Επιστροφή στο Forum : Συζήτηση από DIY Cruise Control
καλημερα θα ηθελα να ρωτησω ξερει κανεις να μου πει καποιον που να κανει εγκατασταση το cc στην αθηνα μια και ο ιακωβος στον πειραια εκανε αλαγη χρησης και δεν βαζει πια
ευχαριστω
καλημερα θα ηθελα να ρωτησω ξερει κανεις να μου πει καποιον που να κανει εγκατασταση το cc στην αθηνα μια και ο ιακωβος στον πειραια εκανε αλαγη χρησης και δεν βαζει πια
ευχαριστω
κανεις ρε παιδες και αυριο ερχομαι αθηνα για σκ αντε να το βαλω και εγω μια και εχω το λεβιεδακι
Ναι παιδια πειτε και σε εμενα...
Το εχω αναγκη πολυ ! το θελω το θελω το θελω !
Ναι παιδια πειτε και σε εμενα...
Το εχω αναγκη πολυ ! το θελω το θελω το θελω !
αθηνα ψαχνεις και εσυ?
Και στην κρητη αν βρω θα παω...
Ειμαι πανταχου παρων.
Και στην κρητη αν βρω θα παω...
Ειμαι πανταχου παρων.
εσυ εισαι πανταχου παρων ο ηλεκτρολογος ειναι πανταχου απων ...........
τελικα δεν υπαρχει κανεις ηλεκτρολογος βαλει κανα χερακι για το cc?
alexis1981
14-04-09, 15:27
Παιδιά και εγώ ψάχνω να βρω κάποιον στην Αθήνα που να μπορεί να βάλει το CC στο Stilo (με το αζημίωτο φυσικά). Αν μάθετε κάτι παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα.
Ευχαριστώ.
Παιδιά και εγώ ψάχνω να βρω κάποιον στην Αθήνα που να μπορεί να βάλει το CC στο Stilo (με το αζημίωτο φυσικά). Αν μάθετε κάτι παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα.
Ευχαριστώ.
Το εθιξα το θεμα παλιοτερα αδερφε δε πηρα απαντηση, αμα μαθεις τιποτα, πε με και εμενα.
Ευχαριστώ.
και εμενα στο τελος θα μεινω με το λεβιε στο χερι :D:D:D:D:D
Μήπως να διοργανώναμε κανα group DIY εγκατάστασης;
Ένα Θεσ/νίκη, ένα Αθήνα;
Ίκαρε... Το βάζει ένας Ηλεκτρολόγος από την Fiat Spicar αν ενδιαφέρεσαι.. Θα σου στείλω σε pm τηλέφωνα και οδηγίες πώς θα τον βρεις...
Από Δευτέρα όμως γιατί τώρα είμαι
Κάρυστο στον τόπο τον ευχάριστο που τον έχουν άριστο!!!!!!!!!!!!!
Το εθιξα το θεμα παλιοτερα αδερφε δε πηρα απαντηση, αμα μαθεις τιποτα, πε με και εμενα.
και εμενα στο τελος θα μεινω με το λεβιε στο χερι :D:D:D:D:D
Ίκαρε... Το βάζει ένας Ηλεκτρολόγος από την Fiat Spicar αν ενδιαφέρεσαι.. Θα σου στείλω σε pm τηλέφωνα και οδηγίες πώς θα τον βρεις...
Από Δευτέρα όμως γιατί τώρα είμαι
Κάρυστο στον τόπο τον ευχάριστο που τον έχουν άριστο!!!!!!!!!!!!!
στειλε στειλε παρεπιτοντως αυριο το πρωι καλα να ειμαστε στελνω και το σονυ
στειλε στειλε παρεπιτοντως αυριο το πρωι καλα να ειμαστε στελνω και το σονυ
Λέγε μου τέτοια..... Φτιάξε με τρελά σου λέω!!!!
Λέγε μου τέτοια..... Φτιάξε με τρελά σου λέω!!!!
αν και λεω να μην το στειλω και να κανω μια καταδρομικη προς ευβοια ........... μιας και ακουω ταβλακι και ολα τα +
αν και λεω να μην το στειλω και να κανω μια καταδρομικη προς ευβοια ........... μιας και ακουω ταβλακι και ολα τα +
Ώπ... νάτα νάτααααααα....
Προβλέπω πανελλήνια συνάντηση στην Κάρυστο με τρελές φραπεδιές και πολύ τάβλάκι.... Άσχημα τα πράγματα... Και μέχρι τώρα το μόνο Stilo Που μετράει στην πόλη είναι το Μπλε Skywindow με τα τρελά γκάζια!!!!! Θα έχω ανταγωνιστές μου φαίνεται...
Προβλέπω πανελλήνια συνάντηση στην Κάρυστο με τρελές φραπεδιές και πολύ τάβλάκι.... Άσχημα τα πράγματα... Και μέχρι τώρα το μόνο Stilo Που μετράει στην πόλη είναι το Μπλε Skywindow με τα τρελά γκάζια!!!!! Θα έχω ανταγωνιστές μου φαίνεται...
