Επιστροφή στο Forum : Συζήτηση για την αγγελία του Verone (Abarth)
ammoulianiotis
19-04-09, 23:30
Γιατι ρε Μπαμπη;
Τι εγινε;
MiKe_KaVaLa
20-04-09, 00:14
ε,φανταζομαι καμια πλακα θα μας κανει!
μπαμπη γιατι ετσι ρε φιλε?
τι εγινε και το πουλας?
ολα καλα?συμβαινει τιποτα?
τοσο τρελα ειχες με το abarth τοσα σχεδια γιατι ετσι ρεσυ?κ θες να ξαναπαρεις stilo?
verone κι εγω όταν είδα το the fast and the furious 4 έτοιμος ήμουν.μετά ξύπνησα...
Όχι το R34 αυτό είναι πανάκριβο ακόμα το R32 1994 μοντέλο 2.6 twin turbo 280 εργοστασιακά αλογάκια.
http://img19.imageshack.us/img19/9555/89396838.jpg
http://img135.imageshack.us/img135/9154/80541450.jpg
Τιμή στην Ιαπωνία με μεταφορικά Ελλάδα 6000€ + 8500€ τελωνείο = 14500 βαλε σήμα και πινακίδες κανένα χιλιάρικο μας κάνει 15500€ στο δρόμο.
Αν αφαιρέσεις και το 50% από την ταξινόμηση -4250€
11250€ και ξεκινάει το νέο σενάριο verone skyline και τα μυαλά στα κάγκελα αλλά πρέπει να δώσω πρώτα το abarth που αγαπάω τρελά αλλά το αλλάζω σίγουρα για ένα skyline.
Mπαμπινο μην κανεις ασκοπες κινησεις αν παρεις για κυριο αμαξι το GT R θα εισαι ενα παλικαρι με ενα απλα καλο αμαξι γιατι με αυτο θα κινησε σχεδον παντα.
ΑΝ ΟΜΩΣ κρατησεις το Αbarth που ειναι βασικα και το σημα κατατεθεν του Verone και πισω απανω στο τρειλορ κουβαλας ενα Nissan SkylineGT-R με 600 αλογα και το μισο να ειναι απο ανθρακονιμα και Προτη μουρη θα εισαι και Πλεων το απολυτο ονομα ολων των event.
μην το δινεις το Abarth γιατι συμφωνα με το βιντεακι που εχεις φτιαξει το τραγουδι που χρησιμοποιεις ξερεις ποιο ειναι (μην κανς πως δε θυμασε).
Παντελης .
χαλια παντως η αεροτομη του!
Mπαμπινο μην κανεις ασκοπες κινησεις αν παρεις για κυριο αμαξι το GT R θα εισαι ενα παλικαρι με ενα απλα καλο αμαξι γιατι με αυτο θα κινησε σχεδον παντα.
ΑΝ ΟΜΩΣ κρατησεις το Αbarth που ειναι βασικα και το σημα κατατεθεν του Verone και πισω απανω στο τρειλορ κουβαλας ενα Nissan SkylineGT-R με 600 αλογα και το μισο να ειναι απο ανθρακονιμα και Προτη μουρη θα εισαι και Πλεων το απολυτο ονομα ολων των event.
μην το δινεις το Abarth γιατι συμφωνα με το βιντεακι που εχεις φτιαξει το τραγουδι που χρησιμοποιεις ξερεις ποιο ειναι (μην κανς πως δε θυμασε).
Παντελης .
http://img231.imageshack.us/img231/4421/veroneskyline.jpg
Βασικά σε αυτό το αυτοκίνητο αυτή η αεροτομή είναι εργαλείο και όχι για ομορφιά.
Βασικά σε αυτό το αυτοκίνητο αυτή η αεροτομή είναι εργαλείο και όχι για ομορφιά.
δηλαδη τι εργαλειο ρε μπαμπη?
τι κανει το Photoshop!:D:D:D
Βασικά έλυσα και το πρόβλημα του αριστεροτιμονου!!!
http://www.adrianflux.co.uk/blog/uploaded_images/PulleyCar-727601.jpg
μπαμπη ουτε εγω μπορω να σε φανταστω χωρις το abarth ξερω οτι δεν εχεις τις καλητερες σχεσεις με καποιους αλλα εισαι απο τους ποιο τρελους που γουσταρουν το stilo εδω μεσα ειναι κομματι σου θα το μετανιωσεις...κρατατο κ παρε κ το skyline ουτοση αλλος το nissan δεν ειναι για την πολη μονο για παραωρες βολτες κ για πιστα...
