
Πρίτς!
Soul_Giannis
10-01-09, 00:29
τι έγινε ρε παιδιά???
Ακόμα δεν πρόλαβα να το ποστάρω και απαντήσατε κιόλας???
Χαίρομαι που ο Συνονόματος ο Soul έχει 1.2 Γιατί αυτό θα πει πως δεν υπάρχουν διακρίσεις ανάμεσα στους "Μεγάλους" και τα "μικρά"!!!
Άντε πάμε να τους φάμε γερά!!!
Πάρε 1.2 να σωθείς!!!
Αυτο με τους μικρους και τους μεγαλους δεν το καταλαβα αλλα αστο να παει αστο!
Μεγάλοι άντρες σε κύρος εννοώ να προτιμούν αμάξια μικρού κυβισμού...
Τι νόμιζες εσυυυυυ??????? !!!!!!!!!!!!!!!!!
Soul_Giannis
10-01-09, 01:14
Τιποτα λαθος!Ολα οκ!!
Παντως μαγκες ειμαι τουλαχιστον αντρας μεγαλου κυρους και μεγαλου ογκου!!!:):):)
1,2 εχω και εγω!
παιδια καπου το εχουμε ξανακανει σαν δημοσκοπηση αλλα δεν μπορω να την βρω!
μηπως μπορει να την βρει κανενας?
Άστο να πάει άστο άστο πονάει άστο!!!
Τραγούδι!!!
φιλε μου 1,2 και εγω 5d..εμεις παντα θα μετραμε και οπως πιστευω παντα θα ειμαστε παρισσοτεροι!!!!!
1.2 5d και γω...
Κάτι Abarth 2.4 τα έχω για πρωινό:D:D:D
Krama...1.2 3d skywindow / Clima / Aug 2003
Exω μια απορία ρε συναδελφοι (μπορει να βγει και off topic ομως - συγχωρεστε με)
Αλλαξα ιμαντα χρονισμού και παρατηρησα αυξηση στην καταναλωση καυσιμου (απο 7-7,5lt/100km στα 8,5-9lt) αλλά και οτι το Stilo δν "τραβαει" όπως πριν (μπορεί και να είναι ιδέα μου-δεν ξέρω). Yπάρχει περιπτωση να εκανε μαμακία ο μηχανικός με τον ιμαντα;
Ναι. Και να έχει χάσει τον χρονισμό του...
Ναι. Και να έχει χάσει τον χρονισμό του...
Εσύ τι δουλειά έχεις σε αυτό το ποστ 1.6?????
Μήπως Ζ Η Λ Ε Υ Ο Υ Μ Ε ????
Θέλεις και εσύ 1.2?? εεεε??????
Όπως είπε και ο φίλος μας xronisRR και ο krama πιο πάνω.... 1.2 rules!!!!!!!!!:bananarock2::bananarock2::metalo: :yeah:
Ο xronisRR το ειπε αλλά σαφώς κι εγώ συμφωνώ!
Εσύ τι δουλειά έχεις σε αυτό το ποστ 1.6?????
Μήπως Ζ Η Λ Ε Υ Ο Υ Μ Ε ????
Θέλεις και εσύ 1.2?? εεεε??????
Όπως είπε και ο φίλος μας xronisRR και ο krama πιο πάνω.... 1.2 rules!!!!!!!!!:bananarock2::bananarock2::metalo: :yeah:
Θα σου παραθέσω ακομη μία φορά το επιχείρημά μου... Πριτς!
Να προσθεσω πως και με 25 ευρω ζενζινη εκανα 335χμ!!!Ετσι για να μην μας την λενε τα 1.6
Και μεις με 25 ευρώ, κάνουμε 10000 km...
(λάδια)
Να προσθεσω πως και με 25 ευρω ζενζινη εκανα 335χμ!!!Ετσι για να μην μας την λενε τα 1.6
Και εγώ με 25€ κάνω 10 φορές το γύρο της πίστας των Σερρών γύρο στα 35 χιλιόμετρα δηλαδή καλή αναλογία!
