PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΝΤΟΧΗ 2

EXARSIS
28-05-09, 23:44
Πριν από μέρες έγραψα κάποιες σκέψεις μου. Αν είναι σωστές ή όχι το συζητάμε. Σε κάποιους δεν άρεσαν και κανένα πρόβλημα. Κάποιοι άλλοι θα ήθελαν ίσως να πουν τις απόψεις τους. Δεν έβρισα ούτε πρόσβαλλα - δεν είναι το στυλ μου τέτοιο - Όμως οι "μάγκες" οι moderators το κλείδωσαν το θέμα. Γιατί? Δεν το κατάλαβα. Ό,τι δε μας αρέσει το κλείνουμε? Έχουμε κάποιου είδους φασισμό στο club? Έτσι, για να ξέρουμε τι γίνεται.... ΄Αντε κλειδώστε το κι αυτό τώρα να γουστάρουμε.

lakis
28-05-09, 23:49
φιλε εχεις ξεφυγει τελειος...

Stilatos
28-05-09, 23:53
Πρωτον ανοιξες εντελως ασχετο τοπικ. Tο νοημα του ποιο ητανε? δεν μπορουσα να καταλαβω παρα μονο να προκαλεσει.

Δευτερον εισαι επισκεπτης εδω περα

Τριτον Τι σε νοιαζει εσενα αμα θα αντεχει το site η οχι ? πιστεψε με εχουμε παρα πολλους επισκεπτες γι αυτο καταντησαμε να παρουμε μεγαλο πακετο Hosting.

tzagarakis
29-05-09, 00:09
Λοιπόν,ειρήνη ημήν.Είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που δε βομολοχεί κάποιος(μέλος ή
ακόμα και επισκέπτης)έχει δικαίωμα να εκφράζει γράφοντας τις σκέψεις του,ακόμα κι αν δε βρίσκουν σύμφωνους πολλούς από εμάς.
Και τα γράφω αυτά γιατί ο γραπτός λόγος δεν επιτρέπει να καταλάβουμε τις διαθέσεις του άλλου εύκολα,με την πρώτη ματιά που λέμε,γιατί αυτή η ματιά,απλά δεν υπάρχει.
Επομένως,peace brothers

tzagarakis
29-05-09, 00:16
(Eγώ συνεχίζω να γράφω τις σκέψεις μου)
Ακόμα και ν'αλλάξω αυτοκίνητο,ακόμα και TOYOTA να πάρω πάλι θα συνγράφω στο stiloclub,κι αυτό,φίλε EXARSIS,ήδη το έχουν κάνει πολλοί σ'αυτό το forum

ioannidis
29-05-09, 00:26
Πριν από μέρες έγραψα κάποιες σκέψεις μου. Αν είναι σωστές ή όχι το συζητάμε. Σε κάποιους δεν άρεσαν και κανένα πρόβλημα. Κάποιοι άλλοι θα ήθελαν ίσως να πουν τις απόψεις τους. Δεν έβρισα ούτε πρόσβαλλα - δεν είναι το στυλ μου τέτοιο - Όμως οι "μάγκες" οι moderators το κλείδωσαν το θέμα. Γιατί? Δεν το κατάλαβα. Ό,τι δε μας αρέσει το κλείνουμε? Έχουμε κάποιου είδους φασισμό στο club? Έτσι, για να ξέρουμε τι γίνεται.... ΄Αντε κλειδώστε το κι αυτό τώρα να γουστάρουμε.

Μ'αρέσει που το πολυπαρακολουθείς κιόλας το site...

Εγώ πάντως φίλε Έξαρση ως moderator αρνούμαι να με βάζεις σε εισαγωγικά...

Βάλ' τα αλλού.

TRIBAL7
29-05-09, 00:53
Aderfe gia xalarose ligaki..:mad:

Sn7per
29-05-09, 01:01
Κατ αρχην πηγαινε αν θελεις εδω να μας πεις μερικα πραγματα για εσενα
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=2832&page=36

Ειναι σημαντικο να γραφει ο καθενας κατι που αισθανεται, χωρις να κλειδωνεται εφ οσον δεν ενοχλει.

