Επιστροφή στο Forum : Γνωμες...
Θελω την γνωμη σας για αυτα τα τρια αυτοκινητα που παιζουν για (πιθανη) αντικατασταση του δικου μου εντος 10 μηνων.
Αudi S3 225hp 02' 70.000km 17.000eyrw
Peugeot 207 rallye 150hp 08' 6.000km 9.000eyrw
Mazda rx8 231hp 06' 50.000km 16.000eyrw
Ηθελα να ακουσω την γνωμη σας για αυτα, ποιο θα επιλεγατε και γιατι?
Αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια ακομα καλυτερα.
Danke!
Θελω την γνωμη σας για αυτα τα τρια αυτοκινητα που παιζουν για (πιθανη) αντικατασταση του δικου μου εντος 10 μηνων.
Ηθελα να ακουσω την γνωμη σας για αυτα, ποιο θα επιλεγατε και γιατι?
Αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια ακομα καλυτερα.
Danke!
μη το συζητάς ΚΑΝ...
Από τα παραπάνω, Rallye και μην το σκέφτεσαι..
1. Audi, καλό χρυσό, αλλά πλέον παλιό και πανάκριβο. Σε λίγο καιρό θα είναι 2 γενιές πίσω.
3. Mazda....εδώ γελάμε...:)..υπολόγιζε αλλαγή κεραμικών και ρεκτιφιέ μηχανής στη χειρότερη, κατανάλωση σε χαλαρούς ρυθμούς γύρω στα 20lt/100 και κατ΄εμέ κακάσχημο βατράχι..
κανένα από τα παραπάνω δεν θα έχει τη φρεσκαδούρα του peugeot, που θα το χαρείς πιο πολύ από όλα και θα το δώσεις πιο εύκολα από όλα...
Η τιμή του είναι ΛΑΧΕΙΟ!!!!
Soul_Giannis
27-04-09, 10:59
S3
1ον Μοιαζει με το Stilo σε χωρους με μικροτερο ομως πορτ μπαγκαζ,
2ον Τετρακινητο
3ον Τρελο Γκαζι
4ον Ποιοτητα κατασκευης
5ον Υψηλη μεταπολιτικη αξια
6ον Πειραζετε ευκολα και βγαζει πολλα αλογα
7ον Θες και αλλα?Δεν σου κανει εαν δεν σε ικανοποιουν τα παραπανω
207 Απλα Ενα Peugeot Που θα δυσκολευεσε να γραφεις το Peugeot......
RX8 Εαν εισαι καλαματιανος εισαι και τυχερος!!!!
ABARTH DNA
27-04-09, 11:01
+1 συμφωνω με τον face!
Soul_Giannis
27-04-09, 11:02
Πετρο το 207 ειναι το Rallye Και οχι το GT
Καλυτερα το GT τοτε εαν βρει!!!
Χαλαρά (για RC), αλλά και Rallye που ουσιαστικά είναι GT με αυτοκόλλητα, με 9Κ τόσο καινούργιο και με 6K χλμ δε βρίσκεις....ίσως μπερδεύεις το GT με το κορυφαίο RC...
άσε που με τα ρέστα αν θέλεις το φορτώνεις πρόγραμμα και ανάρτηση από το RC
Soul_Giannis
27-04-09, 11:11
Ναι μπερδευτηκα RC ηθελα να πω και οχι GT!!!
Με εχουν μπερδεψει τα GT,GTi,Sti,ST,Hgt,Tjet κλπ.....
1. audi s3 για τους λογους που ειπε ο soul
2. rx8 231 και πισωκουνα (μου αρκει)
3. Peugeot με την καμια γαλλο (απλα δεν τους χωνευω)
Ριχαρδε S3 και ξενοιαζεις απο οποιδηποτε προβλημα κ απο βελτιωτικα προιοντα για τον 1.8Τ εχει βρωμισει ο τοπος + το γεγονος οτι ειναι τετρακινητο κ για τους καροδρομους που εχουμε οσο ναναι προσφερει μια ασφαλεια.