DontMKsense
23-04-09, 00:40
και ξεκινάει το νέο σενάριο verone skyline...
Άντε ρε Μέλπω μόνο λόγια?Το GTR είναι 4wd...
ammoulianiotis
23-04-09, 10:12
Xωρανε 2 skyline στο ιδιο club;;;
το άλλο είναι από μεταμόσχευση ρε συ...
Τι τον φάγατε τον άνθρωπο ρε σεις...θέλει να το δώσει ας το δώσει...Τόσο το αγάπησε που θέλει να το δώσει...
(Μπάμπη, φάε τη καρφάρα τώρα :) )
Ολη αυτη η κουβεντα μου θυμιζει μια διαφημιση που παει ενας τυπος να αγορασει ενα αμαξι και πρεπει να διαλεξει αναμεσα σε ενα RX8 και ενα Zastava...
Εμεις προσπαθουμε να του πουμε οτι ειναι καλυτερο το δευτερο και οτι ολοι εχουμε δεσει το ονομα του με αυτο το αμαξι...
Τωρα θα το δεσουμε με το αλλο αμαξι, gt-r ρεεεεεε!!!
Αστα να πανε, δεν θα το επαιρνα ουτε βολτα...:sick:
Τι ειδες ρε John, σαν να κοιτας τα δοντια του Γαιδαρου που σου χαριζουν.:)
μπαμπη ουτε εγω μπορω να σε φανταστω χωρις το abarth ξερω οτι δεν εχεις τις καλητερες σχεσεις με καποιους αλλα εισαι απο τους ποιο τρελους που γουσταρουν το stilo εδω μεσα ειναι κομματι σου θα το μετανιωσεις...κρατατο κ παρε κ το skyline ουτοση αλλος το nissan δεν ειναι για την πολη μονο για παραωρες βολτες κ για πιστα...
Πραγματικά είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου σε αυτό έχεις δίκιο!!!
Αυτό για τις βραδινές βόλτες μάλλον είναι πιο κοντά αν δεν μπορέσω να το πουλήσω.
Άντε ρε Μέλπω μόνο λόγια?Το GTR είναι 4wd...
Μητσάρα σε ευχαριστώ που με πριζωνεις!!!
Xωρανε 2 skyline στο ιδιο club;;;
Αν αυτοί που τα έχουν είναι καλά φιλαράκια κ άλλοι χωράνε άμα θες!!!
το άλλο είναι από μεταμόσχευση ρε συ...
Τι τον φάγατε τον άνθρωπο ρε σεις...θέλει να το δώσει ας το δώσει...Τόσο το αγάπησε που θέλει να το δώσει...
(Μπάμπη, φάε τη καρφάρα τώρα :) )
Πέτρο εδώ είσαι λάθος και θα σου πω γιατί…
Δεν αγάπησα ποτέ ένα άψυχο πράγμα για παράδειγμα το stilo αγάπησα όλους εσάς όπου εδώ και 5 χρόνια έχουμε γίνει μια μεγάλη καλή παρέα σε όλη την Ελλάδα!
Α σε ευχαριστώ για το καρφί καλό ήταν να μου θυμίσει τα παλιά όπως και του παντελή (μην κάνεις πως δεν θυμάσαι)
Ολη αυτη η κουβεντα μου θυμιζει μια διαφημιση που παει ενας τυπος να αγορασει ενα αμαξι και πρεπει να διαλεξει αναμεσα σε ενα RX8 και ενα Zastava...
Εμεις προσπαθουμε να του πουμε οτι ειναι καλυτερο το δευτερο και οτι ολοι εχουμε δεσει το ονομα του με αυτο το αμαξι...
Τωρα θα το δεσουμε με το αλλο αμαξι, gt-r ρεεεεεε!!!
Ακριβός είσαι ο καλύτερος.
ρε γκάγκα πλάκα κάνω σε πειράζω....:)..
χωρανε 2 μεσα στο ιδιο club!
αλλα πως και δεν μπηκες στον πειρασμο να το πειραξεις το abarth?
με το καλο Μπαμπη οτι θες αμα ομως με το skyline τρως λιγο σκονη στη Σερρες δε θα σε πηραξει φιλε γιατι καλο το sky αλλα και το Abarth-line με 700 αλογα δε παιζεται .