Μπορει να ειχες και δικιο αλλα η αντιδραση σου... Σου το στερησε ολο.

Το nick σου οπως και η διαθεση σου δε μου αρεσε καθολου παντως οφειλω να πω.

Μη στεναχωριεσαι Stilo θα υπαρχουν για ακομα 10 χρονια τουλαχιστον, και μαλιστα οσο περναει ο καιρος η αναγκη συνομιλιας με ατομα που κατεχουν απο αυτο το αυτοκινητο θα μεγαλωνει.

Και τελος το δικτυακο μερος που διαβαζεις αυτο το μηνυμα ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΟ, δεν εχεις καποιο δικαιωμα. Οποτε μη παρασυρεσαι.

MaGeLaNoS
29-05-09, 01:23
Παντως δεν μπορειτε να πειτε κανει πετυχημενα thread.
ANTOXH
ΑΝΤΟΧΗ 2.

Αμα το κλειδωσω κ αυτο θα εχει κ sequel?

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ Θ΄ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ STILOCLUB ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΟΙ BRAVISTI ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟ BRAVO ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ... ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ CLUB ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΣΥΜΜΕΤΕΧΩ (ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙΟΛΑΣ). ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.....

Ευτυχως που δεν κουβαλανε ολοι τα ιδια μυαλα με σενα κ υπαρχει ακομα το club...σημασια δεν εχει το αυτοκινητο αλλα η παρεα..εξαλλου αν παρακολουθουσες θα εβλεπες οτι πολλοι αλλαξαμε αυτοκινητο αλλα οχι την παρεα..

Αντε καληνυχτα τωρα..

ioannidis
29-05-09, 08:37
Μην το κλειδώσεις μωρέ...
Μη χάσουμε την μπάλα. Θα φτάσουμε σαν το Rocky στο Νο 250...

Δώστε βήμα στα παραπονιάρικα μέλη! Έχουν και αυτά φωνή! :slap:

TRIBAL7
29-05-09, 09:23
Nα κάνω εγω μια ερώτηση?
Το πρόβλημα πως ξεκίνησε?

andreasL
29-05-09, 09:37
Να σου δώσω και αγώ μια απάντηση?
...σαν πρόβλημα! :p:p:p

Χαλαρά αδέρφια, βάλτε χιούμορ στην ζωή σας και καλό θα είναι να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια club!
Το ότι υπάρχει ένας τόπος όπου καταθέτουμε τις απόψεις μας και τους προβληματισμούς σε σχέση με το stilo μας, είναι το πρώτο σκέλος!
Το δεύτερο και πιο σημαντικό κατ' εμέ είναι ότι αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία δημιουργεί φιλικούς δεσμούς όπου τελικά το αυτοκίνητο είναι απλά η αφορμή! Η αιτία είναι ότι ταιριάζουν μερικών τα χνώτα! Απλά είναι τα πράγματα!
Καλή παρέα, αλληλοβοήθεια (όπου αυτό είναι εφικτό), και χιούμορ!
Τι θέλει ο Έλληνας μωρέ? Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα...και το stilo του!
Είπαμε...απλά είναι τα πράγματα!
@#$@%$#@$#@$%...την παραλία μου...γμ!

1972stilo
29-05-09, 10:20
Παιδιά καλημέρα σας.