Και ο σούπερ ντούπερ ουάου Admin κινείται (μια φορά το χρόνο και αν) με Stilo 1.2
Και ο σούπερ ντούπερ ουάου Admin κινείται (μια φορά το χρόνο και αν) με Stilo 1.2
Γιατί τις υπόλοιπες μέρες με τι τσουλάς.
geopangyla
10-01-09, 23:14
265 χλμ με 0 ευρω!!! να ειναι καλα η οδικη βοηθεια!
450€ μου ζητήσανε από Σέρρες για Θεσσαλονίκη!
Τις υπόλοιπες μέρες είμαι με τα παρακάτω:
1. Piaggio xEVO
2. Honda Innova
3. Nissan Primera
4. Opel Combo
5. Ποδήλατο (έχω πάει 4 φορές βόλτα)
MiKe_KaVaLa
11-01-09, 02:04
παιδια δεν πιστευω να βγω Off Topic με αυτο που θα πω...
Πριν παρω το Stilo μου ειχα ενα Punto 55hp (ακομα το εχω) και μπορω να πω με το
χερι στην τσεπη οτι ειναι η μερα με την νυχτα με το Stilo 1.6 που εχω...και μπορω να
καταλαβω και ζηλευω εσας με τα 1.2 αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα....
ΥΓ Μιχαλη (ιωαννιδης) αγορι μου δεν ειναι κακο,πες το... Ν Α Ι Ρ Ε ! ! !
Ζ Η Λ Ε Υ Ω ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (οπως κι εγω)
ΥΓ Μιχαλη (ιωαννιδης) αγορι μου δεν ειναι κακο,πες το... Ν Α Ι Ρ Ε ! ! !
Ζ Η Λ Ε Υ Ω ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (οπως κι εγω)
Έτσι να ακούγονται αυτά!!!!!!
Τελικά Δεν έκανε και τόσο κακό η Fiat που πλάσαρε το 1.2.....
Για την Πόλη τουλάχιστον είναι Μάνα!!!
Συγνώμη κύριε Σούπερ Ντούπερ ουάου..... Για ένα Stilo 1.2 έγινε όλη αυτή η φασαρία με την δημιουργία του Site??????
Όχι το λέω για να το ακούνε οι 1.4 , οι 1.6 , οι 1.8 και οι 2.4 πως ο MASTER OF THE UNIVERSE έχει Stilo 1.2 Και μετράει!!!!!!
Το είπα εγώ πως αυτά τα κυβικά τα οδηγούν Άτομα με Κύρος!!!
neuromancer
11-01-09, 15:06
1.2 3D κι εδώ
450€ μου ζητήσανε από Σέρρες για Θεσσαλονίκη!
verone δεν μπορεις να οδηγησεις το τερας εκτος πιστας:D:D.αν θελεις να ερθουμε να σε τραβιξουμε:D:Dαστειευομαι..αλλα γιατι με οδικη μεταφορα??
1,2 εχω και εγω!
παιδια καπου το εχουμε ξανακανει σαν δημοσκοπηση αλλα δεν μπορω να την βρω!
μηπως μπορει να την βρει κανενας?
Το θυμαμαι, και ειχαν βγει πρωτα τα 1.6 με τεραστια διαφορα...:D:D:D
Το θυμαμαι, και ειχαν βγει πρωτα τα 1.6 με τεραστια διαφορα...:D:D:D
Ο κόσμος αλλάζει... Τα μικρά έρχονται και Διεκδικούν να πάρουν το Βάθρο!!!:katana::samurai:
ας το βρει καποιος γιατι δεν μπορω να το βρω και να συνεχιστει εκει!
Ο κόσμος αλλάζει... Τα μικρά έρχονται και Διεκδικούν να πάρουν το Βάθρο!!!:katana::samurai:
Το βαθρο με τον βοθρο ειναι πολυ κοντα φιλτατε stile:):):):):):):):):):):)
Το βαθρο με τον βοθρο ειναι πολυ κοντα φιλτατε stile
:D:D:D:D:D
carlos_jackal
11-01-09, 21:22
me too 1.2
φιλε μου τωρα μας μειωνεις πολυ..μπορει να μην εχουμε τρελο γκαζι αλλα ξερουμε καλα απο οικονομια:D:D:D
φιλε μου τωρα μας μειωνεις πολυ..μπορει να μην εχουμε τρελο γκαζι αλλα ξερουμε καλα απο οικονομια:D:D:D
1180 κg 1.600cc
1180 κg 1.200cc
Νομιζω οτι το 1.6 ειναι πιο οικονομικο η κανω λαθος?