αλλα αμα το παρεις το Datsun και το φτασεις πανω απο 500 αλογα Χαλαλη σου φιλε να σε χερομαστε αλλα πισω απο τα Abarth .
xaxaxaxaxaxaxaxa
stilo-hraklis
23-04-09, 19:01
νομιζω οτι πλεον δεν μπορεις να φερεις skyline στιν ελλαδα.....αλλα χλωμο...δυστηχως....
Εγώ άμα έχεις 15000€ στο έχω έξω από το σπίτι σου.
Εγώ άμα έχεις 15000€ στο έχω έξω από το σπίτι σου.
:D:D:D:D:D
Εγραψε!!!
παντου δικτυωμενος ο μπαμπης!
DontMKsense
24-04-09, 22:10
να σε χερομαστε αλλα πισω απο τα Abarth .
Εννοείται..πιάνοντε τα ABARTH???
Παιδία η τιμή που το δίνω πιστεύω ότι είναι τσάμπα 12000€ απλά πρέπει να το δώσω για το skyline μην περιμένετε μετά το τέλος της προθεσμίας της ταξινόμησης να το πάρετε σε αυτή την τιμή άσχετα που μετά δεν θα το δίνω.
Σε λίγες μέρες που θα το μαζέψω θα βάλω και φωτογραφίες να σας ενημερώσω ότι ο εμπρός προφυλακτήρας θα είναι της NOVITEC και θα έχει και τους γνήσιους μασπιεδες ABARTH επίσης θα εξοπλιστεί με άγκυρες της BREMBO με 330 δίσκους και θα φοράει ανάρτηση COIL OVER της FK και βαρελάκι το μεγάλο της BMC σε συνδυασμό με μόλις μερικών μηνών νέα εξάτμιση χειροποίητη από καταλύτη και πίσω και τις 18αρες αν τα βάλετε όλα αυτά κάτω θα καταλάβετε ότι πραγματικά είναι τσάμπα.
βαλτα παμε σερρες και μετα αμαθες να το πουλησεις ακομη τοτε το ξανακουβεντιαζουμε.
Κανε υπομονη και παρ το οταν ερθεις αθηνα και ΑΝ ολα πανε "δεξια".
Να σου μεινει και το Stilo.
Συνελθε γιατι οταν θα το μετανιωσεις θα ειναι αργα...
Τοσες ωρες, μερακι και χρημα μη τα πετας στα σκουπιδια.
Υγ. Ξερω δε σου αρεσουν αυτα που λεω... Αλλα αυτος ειναι ο ρολος μου εδω αλλωστε.
ammoulianiotis
27-04-09, 19:34
με το καλο Μπαμπη οτι θες αμα ομως με το skyline τρως λιγο σκονη στη Σερρες δε θα σε πηραξει φιλε γιατι καλο το sky αλλα και το Abarth-line με 700 αλογα δε παιζεται .
αλλα αμα το παρεις το Datsun και το φτασεις πανω απο 500 αλογα Χαλαλη σου φιλε να σε χερομαστε αλλα πισω απο τα Abarth .
xaxaxaxaxaxaxaxa
Καλα κατσε να το παρει ο Μπαμπης η να βγαλει ο Μητσος το δικο του εξω και θα δουμε τι παιζει απο κοντα με Abarth και Skyline.
Μην ξαναρχιζουμε τα ιδια περι Abarth γιατι δεν θα καταληξουμε πουθενα!
ammoulianiotis
27-04-09, 19:36
Παιδία η τιμή που το δίνω πιστεύω ότι είναι τσάμπα 12000€ απλά πρέπει να το δώσω για το skyline μην περιμένετε μετά το τέλος της προθεσμίας της ταξινόμησης να το πάρετε σε αυτή την τιμή άσχετα που μετά δεν θα το δίνω.
Σε λίγες μέρες που θα το μαζέψω θα βάλω και φωτογραφίες να σας ενημερώσω ότι ο εμπρός προφυλακτήρας θα είναι της NOVITEC και θα έχει και τους γνήσιους μασπιεδες ABARTH επίσης θα εξοπλιστεί με άγκυρες της BREMBO με 330 δίσκους και θα φοράει ανάρτηση COIL OVER της FK και βαρελάκι το μεγάλο της BMC σε συνδυασμό με μόλις μερικών μηνών νέα εξάτμιση χειροποίητη από καταλύτη και πίσω και τις 18αρες αν τα βάλετε όλα αυτά κάτω θα καταλάβετε ότι πραγματικά είναι τσάμπα.