Είναι για βιβλίο Γκίνες, πώς κάποιος κατάφερε να βγει off topic ποστάροντας ένα μήνυμα στην off topic κατηγορία…
Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, είναι απορίας άξιο, τι ζόρι μπορεί να τραβάει κάποιος με nickname “EXARSIS” για τη βιωσιμότητα ενός site που αφορά μια παρέα ιδιοκτητών ή απλώς φίλων ενός αυτοκινήτου. Είχα ακούσει αγωνιώδεις φωνές οικολόγων για την εξαφάνιση της careta careta, της πολύχρωμης λιβελούλας του Κογκό και του γαλάζιου πιθήκου της Μοζαμβίκης, αλλά ζόρι για την αναμενόμενη πτώση του ρυθμού εγγραφής νέων μελών στο stilo club, πρώτη φορά.
Είναι τουλάχιστον αγενές να αντιμετωπίζεις με απαξίωση και ειρωνεία τον κόπο και την αφιέρωση σημαντικού μέρους από τον προσωπικό χρόνο κάποιων φίλων για τη λειτουργία του site, χωρίς να υπάρχει κάποια προφανής έστω αιτία. Είναι σαν να πηγαίνεις καλεσμένος σ' ένα σπίτι και να τα χώνεις αναίτια στον οικοδεσπότη.
Εγώ δεν είμαι «μάγκας» moderator, αλλά αν ήμουν θα τον έστελνα για ban-άκι μέρες που είναι…

TRIBAL7
29-05-09, 10:38
+10000000000000000000

Stilatos
29-05-09, 12:36
γιαννη ακριβως αυτο το παραδειγμα ηθελα να πω και εγω, ειναι σαν να ειναι καλεσμενος καποιος σπιτι σου και να σου την λεει. Ban δεν χρειαζεται για την ωρα αλλα σιγουρα αμα γινει προβλημα θα γινει αυτη η σκεψη.

lakis
29-05-09, 13:01
συμφωνω με τον stilato δεν ειναι πραγματα αυτα ειναι ανωρημοτητες

lakis
29-05-09, 13:06
Να σου δώσω και αγώ μια απάντηση?
...σαν πρόβλημα! :p:p:p

Χαλαρά αδέρφια, βάλτε χιούμορ στην ζωή σας και καλό θα είναι να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια club!
Το ότι υπάρχει ένας τόπος όπου καταθέτουμε τις απόψεις μας και τους προβληματισμούς σε σχέση με το stilo μας, είναι το πρώτο σκέλος!
Το δεύτερο και πιο σημαντικό κατ' εμέ είναι ότι αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία δημιουργεί φιλικούς δεσμούς όπου τελικά το αυτοκίνητο είναι απλά η αφορμή! Η αιτία είναι ότι ταιριάζουν μερικών τα χνώτα! Απλά είναι τα πράγματα!
Καλή παρέα, αλληλοβοήθεια (όπου αυτό είναι εφικτό), και χιούμορ!
Τι θέλει ο Έλληνας μωρέ? Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα...και το stilo του!
Είπαμε...απλά είναι τα πράγματα!
@#$@%$#@$#@$%...την παραλία μου...γμ!

το χιουμορ μπορει να γινει μεταξυ μας αλλα σε ενα site που μπαινουν τοσα ατομα φανταζεσαι να ελεγε ο καθενας του κεφαλιου του...γιαυτο υπαρχουν κ οι συναντισεις για να πουμε πραγματα με την ανεση μασ κ με ολη την ευχερια του λογου...δεν ειναι πραγματα αυτα να βγαινει ο καθενας απο το πουθενα που δεν ασχολειτε καθολου με το site κ να λεει μονο αρνητηκα πραγματα που μονο κακο θα μασ κανανε

face
29-05-09, 13:21
Παιδιά δίνω λίγο χρόνο να μπει ο φίλος μας να δώσει (αν έχει) κάποια εξήγηση για το post του, γιατί αν διάλεξε κάτι απλά για να κάνει κουβέντα ήταν το λιγότερο ΑΣΤΟΧΟ.

Ελπίζω σε κάτι άλλο.

σημ: η ανοχή θα τελειώσει εδώ αφού άνοιγμα post που έχει κλειδωθεί από τους "μάγκες" mod, είναι από μόνο του αιτία για κλείδωμα και ban.

Stilatos
29-05-09, 13:58
παιδες δεν θελω να κανω τον μαγκα για αυτο που καταφεραμε αλλα τουλαχιστον σαν ιστοσελιδα αυτοκινησης και γενικως πληροφοριων σκιζουμε ασκετα αν πολλοι δεν εχουνε το stilo ακομα.