Απλα ελεγξε τον κορμο(κινητηρα) του εφοσον μιλαμε για μεταχειρισμενο κ να ψαξεις τα πραγματικα χλμ του αμαξιου.
To 207 καλο αλλα λιγο.
Οσο για RX8 δε θα μπω καν στη διαδικασια να πω γνωμη..:cool:
(snyper teasing mode on)
ρε παιδιά ειδικά το παλιό S3 βρομάει γερμανίλα...μπαίνεις μέσα και σε χαιρετάει φασιστικά ένα πράμα...
(snyper teasing mode off)..
:)
Για να το δούμε και από την άλλη πλευρά!
1) S3 (αν είμαι καλός στα μαθηματικά 10.000 km/έτος)
καλό αλλά ...τα δείχνει τα χρονάκια του και με επιφύλαξη πάντα για τα
πραγματικά χλμ.
2) Peugeot 207 rallye (στραμπούληξα την γλώσσα μου για να το προφέρω και τα δάχτυλα για να το γράψω), φτωχο αλλά...τίμιο!
3) Mazda rx8 θα έλεγα να το ξεχάσεις! Μπορεί να είναι πισωκούνα αλλά...όπου δει πρατήριο, στρίβει μόνο του! Μακριάαααα, δεν είναι τυχαίο οτι βρώμισαν οι αγγελίες με rx8!
Επιλογή μου θα ήταν το .....αυτός ο γλωσσοδέτης ο Γάλλος!
Ότι και να πάρεις να το χαρείς με υγεία!
Υ.Γ. Γιατί δεν κοιτάς για κανένα stilo!!! Μου έχουν πει οτι έχουν βγει σκυλιά!!!
τστστσ!
ρε παιδιά ειδικά το παλιό S3 βρομάει γερμανίλα...μπαίνεις μέσα και σε χαιρετάει φασιστικά ένα πράμα...
:)
Αυτο ειναι που μ'αρεσει...:D:D:D
Θα βαλω και την φωτο του μπαρμπαδολφου στο ταμπλο και ποιος με πιανει μετα!!!:)
Μακριά απο το RX8. ΠΟΛΛΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, οι απο πάνω με κάλυψαν...
Τα άλλα 2 δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, οπότε καλό θα ήταν να μας πείς το σκεπτικό σου για να κάνουμε προτάσεις με βάση τα δικά σου "θέλω" κι όχι τα δικά μας...
ΥΓ. Εγώ αν έπρεπε να επιλέξω αναγκαστικά κάποιο από τα 3, θα έπαιρνα το S3, για το λόγο ότι στην Ελλάδα κρατάει πολύ υψηλά αξία μεταπώλησης, αλλά κ γιατί το μοτέρ είναι η χαρά του βελτιωτή...
Μπορεί να είναι πισωκούνα αλλά...όπου δει πρατήριο, στρίβει μόνο του!
:D:D:D
Και το s3 τον ιδιο δρομο θα παρει... και ισως να μπει και πρωτο:dildo1:
Do the right thing....
κατά σειρά προτεραιότητας..
1. κρατάς το stilo
2. παίρνεις το peugeot (νέο, ωραίο, τσάμπα, καλό γκάζι, στριφτερούτσικο, οικονομικό σε σχέση με τα αδηφάγα που έχει στη λίστα)
Όντως και εγώ Peugeuot θα διάλεγα κυρίως γιατί είναι καινούριο.
Τι και αν θα σε περνάει το S3 και RX8... Θα έχεις καινούριο αυτοκίνητο και η τιμή που λες δε παίζεται.
9.000 είναι φθηνά για το συγκεκριμένο και με τόσα χιλιόμετρα.
Μπορεί Γαλλικό αλλα εμένα δε μου λέει και τίποτα.
Πλέον όλα τα καινούρια καλά είναι.
Και Huyndai να πάρεις μια χαρά θα είναι.
Άρα... ο νέος είναι ωραίος!
