Επιστροφή στο Forum : Ατύχημα με Stilo..
αναφέρομαι σε όσους έχουν εμπλακεί σε ατύχημα με Stilo. Επειδή κάποιος γνωστός μου είχε αυτή την άσχημη εμπειρία με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πρώτα από όλα θέλω να του πω περαστικά και δεύτερον, πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και λέω ευχαριστημένος γιατί, βγήκε ζωντανός καθώς άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι και σώθηκε με πολύ λίγα τραύματα και με τα χιλιόμετρα που πήγαινε ίσως να μην ήταν κοντά μας σε άλλη περίπτωση με άλλο αυτοκίνητο. Θερμή παράκληση. Μην τρέχετε.. Είναι κρίμα να συμβαίνουν ατυχήματα εκ μέρους τις δίκης μας επιπολαιότητας. Αυτα είχα να πω. Ανάλογες εμπειρίες δεκτές προς γνώση και αποφυγή τέτοιον ανεπιθύμητων γεγονότων...
Soul_Giannis
17-05-09, 23:42
Ειναι παιδι απο το Club?Περαστικα να ειναι και φιλε δυστηχως η ευτηχως και 200 αεροσακους να εχουμε εαν ειναι να γινει το κακο θα γινει!!!
ποιος ειναι ?
ειναι καλα τωρα το παλικαρι ?
το αμαξι λαμαρινα ειναι και ξαναγινεται η υγεια ομως .
θυμηθητε και ο face τι επαθε
Παραλιγο να την παθω και εγω πανω σε μια γεφυρα.
Ηρακλειο λοιπον σε γεφυρα βλεπω κινηση μπροστα και ειπα οπως παντα να σταματησω τελευταια στιγμη.
Παταω φρενο και μπλοκαρουν οι τροχοι (κρυα λαστιχα), αφηνω ξαναπαταω και ξαναμπλοκαρουν.
(ABS + κατηφορα + κρυο λαστιχο + δρομος γυαλι = δυσκολος συνδιασμος.)
Δεν προλαβαινα να κανω τιποτα αναγκαστικα βγηκα στο αντιθετο ρευμα και σταματησε ο απεναντι LoL.
Stilo make style
20-05-09, 10:17
αναφέρομαι σε όσους έχουν εμπλακεί σε ατύχημα με Stilo. Επειδή κάποιος γνωστός μου είχε αυτή την άσχημη εμπειρία με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πρώτα από όλα θέλω να του πω περαστικά και δεύτερον, πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και λέω ευχαριστημένος γιατί, βγήκε ζωντανός καθώς άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι και σώθηκε με πολύ λίγα τραύματα και με τα χιλιόμετρα που πήγαινε ίσως να μην ήταν κοντά μας σε άλλη περίπτωση με άλλο αυτοκίνητο. Θερμή παράκληση. Μην τρέχετε.. Είναι κρίμα να συμβαίνουν ατυχήματα εκ μέρους τις δίκης μας επιπολαιότητας. Αυτα είχα να πω. Ανάλογες εμπειρίες δεκτές προς γνώση και αποφυγή τέτοιον ανεπιθύμητων γεγονότων γίνονται δεκτές..
Γιάννη δεν ξέρω αν απευθύνεται σε εμένα η περιγραφή σου ( αν Ναί σε ευχαριστώ πολύ :) ) .....
Μέσα σε όλο αυτό το χαμό που συνέβει χαίρομε που τελικά είχα ένα τόσο ασφαλές αμάξι καί παρότι εφύγα με 80+ km καρφί πάνω στις μπαριέρες κανένας δεν έπαθε πραγματικά τίποτα βγήκαμε έξω και ξεσκονιζόμασταν.Ότι και να λένε για τους Ιάπωνες ότι δεν σπάνε δεν χαλάνε ένα έχω να πώ ..Ότι το αμάξι δεν το πέρνει μόνο για ένα μοτερ αλλά κυρίος το πέρνεις για την ασφάλεια που σου προσφέρει...
Υ.Γ Τσάμπα τα βρισίδια που είχε φάει τόσο καιρό για τα Airbag Failure όλα δούλεψαν ρολόι
Αφού δεν είχες επιπτώσεις στην υγεία σου πάλι καλά λοιπόν.
Φτιάχνεται το stilo ή δεν αξίζει & πας για άλλο ?
Περαστικά φίλε, για την ασφάλεια του stilo tα έχουμε ξαναπεί και δυστυχώς την έχω δει και εγώ από κοντά.
Αν σκέφτεσαι να το φτιάξεις, ανταλλακτικά από stilo υπάρχουν και έχει βρομίσει ο τόπος.
Ειπα και εγω, δε θα εβγαινε δημοσια...
Περαστικα και πιστευω καθε τετοια κατασταση σε κανει να βλεπεις τον κινδυνο με σοβαροτητα, ειτε εφταιγες τωρα ειτε οχι.