Δωστο ρε Μπαμπη, δωστο να παρεις ενα σωστο εργαλειο να γουσταρεις!
απο ποτε εσυ σοφοκλη εισαι κατα του stilo?
ammoulianiotis
28-04-09, 13:08
απο ποτε εσυ σοφοκλη εισαι κατα του stilo?
Δεν ειμαι κατα του Stilo Γιαννη, αλλα επειδη βλεπω τον Μπαμπη οτι εχει τρελα και με το Stilo δεν μπορει να βγαλει τα γουστα του.
Εδω που τα λεμε βασικα το Stilo δεν ειναι αμαξι για να γουσταρεις απιστευτα, να κανεις τις τρελες σου. Ενα αμαξι οπως και τα αλλα ειναι...
Και για να πω την αληθεια Γιαννη, αν οικονομικα ημουν ανετος θα το ειχα δωσει το αμαξι.
Δε λεω, ωραιο, ανετο, φαρδυ αλλα οσο περναν τα χρονια...
Δεν ειμαι κατα του Stilo Γιαννη, αλλα επειδη βλεπω τον Μπαμπη οτι εχει τρελα και με το Stilo δεν μπορει να βγαλει τα γουστα του.
Εδω που τα λεμε βασικα το Stilo δεν ειναι αμαξι για να γουσταρεις απιστευτα, να κανεις τις τρελες σου. Ενα αμαξι οπως και τα αλλα ειναι...
Και για να πω την αληθεια Γιαννη, αν οικονομικα ημουν ανετος θα το ειχα δωσει το αμαξι.
εγώ πάντως αν ήμουν παντρεμένος με πιθανότητες για παιδί, το τελευταίο που θα έπαιρνα ήταν skyline....
τι τον έχετε φάει ρε σεις όλοι...Μη κοιτάτε το Μήτσο..Ο Μήτσος αυτό που έκανε ξέρει να το υποστηρίξει...Ο Μπάμπης έτσι και πάρει το skyline τον έχασε η μάνα του, θα του φύγει το τσερβέλο, θα ανοίξει τρύπες η τσέπη από τα πράγματα που θα του χώσει πάνω....και γιαυτό το μοντέλο, η λίστα με τα επώνυμα πλέον aftermarket μπλιμπλικια είναι ατελείωτη...
Έξω από το χορό πολλά πράγματα λέμε....
Αν δεν ισχύουν μερικά από αυτά που λέω, Μπαμπίνο ζητάω προκαταβολικά συγνώμη...
Ωραιος ο Πετρος...
Σοφοκλακο ολα τα αυτοκινητα ειναι οπως τα υπολοιπα, το θεμα ειναι τι αξια εχει για εσενα ετσι...
....διαπιστώνω ότι κανένα από τα καινούργια δεν μου αρέσει τόσο πολύ.
ammoulianiotis
28-04-09, 15:17
Γουστο και καπελο του καθενος το τι αμαξι θα παρει ρε παιδια.
Τον Μητσο τον ξεχναμε γιατι ειναι μικρος ακομα και δεν εχει μυαλο.
Ας ερθουμε στον Μπαμπη τωρα...
Πηρε την αποφαση το παιδι να το δωσει και ευκαρια ειναι να παρει ενα αμαξι που γουσταρει πολυ και αποφασισε να μοιραστει μαζι μας την αποφαση του.
Για ποιο λογο πεταγομαστε ολοι μας και του λεμε ναι η οχι;
Γιατι να μην του δωσουμε θαρρος να το κανει;
Πετρο δεκτο αυτο που λες αλλα ο Μπαμπης δεν ειναι και κανενας χαζος και πιστευω οτι πριν παρει την αποφαση για το Skyline θα εκατσε και θα τα σκεφτηκε ολα.
Εξαλλου την αποφαση δεν θα την πηρε μονος του, μην ξεχναμε οτι εχει και την Λινα και σιγουρα θα το αποφασισαν μαζι.
Οσο για αυτο που λες στο τελος ειναι πραγματικα το γουστο του καθενος, μπορει το ωραιοτερο αμαξι για μενα να μην αρεσει σε καποιον αλλο και το αντιθετο.