Κάποιος μου είχε πει... "ξέρεις γιατί μου αρέσουν τα 1.2??? Γιατί τουρμπίζοντε χαλαρά......" Τον ξέρεις μήπως ποιος είναι???
1180 κg 1.600cc
1180 κg 1.200cc
Ρώτα τον Maik Kavala και τον Ioannidi να σου πούν!!!!
1180 κg 1.600cc
1180 κg 1.200cc
σιγουρα δεν τα μετρας καλα φιλε μου:):).γιατι τα κιλα μας ειναι πολλα αλλα η καταναλωση μας ειναι πολυ χαμηλωτερη:D:D..δεν μιλησα για επιταχυνση 'η για γκαζι αλλα μονο για καταναλωση:D:D
Το 1,2 είναι σίγουρα πιο οικονομικό από το 1,6 αλλά καμία σχέση...
Ένα θα σας πώ... Το Average Consumption αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι 9,4...
:D
1.2 όλου του κόσμου ενωθείτε!
χεχεχεχε
επίσης και η αφεντιά μου 1,2!
Μr Ioanidis το 9,4 τι είναι η μικρή πίεση να υποθέσω...με τέτοια κατανάλωση?
πάλι χεχεχεχεχεχε:D:D:D:D!
σιγουρα δεν τα μετρας καλα φιλε μου:):).γιατι τα κιλα μας ειναι πολλα αλλα η καταναλωση μας ειναι πολυ χαμηλωτερη:D:D..δεν μιλησα για επιταχυνση 'η για γκαζι αλλα μονο για καταναλωση:D:D
Τοτε ειχα λαθος πηγες, παω τωρα να αλλαξω το ρημαδι μου!!!:)
Τοτε ειχα λαθος πηγες, παω τωρα να αλλαξω το ρημαδι μου!!!:)
φιλε μου δεν σου ειπα να πας να το πεταξεις:D:D.αλλαξεις εννοουσα:D:D..ξερεις ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες..εμενα το 1,2 μου παει γαντι;);).αλλα αν εσυ θες να κερνας κανενα τσαγακι που και που.τοτε πολυ καλο το 1,6:D:D:D:D
φιλε μου δεν σου ειπα να πας να το πεταξεις:D:D.αλλαξεις εννοουσα:D:D..ξερεις ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες..εμενα το 1,2 μου παει γαντι;);).αλλα αν εσυ θες να κερνας κανενα τσαγακι που και που.τοτε πολυ καλο το 1,6:D:D:D:D
και με το 1,2 κερνας σε μερικα αμαξια!
και με το 1,2 κερνας ανετα σε μερικα!
1180 κg 1.600cc
1180 κg 1.200cc
Aλλη κλιμακωση κιβωτιου το 1.2 και αλλη εχει το 1.6 με 5ταχυτο κιβωτιο αν δεν καλω λαθος. Μην ξεχνας οτι το 1.2 εχει εξαταχυτο κιβωτιο με πιο κοντες σχεσεις:D
Οπως θα καταλαβατε αλλος ενας με 1.2!!:)
60λιτρα βενζινης 780 χιλιομετρα!
σας λεει τιποτα 1,6?
και με το 1,2 κερνας ανετα σε μερικα!
φιλε μου εισαι σιγουρος:rolleyes::rolleyes:??γιατι ενταξει τα 160κμ:D τα εχω αλλα απο εκει και πανω σαν χελωνα:mad::mad::mad:.αλλα στα κρατιματα του στο δρομο και στις στριφεσ δεν καταλαβαινει τιποτα:D:Dσαν φορτιγω μιλαμε:D:D:D
σας λεει τιποτα 1,6?
