Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ερχονται εκλογες.

richard
07-04-09, 11:57
Μετα απο αυτο που διαβασα, δεν υπαρχει περιπτωση να μην γινουν εκλογες μεχρι το καλοκαιρι...

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/235746.html

Και αυτο εν μεσο κρισης... αλλα τι να πεις,ειναι χιλιαδες οι ''κιτρινες'' ψηφοι.
Για ψωφο εισαστε ολοι σας!!

Sn7per
07-04-09, 12:13
Ναι...

Τοσοι διεφθαρμενοι υπουργοι, ο αλλος παραπεμφθηκε απο τον εισαγγελεα "αδικα και παρανομα" ταχα, το κομμα ψαχνει τροπο να τον κρατησει μπας και κρατησει η βουλη ακομα κανα χρονο...

Οι ταριφες ερχονται να μας σωσουν. :P

ammoulianiotis
07-04-09, 14:34
Εκλογες και βλακειες...
Τιποτα δεν μας σωζει!

paidaros
08-04-09, 00:33
ας δωσουμε τιποτα μηπως παρουμε ψηφους!
αυτη ειναι η τακτικη!

PascM
08-04-09, 21:01
Σιγά μην έρθουν εκλογές....λες και αποφασίζουμε εμείς το πότε.

Sn7per
09-04-09, 17:05
Ευτυχως η δυστυχως ολα δειχνουν οτι οι εκλογες ερχονται στις αρχες καλοκαιριου...

MiKe_KaVaLa
09-04-09, 17:19
Εκλογες και μακακιες....ειναι ολοι για εναν μουτσο καβαλα!
και πρωτος πρωτος ο χοντρος μετα ο αμερικανος κ.ο.τ.κ.ε

Το τελος του κοσμου ερχεται...
Καιρος γαρ εγγυς...

redpanther
09-04-09, 17:21
Να βγαινε ο Βεργης τουλαχιστον......μπας και αλλαζε ολους τους δημοσιους σε γυναικες και να εβγαζε και στο δρομο τις Ρωσιδες και Βουλγαρες που εχει τα κοννε...

να γλυκαινομασταν λιγακι οταν τις βλεπαμε...γιατι με τοση πικρα και πιεση που εχουμε φαει....(Ονειρα που χω ο .....δεν το λεω....):)

στο τελος βλεπω να κυκλοφορουμε με καρα....(οχι τιποτα αλλο..δεν παιρνουν και αναβαθμισεις τα καρα....

κλαφτα χαραλαμπε....2 οικογενειες κυβερνανε και θα κυβερνανε μεχρι να πεθανουμε....

Sn7per
14-04-09, 04:43
Τουλαχιστον σε λιγα χρονια που θα υπαρχει Gps δε θα μπορουνε να κλεβουνε.

Μαλλον τους δωσαν τοσα χρηματα γιατι θα πρεπει να ειναι ευπρεπεις και συμμαζεμενοι εν ωρα εργασιας...

richard
14-04-09, 13:02
Εν το μεταξυ αυτο που μου εκανε εντυπωση οσο καιρο ημουν σαλονικα ειναι οτι στις λεωφορειολωριδες ηταν μονο ταριφες, και στην Αθηνα γινεται αυτο ομως βλεπεις και κανεναν να ειναι εκτος λωριδας να περιμενει στην κινηση, στην Σαλονικα ηταν ΜΟΝΟ ταριφες στις λωριδες, σε φαση που νομιζα οτι ειχαν απαγορευσει στα λεωφορεια να κινουνται σε αυτες...
Τωρα επετραπη και αυτο στην κιτρινη φυλη αλλα υπο ορους... Ελεος πια!!!

Sn7per
26-04-09, 15:03
Σημερα εβλεπα στην τηλεοραση το πρωι μια ομαδα του alpha παρεστησαν τους τουριστες σε 3 ταξι εξω απο το αεροδρομειο...

Και οι τρεις δε βαλαν ταξιμετρο να γραφει και ζητησαν 50 ευρω για μια μικρη διαδρομη.