Φρεσκαδούρα όπως λέει και ο face!
Οντως το rx8 και εμενα μου φαινεται κακασχημο βατραχι.
Παντως σε μεταχειρα εχεις και αλλες επιλογες, Astra 2πορτο 1.8-2.0 μηπως ?
Corsa Opc ?
Εγω το audi θα χτυπουσα απο αυτα αν και ακριβο και παλιο
Σκέψου ότι από κάποια χιλιόμετρα και μετά τα αυτοκίνητα αρχίζουν και ζητάνε... Αμορτισερ, μεγάλα σερβις, δίσκους, φρένα λάστιχα κτλ... Οπότε τα 17000 του S3 φτάνουν άνετα τα 20. Με τόσα λεφτά πέρνεις καινούργιο τουρμπάτο με πάνω κάτω τα ίδια άλογα αλλά 0χμ! Από την άλλη η τιμή του peugeot είναι ύποπτα χαμηλή...
Το ποιο φτινο turbo που μπορω να σκεφτω τωρα ειναι το Corsa opc 200hp στα 21,5 χιλιαρδομπουλα.
Αλλα και το audi ειναι χαλια επιλογη, μεσα σε δεκα μηνες που θα ψαξεις θα βρεις 324521345 μεταχειρισμενα πολυ καλυτερες επιλογες στα 200 αλογα.
7 χρονια ειναι πολλα
207 Δαγκωτό, έτσι απλά για να μην κάνω την γνώμη του face copy-paste, συμφωνώ απόλυτα, μιλάμε για καινούριο αμάξι.
HighFidelity
27-04-09, 17:08
Αυτά τα 3 αυτοκίνητα είναι εντελώς διαφορετικά, νομίζω πως το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να κατασταλάξεις στο τι αυτοκίνητο θέλεις. Τώρα αν επιμένεις σε ένα από αυτά τα 3 τότε pug, δύσκολα βρίσκεις αμάξι ενός έτους σχεδόν στη μισή τιμή του καινούργιου ;)
ps
Το 207 rallye ΕΙΝΑΙ turbo!
βρομαει πολυ για το ραλι!πολυ βρομαει!
γιατι το δινεις το stilaki σου?
εγω θα ελεγα S3
Κανενα δε θα περιμενει 10 μηνες ομως.
μη το συζητάς ΚΑΝ...
Από τα παραπάνω, Rallye και μην το σκέφτεσαι..
1. Audi, καλό χρυσό, αλλά πλέον παλιό και πανάκριβο. Σε λίγο καιρό θα είναι 2 γενιές πίσω.
3. Mazda....εδώ γελάμε...:)..υπολόγιζε αλλαγή κεραμικών και ρεκτιφιέ μηχανής στη χειρότερη, κατανάλωση σε χαλαρούς ρυθμούς γύρω στα 20lt/100 και κατ΄εμέ κακάσχημο βατράχι..
κανένα από τα παραπάνω δεν θα έχει τη φρεσκαδούρα του peugeot, που θα το χαρείς πιο πολύ από όλα και θα το δώσεις πιο εύκολα από όλα...
Η τιμή του είναι ΛΑΧΕΙΟ!!!!
θα συμφωνισω και εγω με τον face σχεδον απολυτα...
αλλα το θεμα ειναι εσυ τι προτιμας απο αυτα
και να προσθεσω οτι:::
s3 : kαλη η tετρακινηση αλλα εχει και πολυ φθορα αλλα σιγουρα αφου εχει και το τουρμπο ολο και κατι θα σου βγαλει
rx8:πολυ καλο αλλα για λιγα και χαλαρα χιλιομετρα...γιατι αν το κυκλοφορεις καθε μερα πρεπει να εχεις μεγαλη τσεπη
αρα rallye!!!
η τουρμπινα του αν την κανει ελεγχο καθε 100,000 δεν θα εχεις κανενα προβλημα!
και οι τουρμπινες αλλαζονται περιπου στα 200,000-250,000 χλμ!
Κανενα δε θα περιμενει 10 μηνες ομως.
