Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ασφαλεια + βιδες

dimitris_gr
19-03-09, 02:27
Kαλησπερα σας.
Αν και έχω αρκετά χρόνια το stilo προχθές έπεσε κάτι στην αντίληψή μου και θέλω να το ρωτήσω.Μέσα στον φάκελο που μου έχουν δώσει με το δεύτερο κλειδί υπάρχει ένα σακουλάκι σφραγισμένο που έχει μια μικρή ασφάλεια αν δεν κάνω λάθος 10amer και 4 μικρά στριφονακια (βιδες) 3-4 χιλιοστά.Γγωριζει κανείς να μου πει για ποιο σκοπό τα έχουν αυτά?:rolleyes:

Soul_Giannis
19-03-09, 10:41
Μηπως ειχαν πεσει απο πουθενα και στα ειχανε κρατησει?

dimitris_gr
19-03-09, 11:56
Μηπως ειχαν πεσει απο πουθενα και στα ειχανε κρατησει?

Όχι, δεν το νομίζω. Όπως είπα είναι σφραγισμένο το σακουλάκι αλλά και ο χάρτινος φάκελος που εγώ άνοιξα για να βγάλω το δεύτερο κλειδί. Άρα είναι απ την αντιπροσωπεία έτσι.Δηλαδη αυτά δεν τα έχει κάνεις άλλος? μόνο σε μένα τα έβαλαν?:yikes:

MaGeLaNoS
19-03-09, 12:06
Το πιο ευκολο ειναι να ρωτησεις Δημητρη στην αντιπροσωπεια.
Βεβαια κ γω οταν ειχα παρει το στιλο μου ειχαν δωσει ενα κουτακι με ταπες διαφορες.
Μαλλον ηξερα οτι θα τις χρειαστω.

dimitris_gr
19-03-09, 12:11
Το stilo είναι απ τα πρώτα μοντ 03/2002. μήπως τότε τα έβαζαν? Η σίγουρη απάντηση είναι απ την αντιπροσωπεια οπως σωστα ειπες.

MaGeLaNoS
19-03-09, 12:18
Ναι μονο ο αντιπροσωπος.Και στο Mitsubishi Colt μου ειχαν δωσει ενα κουτακι δωρο ολες τις ηλεκτρικες ασφαλειες.Δεν χρειαστηκαν ποτε βεβαια.

lisaNY
20-03-09, 14:13
Όχι, δεν το νομίζω. Όπως είπα είναι σφραγισμένο το σακουλάκι αλλά και ο χάρτινος φάκελος που εγώ άνοιξα για να βγάλω το δεύτερο κλειδί. Άρα είναι απ την αντιπροσωπεία έτσι.Δηλαδη αυτά δεν τα έχει κάνεις άλλος? μόνο σε μένα τα έβαλαν?:yikes:
Geia sou..etsi gia na sou figei i periergeia...
ki ego ta eixa..:)