Ποιός ρε συναγωνίζεται τα 1.2....
Τι να λέμε τώρα ρε... τα πάντα όλα...
αντε αμεσως ψοφας να φυγεις απο το θεμα, λεγε που,ποτε και ποσο??
αντε αμεσως ψοφας να φυγεις απο το θεμα, λεγε που,ποτε και ποσο??
14.45 καράβι από Ραφήνα, μεγάλη Πέμπτη, 55 Ευρώ το δωμάτιο αλλά μέχρι να έρθεις θα βρω κάτι πιο οικονομικό!!!!!
Άκουσε να σου πω, Εδώ στην Κάρυστο είμαι το μόνο Stilo 1.2 Skywindow που υπάρχει....
Για φαντάσου να σκάσει εδώ άλλο ένα και να γυρνάμε βόλτα εδώ???? Επίσημη συνάντηση θα το κάνουμε???
14.45 καράβι από Ραφήνα, μεγάλη Πέμπτη, 55 Ευρώ το δωμάτιο αλλά μέχρι να έρθεις θα βρω κάτι πιο οικονομικό!!!!!
Stile Tours
Ζήστε ένα αξέχαστο Πάσχα στην εξωτική Κάρυστο!
Μόνο από 55€
Δεχόμαστε και εισητήρια κοινωνικού τουρισμού! (ενίοτε και τουρμπισμού)
(Τα πάντα όλα ρε!)
καλη η πληροφορια και ευχαριστω το μεσημερι κουβεντιαζω με την κυρα μου και αμα δεν δουλευει αυριο ξεκιναμε!!!!!!
τωρα το εκτος θεματος παει στο cc που,πως και ποσο
Παιδιά είστε: :offtopic:
αυτο ειπα και εγω ο ερμος αλλα ο γιαννης μας θελει εκει και επιμενει
αυτο ειπα και εγω ο ερμος αλλα ο γιαννης μας θελει εκει και επιμενει
Άστον να επιμένει...
καλη η πληροφορια και ευχαριστω το μεσημερι κουβεντιαζω με την κυρα μου και αμα δεν δουλευει αυριο ξεκιναμε!!!!!!
τωρα το εκτος θεματος παει στο cc που,πως και ποσο
Έλα να προσπαθήσουμε να το βάλουμε εμείς... ΑΜΑ το κάψουμε θα βάλουμε από το δικό μου!!!!! και τα δύο ίδια δεν είναι??? όρμα!!!
Θα το βάλουμε παρέα αντιγραφή από το δικό μου... εργαλεία έχω σπίτι συνεργείο ολόκληρο οπότε δεν μασάμε...
1
Άκουσε να σου πω, Εδώ στην Κάρυστο είμαι το μόνο Stilo 1.2 Skywindow που υπάρχει....
Για φαντάσου να σκάσει εδώ άλλο ένα και να γυρνάμε βόλτα εδώ???? Επίσημη συνάντηση θα το κάνουμε???
μονο που δεν εχω Skywindow
Έλα να προσπαθήσουμε να το βάλουμε εμείς... ΑΜΑ το κάψουμε θα βάλουμε από το δικό μου!!!!! και τα δύο ίδια δεν είναι??? όρμα!!!
Θα το βάλουμε παρέα αντιγραφή από το δικό μου... εργαλεία έχω σπίτι συνεργείο ολόκληρο οπότε δεν μασάμε...
μεσα τοτε..........
Κάρυστος
Καίμε ΚΑΙ Stilo ECU's!
Μια ευγενική χορηγία του ΕΟΤ
Κάρυστος
Καίμε ΚΑΙ Stilo ECU's!
Μια ευγενική χορηγία του ΕΟΤ
αν καει το δικο μου θα καψουμε και του γιαννη τοτε να γουσταρουμε
Περιμένετε την Ανάσταση αν είναι για τα πυροτεχνήματα...
Περιμένετε την Ανάσταση αν είναι για τα πυροτεχνήματα...
Σωστο και αυτο και μετα θα προσπαθησουμε να τα αναστησουμε
εκτακτο δελτιο ειδησεων!
χωρια απο τα γνωστα πυροτεχνηματα εκρηξη εχουμε στην καρυστο με δυο stilo!
αγνωστα τα αιτια!νεοτερες πληροφοριες σε λιγο!
ΓΙΑΝΝΗ δωσε στοιχεια για το cc που ακριβως και ποιος και ποσο παει το μαλι
Όποιος θέλει επειδή δεν είναι και καμιά σοβαρή δουλειά τον βοηθάω και εγώ να το βάλει...
Απλά μετά το Πάσχα γιατί τώρα είμαστε λάσκα...
Όποιος θέλει επειδή δεν είναι και καμιά σοβαρή δουλειά τον βοηθάω και εγώ να το βάλει...
Απλά μετά το Πάσχα γιατί τώρα είμαστε λάσκα...
Ίκαρε.... Να ο Άνθρωπός σου.....