Ανακαλυψαν επισης σε εναν κινεζικο ταξιδιωτικο οδηγο να αναφερει

"θα πρεπει να διαπραγματευεστε την τιμη με τα ταξι της αθηνας" παζαρι δηλαδη...

Ο προεδρος ταξι δηλωνει οτι μιλαμε για μεμονομενα περιστατικα.

Τοσο μεμονωμενα που 3 στα 3 ταξι κλεψαν στο αεροδρομειο.
Τοσο μεμονωμενα που η "χαρη" μας εφτασε μεχρι τα περατα του κοσμου.

Αυτα ειναι...

richard
27-04-09, 10:35
Σημερα εβλεπα στην τηλεοραση το πρωι μια ομαδα του alpha παρεστησαν τους τουριστες σε 3 ταξι εξω απο το αεροδρομειο...

Και οι τρεις δε βαλαν ταξιμετρο να γραφει και ζητησαν 50 ευρω για μια μικρη διαδρομη.

Ανακαλυψαν επισης σε εναν κινεζικο ταξιδιωτικο οδηγο να αναφερει

"θα πρεπει να διαπραγματευεστε την τιμη με τα ταξι της αθηνας" παζαρι δηλαδη...

Ο προεδρος ταξι δηλωνει οτι μιλαμε για μεμονομενα περιστατικα.

Τοσο μεμονωμενα που 3 στα 3 ταξι κλεψαν στο αεροδρομειο.
Τοσο μεμονωμενα που η "χαρη" μας εφτασε μεχρι τα περατα του κοσμου.

Αυτα ειναι...

Αυτος ο ηλιθιος που εχουν για προεδρο εχει μαθει να λεει για ολα αυτα που γινονται οτι ειναι ενα ''μεμονομενο περιστατικο''...
Μεμονομενο ειναι το 1 στα 1000, οχι το 3 στα 3!!!
Ετσι πηγαν και μενα να με κλεψουν στην Κρητη ενα πρωινο, αλλα δεν ηξεραν οτι ειχαν στο αμαξι τον Τσιαμτσικα σε μικροτερη ηλικια.:)
Μονο που δεν μου χαρισε την κουρσα στο τελος!
Ουστ ρε!!!

paidaros
27-04-09, 21:15
Εν το μεταξυ αυτο που μου εκανε εντυπωση οσο καιρο ημουν σαλονικα ειναι οτι στις λεωφορειολωριδες ηταν μονο ταριφες, και στην Αθηνα γινεται αυτο ομως βλεπεις και κανεναν να ειναι εκτος λωριδας να περιμενει στην κινηση, στην Σαλονικα ηταν ΜΟΝΟ ταριφες στις λωριδες, σε φαση που νομιζα οτι ειχαν απαγορευσει στα λεωφορεια να κινουνται σε αυτες...
Τωρα επετραπη και αυτο στην κιτρινη φυλη αλλα υπο ορους... Ελεος πια!!!

εχει φωτογραφους και σκιζουνε για αυτο δεν μπαινουν αλλοι!

paidaros
27-04-09, 21:16
χειροτεροι απο τους ταριφες στην κλαιψια δεν εχει!
τα ιδια ειχα και στην πραγα που ημουνα που ζητουσαν τα διπλα απο οτι ειναι κανονικα και με τα παζαρια το κατεβαζες εκει που επρεπε!

παντελης
28-04-09, 00:00
εγω με ταξι δε εχω πολλα παρεδωσε αν εχω μπει 10 φορες ειναι ζητημα μια φορα ομως τη πατησα και ενω ηταν να δωσω 6000 δραχμες εδωσα 8500 δραχμες αλλα δε με πηραξε και τοσο γιατι ηταν το ταξι που χρισημοποιησα οταν απολυθηκα .

Sn7per
28-04-09, 03:15
Δε τους παω μια, στο δρομο τους κανω τη ζωη δυσκολη...

Οσες φορες εχω μπει σε ταξι ειναι λετσοι, καλα... Για αποδειξη δε τιθεται θεμα...

Πρεπει να την ζητησω εγω...