Θα περιμενουν φιλε μου, απλα δεν θα ειναι ιδια τα χιλιομετρα και ισως να ειναι καλυτερη και η τιμη, εκτος απο το peugeot.
βρομαει πολυ για το ραλι!πολυ βρομαει!
γιατι το δινεις το stilaki σου?
εγω θα ελεγα S3
Το rallye το εχει ο αντιπροεδρος στο γραφειο μου που εχει παντρευτει την θεια μου, απλα πηρε και ενα κομπρεσορα 200αρι και δεν το κυκλοφορει αυτο, το αμαξι ειναι βρωμικο μονο οταν βρεχει...
Το stilaki καποια στιγμη πρεπει να φυγει, δεν θελω να πιασω τα 200.000 km, νομιζω οτι στα 120.000 καλα ειναι.
Το rallye το εχει ο αντιπροεδρος στο γραφειο μου που εχει παντρευτει την θεια μου, απλα πηρε και ενα κομπρεσορα 200αρι και δεν το κυκλοφορει αυτο, το αμαξι ειναι βρωμικο μονο οταν βρεχει...
Το stilaki καποια στιγμη πρεπει να φυγει, δεν θελω να πιασω τα 200.000 km, νομιζω οτι στα 120.000 καλα ειναι.
γιατι ρε εγω που εχω 155,000 τι επαθα?τιποτα!
μονο κλαιω τις ζαντες σου και τα σποιλερ στα πλαγια!
ποσο σκοπευεις να το δωσεις?
γιατι ρε εγω που εχω 155,000 τι επαθα?τιποτα!
μονο κλαιω τις ζαντες σου και τα σποιλερ στα πλαγια!
ποσο σκοπευεις να το δωσεις?
Αν παρω την αποφαση αμεσα γυρω στα 7.500 το κοβω.
Στα 7.500 αν ενδιαφερθει καποιος δωστο χωρις σκεψη.
Στα 7.500 αν ενδιαφερθει καποιος δωστο χωρις σκεψη.
Υπαρχουν 2 σην Κυψελη που μου δινουν τοσα, ο ενας ειναι Αλβανος.
Λυπαμαι για αυτο που θα πω αλλα δεν θα το αντεξει η καρδουλα μου να το δωσω σε αυτον, να τον βλεπω καθε μερα να περναει εξω απο το σπιτι μου και να εχει βαλει και την Αλβανικη σημαια στην ενταζιερα πισω, να παρκαρει εξω απο το σπιτι μου, να το εχει φορτωσει με λαμπακια στους ψεκαστηρες, με led κατω απο το αμαξι, με ψευτικους αεραγωγους στα πλαγια των 5 ευρω που ο αερας καταληγει στο πουθενα και λειτουργει απλα σαν αποθηκευτικος χωρος για εντομα οταν βγαινει στην εθνικη.
και εγω να μην εχω συνειδητοποιησει οτι το πουλησα και να τον περνω στο κυνηγι νομιζοντας οτι μου το κλεβουν...
ΑΧΧΧ
:(
Λυπαμαι για αυτο που θα πω αλλα δεν θα το αντεξει η καρδουλα μου να το δωσω σε αυτον, να τον βλεπω καθε μερα να περναει εξω απο το σπιτι μου και να εχει βαλει και την Αλβανικη σημαια στην ενταζιερα πισω, να παρκαρει εξω απο το σπιτι μου, να το εχει φορτωσει με λαμπακια στους ψεκαστηρες, με led κατω απο το αμαξι, με ψευτικους αεραγωγους στα πλαγια των 5 ευρω που ο αερας καταληγει στο πουθενα και λειτουργει απλα σαν αποθηκευτικος χωρος για εντομα οταν βγαινει στην εθνικη.
και εγω να μην εχω συνειδητοποιησει οτι το πουλησα και να τον περνω στο κυνηγι νομιζοντας οτι μου το κλεβουν...
ΑΧΧΧ
Πλάκα κάνεις τώρα?
