PDA

Επιστροφή στο Forum : "ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ"

ngtech
25-06-09, 21:21
Θα ήθελα να μάθω τι χρειάζεται για να είναι κανείς ενεργό μέλος στο stiloclub.Δηλαδή να μπορεί να δει φωτό να έχει πρόσβαση στο garage και να μπορεί γενικά να έχει πρόσβαση στα κρυφά σημεία του site..

ThoDoriS
25-06-09, 23:52
Κρυφά σημεία?

Δεν νομίζω κάποιος να μην μπορεί να δεί κάτι....

MaGeLaNoS
25-06-09, 23:54
Μηπως αναφερεσαι στο members2009 φιλε μου?

MiKe_KaVaLa
26-06-09, 00:26
Νομιζω για κατι τετοιο λεει...Boring Moderator

richard
26-06-09, 14:08
Μηπως αναφερεσαι στο members2009 φιλε μου?

Και εγω δεν μπορω να μπω εκει...
Μηπως εχει να κανει με τα χρηματα για την διατηρηση του club?

MaGeLaNoS
26-06-09, 14:35
Αυτο ναι εχει να κανει με τα χρηματα που ειχαν δωθει τοτε απο οσους ηθελαν για να πληρωθει το πακετο για το site.
Περισσοτερα θα σας πει ο Thodoris γιαυτο το θεμα.

ngtech
26-06-09, 15:43
Ουαου! Δηλαδή μόνο όσοι έδωσαν μια χρονια 15 ευρω εχουν πρόσβαση και ολοι οι παλοιοι που δεν εδωσαν μια φορα στα @ρχιδι@ μας! Καλοοοοοο!!! Αυτό είναι το stiloclub... Μπραβο moderators είσαστε υπέροχοι...

MiKe_KaVaLa
26-06-09, 16:03
Ουαου! Δηλαδή μόνο όσοι έδωσαν μια χρονια 15 ευρω εχουν πρόσβαση και ολοι οι παλοιοι που δεν εδωσαν μια φορα στα @ρχιδι@ μας! Καλοοοοοο!!! Αυτό είναι το stiloclub... Μπραβο moderators είσαστε υπέροχοι...

Ελα ρε συ...γιατι αντιδρας ετσι τωρα???

ThoDoriS
26-06-09, 16:20
Καλά επειδή εσύ είσαι παλιός θα σκύψουμε κιόλας....

Τι λές ρε Νίκο...σύνελθε...

Και του χρόνου αν πούμε να δώσουμε 5, 10, 15, 20 δεν ξέρω και εγώ πόσα έτσι θα είναι...

Έτσι ήτανε απο πάντα...αλλά μάλλον δεν το θυμάσαι ή κάνεις ότι δεν το θυμάσαι...

Τέλος πάντων πολύ κακό για το τίποτα... έτσι ήτανε, έτσι είναι και έτσι θα είναι...

Και λίγο είναι αυτό το κάτι παραπάνω που έχουν τα παιδιά που δώσανε 15 ευρώ...και λίγο...

MiKe_KaVaLa
26-06-09, 16:28
Ειδες τι εκανες τωρα!?Ειδες!?

Θυμωσες το Boss...αυτο εκανες!Ντροπη σου!

Boss χαλαρωσε,εγω μαζι σου ειμαι!μην ανησυχης...θα το παλεψουμε!θα την βρουμε την ακρη!

Ντροπη σου Νικο!!!!!!!!!!!!!

PascM
26-06-09, 16:42
Και του χρόνου αν πούμε να δώσουμε 5, 10, 15, 20 δεν ξέρω και εγώ πόσα έτσι θα είναι...

Του χρόνου για hosting τουλάχιστον δεν το βλέπω να δώσουμε μια. :D

MiKe_KaVaLa
26-06-09, 16:49
Παντος εγω πρωσοπικα το ειχα αναφερει αυτο το πραγμα στον MeGeLaNoS αν γινεται να πληρωσω και να εχω προσβαση εκει.αλλα μου ειπε τωρα περασε δεν γινεται και ειπα οκ.δεν θα κατσω να σκασω κι ολας....και ποτε μου δεν θα εκανα τετοια παραπονα τετοιου ειδους στο site admin Τhodoris για αυτο το γελιο θεμα που δεν μπορω να δω τα ποστ απο τους members 2009!

Παρτε με σοβαρα...Μιλαω σοβαρα!

Stilatos
26-06-09, 18:27
ρε νικο μας δουλευεις τι αρπαζεσαι αμεσως? αφου ξερεις τι εχει γινει εδω και χρονια αφου δεν μπορουμε να κανουμε κατασταση, οποιος μπορεσει να κανει μια δωρεα διοτι υπαρχουνε εξοδα για το site μπαινει και σε αυτην την ενοτητα (που να σου πω και κατι σχεδον ποτε δεν γραφουμε εκει μεσα για να μην νομιζεις οτι ειναι καμια κλικα)

ngtech
26-06-09, 20:17
Κολλάω στα 15 ευρώ ρε συ? Αφού το ****το είναι ότι αν θέλετε χρήματα πείτε να κάνουμε μια συναντηση και να τα μαζέψουμε όχι όμως να αποκλείσετε παλιά μέλη που υπο-στηρίζουν το κλαμπ για ένα καφέ χρήματα.αντε να κατέβει ο βροθμ-βρουμ μπας και δούμε ασπρη μέρα...

richard
27-06-09, 00:54
Εγω παντως ειχα δωσει χρηματα σε μια λιστα που ειχαμε βγαλει με καταθεσεις, τοτε που ειχαμε προβλημα με το bulet...καπως ετσι τελος παντων!

Νικολα μην θυμωνεις βρε, το πολυ πολυ να μας τα χωνουν στο members και να μην εχουμε παρει χαμπαρι!!! χαχαχα

ngtech
27-06-09, 09:07
Εγώ? τα έχω 400!!! Εχω και χκουλαρικι χτι μυτη. Μη γαμηχω!!! Το κλαμπ δεν είναι μονο ιντερνετ! Αν ήταν έτσι γραφτείτε σε κανα site με κομπιουτεραδες ... Αυτά είχα να πω αν θέλετε κλειδώστε το και διαγράψτε το...

verone
27-06-09, 22:20
Κολλάω στα 15 ευρώ ρε συ? Αφού το ****το είναι ότι αν θέλετε χρήματα πείτε να κάνουμε μια συναντηση και να τα μαζέψουμε όχι όμως να αποκλείσετε παλιά μέλη που υπο-στηρίζουν το κλαμπ για ένα καφέ χρήματα.αντε να κατέβει ο βροθμ-βρουμ μπας και δούμε ασπρη μέρα...
Μπα δεν βλέπω να ασχολούμαι…

ngtech
28-06-09, 10:11
Ρε φίλε τι να ασχοληθείς? Να κάνουμε καμια συναντηση εννοώ...