Sn7per συμφωνω οτι παιζει ρολο τι αξια εχει ενα αμαξι για τον καθενα μας αλλα αν δεις οτι πλεον δεν σου προσφερει πολλα τοτε αν μπορεις το αλλαζεις. Ειπαμε γουσταρουμε κατι και αυτος ειναι ο λογος που ειμαστε στο StiloClub αλλα δεν θα ειμαστε και μια ζωη με το Stilo, αυτο μας ελειπε...
Πουληστε τα ολααααααααααα
Πουληστε τα ολααααααααααα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα....:)
Θα σας πω μόνο ότι πριν το κάνω abarth σκεφτόμουν ότι είναι πολλά τα κυβικά από 1.2 ξαφνικά να έχω για καθημερινό αμάξι 2.4 αλλά τώρα πια έχω συνηθίσει το 2.4 όπως και τα έξοδα του τώρα η διάφορα είναι μικρή 2.4 σε 2.6 Turbo θα μου πεις είναι turbo και καίει ακόμα και την μάνα του για να τσουλάει αλλά όπως θυμάστε και καταλαβαίνετε δεν θα έμενε για πολύ ακόμα το 2.4 ατμόσφαιρα έτσι είναι μια η άλλη σε θέμα συντηρήσεις, τώρα για τα μπιχλιμπίδια και τους αγώνες και και και όπως την βγάζαμε την άκρη μέχρι τώρα εγώ και η κοριτσαρα μου έτσι θα συνεχίσουμε και καλός να μας έρθει και το παιδάκι είπαμε ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ SPARCO.
Να σας τονίσω ότι από τα λεφτά του σπιτιού δεν παίρνω τίποτα όσα γίνονται γίνονται από τα μεροκάματα.
(Δηλαδή νυχτοκαματα πορτιέρης, μπράβος η τα πρωινά μεροκάματα κουλούρια στα φανάρια τον χειμώνα και νεράκια παγωμένα το καλοκαίρι.)
Και υπενθυμίζω FIAT STILO ABARTH 12000€ η ανταλλαγή με μικρότερο.
Να σας τονίσω ότι από τα λεφτά του σπιτιού δεν παίρνω τίποτα όσα γίνονται γίνονται από τα μεροκάματα.
(Δηλαδή νυχτοκαματα πορτιέρης, μπράβος η τα πρωινά μεροκάματα κουλούρια στα φανάρια τον χειμώνα και νεράκια παγωμένα το καλοκαίρι.)
Μπαμπη μιας που εγινες Μπραβος ποσο παει ρε να "φυτεψουμε" εναν?
Με κανενα 300 εισαι οκ?
Με 500 σπάω χέρια με 600 και πόδια άλλωστε τις τιμές μου τις είχε βγάλει και ο Ευαγγελατος στην εκπομπή δεν θυμάστε που έλεγε για Βούλγαρους ε εγώ κάνω καλύτερες τιμές.
http://4.bp.blogspot.com/_xXKB40jPBIQ/SaRwT8piWJI/AAAAAAAAD_o/UBIdQqO7kSs/s400/%CE%95%CE%A5%CE%91%CE%93%CE%93%CE%95%CE%9B%CE%91%C E%A4%CE%9F%CE%A3.jpg
xaxaxaxa εισαι τρελος!
Με το καλο ευχομαι το Νισσαν Μπαμπινο..
Καλοπουλητο το Φιατ :)
Σ ευχαριστώ φιλαράκι αλλά μέχρι τώρα μόνο για ανταλλαγή έχω μιλήσει δεν πειράζει θα δούμε τι θα γίνει.
Μπραβος χαχαχαΧΑΧΑχαΧΑΧΑχαχα.
Μλκ μην απολογεισαι για το ονομα του θεου, οτι γουσταρεις κανε.
Απλα να ακουμε μεσα στο κλαμπ "ασε το Stilo και παρε κατι σωστο" και τετοια μας ακουγεται καπως...
Δηλαδη τι μου προσφερε το Stilo πριν απο 5 χρονια και δε μου προσφερει τωρα... Ισα ισα τωρα προσφερει περισσοτερα (για το Σοφοκλακο αυτο).
Τον Μητσο τον ξεχναμε γιατι ειναι μικρος ακομα και δεν εχει μυαλο.
http://i88.photobucket.com/albums/k193/bernmc/Funny/wife.jpg
ΜΗΤΣΟ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΡΕ
HighFidelity
28-04-09, 20:40
Σωστός!