1972stilo
29-05-09, 14:13
Stilate, το site είναι άψογο και αν έχεις stilo πραγματικά μαθαίνεις τι αυτοκίνητο έχεις. Λύνεις προβλήματα, δε σε κοροϊδεύουν τα μαστόρια και περνάς το χρόνο σου ευχάριστα. Το θέμα είναι ότι ο εν λόγω χρήστης, είναι γραμμένος από το 2ο/2005, έχει ποστάρει μόλις 11 μηνύματα, εκ των οποίων τα 2 είναι οι ΑΝΤΟΧΕΣ Ι και ΙΙ. Λογικό;

Stilatos
29-05-09, 14:15
και stilo να μην εχεις μαθαινεις για τα αμαξια γενικως να μην πιανεσαι κοροιδο.

TRIBAL7
29-05-09, 14:18
Stilate, το site είναι άψογο και αν έχεις stilo πραγματικά μαθαίνεις τι αυτοκίνητο έχεις. Λύνεις προβλήματα, δε σε κοροϊδεύουν τα μαστόρια και περνάς το χρόνο σου ευχάριστα. Το θέμα είναι ότι ο εν λόγω χρήστης, είναι γραμμένος από το 2ο/2005, έχει ποστάρει μόλις 11 μηνύματα, εκ των οποίων τα 2 είναι οι ΑΝΤΟΧΕΣ Ι και ΙΙ. Λογικό;

A είναι sequel δηλαδη?
To 3 πότε βγαίνει?:):):)

1972stilo
29-05-09, 14:32
A είναι sequel δηλαδη?
To 3 πότε βγαίνει?:):):)
Για όσους έχουν κάποια ηλικία θα θυμούνται μια κλασσική βιντεοταινία του Ψάλτη: "Ράκος Νο14 και ο πρώτος μπουνάκιας". Εδώ κολλάει ακριβώς το "ban-άκιας"...:D:D:D

andreasL
29-05-09, 14:43
το χιουμορ μπορει να γινει μεταξυ μας αλλα σε ενα site που μπαινουν τοσα ατομα φανταζεσαι να ελεγε ο καθενας του κεφαλιου του...γιαυτο υπαρχουν κ οι συναντισεις για να πουμε πραγματα με την ανεση μασ κ με ολη την ευχερια του λογου...δεν ειναι πραγματα αυτα να βγαινει ο καθενας απο το πουθενα που δεν ασχολειτε καθολου με το site κ να λεει μονο αρνητηκα πραγματα που μονο κακο θα μασ κανανε

αγαπητέ lakis οφείλω να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί μάλλον παρεξήγησες κάποια πράγματα στα λεγόμενα μου!
Δεν νομίζω οτι λέω ότι μου κατέβει στο κεφάλι. Έχω την δική μου άποψη και την κατέθεσα με έναν τρόπο που έχει να κάνει με τον χαρακτήρα μου και τον δικό μου τρόπο έκφρασης. Το χιούμορ δεν χρειάζεται ούτε λεξικά ούτε μετάφραση! Προσπάθησα να εκτονώσω μια κατάσταση που είχε δημιουργηθεί αναίτια και άδικα πιστεύω για κάποια άτομα, που εδώ μέσα πραγματικά προσφέρουν αφιλοκερδώς και για μένα είναι μάγκες επειδή το γουστάρουν και το κάνουν με την ψυχή τους και με μεράκι! Εσύ πιστεύεις οτι μπορεί ένα άτομο με το Χ nick πορεί να κάνει κακό σε αυτό το site? Και στο φινάλε τι είναι site? Site είμαστε όλοι εμείς! Εγώ μπορεί να είμαι σχετικά καινούργιος αυτό όμως δεν μπορεί να με εμποδίσει να καταλάβω οτι πρόκειται για μια αξιέπαινη προσπάθεια που έχει φέρει κόσμο κοντά και παράλληλα έχει προσφέρει πάρα πολλές λύσεις και πληροφορίες γύρω από το αυτοκίνητο!
Όσο για το τι λέει το κεφάλι μου?
Παραμίλησα σοβαρά και πρέπει να επανέρθω στα φυσιολογικά μου!
αντιος! :D

Sn7per
29-05-09, 14:45
Ψηφιζω οτι το αγχος του ειναι πραγματικο και ηθελε οντως να ανοιξει συζητηση..
Και επισης νομιζω οτι ο λογος που μιλησε ετσι ηταν για να σοκαρει κατα καποιο τροπο και να παρει απαντηση.