πιστεψε με μου λεει παρα πολυ:D:D:D..ειδικα οταν το κανω:D:D..πολες φορες οταν με ποιανουν οι τσιγκουνιες:cool::cool: μου
φιλε μου εισαι σιγουρος:rolleyes::rolleyes:??γιατι ενταξει τα 160κμ:D τα εχω αλλα απο εκει και πανω σαν χελωνα:mad::mad::mad:.αλλα στα κρατιματα του στο δρομο και στις στριφεσ δεν καταλαβαινει τιποτα:D:Dσαν φορτιγω μιλαμε:D:D:D
ειμαι σιγουρος ειδικα σε στροφες και φαναρι φαναρι
πιστεψε με μου λεει παρα πολυ:D:D:D..ειδικα οταν το κανω:D:D..πολες φορες οταν με ποιανουν οι τσιγκουνιες:cool::cool: μου
πηγε ελα στν δουλεια,στην εθνικη 130-140 με V-POWER,φιλτρο ελευθερας αντι για φιλτρο αερος και cruse control βγαζει τοσο
σας λεει τιποτα 1,6?
Μιλάμε για 7.7 κατανάλωση!! ΆΝΕΤΑΑΑ!!!!!
σας λεει τιποτα 1,6?
Ανάλογα την οδήγηση Γιάννη!
Αν το πάω οικονομικά :D κάπου κάπου το παθαίνω και αυτό.
Έχω βγάλει και περισσότερα
http://www.imageshack.gr/files/zqr9kxsrbnv77lgz8tlr_thumb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=zicrgb4y2nogijvti6z7.jpg)
σας λεει τιποτα 1,6?
αχαχαχαχαχαχα ενα ρεζερβουαρ 1000-1100 χιλιομετρα αααα χα χα χα χα χα !!!
Soul_Giannis
13-01-09, 12:47
Ρε παιδια πως ειναι δυνατον να τα πιστευετε αυτα που γραφει!Ειναι κατα προσεγγιση και μου φαινετε και απιθανο να γραψει 1000χλμ ρε!
1000 θα κάνεις δύσκολα πρέπει να είσαι με 90-100 συνέχεια. Αλλά πάνω απο 700-800 κάνεις... Σε εθνική πάντα, ας είναι καλά το cc!!
Αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω κανει 529 χιλιομετρα και η βελονα του ρεζερβουαρ ειναι στην μεση...
110 την ωρα πηγαινω οταν κανω οικονομικη διαδρομη οπως τωρα, θα επιχειρησω να γυρισω πισω χωρις να βαλω...
Παλιοτερα το ειχα κανει αλλα τωρα το γ@μησα λιγο γιατι ετρεξα σε καποια φαση να κυνηγησω ενα μαγκα !
CC δεν εχω...
Με 1.2 οταν πιανεις 160 να κοιταζεσαι στον καθρευτη να χαμογελας ναζιαρικα και να κανεις την χειρονομια με τον αντιχειρα φωναζοντας "ΥΕΑ !".
αχαχαχαχαχα και εμενα ετσι παει δηλαδη τι ηθελες !
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΜΕΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 130-140
Βρε παιδάκια.... Σήμερα έβαλα 16€ Βενζίνη και η κάνουλα έγραψε 20Lit ότι μπήκαν μέσα...
Τα χλμ. από γέμισμα μέχρι τώρα που ξανά έβαλα ήταν 286χλμ.
Πόση κατανάλωση έχω γιατί 286 / 20 μου βγαίνει 17.3... (Το τετραξονικό καίει πιο λίγο!!)..
ΠΩΣ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ???:rant2:
Λίτρα/χιλιόμετρα*100.
Με 140 βγάζει 800 χιλιόμετρα?!?!? Γιατί δυσκολεύομαι να το πιστέψω?? Πόσες στροφές έχεις μ' αυτήν την ταχύτητα??
Με 1.2 οταν πιανεις 160 να κοιταζεσαι στον καθρευτη να χαμογελας ναζιαρικα και να κανεις την χειρονομια με τον αντιχειρα φωναζοντας "ΥΕΑ !".
αχαχαχαχαχα και εμενα ετσι παει δηλαδη τι ηθελες !