Σίγουρα δένεσαι με το αυτοκίνητο σου αλλά μη το σκέφτεσαι καν.
Ας είναι και γύφτος και να πάει να μουχλιάσει το αυτοκίνητο.
Τόσα λεφτά πολύ δύσκολα βρίσκεις.
Με το Peugeuot/Mazda/Audi θα είσαι μια χαρά ευχαριστημένος.
ΑΧΧΧ
Χαχαχαχαχαχα να νομιζεις οτι στο κλεβει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
σοβαρα τωρα αν θελεις την γνωμη μου σε αλβανο υπαρχουν πιθανοτητες να το δωσεις...
Ειναι πολλα ρε συ για Stilo αλλα ευχομαι το καλυτερο.
HighFidelity
28-04-09, 14:01
Αν δεν πάρεις εσύ το Pug, δεν κανονίζεις να το πάρω εγώ; Ε; Φανταστικέ συνφορουμίτη! :D:D
σοβαρα τωρα αν θελεις την γνωμη μου σε αλβανο υπαρχουν πιθανοτητες να το δωσεις...
Δηλαδη εμεις που εχουμε stilo ειμαστε ολοι Αλβανοι?:confused:
Ο Γιαννης που πηρε το Αbarth ειναι Αλβανος?
Οποιος ψαχνει για αγορα stilo ειναι Αλβανος?
Το stilaki κατω απο 6.500 δεν παιζει πουθενα, με ζαντες οροφη κλπ κλπ.
Εσυ ποσο θα το εδινες το δικο σου?
Αν δεν πάρεις εσύ το Pug, δεν κανονίζεις να το πάρω εγώ; Ε; Φανταστικέ συνφορουμίτη! :D:D
Αυτη ειναι τιμη για μενα, μαντρας του το περνει 11.000, μακαρι να μπορουσα, δεν θα ειχα προβλημα, να εμενε στην οικογενεια του stilo...:)
Ε τωρα, εχω τα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ προβληματα μου εχω και εσενα.
Απλως εννοω οτι την δεδομενη στιγμη συνηθως αλλοδαποι σκεφτονται το Stilo γιατι αφενος εχει χαμηλοτατη τιμη, αφετερου δεν τους εχουν αγγιξει οι "κακιες γλωσσες".
Αληθεια στο λεω, το εχω προσεξει, μονο αλβανοι με ρωτανε ποσο παει ενα μεταχειρισμενο Stilo :P
Αποδεδειγμενα πραγματα, ! ασε που εχουν και την κουλτουρα την Ιταλικη χαχαχαχ
MiKe_KaVaLa
28-04-09, 16:47
εγω απο οτι βλεπω επειδη πουλαω το δικο μου (1.6 active)
δεν κολλανε στα λεφτα ,κολλανε στα κυβικα....
ειναι ατομα που μου ειπανε αν ηταν πιο μικρο ισως θα το επερνα!
1.600 πολλα ειναι μου λενε :( κλαψ!
Παιδιά μην έχετε τέτοιες αντιλλήψεις για τους Αλβανούς... Οι Έλληνες είναι περισσότερο κάγκουρες... Μάλιστα στην γειτονιά μου έχω έναν με Stilo ο οποίος το έχει κυριολεκτικά στην τρίχα!
6500 μου το περνει η φιατ εμενα και η ασφαλεια το εχει για 7000
2002 μοντελο
2002 μοντελο
αν σου δινει 6500 δωστο και παρτους και ενα κουτι γλυκα δωρο :D:D:D:D:D
κατεβασε το την ασφαλεια ειναι παρα πολλα
αν σου δινει 6500 δωστο και παρτους και ενα κουτι γλυκα δωρο :D:D:D:D:D
κατεβασε το την ασφαλεια ειναι παρα πολλα
τοσο μου το περνει για να παρω βεβαια αλλο φιατ!
δεν χρειαζετε ειμαι καλυμμενος απο την ασφαλεια!
τοσο μου το περνει για να παρω βεβαια αλλο φιατ!