Περαστικα....
ABARTH DNA
20-05-09, 14:13
Περαστικά φίλε κ απο εμενα
ω ρε κωστα περαστικα ρε φιλε!
Γιάννη δεν ξέρω αν απευθύνεται σε εμένα η περιγραφή σου ( αν Ναί σε ευχαριστώ πολύ :) ) .....
Μέσα σε όλο αυτό το χαμό που συνέβει χαίρομε που τελικά είχα ένα τόσο ασφαλές αμάξι καί παρότι εφύγα με 80+ km καρφί πάνω στις μπαριέρες κανένας δεν έπαθε πραγματικά τίποτα βγήκαμε έξω και ξεσκονιζόμασταν.Ότι και να λένε για τους Ιάπωνες ότι δεν σπάνε δεν χαλάνε ένα έχω να πώ ..Ότι το αμάξι δεν το πέρνει μόνο για ένα μοτερ αλλά κυρίος το πέρνεις για την ασφάλεια που σου προσφέρει...
Υ.Γ Τσάμπα τα βρισίδια που είχε φάει τόσο καιρό για τα Airbag Failure όλα δούλεψαν ρολόι
Περαστικά ρε μούργο...
Αφού είσαι εσύ καλά, τα υπόλοιπα μη σε νοιάζουν!
Ευκαιρία να πάρεις επιτέλους Stilo 1.2!
Φυσικά και είναι για εσένα το θέμα καθώς εδώ είμαστε μια παρέα, παρά τις όποιες παρεξιγήσεις που κατά καιρούς μπορούν να μας συμβαίνουν,
όταν ένα χέρι πονάει, ας έχει μαλώσει με το άλλο, θα πονέσει και το άλλο...
Είμαστε μια παρέα και αυτό δεν θα το αλλάξει κανένας..
Όσο για το τρακάρισμα που είχες, να θυμάσαι πως κάθε εμπειρία που έχουμε, μας κάνει οριμότερους και δυνατότερους να μπορούμε να αντιμετοπίσουμε τις όποιες κατάστασεις μπορεί να μας τύχουν στο μέλλον..
Όσο για το αμάξι,
μπορεί πλέον να σε κερδίσει ένα Fiat Stilo 3D Skywindow 1.2 ή και 1.4 με την ίδια ασφάλεια που σου πρόσφερε το 5D,
σε πιο sportive μορφή και με λιγότερο βάρος λόγο της απουσίας των δύο πίσω πορτών!!!!
Εδώ είμαστε αν θέλεις να τα ξανα λέμε...
Stilo make style
20-05-09, 21:02
Περαστικά φίλε, για την ασφάλεια του stilo tα έχουμε ξαναπεί και δυστυχώς την έχω δει και εγώ από κοντά.
Αν σκέφτεσαι να το φτιάξεις, ανταλλακτικά από stilo υπάρχουν και έχει βρομίσει ο τόπος.
Aν έχεις κάτι υπόψην σου Πέτρο στείλε μου pm
MiKe_KaVaLa
21-05-09, 08:48
Τωρα πανε παρε ενα Audi S3 να βαλεις μυαλο...
Χθες μιλουσαμε με τον κωνσταντινο,περαστικα ρε!
Αφου ειστε ολοι καλα μην μασας!
Περαστικά και απο μένα...
Αφού είσαι εσύ καλά δε πειράζει για το αυτοκίνητο!
redpanther
25-05-09, 17:21
Περαστικα και απο μενα Κωστη...Μου τα λεγε κι απο κοντα ο Γιαννης..
να σου πανε ολα καλα απο δω και περα!!!!:)
Περαστικά και αγύριστα φίλε μου!
Stilo make style
26-05-09, 15:13
Eυχαριστώ παιδιά :) :) :D :dildo1:
Ψωμι παιδια ελευθερια και μαρια !
Stilo make style
27-05-09, 07:55
Aμέσως μην αφύσεις τίποτα να περάσει στο ντούκου καρφί:dildo1::dildo1::D:D
Τα σίδερα γίνονται φιλαράκο...οι άνθρωποι όχι!
Γιαυτό να είσαι πάντα καλά και πάμε για άλλα με υγεία!!!
τελικα τι εγηνε φτιαχνεται το αμαξι η' οχι μιας και εσεις ειστε καλα.
Απ οτι μου ειπε φτιαχνεται δεν αρπαξε το σασι...
Να ανοιξει ο αεροσακος και να μη παρει το σασι ακουγεται καπως αλλα ο Κωστας μολις μπει θα μας πει.
Φτιάχνεται και μάλιστα θα "μεγαλώσει" λίγο... :D:D:D
Φτιάχνεται και μάλιστα θα "μεγαλώσει" λίγο... :D:D:D
κάτι μου θυμίζει.....
Ναι αλλά σε πιο li(ght) κατάσταση...