φιλε μου εδω κανεις λαθος:D:D:D και τα 190 τα εχουμε αλλα το ζοριζεις για να βγουν:D:D:D:D
DontMKsense
13-01-09, 23:59
http://img152.imageshack.us/img152/3699/menorahforhanukkahjr2tvs4.th.jpg (http://img152.imageshack.us/my.php?image=menorahforhanukkahjr2tvs4.jpg)
Το menorah είναι ένα σημαντικό εβραϊκό σύμβολο και αναγνωρίζεται ευρέως. Πολλοί μη-εβραϊκοί ή εθνικοί άνθρωποι μπορούν να μην εξοικειωθούν με την εβραϊκές ιστορία και τις παραδόσεις αλλά πιθανοί ξέρουν τι ένα menorah είναι.
Shalom Αδέρφια!!!
Λίτρα/χιλιόμετρα*100.
Με 140 βγάζει 800 χιλιόμετρα?!?!? Γιατί δυσκολεύομαι να το πιστέψω?? Πόσες στροφές έχεις μ' αυτήν την ταχύτητα??
3.500 στροφες με 6η!
3.500 στροφες με 6η!
Nαι αφου στα 160 εχουμε γυρω στις 4000 απο οτι θυμαμαι...
Βρε παιδάκια.... Σήμερα έβαλα 16€ Βενζίνη και η κάνουλα έγραψε 20Lit ότι μπήκαν μέσα...
Τα χλμ. από γέμισμα μέχρι τώρα που ξανά έβαλα ήταν 286χλμ.
Πόση κατανάλωση έχω γιατί 286 / 20 μου βγαίνει 17.3... (Το τετραξονικό καίει πιο λίγο!!)..
ΠΩΣ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ???:rant2:
20/286=0,70λιτρα
http://img152.imageshack.us/img152/3699/menorahforhanukkahjr2tvs4.th.jpg (http://img152.imageshack.us/my.php?image=menorahforhanukkahjr2tvs4.jpg)
Το menorah είναι ένα σημαντικό εβραϊκό σύμβολο και αναγνωρίζεται ευρέως. Πολλοί μη-εβραϊκοί ή εθνικοί άνθρωποι μπορούν να μην εξοικειωθούν με την εβραϊκές ιστορία και τις παραδόσεις αλλά πιθανοί ξέρουν τι ένα menorah είναι.
Shalom Αδέρφια!!!
Τι εννοείς;
DontMKsense
14-01-09, 02:38
Ότι κατάλαβες.
Εννοει οτι καθονται κ ψειριζουν τα χλμ,ποσα βγαζει ο καθενας,για να μην ξοδευτουν για βενζινη οπως δεν ξοδευονται οι Εβραιοι..
Αλλα μην ακουτε τον Μητσο γιατι τωρα στο Νισσαν θα εχει κ εξτρα ντεποζιτο για να παει να πιει καφε :P
φιλε μου εδω κανεις λαθος:D:D:D και τα 190 τα εχουμε αλλα το ζοριζεις για να βγουν:D:D:D:D
Θα παρουμε τα βουνα συνελθετε λιγο,α ρε Λαντινη κατι τετοια ακουγες
Έλα αφού άμα ζοριστούνε τα έχουνε! Τι τους το χαλάς τώρα?!? Και καίνε και 7.8 με αυτήν την ταχύτητα!
Αν θελεις να δεις την χαμηλοτερη καταναλωση και να καταλαβεις ποσο ειναι αυτη μπορεις να το φουλαρεις το αμαξι και μετα να κανεις 100κμ περιπου.
Το ξαναφουλαρεις για να δεις ποσο εκαψε αυτα τα 100κμ.
εγω χρειαζομαι στα 100 χιλιομετρα 7 λιτρα περιπου με κανονικη οδηγηση. (ταξιδι οχι μεσα σε πολη)
Τα 1.2 εχουν λιγοτερο ? και αν εχουν λιγοτερο ποσο λιγοτερο μπορει να παει αυτο !
Μηπως εχουν περιπου το ιδιο ?
