PDA

Επιστροφή στο Forum : Ε Π Ι Δ Η Μ Ι Α

Tokis
24-06-09, 00:11
------------------------- ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ --------------------------

Τελευταία έχουν παρατηρηθεί στο club πολλά κρούσματα banαρίσματος. :dildo1:
Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες του forum να πάρουν τα μέτρα τους και να προσέχουν ιδιαίτερα την ατομική τους υγιεινή
και τις συναναστροφές τους με ομάδες υψηλού κινδύνου (paidaros, sniper, stile κτλ) γιατί είμαστε
στα πρόθυρα ξεσπάσματος μεγάλης επιδημίας που θα αποδεκατίσει στην κυριολεξία τον πληθυσμό του forum. :rip:

Παρακαλούνται όλοι για το καλό τους να συμμορφωθούν με τα παραπάνω... :whip:

MaGeLaNoS
24-06-09, 00:18
Και που εισαι ακομα..

Stilo make style
24-06-09, 00:19
Εχω κάνει εμβόλιο εγώ από μικρός σε αυτά !!!!
Πότε δεν ξέρεις αμά κολίσεις τίποτα τέτοιο σε τι μπορεί να σου εξελιχθεί

ThoDoriS
24-06-09, 00:19
Πάντως ο Magelanos εδώ (http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=5593) σίγουρα έχει πέσα μέσα στις σκέψεις μου...

Κρίμα είναι πάντως....δεν έχουμε τπτ να χωρίσουμε και όμως καταφέρνουμε να τσακονώμαστε...

ABARTH DNA
24-06-09, 00:26
τι εχει γινει ρε παιδια??????

εχω χασει επεισοδια!!!!!!!!

tzagarakis
24-06-09, 01:20
τι εχει γινει ρε παιδια??????

εχω χασει επεισοδια!!!!!!!!

Kαι γω το ίδιο

A!!!!kαι επειδή δε γνωρίζω την ορολογία τι σημαίνει ban?

MiKe_KaVaLa
24-06-09, 07:37
Πάντως ο Magelanos εδώ (http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=5593) σίγουρα έχει πέσα μέσα στις σκέψεις μου...

Κρίμα είναι πάντως....δεν έχουμε τπτ να χωρίσουμε και όμως καταφέρνουμε να τσακονώμαστε...
Ax πως το αγαπαω αυτο το παιδι!μεσ' την καρδια μου τον εχω!Νικολακι ωραιος!

Kαι γω το ίδιο

A!!!!kαι επειδή δε γνωρίζω την ορολογία τι σημαίνει ban?

Οποιος δεν καθεται καλα και δεν συμορφονεται με τους ορους χρησης του φορουμ τον πεταμε εξω με τις κλωτσιες για ενα διαστημα για να του γινει μαθημα! (Μιλαει ο παθων!)

andreasL
24-06-09, 09:58
Ax πως το αγαπαω αυτο το παιδι!μεσ' την καρδια μου τον εχω!Νικολακι ωραιος!

Οποιος δεν καθεται καλα και δεν συμορφονεται με τους ορους χρησης του φορουμ τον πεταμε εξω με τις κλωτσιες για ενα διαστημα για να του γινει μαθημα! (Μιλαει ο παθων!)

Α! Γιαυτό έλεγε ο stile ότι ο θόδωρασς του αφιέρωνε χριστοbanαγίες?
Τώρα κατάλαβα!
Ειρήνη αδέλφια σας θέλουμε όλους! Έρχονται μάχες με Γιαπωνέζους, Γερμανούς, και μερικούς Κορεάτες! Μην σπάτε το μέτωπο και δημιουργηθεί ρήγμα!!!:yikes::yikes::yikes:

:D:D:D

HighFidelity
24-06-09, 10:48
Μήπως θα ήταν καλό να φτιαχτεί ένα νέο thread με τίτλο "ποινολόγιο" ή κάπως έτσι το οποίο θα είναι κλειδωμένο στους απλούς χρήστες, και σε αυτό να γράφεται όνομα αποδέκτη, διάρκεια και αιτιολογία? Ή ακόμα καλύτερα να γράφονται σε αυτό και προειδοποιήσεις/επιπλήξεις? Όλα αυτά βέβαια πρός γνώση και συμμόρφωση όλων των υπόλοιπων μελών.

ThoDoriS
24-06-09, 22:15
Ο Paidaros θα επιστρέψει στις 05-07-09.
Ο Stile θα επιστρέψει στις 01-07-09.
Ο Sn7per θα επιστρέψει στις 24-06-10.

Όποιος έχει κάποια απορία, αντίρηση κτλ, μόνο με ΠΜ.

Το θέμα θεωρείται λήξαν.