δεν χρειαζετε ειμαι καλυμμενος απο την ασφαλεια!
δεν εισαι καλυμμενος γιατι αυτα τα λεφτα δεν τα δινουν με τιποτα πριν καμια εβδομαδα ηρθε ο ασφαλιστης μου απο το σπιτι ο οποιος ειναι και φιλος μου και το ασφαλισα για 5000 και ειναι το 2003 πανε στεγνα με τον καταλογο το auto σαββατοκυριακο
ποτε μην λες ποτε!
το αφηνω στα 7000 και ειμαι απολυτα καλυμμενος!
αφου ωρες ωρες αν δεν το αγαπουσα τοσο πολυ θα το εκαιγα ή θα το εκλεβα μονος!
ποτε μην λες ποτε!
αν γινει οτιδηποτε (χτυπα ξυλο) δεν θα σε αποζημιωσουν για 7000 αλλα για οσα λεει το γαμ.....ενο το περιοδικο
HighFidelity
28-04-09, 23:06
Αυτη ειναι τιμη για μενα, μαντρας του το περνει 11.000, μακαρι να μπορουσα, δεν θα ειχα προβλημα, να εμενε στην οικογενεια του stilo...:)
Θέλω και εγώ ένα τέτοιο θείο... lol
Δεν πειράζει, πάντως σε ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση :)
Soul_Giannis
28-04-09, 23:34
εγω απο οτι βλεπω επειδη πουλαω το δικο μου (1.6 active)
δεν κολλανε στα λεφτα ,κολλανε στα κυβικα....
ειναι ατομα που μου ειπανε αν ηταν πιο μικρο ισως θα το επερνα!
1.600 πολλα ειναι μου λενε :( κλαψ!
Δεν τους εδινες το κινητο μου να αγοραζανε το δικο μου?Εμενα 3 μηνες αγγελια 4 ατομα με πηραν τηλ!
2002 μοντελο
Απορω ρε Γιαννη γιατι το κρατας!!!Βλεπεις ποσο τα πουλανε στις αγγελιες?Και εσυ το κρατας?
ποτε μην λες ποτε!
Καλα χτυπα ξυλο εαν στο κλεψουν η στο τρακαρουν και βγει ολικη πανω απο 5000 δεν παιρνεις που να χτυπας τον **** σου κατω και οτι στοιχηματα θες!!!Δεν πας να το ασφαλιζες για 9000 η 6000,θα επαιρνες οσα πωλειτε σημερα στις αγγελιες και να ξερεις 5000 θα σου διναν και χαρη θα σου εκαναν!!!
Δεν τους εδινες το κινητο μου να αγοραζανε το δικο μου?Εμενα 3 μηνες αγγελια 4 ατομα με πηραν τηλ!
Απορω ρε Γιαννη γιατι το κρατας!!!Βλεπεις ποσο τα πουλανε στις αγγελιες?Και εσυ το κρατας?
Καλα χτυπα ξυλο εαν στο κλεψουν η στο τρακαρουν και βγει ολικη πανω απο 5000 δεν παιρνεις που να χτυπας τον **** σου κατω και οτι στοιχηματα θες!!!Δεν πας να το ασφαλιζες για 9000 η 6000,θα επαιρνες οσα πωλειτε σημερα στις αγγελιες και να ξερεις 5000 θα σου διναν και χαρη θα σου εκαναν!!!
+1000!!!!!!!!!!!
γιατι γιαννη οταν αρχιζεις να κτιζεις ενα σπιτι ολα τα αλλα πανε πισω
+ οτι εμεινα και απο δουλεια οποτε φανταζεσαι!
απλα λεω τωρα αν δω οτι θα φτασω στο αμην καθως τα εξοδα τρεχουνε και δεν βρω δουλεια σε 3-4 μηνες,ηδη ψαχνω 1 μηνα,θα το πουλησω
2002 μοντελο
Τοσα πολλα δινουν για να αγορασεις ξανα Fiat ? Καλη φαση.