Αν θελεις να δεις την χαμηλοτερη καταναλωση και να καταλαβεις ποσο ειναι αυτη μπορεις να το φουλαρεις το αμαξι και μετα να κανεις 100κμ περιπου.
Το ξαναφουλαρεις για να δεις ποσο εκαψε αυτα τα 100κμ.
εγω χρειαζομαι στα 100 χιλιομετρα 7 λιτρα περιπου με κανονικη οδηγηση. (ταξιδι οχι μεσα σε πολη)
Τα 1.2 εχουν λιγοτερο ? και αν εχουν λιγοτερο ποσο λιγοτερο μπορει να παει αυτο !
Μηπως εχουν περιπου το ιδιο ?
με τι ταχτητες?
Το κανονικο για εμενα ειναι και μεχρι 140...
περιπου 6,5-6,7!
θεσσαλονικη-μονεμβασια-θεσσαλονικη μικτη διαδρομη με αναβαση-καταβαση θηβας και ταυγετο εκαψε περιπου 6,9
Έλα αφού άμα ζοριστούνε τα έχουνε! Τι τους το χαλάς τώρα?!? Και καίνε και 7.8 με αυτήν την ταχύτητα!
ναι ρε φιλε δεν ειπαμε οτι σε τετοιες ταχυτητες παμε οικονομικα:D:D..ενταξει τι να κανουμε δεν μπορουμε να σας πιασουμε εσας!!!!:D:D αλλα δεν νομιζω να υστερουμε σε κατι αλλο εκτος μηχανης:cool::cool:....αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με:rolleyes::rolleyes:..και κατι ακομη για να μην παρεξηγηθω δεν νομιζω να εχουμε να χωρισουμε κατι μεταξυ μικρων και μεγαλων:confused::confused::confused:..ο καθενα οτι γουσταρει:D
billthekid
14-01-09, 23:16
kai egw palikaria me 1.2 16v
Τρόποι για να πιάσει 190χλμ/ωρα ένα 1,2 :
1. Σε γκρεμό βάθους τουλάχιστον 95 μέτρων :eek1:
2. Με ούριο άνεμο τουλάχιστον 9 μποφόρ :happy2:
3. Να το τραβάει ένα abarth :whip:
4. Αφαίρεση πίσω καθισμάτων, καθίσματος συνοδηγού, αδειασμα πορτμπαγκαζ και ντουλαπάκι :slap:
Οι κάτοχοι 1,2 μη τρελαίνεστε μια πλάκα κάναμε... :worship: :hehe:
εχετε ορεξη για πλακα εσεις τα 1,6!:bleh::bleh::bleh:
εσεις για να πιασετε τα 210-215 τι πρεπει να κανετε?:hehe::hehe::hehe:
1.2 FIAT STILO RULESSSS !!!!!! :jump1::jump1:
Γιατί αυτός ο άνθρωπος μου θυμίζει κουμπανο!!!
εχετε ορεξη για πλακα εσεις τα 1,6!:bleh::bleh::bleh:
εσεις για να πιασετε τα 210-215 τι πρεπει να κανετε?:hehe::hehe::hehe:
Το σανιδώνουμε απλά και του δίνουμε χώρο γιατί μέχρι τα 200 πάει άνετα (στο κοντέρ μιλάμε πάντα).
Από εκεί και πέρα θέλει χώρο...και ένα καλό φιλτράκι στον εργοστασιακό παπά :D:D:D:D
you can always see my avatar :p
Πόσο πάνε οι 16άρηδες?!?! 210-215?!? Και μέχρι τα 200 άνετα?? Φτού, μάλλον χαλασμένο μου δώσανε!!!
τελικα αυτο που καταλαβα ειναι πωσ η ελλαδα πρεπει να εχει πολλους γκρεμους για να μασ χωρεσει ολους!!!:D:D:D:D...αχ αυτα τα stilo θα μασ φανε:D:D:D
Τα όμορφα αρώματα, μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια!!!!
όσο για τα 200, εδώ μέχρι κατανάλωση 1.7L /100χλμ. πάει το δικό μας το μικρούλι... Τα 200 τα έχουμε χ α λ α ρ ά !!!