Εσεις ομως το πηρατε στραβα, αφηστε τα ban κατα μερος και καθηστε να μιλησετε.
Εξωθειτε σε μια ενταση που δεν χρειαζεται να υπαρχει..

Φυσικα δε θα παρακαλεσουμε κανεναν να μπαινει μεσα στο club αλλα η αυστηροτητα δεν ειναι λυση, μονο νευρα φερνει.

Προφανως το παιδι εκανε το λαθος που εκαναν και αλλοι βλακες παλιοτερα νομιζοντας οτι σε ενα τετοιο club υπαρχουν δικαιωματα.

Και πιστευω οτι δεν χρειαζοταν να σβηστει το θεμα γιατι ακομα και μια τετοια συζητηση μπορει να αποφερει συμπερασματα πολυ χρησιμα και για την πορεια του club.
(και αν υπηρχε ενα off topic στα off topic τι θα γινοταν, τοσες μαλακιες βλεπω κατα καιρους εκει μεσα χωρις παρεξηγηση)

Ποσο μαλλον καποιου που σας τιμαει με την παρουσια του αρκετα χρονια.

Sn7per
29-05-09, 15:06
Και κατι ακομα, αν το μελος ειχε 5.000 μηνυματα το "μαγκας" δε θα ηταν αιτια για ban και ουτε το θεμα θα ειχε κλειδωθει φυσικα...

Ηρεμηστε λιγο να περασουμε καλα και ωραια !!!...

ioannidis
29-05-09, 16:33
Παιδιά καλημέρα σας.

Είναι για βιβλίο Γκίνες, πώς κάποιος κατάφερε να βγει off topic ποστάροντας ένα μήνυμα στην off topic κατηγορία…
Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, είναι απορίας άξιο, τι ζόρι μπορεί να τραβάει κάποιος με nickname “EXARSIS” για τη βιωσιμότητα ενός site που αφορά μια παρέα ιδιοκτητών ή απλώς φίλων ενός αυτοκινήτου. Είχα ακούσει αγωνιώδεις φωνές οικολόγων για την εξαφάνιση της careta careta, της πολύχρωμης λιβελούλας του Κογκό και του γαλάζιου πιθήκου της Μοζαμβίκης, αλλά ζόρι για την αναμενόμενη πτώση του ρυθμού εγγραφής νέων μελών στο stilo club, πρώτη φορά.
Είναι τουλάχιστον αγενές να αντιμετωπίζεις με απαξίωση και ειρωνεία τον κόπο και την αφιέρωση σημαντικού μέρους από τον προσωπικό χρόνο κάποιων φίλων για τη λειτουργία του site, χωρίς να υπάρχει κάποια προφανής έστω αιτία. Είναι σαν να πηγαίνεις καλεσμένος σ' ένα σπίτι και να τα χώνεις αναίτια στον οικοδεσπότη.
Εγώ δεν είμαι «μάγκας» moderator, αλλά αν ήμουν θα τον έστελνα για ban-άκι μέρες που είναι…

Έχει γαλάζιο πίθηκο η Μοζαμβίκη;

Και κατι ακομα, αν το μελος ειχε 5.000 μηνυματα το "μαγκας" δε θα ηταν αιτια για ban και ουτε το θεμα θα ειχε κλειδωθει φυσικα...

Ηρεμηστε λιγο να περασουμε καλα και ωραια !!!...