Το Skyline είναι supercar, δεν είναι ένα καθημερινό hatchback όπως το stilo. Έχει καταφέρει να ξεφτιλίσει πολλά ακριβότερα supercars όπως έκανε και με την porsche 911 turbo στην έδρα της κιόλας!!
Για την ιστορία πάντως το μοτέρ του Skyline(RB26DETT) θεωρείται το πιό εξελίξιμο στον πλανήτη, μπορεί να ξεπεράσει τα 1400ps! Οι εργοστασιακές ρυθμίσεις του είναι τόσο ήπιες, που από 2,6L και 2 turbo βγάζει σκάρτα 300 άλογα χωρίς καν να διαθέτει ψυγείο λαδιού!!!
stilo-hraklis
28-04-09, 21:39
εγω παντως με 400 σπαω τα παντα και ειμαι και πολυ πιο γομαρι απο τον μπαμπη...αυτο σας εξασφαλιζει σιγουρη επιτυχια αχαχχαχαχα
ammoulianiotis
28-04-09, 22:08
Απλα να ακουμε μεσα στο κλαμπ "ασε το Stilo και παρε κατι σωστο" και τετοια μας ακουγεται καπως...
Δηλαδη τι μου προσφερε το Stilo πριν απο 5 χρονια και δε μου προσφερει τωρα... Ισα ισα τωρα προσφερει περισσοτερα (για το Σοφοκλακο αυτο).
Ειναι η γνωμη μου να του λεω να παρει κατι σωστο και ο Μπαμπης καταλαβαινει οτι λεγοντας σωστο εννοω κατι να τον ικανοποιει.
Οσο για αυτο που λες ναι, το Stilo στην αρχη προσεφερε οτι χρειαζομουν αλλα βλεποντας οτι χωρις κακομεταχειρηση (και τα παιδια το ξερουν αυτο) αρχιζει να βγαζει διαφορα προβληματακια σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα σκασει μυτη η προβληματαρα! Το Stilo ηταν και ειναι οντως το αλμα της Fiat απο το παρελθον στο μελλον αλλα οσο να'ναι καποιες αλλες εταιριες δεν μπορει να τις φτασει.
δεν πιστευβ εγω παντως προσωπικα να ειχα αλλο αμαξι και να ειχα τετοια αξιοπιστια οπως εχω για με το stilo!
προβληματα μηδεν απο πουθενα!
καλα ολα αυτα ου λετε βρε παιδια αλλα ενα GT R ειναι καπως ιδιαιτερο αμαξι
θα εκφρασω τη γνωμη μου
εχω ενα αμαξι τεχνολογιας 2001 που ακομη και σημερα 8χρονια μετα εχει εργοστασιακα πολλα περισοτερα απο τα καινουργια αυτοκινητα.κανει οτι κανει στο δρομο χωρις ακομη να εχει ξεδυπλωσει τις αρετες του ο κινητηρας και το πλαισιο και ειμαι σχετηκα ευχαριστημενος.
να το δωσω τωρα αυτο και να παρω σχεδον 20 χρονων αυτοκιηνιτο επιδη ειναι τουρμπο και ειναι κατι (σημερα το συγκεκριμενο αμαξι δεν ειναι τιποτα αν δε το συμαζεψεις τα 300 αλογα που ειχε δε κλανουνε ουτε μεντες
αν ομως βαλεις το χερι βαθεια και παρεις εμβολα μπιελες κουζινετα φτιαξεις λιγο τη κεφαλη παρεις μπεκ μπεκιερα μεγαλης παροχης 2 αντλιες 280αρες μια τουρμινουλα GT3582R ενα καλο ιντερκουλερ σωστες σωληνωσεις τον καταληλο εγκεφαλο δινατο συμπλεκτη ενυσχημενα ψαλιδια ανθεκτικοτερα σινεμπλοκ εμπρος-πισω και πανω απο ολα ενα καλο μηχανικο να τα δεσει ολα αυτα σωστα χωρις το παραμικρο λαθος (λογο εμπηριας) και ενα αλανι προγραματιστη που να βγαζει σπιθες το μυαλο του τοτε μπορει να γινει δινατο αμαξι 20 ετιας
κρατα το Abarth βαλε μια αναρτησουλαα βαλε και τα φρενακια σου να εχεις ενα καλο και δινατο αμαξακι να πηγενεις παντου και σβελτα και να δεις του το GT R θα το αποκτησεις χωρις να πουλησεις τιποτα και χωρεις να σκασεις 15000 .