Εξάλλου ότι και αν έχεις καλό είναι αρκεί να έχεις και λεφτά να το συντηρείς....
Κοίτα ελαττώματα όμως που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος..
Στύλο 1,6, πεντάπορτο, Παναθηναϊκός, 18,5 χρόνων και την κακομοίρα την Μάνα του να το παίρνει να πάει Super market και να σου έρχεται συνάμενη κουνάμενη με μια γρατζουνιά νά!!!
και να σου λέει μου την κάνανε Γιέ μου....
Την σκοτώνεις ή δεν την σκοτώνεις???
Πάντως βλέπω πως μόνο τα 1600 μιλάνε (και δικαιολογημένα αφού ζηλεύουν!!)... Δε βλέπω κανένα πιο μεγάλο να υπάρχει η κανένα 1400...
Τελικά τις καλύτερες πωλήσεις τις έκαναν τα 1.2 και τα 1.6??
Μιααα χαράαααααα!!!!
Πόσο πάνε οι 16άρηδες?!?! 210-215?!? Και μέχρι τα 200 άνετα?? Φτού, μάλλον χαλασμένο μου δώσανε!!!
Πολύ σωστός...
Ηρεμήστε και λιγάκι... δεν είναι και πύραυλος!
Όχι και χαλαρά...
Και τα 215 σε ευθεία μεγάλη να τα βγάλεις δεν βγαίνουν!!!
Το 1.2 Skywindow εχθές έπιασε 205........ ΤΕΛΟΣ
Το 1.2 Skywindow εχθές έπιασε 205........ ΤΕΛΟΣ
κάτι ξέχασες:
Το 1.2 Skywindow εχθές έπιασε 205....ΚΑΙ ΜΕΤΑ.... ΤΕΛΟΣ
Να τα χαίρεσαι ρε! Την κλήση που να την στείλω;
leftermann
20-02-09, 00:51
κι εγώ με 1200. Οικονομικό, δεν λέω... Φτηνά τέλη, ασφάλειες κλπ... Αλλά εντελώς κουβάς ρε γ@μώτο... :D:D
leftermann
20-02-09, 09:49
αργό εννοώ... Νωχελικό, σαν να βαριέται να ξεκινήσει... Παρ'όλα αυτά, δεν το αλλάζω :)
αργό εννοώ... Νωχελικό, σαν να βαριέται να ξεκινήσει... Παρ'όλα αυτά, δεν το αλλάζω :)
Ένα θα πω....
Όποιος πάει αργά... Πάει γρήγορα...
205 εεεε.... Μην το ξεχνάμε...
παρον και εγω με active 1.2
Βάζω και εδώ τους λόγους για τους οποίους αξίζει τον κόπο να πάρει κάποιος Stilo 1.200 από ερώτηση του Mike
Αληθεια το 1.200 τι επιδοσεις εχει μαμα?
ποσους ιππους βγαζει?
Εγω φιλε το μετανιωσα που πηρα 1.600,επρεπε να παρω ενα 1.200
και τωρα το δεινω για να παρω κατι πιο μικρο...
Φίλε Mike σου προτείνω ανεπιφύλακτα να πάρεις το 1.2 82 ίππους για τους απλούς εξής λόγους..
Καίει λίγο (60€ 640 χλμ), δεν φωνάζει σε σταθερή ταχύτητα εθνική με 140 και κλειδωμένο cruze control (Εκεί να δεις οικονομία), Δεν έχει την πεταλούδα πάνω από την εισαγωγή για να ζεσταίνεται όπως στο 1.6
Έχει ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμό με όλα τα υπόλοιπα αμάξια της κατηγορίας Stilo,
Αρκετά φτηνό σέρβις, Οικονομία στα ασφάλιστρα (166€ με θραύση κρυστάλλων και πυρκαγιά), χαμηλά τέλη κυκλοφορίας (112€), Μηχανή punto.. (ανταλλακτικά στον δρόμο πεταμένα θα βρίσκεις..)
Για αυτούς τους λόγους και μόνο επιλέγω 1.2
Τονίζω επίσης πως το αμάξι πιάνει με 5.700 στροφές 180 με 190χλμ. και 4 άτομα και μάλιστα οι 3 ήταν από το Stilo-club και δεν το πιστεύανε..
