Επιστροφή στο Forum : My Monster PC is Ready...
Ionio-Zante
20-03-09, 18:31
Μολις εβαλα και την τελευταια βιδα στο πιο γρηγορο PC που εχω φτιαξει ποτε...
Χαρακτηρηστικα αναφερω για οσους γνωριζουν και εχουν χομπι σα και το δικο μου...
Επεξεργαστης: Intel I7 965 ΕΧΤRΕΜΕ
Κουτι: Antec mini P180
Τροφοδοτικο: Enermax Revolutions85+ 850w
Δισκοι: ssd 2x intel X25-E SLC 64GB σε raid 0 , και 1 x WD20EADS 2TB (Απο UK)...
MainBoard: Asus Rampage II Gene Intel X58 ( Απο UK - Pre Order)
Οθονη: Samsung SyncMaster 305t+ 30" ( αναλυση 2560*1600 dual DVI Input)
Μνημη: 12GB(6x2gb) ddr3 1866Mhz Corsair
Οπτικοι Δισκοι: 1x LG GGC-H20L Blu Ray
Καρτες Γραφικων. 2x Asus GTX295 σε SLI
Το πακετο Συμπληρωθηκε με Πληκτρολογιο DAS KEYBOARD με Μικροδιακοπτες χρυσους "cherry" και Οπτικο Ποντικι MS.
Έτσι από περιέργια για τους ssd... τί χρόνο για full boot είχες; Και τι λειτουργικό βέβαια;
Ionio-Zante
20-03-09, 18:39
Έτσι από περιέργια για τους ssd... τί χρόνο για full boot είχες; Και τι λειτουργικό βέβαια;
Slipstriming Vista64 ( Αλλιως Τα 12GB ram πανε αδιαβαστα)
Full Boot μετα το bios + Raid Bios 7Sec
Σκέτο κτήνος!!! Πως και έφτιαξες τόσο δυνατό pc??? Ο δίσκος από που αγοράστηκε???
Ionio-Zante
21-03-09, 01:46
Ο δίσκος από που αγοράστηκε???
OverClockers UK
OverClockers UK
Σε ευχαριστώ πολύ! Ειχα πάρει τον Seagate 1,5TB αλλα είχε πρόβλημα με το firmware και το επέστρεψα πίσω..τι να κάνω θα πάρω WD.
Πο πο πο πο πο πο...
Αυτά είναι... Ακριβό χόμπυ φίλε.
Με τόσα που έσκασες παίρνεις 10 Stilo!!!!!
Μεγιά μεγιά...
Άντε είσαι έτοιμος για να τρέξεις και τα 7...:-))))))
Ολα τα χομπυ ειναι ακριβα, ποσο περιπου εχει ενα τετοιο συστεμιο ?
Ολα τα χομπυ ειναι ακριβα, ποσο περιπου εχει ενα τετοιο συστεμιο ?
Μόνο ο επεξεργαστής πρέπει να έχει κανένα χιλιάρικο...
Τώρα όλο μαζί... και εγώ θα ήθελα να ξέρω.
μπραβω φιλε με τεοια ταχυτητα στο Ebay και στο e-shop δε προκιτε να χασεις δημοπρασια
.
Stilo make style
21-03-09, 11:46
Πολύ καλό και γρήγορο αλλά να κάνω και εγώ μια ερώτηση ....... με τόσα λεφτά γιατί δεν επαιρνές ενα Mac Pro ή αν όχι ετοίμο Mac να έφτιαχνες εσύ έναν στα μέτρα σου ?????
και έμεινες στα windows και στα συμβατά λογισμίκα ??
Πολύ καλό και γρήγορο αλλά να κάνω και εγώ μια ερώτηση ....... με τόσα λεφτά γιατί δεν επαιρνές ενα Mac Pro ή αν όχι ετοίμο Mac να έφτιαχνες εσύ έναν στα μέτρα σου ?????
...και μία Apple Cinema 30"?
Verone The Best
21-03-09, 13:41
Πιστευω πως ειναι αξιολογο μηχανημα.
Πολλα χρηματα ομως.
Αξιζει τον κοπο??
εχει και ενα μεγαλο μειον η συγκεκριμενη συνθεση....
την καταναλωση στο ρευμα....χεχεχε
Ionio-Zante
21-03-09, 18:32
Mac Εχω ηδη ενα MacAir... Την SSD Version...
Ηθελα Δυνατο PC
...και μία Apple Cinema 30"?
Πηρα Την 30" την Samsung που εχουν ακριβως τις ιδιες αναλυσεις...
Πιστευω πως ειναι αξιολογο μηχανημα.
Πολλα χρηματα ομως.
Αξιζει τον κοπο??
Αναλογα απο ποια σκοπια το Κοιτας... Αν με ρωτησεις μετα απο 3 μηνες θα σου πω σιγουρα οτι δεν αξιζε...
εχει και ενα μεγαλο μειον η συγκεκριμενη συνθεση....
την καταναλωση στο ρευμα....χεχεχε
Το ρευμα ειναι ενα μειον αλλα οχι τοσο μεγαλο μιας και πολλα κομματια που εχω προσθεσει ειναι MOD82+ ( Intel SSD, WD 2TB Green, CPU 45n,)
Το βασικοτερο μειον ειναι οι τρελες θερμοκρασιες που σηκωνει...
neuromancer
22-03-09, 13:46
Σεβαστό το χόμπυ σου αλλά έκαψες άπειρο χρήμα (ελπίζω όχι για αυτό που είπε ο Παντελής!).
μπράβο φιλε, με τέτοια ταχυτητα στο Ebay και στο e-shop δε πρόκειται να χάσεις δημοπρασία.
Γιωργο για ριξε μια ματια λιγο σκεφτομαι να τσιμπισω αυτο κ μετα απο συζητηση με Ιοαννιδη να το εχω μονο για boot.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345264
Χρειαζεται κατι εξτρα η απλα το βλεπει σαν κανονικο δισκο στο bios?
Ionio-Zante
18-07-09, 00:16
Γιωργο για ριξε μια ματια λιγο σκεφτομαι να τσιμπισω αυτο κ μετα απο συζητηση με Ιοαννιδη να το εχω μονο για boot.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345264
Χρειαζεται κατι εξτρα η απλα το βλεπει σαν κανονικο δισκο στο bios?
Οτιδηποτε σε SSD κάτω από 150mb/s "πρακτικά" δεν είναι γρήγορο όσο πιστεύεις. Προτίμησε 2 raptor 74gb σε συστοιχια Raid. Δούλεψε λίγο με τα services και θα είσαι άρχοντας. Αλλιώς πάρε κάτι σε slc ( λέγε με Intel X25-E SLC 32 ή 64 gb) σε συνδυασμό με τα καινούργια windows 7 για να είσαι κορυφή.