γιατι με 15000 μια σακαρακα θα παρεις που για πλακα για να γινει αυτο που θες θα θελει αλλα τοσα και βαλε .
ο Μητσος ειχε το αμαξι και για να το βγαλει στο δρομο η στη πιστα ενω εχει το αμαξι ποσο θα του εχει κοστησει τοσο σε χρονο οσο και σε χρημα .
τι θα κανεις θα το παρεις και θα το βαλεις μεσα κατευθειαν για φτιαξημο κινητηρα και ξαφνηκα θα σου βγει ενας μποναμας καπελο οπως συνηθως γινεται και θα το κιτας στο ανηψωτηκο κανα 3μηνο και με τη μεταδωση θα βρει το δασκαλο σου γιατι τετοιο αμαξι επιδωσεων και καλα μου φαινεται οτι θα ειναι ολιγων ξεσκησμενο μοτερ και σαμαν-μεταδωση αντεπαλι απο την αρχη θα ψαχνει ο μπαμπηνος που να βρει το ταδε ρουλεμαν και τη ταδε τσιμουχα και αφου θα σου εχει φαει τη μιση ζωη σου θα δουλεψει θα πηγενει σφαιρα αλλα θα ειναι ενα αμαξι 25ετειας πλεων και θα εχουνε χασει την αξια τους ολα τα λεφτα σου (ο καθε ενας μας τα χαλαει οπου γουσταρει) και οτι σου λεω σου το λεω μονο και μονο απο φιλικη συμβουλη .καρατα το το Abarth βρες την ευκερια και παρε ενα GT R οπως το θες βαλτω στην ακρη μην το κυκλοφορεις και μην το ταξινομεις τιποτα αστο στην ακρη δες τα πραγματα πως θα πανε να περασει 2009 που υπαρχουνε πολλα προβληματα και μετα το 2010 ξεκηνας σιγα σιγα και το φτιαχνεις και μολης το τελειωσεις και με οτι εχεις φτιαξει μπορει να κυκλοφορει στοδρομο κανονηκα τοτε δινεις το Abarth και βγαινεις κερδισμενος
1 γιατι δεν εμεινες απο γκαζι ολο το καιρο
2 εισαι η πρωτη μουρη
3θα παρεις λεφτα παλι και θα εχεις κανει και το κεφι σου.
ο stilodriver μηλησε.
πραγματικος χειμαρρος ο παντελης!
Athanasios
29-04-09, 00:26
Επειδη ειχα Nissan σαν πιτσιρικας και το ειχα πιει το αιμα αλλα και αργοτερα μονο ενα θα σας πω μαμα ελατηρια μαμα αμορτισερ πρωτη φορα αλλαγη δισκοπλατο στις 350.000χλμ και στις 400.000 εσπασε το κεφαλαρι.Τωρα θα μου πειτε αλλα αυτοκινητα εκεινα τα πιο παλια και οτι τωρα με τα ηλεκτρονικα εχουν γινει ολα μπαχαλο αλλα ο Junior εχει δικιο οι πουστηδες οι σχιστοματηδες κατι ξερουν περισσοτερο παντα.Το Stilo για μενα ειναι καταπληκτικο αμαξι και ουτε προβληματα μου εχει βγαλει ουτε τιποτα και ουτε καν σκεφτομαι να το αλλαξω το μονο μου παραπονο ειναι μακαρι να ειχα λιγο πιο μεγαλο μοτερ κατι το οποιο πολλα παιδια εδω μεσα απεδειξαν οτι δεν ειναι πια προβλημα αυτο.Τωρα το Nissan ειναι εντελως διαφορετικη φαση καθημερινο αμαξι δεν ειναι με τιποτα ειναι μια παιχνιδομηχανη για να σου δινει χαμογελα και να το γλεντας.Πιο εξελισιμο δεν υπαρχει οσοι εχουν τυχει ποτε να δουν στο club τους με ενα προγραμμα και μια λιγο πιο μεγαλη τουρμπινα το μοτερ περνει 100% βελτιωση στο πολυ χαλαρο.Για την δουλεια που το θελουν(σκισιμο δηλαδη) μπραβο στα παιδια που θα το παρουν και ενα μπραβο στο Μητσο που ξερω οτι θα το πεταξει τα ματια εξω και δεν θα το εχει μονο για να βγαινει της Κυριακες και ολες τις αλλες μερες πλυσιμο και φωτογραφιες.