το 1,6 απλα σε σχεση με το 1,2 καιει αρκετα περισσοτερο!
60λιτρα με cc 790χλμ!
το 1,6 απλα σε σχεση με το 1,2 καιει αρκετα περισσοτερο!
60λιτρα με cc 790χλμ!
Καλά εγώ το έβαλα 640χλμ. γιατί το δουλεύω πολύ μέσα στην Πόλη....
κύκλο κίνηση μου καίει 6.5L/100χλμ.
6,7-6,9 μικτο κυκλο μεσα στην πολη και εκτος!
6,7-6,9 μικτο κυκλο μεσα στην πολη και εκτος!
Τότε paidare κάποιο λάθος έχω κάνει... Θα το κοιτάξω και θα τα πούμε πάλι..
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
...Δεν έχει την πεταλούδα πάνω από την εισαγωγή για να ζεσταίνεται όπως στο 1.6
Έχει ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμό με όλα τα υπόλοιπα αμάξια της κατηγορίας Stilo,
...
Τι διαβάζω Δευτεριάτικα ρε;
:slap:
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
τι επαθες αγορι μου?
http://www.youtube.com/watch?v=5TpkJUEPZoc
http://www.youtube.com/watch?v=TWfclcOzm_Q&feature=related
Έτσι απλά για να λυθούν πια όλες οι απορίες....
Κρατίστε αυτό...
5.5χ.στρ. - 215 χλμ.....
ΤΕΛΟΣ
1ον Στο πρώτο video το ταχύμετρο δείχνει με το ζόρι 210 και στο δευτερο video ο τύπος με το ζόρι 200ρίζει εκτός αν δεν βλέπω καλά...
2ον Ποιος σου λέει εσένα ότι είναι 1,2αρια και αν είναι τι 1,2αρια είναι(πειραγμένα ή όχι)? Αν δηλ εγώ βάλω ένα video στο youtube που να λέει bravo 95αρι στα 220χλμ θα το πιστέψεις??
3ον Οσα video και να βάλεις η ουσία και η αλήθεια είναι ότι το 1,2 βγάζει σε φυσιολογικές συνθήκες 180 αντε με προσευχές και πολύ υπομονή :whistle: 185.
Τώρα αν εσύ ξηλώσεις όλο το σαλόνι αδειάσεις το πορτμπαγκάζ βρεις μια τρελή κατηφόρα και πας 210 τότε ΜΑΓΚΙΑ σου. :clapping:
3ον Οσα video και να βάλεις η ουσία και η αλήθεια είναι ότι το 1,2 βγάζει σε φυσιολογικές συνθήκες 180 αντε με προσευχές και πολύ υπομονή :whistle: 185.
Ποσο βγαζει ? 180 ? Ουτε το 1.6 δε βγαζει καλα καλα 180.
(βαριεμαι να κανω login με το nick μου)
Εδώ και 12 σελ. στο topic οι 1,2αρηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι πιάνουν 180.
Ας μην τους χαλάμε χατήρι.. :hehe:
MiKe_KaVaLa
13-05-09, 00:06
Αφηστε τις τελικες...δεν αξιζουν και πιαστε τις ρεπριζ...
αναφερομαι στα 1.2!
Soul_Giannis
13-05-09, 01:02
Να αφερεθω απο την λιστα με τα 1.2 παρακαλω!!!!
Δεν ανήκω ποια σε εσας!!!!
Χαχαχαχαχαχα...
Τέτοια να λες να γίνει και άλλο θέμα με τους 1,6 τώρα για το πόσο τελική έχουν...
Ασε τους 1.6, ισα ισα σε ευθεια να πιασουν 180 στο κοντερ.
Οι 1.2 τι να μας πουνε που αντι για κοντερ επρεπε να εχουν ημερολογιο :P
(Sn7per)
MiKe_KaVaLa
13-05-09, 03:13
Θα κανω θεμα οταν θα ειναι τουρμπιζμενο!τωρα δεν με συμφερει 190 πιανω...