Για να μην παρεξηγούμε... το θέμα με τα εισαγωγικά σαφώς και δεν χρήζει banαρίσματος. Άλλωστε είμαι χρόνια αντίθετος με το ban γενικώς...
Απλά ήθελα να δείξω πόσο "αξία" έδωσα στο μήνυμα του Έξαρση. Δεν το απαξιώνω! Αλλά το παίρνω στην πλάκα...

Φιλικά,
Ο εξωεισαγωγικός.

MiKe_KaVaLa
29-05-09, 16:38
Εγω σας βαζω στοιχημα οτι ειναι αντι-stilakias απο καποιο αλλο club και το μονο που ηθελε ειναι να μας την σπασει...το nick του και το avatar νομιζω τα λεει ολα!
Ασχετα κι αν ειναι μελος (λεμε τωρα) απο το 2005!

1972stilo
29-05-09, 17:11
Έχει γαλάζιο πίθηκο η Μοζαμβίκη;
Γιατί μωρε, έχει πολύχρωμες λιβελούλες το Κογκό;

ioannidis
29-05-09, 17:13
Γιατί μωρε, έχει πολύχρωμες λιβελούλες το Κογκό;

Ναι ρε... πήρα μιά για σουβενίρ πέρυσι....

andreasL
29-05-09, 17:30
Να φύγετε!!! Να πάτε αλλού!!!
και εμείς παίζαμε μαντολίνο....:D:D:D

Stilatos
29-05-09, 17:31
sn7per δεν σβηστηκε το τοπικ το πρωτο απλως κλειδωθηκε αμα πας στο off-topic θα δεις αλλα σιγουρα θα σβηστει συντομα για να καθαριστει το φορουμ απο τα μαζεμενα ασχετα.

ioannidis
29-05-09, 17:40

...αλλά όχι ηλεκτρικό!
Ντράγκα ντρούγκα!

(Εγραψες)

Tokis
29-05-09, 19:28
Πιστεύω πως το παληκάρι μπορεί να έχει σαν χόμπυ να μπαίνει σε forum με τραγικά nick να δημιουργεί καταστάσεις και απλά μετά να κάθεται και να μας βλέπει να προσπαθούμε να εξηγήσουμε την βλακεία του.
Νομίζω πως η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η απαξίωση.
Αν δεν ασχοληθεί κανείς μαζί του θα σταματήσει και αυτός να ασχολείται με μας και ίσως βρει να πάιξει με κάτι άλλο... :dildo1:

Sn7per
29-05-09, 20:20
sn7per δεν σβηστηκε το τοπικ το πρωτο απλως κλειδωθηκε αμα πας στο off-topic θα δεις αλλα σιγουρα θα σβηστει συντομα για να καθαριστει το φορουμ απο τα μαζεμενα ασχετα.

Το εχω ξαναπει πολλες φορες δεν ειναι ευγενικο να σβηνεις η να κλειδωνεις post στα μουτρα του αλλου.

Ε και τι εγινε... αφου πατωσει και δεν ασχοληθει καποιος σβηστο αργοτερα μαζι με τα αλλα.

Με ενα σκατουλακι στο καταστρωμα δε θα βουλιαξει το καραβι.

paidaros
29-05-09, 20:57
παλι χαμος!γιατι?τι συμβαινει?

MiKe_KaVaLa
29-05-09, 20:58
παλι χαμος!γιατι?τι συμβαινει?

εγω δεν ειμαι παντος! χιχιχι :D

paidaros
29-05-09, 21:00
εγω δεν ειμαι παντος! χιχιχι :D

οοιος εχει την μυγα μυγιαζεται!:D:D

MiKe_KaVaLa
29-05-09, 21:02
οοιος εχει την μυγα μυγιαζεται!:D:D

μια σκατομυγα εχω δω στο περιπτερο και δεν λεει να φυγει...

paidaros
29-05-09, 21:08
μια σκατομυγα εχω δω στο περιπτερο και δεν λεει να φυγει...

πιαστην και φερτην πισω!:D:D

tzagarakis
29-05-09, 22:22

O Ανδρέας έχει μεγαλα κέφια σήμερα,γράφει!!!