HighFidelity
29-04-09, 00:52
http://img142.imageshack.us/img142/2049/3e0f6da4c9.jpg
αυτό πρέπει να είναι το R34.Ο Μπάμπης λέει για το R32 mod '94 δηλαδή 16ετών.
HighFidelity
29-04-09, 09:51
Σωστά face, τόχει γράψει σε προηγούμενο post και έχει ήδη βάλει την αντίστοιχη φωτό. Απλά θυμήθηκα τον πονοκέφαλο που είχε δημιουργήσει το R34 στους ανθρώπους της Porsche :D
ammoulianiotis
29-04-09, 13:32
και ενα μπραβο στο Μητσο που ξερω οτι θα το πεταξει τα ματια εξω και δεν θα το εχει μονο για να βγαινει της Κυριακες και ολες τις αλλες μερες πλυσιμο και φωτογραφιες.
Χαχαχαχα! Για σου ρε Σακη, τωρα με θυμισες κατι τυπαδες που δινουν φραγκα, κανουν ενα αμαξι και το βγαζουν μια Κυριακη μεχρι την καφετερια και πισω και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να το πλενουν και να περνανε αλοιφη.
Παντως βλεπω τον Μητσο να μην το πλενει ποτε...
tzagarakis
29-04-09, 21:40
....διαπιστώνω ότι κανένα από τα καινούργια δεν μου αρέσει τόσο πολύ.
Συμφωνώ κι εγώ,αλλά το τι θα κάνει και το τι γούστο έχει κάποιος είναι καθαρά πρωσοπικό.
Α!!!! και μη κοιτάς εσύ Πέτρο,εσύ ''άλλαξες'' αυτοκίνητο πρόσφατα!!!!!!!!!!!!!!!!!
redpanther
29-04-09, 21:58
Βρε παιδια ολα καλα...αλλα γιατι να δωσει το stilo??
Τοση λατρεια, τοσα γκαζια, τοσα χωσιματα. τοσος κοπος ....
ειναι αγαπη....μη το δωσεις ρε μπαμπη....
Συμφωνώ κι εγώ,αλλά το τι θα κάνει και το τι γούστο έχει κάποιος είναι καθαρά πρωσοπικό.
Α!!!! και μη κοιτάς εσύ Πέτρο,εσύ ''άλλαξες'' αυτοκίνητο πρόσφατα!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλά εννοείται ότι είναι καθαρά προσωπικό και υποκειμενικό...
Παρόλα αυτά πιστέυω ότι κανένα από τα καινούργια δεν έχει το κάτι του stilo...μα ΚΑΝΕΝΑ...εντελώς αντικειμενικά ετσι...?:D
Χαχαχαχα! Για σου ρε Σακη, τωρα με θυμισες κατι τυπαδες που δινουν φραγκα, κανουν ενα αμαξι και το βγαζουν μια Κυριακη μεχρι την καφετερια και πισω και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να το πλενουν και να περνανε αλοιφη.
Παντως βλεπω τον Μητσο να μην το πλενει ποτε...
προσωπικα ειμαι υπερ τις καθαριοτητας και οταν βλεπω βρωμηκο αμαξι βαζει πολλα ο νους μου
DontMKsense
01-05-09, 03:47
Ο ποιός!!!????
Μητσε το καθαρισες για το βινταεκι ειδα αντε βρε δικος μας εισαι
ammoulianiotis
01-05-09, 09:47
Μητσε το καθαρισες για το βινταεκι ειδα αντε βρε δικος μας εισαι
Ναι, ειδικα ο Μητσος εκατσε και το καθαρισε...
Αν γινει αυτο το πραγμα θα αρχισουν τα ψαρια να περπατανε στη ξηρα με την ουρα, οι γατες θα κανουν παρεα με σκυλους και αλλα περιεργα και ανωμαλα πραγματα θα συμβουν...
Athanasios
01-05-09, 10:12
Ολα θα γινουν...
ammoulianiotis
01-05-09, 10:47
Ολα θα γινουν...
Και ντουρμπο στα φιατ και gtαϊ στην παραγωγη;
:bleh: :bleh: :bleh: